-
[QUOTE=Gamatatsu;1378114][B][U]Matan0066[/U][/B]
*מה בכוונה?זה שאני עושה לך כאלה המשכים,אמממ אולי
שיניקס מנסה לזנק לשמיים אך אתה רואה שיש לו פצע ברגל,הוא בכל זאת משתמש בניצוץ,אבל בזכות זה שקרח זה האזור הטבעי של ספהיל הוא יותר מהיר שם,הוא מצליח להתחמק מהמתקפה,ספהיל משתמש במתקפת חבטה שפוגעת בשיניקס מה שמחמיר את הנזק,שיניקס מנצל את הטווח הקצר ומחשמל את ספהיל,אבל זה לא מספיק בשביל לנצח אותו.[/QUOTE]
:oing:
"שינקס , תשתמש בניצוץ בכל הכוח עד שתעלף את ספיל ותזכור להתחמק מהמתקפות שלו." אומר
-
[QUOTE=Gamatatsu;1377889][B][U]Reborn[/U][/B]
גראוליט מסתכל על אחד מהפנפים הישנים ויורה לכיוון אחד מהם גחלת,פנפי אחד נפגע ומתעורר,פנפי משתמש במתקפת 'כוח האדמה' [Earth Power] שפוגע בגרואליט,בגלל שאדמה חזקה על אש,גראוליט נפגע מאוד,אתה שומע קול של נערה שאומרת:"צריך עזרה?" אתה מסתובב ורואה נערה בגילך לידה יש פוקימון קרח קטן.
[SPOILER]
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/bw2/3.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/582.png[/IMG]
[/SPOILER]
[B][U]Matan0066[/U][/B]
אתה מחפש פוקימון כנף או רעל ואתה מוצא עוד סטרלי,אתה אומר לשינקס להשתמש נגד סטרלי בניצוץ,המכה פוגעת בו,אתה שומע קול של ילד קטן שאומר:"היי!מה אתה עושה לסטרלי שלי!" אתה רואה ילד בן 8 בערך רץ אל הסטרלי ומחבק אותו הוא מלמל לסטרלי:"אל תדאג,אח גדול יטפל בבריון המגעיל הזה!".
[SPOILER]
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/bw2/15.png[/IMG]
[/SPOILER][/QUOTE]
"כן, תודה." אומר לנערה ולאחר מכן אגיד לגראוליט:"השתמש בנשיכה על הפנאפי!"
-
[B][U]Reborn[/U][/B]
גראוליט משתמש במתקפת נשיכה על הפנפי שמצליח להתחמק מזה בעזרת גלגול,הנערה מגחכת ואומרת:"לא חשבתי שלגלגול יש אפקט הגנתי כזה,ואנילייט תשתמש במתקפת רוח קרירה [Icy Wind] בשביל להאט את פנפי!" ואנילייט יוצר סביבו מספר גבישי קרח ואז באיטיות הם מקיפים את פנפי,אחרי כמה שניות הם נעלמים,הנערה אומרת לך:"עכשיו זאת ההזדמנות שלך!".
[B][U]Matan0066[/U][/B]
*מה?אתה לא רוצה שאני יעשה דברים כאלה?
שינקס משתמש בניצוץ אבל ספהיל משתמש בהגנה שהודפת את הניצוץ,היריב שלך מחייך ואומר:"הפסדת,ספהיל תסיים את זה עם בריזר!" ספהיל משתמש שוב פעם בבריזר שמביס את שינקס שלך.
[B]הפסדת בקרב ואיבדת 2 פוקדורים![/B]
-
[QUOTE]Reborn
גראוליט משתמש במתקפת נשיכה על הפנפי שמצליח להתחמק מזה בעזרת גלגול,הנערה מגחכת ואומרת:"לא חשבתי שלגלגול יש אפקט הגנתי כזה,ואנילייט תשתמש במתקפת רוח קרירה [Icy Wind] בשביל להאט את פנפי!" ואנילייט יוצר סביבו מספר גבישי קרח ואז באיטיות הם מקיפים את פנפי,אחרי כמה שניות הם נעלמים,הנערה אומרת לך:"עכשיו זאת ההזדמנות שלך!".[/QUOTE]
"תשתמש בנשיכה עכשיו ואז בגחלת!" אומר לגראוליט.
-
[QUOTE=Gamatatsu;1378236][B][U]Reborn[/U][/B]
[B][U]Matan0066[/U][/B]
*מה?אתה לא רוצה שאני יעשה דברים כאלה?
שינקס משתמש בניצוץ אבל ספהיל משתמש בהגנה שהודפת את הניצוץ,היריב שלך מחייך ואומר:"הפסדת,ספהיל תסיים את זה עם בריזר!" ספהיל משתמש שוב פעם בבריזר שמביס את שינקס שלך.
[B]הפסדת בקרב ואיבדת 2 פוקדורים![/B][/QUOTE]
אני רוצה לקבל דברים ולא לאבד דברים , לזה התכוונתי , וגם לא להפסיד לכולם , שינקס לא חלשלוש
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"שינקס תחזור." אומר , 'אני מתחיל להתחרט על זה שבחרתי בשינקס .' אחשוב לעצמי ואלך לחנות , אקנה 2 פוקדורים וארפא את שינקס , 'שילך הוא והספיל שלו.' אחשוב בכעס.
-
[B][U]Reborn[/U][/B]
גראוליט מסתער על פנפי ומחליש אותו בעזרת נשיכה,בעזרת הטווח הקצר גראוליט משתמש בגחלת שכמעט מחסלת את פנפי,המאמנת אומרת לך:"זאת ההזדמנות שלך!תפוס אותו!".
*יש לך אישור עכשיו להודעה קצרה אם אתה רוצה לתפוס את פנפי,אם אתה מעדיף להתיש אותו עוד קצת,תגובה באורך רגיל [כמו מה שאתה עושה בדר''כ].
[B][U]Matan0066[/U][/B]
*לא תמיד מקבלים את מה שרוצים ): וזה לא ששינקס לא חלשלוש,הם פשוט מאומנים יותר זה כמו שבמשחק DS אתה תבוא עם ההתחלתי לבל 5 נגד מאמן שהפוקימונים שלו לבל 10,זה מה שאתה עושה.
אתה מגיע לחנות וקונה 2 פוקדורים,אתה משלם 400$ ונשארים לך 100$ [יש לך בעיה גם עם זה?] אתה הולך למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מופתעת ואומרת:"רק לפני חצי שעה היית פה,מה עשית בזמן הזה?".
-
[QUOTE=Gamatatsu;1377817][B][U]Monster[/U][/B]
*אני חושב שהיכולת הזאת מעתיקה גם המתקפות
זורא משתמש ביכולת שלו והוא הופך להיות הפנפי שעומד מולו המתקפות החדשות שלו הם:
[spoiler]
גלגול-Rollout
הגנה-Protect
סופת חול-Sandstorm
מנוחה-Rest
[/spoiler]
זורא-פנפי משתמש במתקפת גלגול,פנפי גם משתמש במתקפת גלגול,אחרי מספר התנגשויות של גלגול הפנפי הפראי משתמש במתקפת הגנה שיוצרת חומה בלתי נראית שמקיפה אותו,אחרי זה הוא משתמש במנוחה בשביל לחדש את הכוחות שלו,אתה שומע קול שאומר:"זה שילוב התקפות שפנפי בדרך כלל משתמש בו,נלחם עד קצת לפני גבול היכולת,משתמש בשאר הכוחות ליצירת הגנה בלתי-חדירה כמעט ואז נח בשביל לחדש את הכוחות שלו,כדאי לך גם לנצל את זה קצת".[/QUOTE]
יאי
------------
אני אומר לקול המוזר שדיבראלי הרגע " למה נראה לך שאניע אקשיב לאיזה מישהו שאני שומע את קולך. מאיפה אני אמור לדעת שאתה משקר או דובר אמת. בוא תראה לי את זהותך האמיתית. ואני לא עומד להשתמש בטיפ שלך ".
אניאפנה אל זורא-פנפי ואומר לו" בוא נוכיח לקול הזה שאתה יכול לחדור את המגן שפנפי יצר ואין צורך שנשתמש בטיפ שלו. תיצור סופת חול הכי חזקה שאתה יכול לידך ואז תשמש במתקפת גלגול על סופת החול. נסה לשלב את שני המתקפות יחד לתקיפת המגן של פנפני".
-
[QUOTE=Gamatatsu;1378357][B][U]Reborn[/U][/B]
[B][U]Matan0066[/U][/B]
*לא תמיד מקבלים את מה שרוצים ): וזה לא ששינקס לא חלשלוש,הם פשוט מאומנים יותר זה כמו שבמשחק DS אתה תבוא עם ההתחלתי לבל 5 נגד מאמן שהפוקימונים שלו לבל 10,זה מה שאתה עושה.
אתה מגיע לחנות וקונה 2 פוקדורים,אתה משלם 400$ ונשארים לך 100$ [יש לך בעיה גם עם זה?] אתה הולך למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מופתעת ואומרת:"רק לפני חצי שעה היית פה,מה עשית בזמן הזה?".[/QUOTE]
"סיפור ארוך." אומר ואנוח בדרך 1 , בבוקר אחפש פוקימון מים ואעשה נגדו קרב .
-
[QUOTE=Gamatatsu;1378357][B][U]Reborn[/U][/B]
גראוליט מסתער על פנפי ומחליש אותו בעזרת נשיכה,בעזרת הטווח הקצר גראוליט משתמש בגחלת שכמעט מחסלת את פנפי,המאמנת אומרת לך:"זאת ההזדמנות שלך!תפוס אותו!".
*יש לך אישור עכשיו להודעה קצרה אם אתה רוצה לתפוס את פנפי,אם אתה מעדיף להתיש אותו עוד קצת,תגובה באורך רגיל [כמו מה שאתה עושה בדר''כ].
[B][U]Matan0066[/U][/B]
אתה מגיע לחנות וקונה 2 פוקדורים,אתה משלם 400$ ונשארים לך 100$ [יש לך בעיה גם עם זה?] אתה הולך למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מופתעת ואומרת:"רק לפני חצי שעה היית פה,מה עשית בזמן הזה?".[/QUOTE]
"אוקיי, זאת ההזדמנות!" אומר,אוציא פוכדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על פנאפי.
-
[B][U]Monster[/U][/B]
הקול אומר לך:"זה לא עצה,זה מה שקורה,ואתה תגלה את הפנים שלי בקרוב מאוד...".
פנפי-זורא משתמש בסופת חול שלא שאחרי כמה דקות שוברת את המחסום של פנפי,אך פנפי הצליח לנוח מספיק זמן בשביל לחזור לעוד סיבוב,שני הפנפים עומדים זה מול זה,החול עף לכל מקום בגלל התקפת סופת החול של פנפי-זורא.
[B][U]Matan0066[/U][/B]
*לא יודע...לא זה לא נראה מושקע 1\3
אתה יוצא לכיוון דרך מספר אחד ומחפש פוקימוני מים,אתה רואה קרבי קטן הולך בשדות ומאחוריו הולך קינגלר,כנראה הם קשורים,שינקס בודק אם יש מאמנים באזור,הוא מסמן לך שלא,שני הפוקימונים האלה פראיים.
[spoiler]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/098.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/099.png[/IMG]
[/spoiler]
[B][U]Reborn[/U][/B]
אתה זורק את הפוקדור לכיוונו של פנפי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס,תפסת פנפי *המידע עליו נמצא בדף הרשומים*.
הנערה אומרת לך:"יפה,אבל רק שתדע שזה לא מספיק בשביל להביס את מנהיג המכון של ג'ול-ריו,הוא מתמחה בפוקימוני אדמה,אבל מצד שני מנהיג המכון של לוליה משתמש בפוקימוני עשב,אומנם זה קרב של שלושה על שלושה,אבל עם יש לך גראוליט זה יכול להיות די קל,אבל שמעתי שהמנהיג ששם די קשוח".
-
[QUOTE]Reborn
אתה זורק את הפוקדור לכיוונו של פנפי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס,תפסת פנפי *המידע עליו נמצא בדף הרשומים*.
הנערה אומרת לך:"יפה,אבל רק שתדע שזה לא מספיק בשביל להביס את מנהיג המכון של ג'ול-ריו,הוא מתמחה בפוקימוני אדמה,אבל מצד שני מנהיג המכון של לוליה משתמש בפוקימוני עשב,אומנם זה קרב של שלושה על שלושה,אבל עם יש לך גראוליט זה יכול להיות די קל,אבל שמעתי שהמנהיג ששם די קשוח".[/QUOTE]
*וואוו איזה חופרת XD
"טוב, תודה על ההצעה, אבל אל תדאגי-אני אתפוס עוד!" אומר לבחורה "דרך אגב, אני טאקשי, מי את?"
-
[B][U]Reborn[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"קוראים לי הלנה פייקר..." טוב טוב עכשיו ההודעה האמיתית XD
הנערה מחייכת ואומרת לך:"זה יותר כינוי משם אבל קוראים לי בלו,כמו שראית יש לי ואנילייט ויש לי גם וורטורטל וגם אברה,זה הצוות שלי בינתיים" אתם ממשיכים בדרך ואתה רואה שני פוקימונים דומים,אחד סגול ואחד כחול,בלו אומרת לך:"אלה נינדורן זכר ונקבה,הזכר מתפתח לנינדורינו ואז לנינדוקינג והנקבה לנינדורינה ולנינדוקווין"
[spoiler]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/029.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/032.png[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Gamatatsu;1378465][B][U]Monster[/U][/B]
הקול אומר לך:"זה לא עצה,זה מה שקורה,ואתה תגלה את הפנים שלי בקרוב מאוד...".
פנפי-זורא משתמש בסופת חול שלא שאחרי כמה דקות שוברת את המחסום של פנפי,אך פנפי הצליח לנוח מספיק זמן בשביל לחזור לעוד סיבוב,שני הפנפים עומדים זה מול זה,החול עף לכל מקום בגלל התקפת סופת החול של פנפי-זורא.
.[/QUOTE]
אני אומר לפנפי זורא " יופי עכשיו שסופת החול פועלת בזירה. זה יתן לנו יתרון על הפאנפי הפראי הזה. חכה לרגע שבו פאנפי לא ישים לב אליך בגלל סופת החול שהוא מסתכל אליה. כשזה יקרה תשמש במהירות במתקפת גלגול שלך. קפוץ לאוויר ואז תכון לעבר פאנפי עם מתקפת הגלגול שלך. נסה לפגוע עם הגלגול שלך הכי קרוב שאפשר לפאנפי."
-
[B][U]Monster[/U][/B]
פנפי נשאר מרוכז נגד הפנפי-זורא שלך,שניהם משתמשים במתקפת גלגול,אבל בגלל שפנפי הצליח לנוח יש לו טיפה יותר כוח להמשיך מפנפי-זורא שלך,זורא חוזר להיות עצמו,הוא מסתכל על הסטרלים הפראיים ששותים מים והופך להיות זורא-סטרלי,מה שייתן לו יתרון על פנפי.
המתקפות של זורא-פנפי:
[spoiler]
מתקפת כנף-Wing Attack
מתקפה מהירה-Quick Attack
חתך אווירי-Air Cutter
[/spoiler]
-
[QUOTE=Gamatatsu;1378867][B][U]Monster[/U][/B]
פנפי נשאר מרוכז נגד הפנפי-זורא שלך,שניהם משתמשים במתקפת גלגול,אבל בגלל שפנפי הצליח לנוח יש לו טיפה יותר כוח להמשיך מפנפי-זורא שלך,זורא חוזר להיות עצמו,הוא מסתכל על הסטרלים הפראיים ששותים מים והופך להיות זורא-סטרלי,מה שייתן לו יתרון על פנפי.
המתקפות של זורא-פנפי:
[spoiler]
מתקפת כנף-Wing Attack
מתקפה מהירה-Quick Attack
חתך אווירי-Air Cutter
[/spoiler][/QUOTE]
אני אומר לזורא סטארלי " כל הכבוד לך אתה חכם ממש. עכשיו שהפכת לסטארי פוקימון מסוג מעופף. מתקפות האדמה של פנפי לא יעבדו עליך. מה שאומר שהניצחון כבר בידינו. קדימה זורא סטארלי עוף לעבר ותשמש עליו במתקפת כנף ומיד אחריה במתקפה מהירה שתגמור אותו אחת ולתמיד ".