[QUOTE=totodile;1484931]עוד מישהו פה מחכה לתגובה של @theheliolisk?[/QUOTE]
עובד על זה
ותדייק עם הקאפס כדי לצטט אותי
Printable View
[QUOTE=totodile;1484931]עוד מישהו פה מחכה לתגובה של @theheliolisk?[/QUOTE]
עובד על זה
ותדייק עם הקאפס כדי לצטט אותי
[QUOTE=TheHeliolisk;1484936]עובד על זה
ותדייק עם הקאפס כדי לצטט אותי[/QUOTE]
Too much work for me:sorry:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1484935]יש מצב להרחיב את החלק של "נושאים חדשים"?
כי אני לא אוהב לטייל בין פורומים, אלא שכל הנושאים החדשים נמצאים מולי כמו שהיה ממש מזמן בפורום וזה מזה מציק כי אני מפספס הרבה דברים :([/QUOTE]
לא בתקופה הקרובה. זה מתיישר טוב עם רשימת הפורומים ולא הייתי רוצה להרוס את זה.
לא מאמין שרותם שינה חתימה
[QUOTE=YoRt3m;1484938]לא בתקופה הקרובה. זה מתיישר טוב עם רשימת הפורומים ולא הייתי רוצה להרוס את זה.[/QUOTE]
אז אולי תעשה שיהיה אפשר ללחוץ על המילים "נושאים חדשים" וזה יכניס אותך לדף עם רשימה של כל הנושאים החדשים
באמת שזאת הדרך היחידה שהייתי מנווט בפורום וזה מזה מסובך לי בלי זה
כאילו אני מבין שזה לא פרקטי לעשות את זה בשביל בן אדם אחד שמבקש, אבל אני בטוח שיש עוד כמה שחושבים ככה
חוץ מזה שאני בפורום 5 שנים וחצי ברצף, בחיים לא פרשתי או עזבתי או משהו כזה אז אני חושב שמגיע לי :nose_pick:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1484943]אז אולי תעשה שיהיה אפשר ללחוץ על המילים "נושאים חדשים" וזה יכניס אותך לדף עם רשימה של כל הנושאים החדשים
כאילו אני מבין שזה לא פרקטי לעשות את זה בשביל בן אדם אחד שמבקש, אבל אני בטוח שיש עוד כמה שחושבים ככה
חוץ מזה שאני בפורום 5 שנים וחצי ברצף, בחיים לא פרשתי או עזבתי או משהו כזה אז אני חושב שמגיע לי :nose_pick:[/QUOTE]
האמת שגם אני חושב ככה, אני מפספס כמה נושאים כי נפתחים לא מעט בזמן האחרון
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1484943]אז אולי תעשה שיהיה אפשר ללחוץ על המילים "נושאים חדשים" וזה יכניס אותך לדף עם רשימה של כל הנושאים החדשים
חוץ מזה שאני בפורום 5 שנים וחצי ברצף, בחיים לא פרשתי או עזבתי או משהו כזה אז אני חושב שמגיע לי :nose_pick:[/QUOTE]
אני חושב שיצירה של אופציה כזאת היא לגמרי רעה לפורום, זה יפגע בו כמו המעבר לכללי.
לגמרי נגד 3:
הגעתי למסקנה שאני נורא אוהב לקחת חלק במשחקי מ"ת
[QUOTE=itayQT;1484950]הגעתי למסקנה שאני נורא אוהב לקחת חלק במשחקי מ"ת[/QUOTE]
במשחקי משחקי תפקידים?
[QUOTE=Bard;1484951]במשחקי משחקי תפקידים?[/QUOTE]
תע"ה על הפרסום
@Ultron חידה מאוד קלה במשימת החסינות האחרונה, כבר הצלחתי לפתור אותה :)
@The^Charmander שכחתתת להגיב לייי
[QUOTE=totodile;1484954]@Ultron חידה מאוד קלה במשימת החסינות האחרונה, כבר הצלחתי לפתור אותה :)[/QUOTE]
חבלללל שלא לקחת חלק בעונה הזאת
היה רייטינג ממש נמוך
[QUOTE=Ultron;1484957]חבלללל שלא לקחת חלק בעונה הזאת
היה רייטינג ממש נמוך[/QUOTE]
נעלמתי לשבוע לאילת ואתה פתחת הישרדות 2 זה על גבול המעליב.
טוב נראלי אני אפרוש לדוקים להיום
היה נחמד
הלכתי