[B]פרק 24
[/B]
עוד פרק בלי דו קרב, לפחות זוויסו חזר.
תוהה אם הארכ באמת יגמר בפרק 26 או לא.
Printable View
[B]פרק 24
[/B]
עוד פרק בלי דו קרב, לפחות זוויסו חזר.
תוהה אם הארכ באמת יגמר בפרק 26 או לא.
אה כן, אז הם גנבו חולצה שמצוייר עליה יודיאס, איכשהו. אוקיי אז זה לא סתם ציור, החללית אישרה. An illegally modified robot - משתמש במילה היפנית קאיזו שהמשמעות המילולית שלה היא חלק מהמילים שמופיעות כאן, נשמע מוכר. אוקיי הסצינה עם טאזאקי די מעיקה. לא הבנתי מה הקטע עם הבלון מהקניון. איך זה מנפח את "יודיאס"? בוצ'י מטומטם. כן, אנחנו זוכרים מה זה טרנסמו ראינקו, בבקשה להתקדם. וכן, אנחנו זוכרים מה זה גלקטיקה אוביליביון. בבקשה להתקדם. כן זה recap... היי ראינו את הבחורה הזאת פעם, היא עבדה בחנות של קוואי טלו. אסקה. העסקה לכל החיים זה כזה קומוניסטי. אה גם זוויג'ו ריגל אחרי הנעשה בטירת בדלון... הם ישתמשו בearthdamar...? אבל לא כל החפישה שלו חזרה אליו, חלק מהקלפים נפלו מהגברת. טזקי המסכן, לא מבין מה קורה סביבו. כן זה היה קצת... טיפשי, כל מה שקורה בפרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
רוביאן פולשת ל-uts, איכשהו.
[/spoiler]
[b]פרק 25[/b]
אז אנחנו לומדים את האמת על מה שקרה ליודיאס והתשובה היא... שום דבר? נראה שזה גם הפתיע את רוביאן... גברת סרטן נמצאת בשירותים של יוחי...? ופתאום כל החבורה של רוביאן נמצאת אצלם בסלון..? זאת עסקה די טיפשית - "נשקול את ההצעה רק אם תנצחו אותי בדו קרב"... דייי למה חייבים להראות את יונה אחרי כל משפט שרוביאן אומרת? אני פשוט אדלג קדימה כל פעם שיונה מתחרפנת בגלל מה שרוביאן אומרת כי זה מעיק. זה ליטרלי מעיק. לול ליודיאס יש רק שני monster zone כי הדיסק נשבר??? זה גם אומר שיש לו רק שתי spell/trap zones, נכון? מה לגבי ה field spell? האם גם זה נהרס? כי זה היה בצד הימני... הprophecy phrase נראה כמו טרון מזאהל. טוב יודיאס שרד איכשהו את התור שלה. מפלצת חדשה ליודיאס. ליודיאס יש equip spell card עכשיו! השיג את זה במתנה מזוויג'ו? נראה כמו dagger לרמה 130 במייפל סטורי. יואמו רואה את התמונה הגדולה. מה לעזאזל קורה פה. קירישמה לונדון היה משת"פ שלהם לאורך כל הדרך??? אוקיי אני קצת סקרן לגבי מה שקורה פה, אבל אני יודע שהפתרון יהיה הזוי טילים אז...
בפרק הבא:
[spoiler]
רוביאן תהיה אדומה.
[/spoiler]
פרק 26.
הנה הארכ הסתיים לו, היה פרק מאוד מהנה.
אז עכשיו הם הולכים לטייל בחלל- מגניב זה עוד לא היה ביוגי הו.
אשכרה כל העיר זה ספינת חלל ענקית.
יודיאס אשכרה נצח בדו קרב כי הצליח לזמן עוד מפלצתxd.
יש מצב שדמיינתי אבל בפרק הקודם הראו שלכובע של רויאן היה עיין? שכחו לדבר על זה בפרק.
התחלה מרתקת, אבל אני בטוח ב-100% שהטוויסט יהיה מפגר ברמות. הם דילגו על סול. כן, ברור שהאפקט של ההשמדה לא ייצא לפועל. מה ניאנדסטר ניסתה לעשות..? קוואי טרו יסביר לנו מה קורה פה? על מה יוחי רוכב..? רוביאן נכנסת לberserk mode. זוויג'ו בבירור יודע מה קורה פה. מה לעזאזל. ועכשיו הוא השיג את הmonster zone שהוא צריך כדי לנצח. מה, איך יוחי תפס אותה..? וואי גוהא יונה יכולה לסתום? אוקיי? אז עכשיו הם בחלל... ויש שם... משהו. אין, אין פה את המתח והנחרצות הנהדרת של יוגיהוים קודמים... ;.;
בפרק הבא:
[spoiler]
מג צ'אן חוזרת, ופרק עם כותרת ארס-פואטית ("זה קשה ליצור אנימה")??
[/spoiler]
[B]פרק 27
[/B]
פרק ממש משעמם ולא מועיל, אני די בטוח שנרדמתי במהלך הצפייה שלו.
גם מבלי לצפות בפרק ידעתי שלהכין אנימה זה קשה.
אה כן, פרק ארס פואטי. פתיח מוזר, וזה כנראה לא ישתפר, הא. צ'ופהברו השתחרר מהכלא/בית חולים שהוא היה בו..? הם השיגו תאריך לשידור מבלי שהם הכינו שום דבר, זה מרשים. כן, omaeno הכין את התסריט הלא נכון לאנימה שמטרתה לפאר את מג... אה כן, עכשיו מסבירים לנו "מאחורי הקלעים" על איך מפיקים דו קרב. אה, arai זה ההוא שניקה בסבנס... החתול גם מאייר אוקיי. די בטוח שחלק מהטכנולוגיה שמתוארת פה היא מאוד obsolete, אבל מה אני מבין חי חי. וכמובן שיוחי לקח את הקופסה הלא נכונה. לגזור שיער עם קלפים הצילו. מה לעזאזל קורה פה. הוא מקבל הוראות ממכונת גזיזת שיער אפלה...טוב... טוב. זה היה... בזבוז זמן. בקטנה.
בפרק הבא:
[spoiler]
אסאקה עושה משהו, אז אולי זה יהיה מעניין.
[/spoiler]
[b]פרק 28
[/b]אנחנו חוזרים לפרק הראשון? Everything is going to normal... חוץ מזה שהעיר שלכם עפה בחלל החיצון!!! ראיתי יונה. חזרתו של schwer? עדיין יש לנו שאלות ללא תשובה לגבי המקור של יודיאס והסבנס רואוד מג'ישן שהיה... Asaka מטיסה את החללית שהיא מוטסובה? Wtf? המספר 628 הוא 200 כפול פאי, מעוגל למטה. אסאקה כזאת טוטאליטרית. מה לעזאזל אסאקה מתנהגת כמו סטו קאיבה אבל מטומטם. לול ליוחי פשוט יש mat רגיל של בני אדם לשים עליו את הקלפים. לול יפה מאוד איך שהם עוקבים אחרי הנקודות חיים. ועכשיו גם ליוחי יש equip spell.
אוקיי מבחינת תוכן הפרק היה meh אבל הוא היה מבדר בגלל הדו קרב והאפקטים הזולים.
בפרק הבא:
[spoiler]
מרגיש כמו דמות חד פעמית חדשה שתופיע בפרק הבא ולא באף פרק אחר...
[/spoiler]
אני מבין שעכשיו לכולם יש באורח פלא [COLOR=#333333]equip spell בחפיסה שלהם.
LOL מה זה הדיסק דו קרב הענקי הזה.[/COLOR]
זו הגרסא המוקצנת של המכונות דו קרב של machine cavalry club מסבנס. טיפה יותר מדי מוקצנת....
[b]פרק 29[/b]
ההתחמקות מאסטרואידים כנראה לא מתוארת באופן ריאליטסי כל כך... אבל ניחא. מה. האישידא הזה חופר. זה עומד להיות פרק חסר תועלת. וואו זה כל כך מטומטם. ברצינות. רגע, מה? אמרו ליודיאס לא לשנות צורה לעיני אנשים ארציים? אני לא זוכר את זה... הראשון שמגיע ל-100hp ביוגיהו מנצח, אז ברגע הזה יודיאס ניצח. אכן.
זה היה פרק מיותר למדי.
בפרק הבא:
[spoier]
מרגיש כמו פרק חסר תועלת באותה המידה, אבל לפחות יהיה בו זוויג'ו?
[/spoiler]
היתה חפיסה נחמדה ל"איש מערות" הזה.
דווקא חשבתי שהוא חייזר, מסתבר שהוא חולה נפש.
[B]פרק 30
[/B]איך שהרעיים הידרדרו העונה מלהשמיד את העולם ולנהל עסק של לחם קארי כושל.
והפרק הבא יהיה הזוי.
מה מה מה. וזה אחרי 2 דקות של צפייה בפרק. רגע זה זוויג'ו והעוזרת שלו בחנות הזאת? כן, העוזרת שלו זאת העוזרת של זוויג'ו, אז המנהל חייב להיות זוויג'ו. לול הequip spell card זאת מקלדת qwerty. מה זה האפקט המוזר הזה של daimanaraja... זה המון להזיז קלפים מבית הקברות לחפיסה וההפך.... בסופו של דבר זוויג'ו עשה ליואמו את מה שהיא ניסתה לעשות לו, ויותר טוב (להעביר מפלצת למצב הגנה, equip spell card שנותן pierce...)
איזה בזבוז של זמן.
בפרק הבא:
[spoiler]
דו קרב דרך הטלויזיה? מה אנחנו, בפרק השני של יוגיהו המקורי?
[/spoiler]
אני חייב לציין שהסדרה ממש לא מצליחה "לתפוס אותי" בינתיים...
[b]פרק 31
[/b]ג€‹יופי nail "חזר"