-
[/FONT][/COLOR] [quote=tzuf23;1432005]
[U][COLOR=SlateGray][B]ג'יק:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה רץ לכיוון האנשים הנלחמים ואומר לטיירוגואה לקוץ באוויר לפגוע בהם עם בעיטה נמוכה ואז ללכת לצד ותקוף אותם מאחור בבעיטה נמוכה.
טיירוגואה לא מבין מה אתה רוצה ממנו בגלל שהוא לא יודע להשתמש בבעיטה נמוכה ולכן הוא קופץ באוויר ומשתמש בהתקלה ואז הולך מאחוריהם ומשתמש שוב בהתקלה ומבריח את הפידובים.
"תודה לך ילד" אומר לך אחד מהאנשים שנלחמו בפידובים "אני רואה שאתה מאמן חדש אז אני אומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בקול מלחיץ "העולם בחוץ מסוכן מאוד עכשיו, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מלחיצה ומפחידה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ רחוק מהאיש ואז בודק איזה מתקפות יש לטיירוגואה בפוקידע ואז ממשיך להתקדם לכיוון דרך מס' 1
-
[quote]מייק:
אתה מסתכל על פוקימון הצבי הקטן ושואל אתו מה הוא רוצה ממך וזו מחזירה לך בנהמה מלאת עצבים. אתה שולף את הפוכדור של פאנפי ומוציא אותו לקרב אתה מוציא את גם את הפוקידע כדי לקבל מידע על המתקפות של פאנפי.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "פאנפי יודע:רחרוח בלשי,התקלה,בועת מגן ונהמה" הקול משתתק. בנתיים הצבי הקטן משתמש בהתקלה על פאנפי שלך ופוגעת בו בעוצמה.
מה תעשה?
[/quote]
אני אשאל בקול "פאנפי אתה בסדר?" ומיד פאנפי מתרומם לאחר המכה שקיבל, אני צועק לפאנפי, "פאנפי השתמש בהתקלה על הצבי הקטן, ומיד לאחר מכן חזור אחורה על-מנת לא לספוג מכה נוספת!" אני אומר בקול.
-
[quote]אנדרו:
סבבה
-------
אתה אומר לאדם מה שתגיד בצורה מזלזלת ואומר לרוח שלך שהייתם פה ושניכם מתקדמים בדרך.
דרך 1 די ריקה אך כל הזמן נשמע רחש מהצדדים כאילו עוקבים אחריכם וכאשר אתה ורוח מגיעים קרוב לעיר אקומולה מזנק עליכם פוקימון עכבר קטן בצבע אפור ( ) שלא נותן לכם להמשיך בדרכיכם.
מה תעשה?[/quote]
"מה תה רוצה? אשאל "רוח גל פסיכו"
-
[quote=tzuf23;1432239][/font][/color]
אני רץ רחוק מהאיש ואז בודק איזה מתקפות יש לטיירוגואה בפוקידע ואז ממשיך להתקדם לכיוון דרך מס' 1[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה רץ הרחק מן האיש המפחיד שדיבר איתך ובודק אילו מתקות טיירוגואה יודע.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר" טיירוגואה יודע:התקלה,תעתוע,ידיים עוזרות וראיית הנסתר" הקול משתתק.
אתה מתהלך בדרך מספר 1 ולא שם לב לשום פוקימון באזור אך כל הזמן שומע רחשים קטנים עד שמאחד השיחים קופצת עלייך פוקימון דמוי צבי ( [/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://randompokemon.com/sprites/585.png[/IMG] ) ולא נותנת לך לעבור.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=itayQT;1432240]אני אשאל בקול "פאנפי אתה בסדר?" ומיד פאנפי מתרומם לאחר המכה שקיבל, אני צועק לפאנפי, "פאנפי השתמש בהתקלה על הצבי הקטן, ומיד לאחר מכן חזור אחורה על-מנת לא לספוג מכה נוספת!" אני אומר בקול.[/quote]
[COLOR=SlateGray][COLOR=Green][B]מייק:
[/B]אתה שואל את פאנפי האם הוא בסדר והז מהנהן לך בחיוב ומתרומם על רגליו הקטנות.
אתה אומר לפאנפי להשתמש בהלתקלה על הצבי הקטנה ואז שמהר יחזור אחורה כדי לא להיפגע שוב.
פאנפי מתקיל בעוצמה את הצבי הקטנה וזן משחררת בכי עוצמתי אבל אף אחד לא בא לעזרתה אז היא מתחילה לנסות להתקיל אותך אך בקושי מגיע אלייך ומתמוטטת.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR] [quote=Amitlv;1432242]"מה תה רוצה? אשאל "רוח גל פסיכו"[/quote]
[B][U][COLOR=#00B0F0][FONT="]אנדרו:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#00B0F0][FONT="]אתה שואל את העכבר הקטן לרצונו אך זה לא משיב וממשיך להתקיל אותך ולכן אתה פוקד על רוח להשתמש בגל פסיכו וזו משגרת גל פסיכו חזק שפוגע בעכבר הקטן ומפיל אותו על האדמה חסר הכרה.
מאחד השיחים קופץ פוקימון הנראת כמו צבי קטנה ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#00B0F0][FONT="][IMG]http://randompokemon.com/sprites/585.png[/IMG] ) ומתחילה לצעוק בקול רב ולהשתמש במתקפה שאתה לא מבין מהי ואז להתקיל בעוצמה את רוח שלך!
[/FONT][/COLOR]
-
[quote]אנדרו:
אתה שואל את העכבר הקטן לרצונו אך זה לא משיב וממשיך להתקיל אותך ולכן אתה פוקד על רוח להשתמש בגל פסיכו וזו משגרת גל פסיכו חזק שפוגע בעכבר הקטן ומפיל אותו על האדמה חסר הכרה.
מאחד השיחים קופץ פוקימון הנראת כמו צבי קטנה ( ) ומתחילה לצעוק בקול רב ולהשתמש במתקפה שאתה לא מבין מהי ואז להתקיל בעוצמה את רוח שלך![/quote]
"מה יש לך משוגעת?!" עצעק "את לא רואה שהוא פצוע" עצביע על רוח "אז או שתעזרי לי לרפות אותו או ששתעופי מפה" אגיד בטוקף
-
[quote]מייק:
אתה שואל את פאנפי האם הוא בסדר והז מהנהן לך בחיוב ומתרומם על רגליו הקטנות.
אתה אומר לפאנפי להשתמש בהלתקלה על הצבי הקטנה ואז שמהר יחזור אחורה כדי לא להיפגע שוב.
פאנפי מתקיל בעוצמה את הצבי הקטנה וזן משחררת בכי עוצמתי אבל אף אחד לא בא לעזרתה אז היא מתחילה לנסות להתקיל אותך אך בקושי מגיע אלייך ומתמוטטת.
מה תעשה?
[/quote]
אראה את הצבי הפגוע ואשאל "האם את בסדר?"
"אני דיי מבולבל אני אומר", אני מאמן חדש ולא יודע מה לעשות במצב כזה!
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432267][U][COLOR=SlateGray][B]ג'יק:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה רץ הרחק מן האיש המפחיד שדיבר איתך ובודק אילו מתקות טיירוגואה יודע.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר" טיירוגואה יודע:התקלה,תעתוע,ידיים עוזרות וראיית הנסתר" הקול משתתק.
אתה מתהלך בדרך מספר 1 ולא שם לב לשום פוקימון באזור אך כל הזמן שומע רחשים קטנים עד שמאחד השיחים קופצת עלייך פוקימון דמוי צבי ( [/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://randompokemon.com/sprites/585.png[/IMG] ) ולא נותנת לך לעבור.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מי בא מרתון?
----------------------------------------------------------------------------------
אני אומר לטיירוגואה לתקוף את הצבי עם התקלה לקפוץ לצד השני לתקוף מאחור עם התקלה ואז לקפוץ באוויר מעל הצבי ולתקוף מלמעלה עם התקלה
-
[quote=Amitlv;1432268]"מה יש לך משוגעת?!" עצעק "את לא רואה שהוא פצוע" עצביע על רוח "אז או שתעזרי לי לרפות אותו או ששתעופי מפה" אגיד בטוקף[/quote]
[B][U][COLOR=#00B0F0][FONT="]אנדרו:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#00B0F0][FONT="]אתה צועק על הצבי הקטנה ואומר לה שהעכבר פצוע ולכן או שהיא תעזור לך או שתעוף מהדרך שלך ולכן היא משפילה מבט ושניכם מטפלים בעכבר הקטן.
לאחר כ-10 דקות של טיפול העכבר מתעורר מבולבל לאור העיניין שנשארת שם ועזרת לו ואתה שם לב שמשהו במבט שלו הישתנה.
אתה נפרד משני הפוקימונים וממשיך בדרכיך לעיר אקומולה.
בכניסה לעיר אתה שם לב לשומרת בצבע סגול ודמוי חתולה בוגרת ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#00B0F0][FONT="][IMG]http://randompokemon.com/sprites/510.png[/IMG] ) עומדת בכניסה ומונעת ממך להיכנס ועל פניה נראה כי היא מוכנה לקרב!
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=itayQT;1432269]אראה את הצבי הפגוע ואשאל "האם את בסדר?"
"אני דיי מבולבל אני אומר", אני מאמן חדש ולא יודע מה לעשות במצב כזה![/quote]
[COLOR=SlateGray][COLOR=Green][B]מייק:
[/B]אתה שואל את הצבי הקטנה האם היא בסדרת וזו בוכה בקול ועצבים ואתה מבולבל מאוד בגלל שאתה חדש מאוד בכל עיניין טיפול בפוקימונים וכו'.
פאנפי נראה קצת יותר מנוסה ממך והוא מצליח להרגיע אותה ומרים אותה על גבו ושניכם מתקדמים לעיר אקומולה.
בכניסה לעיר אתה ופאנפי שמים לב לשומר קטן בצבע צהוב ( [/COLOR][/COLOR][COLOR=SlateGray][COLOR=Green][IMG]http://randompokemon.com/sprites/559.png[/IMG] ) בכניסה לעיר שנסתכל עליכם בעצבנות ואתה מבין שהוא חושב שאתם מנסים לפגוע בצבי הקטנה ולכן הוא רץ לתקוף אתכם במהירות!
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR] [quote=tzuf23;1432270]מי בא מרתון?
----------------------------------------------------------------------------------
אני אומר לטיירוגואה לתקוף את הצבי עם התקלה לקפוץ לצד השני לתקוף מאחור עם התקלה ואז לקפוץ באוויר מעל הצבי ולתקוף מלמעלה עם התקלה[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה אומר לטיירוגואה לתקוף את הצבי עם התקלה ואז לקפוץ מאחוריה ולהשתמש בהתקלה שוב ואז בזינוק להשתמש בהתקלה.
טיירוגואה מזנק ומתקיל את הצבי הקטנה ואז עושה זאת מאחוריה ומעלה וגורם לה ליפול לרצפה שהיא כולה חבוטה.
הצבי הקטנה מתחילה לבכות בקול רב אך אף אחד לא בא לעזרתה והיא מסתכלת עלייך בעיניים עצובות שמתחננות לעזרה.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote]אנדרו:
אתה צועק על הצבי הקטנה ואומר לה שהעכבר פצוע ולכן או שהיא תעזור לך או שתעוף מהדרך שלך ולכן היא משפילה מבט ושניכם מטפלים בעכבר הקטן.
לאחר כ-10 דקות של טיפול העכבר מתעורר מבולבל לאור העיניין שנשארת שם ועזרת לו ואתה שם לב שמשהו במבט שלו הישתנה.
אתה נפרד משני הפוקימונים וממשיך בדרכיך לעיר אקומולה.
בכניסה לעיר אתה שם לב לשומרת בצבע סגול ודמוי חתולה בוגרת ( ) עומדת בכניסה ומונעת ממך להיכנס ועל פניה נראה כי היא מוכנה לקרב!
מה תעשה?[/quote]
'איפה הצבי והעכבר הזה עכשיו' אחשוב ואשרוק "ואו צבי! עכבר! אני צריך את העזרה שלכם!" אמשיך לשרוק "בינתיים רוח תשתמשי בגל פסיכו"
-
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה אומר לטיירוגואה לתקוף את הצבי עם התקלה ואז לקפוץ מאחוריה ולהשתמש בהתקלה שוב ואז בזינוק להשתמש בהתקלה.
טיירוגואה מזנק ומתקיל את הצבי הקטנה ואז עושה זאת מאחוריה ומעלה וגורם לה ליפול לרצפה שהיא כולה חבוטה.
הצבי הקטנה מתחילה לבכות בקול רב אך אף אחד לא בא לעזרתה והיא מסתכלת עלייך בעיניים עצובות שמתחננות לעזרה.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אנסה לרפות ולטפל בפציעות של הצבי ואחרי זה אסרוק אותה עם הפוקידע וברגע שאגמור אמשיך בדרכי
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432219]
[B][U][COLOR=#002060][FONT="]תומאס:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה שואל את קיוגינל תוך כדי זה שאתה לחוץ אם לדעתו יש עוד פוקימונים נחמדים כמוהו שירצו להצטרף אליכם והוא מסמן לך לא עם ראשו.
שניכם מתחילים להתקדם בדרך מספר 1 ולא נתקלים בשום דבר חיי אך כל הזמן שומעים רחישות מכל מיני מקומות בדרך עד שאתם מגיעים קרוב לעיר אקומולה ושם מזנק עליכם פידוב ( [/FONT][/COLOR][COLOR=#002060][FONT="][COLOR=SlateGray][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/519.png[/IMG][/COLOR] ) קטן מהאלה שנלחמתם בהם קודם והוא מתחיל להתקיל בעוצמה את קיוגינל שלך.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"אוקיי קיוגינל אז אולי נתאמן קצת כדי להשתפר..." אני אומר ושולח לקיוגינל מבט.
"עכשיו תשתמש ברסיס קרח" אני אומר נרגש מהקרב הראשון בערך שלי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1432219][U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה מתחיל להתגונן מפני הפוקימון שמתקיף אותך ומתחיל לרוץ במהירות סבירה ובאותו הזמן זורק את הפוכדור של סייטר כדי שיעזור לך.
אתה אומר לסייטר להשתמש באותה אסטרטגיה כמו עם הפידובים אז הוא משתמש במהירות במתקפה מהירה ובגל ואקום שמעיפים את הפוקימון באוויר בעוצמה.
הפוקימון הקטן משחרר צווחה חזקה ולמקום מגיע פוקימון דמוי כלב בוגר ( [/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/507.png[/IMG] ) שנושך את סייטר שלך בעוצמה וגורם לו לסבל רב!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"סייטר תשמש במתקפה מהירה ותנער אותו ממך, ושהוא כבר לו עליך תשתמש בגלי ואקום כמה פעמים ברציפות, תשתדל להתחמק בעזרת מתקפה מהירה אם הוא יתקוף שוב" אני אומר לו ומתרחק טיפה, שהכלבלב הזה לא יבוא לנשוך גם אותי.
-
[quote]כריס:
אתה אומר שאתה לא מודאג בכלל ומוציא את פאוניארד שלך ומבקש ממנו להשתמש במתקפה שהוא ישתמש כנגד הפידובים ממקודם.
פאוניארד מתחיל להסתובב במהירות כאשר סכיניו מופנות לצדדים והוא שורט בעוצמה את הכלב הקטן.
הכלב הקטן סובל ובמצווחה שלו מגיע פוקימון אחר שיתפוס את מקומו, הפוקימון ורוד יחסית גדול ( )שמחליף את מקומו בקרב ומשתמש בסטירה כפולה על פאוניארד שלך!
מה תעשה?[/quote]
"אני חייב למצוא דרך לגרום לפוקימון הזה לא לברוח. זה הפוקימון הבא שלי, אני הולך לתפוס אותו." אומר לעצמי בשקט בעודי מביט בפאונירד. "אתה הפוקימון הראשון שסתר את הפוקימון שלי בפרצוף ואתה הולך להיות גם האחרון! פאוניארד, הסתובב במהירות כשחרבותך שלופות לצדדים, הסתובב במעגלים סביב לאדינו ושרוט אותו בכל הכוח, תנעץ את הסכינים בבשרו! הקף אותו כדי שלא יברח!"
לאחר מכן אבדוק את הפוקדע שוב, לא ייתכן שיש לו רק התקפה אחת...
-
[quote]מייק:
אתה שואל את הצבי הקטנה האם היא בסדרת וזו בוכה בקול ועצבים ואתה מבולבל מאוד בגלל שאתה חדש מאוד בכל עיניין טיפול בפוקימונים וכו'.
פאנפי נראה קצת יותר מנוסה ממך והוא מצליח להרגיע אותה ומרים אותה על גבו ושניכם מתקדמים לעיר אקומולה.
בכניסה לעיר אתה ופאנפי שמים לב לשומר קטן בצבע צהוב ( ) בכניסה לעיר שנסתכל עליכם בעצבנות ואתה מבין שהוא חושב שאתם מנסים לפגוע בצבי הקטנה ולכן הוא רץ לתקוף אתכם במהירות!
מה תעשה?
[/quote]
אני אשלח את פאנפי לעבר סקראגי, ואגיד לו "פאנפי השתמש בהתקלה!" אני צועק! "ומיד לאחר מכן השתמש בבועת מגן ונהמה"!
-
[U][B][SIZE=4][COLOR=Red]בימים הקרובים אני בקושי יגיב בגלל שיש לי קיבוע ביד וזה ממש מקשה עליי לכתוב, עמכם הסליחה[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[quote=Amitlv;1432311]'איפה הצבי והעכבר הזה עכשיו' אחשוב ואשרוק "ואו צבי! עכבר! אני צריך את העזרה שלכם!" אמשיך לשרוק "בינתיים רוח תשתמשי בגל פסיכו"[/quote]
[COLOR=MediumTurquoise][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מחפש את הצבי והעכבר שעזרת להם מקודם ומנסה לשרוק להם לעזרה אך הם אינם מגיעים ולכן אתה אומר לרוח להשתמש בגל פסיכו על הפוקימון שתוקפת אתכם.
רוח שלך משגרת גל פסיכו עוצמתי אך לא מספיק כדי לעצור את החתולה העצבנית שמשתמש במכה מוזרה שגורמת לרוח להיראות לעיני כל ואז גם בכפות זעם שלא אמורות לפגוע בה גרמו לנזק ואתה מבין שהחתולה השתמש בראיית הנסתן ורוח שלך חשופה מפני פגיעות פיזיות עכשיו.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=tzuf23;1432313]
אני אנסה לרפות ולטפל בפציעות של הצבי ואחרי זה אסרוק אותה עם הפוקידע וברגע שאגמור אמשיך בדרכי[/quote]
[/B][/COLOR][/U][COLOR=SlateGray]אתה מנסה לטפל בציעות של הצבי הקטנה ותוך כדי אתה סורק אותה בפוקידע.
מהוקידע נשמע קול רובוטי האומר "דירלינג, פוקימון העונות, בכל עונה צבעו של דירלינג משתנה בהתאם" הקול משתתק.
אתה מטפל בדירלינג הקטנה והמבובלת שמודה לך ואתה ממשיך בדרכיך עד שבכניסה לעיר אוקומולה חתולה גדולה וסגולה ( [/COLOR][COLOR=SlateGray][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/510.png[/IMG] ) חוסמת לך את הדרך והיא נראית לא חברותית בכלל!
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=the rock;1432323]"אוקיי קיוגינל אז אולי נתאמן קצת כדי להשתפר..." אני אומר ושולח לקיוגינל מבט.
"עכשיו תשתמש ברסיס קרח" אני אומר נרגש מהקרב הראשון בערך שלי.[/quote]
[B][U][COLOR=#002060][FONT="]תומאס:
[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#002060][FONT="]אתה אומר לקריוגינל שאולי כדי שתתאמנו קצת ולכן אתה מבקש ממנו שישתמש ברסיס קרח על פידוב וזה משגר מפיו רסיסי קרח גדולים שפוגעים בעוצמה גדולה בפידוב שקם ברושי ומתחיל להתקיל את קריוגינל שלך בעוצמה.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=חמוף;1432326]"סייטר תשמש במתקפה מהירה ותנער אותו ממך, ושהוא כבר לו עליך תשתמש בגלי ואקום כמה פעמים ברציפות, תשתדל להתחמק בעזרת מתקפה מהירה אם הוא יתקוף שוב" אני אומר לו ומתרחק טיפה, שהכלבלב הזה לא יבוא לנשוך גם אותי.[/quote]
[U][COLOR=DarkOrchid][B]ג'ון:
[/B][/COLOR][/U][COLOR=DarkOrchid]אתה אומר לסייטר להשתמש במתקפה מהירה כדי לנהר ממנו את הכלב הגדול הזה ולהשתמש עליו בכמה גלי ואקום ברגע שהוא ירד ממנו ולנסות להתחמק ממנו בעזרת מתקפה מהירה ותוך כדי אתה מתרחק כדי שהכלב לא ינשך גם אותך.
סייטר מצליח להוריד את הכלב ממנו והודף אותו כמה מטרים לאחור בעזרת גלי הואקום שלו.
הכלב לא מוותר ומתחיל להתקרב לסייטר במתקפה מהירה שממנה סייטר לא מצליח להתחמק ונפגע ובנוסף הכלב משתמש בהורדה עוצמתית ומפיל את סייטר על הרצפה כמעט ללא כוחות!
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=Charmander;1432392]"אני חייב למצוא דרך לגרום לפוקימון הזה לא לברוח. זה הפוקימון הבא שלי, אני הולך לתפוס אותו." אומר לעצמי בשקט בעודי מביט בפאונירד. "אתה הפוקימון הראשון שסתר את הפוקימון שלי בפרצוף ואתה הולך להיות גם האחרון! פאוניארד, הסתובב במהירות כשחרבותך שלופות לצדדים, הסתובב במעגלים סביב לאדינו ושרוט אותו בכל הכוח, תנעץ את הסכינים בבשרו! הקף אותו כדי שלא יברח!"
לאחר מכן אבדוק את הפוקדע שוב, לא ייתכן שיש לו רק התקפה אחת...[/quote]
[COLOR=SlateGray][B][COLOR=Sienna][U]כריס:
[/U][/COLOR][/B][COLOR=Sienna]אתה אומר לעצמך בשקט שאתה חייב לתפוס את הפוקימון הזה והיא לא הולכת לברוח לך ואז אתה אומר לה שהיא הראשונה והאחרונה שתסתור לפוקימון שלך ואתה אומר לפאוניארד להסתובב שסכיניו בצדדים ולשרוט את הפוקימונית הזו בכל הכוח שלו וזה מה שהוא עושה וגורם לה נזק רב מאוד שמפיל אותה על הרצפה אך היא משתמש בהתקלה ומעיפה את פאוניארד באוויר כמה מטרים.
אתה בודק בפוקידע כדי לגלות אם פאוניארד שלך למד עד עכשיו מתקפות חדשות, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "פאוניארד למד במהלך הדרך [B]פזילה[/B]" הקול משתתק.
אודינו קמה ומתחיל להשתמש בסטירה כפולה שוב פעם על פאוניארד שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
[quote=itayQT;1432417]אני אשלח את פאנפי לעבר סקראגי, ואגיד לו "פאנפי השתמש בהתקלה!" אני צועק! "ומיד לאחר מכן השתמש בבועת מגן ונהמה"![/quote]
[B][COLOR=Green]מייק:
[/COLOR][/B][COLOR=Green]אתה שולח את פאנפי לעבר סקראגי ואומר לו להשתמש בהתקלה עליו וזה מתקיל אותו בעוצמה והודף את סקראגי אחורה למקום בו הוא עמד בהתחלה.
אתה מוסיף לקודות שלך גם שישתמש בבועת מגן שמחזקת את רמת ההגנה של פאנפי וגם בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה של סקראגי והופכת את כוחו הפיזי הרב לפחות אפקטיבי בקרב.
סקראגי רץ לעבר פאנפי ומשתמש בבעיטה תחתונה חזקה שגורמת לפאנפי המון נזק וסקראגי מתכונן להשתמש בה שוב.
מה תעשה?
[/COLOR]