[QUOTE=AJ Styles;1501984]איך בדיוק מצטרפים לקבוצה/מגיעים למכון וכו'?[/QUOTE]
מגיעים למכון ברגל חח
מצטרפים לקבוצה כשמגיעים לרמה 5 בפרופיל
Printable View
מגיעים למכון ברגל חח
מצטרפים לקבוצה כשמגיעים לרמה 5 בפרופיל
[QUOTE=YoRt3m;1501985]מגיעים למכון ברגל חח
מצטרפים לקבוצה כשמגיעים לרמה 5 בפרופיל[/QUOTE]
אני כבר רמה 5
אתה צריך להגיע למכון קודם כדי להיות בקבוצה,
המכונים מפוזרים כך שאין מדריך לזה,
אבל זה דומה למגדל גבוה,
וכדי להיכנס למכון אתה חייב להיות רמה 5 ושם יש לך את האפשרות לבחור קבוצה,
לדעתי זה לפי הפוקימונים האגדתיים זאפטוס מולטרס וארטיקונו(אולי בהמשך היו פוקמונים מיוחדים לכל קבוצה כמו במשחקים בגימבוי)
הנה מכון שרואים מהבית שלי
[IMG]http://2.1m.yt/sTgkqmH.png[/IMG]
[QUOTE=AJ Styles;1501986]אני כבר רמה 5[/QUOTE]
אתה צריך להגיע למכון וללחוץ עליו. אז תינתן לך האופציה להשתייך לאחד משלושה צוותים (צהוב זאפדוס, כחול ארטיקונו, אדום מולטרס). לאחר מכן אתה תשים לב שיש מכונים בארבעה צבעים - צהוב לצוות הצהוב, כחול לצוות הכחול, אדום לצוות האדום ואפור למכונים שלא משויכים לצוות. במכונים של הצוות שלך אתה יכול להאתמן ולהוסיף אליהם מהפוקימונים שלך כדי לחזק אותם, ובמכונים של צוותים אחרים אתה צריך להילחם עד שאתה מביס/מחליש את המכון. כשאתה מתאמן במכון מהצבע שלך אתה מעלה את הprestige שלו ובכך מקשה להביס אותו.
זהו הכל על קצה המזלג כזה. את השאר אתה כנראה תבין לבד. יש גם קישור לאתר עזרה של ניאנטיק דרך המשחק, תוכל להיעזר בו.
האמת שקיוויתי לטאורוס או משהו
[IMG]http://1.1m.yt/JZq_BT1.png[/IMG]
הלכתי לפוסקסטופ בסוף
חבל שבקודמות לא ידעתי איך הפונקציה עובדת
קיצר תפסתי עוד קיובון ונשארו לי 6 פוקדורים (אחרי ש2 הלכו על איווי שבסוף החלטתי לא להמשיך לנסות כדי לשמור לחדשים (כדי לעלות רמה בשביל פוקדורים)
החיים קשים כשאתה חייל והזמן בבית יקר ):
לא ידעתי שפוקימונים יכולים לברוח חח
פגשתי סאנדסלאש והוא ברח אחרי ניסיון אחד של פוכדור :{
היום פגשתי את כל מי שאדום בעירי, נסענו באוטו ועשינו מלא שטויות. תפסנו פוקימונים, נלחמנו נגד מכונים, הגענו לעשרות פוקי-סטופס, המצאנו אגדה סביב ילד שתפס את כל המכונים והיה ממש כיף!
[QUOTE=Hit Man;1502022]היום פגשתי את כל מי שאדום בעירי, נסענו באוטו ועשינו מלא שטויות. תפסנו פוקימונים, נלחמנו נגד מכונים, הגענו לעשרות פוקי-סטופס, המצאנו אגדה סביב ילד שתפס את כל המכונים והיה ממש כיף![/QUOTE]
חחח יפהה.. מה הגילאים?
18-20, ואני המבוגר האחראי xd...
[COLOR=#1D2129][FONT=helvetica][RIGHT]אוקיי, אז מסתבר שמצאתי שיטה שעוזרת למצוא פוקימונים, להיכנס לפוקסטופים ולדגור על ביצים - מבלי לזוז מהחדר: מה עושים? מכבים את ה-Gps ואז המשחק משתמש במיקום של האינטרנט והוא הולך לי 50 מטר לפה 50 מטר לפה. זה לוקח זמן אבל כשהטלפון בהטענה ואני בעיסוקיי זה סבבה.[/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1D2129][FONT=helvetica][RIGHT]לא בהכרח יעבוד לכולם ואני גם לא יודע מה ההשלכות (אם יש), אבל זה מה שזה...
אם מישהו מנסה שיגיד לי אם גם לו עובד.
[/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=YoRt3m;1502092][COLOR=#1D2129][FONT=helvetica][RIGHT]אוקיי, אז מסתבר שמצאתי שיטה שעוזרת למצוא פוקימונים, להיכנס לפוקסטופים ולדגור על ביצים - מבלי לזוז מהחדר: מה עושים? מכבים את ה-Gps ואז המשחק משתמש במיקום של האינטרנט והוא הולך לי 50 מטר לפה 50 מטר לפה. זה לוקח זמן אבל כשהטלפון בהטענה ואני בעיסוקיי זה סבבה.[/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1D2129][FONT=helvetica][RIGHT]לא בהכרח יעבוד לכולם ואני גם לא יודע מה ההשלכות (אם יש), אבל זה מה שזה...
אם מישהו מנסה שיגיד לי אם גם לו עובד.
[/RIGHT]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מנסה ברגע זה
המשחק כמובן מתריע GPS signal not found
עדיין משאיר את המשחק פתוח.
שאלה דחופה: תפסתי הרבה זובאטים, וראיתי שלגל אחד יש שתי מתקפות שונות, ורציתי לפתח אחד שהמתקפה השניה שלו היא פצצת רפש אבל בטעות פיתחתי אחד עם ניב רעל :/ ורשום ליד הניב רעל 15 כשבפצצת רפש יש 25, זה אויר שפצצת רפש זה יותר חזק? אני ממש מתבאס יש אפשרות להחליף לו את המתקפה הזאת? או שזה בסדר שפיתחתי אותו וכל מתקפה היא עם אותו כוח? האם לתפוס עוד זובאטים ולפתח אחד אחר? ועוד שאלה. מתקפות שיש להן דיוק נמוך, במשחק הן תמיד יפגעו? אני מתכנן לפתח אקנס בקרוב, ויש לי אחד שיודע gunk shot שמי שיודע בלי דיוק כל כך אבל חזקה, אז עדיף לפתח אותו או שאחד שיודע פצצת רפש?
הבנתי שבפיתוח המתקפות משתנות בכל מקרה.
אגב,
שמתי לב במשחק הזה שיש כבר אנשים ברמות 15+ עם פוקימונים חזרים 1000cp ומעלה.
במשחקים אחרים הייתי אומר 'טוב הם חורשים כל היום אז זה לא שווה'
אבל במשחק שצריך ללכת בו בכל העיר אין לי תירוץ, הם מגיעים לרמות גבוהות ובצדק, כי זה ממש לא פשוט ללכת ברגל ברחבי העיר.