מה יש לכם בטבור זה סבבה לגמרי..
Printable View
מה יש לכם בטבור זה סבבה לגמרי..
[QUOTE=Rated_R;1387520]*אני אף פעם לא רואה משחקים חוזרים
*אני המנהלת של הפורום אני יכולה גם לערוך לך כותרות והודעות D:
*סטינו קצת הרבה מהנושא
ברצלונה-ריאל הגיע כבר לפה
אאוץ'
והטרייבל והאריה אמיתיים כאילו או שאתה מסתלבט?[/QUOTE]
אני אמיתי לגמרה עם את רוצה אני מוכן לשלוח לך תמונות לפני הסקיצה אני יעשה בחורף שפחות חם ויש שמש ככה יהיה יותר טוב להחלמה
עריכה : שאני יעשה אני יעלה לפה תמונה
[quote=~בר רפאלי~;1387523]אני אמיתי לגמרה עם את רוצה אני מוכן לשלוח לך תמונות לפני הסקיצה אני יעשה בחורף שפחות חם ויש שמש ככה יהיה יותר טוב להחלמה
עריכה : שאני יעשה אני יעלה לפה תמונה[/quote]
שלח סקיצה D:
וואי קטלני
אבל אתה לא פוחד להתחרט?
וזה מסמל משהו?
[QUOTE=Rated_R;1387528]שלח סקיצה D:
וואי קטלני
אבל אתה לא פוחד להתחרט?
וזה מסמל משהו?[/QUOTE]
אני יעלה לאתר וישלח לך ולא מפחד להתחרט אני שלם עם זה ב100%
וכן זה מסמל משהו רק האריה
[quote=~בר רפאלי~;1387534]אני יעלה לאתר וישלח לך ולא מפחד להתחרט אני שלם עם זה ב100%
וכן זה מסמל משהו רק האריה[/quote]
בא לך לשתף מה או שזה אישי?
ושלח בפרטי
אין כלום, כרגע לא רוצה
וגם לא מתכנן כלום <<
ניצן... בלשון זה סתם מציק...
זה... חור בלשון.
תעשי מעל השפה.
גם מיוחד וגם בנים אוהבים את זה יותר מאשר עגיל בלשון, מילה...
[QUOTE=Rated_R;1387540]בא לך לשתף מה או שזה אישי?
ושלח בפרטי[/QUOTE]
זה לא אישי אבל אף אחד לא יודע את הסיבה האמיתית שלי לזה אני עושה אריה בגלל דוד שלי זה שנפטר קראו לו יהודה וסבא שלי קרא לו כך לפי הפסוק ''גור אריה יהודה'' בגלל זה אני רוצה אריה
זהו פעם ראשונה שאני אומר את הסיבה האמיתית
[QUOTE=D.SexStyle;1387550]ניצן... בלשון זה סתם מציק...
זה... חור בלשון.
תעשי מעל השפה.
גם מיוחד וגם בנים אוהבים את זה יותר מאשר עגיל בלשון, מילה...[/QUOTE]
לה זה לדעתי לא משהו
חחח עזוב הפחידו אותי כבר עם עגיל בלשון
[QUOTE=~בר רפאלי~;1387553]זה לא אישי אבל אף אחד לא יודע את הסיבה האמיתית שלי לזה אני עושה אריה בגלל דוד שלי זה שנפטר קראו לו יהודה וסבא שלי קרא לו כך לפי הפסוק ''גור אריה יהודה'' בגלל זה אני רוצה אריה
זהו פעם ראשונה שאני אומר את הסיבה האמיתית[/QUOTE]
שמע כל הכבוד לך על לקיחת הזיכרון של דוד שלך על עצמך
מה שגם הקעקוע פשוט מדהים,קעקוע האריה הכי יפה שיצא לי לראות ובסוג קעקוע שאני אישית מאד אוהבת
[QUOTE=Rated_R;1387561]לה זה לדעתי לא משהו
חחח עזוב הפחידו אותי כבר עם עגיל בלשון
שמע כל הכבוד לך על לקיחת הזיכרון של דוד שלך על עצמך
מה שגם הקעקוע פשוט מדהים,קעקוע האריה הכי יפה שיצא לי לראות ובסוג קעקוע שאני אישית מאד אוהבת[/QUOTE]
תודה וגם המיקום של הקעקוע הוא על החזה בצד של הלב (לא זוכר איזה צד זה >_< )
אבל יש לי בעיה אחת שאני לא פתרתי לגבי הקעקוע ואני יהיה שמח עם תעזרי לי לא בחרתי צבע לאריה אני מתלבט בין צבע של אריה רגיל או אריה לבן שהוא יותר נדיר
אני נוטה ללכת לכיוון האריה הלבן כדי לסמל את זה שכמו הצבע הלבן והנדיר ככה גם הוא היה שהוא היה חי
[quote=~בר רפאלי~;1387563]תודה וגם המיקום של הקעקוע הוא על החזה בצד של הלב (לא זוכר איזה צד זה >_< )
אבל יש לי בעיה אחת שאני לא פתרתי לגבי הקעקוע ואני יהיה שמח עם תעזרי לי לא בחרתי צבע לאריה אני מתלבט בין צבע של אריה רגיל או אריה לבן שהוא יותר נדיר
אני נוטה ללכת לכיוון האריה הלבן כדי לסמל את זה שכמו הצבע הלבן והנדיר ככה גם הוא היה שהוא היה חי[/quote]
שמע מצד אחד האריה הלבן יכול לסמל טוב מאד שדוד שלך היה בן אדם שנדיר למצוא
אבל מצד שני האריה הצהוב מובן הרבה יותר,ומשתלב גם טוב יותר
אני אישית חושבת שאריה צהוב יהיה טוב יותר
[QUOTE=Rated_R;1387570]שמע מצד אחד האריה הלבן יכול לסמל טוב מאד שדוד שלך היה בן אדם שנדיר למצוא
אבל מצד שני האריה הצהוב מובן הרבה יותר,ומשתלב גם טוב יותר
אני אישית חושבת שאריה צהוב יהיה טוב יותר[/QUOTE]
טוב אז אני הולך עם הדעה שלך מה גם אני שחום קצת אז לא נראה לי יראו את הלבן כי הוא עדין
[quote=~בר רפאלי~;1387573]טוב אז אני הולך עם הדעה שלך מה גם אני שחום קצת אז לא נראה לי יראו את הלבן כי הוא עדין[/quote]
לדעתי בחירה מצוינת :)
מי שרוצה יכול לעשות קעקוע או פירסינג. אני אישית לא אעשה. למרות שבלשון נשמע לי די מגעיל תכלס, אבל שיהיה.
אני אעשה קעקוע של רימון יד.