להתעלם.
Printable View
להתעלם.
שם: firubatus (סתם המצאתי :P )
על מה הוא מבוסס :ברדלס ורובוט.
סוג : חשמל טהור.
תיאור : זהו פוקימון אשר יוצר ע"י בני האדם לפני כעשרים שנה ומאז צורת הפוקימון השתנתה , גוף הפוקימון עשוי מתכת.
אורך הגוף של הפוקימון הוא 135 ס"מ , אורך זנבו הוא 75 ס"מ , משקלו הוא 70-95 ק"ג וגובה כתפייו הוא כ-80 ס"מ.
לאחר כל השנים בטבע הפוקימון הצמיח לעצמו פרווה בצבע כסף שעלייה יש נקודות חשמליות שמנקודות אלה יוצא חשמל .
הפוקימונים האלה בדרך כלל מסתובבים בלהקות .
ההבדל בין הזכר לנקבה הוא שצבע הפרווה אצל הנקבה יותר בהיר מאשר אצל הזכר.
אפיון פוקימון: הפוקימון הנ"ל הוא הפוקימון הכי מהיר בעולם אשר נע על הקרקע , נע במהירות של 120 קמ"ש .
ויש לו מתקפה שנקראת מהירות חשמלית ( electric speed) שבה הנקודות שעל גופו יוצרות מעטה חשמלי (חשמל שעוטף את גופו) ואז הפוקימון לכיוון היריב ומרוב המהירות החשמל נע לכיוון היריב ומחשמל אותו , ואז במכה אחרונה הוא פוגע ביריב המחושמל (סוג של שילוב בין מתקפת מהירות ומכת ברק).
רעיון יפה אבל... הוא לא קשור לישראל או ליהדות והמתקפה מזכירה מאוד את מכת וולט
[QUOTE=jigels po;1427343]שם: firubatus (סתם המצאתי :P )
על מה הוא מבוסס :ברדלס ורובוט.
סוג : חשמל טהור.
תיאור : זהו פוקימון אשר יוצר ע"י בני האדם לפני כעשרים שנה ומאז צורת הפוקימון השתנתה , גוף הפוקימון עשוי מתכת.
אורך הגוף של הפוקימון הוא 135 ס"מ , אורך זנבו הוא 75 ס"מ , משקלו הוא 70-95 ק"ג וגובה כתפייו הוא כ-80 ס"מ.
לאחר כל השנים בטבע הפוקימון הצמיח לעצמו פרווה בצבע כסף שעלייה יש נקודות חשמליות שמנקודות אלה יוצא חשמל .
הפוקימונים האלה בדרך כלל מסתובבים בלהקות .
ההבדל בין הזכר לנקבה הוא שצבע הפרווה אצל הנקבה יותר בהיר מאשר אצל הזכר.
אפיון פוקימון: הפוקימון הנ"ל הוא הפוקימון הכי מהיר בעולם אשר נע על הקרקע , נע במהירות של 120 קמ"ש .
ויש לו מתקפה שנקראת מהירות חשמלית ( electric speed) שבה הנקודות שעל גופו יוצרות מעטה חשמלי (חשמל שעוטף את גופו) ואז הפוקימון לכיוון היריב ומרוב המהירות החשמל נע לכיוון היריב ומחשמל אותו , ואז במכה אחרונה הוא פוגע ביריב המחושמל (סוג של שילוב בין מתקפת מהירות ומכת ברק).[/QUOTE]
מתן אתה משקיע הרבה ברעיונות שלך שהם לא טובים מהסיבה שהם לא ישראליים, ברדלס היה בישראל ונכחד אבל כבר יש לנו פוקימון נמר אחד, ורובוט זה כללי מדי אם תביא רובוט ישראלי שהומצא בישראל נחמד, למה אתה לא הולך על חיות פשוטות יותר יש מלא חיות שלא בססו עלים פוקימונים עדין תנסה לבחור אחת
[quote=po Zon;1427356]מתן אתה משקיע הרבה ברעיונות שלך שהם לא טובים מהסיבה שהם לא ישראליים, ברדלס היה בישראל ונכחד אבל כבר יש לנו פוקימון נמר אחד, ורובוט זה כללי מדי אם תביא רובוט ישראלי שהומצא בישראל נחמד, למה אתה לא הולך על חיות פשוטות יותר יש מלא חיות שלא בססו עלים פוקימונים עדין תנסה לבחור אחת[/quote]
כל חיה שאני חושב עליה לקחו :p
תן לי אחת ואעשה את זה (תן לי רק חיה).
[QUOTE=jigels po;1427452]כל חיה שאני חושב עליה לקחו :p
תן לי אחת ואעשה את זה (תן לי רק חיה).[/QUOTE]
כנס לאתר פרסמתי שם רשומה שלמה על חיות שאני ממליץ עליהן להכנת פוקימונים
הנה הקישור:
[url]http://pokemondexil.blogspot.co.il/2013/03/blog-post_4420.html[/url]
אולי תעשה פייק על Waze, אחרי הכל זה סטרט-אפ ישראלי. את המראה אולי תוכל לנסות לבסס על הצורה של העננן של וייז, הסוג לדעתי אמור להיות על חושי, וזה פוקימון שאמור להיות מהיר.
[QUOTE=LordAbizi;1427549]אולי תעשה פייק על Waze, אחרי הכל זה סטרט-אפ ישראלי. את המראה אולי תוכל לנסות לבסס על הצורה של העננן של וייז, הסוג לדעתי אמור להיות על חושי, וזה פוקימון שאמור להיות מהיר.[/QUOTE]
אשמח אם תיכנס לאתר ותכתוב את הרעיון לפי התופס של המצאת פוקימון ואז ככה אני אוכל להבין את הרעיון שלך יותר טוב
אשמח אם תכנסו לפרויקט ותציעו רעיונות להתפתחויות לפוקימונים שנוצרו בפרויקט
מפותח או תת התפתחות של : Hirudyrus
שם : Viperaryrus
על מה הוא מבוסס :צפע והצמח גומא פפירוס לאחר שנבל.
מה השינוי שחל בביסוס : גודל הפוקימון , וגם סוגו , הוא משתנה להיות סוג עשב ורעל.
תיאור : גודלות לו שיניי ארס , צבעי גופו משתנים להיות חום וחרדל.
פוקימון נחש פעיל לילה, ואזורי מחייתו המובהקים הם החבל הים תיכוני, לרבות הגולן, הגליל, העמקים וכן מישור החוף. הוא אינו מצוי בפסגת החרמון, וכן לא באזורי המדבר, בהם מצויים פוקימוני נחש אחרים (שאחדים מהם קרובי משפחתו).
ניזון בעיקר ממכרסמים, קרפדות, ובעלי חיים קטנים אחרים. הוא ניחן ביכולת טיפוס מרשימה למדי, המאפשרת לו לאכול גם גוזלים וציפורים. בשעות היום הוא עשוי להימצא בפינות קרירות שונות: מתחת לשיחים, סלעים או קפלי קרקע שונים.
מה מאפיין את הפוקימון שלכם : המתקפה המיוחדת של הפוקימון משתנה לנשיכת רעל , באמצעות הנשיכה שלו הוא יכול לגרום לכל מיני דברים :שיתוק , הרעלה, שינה, ובמקרים של פוקימונים קטנים למוות.
[QUOTE=jigels po;1428346]מפותח או תת התפתחות של : Hirudyrus
שם : Viperaryrus
על מה הוא מבוסס :צפע והצמח גומא פפירוס לאחר שנבל.
מה השינוי שחל בביסוס : גודל הפוקימון , וגם סוגו , הוא משתנה להיות סוג עשב ורעל.
תיאור : גודלות לו שיניי ארס , צבעי גופו משתנים להיות חום וחרדל.
פוקימון נחש פעיל לילה, ואזורי מחייתו המובהקים הם החבל הים תיכוני, לרבות הגולן, הגליל, העמקים וכן מישור החוף. הוא אינו מצוי בפסגת החרמון, וכן לא באזורי המדבר, בהם מצויים פוקימוני נחש אחרים (שאחדים מהם קרובי משפחתו).
ניזון בעיקר ממכרסמים, קרפדות, ובעלי חיים קטנים אחרים. הוא ניחן ביכולת טיפוס מרשימה למדי, המאפשרת לו לאכול גם גוזלים וציפורים. בשעות היום הוא עשוי להימצא בפינות קרירות שונות: מתחת לשיחים, סלעים או קפלי קרקע שונים.
מה מאפיין את הפוקימון שלכם : המתקפה המיוחדת של הפוקימון משתנה לנשיכת רעל , באמצעות הנשיכה שלו הוא יכול לגרום לכל מיני דברים :שיתוק , הרעלה, שינה, ובמקרים של פוקימונים קטנים למוות.[/QUOTE]
מתן אי אפשר לשנות סוג לפוקימון פתאום ככה ומה הקשר בין צפע לעלוקה? אתה צריך להשאיר את הסוג של העלוקה מים/ עשב ולבחור חיה שעליה יוכל להתפתח העלוקה שלך נגיד כמו דגים או משהו כזה של מים.