[QUOTE=DiviLon~;1439451]לא גנבתי אותך ממך
טוב רותם פה אם נקבל באן שלא בצדק על היותינו הדבר הכי טוב שקרא לפורום הזה בחופש, תדעו שאהבתי אתכם ותילחמו על הבאן שלי >,:[/QUOTE]
3>...
Printable View
[QUOTE=DiviLon~;1439451]לא גנבתי אותך ממך
טוב רותם פה אם נקבל באן שלא בצדק על היותינו הדבר הכי טוב שקרא לפורום הזה בחופש, תדעו שאהבתי אתכם ותילחמו על הבאן שלי >,:[/QUOTE]
3>...
[quote=divilon~;1439451]לא גנבתי אותך ממך
טוב רותם פה אם נקבל באן שלא בצדק על היותינו הדבר הכי טוב שקרא לפורום הזה בחופש, תדעו שאהבתי אתכם ותילחמו על הבאן שלי >,:[/quote]
אף אחד לא ילחם שיתנו לך באן יטרול :(
[QUOTE=Ilan;1439464]אף אחד לא ילחם שיתנו לך באן יטרול :([/QUOTE]
אם יתנו פה למישהו באן זה רק לי, ההנהלה שונאת אותי מאז ומתמיד אם אתה זוכר נכון אילן... (killerb)
[quote=fluffy beard;1439466]אם יתנו פה למישהו באן זה רק לי, ההנהלה שונאת אותי מאז ומתמיד אם אתה זוכר נכון אילן... (killerb)[/quote]
נו קראו לך לוקאס ברור שאני זוכר.. וואי עכשיו אתה מתנהג נורמאלי :d
וזה טוב.
נע לא נראה לי שרותם במצב לתת באנים סתם.
[quote=ilan;1439470]נו קראו לך לוקאס ברור שאני זוכר.. וואי עכשיו אתה מתנהג נורמאלי :d
וזה טוב.
נע לא נראה לי שרותם במצב לתת באנים סתם.[/quote]
בשבילי הוא ישנה את דעתו :d אני תמיד התנהגתי נורמאלי אילן חברי הטוב :D חבורת המגניבים הם אלא שלא התנהגו נורמאלי
יש מהפכה בפורום?
[QUOTE=monster;1439477]יש מהפכה בפורום?[/QUOTE]
אולי.
ויוה לרבולציונה!!! מי שאיתי להוסיף את החתימה!
הרצון של בני אדם להאבק לעתיד טוב יותר הוא הדבר הכי נורא שקרה למין האנושי. אם בני אדם היו יכולים לשתוק ולסבול בשקט, מטרות אציליות באמת, כמו אלו של צ'ארלס זי בריטניה, היו יכולות להתממש.
[quote=lordabizi;1439483]הרצון של בני אדם להאבק לעתיד טוב יותר הוא הדבר הכי נורא שקרה למין האנושי. אם בני אדם היו יכולים לשתוק ולסבול בשקט, מטרות אציליות באמת, כמו אלו של צ'ארלס זי בריטניה, היו יכולות להתממש.[/quote]
ששששש אל תגלה להם....
דיבור של רודן לורד אביזי תזהר לפני שאנחנו נטיס אותך חזרה למאדים שם מקומך יחד עם תמוני החלל
אבל ברגע שתנסה לעשות את זה צפויה לך הפתעה: לורד אביזי הוא השם של אבא שלי שאני השאלתי והתחבאתי מאחוריו. אם תתקוף את לורד אביזי, אני אוותר בלי פגע ואני תמיד אוכל לגנוב זהות של מישהו אחר. אחרי הכל, אני מחליף שמות וצורות.
ערב טוב, מי פה..
וווא משה אתה חי
לוקאס וליאור תצטרפו לתגובות הבונות, ראיתם איך זה עוזר? >:
[quote=monster;1439477]יש מהפכה בפורום?[/quote]
כנראה.
כאילו לא משהו רציני, רק שמאז שאני ודור ביקרנו:
-איתי מחק ללוקאס חתימה ועכשיו הוא כעוס
-אני ודור הפצנו מגיפת "אחוות התגובות הבונות"
-הפרחנו את צמ"ח
-ליאון קלט שהוא לא כלכך מתאים לניהול..
-רותם יקלוט שהוא עושה טעויות.
וזהו.
[QUOTE=DiviLon~;1439487]וווא משה אתה חי
לוקאס וליאור תצטרפו לתגובות הבונות, ראיתם איך זה עוזר? >:
כנראה.
כאילו לא משהו רציני, רק שמאז שאני ודור ביקרנו:
-איתי מחק ללוקאס חתימה ועכשיו הוא כעוס
-אני ודור הפצנו מגיפת "אחוות התגובות הבונות"
-הפרחנו את צמ"ח
-ליאון קלט שהוא לא כלכך מתאים לניהול..
-רותם יקלוט שהוא עושה טעויות.
וזהו.[/QUOTE]
כה :wink:
אעלק אלון הדבר הכי טוב שקרה לפורום הזה בחופשת הקיץ.. פחחחה!