-
שקד:
אתה נעמד ליד שלושת האנשים ובמבט מהיר אתה שם לב לנערה צעירה עם שיער בלונדיני, ילד קטן עם כובע גרב ונער בן גילך עם שיער לבן.
"מהיום אתם יחידה אחת. אתם תתאמנו ביחד תילחמו ביחד ותצאו למשימות ביחד. בכל יחידה יש ארבעה תפקידים: הראשון הוא הלוחם תפקידו הוא להגן על שאר היחידה ובאותו הזמן להזיק כמה שיותר לאויב, ביחידה הזאת התפקיד שייך למאסארו.
התפקיד השני הוא הסקאוט תפקידו הוא לאסוף כמה שיותר מידע על האויב לפני הקרב ובמשך הקרב לעזור כמה שיותר ל'לוחם', ניק זה אתה.
התפקיד השלישי הוא הקוסם תפקידו הוא לתת את המכה האחרונה ולעשות כמה שיותר נזק, התפקיד שייך לרן.
התפקיד הרביעי והאחרון הסופורט מטרתו היא לעזור לכם' לחזק אותכם או להחליש את האויב, ג'וליט.
בנוסף כנהוג בטריפיס האדם בעל הדירוג הגבוה ביותר הוא המנהיג של היחידה. במקרה הזה רן זה אתה." אמר הארנב.
"יש שאלות?" מוסיף הארנב.
-
[QUOTE=Flupy;1418096]שקד:
אתה נעמד ליד שלושת האנשים ובמבט מהיר אתה שם לב לנערה צעירה עם שיער בלונדיני, ילד קטן עם כובע גרב ונער בן גילך עם שיער לבן.
"מהיום אתם יחידה אחת. אתם תתאמנו ביחד תילחמו ביחד ותצאו למשימות ביחד. בכל יחידה יש ארבעה תפקידים: הראשון הוא הלוחם תפקידו הוא להגן על שאר היחידה ובאותו הזמן להזיק כמה שיותר לאויב, ביחידה הזאת התפקיד שייך למאסארו.
התפקיד השני הוא הסקאוט תפקידו הוא לאסוף כמה שיותר מידע על האויב לפני הקרב ובמשך הקרב לעזור כמה שיותר ל'לוחם', ניק זה אתה.
התפקיד השלישי הוא הקוסם תפקידו הוא לתת את המכה האחרונה ולעשות כמה שיותר נזק, התפקיד שייך לרן.
התפקיד הרביעי והאחרון הסופורט מטרתו היא לעזור לכם' לחזק אותכם או להחליש את האויב, ג'וליט.
בנוסף כנהוג בטריפיס האדם בעל הדירוג הגבוה ביותר הוא המנהיג של היחידה. במקרה הזה רן זה אתה." אמר הארנב.
"יש שאלות?" מוסיף הארנב.[/QUOTE]
"מתי נתחיל להתאמן? או לחלופין, מתי נצא למשימה?" אני שואל את הארנב הסקסי.
-
שקד:
"שאלה טובה נערי. האימון הראשון שלכם הוא הדמיית קרב אשר תתרחש ממש כאן" אומר הארנב ונעלם.
'בעוד כדקה החדר יהפוך ליער רחב. מטרתכם היא לנצח בקרב יחידה אחרת מהארגון, בזמן שנותר לכם אני ממליץ שתכירו אחד את השני' נשמע קולו של הארנב בראשך.
-
[QUOTE=Flupy;1418115]שקד:
"שאלה טובה נערי. האימון הראשון שלכם הוא הדמיית קרב אשר תתרחש ממש כאן" אומר הארנב ונעלם.
'בעוד כדקה החדר יהפוך ליער רחב. מטרתכם היא לנצח בקרב יחידה אחרת מהארגון, בזמן שנותר לכם אני ממליץ שתכירו אחד את השני' נשמע קולו של הארנב בראשך.[/QUOTE]
'להכיר אחד את השני, אה?' אני חושב, 'לא כולם נראים חברותיים במיוחד..'.
"כדאי שאני אגמור עם זה מהר.." אני ממלמל לעצמי, "שלום, שמי מאסארו, נעים להכיר" אני מציג את עצמי לאחרים ומחכה.
-
שקד:
"ג'וליט!"אומרת בעליזות הבלונדינית. "אני ניק וזה אחי הגדול רן"אומר הילד הקטן.
"אז מה הדירוג שלכם?"שואל ניק בזמן שהוא מפשיל את שרוולו הארוך ומצביע על כך ידו שם אתה מבחין בכפפה אשר שונה מהכפפה שלך, היא הייתה קצרה ועל שתי ידיו על גב יד שמאל מופיע המספר '1020'.
רן מושך את חולצתו ומצביע על קעקוע דמוי ברק אשר עליו מופיע המספר '980'. ולבסוף ג'ולייט מרימה את רגלה ועם החיוך האופייני לה משוויצה בנעליה עליהם רשום המספר '1053'.
-
[QUOTE=Flupy;1418119]שקד:
"ג'וליט!"אומרת בעליזות הבלונדינית. "אני ניק וזה אחי הגדול רן"אומר הילד הקטן.
"אז מה הדירוג שלכם?"שואל ניק בזמן שהוא מפשיל את שרוולו הארוך ומצביע על כך ידו שם אתה מבחין בכפפה אשר שונה מהכפפה שלך, היא הייתה קצרה ועל שתי ידיו על גב יד שמאל מופיע המספר '1020'.
רן מושך את חולצתו ומצביע על קעקוע דמוי ברק אשר עליו מופיע המספר '980'. ולבסוף ג'ולייט מרימה את רגלה ועם החיוך האופייני לה משוויצה בנעליה עליהם רשום המספר '1053'.[/QUOTE]
אני מקפל את השרוול שלי קצת ומציג את כף היד שלי עליה נמצא המספר.
"אני מניח שאני מדורג אחרון בינינו" אני אומר ומגחך טיפה, מסדר את השרוול ומחכה שיתחיל האימון.
-
שקד:
שניות ספורות לאחר שאתה מסיים לדבר אתם מוצאים את עצמכם באמצע יער עבה עם עצים גדולים אשר הסתירו את השמש."טוב כדאי שאני אעשה את המוטל עליי ואמצא את היריב, בינתיים תתאמו מהלכים ותציגו את היכולת שלכם"אומר ניק שבין רגע נעלם כאילו לא היה שם."חשמל, כמו שכבר בטח ניחשתם מהקעקוע. ניק זה טלפורט" אומר רן.
-
[QUOTE=Flupy;1418125]שקד:
שניות ספורות לאחר שאתה מסיים לדבר אתם מוצאים את עצמכם באמצע יער עבה עם עצים גדולים אשר הסתירו את השמש."טוב כדאי שאני אעשה את המוטל עליי ואמצא את היריב, בינתיים תתאמו מהלכים ותציגו את היכולת שלכם"אומר ניק שבין רגע נעלם כאילו לא היה שם."חשמל, כמו שכבר בטח ניחשתם מהקעקוע. ניק זה טלפורט" אומר רן.[/QUOTE]
"טלפורט, אה? נחמד.." אני אומר חלש עדיין מסתכל לכיוון בו הוא נעלם.
"הממ, אנחנו אמורים להציג את היכולת שלנו, אבל האמת היא שאני לא בטוח לגמרי מה היכולת שלי.." אני אומר, "אני יכול להשתמש ביכולת רק כדי ליצור מעין חרב אבל יותר מזה אני לא יודע. אני מיומן בסייף ולחימה, אני אעשה כמיטב יכולתי לדאוג שהחיסרון לא יהווה מכשול" אני ממשיך, כל זה ברצינות יתר.
אני מכין את החרב בזמן שהאחרים עושים את שלהם, ומחכה.
-
שקד:
"פיו עכשיו שהארנב החמוד לא מאזין לנו אפשר להפסיק להעמיד פנים. באפרית ואין לי שום כוונה לתת באפים לכאלה שעומדים למות בקרב הראשון. מאסארו תשדל מאוד לא להפריע לנו "אומרת ג'וליט בקול שונה."מצד שני רן אני לשירותך "היא מוסיפה ומחייכת לעברו של רן אשר פשוט מתעלם ממנה ומתקרב אליך."אפשר לראות את החרב ?"הוא שואל.
-
[QUOTE=Flupy;1418130]שקד:
"פיו עכשיו שהארנב החמוד לא מאזין לנו אפשר להפסיק להעמיד פנים. באפרית ואין לי שום כוונה לתת באפים לכאלה שעומדים למות בקרב הראשון. מאסארו תשדל מאוד לא להפריע לנו "אומרת ג'וליט בקול שונה."מצד שני רן אני לשירותך "היא מוסיפה ומחייכת לעברו של רן אשר פשוט מתעלם ממנה ומתקרב אליך."אפשר לראות את החרב ?"הוא שואל.[/QUOTE]
'ארנב חמוד? ארנב [B]חמוד[/B]?! הוא סקסי, לא חמוד, כלבה' אני אחשוב לי בלי להראות את זה על הפנים.
"קצת מגעילה.." אני ממלמל לעצמי ומסיים להכין את החרב.
כשרן מתקרב ושואל אותי על החרב אני מהנהן ומושיט לו אותה.
-
שקד:
רן לוקח את החרב מידך ולאחר כמה הנפות מחזיר לך את החרב ואומר:"מספיק טוב לאימון ברמה הזאת, עד האימון הבא אני מקווה שתגלה את היכולת שלך".
בינתיים ניק הספיק לחזור."האויב נמצא, שנצא ?" הוא אומר ומבלי לחכות לתשובה משגר את כולכם. לפני שאתה מספיק למצמץ אתה מוצא את עצמך על עץ גדול ומסביבך עומדים שלושת חברי היחידה, במרחק של מאה מטר ממכם עומדים חמישה אנשים בלבוש אפור."מאסארו תתקרב אליהם ובסימן הראשון תתקוף, ג'וליט באפים. עכשיו. "אומר ניק במבט מאיים שלא הייתה מצפה לו מילד. ג'וליט בלת ברירה מקרבת את ידיה אחת לשנייה ולוחשת תפילה קצרה שאחריה חרב ומגן גדולים מופיעים מעלך.
-
[QUOTE=Flupy;1418132]שקד:
רן לוקח את החרב מידך ולאחר כמה הנפות מחזיר לך את החרב ואומר:"מספיק טוב לאימון ברמה הזאת, עד האימון הבא אני מקווה שתגלה את היכולת שלך".
בינתיים ניק הספיק לחזור."האויב נמצא, שנצא ?" הוא אומר ומבלי לחכות לתשובה משגר את כולכם. לפני שאתה מספיק למצמץ אתה מוצא את עצמך על עץ גדול ומסביבך עומדים שלושת חברי היחידה, במרחק של מאה מטר ממכם עומדים חמישה אנשים בלבוש אפור."מאסארו תתקרב אליהם ובסימן הראשון תתקוף, ג'וליט באפים. עכשיו. "אומר ניק במבט מאיים שלא הייתה מצפה לו מילד. ג'וליט בלת ברירה מקרבת את ידיה אחת לשנייה ולוחשת תפילה קצרה שאחריה חרב ומגן גדולים מופיעים מעלך.[/QUOTE]
"אין בעיה, הבנתי" אני אומר חזרה לניק ומהנהן בהסכמה.
אני יורד מהעץ ומתקרב לאט ובזהירות אל האויבים, אני מנסה להתקרב מספיק, אל תוך טווח שיאפשר לי תקיפה מיידית ברגע שיינתן הסימן.
-
שקד:
אתה יורד מהעץ במהירות על מנת שלא יבחינו בך ובשקט מתקרב אל האויב. אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומחכה לסימן. לאחר כמה שניות ניק מופיע לידך ואומר:"עוד כמה שניות רן ישלח ברק לעברו של הקוסם שלהם ברגע שאתה רואה את הברק התפקיד שלך זה להוריד את האדם הגבוה שמקדימה". לאחר חיפוש קצר אתה מבחין באדם גדול ממדיים אשר מחזיק חרב גדולה על גבו."המטרה שלנו זה להוריד אותם בכמה שפחות זמן" הוא מוסיף ומשתגר. מיד לאחר מכן ברק יורד מהשמיים ופוגע באדם נמוך הנמצא במרכז הקבוצה.
-
[QUOTE=Flupy;1418139]שקד:
אתה יורד מהעץ במהירות על מנת שלא יבחינו בך ובשקט מתקרב אל האויב. אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומחכה לסימן. לאחר כמה שניות ניק מופיע לידך ואומר:"עוד כמה שניות רן ישלח ברק לעברו של הקוסם שלהם ברגע שאתה רואה את הברק התפקיד שלך זה להוריד את האדם הגבוה שמקדימה". לאחר חיפוש קצר אתה מבחין באדם גדול ממדיים אשר מחזיק חרב גדולה על גבו."המטרה שלנו זה להוריד אותם בכמה שפחות זמן" הוא מוסיף ומשתגר. מיד לאחר מכן ברק יורד מהשמיים ופוגע באדם נמוך הנמצא במרכז הקבוצה.[/QUOTE]
'זה הסימן!' אני חושב במהירות ופועל ישר, אני יוצא מהשיח ועושה את דרכי אל האדם הגבוה הכי מהר שאני יכול.
ברגע שאני קרוב מספיק, אני מניף את החרב בחוזקה עם שתי הידיים ופוגע לו חזק ברגליים כדי לגרום לו ליפול, לאחר מכן אני "תוקע" לו את החרב בבטן כמה פעמים ואפילו בועט בו קצת כדי לוודא שהוא לא יקום.
-
[quote=Flupy;1418091]
אביזי:
אתה נכנס למטבחון במטרה להכין אוכל קל. למזלך הרב מצאת במהירות כיכר לחם וכמה גבינות. לאחר ארוחה קצרה אתה ניגש למיטה ובקלות מפתיעה נרדם. 'מליפאן אביזי, גש לחדר האימונים' אומר קול בראשך שמעיר אותם משנתך.[/quote]
בתחילה אדחיק את הקול, ואניח שבסך הכל הזיתי את הקול הזה, אך ככל שאהרהר יותר בדבר אשתכנע יותר שהקול אמיתי. (אין לי כח להמציא בדיוק מה חשבתי, ולכן אני מתאר את זה באופן כללי) לכן, אקום, אתלבש במדים שקיבלתי אתמול (ואת המטבע גם אעביר מכיס בגדיי אל כיס המדים). את הצמיד אני אשים בכיס משום שהתכלית שלו טרם ברורה לי כל כך. לאחר מכן אצא מחדרי, ואתחיל ללכת חזרה בדרך שבא הגעתי לחדר אתמול, כשאני מחפש אחרי אנשים או שלטים שיוכלו לכוון אותי לחדר האימונים.