-
[QUOTE=The Charmander;1492359]א[B]ביזי -[/B]
בחורה נוספת ניגשת לאלפא ושואלת לשלומו והוא עונה לה בסוף הוא מביט עליך ואומר: [URL]https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjaWpHRERGSk14dzg/view?usp=docslist_api[/URL]
"חמוד הרובוט הזה." אומרת הנערה ומביטה בך. היא היתה חייכנית ותמיצת מראה. לפתע לראשונה אתה מרגיש לא נשפט ולא נמדד ולא מקוטלג. "קוראים לי ויולט, איך קוראים לך?"
[/QUOTE]
"מליפאן אביזי ... ." אומר ואעצור את עצמי לפני אמשיך לאמר את כל השם כי כבר אין לי כח לאמר את זה היום. "את גם חדשה פה?"
-
[B]אביזי -[/B]
"היי אביזי!" אומרת לך הנערה ועוצמת את עיניה בחיוך. "שמי היקארי." [אני אעדכן אותה היום או מחר] היא היתה בעלת שיער כחול עמוק ולבשה שמלת ערב חגיגית.
"אחלה שם היקארי." אמר לפתע קול מבעד לצל שבין שתי הקירות. מתוך הצללים יצא בחור מעניין, לבוש בג׳ינס בעל חוטים אדומים, שיער שמנוני גלש על פניו ועגילים שחורים לאוזניו. "מה את עושה במקום שכזה היקארי?"
"אני רוצה להיות מתאמת פוקימונים ולסייע לאנשים שזקוקים לעזרה. אני גם רוצה ללמוד רפואת פוקימונים בעתיד הרחוק. מה שמך?"
"שון."ענה הבחור בעל השיער השמנוני. "ולך איך קוראים שוב אחי?" שאל שון אותך, עדיין בוהה בהיקארי בעניין רב.
-
[QUOTE=The Charmander;1492364][B]אביזי -[/B]
"היי אביזי!" אומרת לך הנערה ועוצמת את עיניה בחיוך. "שמי היקארי." [אני אעדכן אותה היום או מחר] היא היתה בעלת שיער כחול עמוק ולבשה שמלת ערב חגיגית.
"אחלה שם היקארי." אמר לפתע קול מבעד לצל שבין שתי הקירות. מתוך הצללים יצא בחור מעניין, לבוש בג׳ינס בעל חוטים אדומים, שיער שמנוני גלש על פניו ועגילים שחורים לאוזניו. "מה את עושה במקום שכזה היקארי?"
"אני רוצה להיות מתאמת פוקימונים ולסייע לאנשים שזקוקים לעזרה. אני גם רוצה ללמוד רפואת פוקימונים בעתיד הרחוק. מה שמך?"
"שון."ענה הבחור בעל השיער השמנוני. "ולך איך קוראים שוב אחי?" שאל שון אותך, עדיין בוהה בהיקארי בעניין רב.[/QUOTE]
לפני רגע קראו לה ויולט! מה זה ההאקים כזה!
--
"מליפאן אביזי, holmes." אענה לו. "אני במקור מלנטימס, אימון פוקימונים זה כל מה שאני יודע. רק שפה צריך להיות בגילדה בשביל זה או משהו - אז הנה אני." אתמצת להם את סיפור חיי.
-
[QUOTE=The Charmander;1492359]
[B]אלון -[/B]
היא הביטה בך ובאיקון בחיוך וקדה קידה עמוקה. "תודה על הצעתכם הנדיבה, אצטרף ברצון. שמי סול ואני שמחה להכירכם. אודה לך אם תספר לי על עצמך קצת. אבל קודם כדאי להודיע לדפני, הבחורה אדומת השיער שסגרנו צוות. היא אמרה שצוותים ראשוניים מקבלים כסף." אומרת סול בעניין פתאומי כשצוות נוסף ניגש אליה להיסגר. "מהר!" קורא איקון לעבר התור.[/QUOTE]
"יאללה אייקון יא אתלט לך תשיג לנו את הכסף!" אומר ואצביע אל הנערה, בתקווה שהוא יידפוק ספרינט.
כמובן שאני וסול בינתיים נלך אחריו בתקווה שבהחלט הצליח.
-
[QUOTE=The Charmander;1492198][B]טיילר -[/B]
הוא צוחק למשמע בדיחתך ואומר לך "סליחה, שכחתי להציג את עצמי. קוראים לי סטיב. אני מתעניין קצת באומנות וזה. גם אני חדש אגב."
[/QUOTE]
"שלום סטיב" מושיט את היד שלי ללחיצת יד ידידותית.
אני פותח את הפה ומילים בקושי יוצאות "אממ... אממ" "סלח לי, אני קצת מתרגש". אני משפשף קצת את העיניים וממשיך "הבנתי שאנחנו צריכים להיצתות, אתה רוצה להצטרף אליי?" אני שואל בנימוס.
-
[QUOTE]טי ג׳יי -
"אני לא מרגישה בנוח ליד אנשים חדשים, אבל אני מתגעגעת לחברות שלי שבבית." אומרת הנערה ולפתע מתנערת ומשפשפת את עיניה. "אוי זה טיפשי. אני בכלל לא צריכה לחשוב ככה ואתה צודק, אנחנו צריכים להסתכל קדימה. קוראים לי ספרינג דרך אגב. אני שמעתי קודם ששמך הוא טי ג׳יי, גם לאחי קוראים טי ג׳יי. שם יפה." היא מנערת את שמלתה ונכנסת חזרה לאולם. "אני אשמח להיות איתך בצוות, אל תדבר שטויות. אבל צריך עוד חבר או חברת צוות נוספים." היא סורקת את החדר בעיניה ורואה בחור נמוך קומה שצוחק בקול רם על כתפו ישב פוקימון קטן שנראה כמו סנאי. היה זה פאצ׳יריסיו. "מה דעתך עליו?" שואלת אותך ספרינג, "אולי תלך לשאול אותו?"[/QUOTE]
"תודה," אומר כתגובה למחמאה שלה. "גם ספרינג זה שם לא רע." אגניב לה חיוך ואתקדם לעבר הנער שאליו התכוונה. "היי, אני טי ג'יי" אציג את עצמי בפניו. "הנערה שם ואני החלטנו להצתוות והיא חשבה שאתה יכול להיות תוספת טובה. אז מה דעתך?"
-
[QUOTE=The Charmander;1492359]
[B]תומאס -[/B]
"ברור צוות משולש יא טמבל." עונה לך בגסות ומתיישבת לידכם ושמה את זרועותיה על כתפיכם כל אחד בצד אחר. יש ממנה ריח חריף של מנטה ובושם גברי. "שמי זואי אגב. בוא נסיים עם זה ונודיע לבחורה באדום שיש לנו צוות, ראיתי הרגע שצוותים שמסיימים מוקדם מקבלים כסף על זה." אתה מבחין בדפני מחלקת כסף לצוות נוסף ואתה מרגיש שעליך להזדרז.
[/QUOTE]
"כל עוד שניכם לא תעשו שטויות, אין לי בעיה. ואם אנחנו כבר שלישיה, אנחנו חייבים לחשוב על שם לצוות שלנו, לא?" אני אומר בעודי מסתכל על שניהם "אם זה בסדר מצידך, כמובן" אני מוסיף ופונה לעברו של אנדי
-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][B]*חברים עומס בעבודה וכו׳. אני אגביר קצב בעזרת השם השבוע.
*אני מודע לעובדה שהדף רשומים עוד לא מושלם, אבל הערב זה יהיה בלי נדר.
*אני מכניס עוד חברי צוות בדרגה שלכם. יש לי המון רשומים ולכן יש צורך לעוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]פטריק -
[/B]אממ כן חח
-
"אתה להיות שותף? Avec moi?" מתרגשת הבחורה לפתע. "שמי לקרוא אותו פלורנס. מה שמך לקרוא?"
[/COLOR]
[/QUOTE]
די מבין אותך חח
~~~~~~~~~~
"je m'appelle Patrick" אומר לה במשפט היחיד שאני בצרפתית, שהנחתי שהיא שפת האם שלה לפי הpardon והavec moi (בכל זאת אמרנו שהוא חכם ברקע). לאחר מכן אשאל אותה: "יש לך מושג מה אנחנו אמורים עושים עכשיו?" אומר לה שאנגלית פשוטה יותר כדי שתבין.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
אתה מחלק להם את המספר שלך והם מביאים לך את שלהם. אתה עוזב אותם ומחליט לשוטט בחדרים דרך הדלת האחורית של האולם, אך אתה רואה רק גרם מדרגות ודלת, שהיתה נעולה. אתה עולה מעלה במדרגות ורואה בחור שעומד ליד הכניסה לקומה השניה. "ג׳ונתן אמר לי שמישהו מן הסתם ינסה לעלות במדרגות, הסעודה עוד לא הסתיימה, אתם תפרשו לדירתכם אחריה. חזור חזרה לאולם." הבחור אומר בשיעמום ומראה לך את שעונו, על הצג אתה רואה את ג׳ונתן מנפנף לעברך באצבעו. אתה חוזר בלית ברירה לאולם ומבחין בכל הצוותים עומדים בשורה מאוזנת ארוכה. אתה מצטרף אל חבריך לצוות וג׳ונתן מתחיל לדבר בקול, קורץ לך כשרואה שהצטרפת. "ערב טוב צוותים. הוגרל לכם שמות לצוות ולפיהם תמצאו את הדירה שאנו משכירים לכם. אין להחליף דירות, מה שקבלתם, תהיו אסירי תודה. אתם מוזמנים לקחת את המפתחות לדירה מדפני, שמועילה בטובה להיות אחראית גם על זה הערב." הוא אומר ועוזב.
[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][B]אביזי -[/B]
"לא קראו לך ויולט לפני?" אתה שואל את היקארי ושון פער את עיניו בסקרנות.
"לא, אתה לא שמעת נכון, קוראים לי היקארי. מה דעתכם שניהיה כולנו לצוות? אני חושבת שנסתדר נהדר לא?" היא צוחקת בקול ונושמת לרווחה, היא נראית מעט לא נינוחה והיא מיהרה למזוג לעצמה מים.
"אני לא הייתי רוצה להצתוות עם אף אחד האמת," אמר שון לפתע. "אבל אני מניח שאנחנו אמורים להצתוות ולכן לא ממש אכפת לי עם מי אני, אז היקארי אני אשמח להצטרף. אביזי, מה דעתך?"
[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -[/B]
הוא ממהר לעבר דפני שמביאה לו £120. סול ואתה מגיעים גם ודפני סוחנת אתכם בעיניה ומקפידה שלא להרבות בדיבור. איקון מראה לכם את הכסף שהוא קיבל על שסגר את ההרשמה ושיש לכם צוות פורמלי.
"מה עושים עם הכסף? שומרים על הכסף ביחד או מתחלקים שווה בשווה? מה דעתך שנילחם על הכסף?"
"בשום אופן לא." נשמע קול גבוה ולוקח לך שניה לקלוט שזה בא מסול. היא נראית נסערית למדי. "אני לא חושבת שיש צורך להילחם בכלל. למה שלא פשוט נתחלק?"[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]טיילר -[/B]
"אני אשמח להצתוות אליך. אבל אם לא אכפת לך אני כבר הסכמתי לעוד מישהו שכנראה גם מחפש צלע שלישית ברגע זה, בוא ונספר לו עליך?"
אתם חוצים את האולם ורואים בחור ובחורה מתקרבים לעברכם.
"סטיב, מצאתי מישהי מתאימה!" קרא בחור גבוה יחסית, שרירי למראה שמן הסתם שמר על כושר גופני גבוה. הוא סידר את השיער שלו בקוצים בלונדיניים מסודרים ולבש גופייה לגופו. הנערה איתו היתה נמוכת קומה ומבויישת.
"אבל מייקל, גם אני מצאתי מישהו מתאים, טיילר פה, התחברנו נורא ואני הייתי רוצה שיהיה איתנו. מה נעשה?" שאל סטיב והביט בך.
"זה דווקא די פשוט." אמר מייקל, "תילחמו בניכם, זה שינצח יצטרף לצוות שלנו. מה דעתך טיילר?"
[/COLOR]
[COLOR=#4b0082][B]טי ג׳יי -[/B]
אתה ממהר להציג את עצמך בפני הבחור הנמוך והוא מסתובב ולוחץ את ידך. "הולה צ׳יקו, אני שמח על ההצעה. אני דרגה מעליכם אך בדיוק עזבתי את הצוות שלי ואני מחפש צוות חדש. זאת ממש הצעה שעוזרת לי מואחיטו אז תודה גראסיאס. אני חושב שיש לנו צוות חדש, אז כדאי שתאסוף את המפתחות לדירה שלנו! דפני מחזיקה בהן."
אתה ממהר לעבר דפני שמביאה לך מפתחות ועליהן מחזיק מפתחות עם סמל ברור של צ׳ימצ׳אר. "אז זה השם של הצוות שלנו? מויל ביאן!" קרא הבחור הספרדי באושר רב. "למה שלא נלך לדירה לישון, מחר נוכל לקחת משימה חדשה."
[/COLOR]
[COLOR=#0066cc][B]תומאס -[/B]
"למה שנעשה שטויות?" שאל אנדי בבילבול והיקארי נתנה לו כף שטות. היא התיישבה מולו והחל לקשקש איתו ולצחוק בקול בזמן שאתה הלכת להצהיר על כך שיש לך צוות. דפני מביאה לך £90 ומפתחות לדירה עם מחזיק מפתחות שעליו מצוייר סקווירטל. אתה מסיק מכך שזהו שם הצוות שלכם, כי דפני אמרה שככה אתם נקראים מהיום, אתה ממהר לצוות שלך ואנדי הצהיר כי מאוחר ועליו ללכת לישון מיד. "אני מסכימה לך לישון," אמרה זואי "אבל מחר על הבוקר הולכים לבחור משימה, ברור?[/COLOR]
[COLOR=#ff3399][B]פטריק -[/B]
"אני צריכה עוד חבר או חברה בצוות. אולי הבחורה הנמוך שמה?" אומרת לך פלורנס וממהרת להציע את הצעתה לבחורה נמוכת קומה שנראית נסערת למדי. אתה מתקרב לעברן והן משוחחות בחיוך, היא מוכנה להצטרף לצוות. "מה דעתך?" שואלת פלורנס. "מטריד אותך שיש לך שני בנות בקבוצה הזה?"[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][B]ג׳ואי -[/B]
אתה מחלק להם את המספר שלך והם מביאים לך את שלהם. אתה עוזב אותם ומחליט לשוטט בחדרים דרך הדלת האחורית של האולם, אך אתה רואה רק גרם מדרגות ודלת, שהיתה נעולה. אתה עולה מעלה במדרגות ורואה בחור שעומד ליד הכניסה לקומה השניה. "ג׳ונתן אמר לי שמישהו מן הסתם ינסה לעלות במדרגות, הסעודה עוד לא הסתיימה, אתם תפרשו לדירתכם אחריה. חזור חזרה לאולם." הבחור אומר בשיעמום ומראה לך את שעונו, על הצג אתה רואה את ג׳ונתן מנפנף לעברך באצבעו. אתה חוזר בלית ברירה לאולם ומבחין בכל הצוותים עומדים בשורה מאוזנת ארוכה. אתה מצטרף אל חבריך לצוות וג׳ונתן מתחיל לדבר בקול, קורץ לך כשרואה שהצטרפת. "ערב טוב צוותים. הוגרל לכם שמות לצוות ולפיהם תמצאו את הדירה שאנו משכירים לכם. אין להחליף דירות, מה שקבלתם, תהיו אסירי תודה. אתם מוזמנים לקחת את המפתחות לדירה מדפני, שמועילה בטובה להיות אחראית גם על זה הערב." הוא אומר ועוזב.
[/QUOTE]
׳הוא מתחיל לעלות לי על העצבים׳ אחשוב ׳איזה פוץ׳
אחכה לראות אם מישהו מהם מתכוון ללכת לביא ממנה את המפתח אם הם לא יעשו את זה אז אני אלך לקחת אחרי ששאר הצוותים יסיימו לקחת, בלי להכנס לתור צפוף ומעצבן.
׳נו מה עכשיו׳ אהרהר ׳האירוע יסתיים בקרוב?׳
-
[QUOTE=The Charmander;1492608]
[B]אלון -[/B]
הוא ממהר לעבר דפני שמביאה לו £120. סול ואתה מגיעים גם ודפני סוחנת אתכם בעיניה ומקפידה שלא להרבות בדיבור. איקון מראה לכם את הכסף שהוא קיבל על שסגר את ההרשמה ושיש לכם צוות פורמלי.
"מה עושים עם הכסף? שומרים על הכסף ביחד או מתחלקים שווה בשווה? מה דעתך שנילחם על הכסף?"
"בשום אופן לא." נשמע קול גבוה ולוקח לך שניה לקלוט שזה בא מסול. היא נראית נסערית למדי. "אני לא חושבת שיש צורך להילחם בכלל. למה שלא פשוט נתחלק?"
[/QUOTE]
"אני עם סול."
לאחר חלוקת הכסף, אביט עליהם.
"טוב אז מה עכשיו? רוצים שנצא למשימתנו הראשונה?" אשאל אותה.
--
הפוקימון עליי?
-
ג׳ואי -
אתה אוסף את המפתחות שעליהם מוטמע פיקאצ׳ו. "זה השם של הצוות שלנו." אומר לך כריס ומחייך, "על דלת הדירה שלנו יש את אותו הסמל. רוצים לראות את הדירה שלנו עכשיו? אני מציע שנלך לישון ומחר בבוקר נצא למשימה הראשונה שלנו. מה דעתכם?"
"מה שתירצה." הוא נענה באופן צפוי למדי.
אלון -
סול מביטה בך ומחייכת. היא ממש נהנתה לראות את התמיכה שלך ברצון שלה לחמוק מקרב. איקון שילב ידיו בכעס ואמר "אני הולך לקחת את המפתח לדירה במידה ולא אכפת לכם זוג מאושר." הוא חוזר עם מפתח שעליו חובר מחזיק מפתחות עם הפוקימון בלבאזור. "זה השם של הצוות שלנו! צוות בלבאזור, איזה חמוד. אני אוהבת את הפוקימון הזה מאוד." אומרת סול וסופקת ידים בהתרגשות. "למה שלא נלך לדירה להתארגן נלך לישון ובבוקר נצא למשימה עם שחר? פשוט נורא מאוחר כבר."
-
[QUOTE=The Charmander;1492614]ג׳ואי -
אתה אוסף את המפתחות שעליהם מוטמע פיקאצ׳ו. "זה השם של הצוות שלנו." אומר לך כריס ומחייך, "על דלת הדירה שלנו יש את אותו הסמל. רוצים לראות את הדירה שלנו עכשיו? אני מציע שנלך לישון ומחר בבוקר נצא למשימה הראשונה שלנו. מה דעתכם?"
[/QUOTE]
״בסדר״ אפנה לכיוון דלת האולם ״בואו נלך אל הדירה״
׳או, נתקעתי עם הליצנים במשימה הזאת?׳ אתמרמר בראשי ׳בסדר, הזמן שלי לסולו יגיע, ואז כבר אני אוכל לבצע אותן כראוי׳ אחייך
-
[QUOTE=The Charmander;1492608][FONT=tahoma]
[COLOR=#ff8c00][B]אביזי -[/B]
"לא קראו לך ויולט לפני?" אתה שואל את היקארי ושון פער את עיניו בסקרנות.
"לא, אתה לא שמעת נכון, קוראים לי היקארי. מה דעתכם שניהיה כולנו לצוות? אני חושבת שנסתדר נהדר לא?" היא צוחקת בקול ונושמת לרווחה, היא נראית מעט לא נינוחה והיא מיהרה למזוג לעצמה מים.
"אני לא הייתי רוצה להצתוות עם אף אחד האמת," אמר שון לפתע. "אבל אני מניח שאנחנו אמורים להצתוות ולכן לא ממש אכפת לי עם מי אני, אז היקארי אני אשמח להצטרף. אביזי, מה דעתך?"
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"כן, בטח! זה לא כאילו שעוד להסתובב פה ולדבר עם אנשים באמת יעזור לי להבין מי מתאים לי. הבחירה שלי בסוף במילא תהיה חצי אקראית, אז כבר אין סיבה שלא להסכים. I'm in!" אענה להם.
-
[QUOTE=The Charmander;1492614]ג׳ואי -
אלון -
סול מביטה בך ומחייכת. היא ממש נהנתה לראות את התמיכה שלך ברצון שלה לחמוק מקרב. איקון שילב ידיו בכעס ואמר "אני הולך לקחת את המפתח לדירה במידה ולא אכפת לכם זוג מאושר." הוא חוזר עם מפתח שעליו חובר מחזיק מפתחות עם הפוקימון בלבאזור. "זה השם של הצוות שלנו! צוות בלבאזור, איזה חמוד. אני אוהבת את הפוקימון הזה מאוד." אומרת סול וסופקת ידים בהתרגשות. "למה שלא נלך לדירה להתארגן נלך לישון ובבוקר נצא למשימה עם שחר? פשוט נורא מאוחר כבר."[/QUOTE]
״שיהיה..״ אמלמל מעט בעצבים, כבר באלי לעשות משהו!
אלך לדירה, אלך לישון מייד ואשים שעון מעורר לשש בבוקר.