-
[QUOTE=LordAbizi;1413309]
עידו
רק שים לב שזה לא הבית שלו, אלא 'הכישופייה', ושכפי שהסברתי בהודעה השלישית, כדי להגיע למקום מסויים בעיר (בכל עיר שהיא לא זו שבה התחלת כי אותה מן הסתם אתה מכיר טוב) אתה קודם צריך ללכת לכיכר העיר ומשם ללכת לפי השלטים.
--
אתה לוקח את הציוד שלך, ויוצא לדרכך. אתה יוצא מן הבית, והולך ברחובות העיר המוכרים, עד שאתה מגיע אל הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב למידע מהודעה שלוש שעלול להועיל לך כאן.
[/QUOTE]
אני דופק בדלת בהתרגשות ומחכה למכשף שיכניס אותי לכישופיה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1413595]רועי
הכישופייה בעיקרה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. אתה רואה שבקירות יש מדפים עם ספרים, וליד כמה מדפים יש כמה מכשפים שעסוקים בלבצע פעולות שאותם אתה לא כל כך מבין. לפעמים יש הבזקי אור במקומות מסויימים בכישופייה, אבל אתה לא מצליח כל כך לראות מה הם עושים. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס. גם הוא, לבוש בגלימות ירוקות שמכסות את פניו, ויושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר אלבוס, "איזה פוקימון תרצה?"
אתה אומר את מה שהתכוונת להגיד (מההודעה שלך).
"כן. אוכל להביא לך פוליוואג." אומר אלבוס, ומניף את אחת מידיו. ממדף בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לסביבה שלך, ומתחילה להקיף אותה. בתוך הפוקרשת אתה רואה פוליוואג (שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת). "תזדקק גם לזה אני מניח." אומר אלבוס, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף מהמדף ולחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר ואז פונה למכשף שהוביל אותך. "לווה אותו ליציאה."
יאשה
התשובה לשאלה הזו לא רלוונטית.
ו.. אין דבר כזה פרופסור.
--
אתה עוקב אחרי המכשף. הכישופייה חשוכה ומוארת על ידי כמה לפידים בקירות. לפעמים יש הבזקי אור שמסיטים את המבט שלך לכיוונם לרגע, אך סך הכל די קשה להבין מה קורה בכישופייה. אתם מגיעים אל רב המכשפים אלבוס, שלבוש גם הוא בגלימות ירוקות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." הוא עונה, "איזה פוקימון תרצה?" אתה עונה הורסי (כפי שאמרת שאתה עושה בתגובה שלך).
"אוכל להביא לך הורסי." אומר רב המכשפים ומניף את אחת מידיו, וממדף ליד אחד הקירות מתחילה לעוף פוקרשת, עפה לכיוונך ומתחילה לסבוב סביבך. אתה רואה שבתוכה נמצא הורסי, שמוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "אתה כנראה תזדקק גם לאלו." מוסיף רב המכשפים, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות להצטרף למעגל סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך. "לווה אותו ליציאה."
טל
קחי בחשבון ששיחות עם פוקימון לא תנבנה תועלת רבה במיוחד בדרך כלל.
כמו כן המידע עליך בדף הרשומים נערך, וכעת יש בו גם סעיף של ציוד. הסעיף של "פוקימון התחלתי" הפך ל"פוקימונים"
--
צ'ארמנדר מסתכל עליך ונראה שהוא מבין את העובדה שקבעת הרגע.
איתמר
מה זה "מעגל כישוף"? לא הגדרתי שום דבר בנוגע לפרטים של קסם במשחק שלי, ולכן אל תמציא סתם דברים.
--
כשאתה מתחיל לשאול שאלות מתקרב אליך מכשף לבוש בגלימות ירוקות, שאתה מסיק מהלבוש הזה שהוא מכשף מג'וטרמו, בהליכה מהירה.
"כן, יש פה הרבה אנשים, אבל למה בשם לוגיה האדיר אתה נכנס לכישופייה סתם ככה?! הכישופייה מכילה מידע שבני אדם שלא אומנו בכישוף לא אמורים לראות. אל תעשה זאת שוב. מה אתה מחפש כאן?" מטיח בך המכשף.[/QUOTE]
,אני יוצא החוצה אחרי שאני אומר תודה. אני מוציא את ההורסי ואומר לו שלום. לאחר מכן מספר לו שאנחנו נהיה הצוות הכי טוב. לאחר מכן אחזיר אותו לפוקרשת ואמשיך בדרכי בחיפוש פוקימונים.
-
איתמר
"כן, בשביל פוקימון התחלתי אוביל אותך אל רב המכשפים אלבוס. בוא, עקוב אחריי ותשתדל שלא לשים לב לדברים מסביבך." הוא אומר לך, ומתחיל ללכת לכיוון מסויים בכישופייה.
רועי
התווסף סעיף 'ציוד' בדף המידע עליך ברשומים. כמו כן, סעיף הפוקימון ההתחלתי הפך לסעיף 'פוקימונים'.
--
אתה יוצא מן הכישופייה. אתה הולך ברחובות העיר עד שאתה מוצא את עצמך מחוץ לבארק, על הדרך שמובילה לצ'רלוגם. אתה מתחיל ללכת בה ולא נתקל ביותר מדי אנשים, משום ששתי הערים די קטנות, ולכן אין הרבה תנועה בדרך הזו. אתה רואה בצידי הדרך ליד כמה עצים טדיאורסה.
עידו
אתה דופק על הדלת ומחכה זמן מה, ואז פותח את הדלת אדם שלבוש בגלימות סגולות פותח את הדלת. אתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מקוטור.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
יאשה
עליך להגדיר איפה אתה מחפש פוקימונים, או לחילופין, מהי "דרכך". ("ממשיך בדרכי")
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]איתמר
"כן, בשביל פוקימון התחלתי אוביל אותך אל רב המכשפים אלבוס. בוא, עקוב אחריי ותשתדל שלא לשים לב לדברים מסביבך." הוא אומר לך, ומתחיל ללכת לכיוון מסויים בכישופייה.
[/QUOTE]
"אוקיי" אומר לו ואעקוב אחריו, אתסכל רק על הגלימהשלו ואנסה לא להסתכל מסביב
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]
עידו
אתה דופק על הדלת ומחכה זמן מה, ואז פותח את הדלת אדם שלבוש בגלימות סגולות פותח את הדלת. אתה מזהה לפי הבגדים שזה מכשף מקוטור.
[/QUOTE]
"באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי מהמכשף אוקוס" אני אומר לו.
-
טל
קחי בחשבון ששיחות עם פוקימון לא תנבנה תועלת רבה במיוחד בדרך כלל.
כמו כן המידע עליך בדף הרשומים נערך, וכעת יש בו גם סעיף של ציוד. הסעיף של "פוקימון התחלתי" הפך ל"פוקימונים"
--
צ'ארמנדר מסתכל עליך ונראה שהוא מבין את העובדה שקבעת הרגע.
אני אתחיל ללכת ולנווט בעזרת השלטים בעיר במטרה למצא את שלט היציאה מהעיר.
לאחר שאאתר אותו אצא מהעיר אל הדרך בתקווה למצא וללכוד פוקימונים חדשים עם הפוקרשת שלי
-
[quote=LordAbizi;1414104]
רועי
התווסף סעיף 'ציוד' בדף המידע עליך ברשומים. כמו כן, סעיף הפוקימון ההתחלתי הפך לסעיף 'פוקימונים'.
--
אתה יוצא מן הכישופייה. אתה הולך ברחובות העיר עד שאתה מוצא את עצמך מחוץ לבארק, על הדרך שמובילה לצ'רלוגם. אתה מתחיל ללכת בה ולא נתקל ביותר מדי אנשים, משום ששתי הערים די קטנות, ולכן אין הרבה תנועה בדרך הזו. אתה רואה בצידי הדרך ליד כמה עצים טדיאורסה.
[/quote]
אני יודע מה המתקפות של פוליוואג?
--------------------------------------
'זה יהיה אימון טוב' אחשוב כאקח את הפקרשת של פוליוואג ואוציא אותו ממנה. "שלום פוליוואג" אציג את עצמי "אני פיסטר, המאמן החדש שלך. מה דעתך על קרב קטן נגד הטדיאורסה הזה" אוסיף ואצביע על הטדיארסה שליד העצים
-
[QUOTE=LordAbizi;1414104]איתמר
רועי
--
עידו
יאשה
עליך להגדיר איפה אתה מחפש פוקימונים, או לחילופין, מהי "דרכך". ("ממשיך בדרכי")[/QUOTE]
בדרכי לעיר צ'רלוגם ואחפש פוקימונים למינהם.
-
איתמר
אתה מצליח רוב הזמן להשאר ממוקד במכשף עצמו, אך לעתים הבזקים של אור גורמים לך להסיט לרגע את המבט (זו פעולה לא רצונית), אבל במילא, מכיוון שהכישופייה חשוכה ברובה ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות, אתה לא יכול לראות הרבה. אתם מגיעים אל המכשף אלבוס, שיושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לובש גלימות ירוקות, שמכסות את כל גופו וגם את פניו.
"אדון, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה?"
עידו
"כן, המכשף אוקוס יוכל לעזור לך. עקוב אחריי, והשתדל לא לשים לב למה שקורה פה." אומר לך המכשף, מסתובב ופונה אל תוך פנים הכישופייה.
טל
את יוצאת מפאלטיום ועולה על הדרך לוירידיוס אנטום. בדרך אין הרבה אנשים, משום ששתי הערים שהדרך מחברת אינן מן הגדולות. את לא מספיקה להתקדם הרבה כשאת שומעת קול שצועק "היי ג'יין!!". את מסתובבת לכיוון הכל ורואה את מייקל מגיע מכיוון העיר.
רועי
אחת ההערות מתייחסות לכך. המתקפות של פוליוואג, בשלב הזה, הן רק מתקפות שמנצלות את איברים שיש לו בגוף, בדרך הכי טבעית שאפשרית. אלו לא חייבות להיות אפילו מתקפות אמיתיות של המשחקים. אם אתה רוצה ללמוד אותו משהו מעבר לכך, עליך להסביר לו מה אתה רוצה, והכל בכפוף למה שכתבתי בהערה ההיא.
ועוד דבר - לדבר עם פוקימונים לא ייתן לך הרבה במשחק הזה. זה לא שהוא יענה לך בהנהון, כי הנהון זו שפת גוף של בני אדם, לא של פוקימונים...
--
פוליוואג מביט לעבר הטדיאורסה, והוא קלט אותו, והוא הבין את מה שאמרת. מהתגובה שלו אתה לא כל כך מבין מה דעתו בנוגע לזה.
יאשה
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'ארלוגם, ואתה נמצא על הדרך המחברת את שתי הערים. מכיוון שהערים לא כל כך גדולות, אתה לא רואה כל כך הרבה אנשים. אתה מתחיל להתקדם בדרך ואתה רואה בשולי הדרך סנטרט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414191]
יאשה
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'ארלוגם, ואתה נמצא על הדרך המחברת את שתי הערים. מכיוון שהערים לא כל כך גדולות, אתה לא רואה כל כך הרבה אנשים. אתה מתחיל להתקדם בדרך ואתה רואה בשולי הדרך סנטרט.[/QUOTE]
יש אני מת עליו!
אתה מצליח רוב הזמן להשאר ממוקד במכשף עצמו, אך לעתים הבזקים של אור גורמים לך להסיט לרגע את המבט (זו פעולה לא רצונית), אבל במילא, מכיוון שהכישופייה חשוכה ברובה ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות, אתה לא יכול לראות הרבה. אתם מגיעים אל המכשף אלבוס, שיושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. גם הוא לובש גלימות ירוקות, שמכסות את כל גופו וגם את פניו.
"אדון, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." אומר רב המכשפים, "איזה פוקימון תרצה?"
[/QUOTE]
"פוקימון אש" אומר לו "עדיפות לסינדאקוויל, הוא נשמע לי הכי יעיל וטוב" 'אני מקווה שיהיה לו אחד' אני חושב באופטמיות 'אבל אם לא מה שיצא אני מרוצה'.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414191]
עידו
"כן, המכשף אוקוס יוכל לעזור לך. עקוב אחריי, והשתדל לא לשים לב למה שקורה פה." אומר לך המכשף, מסתובב ופונה אל תוך פנים הכישופייה.
[/QUOTE]
"בסדר" אני אומר לו ונכנס אל תוך הכישופייה בזהירות, מתרגש שהמסע שלי עומד סוף סוף להתחיל.
-
[quote=LordAbizi;1414191]
רועי
אחת ההערות מתייחסות לכך. המתקפות של פוליוואג, בשלב הזה, הן רק מתקפות שמנצלות את איברים שיש לו בגוף, בדרך הכי טבעית שאפשרית. אלו לא חייבות להיות אפילו מתקפות אמיתיות של המשחקים. אם אתה רוצה ללמוד אותו משהו מעבר לכך, עליך להסביר לו מה אתה רוצה, והכל בכפוף למה שכתבתי בהערה ההיא.
ועוד דבר - לדבר עם פוקימונים לא ייתן לך הרבה במשחק הזה. זה לא שהוא יענה לך בהנהון, כי הנהון זו שפת גוף של בני אדם, לא של פוקימונים...
--
פוליוואג מביט לעבר הטדיאורסה, והוא קלט אותו, והוא הבין את מה שאמרת. מהתגובה שלו אתה לא כל כך מבין מה דעתו בנוגע לזה.
[/quote]
" אוקי פוליווג תרוץ לעבר הפוקימון הזה, תתנגש בו ותתרחק" אומר לפוליוואג "עכשיו תזנק לעברו ותשתמש בזנב שלך כדי להצליף בו כמה פעמים" אוסיף "עכשי תיפול עליו"
-
יאשה
הגדרתי בהערות של המשחק. המתקפות שפוקימון בוודאות יודע הן אלו שמשתמשות, בדרך הכי טבעית האפשרית, באיברים שיש לו. ייתכן ופוקימונים פראיים ידעו בנוסף לכך מתקפות נוספות (שהם למדו אותם בטבע תוך כדי ניסיון). הפוקימון ההתחלתי לא היה לו ניסיון כל כך בטבע אז הוא יודע רק את המתקפות האלו. המתקפות האלו גם לא חייבות להיות מתקפות שבאמת קיימות במשחקים. כל מתקפה מעבר לכך שאתה רוצה שהפוקימון יבצע, יש ללמד את הפוקימון, בכפוף למה שכתוב בהערה המתאימה בדף הראשי.
איתמר
"אוכל להביא לך סינדקוויל." אומר רב המכשפים, ומניף את אחת מידיו. ממדף באחד הקירות בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לכיוונך, והיא נכנסת לסיבוב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת סינדקוויל, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו." אומר אלבוס, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות מהמדף ומצטרפות לחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." ואז הוא פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
עידו
אתה עוקב אחרי המכשף בתוך הכישופייה. הכישופייה חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. מדי פעם יש הבזקים של אור שגורמים לך, מבלי שתשלוט על כך, להסתכל על עליהם, אך התאורה במקום לא מאפשרת כל כך לראות מה קורה. אתם מגיעים אל המכשף אוקוס, שלבוש גם הוא בגלימות סגולות, והוא יושב על כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הקרקע.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון התחלתי." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." משיב רב המכשפים אוקוס, "איזה פוקימון תרצה?"
רועי
כדי לנפול על משהו אתה צריך להיות מעליו... וקצת קשה להשיג את זה.
--
פוליוואג מתחיל לרוץ לכיוון טדיאורסה, הלא חושד בדבר, ומתנגש בו, ולאחר מכן בורח. טדיאורסה רודף אחרי פוליוואג. פוליוואג מפנה את הזנב שלו לכיוון טדיאורסה ומצליף בו כמה פעמים. טדיאורסה מגיע אל פוליוואג ושורט אותו. פוליוואג קופץ כדי לפגוע בנפילה בטדיארוסה, זה הכי קרוב שהוא יכול לעשות למה שביקשת. טדיאורסה מניח את ידיו מלפניו ומתגונן (הוא כמובן נפגע, אבל לפחות הידיים שלו נפגעו ולא הראש), ואחר כך נושך את פוליוואג.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414414]
איתמר
"אוכל להביא לך סינדקוויל." אומר רב המכשפים, ומניף את אחת מידיו. ממדף באחד הקירות בסביבה מתחילה לעוף פוקרשת לכיוונך, והיא נכנסת לסיבוב סביבך. אתה רואה בתוך הפוקרשת סינדקוויל, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו." אומר אלבוס, וגורם לכך שחמש פוקרשתות ריקות נוספות עפות מהמדף ומצטרפות לחוג סביבך. "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב." ואז הוא פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
[/QUOTE]
"תודה" אומר בשמחה למכשף ואעקוב אחרי השני בזמן שהוא מוציא אותי כבקשת הרב מכשפים.
כשאני יוצא אני מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר בתקווה למצוא פוקימון לנסות עליו את הקרב הראשון.