-
[b]אנדר[/b]
"ואו אדיר" אתה אומר בהתלהבות "למה יש פה חיות לבנות? חשבתי שהכל שלג". אתה שואל ''אתה יודע..אתה לא היחיד עם בן לוויה חיה'' אומר ביאנקה וצוחקת.
"בכל מקרה, מה עושים עכשיו?" אתה שואל ''טוב...קודם כל צריך להשיג לך נשק, לך לנפחייה שבסוף העיר ותדבר עם הנפח שם'' אומרת לך ביאנקה ומכווינה אותך לבית כלשהו בכפר
[b]לונאף[/b]
"אני חושב שאני אקרא לך רעם.." אתה אומר לסוס הלבן, רעם. "אתה אוהב את השם?" אתה שואל אותו ובתגובה הוא צוהל.
'מוזר אני מרגיש כאילו אני מכיר את הסוס הזה כבר שנים' אתה חושב לעצמך שלפתע זיכרון עולה בראשך: אתה כבן שלוש משחק בפארק ולפתע רואה, או לפחות חושב שרואה סייח לבן ויפה תואר יוצא משום מקום ומביט בך ואז שוב נעלם.
אתה מלטף אותו 'בוא נראה אם הוא יסכים שארכב עליו' אתה חושב וממניח את ידך על גבו של רעם, אתה מחכה רגע כדי לראות אם הוא מתנגד ורואה שהוא לא, אתה מרים את עצמך עליו לתנוחת רכיבה בזהירות כשאתה מוכן ליפול בכל רגע.
רעם לא מתנגד ומתחיל להלך בשקט לכיוון הכפר ''תעברו בנפחייה, אתה צריך נשק טוב?!'' צועקת לך ביאנקה מאחורייך
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
"אמ... באתי בשביל לקבל חרב, אם אפשר." את אומרת לאלף.
'מעניין מי זה היה' א, חושבת, ואז אומרת: "אמ... אתה ידוע מי זה האלף הזה? בעצם אתה יודע, אם אמרת 'שוב אתה', אז אתה כנראה מכיר אותו. אמ... למה אתה נראה עצבני עליו?" א, שואלת.
''תתרחקי מהאלף הזה... הוא יעשה הכל לקדם את המטרות שלו-שהן לא ידועות כרגע, הוא אפילו השתמש ברעל מסוכן ואסור שכולא את ל רגשות השותה של הרעל וגורם להם להשתגע ולשקוע בייסורים אין סופיים, אל תתקרבי אליו ילדה'' הוא אמר לך.
''אז באת לפה לחרב נכון?'' לפתע הוא משנה נושא ''יש לנו קלות וכבדות איזה את רוצה?'' הוא שואל
[b]לאוואל "יורי" יוריהאקו
[/b]
'הוא דיי צודק.. אף פעם לא הבנתי מדוע אני לא דומה כלל להורי, וגם אף פעם לא ראיתי תמונות שלי כשהייתי צעיר באלבום התמונות..'
חשבתה לעצמך.
"אם כך, מדוע אף פעם אף אחד לא סיפר לי על כך?" אתה שואל אותו ברצינות. "איני מסוגל להאמין לכך.." אמרת לעצמך.
''כי נאסר לספר לך, זה מסוכן ויכולת לשחרר את כוחותייך מוקדם מהגיל הנכון דבר אשר היה גורם אסון'' מסביר האלף
הבטת שוב באוזנך שהתארכו. הייתכן שהוא צודק?
''בוא איתי'' הוא אומר לך ומזיז את ידו ושער מעבר כחול מופיע לידו!
-
[quote=asuna;1416209]
[B]לונאף[/B]
"אני חושב שאני אקרא לך רעם.." אתה אומר לסוס הלבן, רעם. "אתה אוהב את השם?" אתה שואל אותו ובתגובה הוא צוהל.
'מוזר אני מרגיש כאילו אני מכיר את הסוס הזה כבר שנים' אתה חושב לעצמך שלפתע זיכרון עולה בראשך: אתה כבן שלוש משחק בפארק ולפתע רואה, או לפחות חושב שרואה סייח לבן ויפה תואר יוצא משום מקום ומביט בך ואז שוב נעלם.
אתה מלטף אותו 'בוא נראה אם הוא יסכים שארכב עליו' אתה חושב וממניח את ידך על גבו של רעם, אתה מחכה רגע כדי לראות אם הוא מתנגד ורואה שהוא לא, אתה מרים את עצמך עליו לתנוחת רכיבה בזהירות כשאתה מוכן ליפול בכל רגע.
רעם לא מתנגד ומתחיל להלך בשקט לכיוון הכפר ''תעברו בנפחייה, אתה צריך נשק טוב?!'' צועקת לך ביאנקה מאחורייך
[/quote]
"תודה" אצעק בתגובה ואז אכנס לתוך הכפר על גבו של רעם כשאני מחפש את הנפחייה. "סליחה, איפה זה הנפחייה?" אשאל את אחד האלפים שאראה בדרכי ואלך לאן שיגיד לי
-
[QUOTE=asuna;1416209][b]אנדר[/b]
"ואו אדיר" אתה אומר בהתלהבות "למה יש פה חיות לבנות? חשבתי שהכל שלג". אתה שואל ''אתה יודע..אתה לא היחיד עם בן לוויה חיה'' אומר ביאנקה וצוחקת.
"בכל מקרה, מה עושים עכשיו?" אתה שואל ''טוב...קודם כל צריך להשיג לך נשק, לך לנפחייה שבסוף העיר ותדבר עם הנפח שם'' אומרת לך ביאנקה ומכווינה אותך לבית כלשהו בכפר
[b]לונאף[/b]
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
"אמ... באתי בשביל לקבל חרב, אם אפשר." את אומרת לאלף.
'מעניין מי זה היה' א, חושבת, ואז אומרת: "אמ... אתה ידוע מי זה האלף הזה? בעצם אתה יודע, אם אמרת 'שוב אתה', אז אתה כנראה מכיר אותו. אמ... למה אתה נראה עצבני עליו?" א, שואלת.
''תתרחקי מהאלף הזה... הוא יעשה הכל לקדם את המטרות שלו-שהן לא ידועות כרגע, הוא אפילו השתמש ברעל מסוכן ואסור שכולא את ל רגשות השותה של הרעל וגורם להם להשתגע ולשקוע בייסורים אין סופיים, אל תתקרבי אליו ילדה'' הוא אמר לך.
''אז באת לפה לחרב נכון?'' לפתע הוא משנה נושא ''יש לנו קלות וכבדות איזה את רוצה?'' הוא שואל
[b]לאוואל "יורי" יוריהאקו
[/b]
'הוא דיי צודק.. אף פעם לא הבנתי מדוע אני לא דומה כלל להורי, וגם אף פעם לא ראיתי תמונות שלי כשהייתי צעיר באלבום התמונות..'
חשבתה לעצמך.
"אם כך, מדוע אף פעם אף אחד לא סיפר לי על כך?" אתה שואל אותו ברצינות. "איני מסוגל להאמין לכך.." אמרת לעצמך.
''כי נאסר לספר לך, זה מסוכן ויכולת לשחרר את כוחותייך מוקדם מהגיל הנכון דבר אשר היה גורם אסון'' מסביר האלף
הבטת שוב באוזנך שהתארכו. הייתכן שהוא צודק?
''בוא איתי'' הוא אומר לך ומזיז את ידו ושער מעבר כחול מופיע לידו![/QUOTE]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" אני אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של אחי על חרבות. חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
-
[QUOTE=asuna;1416209][b]אנדר[/b]
[/QUOTE]
טעיתי בניסוח אבל לא חשוב
-----------------------
"אה נכון, תודה" אומר לביאנקה ואלך לנפח, אנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מאנשים מאנשים. "שלום" אני אומר לנפח שאני מגיע אליו "ביאנקה אמרה לי לדבר איתך, אתה יודע למה?".
-
[SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]לונאף[/B]
"תודה" אתה צועק בתגובה ואז מכנס לתוך הכפר על גבו של רעם.
הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאתה בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראיתה כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו.
"סליחה, איפה זה הנפחייה?" אתה שואל אלף בעל שיער ירוק וחתולה לבנה בידיו, האלף מכווין אותך אל הנפחייה
אתה רואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
אתה נכנס פנימה וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, אתה מרים את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, אתה מביט בו מקרוב ומופתע לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו אתה רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
''שוב אתה...?!'' נשמע לפתע קול צעקה, האלף מחייך, הוא מרים ספר שנמצא בידו, עולה עם הנשר הענקי ועף משם עליו.
מופתע נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלח לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באתה הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[SPOILER][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" את אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של איך על חרבות.
חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
''הנה'' אומר לך האלף ומצביע על קיר מלא חרבות יד וחצי!
יש שם חרבות כסופות, זהובות אבל חרב את מושכת אותך במיוחד זוהי חרב בעלת ניצב זהוב עם עיטורי פרחים כליו, החרב עצמה כסופה ומלאת עיטורי פרחים גם כן, אתה שמה לב שעיטורי הפרחים יוצאים מן מסגרת עם כיתוב שאת לא מצליחה לזהות בפנים
[B]אנדר[/B]
"אה נכון, תודה" אתה אומר לביאנקה והולך לנפח, אתה מנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מ[B]אלפים[/B].
אתה נכנס פנימה וקול צילצול פעמון מתוק נשמע, אתה מרים את ראשך ורואה פעמון כחול בהיר קרח עם עיטורי פתיתי שלג עליו מצלצל בקול מתוק, אתה מביט בו מקרוב ומופתע לגלות הפעמון באמת עשויי קרח!
''מרתק נכון? בקור כאן הוא לעולם לא יימס'' אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה אלף בעל גזרה חטובה עם שיער בצבע ירוק בהיר וכובע לראשו, לידו אתה רואה נשר ענק בצבע לבן עם ראש זהוב, מספיק גדול לבן אדם לעלות עליו.
''שוב אתה...?!'' נשמע לפתע קול צעקה, האלף מחייך, הוא מרים ספר שנמצא בידו, עולה עם הנשר הענקי ועף משם עליו.
מופתע נגלה לפנייך אלף רחב גוף בעל שיער שחור קוצני ועיני דבש חומות ''אהמ סלח לי'' הוא אומר בקוצר רוח ''לשם מה באתה הנה?'' הוא שואל
האלף המסתורי:
[SPOILER][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
-
[QUOTE=asuna;1416284][SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]אנדר[/B]
"אה נכון, תודה" אתה אומר לביאנקה והולך לנפח, אתה מנסה בדרך לא למשוך יותר מידי צומת לב לא רצוייה מ[B]אלפים[/B].
האלף המסתורי:
[/SPOILER][/QUOTE]
"באתי לנשק" אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי
-
[quote=asuna;1416284][SIZE=6]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]לונאף[/B]
"תודה" אתה צועק בתגובה ואז מכנס לתוך הכפר על גבו של רעם.
הכפר הרבה יותר יפה ומרתק שאתה בתוכו-אלפים בכל הגדלים והצורות הולכים סביבך עם בני הלוויה שלהם, חיות משחקות יחד בכל עבר, נשרים ונצים לבנים אשר על רגליהם קשורות הודעות מעופפים מעל ראשך בכל עט, הבתים הלבנים כשלג אשר מעולם לא ראיתה כמוהם ניצבים בשורות-שורות ושוק קטן ויפה נמצא במרכזו.
"סליחה, איפה זה הנפחייה?" אתה שואל אלף בעל שיער ירוק וחתולה לבנה בידיו, האלף מכווין אותך אל הנפחייה
אתה רואה את הבית הלבן בעל צורת הבנייה הייחודית וסמל חרב לבנה ובוהקת ניצבת מעל הדלת.
האלף המסתורי:
[spoiler][IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127201211/zeronotsukaima/images/0/00/Bidalshal.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[/quote]
"וואו" אומר מופתע כשאראה את פעמון הקרח. ואקשיב להסברו של האלף ירוק השיער(שאגב לא ממש ירוק). "באתי לקנות נשק"אומר בתגובה לשאלה של האלף
-
[b]אנדר[/b]
"באתי לנשק"אתה אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי'' אתה מוסיף.
''רומח...כמובן שיש אבל יעילותם תהיה הכי טובה לבעלי שותפי סוסים'' אומר הנפח ומראה לך שורת רומחים, בנוסף הוא מראה לך קיר מלא בחרבות מכל הגוונים והצורות.
משום מה, רומח זהוב בעל עיטורי כסף של חרבות מושך את עינך.
[b]לונאף[/b]
"וואו" אתהה אומר מופתע כשאתה רואה את פעמון הקרח.
אתה מקשיב להסברו של האלף ירוק השיער ולאחר שהוא הולך אתה אומר "באתי לקנות נשק".
''כמובן כמובו'' אומר האלף ומראה לך קיר מלא חרבות, משום מה חרב עשוייה זהב בעלת ניצב כסף מלאה בעיטורי סוסים צוהלים ונלחמים מושכת אותך במיוחד.
-
[QUOTE=asuna;1416792][b]אנדר[/b]
"באתי לנשק"אתה אומר לו 'זה הדבר הכי הגיוני שיהיה בנפח'. "יש לך אולי רומח? דרך אגב ביאנקה שלחה אותי'' אתה מוסיף.
''רומח...כמובן שיש אבל יעילותם תהיה הכי טובה לבעלי שותפי סוסים'' אומר הנפח ומראה לך שורת רומחים, בנוסף הוא מראה לך קיר מלא בחרבות מכל הגוונים והצורות.
משום מה, רומח זהוב בעל עיטורי כסף של חרבות מושך את עינך.
[/QUOTE]
"בידים הנכונות הכל יכול להיות יעיל לא?" אומר לנפח "כמה עולה הרומח הזה" אוסיף ואצביע על הרומח הזהוב
-
[quote=asuna;1416792]
[B]לונאף[/B]
"וואו" אתהה אומר מופתע כשאתה רואה את פעמון הקרח.
אתה מקשיב להסברו של האלף ירוק השיער ולאחר שהוא הולך אתה אומר "באתי לקנות נשק".
''כמובן כמובו'' אומר האלף ומראה לך קיר מלא חרבות, משום מה חרב עשוייה זהב בעלת ניצב כסף מלאה בעיטורי סוסים צוהלים ונלחמים מושכת אותך במיוחד.[/quote]
"אני חושב שאקח את זאת" אומר ואצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אחשוב ואסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אשאל
-
[QUOTE=asuna;1416284][SIZE="6"]כולם להתעדכן בדף הגזעים נוספו 4 גזעים חשובים חדשים![/SIZE]
[B]אסילנדרי ביינאט'
[/B]
"אני מעדיפה חרב יד וחצי" את אומרת ונזכרת בתיאור הארוך של איך על חרבות.
חרב יד וחצי הייתה חרב במשקל שניתן לשאת אותו גם על יד אחת וגם על שתיים, וקת החרב לא ארוכה מדי ולא קצרה מדי. המטרה של החרב היא שאפשר להילחם איתה עם מגן, או כחרב שתי ידיים. משקל החרב בד"כ בינוני.
''הנה'' אומר לך האלף ומצביע על קיר מלא חרבות יד וחצי!
יש שם חרבות כסופות, זהובות אבל חרב את מושכת אותך במיוחד זוהי חרב בעלת ניצב זהוב עם עיטורי פרחים כליו, החרב עצמה כסופה ומלאת עיטורי פרחים גם כן, אתה שמה לב שעיטורי הפרחים יוצאים מן מסגרת עם כיתוב שאת לא מצליחה לזהות בפנים
[/QUOTE]
אכפת לך אם אני אתאר את זה יותר בפרטים איך הגעתי לחרב? לא? יופי!
____
ברגע שאני רואה את כל החרבות, אני לוחשת: "וואו!" ואני חושבת לעצמי, 'איזה מבחר עצום!'.
אני משוטטת בין החרבות בחיפוש אחר חרב שנראת לי מתאימה. ראיתי חרב עשויה מזהב טהור, הרמתי אותה, אך ישר הרגשתי שהיא לא מאוזנת אצלי ביד. הרמתי חרב שעשויה ממתכת אדמדמה, אך היא הייתה לי כבדה מדי. התכוננתי להרים חרב ירוקה, אך קלטתי בזווית העין חרב בעלת ניצב זהוב, ששלהבה כסוף, ולכל אורכה עיטורי פרחים יפהיפיים. כשהרמתי אותה ישר הרגשתי שהחרב הזאת היא החרב שלי: היא מאוזנת לי ביד, היא נראת טוב, והיא לא כבדה מדי. הנפתי את החרב למעלה ואז למטה, תוך כדי סיבוב, ונדהמתי עד כמה היא נוחה להחזקה ביד אחת ובשתי ידיים. כשסובבתי את החרב ששמתי לב לכיתוב שלא זיהיתי. "אמ... סליחה? מה זה הכיתוב הזה? אני לא מבינה אותו..."
-
[b]יאלה חברים בואו נתחיל מיום ראשון לנסות לרוץ עם המ''ת[/b]
[b]אנדר[/b]
"בידים הנכונות הכל יכול להיות יעיל לא?" אתה אומר לנפח "כמה עולה הרומח הזה" אתה מוסיף ומצביע על הרומח הזהוב.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את הרומח המעוטר שלפתע אתה שם לב לכיתוב לא מזוהה על צידו ממש בין שני עיטורים מדהימים.
''הנה'' אומר לך הנפח ומושיט לך נדן(ככה אומרים?) ענקי עשוי חומר שאתה לא מזהה הנתלה על הגב.
''דרך אגב אני ביינט אנחנו בטח נתראה כאן עוד הרבה מה שמך?'' שואל ביינט
[b]לונאף[/b]
"אני חושב שאקח את זאת" אתה אומר ומצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אתה חושב ומסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אתה שואל.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את החרב בעדינות ויחד איתה נדן עשוי חרב שאתה לא מזהה.
לפתע אתה שם לב שממש בין עיטור שונה משאר העיטורים-זוג סייחים קטנים האחד כסוף ואחד זהוב מחובקים אחד עם השני ועל ידם כיתוב משונה שאינך מבין.
[b]אסילנדרי ביינאט'
[/b]
כן יש לי! Xd חח סתם
הרמת חרב שעשויה ממתכת אדמדמה, אך היא הייתה כבדה מדי.
התכוננת להרים חרב ירוקה, אך קלטת בזווית העין חרב בעלת ניצב זהוב, שלהבה כסוף, ולכל אורכה עיטורי פרחים יפהיפיים.
כשהרמת אותה ישר הרגשתי שהחרב הזאת היא החרב שלך: היא מאוזנת לך ביד, היא נראת טוב, והיא לא כבדה מדי.
הנפת את החרב למעלה ואז למטה, תוך כדי סיבוב, ונדהמת עד כמה היא נוחה להחזקה ביד אחת ובשתי ידיים. כשסובבת את החרב ששמת לב לכיתוב שלא זיהיתי.
"אמ... סליחה? מה זה הכיתוב הזה? אני לא מבינה אותו..." את שואלת.
''את האמת חח אני לא יודע, היא אחת מכלי הנשק היחידים שלא ייצרתי אלף מוזר הביא אותה לפני זמן רב עם עוד כמה נשקים מוזרים'' אמר הנפח בצחקוק.
-
[quote=asuna;1417529][B]יאלה חברים בואו נתחיל מיום ראשון לנסות לרוץ עם המ''ת[/B]
[B]לונאף[/B]
"אני חושב שאקח את זאת" אתה אומר ומצביע על החרב בעלת עיטורי הסוסים 'היא מתאימה מאוד' אתה חושב ומסתכל על רעם שעומד מחוץ לחנות "אני צריך לשלם בעבורה?" אתה שואל.
''הנשק הראשון תמיד חינם'' אומר לך הנפח בחיוך, הוא מושיט לך את החרב בעדינות ויחד איתה נדן עשוי חרב שאתה לא מזהה.
לפתע אתה שם לב שממש בין עיטור שונה משאר העיטורים-זוג סייחים קטנים האחד כסוף ואחד זהוב מחובקים אחד עם השני ועל ידם כיתוב משונה שאינך מבין.
[/quote]
היום יום שני
---------------------------
"אני לונאף" אומר בקול חברותי וז אשאל את ביינט "תגיד, אתה יודע איפה בית ראש הכפר, נראה לי שכדאי לי ללכת לשם עכשיו" אומר ואחכה לתשובתו
-
[b]לונאף[/b]
שבוע הבא גאון חחח
''לא'' הוא אומר לבסוף ''הכניסה לשם אסורה עד שתרכש את אמון הכפר, כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל
-
[quote=asuna;1417545][B]לונאף[/B]
שבוע הבא גאון חחח
''לא'' הוא אומר לבסוף ''הכניסה לשם אסורה עד שתרכש את אמון הכפר, כאלף חדש עלייך ללכת ל..'' מתחיל ביינט לומר שלפתע גג הנפחייה מתנפץ, ביינט נקבר תחת ההריסות ולמזלך ''רק'' גוש אבן אחד חודר לרגלך ומונע ממך להזיז את הרגל[/quote]
:sorry:חשבתי שזה יכול להיות ככה רק אחרי שהגבתי ולא היה לי כח לערוך
------------------------------
"מה לכל הרוחות הולך כאן" אשאל בבעטה ואנסה לחלץ את רגלי 'מי לעזזל אחראי על זה' אחשוב בכעס ואנסה לראות מה קורה ולמה הגג התנפץ