-
[B]פרק 16[/B]
האם אנחנו ממשיכים לדון בגנגר שרודף את המעבדה? נראה שכן. מר. מגמנייט-פטיש בצרות. מה זה מסך כותרת הפרק המאוד לא שגרתי הזה? זה מעיד על זה שזה עומד להיות פרק מפוקפק. מה זה היה הסיפור הזה שמר. מיים סיפר... לול בובה של substitute פגעה באש. איזה משחק מילים מטופש של סטושי. איזה משוגע הפורפסור הזה "כן, דברים שקורים לא בשליטתי יכול להיות מגניב!" טוב זה די מטומטם. כל ה"קללות" של אש. אוקיי אני רואה לאן זה הולך. הבחור הצהוב וגנגר משלימים בסוף הפרק, או שיהיה לנו עוד מקרה צ'ארמנדר, ואש ישתמש בגנגר כדי ללמד את הבחור הצהוב לקח בסוף הפרק. אחד משני אלה. אני מתחיל לנטות יותר לכיוון השני. מה שדי צפוי כי הבחור הצהוב נראה כמו שמוק. אה כן צוות רוקט קיים. אוקי, אפשר לשאוב גנגר עם שואב אבק. TIL. וואו אש כל כך מרגש. /S. שוב צוות רוקט מקבל פוקימוני RNG. דסקולים. רוח חזק על רוח, אגב. וגנגר פשוט מנצח בניגוד למהלך הקרב כי סיבות. אש מת??? יש!!!! שיט. אז אש לכד גנגר. אש הולך על שישייה OG - דרגונייט גנגר. זה נחמד, אבל הפרקים מטומטמים. מאיפה גנגר הביא את כל התפוחים האלו?
הפרק הזה היה קצת מטומטם אבל המסקנה שלו הייתה טובה (לעומת הפרק הקודם שהיה חביב אבל בסופו של דבר חסר תועלת). טוב, פרק 16 היה הCUTOFF המקורי שלי להחליט מה אני חושב. אני חושב שאני אתן הארכה לסדרה, כי קיבלנו איזשהו כיוון רק לפני כמה פרקים. אז אני אחליט שוב בפרק 26 איך הסדרה מתקדמת. ייתכן והתהליך הזה בסופ ושל דבר יביא אותי לסוף הסדרה, נראה.
-
הפרק האחרון היה דווקא פרק מאוד נחמד.
נחמד שנותנים לאש כרגע ללכוד רק פוקימונים מפותחים סופים רק מדור 1.
-
[ציניות] ייאיי, בוא נעשה לאש עבודה קלה וניתן לו ללכוד רק פוקימונים התפתחות שלישית.
הימורים מה יהיה הפוקימון הבא שלו?
-
[QUOTE=Hit Man;1512964][ציניות] ייאיי, בוא נעשה לאש עבודה קלה וניתן לו ללכוד רק פוקימונים התפתחות שלישית.
הימורים מה יהיה הפוקימון הבא שלו?[/QUOTE]
גארידוס
-
גרידוס הוא התפתחות שנייה, למרות שסוג מים זו אופציה לא רעה.
-
[QUOTE=Hit Man;1512972]גרידוס הוא התפתחות שנייה, למרות שסוג מים זו אופציה לא רעה.[/QUOTE]
גם מסטר מיים זה התפחות שנייה
-
הממ, לא חשבתי על לספור את מר. מיים בשישייה של אש בכלל. נכון, הוא השתתף בתחרות ההיא, אבל הוא מרגיש עדיין יותר כעוזר במכון המחקר של סאקורגי מאשר פוקימון לקרבות. אני מניח שנגלה.
-
הוא בייביסיטר. לא יותר ולא פחות.
-
בייביסיטר עם mad kung fu skillz
-
[B]פרק 17[/B]
מתחילים בקרב אימון של אש וגו. אני חושב שהידורמה צוחק על זה שלהיבאני אין מתקפות אש. YUP. איזה מעפן. טוב אז נראה שהפרק הזה יוקדש לטיפול בבעיה הזאת. אני אוהב את איך שאש מסביר מתקפות לפוקימונים... לא גו, פוקימון אש ללא מתקפות אש הוא פשוט חסר תועלת לחלוטין. אתה לא עוזר. אש, אתה צריך להבין כשבחורה אומרת לך לא. אל תנסה לשכנע אותה. לא יפה. אני תוהה האם זה הפליפר של צוות רוקט? למה ג'יימס מתגנב בדרך לטלפון ציבורי...? זה טבעי ללכת לטלפון ציבורי במאצע הרחוב.... אה כי זה טלפון ציבורי שנלקח מהסדרה המצוירת של ג'קי צ'אן. המנגינה מגניבה. וכל הסצינה הזאת לקוחה מז'אנר אחר. וואו, צ'יפס קפוא, איזה הזויים. אני לא מבין את המשחק הזה. זה מתבסס על יותר מדי משחקי מילים/צלילים ביפנית, שאין לי סיכוי להבין, נכון? כן, כל הסצינה הזאת לקוחה מז'אנר אחר... אופס, גו נפל למחבוא של צוות רוקט... לולול השם של ג'סי לגו - BRATTY BOY MK. 2. השם הכי טוב ביקום. אהההה עכשיו ברור למה ג'יימס הלך בצורה כזאת. כי זה [B]אכן [/B]לא טבעי שתהיה עמדת טלפון ציבורי ברחוב! וואו צוות רוקט בפרק הזה... are all over the place פוליראת' ומשהו מוזר שהיה בפרק קודם. לול גו מאמן ברמה כל כך נמוכה שפוקימון ברמה נמוכה כמו היבאני לא מציית לו. היבאני מת. והנה צוות רוקט מתו. וואו, מדהים. זה היה הקרב הכי מעפן אי פעם. היבאני לא קונה את החרא הניו-אייג'י של גו לול. אש: "כשפיקאצ'ו ואני נלחמים אנחנו הופכים לאחד" - בינתיים איפשהו בקאלוס, גקוגה מזיל דמעה. צוות רוקט סיבוב שני! גם אם היבאני ישתמש במהלך אש, איך זה ינצח את קמוקנו הזה...? לול גו מבין מה אש אומר. אה, היבאני אשכרה מתפתח!! היבאני 2.0 נראה מגניב. וזה קצת מוזר שהוא צריך באמת PROJECTILE לגחלת שלו. רביפוט. רבי-פוט. רב גדול בתורה. לול אבל הרמה של גו נמוכה מדי! אז הוא לא שולט בו!
אוקיי זה היה פרק די טוב לגו ובאופן כללי. עכשיו בפרק הבא הוא צריך ללמוד להשתלט על הפוקימון שלו. כמובן שזה נותן לי VIBES של צ'ארמיליון ואש, מה שרק מעיד על כמה לא מקוריים הצוות של פוקימון, והם כל הזמן עושים את אותם סיפורים. אבל זה היה פרק לא רע בכלל.
-
זה היה פרק טוב.
קצת מציק לי שהיבאני של גו התפתח כזה מהר מאז שהופיע לראשונה , ועכשיו הוא נראה גם כמו ערס כדורגל.
לפחות הוא לא מקשיב לו סטייל צ'ארמליון- זה ילמד את גו דבר אחד עוד שניים על פוקימונים.
יאלה פרק הבא מכון וורמיליון.
-
[b]פרק 18[/b]
היי, רביפוט החליף את היבאני בכרטיס הפתיח. שזה די הגיוני. אוקיי הפרפדג'ים האלו היו מוזרים. נראה שסוף סוף עומדים לקדם את העלילה של אש..? כן, תודה שאתם מזכירים לנו איך הפירמידה הזאת עובדת... אני עדיין המום מזה שאש לא מקבל דירוג התחלתי גבוה בתור [b]אלוף ליגה[/b]. היי!!!! אש זוכר איך קוראים למנהיג המכון המקורי!!! אני חושב אבל שיש artwork חדש לאיך שסרג' נראה כשאש נזכר בו. חבל שלא מראים פלשבק מהקרב. טוב, אז אנחנו עומדים לחיות מחדש את הקרב במכון ורמיליון. אבל הפעם עם אש קצת יותר פונקציונלי ממה שהוא היה אז. אה, עכשיו מדברים על הקרב בורמיליון, אולי עכשיו יהיה הסבר על זה. לא, במקום זה, נקבל הסבר על מה זה מכונים ומה זה תגי מכון. Seriously??? איזה מאכזב וזלזול בצופים. טוב, אני מניח שזה היה כדי להבהיר שהם גם מנהיגי מכון מתחילים ללא דירוג. Fair enough. עוד מישהו עם מגדר לא ברור. ביסקס הוא זכר או נקבה??? נראה כמו זכר אבל קול יחסית נקבי. יואו למה מנהיגי מכון כל כך חופרים. פשוט תילחמו וזהו, אל תנסי לעודד את המאמן. שוב הכוח של פוקימונים מוגזם וגורם נזק לא מבוקר לסביבה (חלונות שנשברים). Wtffffff השיער של זה קשור לצמה בצורת שקע של כבל חשמלי???@???$@?$? אני מת. טוב אני אקבל את ביסקס כנקבה כרגע. יש זיכרון בסדרה!!!!!!!!!! במכון ורמיליון יודעים מי זה אש!!!!!!!!! שזה גם קצת מטומטם כי זה היה לפני 25 שנים, ומאז היו שם 3948084 מאמנים, אבל בואו נקשיב לסיפור. טוב, זה נשמע סביר. אבל לפי הזכור לי, סרג' היה הרבה יותר מבולבל מאיך שאש מנצח אותו מאיך שהם מציגים את זה עכשיו. רוטום כרוז קרב ם..ם קרב 2 על 2. כבר יותר מעניין מה"גמר" בין לאנס לדנדה. טוב, ההתחלה היא fanservice היסטורי לפיקאצ'ו נגד רייצ'ו. נראה לי שרביפוט רוצה להיות מקודם לתפקיד קרבי, ושגו לא נותן לו את זה. זה כנראה יהיה המוקד בפרקים הבאים. Volteccer זה volt tackle. לעמוד על הזנב. אכן fanservice. איזה קשקוש אלואים. "the tactic the captain was praising" אלואים אני מת. הפוגה טקטקית, ופיקאצ'ו מוחזר, וגנגר יוצא! זה קרב שיפור מאז הקרב ב og. צריך לזכור שראיצ'ו נפגע כתוצאה משימוש בוולט טאקל שלו עצמו. אמנם פיקאצ'ו נפגע יותר, אבל גם ראיצ'ו לא במלוא הכוח. הייתכן..? שמנהיגת מכון לא יודעת שמהלכים נורמליים לא משפיעים על רוח? ו"להשתמש בזנב" זה מהלך נורמלי כי זה לא באמת מהלך... וואו גנגר op pls nerf. זה כבר מזכיר לי את קדברה נגד פיקאצ'ו אצל סברינה... זה פשוט לא היה כוחות. אלקטרוד????? אלקטרוד????? אוקיי איפה ה intangibility של גנגר עכשיו...? הוא פשוט דוחף אותו. זה לא אמור לעבוד. אוקיי גנגר מת. לא היה ברור כל כך אבל נגיד. Rollout זאת אכן מתקפה שמתחזקת בכל איטרציה. ואהבתי את ההוראות של אש "תצפה בתנועות שלו היטב." איזה דיוק טקטי. ???? מה לעזאזל אש עושה שם. Wtf. לול "what an insult" - אמר הבחור עם מסטיק בפה במשך כל הפרק. תפסיקו להרוס את הזירה x.x לול אלקטרוד התאבד אבל פיקאצ'ו שרד.
אוקיי, זה היה פרק מעולה שמכילה את רוב הדברים שאני צריך בפוקימון. קודם כל היו כאן אלמנטים של [b]זכרון[/b]. אנשים ידעו מה קרה בעבר והתייחסו לזה שזה מדהים. היה כאן מספיק שטויות של אש שאיכשהו עובודת, ומספיק דברים הגיוניים של אש שאיכשהו עבדו. וגם זה קידם את העלילה. אז זה היה פרק טוב מאוד. אם זה ימשיך ככה, בפרק 26 אני בהחלט אאשר את פוקימון 2019 לראות עד הסוף.
-
זה היה פרק נהדר שמתיחס לדברים שקרו בעבר הרחוק.
טוב מתי יש רוטום רחפן?
אני משער שבפרק הבא צוות רוקט תופס דיטו.
-
[B]פרק 19
[/B]אוקיי אז גו לכד רטטה, grats. לול דיטו שמתחזה לגרוודיור? למה?? אה אוקיי, מותר להם להיות באתר צילומים, כי סקורגי ביקש. אוקיי. וכן, ג'סי אכן שחקנית מפורסמת, היא פרפורמרית מוכרת בקאלוס! מה כל כך קשה להשיג גרוודיור..? קשה לחשוב על דיטו כמשהו עם רגשות... דיטו חטף את עצמו על ידי צוות רוקט..? "to hire a no-name Metamon" . משום מה זה ממש מצחיק אותי כל הסיטואציה הזאת. צוות רוקט מאמן את יכולת שינוי הצורה של הדיטו הזה לול. לול להשתמש בדיטו כדי לגנוב פוקימונים. כמה בנאלי. איזה כושלים חח. היי עכשיו הלך לו. .... and it's gone. לולולול וואט הפתרונות שלהם ללהיות לחוצים. כן, לתת סטירות לעצמי כדי שחלרר את הלחץ. פתרון מושלם. החלום של וואבאפט לול. איזה אהבל פיקאצ'ו לול. רביפוט הבין הכל לול. רביפוט מפר את talking is a free action. אני מאוד אוהב את רביפוט לאחר שהתפתח. חטיפה עם כופר... כמה אפל וואו. כשצוות רוקט צריכים הם נזכרים שיש להם וואבאפט שהוא בלתי מנוצח. מה לעזאזל וות רוקט עושים לול. WTF. כאילו הם רצו את מה שטוב לדיטו אבל לא רצו לשחרר אותו בעצמם..?
טוב זה היה פרק די מטומטם אבל הוא גרם לי לחייך, אז אוקיי?
-
[B]פרק 20[/B]
השעון המעורר של גו מדהים. אוקיי אז היום הם מדריכים ילדים במכון המחקר הזה? אהא, הם איכשהו דחפו שוב את ה ARC WORDS של הסדרה - pocket monsters, or in short, pokemon, are mysterious creatures that live around this planet או משהו כזה. אוקיי, אני לא חושב שיקרו דברים מעניינים בפרק הזה, אבל אולי אני אהיה מופתע. וואו מיאו פראי. המון זמן לא ראינו כאלו. אני חושב שאש שכח מה המטרה שלהם בסדנה הזאת. למצוא כמה שיותר פוקימונים. לא להסתכל כמה שיותר זמן על אחד. אש חסר תועלת לול. אהבתי את הדיאלוג הקצר הזה בין גו לזאתי עם השיער הורוד (אני מצטער, עדיין לא קלטתי איך קוראים לה. אנימ ניח שזה כתוב פה איפשהו בנושא) הוא עדיין לא תפס פיג'י??? נידורן זכר + נקבה עכשיו גם כן. DAYUM הוא לכד זוג נידורנים בזמן שהם היו עסוקים בלהתחרמן. כמה חצוף. אודיש ופוליטוד.... אלוהים אדירים כל קנטו בדרך להיות של גו. ועכשיו אש היה יכול לספר על זה שהוא לכד פעם פיג'יוטו ולספר את הסיפור המרגש שלו. זה היה יכול להיות נחמד. האם זה יקרה..? לא, אבל במקום זה אש יאותגר לקרב בהפתעה. קוגנה זה השם היפני של גולדנרוד, אוקיי. אני תוהה לפי מה הפורמט של הקרב נקבע. נגיד במכון ורמיליון זה היה 2 על 2. וכאן זה 1 על 1. אני תוהה מה קובע את זה. פיקאצ'ו נגד מגניום... ממש כוחות. טוב זה היה ממש קרב בסגנון של משחקים. זה היה נחמד, אבל שוב, מגניום מת לאחר שספג שני IRON TAIL וTHUNDERBOLT. פיקאצ'ו לא מת אחרי שספג RAZOR LEAF וSOLAR BEAM.... לא נראה לי הגיוני במיוחד, אבל אוקיי. אני תוהה רק כמה ROTOM DRONES יש להם. כי בטח יש עשרות קרבות שקורים בו זמנית... היי, אש מתקרב סוף סוף לטופ 1000. [B]ר[/B] 37. הייתי בטוח שגו כבר ב TRIPLE DIGITS. איזה צוות רוקט זה בחיי חחח. הם אפילו לא מסתירים את המדים שלהם כל כך חחחח. [B]רואים את ה-R מתחת לגלימות!! [/B]זאת הייתה הסכימה אחת היותר מטומטמות שלהם TO DATE. מדהים. אני חושב שאני מתאהב יותר ויותר בצוות רוקט. כאילו באנימה האידיאלית שלי לא יהיו צוות רוקט, אבל איך שפוקימון נראה כעת, צוות רוקט זה מה שהאנימה צריכה. ואף אחד לא מגיב על זה שלוגיה אקראי הופיע באמצע הרחוב...?? עכשיו צוות רוקט מתעופף אפילו בדרכים שלא הגיוניות מבחינת פיזיקה של סדרות מצוירות לולולולו. וואו איזה סיכום מטומטם לפרפג' הזה. אוהו! הלוגיה היה מיו בסוף!!! איזה TWIST!!!
אכן פרק חסר תועלת כמו שחשבתי. אבל זה פשוט הטבע של פוקימון, אני מניח. לא ייתכן שבפוקימון בכל הפרקים יקרו דברים חשובים...