-
[SIZE="6"]עודכנה מפה שתעזור לכם להתמצא בדרכים.[/SIZE]
[b][u]קייל[/u][/b]
אתה מחזיק אותו בעדינות אבל הוא נופל לך מיד מהידיים. הוא לא רוצה ללכת, הוא רוצה להישאר ביער. אתה עוד פעם מנסה להחזיק אותו ואתה רואה פתאום שאין לו כנף ימנית. הכנף שלו התנתקה לו מהגוף וז מה שאומר שהפוקימון הזה כבר מעולם לא יצליח לעוף. אתה רץ איתו לעיר אשקלה ואתה מגיע אחרי 5 דקות. אתה מכיר אץ העיר הזאת טוב ואתה נזהר מהסוכנים שם. אתה מסתנן למרכז הפוקימונים ונותן את פידוב לאחות ג'וי. האחות ג'וי אומרת "אוי ואבוי! איך נתת לו להגיע למצב הזה?!" היא שואלת אותך בכעס. אתה עונה לה "הפוקימון הזה לא שלי, מצאתי אותו פגוע מאוד ביער!" והיא אומרת "טוב, אין הרבה זמן!" והיא רצה למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה מנסה להוציא את הקוץ רעל אבל אתה לא מצליח, את בעצמך חטפת הרעלה קשה ונפלת על הרצפה, הרגשת שאתה ממש משותק. שלושת האנשים מגיעים אליך ומכוונים אליך ואל טרטוויג איזשהו מכשיר הרס, אתה הרגשת שזה הסוף. ברגע האחרון הגיע משום מקום פוקימון ענק, כמו צב ענק עם אקדח על הגב ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/009.png[/IMG] ), יורה על השלישייה מערבולות מים והשלושה מתו במקום, והפוקימונים שלהם התעלפו. אחר כך מישהו החזיר את בלסטויס לפוקדור והתקרב אליך. הוא שאל אותך "היי, אתה בסדר?" ואז אתה שואל אותו "איך אני נראה לך?" ואז האיש הזה הוציא פוקימון קטן מלא בעשב ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/182.png[/IMG] ) והוא מרפא אותך ואת טרטוויג מיד. אתה מודה ושואל איך קוראים לו. הוא אומר לך שקוראים לו דני. והוא אומר שהוא חייב ללכת ובורח. מה תעשה?
[B][U]ארון[/U][/B]
אתה מוציא את בלבאזור מהפוקדור ובלבאזור נאנח. הוא נראה עייף ולא מרוכז. אתה מנסה להכיר ביניכם ובלבאזור פתאום מתחיל להתלהב. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להיות בפקודות או בחוץ. בלבאזור קופץ לך על הכתף ואתה הבנת שהוא רוצה להישאר בחוץ. מה תעשה?
-
[QUOTE=????;1414079][SIZE="6"]עודכנה מפה שתעזור לכם להתמצא בדרכים.[/SIZE]
[b][u]קייל[/u][/b]
אתה מחזיק אותו בעדינות אבל הוא נופל לך מיד מהידיים. הוא לא רוצה ללכת, הוא רוצה להישאר ביער. אתה עוד פעם מנסה להחזיק אותו ואתה רואה פתאום שאין לו כנף ימנית. הכנף שלו התנתקה לו מהגוף וז מה שאומר שהפוקימון הזה כבר מעולם לא יצליח לעוף. אתה רץ איתו לעיר אשקלה ואתה מגיע אחרי 5 דקות. אתה מכיר אץ העיר הזאת טוב ואתה נזהר מהסוכנים שם. אתה מסתנן למרכז הפוקימונים ונותן את פידוב לאחות ג'וי. האחות ג'וי אומרת "אוי ואבוי! איך נתת לו להגיע למצב הזה?!" היא שואלת אותך בכעס. אתה עונה לה "הפוקימון הזה לא שלי, מצאתי אותו פגוע מאוד ביער!" והיא אומרת "טוב, אין הרבה זמן!" והיא רצה למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשה?
[/QUOTE]
'אולי בעצם אני גרמתי לו להגיע למצב הזה כי לא רצתי מיד למרכז הפוקימונים?' אני שואל את עצמי בעצב.
אני מחליט עד שהאחות ג'וי תסיים לנסות לרפא אותו ובינתיים לחזור ליער ענקלה להתאמן וגם אולי למצוא רמזים על התאונה של הפידוב.
-
[QUOTE=????;1413745][b][u]בוב[/u][/b]
טוטודייל רץ במהירות אדירה לשינקס והוא משתמש בשריטה, שינקס חוטף מהשריטה הזאת קצת. אחר כך טוטודייל משתמש באקדח מים מדהים אבל שינקס מצליח להתחמק ברגע האחרון. מה תעשה?
[b][u]קייל[/u][/b]
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של טורצ'יק. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע קייל!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
רשום, תגיב להתחלה. ד"א תכתוב תיאור/תמונה[/QUOTE]
"טוטודייל, תתרומם ותתקוף באותו אופן!" אורה לטוטודייל שלי.
-
[quote=????;1414079]
[b][u]ארון[/u][/b]
אתה מוציא את בלבאזור מהפוקדור ובלבאזור נאנח. הוא נראה עייף ולא מרוכז. אתה מנסה להכיר ביניכם ובלבאזור פתאום מתחיל להתלהב. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להיות בפקודות או בחוץ. בלבאזור קופץ לך על הכתף ואתה הבנת שהוא רוצה להישאר בחוץ. מה תעשה?[/quote]
״אני מבין שאתה רוצה להישאר בחוץ״ אומר לבאלבזור בחיוך
אחר כך כאשר באלבזור על כתפי אתקדם ליער ענקלה.
-
[b][u]קייל[/u][/b]
אתה בא לצאת ממרכז הפוקימונים אבל האחות ג'וי באה ואומרת לך "הוא בסדר, אנחנו נשים לו כנף רזרבית, אתה מוזמן להיכנס לראות אותו, אתה לא אשם בזה, זאת תקיפה של צוות המחסלים שהרס את המחוז. הם עשו את זה עוד למלא פוקימונים" אתה חושב אם להכנס לראות אותו או לצאת החוצה. מה תעשה?
[B][U]בוב[/U][/B]
טוטודייל רץ אל שינקס במהירות ושורט אותו, הפעם שינקס מתחמק. טוטודייל משתמש באקדח מים. אבל פתאום אתה שם לב שהוא מרים את הראש ועושה מערבולת מים אדירה. [B][U]טוטודייל למד מערבולת![/U][/B] שינקס נפגע קשות והתעלף. מה תעשה?
[B][U]ארון[/U][/B]
אתה מתחיל להתקדם ליער ענקלה אבל פתאום בלבאזור צורח מכאבים. כל פעם שאתה זז קצת הוא חש כאב עז. מה תעשה?
-
[QUOTE=????;1414119][b][u]קייל[/u][/b]
אתה בא לצאת ממרכז הפוקימונים אבל האחות ג'וי באה ואומרת לך "הוא בסדר, אנחנו נשים לו כנף רזרבית, אתה מוזמן להיכנס לראות אותו, אתה לא אשם בזה, זאת תקיפה של צוות המחסלים שהרס את המחוז. הם עשו את זה עוד למלא פוקימונים" אתה חושב אם להכנס לראות אותו או לצאת החוצה. מה תעשה?
[/QUOTE]
'צוות המחסלים הזה, איך הם יכולים לעשות דבר כל כך אכזרי?' אני חושב בכעס, נזכר באבא שלי.
אני מחליט להיכנס לראות את הפידוב, שמח שהוא יהיה בריא ואפילו יוכל לעוף.
-
[Quote=????;1414119]
[b][u]ארון[/u][/b]
אתה מתחיל להתקדם ליער ענקלה אבל פתאום בלבאזור צורח מכאבים. כל פעם שאתה זז קצת הוא חש כאב עז. מה תעשה?[/quote]
אני מחזיר מהר את באלבזור לפוכדור ורץ למרכז הפוקימונים הקרוב.
ברגע שאני מגיע למרכז הפוקימונים אני פונה לאחות ג׳וי : ״מהר האחות ג׳וי ! משהו קרה לבאלבזור שלי, בכל פעם שהוא זז כואב לו נורא מה לעשות?!״
-
[quote][b][u]בוב[/u][/b]
טוטודייל רץ אל שינקס במהירות ושורט אותו, הפעם שינקס מתחמק. טוטודייל משתמש באקדח מים. אבל פתאום אתה שם לב שהוא מרים את הראש ועושה מערבולת מים אדירה. טוטודייל למד מערבולת! שינקס נפגע קשות והתעלף. מה תעשה?
[/quote]
"וואו טוטודייל היית מעולה" אריע לו. אני אקח את התיק שלי ואוציא משם פוכדור. את הפוכדור אני אזרוק על השינקס המעולף, בתקווה שייתפס.
-
[b][u]קייל[/u][/b]
עכשיו את תפגוש את השותף שלך, אני לא אתן לך לעזוב אותו P:
אתה נכנס לראות את הפידוב, שאתה נכנס לחדר פידוב מסתכל אליך וישר קופץ מהמיטה, מתחיל להשתולל וקופץ לך על הכתף, הוא ממש שמח לראות אותך. אתה שם לב שבמיטה ליד יש גם פידוב אומלל, גם לו נפל כנף ימין ושמו לו כנף רזרבית. אחרי כמה שניות המאמן שלו נכנס פידוב מתחיל לבכות. המאמן לוקח אותו ושם את פידוב על הכתפיים. הוא שואל את פידוב אם הוא בסדר ופידוב עונה בצורה רגילה, פידוב בסדר. אתה שם לב אליהם ואתה שואל את המאמן אם קרה לפידות שלו אותו דבר. המאמן אומר שכן. אתם מתחילים להתיידד ואז המאמן אומר שקוראים לו דני ואתה אומר לו שלך קוראים קייל. הוא שואל אותך אם אתה רוצה להצטרף אליו למסע. מה תעשה?
[b][u]ארון[/u][/b]
אתה רץ מהר למרכז הפוקימונים ואז אתה נזכר שאתה צריך לעבור ביער ענקלה ולא יהיה לך זמן. אתה נזכר שאתה יכול ללכת לפרופסור אבל אז אתה שם לב ל3 אנשים במדים שחורים, אתה מזהה שהם מצוות החיסול. הם רצים לכיוונך. מה תעשה?
[B][U]בוב[/U][/B]
אתה זורק על שינקס פוקדור. הפוקדור מתנדנד פעם אחת...
פעם שנייה...
פעם שלישית...
[SPOILER]תפסת שינקס![/SPOILER]
אתה ממשיך ללכת עם טוטודייל ופתאום טוטודייל מתחיל לצרוח מכאב. הוא מסמן שכואב לו מאוד ברגל ימין והוא לא מצליח לעמוד. מה תעשה?
-
[QUOTE=????;1414143][b][u]קייל[/u][/b]
עכשיו את תפגוש את השותף שלך, אני לא אתן לך לעזוב אותו P:
אתה נכנס לראות את הפידוב, שאתה נכנס לחדר פידוב מסתכל אליך וישר קופץ מהמיטה, מתחיל להשתולל וקופץ לך על הכתף, הוא ממש שמח לראות אותך. אתה שם לב שבמיטה ליד יש גם פידוב אומלל, גם לו נפל כנף ימין ושמו לו כנף רזרבית. אחרי כמה שניות המאמן שלו נכנס פידוב מתחיל לבכות. המאמן לוקח אותו ושם את פידוב על הכתפיים. הוא שואל את פידוב אם הוא בסדר ופידוב עונה בצורה רגילה, פידוב בסדר. אתה שם לב אליהם ואתה שואל את המאמן אם קרה לפידות שלו אותו דבר. המאמן אומר שכן. אתם מתחילים להתיידד ואז המאמן אומר שקוראים לו דני ואתה אומר לו שלך קוראים קייל. הוא שואל אותך אם אתה רוצה להצטרף אליו למסע. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מניח שאין לי כל כך בררה:um_face:
---------------------------------------------------------
"בסדר" אני מסכים.
"לאן אתה חושב שכדאי ללכת עכשיו?" אני שואל.
-
[QUOTE=????;1414143]
[b][u]ארון[/u][/b]
אתה רץ מהר למרכז הפוקימונים ואז אתה נזכר שאתה צריך לעבור ביער ענקלה ולא יהיה לך זמן. אתה נזכר שאתה יכול ללכת לפרופסור אבל אז אתה שם לב ל3 אנשים במדים שחורים, אתה מזהה שהם מצוות החיסול. הם רצים לכיוונך. מה תעשה?[/QUOTE]
ארוץ הכי מהר שאני יכול לתוך היער ואנסה להתחבא מאחורי שיח.
במקרה והם יצליחו למצוא אותי אוציא את באלבזור בתקווה שהוא יכול להילחם.
-
[QUOTE=????;1414143][b][u]
[B][U]בוב[/U][/B]
אתה זורק על שינקס פוקדור. הפוקדור מתנדנד פעם אחת...
פעם שנייה...
פעם שלישית...
[SPOILER]תפסת שינקס![/SPOILER]
אתה ממשיך ללכת עם טוטודייל ופתאום טוטודייל מתחיל לצרוח מכאב. הוא מסמן שכואב לו מאוד ברגל ימין והוא לא מצליח לעמוד. מה תעשה?[/QUOTE]
"מה קרה טוטודייל? אשאל, ואבדוק את הרגל שלו.
-
[quote]היום אתם, נערים צעירים, מקבלים מכתב מפרופסור אלן שאתם נבחרתם להיות המאמנים שיעזרו להביס את הצוות שהורס את המחוז. אתם נרגשים ונחושים לעזור למחוז ולהביס את הצוות חיסול הזה. אתם פותחים את המכתב ששם כתוב :
״אוסטין סטאליון היקר, אתה נבחרת להיות חלק ממשלחת המאמנים שתעזור לנו להביס את הצוות שהורס את המחוז שלנו, מחוז פוצ'יווילי.
בהצלחה ! פרופסור אלן״.
אתם מניחים את המכתב על השולחן ומאוד מתרגשים, אתם מארגנים תיק ליום המסע, בערב אתם הולכים למיטה ולא מצליחים להירדם, אתם כל הזמן חושבים איזה פוקימון לקחת, אתם נחושים להביס את הצוות חיסול ולהחזיר את השקט למחוז.
בבוקר אתם הולכים למעבדת הפרופסור והפרופסור מזהה אתכם מיד. הוא אומר לכם לבוא אחריו, אתם מרגישים שאתם עומדים להתפוצץ מהתרגשות אך אתם מתאפקים.
הוא מראה לכם 5 פוקימונים התחלתיים ושואל אותך "טוב, אז איזה פוקימון אתה רוצה?"[/quote]
אני אחשוב בריכוז יחשוב מי הכי יכול לעזור לי "אני אבחר באשוואט" אגיד לבסוף בצורה חד משמעית.
-
[b][u]קייל[/u][/b]
"אולי כדאי שנלך לדרך 2" דני אומר. אתם הולכים לדרך 2 ודני אומר "אולי כדאי שנסתתר כאן במהלך הלילה " והוא מצביע על שיח וממשיך "יש כאן מלא סוכנים סמויים של צוות החיסול". מה תעשה?
[b][u]ארון[/u][/b]
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול ואתה מוצא בשיחים ביער מקום מחבוא מעולה. כעבור כמה שעות מתחיל להחשיך. ככל הנראה הם כבר בטח הלכו. יש לך 2 אפשרויות : להישאר מאחורי השיח בלילה ( לישון שם ) או לחפש פוקימונים ליליים. מה תעשה?
[b][u]בוב[/u][/b]
אתה שואל את טוטודייל מה קרה, הוא לא מצליח לדבר. אתה רואה 3 אנשים במדים שחורים שרצים אליך. ככל הנראה לקחת את טוטודייל. מה תעשה?
[B][U]אוסטין[/U][/B]
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של אושאוט. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע אוסטין!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?
-
[QUOTE=????;1414164][b][u]קייל[/u][/b]
"אולי כדאי שנלך לדרך 2" דני אומר. אתם הולכים לדרך 2 ודני אומר "אולי כדאי שנסתתר כאן במהלך הלילה " והוא מצביע על שיח וממשיך "יש כאן מלא סוכנים סמויים של צוות החיסול". מה תעשה?
[/QUOTE]
חחח מה עם הפידוב?
-------------------------------------
אני מחליט להסתתר איתו בשיח למרות שאני ממש רוצה לנקום.