-
[B][SIZE=5]לאחר שאני אפרסם את התגובה הזו אני קצת אעדכן את רשימת הציוד שלכם.[/SIZE]
דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
אתם הולכים בכישופייה החשוכה. ליד הנרות אתה רואה לעתים איזשהו מכשף מתעסק עם ספר, אך קשה להבין מה בדיוק קורה, וממילא אתם חולפים על פניהם במהרה. אתם מגיעים לחדר שנמצא בקצה הכישופייה, שם יש חדר בו נמצא מכשף ג'וטרמי נוסף, בגלימות ירוקות, אך הוא נראה מעט זקן יותר, ומרשים יותר.
"רב מכשפים, זה האדם שהתפרץ לפה. מסתבר שזה מאמן מתחיל שרוצה את סיועך." מסביר המכשף שליווה אותך לרב המכשפים.
"נסלח לך על טעותך להיכנס הנה כך, בני. מה בפיך?"
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר
[/I]קח בחשבון שכרגע מגבי לא יודע מתקפות אש, אז זה לא באמת משנה. . .
--
אתה מתעלם מן הבויזל, וממשיך לך בדרכך. אתה קצת עולה מעל גובה החוף, וכעת מימינך עדיין יש חוף, אם כי הוא מתחתיך, ומפרידים ביניכם מצוק (שעדיין אינו גבוה במיוחד). אתה מבחין בשולי הדרך בטימבור.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, פלאטיום, בוקר
[/I]ואגב, כשתלך מתישהו לכישופייה, בעקרון אתה לא חייב להשתמש בשלטים כדי להגיע (כי אתה גר בפלאטיום ולכן מכיר אותה), אבל אני בכל זאת רוצה שבפעם הראשונה תעמיד פנים כאילו אתה לא יודע ותכתוב איך אתה מגיע לשם בעזרת השלטים.
--
"כן, אנחנו יודעים. אנחנו נתפלל לשלומך, ונקווה שהצי יחזיק מעמד בזמן שאתה לא פה, כדי שגם יהיה לך לאן לחזור." אומר לך אביך.
"הכנו מעט ציוד בשבילך. הוא אמור להספיק לך להיום." אומרת אימך ונותנת לך קצת אוכל ארוז.
"תאמר שלום לקרטר אם תפגוש אותו." אומרת האחות שבגילו. סבב חיבוקים עם כל הנוכחים בחדר.
[B]רודי[/B]
[I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
--
[/I]המכשף מוביל אותך בכישופייה החשוכה. במקומות שבהם יש נרות אתה רואה לעתים איזשהו מכשף מתעסק עם ספר, אך קשה להבין מה הוא עושה, וממילא אתה חולף על פני הנקודה הזו במהרה. בכל מקרה, אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה, שם יש מכשף נוסף בגלימות הסגולות שמעידות על כך שהוא מכשף קוטורי, אך הוא נראה זקן יותר ומרשים יותר.
"רב מכשפים, לאדם הזה רוצה להיות מאמן. יש לו פוקימון, אך הוא זקוק לסיוע מסויים, ומבקש מעט מזמנך." מסביר המכשף שליווה אותך.
"זמן זה משהו שיש לי למכביר." הוא עונה, "דבר."
[B]לוקאס[/B]
[I]יום ראשון, בארק, בוקר
--
[/I]אתה לוקח את החפצים, ויוצא בליווי המכשף שליווה אותך בכניסה, החוצה מן הכישופיה. לאחר מכן אתה הולך ברחובות בארק עד שאתה מגיע ליציאה מן העיר, לדרך המחברת בין בארק לצ'רלוגם. מהדרך ניתן לראות את החוף, ואולי אפילו כמה ספינות קרב במרחק, אך הדרך מעט רחוקה מהחוף. עם זאת, ברור איך להגיע לשם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485740]
[B]לי[/B]
[/I]קח בחשבון שכרגע מגבי לא יודע מתקפות אש, אז זה לא באמת משנה. . .
--
אתה מתעלם מן הבויזל, וממשיך לך בדרכך. אתה קצת עולה מעל גובה החוף, וכעת מימינך עדיין יש חוף, אם כי הוא מתחתיך, ומפרידים ביניכם מצוק (שעדיין אינו גבוה במיוחד). אתה מבחין בשולי הדרך בטימבור.
[/QUOTE]
אבל יש מצב שהבויזל כן יודע מתקפת מים
-----------------
אני מוציא מהר את הפוקירשת של מגבי ומוציא אותו לקרב ואומר למגבי " היי מגבי, אני לי אני המאמן החדש שלך. אין זמן להסברים. תשתמש במתקפת דחיפה שלך על הטימבור הזה ששם. נסה לדחוף אותו מעבר למצוק שיפול ממנו וכך יגרם לו נזק".
-
[QUOTE=LordAbizi;1485740][B][SIZE=5]לאחר שאני אפרסם את התגובה הזו אני קצת אעדכן את רשימת הציוד שלכם.[/SIZE]
[B]אלון
[/I]ואגב, כשתלך מתישהו לכישופייה, בעקרון אתה לא חייב להשתמש בשלטים כדי להגיע (כי אתה גר בפלאטיום ולכן מכיר אותה), אבל אני בכל זאת רוצה שבפעם הראשונה תעמיד פנים כאילו אתה לא יודע ותכתוב איך אתה מגיע לשם בעזרת השלטים.
--
"כן, אנחנו יודעים. אנחנו נתפלל לשלומך, ונקווה שהצי יחזיק מעמד בזמן שאתה לא פה, כדי שגם יהיה לך לאן לחזור." אומר לך אביך.
"הכנו מעט ציוד בשבילך. הוא אמור להספיק לך להיום." אומרת אימך ונותנת לך קצת אוכל ארוז.
"תאמר שלום לקרטר אם תפגוש אותו." אומרת האחות שבגילו. סבב חיבוקים עם כל הנוכחים בחדר.
[/QUOTE]
אין בעיות.
--
״תודה לכם" אומר בהתרגשות, אוחז בציוד שאמא הכינה לי. ״אני אעשה את מיטב המאמצים לחזור הטוב ביותר!״ אבטיח.
לאחר מכן אצא מהבית ואנופף להם לשלום, ואחפש שלט על מנת להתכוון אל עבר הכישופייה.
׳איזה חום...׳ אחשוב לעצמי בעודי הולך, ׳אילו רק ארטיקונו היה מועיל בטובו לעבור!׳
-
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר.
[/I]--
מגבי יוצא מן הפוקרשת שלו, ותחילה נראה מבולבל מעט. אתה מסביר לו את מה שאתה מסביר, ונראה שלעת עתה זה מרגיע אותו. הוא מאתר את טימבור, ומתחיל לרוץ לכיוונו. טימבור אינו שם לב למגבי, ונפגע ממנו באופן ישיר. מגבי מנסה לדחוף את טימבור אל קצה הצוק, אך טימבור בשלב מסויים משתלט על עצמו, לוקח את הקרש שלו, והודף מעליו את מגבי, במהלך הגנתי לחלוטין שלא מסב למגבי שום נזק. טימבור נעמד בתנוחה קרבית.
[B]אלון
[/I]זה יצא... טיפה... מאולץ...
--
אתה יוצא מהבית שלך אל רחובות פלאטיום המתעוררת. ברחובות יש אנשים שכבר מתחילים ללכת אל עבודתם בשדות או בחנויות בעיר. כולם נראים נרגזים מעט נוכח ליל ההפצצות. אתה מתחיל לנווט בעיר בעזרת השלטים עם סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף, ולאחר שאתה עוקב אחריהם מספיק אתה מגיע אל מול מבנה אבן מרשים למדי, שעליו גם כן יש אותו הסמל, זוהי כישופיית פלאטיום.
-
לוקאס
יום ראשון, בארק, בוקר
--
אתה לוקח את החפצים, ויוצא בליווי המכשף שליווה אותך בכניסה, החוצה מן הכישופיה. לאחר מכן אתה הולך ברחובות בארק עד שאתה מגיע ליציאה מן העיר, לדרך המחברת בין בארק לצ'רלוגם. מהדרך ניתן לראות את החוף, ואולי אפילו כמה ספינות קרב במרחק, אך הדרך מעט רחוקה מהחוף. עם זאת, ברור איך להגיע לשם.
~~~~~~~
מגיב מהטלפון לא יכול לצטט כראוי
"עדיף לא להתקרב יותר מידי לאזור הקרב" אומר לעצמי ואלך בזהירות לעיר צרגלום, שומר על עירנות
-
[QUOTE=LordAbizi;1485765]
[B]אלון
[/I]זה יצא... טיפה... מאולץ...
--
אתה יוצא מהבית שלך אל רחובות פלאטיום המתעוררת. ברחובות יש אנשים שכבר מתחילים ללכת אל עבודתם בשדות או בחנויות בעיר. כולם נראים נרגזים מעט נוכח ליל ההפצצות. אתה מתחיל לנווט בעיר בעזרת השלטים עם סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף, ולאחר שאתה עוקב אחריהם מספיק אתה מגיע אל מול מבנה אבן מרשים למדי, שעליו גם כן יש אותו הסמל, זוהי כישופיית פלאטיום.[/QUOTE]
'אוקיי, זה הרגע' אחשוב לעצמי, 'מעניין איך הכישופייה נראית מבפנים..'.
אתחיל לצעוד אל תוך הכישופייה, ואיכנס לתוכה, בחיפוש אחר מישהו שיוכל לעזור לי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485765][B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, בוקר.
[/I]--
מגבי יוצא מן הפוקרשת שלו, ותחילה נראה מבולבל מעט. אתה מסביר לו את מה שאתה מסביר, ונראה שלעת עתה זה מרגיע אותו. הוא מאתר את טימבור, ומתחיל לרוץ לכיוונו. טימבור אינו שם לב למגבי, ונפגע ממנו באופן ישיר. מגבי מנסה לדחוף את טימבור אל קצה הצוק, אך טימבור בשלב מסויים משתלט על עצמו, לוקח את הקרש שלו, והודף מעליו את מגבי, במהלך הגנתי לחלוטין שלא מסב למגבי שום נזק. טימבור נעמד בתנוחה קרבית.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי " אל תתיאש , זה רק תחילת הקרב. בוא נשנה טקטיקה. נסה לחטוף לו את הקרש שהוא מחזיק בכך שתדחוף אותו. ובמידה ותצליח לחטוף ממנו את הקרש אז תקוף אותו הכי חזק שלך עם הקרש שלו!".
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר[/I]
--
אתה מחליט לשמור על עירנות, ולהישאר על הדרך ולא לסטות לכיוון החוף. אתה מתקדם בשביל הסלול בדרך, כשמספר עצים נמצאים בשוליים, לא הרבה, האזור לא מאוד מיוער. אתה מבחין בתנועה. אתה נדרך ומחפש את המקור שלה. אחרי שאתה ממתין אתה רואה שזה שינקס שרץ מצד אחד של הדרך, חוצה אותה, ואל הצד השני (שלצורך העניין הוא הרחוק יותר מהחוף).
[B]אלון
[/I]והנה עוד אחד מקבל magic missile to the face
--
אתה פותח את הדלת הכישופייה, והיא נפתחת. פנים הכישופייה חשוך. יש מספר אזורים המוארים על ידי נרות. אתה מסיק שוודאי אין חלונות בכישופייה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לחפש בני אדם. לפני שאתה מוצא כאלה, משהו בלתי נראה דוחף אותך ומעיף אותך על קיר. ההלם מקשה עליך לעמוד או לנשום. אתה מרים מעט את הראש ורואה את מי שגרם לכך: מכשף בגלימות סגולות, כלומר מכשף קוטורי. הוא ניגש אליך.
"מי אתה, ולמה לעזאזל אתה מתפרץ לפה ככה?"
[B]לי[/B]
[/I]--
מגבי קולט את הפקודה ויוצא לדרך. הוא דוחף שוב את טימבור, ומנצל את הקרבה כדי לנסות לחטוף ממנו את הקרש. טימבור ומגבי מתחילים להיאבק על האחיזה בקרש, ולאחר מאבק קצר, הקרש עפה מידי שניהם, ונוחתת במרחק מה מהם. טימבור מתחיל לרוץ לכיוון הקרש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485740][B][SIZE=5]
[B]רודי[/B]
[I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
--
[/I]המכשף מוביל אותך בכישופייה החשוכה. במקומות שבהם יש נרות אתה רואה לעתים איזשהו מכשף מתעסק עם ספר, אך קשה להבין מה הוא עושה, וממילא אתה חולף על פני הנקודה הזו במהרה. בכל מקרה, אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה, שם יש מכשף נוסף בגלימות הסגולות שמעידות על כך שהוא מכשף קוטורי, אך הוא נראה זקן יותר ומרשים יותר.
"רב מכשפים, לאדם הזה רוצה להיות מאמן. יש לו פוקימון, אך הוא זקוק לסיוע מסויים, ומבקש מעט מזמנך." מסביר המכשף שליווה אותך.
"זמן זה משהו שיש לי למכביר." הוא עונה, "דבר."
[/QUOTE]
אני מדבר כפי שביקש, עם יראת כבוד מסוימת: "שלום רב אדוני, בוקר טוב לך ושמולטרס תברכך. אני מודה לך על זמנך ועל ההקשבה, ואני מניח שאתה הוא רב המכשפים. אני מעוניין לצאת למסע בקוטור יחד עם הגאסטלי שלי, אך לבור שכמותי, שאין לו אף לא אח או מכר שיצא למסע כמאמן פוקימונים וחזר ויכל להדריך אותו מעט, יש כמה שאלות מהותיות שאשמח אם תוכל להשיב להן:
א. לאן עליי ללכת מכאן במסעי? הרי בעיר לאבאנצ'ום אין מכון, ובכלל, מעולם לא יצאתי מהעיר. אפילו איני בטוח שאני מכיר את כל היציאות מהעיר! ולאחר המסע, מהו היעד?
ב. האם יש ציוד מסוים שאזדקק לו? אם כן, היכן הוא נמצא?
ג. האם הגאסטלי שלי כשיר לכל הפעולות שתצופנה ממנו במסגרת מסע הפוקימונים? מימי לא השתתפתי במה שמכונה 'קרב פוקימונים', ואני בספק שאצלו זה אחרת!"
ד. האם יש כישופיות נוספות בערים אחרות בקוטור?"
בעת שאני אומר דברים אלו, אני מצפה לתשובה מפורטת ומועילה אך גם משתוקק לצאת כבר למסע, ולסייר סוף סוף בעולם שמחוץ לעיר לאבאנצ'ום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485791]
[B]אלון
[/I]והנה עוד אחד מקבל magic missile to the face
--
אתה פותח את הדלת הכישופייה, והיא נפתחת. פנים הכישופייה חשוך. יש מספר אזורים המוארים על ידי נרות. אתה מסיק שוודאי אין חלונות בכישופייה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לחפש בני אדם. לפני שאתה מוצא כאלה, משהו בלתי נראה דוחף אותך ומעיף אותך על קיר. ההלם מקשה עליך לעמוד או לנשום. אתה מרים מעט את הראש ורואה את מי שגרם לכך: מכשף בגלימות סגולות, כלומר מכשף קוטורי. הוא ניגש אליך.
"מי אתה, ולמה לעזאזל אתה מתפרץ לפה ככה?"
[/QUOTE]
"שמי הוא ראיין, ואני כאן כדי שאוכל לצאת למסע ברחבי קוטור. אני זקוק לפוקימון התחלתי" אומר למכשף, ואנסה להתאושש מהפגיעה.
"תוכל לעזור לי?" אשאל אותו.
-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
[/I]אני מעריך את הrole play, אבל הנח שכל מה שכתוב בדף הראשון הוא דברים שהדמות שלך יודעת. זו הפילוסופיה שלי בבניית משחקים.
--
"הרבית לשאול. נכון, בלאבאנצ'ום אין מכון, אך יש מכון בהרבה ערים נוספות. בסובפרום ובסרטון-לייר יש. מהם אתה יכול להגיע מלאבאנצ'ום דרך היבשה. אתה יכול גם לקחת את הדרך הימית ולהגיע מלאבאנצ'ום אל ורמיס-דליון, וגם יש מכון. והמסע חשוב יותר מהיעד. במהלך דרכך תגלה לאן ניסית להגיע. ככה זה תמיד.
שנית, אני יכול לספק לך פוקרשתות. זה יספיק בינתיים. המתן." הוא עוצר לרגע ומתחיל למלמל מילים מהר. אינך מבין דבר, אך אתה חש את האוויר רוטט, ואז בהבזק של אור מופיעות בידיו ארבע פוקרשתות. "יש כאן ארבע פוקרשתות ריקות. תשתמש באחת מהן כדי ללכוד את הגאסטלי. השאר הן לשימושך החופשי.
מקובל להאמין שלפוקימונים יש את הידע האינסטנקטיבי שהם צריכים כדי להילחם, גם אם מעולם לא עשו זאת בעבר. אז סמוך עליו. ולבסוף, בהרבה ערים יש כישופיות. אחרי הכול, בלעדינו הייתם טובעים בזבל של עצמכם ולא מצליחים לעשות כלום." הוא מגחך. "כעת, קח את הפוקרשתות האלו, וצא לדרכך. תמצא את שאר התשובות בעצמך."
[B]אלון[/B]
[I]יום ראשון, פלאטיום, בוקר
--[/I]
"אה כן, מגיע אידיוט כזה אלינו פעם בכמה ימים. כן, אני אוביל אותך אל רב המכשפים והוא יטפל בפנייתך. בפעם הבאה שאתה רוצה להיכנס לכישופייה, אל תיכנס לבד. תדפוק ותחכה שמישהו ילווה אותך. כעת עקוב אחריי." הוא אומר, ובזמן הזה ההלם מהפגיעה חולף ואתה מצליח להיעמד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485797][B]רודי
[/B][I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר
[/I]אני מעריך את הrole play, אבל הנח שכל מה שכתוב בדף הראשון הוא דברים שהדמות שלך יודעת. זו הפילוסופיה שלי בבניית משחקים.
--
"הרבית לשאול. נכון, בלאבאנצ'ום אין מכון, אך יש מכון בהרבה ערים נוספות. בסובפרום ובסרטון-לייר יש. מהם אתה יכול להגיע מלאבאנצ'ום דרך היבשה. אתה יכול גם לקחת את הדרך הימית ולהגיע מלאבאנצ'ום אל ורמיס-דליון, וגם יש מכון. והמסע חשוב יותר מהיעד. במהלך דרכך תגלה לאן ניסית להגיע. ככה זה תמיד.
שנית, אני יכול לספק לך פוקרשתות. זה יספיק בינתיים. המתן." הוא עוצר לרגע ומתחיל למלמל מילים מהר. אינך מבין דבר, אך אתה חש את האוויר רוטט, ואז בהבזק של אור מופיעות בידיו ארבע פוקרשתות. "יש כאן ארבע פוקרשתות ריקות. תשתמש באחת מהן כדי ללכוד את הגאסטלי. השאר הן לשימושך החופשי.
מקובל להאמין שלפוקימונים יש את הידע האינסטנקטיבי שהם צריכים כדי להילחם, גם אם מעולם לא עשו זאת בעבר. אז סמוך עליו. ולבסוף, בהרבה ערים יש כישופיות. אחרי הכול, בלעדינו הייתם טובעים בזבל של עצמכם ולא מצליחים לעשות כלום." הוא מגחך. "כעת, קח את הפוקרשתות האלו, וצא לדרכך. תמצא את שאר התשובות בעצמך."[/QUOTE]
אני לוקח את הפוקרשתות מרב המכשפים, ומודה לו על תשובתו המקיפה, והולך לכיוון היציאה מהכישופיה. אני רוצה להשתמש בפוקרשת על גאסטלי בחוץ, כי אולי זה תהליך מלוכלך. אני מקווה שזה לא כואב מדי, הרי גאז הוא לא איזה מין פוקימון בר פראי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485797]
[B]אלון[/B]
[I]יום ראשון, פלאטיום, בוקר
--[/I]
"אה כן, מגיע אידיוט כזה אלינו פעם בכמה ימים. כן, אני אוביל אותך אל רב המכשפים והוא יטפל בפנייתך. בפעם הבאה שאתה רוצה להיכנס לכישופייה, אל תיכנס לבד. תדפוק ותחכה שמישהו ילווה אותך. כעת עקוב אחריי." הוא אומר, ובזמן הזה ההלם מהפגיעה חולף ואתה מצליח להיעמד.[/QUOTE]
אעקוב אחריו, תוך כדי סקירה כוללת של המקום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485791]
[B]לי[/B]
[/I]--
מגבי קולט את הפקודה ויוצא לדרך. הוא דוחף שוב את טימבור, ומנצל את הקרבה כדי לנסות לחטוף ממנו את הקרש. טימבור ומגבי מתחילים להיאבק על האחיזה בקרש, ולאחר מאבק קצר, הקרש עפה מידי שניהם, ונוחתת במרחק מה מהם. טימבור מתחיל לרוץ לכיוון הקרש.[/QUOTE]
אני צועק למגבי שישמע אותי " כל הכבוד מגבי ! כעת רוץ מהר אל הקרש וכשתהיה קרוב אל טימבור תן מכה חזקה עם הראש שלך . נצל את זמן הפגיעה בכך שתקח את הקרש לעצמך. כשהקרש אצלך כמו מקודם תן לו מכה חזקה עם הקרש , אבל תדאג שתעלף אותו! . אני סומך עליך מגבי שתצליח בזה".
-
[QUOTE=LordAbizi;1485740][B][SIZE=5]לאחר שאני אפרסם את התגובה הזו אני קצת אעדכן את רשימת הציוד שלכם.[/SIZE]
דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
--[/I]
אתם הולכים בכישופייה החשוכה. ליד הנרות אתה רואה לעתים איזשהו מכשף מתעסק עם ספר, אך קשה להבין מה בדיוק קורה, וממילא אתם חולפים על פניהם במהרה. אתם מגיעים לחדר שנמצא בקצה הכישופייה, שם יש חדר בו נמצא מכשף ג'וטרמי נוסף, בגלימות ירוקות, אך הוא נראה מעט זקן יותר, ומרשים יותר.
"רב מכשפים, זה האדם שהתפרץ לפה. מסתבר שזה מאמן מתחיל שרוצה את סיועך." מסביר המכשף שליווה אותך לרב המכשפים.
"נסלח לך על טעותך להיכנס הנה כך, בני. מה בפיך?"
[/QUOTE]
אומר לו:" שלום לך רב מכשפים דגול. אני הוא אדוארד סנוודן, אדם מן העיר הזו פלירנציה. ברצוני להתחיל את מסעי, ואשמח אם תוכל לסייע ולכוון אותי כהתחלה"