-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 11:54 AM
[b] [b]צ'אד[/b]
"אני מבינה. אז אתה גר בכפר פה. גם אני שמעתי את הפיצוץ אבל לא הבנתי מה קרה." היא אומרת, "תאכל קצת כדי שתוכל להתחזק." [/b][/quote]
"תודה רבה"
אני אומר לה ומתחיל לאכול
אבל אני ממשיך לחשוד ואחשוב לעצמי בשקט-"אסור לסמוך לגמרי על אף אחד,אני בוטח באישה הזאת,אבל לא יותר מדי"אני אחשוב לעצמי ואחשוד בהכל(כל מה שקורה פה)
-
[b]צ'אד[/b]
"אז הרשה לי להציג את עצמי, שמי הוא אגנס." היא אומרת ומחייכת, "ואתה?"
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 12:13 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
"אז הרשה לי להציג את עצמי, שמי הוא אגנס." היא אומרת ומחייכת, "ואתה?" [/b][/quote]
אני הוא צ'אד......צ'אד ריידר
אני אומר לה
-
[b]צ'אד[/b]
"אז צ'אד, קח את זה." אגנס אומרת וזורקת לך רובה, "זה שלך. זה היה עלייך כשמצאתי אותך. לך לישון בנתיים."
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 12:19 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
"אז צ'אד, קח את זה." אגנס אומרת וזורקת לך רובה, "זה שלך. זה היה עלייך כשמצאתי אותך. לך לישון בנתיים." [/b][/quote]
"או...אוקיי אני יתפוס לי תנומה קטנה......"
אני אומר ומחזיק את הרובה בזמן שאני ישן אבל אני ינסה להיות ערני בזמן שאני עוצם את העיניים
-
[b]צ'אד[/b]
אתה מנסה להישאר ער אך העייפות והכאב מכריעים אותך ואתה נרדם.
אתה מתעורר עם קרני השמש הראשונות.
"בוא." אומרת לך אגנס ואתה רואה שהיא כבר מוכנה ללכת, "אני מכירה מישהו שיוכל לעזור לך."
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 12:40 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
אתה מנסה להישאר ער אך העייפות והכאב מכריעים אותך ואתה נרדם.
אתה מתעורר עם קרני השמש הראשונות.
"בוא." אומרת לך אגנס ואתה רואה שהיא כבר מוכנה ללכת, "אני מכירה מישהו שיוכל לעזור לך." [/b][/quote]
"אין בעיה!"אני אומר והולך אחריה כדי שהיא תוביל אותי אליו
-
[b]צ'אד[/b]
אתם הולכים ומעמיקים ביער עד שאתם מגיעים למקום שכבר היער חשוך לגמרי. אגנס נותנת לך פנס והיא מוציאה גם לעצמה פנס ומדליקה אותו. אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לעץ גדול שמונח על גזעו סולם חבלים.
"הנה, הגענו." אומרת אגנס.
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 12:45 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
אתם הולכים ומעמיקים ביער עד שאתם מגיעים למקום שכבר היער חשוך לגמרי. אגנס נותנת לך פנס והיא מוציאה גם לעצמה פנס ומדליקה אותו. אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לעץ גדול שמונח על גזעו סולם חבלים.
"הנה, הגענו." אומרת אגנס. [/b][/quote]
"אז איפה מי שאמור לעזור לי?"
אשאל אותה
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 10:26 AM
[b] [b]אדי[/b]
"האנשים שמחוץ לעולם!" הוא לוחש, "אתם לא יכולים להתמודד איתם. הם חזקים מכם ויש להם טכנולוגיה מתקדמת בהרבה! תברחו כל עוד אתם יכולים!"
[/b][/quote]
"תישאר כאן אני הולך לחפש נשק" אני אני אומר לו ומסמן לנטלי להשגיח עליו.
אחר כך, אני יוצא מהמבנה למצוא משהו להגנה.
-
[b]צ'אד[/b]
"תעלה למעלה, הוא מחכה לך שם." אגנס אומרת.
[b]אדי[/b]
אתה יוצא החוצה ומוצא רובה מוזר עם קנה שלם, בלי חור לכדור, על האדמה. אתה לוקח אותו ונכנס לתוך הבניין שוב. "הוא מת." אומרת נטלי
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 01:01 PM
[b] [b]אדי[/b]
אתה יוצא החוצה ומוצא רובה מוזר עם קנה שלם, בלי חור לכדור, על האדמה. אתה לוקח אותו ונכנס לתוך הבניין שוב. "הוא מת." אומרת נטלי [/b][/quote]
אני משפיל את מבטי ואחר כך סוגר את עיניו.
"אנחנו חייבים לברוח" אני אומר לנטלי ורץ איתה לאופנוע.
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 01:01 PM
[b] [b]צ'אד[/b]
"תעלה למעלה, הוא מחכה לך שם." אגנס אומרת.
[b]אדי[/b]
אתה יוצא החוצה ומוצא רובה מוזר עם קנה שלם, בלי חור לכדור, על האדמה. אתה לוקח אותו ונכנס לתוך הבניין שוב. "הוא מת." אומרת נטלי [/b][/quote]
אומר "תודה אגנס!"ואעלה למעלה במהירות כדי לבדוק מי זה
-
[b]אדי[/b]
אתם יוצאים מהכפר בנסיעה פרועה ואז שומעים פיצוץ אדיר ואתם עפים מההדף מהאופנוע. אתם מסתובבים ורואים שכל הכפר התפוצץ.
[b]צ'אד[/b]
אתה עולה בסולם ורואה אדם זקן ומצומק יושב ועושה מדיטציה. לפתע אתה שומע קול סדוק לוחש: "שלום לך צ'אד ריידר."
-
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 12 2008, 01:17 PM
[b] [b]אדי[/b]
אתם יוצאים מהכפר בנסיעה פרועה ואז שומעים פיצוץ אדיר ואתם עפים מההדף מהאופנוע. אתם מסתובבים ורואים שכל הכפר התפוצץ.
[b]צ'אד[/b]
אתה עולה בסולם ורואה אדם זקן ומצומק יושב ועושה מדיטציה. לפתע אתה שומע קול סדוק לוחש: "שלום לך צ'אד ריידר." [/b][/quote]
"שלום......מי אתה?"אני שואל