קילרבי, דבר יפה. למה שבטעות לא יתפלק לי הכפתור של הבאן...
Printable View
קילרבי, דבר יפה. למה שבטעות לא יתפלק לי הכפתור של הבאן...
[quote=charmander;1436422]קילרבי, דבר יפה. למה שבטעות לא יתפלק לי הכפתור של הבאן...[/quote]
מה כבר אמרתי? אתה תיתן לי באן כי אמרתי שיש פה פרוטקציות?
אני וותיק האח הידד
אתן לך באן כי אתה מדבר בצורה לא יפה ופוגע במשתמשים.
מילה נוספת על פלופי ואתה תראה את המסך של הבאן להרבה זמן...
[quote=charmander;1436424]אתן לך באן כי אתה מדבר בצורה לא יפה ופוגע במשתמשים.
מילה נוספת על פלופי ואתה תראה את המסך של הבאן להרבה זמן...[/quote]
אבל לא אמרתי שום דבר נגד פלופי ועוד אתה אומר שאין פה פרוטקצית
לוקאס, זה לא נושא לוויכוח בכלל... וחבל שאני לא אחליט פתאום על באן לצמיתות על המשתמש הכפול שלך.... זה עדיין בבירורים...
[quote=amitlv;1436408]נמאס לכם להגיב בפעילות?[/quote]
כן.
[quote=ritsuka kun;1436410]אהלן אנשים (:[/quote]
עומרררר!!!
[quote=killerb;1436423]מה כבר אמרתי? אתה תיתן לי באן כי אמרתי שיש פה פרוטקציות?
אני וותיק האח הידד[/quote]
מזל טוב.
אתה חייב לי מזל טוב אחד.
למה לא מגיבים לי בנושא של בליץ'?אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות על הצ'אפטר...
[quote=charmander;1436426]לוקאס, זה לא נושא לוויכוח בכלל... וחבל שאני לא אחליט פתאום על באן לצמיתות על המשתמש הכפול שלך.... זה עדיין בבירורים...[/quote]
בירורים? כמה משתמשים כפולים היו למנהלים היקרים שלך ולעומתם אני את שלי אפילו לא אישרתי במייל זה פשוט גדול מה שהולך בפורום הזה. אתה אומר מילה אחת שלא נראת לאיזה מנהל טוב בעין והוא ישר מתחיל בבאנים... אם פלופי היה משתמש רגיל אני מוכן לשים כסף שלא היה קורה לי כלום
אני כבר הוכחתי במשך שנים שכל משתמש בפורום הזה מקבל יחס דומה. מבחינתי, אתה יצרת משתמש כפול וכרגע אפילו אישרת את זה.
[quote=charmander;1436433]אני כבר הוכחתי במשך שנים שכל משתמש בפורום הזה מקבל יחס דומה. מבחינתי, אתה יצרת משתמש כפול וכרגע אפילו אישרת את זה.[/quote]
הכחשתי את זה מתישהו?
ואני הרגע הפרכתי את התאוריה שלך...
בכללי לא ממש אכפת לי מבאן זה פשוט הפסד של משתמש שלכם, אני יכול להיות בעוד הרבה פורומים...
רק חבל לי לא להיות בקשר עם הנורמאלים כמו ליאור ועמית
מה לעזאזל קורה פה?
[quote=hellknight;1436436]מה לעזאזל קורה פה?[/quote]
אני מתלונן ( בצדק) שהכל פה פרוטקציות... אבל האמת שבכל דבר זה ככה אני לא יודע למה ציפיתי פה למשהו אחר
ערב טוב לכולם
אתה משתמש ואני הייתי שמח אם תישאר, אבל אני לא מוכן שתציק לאנשים בפרטי / על גבי הפורום.
אתה משתמש ותיק שיכול לתרום בפורום אבל במקום אתה פשוט מציק לאנשים. אם תמשיך להציק, אאלץ לנקוט באמצעים...
[quote=yort3m;1436441]ערב טוב לכולם[/quote]
טוב הוא לא, לפחות לא בפורום
תראה אדם, שנינו יודעים שאתה מעביר נושא... אני לא הצקתי לאף אחד מלבד קצת לפלופי ( כי הוא התחיל) ושנינו יודעים שאם זה היה ליאור לאף אחד לא היה אכפת.. דרך אגב הבאן שאיתי ה״פקח״ הביא לי היה לא חוקי בעליל כי אני לא עשיתי דבר שעבר על החוקים ( ועכשיו נניח שכן) לא הגעתי לרמה שמצריכה באן.. הוא מנסה להרשים את המגניבים של הפורום
[quote=hellknight;1436428]כן.
עומרררר!!!
מזל טוב.
אתה חייב לי מזל טוב אחד.
למה לא מגיבים לי בנושא של בליץ'?אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות על הצ'אפטר...[/quote]
מה המנגה ה3 שאתה קורא?