-
[quote=lordabizi;1452992]נועם
פלאטיום בוקר.
--
"כן. יש הפוקימון הזה כאן." אומר המכשף, מושיט את ידו לכיוון אחד המדפים ומתחיל למלמל במהירות מילים לא מובנות. מהמדף פוקרשת אחת מתחילה לרחף, עפה לכיוונך, ונכנסת למסלול מעגלי איטי סביבך. אתה רואה דרך הפוקרשת שבפנים יש צ'ארמנדר. "אני מניח גם שתזדקק לאלו." הוא אומר וגורם לכך ששתי פוקרשתות נוספות מרחפות ומצטרפות למעגל סביבך. אתה מבחין שאלו ריקות.
"דבר נוסף בפיך?" הוא שואל.[/quote]
"לא,תודה לך המכשף אוקוס הגדול שהקדשת לי את זמנך היקר"אומר"תוכל לבקש מהמכשפים שלך ללוות אותי החוצה?"
-
[quote=lordabizi;1452992]רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
"כל טוב לך." איחל רב המכשפים, ושני המכשפים שהביאו אותך גם ליוו אותך ליציאה של הכישופייה, וכעת יצאת ממנה.
[/quote]
"תודה רבה לכם" אומר להם בעוד ואני יוצא מהכישופייה.
'אני מניח וכדי שאני אלמד להכיר את הפוקימון החדש שלי, להתחיל קרב בלי לדעת עליו שום דבר יהיה לא חכם במיוחד' אני אחשוב לעצמי ואוציא את הפוקרשת של מאריפ, אפתח אותה בזהירות ואחכה לראות מה יקרה.
-
טוב כל הכבוד לכם, סוף סוף היה היום שבו היה לי למי להגיב. Keep it up!
יונתן
פלאטיום בוקר.
למה אתה מניח שיהיו לו פנים מבולבלות? כלומר הפנים שלו קצת יהיו מבולבלות כי זו הפעם הראשונה מזה זמן מה שהזיזו אותו מהמקום שלו... אבל עדיין.
--
אתה יוצא מהכישופייה ופותח את הלהב של הפוקרשת ופורש אותה, ואז ממנה יוצא מאצ'ופ שמתרחב לגודל הטבעי שלו. המאצ'ופ אכן מבולבל מעט מהסיבה שהסברתי דלעיל, והוא מקשיב להסבר לך. מאחר ופוקימונים הם לא בני אדם אין שום סיבה שתהיה מסוגל להבין את שפת הגוף שלו, או כל שפה אחרת שלו. אבל הוא נראה רגוע.
נועם
פלאטיום בוקר.
לחשוב לפני שמחשבים. אם אכפת לו שהם ילוו אותך, הוא יגיד להם לבד. למה אתה צריך לבקש ממנו להגן על אינטרס שהוא שלו בלבד?
--
"כן, הם ילוו אותך ליציאה." המכשפים מסתדרים סביבך ומכוונים ללכת. "ואל תתפרץ לכישופיות" הוא מוסיף ומגחך. המכשפים מובילים אותך בכישופייה ליציאה ואתה יוצא ממנה.
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את הפוקרשת על ידי פתיחת הלהב ואתה פורש אותה, ואז ממנה הדמות המוקטנת של מאריפ נדחפת החוצה ומתנפחת לגודל הטבעי של מאריפ. מולך עוד מאריפ, אולי מבולבל מעט, שכן זו הפעם הראשונה מזה זמן מה שהזיזו אותו... אבל אי אפשר באמת להיות בטוח כי קשה לקרוא התנהגות של פוקימונים... כי, טוב, הם פוקימונים.
-
[quote=lordabizi;1453032]נועם
פלאטיום בוקר.
לחשוב לפני שמחשבים. אם אכפת לו שהם ילוו אותך, הוא יגיד להם לבד. למה אתה צריך לבקש ממנו להגן על אינטרס שהוא שלו בלבד?
--
"כן, הם ילוו אותך ליציאה." המכשפים מסתדרים סביבך ומכוונים ללכת. "ואל תתפרץ לכישופיות" הוא מוסיף ומגחך. המכשפים מובילים אותך בכישופייה ליציאה ואתה יוצא ממנה.[/quote]
"יש סוף סוף קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני חושב לעצמי "עכשיו אוכל לצאת למסע משלי בממלכת קוטור ומי יודע אולי גם בכל יבשת סלפואר"
"טוב בוא נראה את צ'רמנדר" אני אומר בזמן שאני פותח את הפוקרשת שלו
-
[quote=lordabizi;1453032]
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את הפוקרשת על ידי פתיחת הלהב ואתה פורש אותה, ואז ממנה הדמות המוקטנת של מאריפ נדחפת החוצה ומתנפחת לגודל הטבעי של מאריפ. מולך עוד מאריפ, אולי מבולבל מעט, שכן זו הפעם הראשונה מזה זמן מה שהזיזו אותו... אבל אי אפשר באמת להיות בטוח כי קשה לקרוא התנהגות של פוקימונים... כי, טוב, הם פוקימונים.[/quote]
"שלום מאריפ" אני אומר ומעלה חיוך על פני.
"קוראים לי רונאלד, ואני יודע שזה קצת מוזר אבל מעכשיו אני יהיה המאמן שלך ואנחנו נסתובב יחד ככה שנחמד מאוד להכיר אותך" אני אומר לו ואלטף קלות את ראשו.
"מה דעתך מאריפ?" אומר ואז אעצור לרגע "אתה מעדיף להשאר בפוקרשת או ללכת מחוץ לה?" אשאל אותו.
-
נועם
פלאטיום בוקר.
--
אתה פורש את הפוקרשת ואז הצ'ארמנדר שבפנים נדחף החוצה ומתרחב לגודל הטבעי שלו, ומופיע על הדרך. יכול להיות שצ'ארמנדר מבולבל מעט כי אחרי הכל זו הפעם הראשונה שהוא הוזז מזה זמן מה, אבל קשה לדעת כי קשה לקרוא התנהגות של פוקימונים... כי הם פוקימונים.
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
מאריפ תחילה קצת חושש מהמגע שלך אך נראה שהוא נרגע מהר והכל בסדר. לענות על השאלה שלך, הוא כמובן לא יכול, אבל בוא ניתן לך קצת מידע שיעזור לך להחליט בעצמך: כשפוקימון הולך מחוץ לפוקרשת זה מן הסתם מעייף אותו (קצת, בערך כמו שזה גם מעייף בן אדם), ואם מישהו רוצה לחטוף אותו אז זה קל יותר כי הוא יכול פשוט לתפוס אותו ולברוח (ואתה לא יכול "להחזיר" אותו אלא אתה צריך לרדוף אחריו ולעטוף את הפוקימון שלך בפוקרשת). מאריפ, כמובן, לא בדיוק יודע איך לענות על השאלה שלך שכן המושגים האלו די מופשטים בשבילו.
-
[quote=lordabizi;1453156]
רונאלד
פלאטיום בוקר.
--
מאריפ תחילה קצת חושש מהמגע שלך אך נראה שהוא נרגע מהר והכל בסדר. לענות על השאלה שלך, הוא כמובן לא יכול, אבל בוא ניתן לך קצת מידע שיעזור לך להחליט בעצמך: כשפוקימון הולך מחוץ לפוקרשת זה מן הסתם מעייף אותו (קצת, בערך כמו שזה גם מעייף בן אדם), ואם מישהו רוצה לחטוף אותו אז זה קל יותר כי הוא יכול פשוט לתפוס אותו ולברוח (ואתה לא יכול "להחזיר" אותו אלא אתה צריך לרדוף אחריו ולעטוף את הפוקימון שלך בפוקרשת). מאריפ, כמובן, לא בדיוק יודע איך לענות על השאלה שלך שכן המושגים האלו די מופשטים בשבילו.[/quote]
הבנתי, תודה על ההסבר.
אגב, יש לי מפה? או שניתן לקנות אחת בחנות כללית במרכז העיר או משהו סגנון?
- - - - - - - - - - - - -
"טוב מאריפ נמשיך ב"שיחתנו" הקלה מאוחר יותר" אני אומר לו בחיוך ועוטף אותו בפוקרשת, מחכה שהוא יתכווץ ואז מחזיר את הפוקרשת לתיק.
'בוא ניראה לאן נלך קודם.... אני חושב שקודם כל אני אחזור לכיכר המרכזית' אני חושב לעצמי ומתחיל ללכת לכיוון הרחוב המרכזי על מנת להגיע לכיכר.
-
[b]אגב כל הרשומים שכבר קיבלו פוקימון - עדכנתי את דפי הדמויות שלכם עם ציוד. [/b]
לאן נעלמו כל השחקנים שהגיבו בכזה מרץ אתמול?
רונאלד
פלאטיום בוקר.
הנח שאתה מכיר פחות או יותר את המפה כפי שהצגתי אותה במשחק. כלומר אתה יודע בערך איפה כל עיר נמצאת ביחס לאחרות, ומה הכיוון הכללי מעיר לעיר. כמובן שמעיר לעיר יש דרך שהיא ברורה יחסית שאם עוקבים אחריה בדרך כלל מגיעים לעיר. המילה בדרך כלל מציינת כאן שני סייגים או סיג וחצי, שנוגעים לפיצול. אם הדרך מתפצלת בדרך כלל יהיה שילוט מכוון. כפי שהסברתי בדף הפתיחה, לעתים השילוט סתם הושמד עם הזמן ולא תוקן כי יש הרבה דרכים וקשה לתחזק אותן, ולפעמים יהיה איזשהו נוכל שבכוונה יעלים את השילוט או יציב שילוט מטעה. פרט למקרים האלו לא אמורה להיות לך בעיה.
ובנוגע לקניית דברים - אנשים מוכרים דברים מגוונים ביותר בכיכר העיר. אם אתה מחפש משהו ספיציפי תגיד ואז אני אמציא אם יש מישהו שמוכר את זה או לא.
--
אתה עוטף את המריפ בפוקרשת ומכניס אותה לתיק, ולאחר מכן חוזר על צעדיך לכיכר המרכזית של העיר. הכיכר מתחילה להתעורר לחיים כשסוחרים פתחו או פותחים את דוכניהם. בינתיים אין הרבה פעילות במקום. לא שגם מתישהו יש הרבה פעילות במקום, מדובר אחרי הכל בעיר קטנה יחסית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1453303][B]אגב כל הרשומים שכבר קיבלו פוקימון - עדכנתי את דפי הדמויות שלכם עם ציוד. [/B]
לאן נעלמו כל השחקנים שהגיבו בכזה מרץ אתמול?
רונאלד
פלאטיום בוקר.
הנח שאתה מכיר פחות או יותר את המפה כפי שהצגתי אותה במשחק. כלומר אתה יודע בערך איפה כל עיר נמצאת ביחס לאחרות, ומה הכיוון הכללי מעיר לעיר. כמובן שמעיר לעיר יש דרך שהיא ברורה יחסית שאם עוקבים אחריה בדרך כלל מגיעים לעיר. המילה בדרך כלל מציינת כאן שני סייגים או סיג וחצי, שנוגעים לפיצול. אם הדרך מתפצלת בדרך כלל יהיה שילוט מכוון. כפי שהסברתי בדף הפתיחה, לעתים השילוט סתם הושמד עם הזמן ולא תוקן כי יש הרבה דרכים וקשה לתחזק אותן, ולפעמים יהיה איזשהו נוכל שבכוונה יעלים את השילוט או יציב שילוט מטעה. פרט למקרים האלו לא אמורה להיות לך בעיה.
ובנוגע לקניית דברים - אנשים מוכרים דברים מגוונים ביותר בכיכר העיר. אם אתה מחפש משהו ספיציפי תגיד ואז אני אמציא אם יש מישהו שמוכר את זה או לא.
--
אתה עוטף את המריפ בפוקרשת ומכניס אותה לתיק, ולאחר מכן חוזר על צעדיך לכיכר המרכזית של העיר. הכיכר מתחילה להתעורר לחיים כשסוחרים פתחו או פותחים את דוכניהם. בינתיים אין הרבה פעילות במקום. לא שגם מתישהו יש הרבה פעילות במקום, מדובר אחרי הכל בעיר קטנה יחסית.[/QUOTE]
עכשיו נזכרתי בנוגע למשהו.. פוקימוני חשמל אמורים להיות לא קימיים לא? אז אני צריך להחליף פוקימון? xD
- - - -
"המ.. אני מניח שהגיע הזמן לצאת מכאן' אני חושב לעצמי והולך ליציאה מהעיר, על מנת להגיע לעיר ורידיוס.
-
[quote=lordabizi;1453156]נועם
פלאטיום בוקר.
--
אתה פורש את הפוקרשת ואז הצ'ארמנדר שבפנים נדחף החוצה ומתרחב לגודל הטבעי שלו, ומופיע על הדרך. יכול להיות שצ'ארמנדר מבולבל מעט כי אחרי הכל זו הפעם הראשונה שהוא הוזז מזה זמן מה, אבל קשה לדעת כי קשה לקרוא התנהגות של פוקימונים... כי הם פוקימונים.[/quote]
אני מצטער שלא יצא לי להגיב היום לא הייתי בבית אני ערכתי את ההודעה
--------
"שלום צ'רמנדר" אומר לצ'רמנדר שלי "אתה הפוקימון ההתחלתי שלי וביחד נצא למסע,עכשיו בוא נלך להראות אותך להוריי..."
-
רולנאד
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
לבושתי הרבה אתה צודק. מאחר ו-: 1. אני שכחתי לשים לב לזה, ו/או 2. אתה כן שמת לב, ו/או 3. העלית את זה בפניי, אני משאיר בידיך את ההחלטה אם אתה רוצה לשמור על הפוקימון, או על הפסואוד-לוגיקה של המשחק.
ולעיר קוראים ורידיוס-אנטום.
--
אתה עובר ברחובות פלאטיום בידיעה שכנראה לא תראה אותם בזמן הקרוב, ואתה יוצא מתחומי העיר אל הדרך. נגדיר כעת את תנאי השטח לזמן הקרוב: השביל שאתה הולך עליו הוא שביל עפר בערך ברוחב שבו שלושה אנשים יכולים ללכת בו בשורה. מחוץ לשביל יש בעיקר דשא, ולפעמים יש כמה מקבצים של שיחים ועצים. על הדרך נכון לעכשיו אין הרבה תנועה. כעת נעמיד בפניך קרב שיש לו 2 מטרות: 1. שאני אצליח לכוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר משהייתי עושה בעבר (אנשים היו נתקעים בקרבות במשך שניםםםםםם), 2. שאתה תקבל תחושה של מה זה קרבות אצלי (לא שאני חושב שיש משהו מיוחד אבל עדיין כל בני האדם שונים), ושאני אקבל תחושה של איך אתה מגיב. אתה מתחיל ללכת בדרך כשמחוץ לשביל אתה רואה אייפום.
נועם
פלאטיום בוקר.
לא כתבת שאתה מחזיר את צ'ארמנדר, אז אני מניח שלא החזרת אותו. זה בסדר רק שים לב לנקודות הבאות: כשהפוקימון מחוץ לפוקרשת הוא הולך כמוך, סימן שהוא מתעייף מההליכה, כמוך (זה לא קריטי במיוחד אבל זה יכול להשפיע בסופו של דבר). שנית, אם נוכל רוצה לגנוב ממך את הפוקימון זה קל יותר, כי הוא יכול פשוט לתפוס אותו ולברוח, ואתה לא יכול "להחזיר אותו מהר לפוקרשת" כי אתה צריך להיות קרוב אליו כדי להחזיר אותו.
--
אתה הולך ברחובות חזרה עם צ'ארמנדר לביתך, ונכנס פנימה. אתה מציג בפניהם את הצ'ארמנדר.
"כל הכבוד. הצ'ארמנדר נראה טוב. בהצלחה לך!" אומרים בערך ההורים שלך.
-
[quote=lordabizi;1453362]נועם
פלאטיום בוקר.
לא כתבת שאתה מחזיר את צ'ארמנדר, אז אני מניח שלא החזרת אותו. זה בסדר רק שים לב לנקודות הבאות: כשהפוקימון מחוץ לפוקרשת הוא הולך כמוך, סימן שהוא מתעייף מההליכה, כמוך (זה לא קריטי במיוחד אבל זה יכול להשפיע בסופו של דבר). שנית, אם נוכל רוצה לגנוב ממך את הפוקימון זה קל יותר, כי הוא יכול פשוט לתפוס אותו ולברוח, ואתה לא יכול "להחזיר אותו מהר לפוקרשת" כי אתה צריך להיות קרוב אליו כדי להחזיר אותו.
--
אתה הולך ברחובות חזרה עם צ'ארמנדר לביתך, ונכנס פנימה. אתה מציג בפניהם את הצ'ארמנדר.
"כל הכבוד. הצ'ארמנדר נראה טוב. בהצלחה לך!" אומרים בערך ההורים שלך.[/quote]
אתה צודק לא החזרתי אותו ותודה על העצה
--------
"להתראות" אני אומר להוריי שאני יוצא מביתי בלי ידיעה מתי אחזור לשם בפעם הבאה
"צ'רמנדר,אני אחזיר אותך עכשיו לפוקירשת שלך כדי שלא תתעייף" אני אומר ולאחר מכן אני עושה כפי שאמרתי
הוספה:"עכשיו אלך לורדיוס-אנטום" אחשוב לעצמי...
-
[quote=lordabizi;1453362]רולנאד
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום בוקר.
לבושתי הרבה אתה צודק. מאחר ו-: 1. אני שכחתי לשים לב לזה, ו/או 2. אתה כן שמת לב, ו/או 3. העלית את זה בפניי, אני משאיר בידיך את ההחלטה אם אתה רוצה לשמור על הפוקימון, או על הפסואוד-לוגיקה של המשחק.
ולעיר קוראים ורידיוס-אנטום.
--
אתה עובר ברחובות פלאטיום בידיעה שכנראה לא תראה אותם בזמן הקרוב, ואתה יוצא מתחומי העיר אל הדרך. נגדיר כעת את תנאי השטח לזמן הקרוב: השביל שאתה הולך עליו הוא שביל עפר בערך ברוחב שבו שלושה אנשים יכולים ללכת בו בשורה. מחוץ לשביל יש בעיקר דשא, ולפעמים יש כמה מקבצים של שיחים ועצים. על הדרך נכון לעכשיו אין הרבה תנועה. כעת נעמיד בפניך קרב שיש לו 2 מטרות: 1. שאני אצליח לכוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר משהייתי עושה בעבר (אנשים היו נתקעים בקרבות במשך שניםםםםםם), 2. שאתה תקבל תחושה של מה זה קרבות אצלי (לא שאני חושב שיש משהו מיוחד אבל עדיין כל בני האדם שונים), ושאני אקבל תחושה של איך אתה מגיב. אתה מתחיל ללכת בדרך כשמחוץ לשביל אתה רואה אייפום.
[/quote]
אני מעדיף לכבד את הלוגיקה של המשחק ולכן אני אחליף פוקימון (מצטער ששכחתי מהסעיף הזה גם אני) ולכן אני אקח צ'יקוריטה אם זה בסדר.
- - - - - -
'המ... פוקיימון מעניין..' אני חושב לעצמי.
'אני מניח שהוא די מהיר, הוא ניראה כמו קוף אחרי הכל' אני מעמיק במחשבותי.
'זאת הזדמנות טובה לבדוק את חברתי החדשה לצוות' אני חושב לעצמי 'ניראה למה היא מסוגלת' אני אומר לעצמי ושולף את הפוקרשת של צ'יקוריטה ומשחרר אותה.
"צ'יקוריטה אנחנו עומדים להילחם באייפום הזה" אני אומר ומצביע עליו כדי שתבין אותי.
"תנסי לרוץ ולקבל תנופה על מנט לחבוט בו בחוזקה עם ראשך" אני אומר לה בביטחון, אני צופה באייפום תוך כדי תהליך ההתקפה וחושב לעצמי 'הוא כניראה יתחמק' ומצווה על צ'יקוריטה לפני שהיא מגיעה אליו "אם הוא מתחמק תמשיכי לרוץ, תסתובבי ותנסי שוב!"
-
נועם
תמיד כדאי לציין באופן ברור מה אתה עושה. "עושה כפי שאמרתי" או "חושב על ללכת לורידיוס אנטום" זה לא כזה ברור מה בדיוק הפעולה. יותר חשוב לי שתדגיש את הפעולה מאשר שתתאר כל מיני דברים מסביב לפעולה. אני אפרש את התגובה שלך כזה שאתה הולך לורידיוס-אנטום.
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
--
ללא קשיים רבים אתה יוצא את העיר פלאטיום, ולראיה אתה עובר את השלט שמעיד על יציאה מתחומי עיר. אתה נמצא כעת בדרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. תנאי שטח לזמן הקרוב: הדרך היא דרך עפר. בגלל השעה המוקדמת אין כל כך בני אדם בדרך, לא שצפויים להיות המון בני אדם בדרך, שכן הערים שהדרך מחברת די קטנות. רוחב הדרך היא ששלושה אנשים יכולים ללכת בשורה ביחד. מחוץ לדרך יש בעיקר דשא, אך לפעמים יש מקבצים של שיחים ועצים. כעת יהיה קרב שיש לו 2 מטרות: 1. לעזור לי לכוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר (כי בעבר אנשים היו מספיקים למות במציאות ולחזור לחיים בזמן שאני הייתי באותו הקרב), 2. שנכיר את סגנון תגובות הקרב אחד של השני.
אתה רואה בצד הדרך במרחק מה ממך נידורן זכר.
רונאלד
בסדר גמור. שיניתי בדף הרשום.
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, בוקר.
בעניין מינים לפוקימון: כל עוד זה לא פוקימון ממין מוגדר, אין לי באמת סיבה שיהיה לו מין מסויים, אז זה בסדר שתקבע לו מין כפי שעשית כרגע. אני לא מבטיח כל כך להיות עקבי עם זה, כי לפעמים גם אם פוקימון הוא זכר לפי מין אני אתייחס אליו כנקבה או ההפך.
--
אתה מוציא את צ'יקוריטה מהפוקרשת. צ'יקוריטה מתחילה לרוץ לכיוון אייפום. מאחר ואייפום היה עסוק ב-??? הוא שם לב לכך שצ'יקוריטה היא איום עבורו רק כשכבר היה מאוחר מדי והוא נפגע ישירות מההתקפה. מיותר לציין שהקרב מתבצע בצד הדרך ולא על השביל.
-
[quote=lordabizi;1453661]נועם
תמיד כדאי לציין באופן ברור מה אתה עושה. "עושה כפי שאמרתי" או "חושב על ללכת לורידיוס אנטום" זה לא כזה ברור מה בדיוק הפעולה. יותר חשוב לי שתדגיש את הפעולה מאשר שתתאר כל מיני דברים מסביב לפעולה. אני אפרש את התגובה שלך כזה שאתה הולך לורידיוס-אנטום.
דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, בוקר.
--
ללא קשיים רבים אתה יוצא את העיר פלאטיום, ולראיה אתה עובר את השלט שמעיד על יציאה מתחומי עיר. אתה נמצא כעת בדרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. תנאי שטח לזמן הקרוב: הדרך היא דרך עפר. בגלל השעה המוקדמת אין כל כך בני אדם בדרך, לא שצפויים להיות המון בני אדם בדרך, שכן הערים שהדרך מחברת די קטנות. רוחב הדרך היא ששלושה אנשים יכולים ללכת בשורה ביחד. מחוץ לדרך יש בעיקר דשא, אך לפעמים יש מקבצים של שיחים ועצים. כעת יהיה קרב שיש לו 2 מטרות: 1. לעזור לי לכוון את עצמי על זמני קרבות קצרים יותר (כי בעבר אנשים היו מספיקים למות במציאות ולחזור לחיים בזמן שאני הייתי באותו הקרב), 2. שנכיר את סגנון תגובות הקרב אחד של השני.
אתה רואה בצד הדרך במרחק מה ממך נידורן זכר. [/quote]
אוקיי אני אנסה להיות יותר ברור
נ.ב.-אם איזה התקפות צ'רמנדר שלי התחיל?
--------
'היי יש כאן נידורן זכר' אני חושב לעצמי
אני מוציא את צ'רמנדר מהפוקירשת ואומר לו"צ'רמנדר תראה יש כאן נידורן,בוא נבחן את יכולות הקרב שלך, צ'רמנדר תקוף אותו בגחלת"