-
[QUOTE][B]לוקאס-
"כמובן" אומרת במהירות ולוקחת מידך את ספירו הקטן ונעלמת איתו בחדר אחורי ומשאירה אותך לשבת לבדך בחדר המתנה קטן ושקט.
אתה מבחין בכמה אנשים שיושבים שם וגם הם נראים כאילו הם מחכים. לפתע, אתה מבחין בנערה מהממת ביופיה נכנסת למרכז. שיערה הבלונדיני והנפוח מסתחרר מהרוח שבאה מהדלת והיא נשענת טיפה על דלפק הקבלה של האחות ג'וי.
"סיס?" קוראת הנערה ומיד האחות ג'וי יוצאת אליה בריצה "טסה? מה את עושה כאן?" שואלת בזעף ושתיהן נעלמות במהירות בחדר האחורי שלה. כעבור כמה שניות כל החדר שומע צרחות של שתי הנשים אחת על השנייה ומיד אחרי זה הנערה ששמה טסה, יוצאת החוצה בריצה מהמרכז. האחות ג'וי יוצאת אחריה ולחייה סמוקות והיא מסתכלת ישר עליך וקולטת שאתה בוהה בה.
"ספירו בסדר. אתה יכול לקחת אותו" אומרת בקול מעט נוזף ואתה רואה שהיא שומרת על זעמה שלה.
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/68x59q90/138/tessat.png[/IMG][/B][/QUOTE]
אני אלך לקחת את ספירו ואשאל אותו "אתה יכול לחזור לעץ שלך לבד? או שאתה רוצה שאני אבוא איתך" ואנסה להקשיב לשיחה בין האחות לטסה
-
[QUOTE][B]בלו-
[/B]"כמובן כמובן" אומר ומשחרר את הפוקימון מהפוקדור שלה. מתוך קרן האור הבהירה של הפוקדור, יוצאת עכברה צהובה קטנה שנראית מתוקה במיוחד, אבל את מבחינה שיש בה משהו מיוחד. היא הולכת עם פרח ורוד וקטן על הראש. היא מסתכלת עלייך כאילו בוחנת אותך ואז ישר קופצת עלייך על הפנים ומחבקת אותך בחוזקה.
"זו פיצ'ו" הוא אומר וצוחק קלות "רק תיזהרי ממנה כי היא פולטת חשמל" מוסיף ובאותו רגע שאת מנסה לראות אותך בעינייך ולהזיז אותה מהפנים, ניצוץ חשמל צהבהב יוצא מלחייה ומעביר בך זרם קטן. פיצ'ו מחייכת בחיוך חצי מתנצל, אבל יש משהו נוסף מאחורה, שאת לא יכולה למנוע מעצמך לחשוב ככוונת זדון לחשמל אותך.
"עוד משהו חמודה?" שואל בחיוך הפרופסור.
[/QUOTE]
"לא. תודה על הכל פרופסור!" אודה לו.
אתן לפיצ'ו ללכת על ידי או להתיישב על הכתף שלי-מה שהיא תעדיף ואצא מחות למעבדה. "אוקיי פיצ'ו! אני בלו-ויחד נהיה המתאמות הכי טובות שהיו אי פעם!" אומר לה בחיוך 'ונגלה מה קרה לליסה...' אחשוב לעצמי. אתחיל ללכת לכיוון הדרך הראשונה במסע שלי-שאגיע אכנס לתוכה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482111][SIZE=2][FONT=palatino linotype][B]
[B]קארון-[/B]
"לעיר ג'נטה" אומרת לך הנערה בחיוך "אני מבינה שאתה מאמן" אומרת לך בחיוך מעט שחצני "מה דעתך על איזה קרב קטן נגדי ומיני שלי?" שואלת בחיוך ושולפת פוקדור מכיסה ומציגה לך אותו לראווה.
[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"אין בעיה" אני אומר לה בחיוך. "אני רק התחלתי, אז אל תקשי עליי יותר מדי" אומר בטון מעט עוקצני ואציג לראווה את הטרטוויג שעומד לצידי
-
[FONT=georgia][B]ג'ון-[/B]
הוא יכול להשתמש תמיד בסטירת בוץ שתדע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מהנהנת במהירות וגופה הקטן מתחיל לזהור מעט ושריון המתכת של גופה נראה כאילו התמצק עוד יותר. הניטים הקטנים נראים חדים יותר וקשיחים יותר ואז היא רצה לעבר רטטה ומתחילה לדחוף אותו בחוזקה ומעיפה אותו לסוף הסמטה.
רטטה נדחק לפינה מנסה שוב דחיפה, אבל זה לא משפיע כל כך על ארון שהקשיחה את עצמה.
רטטה נראה מעט מבולבל ואז מתחיל לזהור באור בהיר ואש מתלקחת סביב גופו והוא מתחיל להסתובב במהירות ופוגע בארון בחוזקה.
אתה מגלה להפתעתך שרטטה הזה יודע גילגול אש Flame wheel. אתה רואה שכולכם מעט מופתעים מעוצמת המכה.
רטטה מחייך לעצמו בתחושת ניצחון ויוצא לעברה עם מתקפה נוספת!
[B]לוקאס-[/B]
טסה כבר יצאה מהמרכז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך אלייך בחיוך ויושב על כתפך בחיבה ונושך בעדינות את אוזנך. "חמוד מוסיפה האחות ג'וי" ומחייכת חיוך קל ואז קוראת לעוד בחור גבוה ושרירי בעל עור חום כהה לקחת את הפוקימונים שלו. הוא מודה לה ויוצא מהמרכז במהירות.
לספירו לא אכפת מה תעשה הוא נשאר לשבת על הכתף שלך.
[B]בלו-[/B]
פיצ'ו הולכת לידך ביותר דילוג עליז כזה, שנראה לך מעט חשוד, כמה צעדים מאחורייך. אחרי מספר רגעים את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בדרך ארוכה אשר סלולה מלבנים צבעוניות ועוברת בתוך חורשה גדולה. מסביבך את ראה גם שדה גדול וירוק ואי שם בשמיים הגבוהים להקת באטרפריי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/12.gif[/IMG]עפים ומפזזים ונעלמים באופק.
את מחייכת. כן, אכן יום קסום למדי. את מתחילה ללכת בעליזות לעבר האופק, כשלפתע את שומעת רחש מבין העצים.
את מסתכלת לראות מה זה. מבין העצים מסתכל עליך פרצוף הפוך על רקע ירוק. לוקח לך פחות משנייה לגלות שזה לא אחר מספינרק [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG].
[B]קארון-[/B]
הנערה מחייכת "אני גם ככה בחיסרון סוגים עליך" אומרת ושולחת את הפוקדור שלה לאוויר "קדימה מיני!" קוראת. מתוכו יוצאת פוקימון ענקית, בלשון המעטה עשויה מגושי אבן ענקיים ונראית כמו נחש ענקי עם קרן על קצה ראשו.
"תכיר את מיני שלי. ואני תמי" אומרת הנערה ונותנת לך את האפשרות להתחיל[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/95.gif[/IMG]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482155][FONT=georgia][B]
[B]קארון-[/B]
הנערה מחייכת "אני גם ככה בחיסרון סוגים עליך" אומרת ושולחת את הפוקדור שלה לאוויר "קדימה מיני!" קוראת. מתוכו יוצאת פוקימון ענקית, בלשון המעטה עשויה מגושי אבן ענקיים ונראית כמו נחש ענקי עם קרן על קצה ראשו.
"תכיר את מיני שלי. ואני תמי" אומרת הנערה ונותנת לך את האפשרות להתחיל[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/95.gif[/IMG]
[/FONT][/QUOTE]
:0
~~~
"שלום מיני" אני אומר בקצת חשש. ההיגיון אומר לי שזהו פוקימון אבן, אך בכל זאת איני מכיר את שמו. אשתמש בפוקידע כדי לסרוק מעט מידע עליו, לאחר מכן אומר:"שלום תמי, שמי קארון. שם מעניינן בחרת ל...מיני" אומר. "טרטוויג, ספיגה! נסה לספוג כמה שיותר אנרגיה ממיני!" אומר לו.
-
[quote]לוקאס-
טסה כבר יצאה מהמרכז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך אלייך בחיוך ויושב על כתפך בחיבה ונושך בעדינות את אוזנך. "חמוד מוסיפה האחות ג'וי" ומחייכת חיוך קל ואז קוראת לעוד בחור גבוה ושרירי בעל עור חום כהה לקחת את הפוקימונים שלו. הוא מודה לה ויוצא מהמרכז במהירות.
לספירו לא אכפת מה תעשה הוא נשאר לשבת על הכתף שלך.
[/quote]
"חח כן" אומר לה "אני רואה שהוא רוצה לבוא איתי אבל הוא עוד קטן לא נראלי הוא יוכל לעמוד בקרבות קשים" אומר לה "אתה חושב שאתה יכול להילחם ספירו?"
~~~
מחייך אליך בחיוך indeed
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482155][FONT=georgia][B]ג'ון-[/B]
הוא יכול להשתמש תמיד בסטירת בוץ שתדע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מהנהנת במהירות וגופה הקטן מתחיל לזהור מעט ושריון המתכת של גופה נראה כאילו התמצק עוד יותר. הניטים הקטנים נראים חדים יותר וקשיחים יותר ואז היא רצה לעבר רטטה ומתחילה לדחוף אותו בחוזקה ומעיפה אותו לסוף הסמטה.
רטטה נדחק לפינה מנסה שוב דחיפה, אבל זה לא משפיע כל כך על ארון שהקשיחה את עצמה.
רטטה נראה מעט מבולבל ואז מתחיל לזהור באור בהיר ואש מתלקחת סביב גופו והוא מתחיל להסתובב במהירות ופוגע בארון בחוזקה.
אתה מגלה להפתעתך שרטטה הזה יודע גילגול אש Flame wheel. אתה רואה שכולכם מעט מופתעים מעוצמת המכה.
רטטה מחייך לעצמו בתחושת ניצחון ויוצא לעברה עם מתקפה נוספת!
[/FONT][/QUOTE]
טוב לדעת חחחחח
-------------------
'גילגול אש?!' אני חושב לעצמי מופתע ומבולבל וזה ניכר על פניי 'זה ממש לא טוב! ארון לא תוכל להסתדר עם זה, אש זו חולשה שלה!' אני ממשיך לחשוב בלחץ בזמן שרטטה מתקרב עם גילגול אש נוסף לכיוון ארון.
"ארון תנשמי, הכל בסדר!" אני מנסה להרגיע את ארון למרות שאני בעצמי לחוץ ומבולבל "תתקרבי לאחד הקירות בסימטה ותחכי עד שהוא יהיה קרוב אלייך, ברגע שאת מרגישה שהוא קרוב מספיק תתגלגלי הצידה ותתני לו להיתקע בקיר" אני פוקד עליה "במקרה ואת מרגישה שלא תתצליחי לחמוק בזמן תשתמשי עליו בסטירת בוץ, זה אמור לכבות את האש, זה יחנוק אותה" אני נותן לארון גם תכנית גיבוי ומסתכל מהצד בחשש רב לשלומה של ארון
-
[FONT=arial][SIZE=2][B]קארון-[/B]
"טוב כשקיבלתי אותה היא הייתה רק עוד גוש אבן קטן" אומרת תמי בחולמניות בזמן שאתה מגלה שמיני, היא בעצם אוניקס, פוקימון נחש האבן וכשהוא מתחפר באדמה, הוא משאיר אחריו תעלות ענקיות המשמשות מגורים למגוון של פוקימונים.
טורטוויג שלך פותח את פיו ואנרגיה ירוקה נשלחת ממנו לעברה של מיני ועוטפת אותה במהירות והיא נראית מעט תשושה.
"מיני טקטיקה מספר 2!" קוראת תמי בקול גבוה, וגורמת לך להרים גבה 'מספר 2?' אתה תוהה לעצמך.
מיני פתאום מתחילה להסתובב במהירות באוויר ונראית כמו מקדחה גדולה ואז כל החול סביבה מתחיל להתפזר באוויר, והיא בעצם מפזרת סופת חול המקשה לך לראות. אתה מסווה את עיניך ומצליח לראות את מיני דוחפת את טוטוויג, אשר באופן מפתיע, מצליח להיאחז במקום.
[B]לוקאס-[/B]
"אתה לא חייב ללכוד אותו" אומרת האחות ג'וי בחיוך כשהיא מקשיבה לשיחה שלכם. "הוא יכול פשוט להתלוות אליך עד שתחליט אם תרצה ללכוד אותו" מוסיפה ואז נעלמת לחדר אחורי ומגישה עוד מגש עם פוקדורים לילדה עם שיער ג'ינגי בוהק בעלת שמלה ירוקה בהירה, שגם היא מודה לה ונעלמת מחוץ למרכז.
[B]ג'ון-[/B]
בלי צורך בתוכנית ב', ארון נעמדת מול קיר לבנים ואז קופצת מעל רטטה והוא נתקע בקיר ולהבת האש נעלמת מעליו, בדיוק מתי שארון נוחתת עליו בחוזקה ונראה כאילו הוא נשבר לשנים מכובד משקלה.
רטטה מאבד את ההכרה ומתעלף על המקום.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"אתה לא חייב ללכוד אותו" אומרת האחות ג'וי בחיוך כשהיא מקשיבה לשיחה שלכם. "הוא יכול פשוט להתלוות אליך עד שתחליט אם תרצה ללכוד אותו" מוסיפה ואז נעלמת לחדר אחורי ומגישה עוד מגש עם פוקדורים לילדה עם שיער ג'ינגי בוהק בעלת שמלה ירוקה בהירה, שגם היא מודה לה ונעלמת מחוץ למרכז.
[/QUOTE]
"טוב אז אני מניח שאתה תשאר איתי בינתיים" אומר לו "אם שרדת את המתקפה של הטיילו האלה כנראה שאתה חזק אולי אני בכל זאת אלכוד אותך, אם זה מה שאתה רוצה" אומר לו
לאחר מכן אצא מהמרכז ואסתכל סביב בעיר, אנסה לשאול אחד מהמקומיים אם הוא מכיר מקום טוב לאמן בו פוקימונים או ללכוד פוקימונים מיוחדים וחזקים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482159][FONT=arial][SIZE=2][B]קארון-[/B]
"טוב כשקיבלתי אותה היא הייתה רק עוד גוש אבן קטן" אומרת תמי בחולמניות בזמן שאתה מגלה שמיני, היא בעצם אוניקס, פוקימון נחש האבן וכשהוא מתחפר באדמה, הוא משאיר אחריו תעלות ענקיות המשמשות מגורים למגוון של פוקימונים.
טורטוויג שלך פותח את פיו ואנרגיה ירוקה נשלחת ממנו לעברה של מיני ועוטפת אותה במהירות והיא נראית מעט תשושה.
"מיני טקטיקה מספר 2!" קוראת תמי בקול גבוה, וגורמת לך להרים גבה 'מספר 2?' אתה תוהה לעצמך.
מיני פתאום מתחילה להסתובב במהירות באוויר ונראית כמו מקדחה גדולה ואז כל החול סביבה מתחיל להתפזר באוויר, והיא בעצם מפזרת סופת חול המקשה לך לראות. אתה מסווה את עיניך ומצליח לראות את מיני דוחפת את טוטוויג, אשר באופן מפתיע, מצליח להיאחז במקום.
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני צועק לעבר טרטוויג:"טרטוויג! תשתמש במשיכה כלפי אוניקס! תמשיך להיאחז במקום, כל הכבוד!" אעודד אותו, אך אהיה לחוץ מעוצמת הקשר בין מיני לתמי
-
[SIZE=2][FONT=times new roman][B]לוקאס~[/B]
אתה באמצע הדרך.. אין מקומיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך ותופח על עצמו עם כנפיו. אתה מחייך ויוצא החוצה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בנערה שרבה עם האחות ג'וי. טסה נראה לך שמה.
היא לא קולטת אותך וממש לידה, אתה מבחין לפתע ביצור גדול בעל פרווה חומה עם שתי קרניים גדולות בצד השני של השביל. אתה מצמץ ומבין שזה סטנטלר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG].
[B]קארון~[/B]
מבין סופת החול המסתובבת סביבכם, אתה רואה לפתע את פיו של טרטוויג זוהר ועננה ורודה יוצאת משם ועפה לעברה של מיני, אשר שואפת את הכל. שנייה לאחר מכן החול נעלם ומיני עוצרת במקומה ועיניה בוהקות והיא מתפתלת סביב טורטוויג ונראה כאילו היא מנסה לחבק אותו, מאשר לתקוף אותו[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE][B]לוקאס~
אתה באמצע הדרך.. אין מקומיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו מחייך ותופח על עצמו עם כנפיו. אתה מחייך ויוצא החוצה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בנערה שרבה עם האחות ג'וי. טסה נראה לך שמה.
היא לא קולטת אותך וממש לידה, אתה מבחין לפתע ביצור גדול בעל פרווה חומה עם שתי קרניים גדולות בצד השני של השביל. אתה מצמץ ומבין שזה סטנטלר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG].
[/B][/QUOTE]
חחח אופס
~~~~~~~~~
"היי אני לוקאס, אני לא רוצה להיות חטטן אבל ראיתי שרבת במרכז עם האחות ג'וי, היא לא נראית לי טיפוס עצבני במיוחד כנראה עשית משהו ממש רציני" אומר לה ובאותו זמן אחשוב שאולי זה קצת מוזר שפניתי אליה סתם משום מקום
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482165][SIZE=2][FONT=times new roman][B]
[B]קארון~[/B]
מבין סופת החול המסתובבת סביבכם, אתה רואה לפתע את פיו של טרטוויג זוהר ועננה ורודה יוצאת משם ועפה לעברה של מיני, אשר שואפת את הכל. שנייה לאחר מכן החול נעלם ומיני עוצרת במקומה ועיניה בוהקות והיא מתפתלת סביב טורטוויג ונראה כאילו היא מנסה לחבק אותו, מאשר לתקוף אותו[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"טרטוויג! נצל את זה שמיני קרובה אליך ותשתמש בספיגה, שאב ממנה כמה שיותר אנרגיה!" אומר לו. "לא כזה גרוע בשביל מאמן מתחיל, הא?" אקניט מעט את תמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1482159][FONT=arial][SIZE=2]
[B]ג'ון-[/B]
בלי צורך בתוכנית ב', ארון נעמדת מול קיר לבנים ואז קופצת מעל רטטה והוא נתקע בקיר ולהבת האש נעלמת מעליו, בדיוק מתי שארון נוחתת עליו בחוזקה ונראה כאילו הוא נשבר לשנים מכובד משקלה.
רטטה מאבד את ההכרה ומתעלף על המקום.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מצוין ארון!" אני צועק בשמחה, רץ לעברה, מרים אותה ומחבק אותה "ידעתי שאת מסוגלת לנצח אותו, זה ניצחון חשוב מאוד בהתחשב שזה הקרב הראשון שלנו ביחד, כל הכבוד!" אני אומר לארון ומשבח אותה "קדימה בואי נמשיך בדרכינו, יש לנו עוד דרך ארוכה לפנינו, מסע של פעם בחיים אם תשאלי אותי" אני אומר לארון בחיוך ואז מוריד אותה לריצפה.
'הרטטה הזה הוא משהו מיוחד' אני חושב לעצמי ומסתכל על רטטה המעולף 'אני אשאיר לו טיפה אוכל, הוא נתן לנו קרב טוב אבל אני לא אלכד אותו, אני מקווה שמאמן טוב ימצא אותו וידאג לו' אני חושב לעצמי ועם חיוך קטן על פניי אני מוציא אוכל ומניח לידו ומתחיל ללכת יחד עם ארון בחיפוש אחר עוד פוקימונים ומאמנים בדרכי לעיר ג'נטה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1481913]
[B][U]התחלה:[/U]
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה[/B][/QUOTE]
"אחלה פיג'מה, גם לי יש כזו" אומר לפרופסור בחיוך, ואגרד בראשי.
"בכל אופן! באתי לבקש ממך אישור לצאת למסע משלי, עם פוקימון התחלתי." אספר לו, "אני יודע שאני האחרון שציפית ממנו.. אבל כן, לקחתי החלטה"