פעםפ שניה שאתה שואל>.<"
אני רוצה עוד רשום אחד שיבחר מטה או סכין, כי אחרת אין אפשרות בחירה לשחקן וזה רע.
Printable View
פעםפ שניה שאתה שואל>.<"
אני רוצה עוד רשום אחד שיבחר מטה או סכין, כי אחרת אין אפשרות בחירה לשחקן וזה רע.
ערגתי את הרקע ובחרתי במטה...
רקע קצר>.<"
באמפ
גאדאמ
לא נראה לי שיש עוד שחקנים רציניים שירשמו
שחקן אחד והרשומים יתפרסמו~.~
סליחה, אבל כמה זמן אפשר כבר לחכות לרשום? XD
תראה, שאלה לעיניין, אבל אני דיי מפתח ת'משחק כי קיבלתי ביקורת נכונה שקצת תקעה אותי
ובכלל זה בטא ואמרתי שלא בטוח שיפתח
ובכלל אני צריך עוד רשום אחדX:
אני אבקש מאנשים שאני מכיר, אבל אם אף אחד לא ירשם המשחק יפתח גם אם לחמש דקות בלבד~.~
אחרי שהשקעת במשחק כזה, תסגור אותו?
תאמין לי, לא כדי לך, זה משחק שמגיע לו להשאר בפורום זמן רב D:
אוי
זה רק הבטאX:
אז?..
זה שזה רק בטא לא אומר שאתה צריך לסגור אותו באותה מהירות שפתחת אותו..
תראה
קיבלתי ביקורת שנורא הפנמתי מהילה והיא גם דיי צדקה
אני לא גיד בקשר למה, כי אם אני בסוף אחליט לשפר זה יהרוס לכם
חוצמזה אני לא בטוח ולא הייתי בטוח מראש שהמשחק מתאים לפה.
אני יודע שאתה רוצה לשחק, ותאמין לי שאתה גם תשחק בבטא, אבל זה יקח זמן.
בשביל לא לחפור עוד
אממ
ישך מסן?O=
[b][i]בעקבות הזכייה בתחרות חת"מ המשחק יהיה בנעוץ למשך חמישה ימים,
אם תרצה הודעה זו תמחק[/i][/b]
לע, זה יכול להשאר.
טוב
אני מצפה לעוד שחקן אחד
קדימה
יש פה הרבה שחקנים טובים שלא באוS:
---
עריכה:
[color=red][b][SIZE=3]יום אחד נוסף להרשמה, נשבר לי מהקקה הזה.[/color][/b][/SIZE]
אם אפחד לא נרשם עד היום בערב, מתחילים.
[b]שם משתמש:yossi [/b]
[b]שם במשחק:ג'ון האנטרי [/b]
[b]הנשק שבחרתי:המטה הבוהק של הערנות [/b]
[b]המקצוע שבחרתי:קוסם [/b]
[b]מראה:שיער חום ארוך עד הכתפיים , עיניים חומות בוהקות , חולצה כחולה עם גלימה כזאת אפורה , קעקוע של דרקון בגבו , נעלי עץ , מכנסיי איכריים פשוטים חומים , כפפות חומות , צמיד כחול בוהק שאימו השאירה לו , מבנה גוף רזה . גבוה- 1.90 מטר . [/b]
[b]אופי:טוב-אסטרטג מצויין , חברותי , אמיץ . רע- שחצן , פזיז , נותר טינה .[/b]
[b]גיל:16 [/b]
[b]רקע:ג'ון היה ילד עם בעיות קשב וריכוז , כאשר נולד , היה צריך להישאר בבית החולים כשלוש שנים , בגלל בעיות של קוצר נשימה , ובעיות בהליך הלידה .
כאשר שוחרר מבית החולים , הוא שוחרר עם אסטמה , וקוצר נשימה מדיי פעם , אך זה לא נתן לג'ון להפריע לו , הוא גדל כמו ילד רגיל , הלך לגן , לאחר-מכן לבית הספר , ומשם לתיכון של העיר .
משפחתו של ג'ון , עסקה בקוסמות ובלחשים , עוד קטע בחייו של ג'ון שנידה אותו מהילדים בבית הספר , שחשבו שהוא בא ממשפחה מטורפת , אביו של ג'ון , הארלי , היה הקוסם החזק ביותר באותם שנים , מה שהעיר לא ידעה , שמפלצות בכל יום היה תוקפות את העיר , כאשר הן לא היו בתוך העיר , אלא רק התקרבו לעיר , והארלי היה נאלץ לסלק אותם מהעיר . לג'ון היה אסור לספר את האמת , הארלי לא נתן לו , אף שג'ון היה לפעמים נישבר אל מול הילדים בכיתתו , וכמעט גילה את הסוד של אביו .
אימו , ג'סי , לא הייתה קוסמת ולא התעסקה בזה אף פעם , משום שזה לא עניין אותה , והיא רצתה תמיד להיות עקרת בית רגילה , למשפחה רגילה , ולחיות את החיים השקטים והטובים .
יום אחד , כאשר ג'ון חזר הביתה , מהתיכון , גילה דבר מוזר מאוד .. לאחר שממשיכים כמה צעדים קדימה מהחדר של אביו , הארלי , מגלים חדר מוזר , עם פרצוף של שטן באמצע הדלת , וספרי לחשים מסביב , ג'ון פחד לפתוח את הדלת, אך לבסוף השתכנע שאם אביו מחזיק כאן משהו , בגלוי ככה , זה בטוח לא מסוכן .
ג'ון התקרב אל הדלת , בזהירות רבה , מחשש שמשהו יקרה לו , והגיע אל הדלת , בדלת ראה שצריך להקיש קוד מסויים, על מנת לפתוח את הדלת , ג'ון יצא למשימה .
יום יום , עקב אחריי אביו , וניסה לגלות כל פרט ופרט שקשור באיזושהי צורה לדלת המוזרה , הקוד היה מורכב מארבעה מילים , לאחר חודש, ג'ון התייאש והפסיק לעקוב אחריי אביו , ובדיוק באותו לילה , שד ענק ניכנס אל תוך העיירה , הייתה מהומה גדולה , ילדי בית הספר והורייהם יצאו מן הבתים , וגילו שאביו של ג'ון נילחם במפלצת, הארלי לחם בו באומץ רב , ובתושייה רבה , ג'ון ואימו הסתכלו מבעד לחלון , והתחילו לבכות , 'מתי זה יפסיק כבר ..' אמר ג'ון בליבו , אביו צנח אל הקרקע , כל בגדיו היו מלאים בדם , והוא גסס בדקות האחרונות לחייו , ג'ון רץ אל במהירות , כאשר הוא בוכה על אביו , כשהגיע אליו , אביו אמר לו , ''ג'ון , המטה , הבוהק , של , הערנות.. ...'' לאחר שאמר את המילים האלה , הוא עצם את עינייו ומת .
ג'ון רתח מזעם , אימו בחיים לא ראתה אותו כך , הוא רץ מהר אל החדר המסוכן , והקיש את מה שאביו אמר לו , המטה , הבוהק , של , הערנות .
הדלת נפתחה , בתוכה הוא ראה שולחן קטן , ועליו היה מטה מכושף , יפה מאוד , ומוזר .
ג'ון לא לקח סיכונים כעת , ולקח את המטה אל המפלצת , זעמו היה רב כל כך , שהמטה זהר בכפות ידייו , ולאחר כמה שניות, המפלצת לא הייתה בין החיים יותר .
ג'ון נירגע , 'אבא , סילקתי את המפלצת .' הוא אמר בליבו , כאשר דמעות שלו נופלות אל האדמה , אחת אחריי השניה .
עבר יום אחד , מאז האירועים האחרונים , ג'ון היה לבד בעולם , כי אימו התבודדה מן העולם , לאחר מותו של אביו , ג'ון החליט לצאת למסע , מסע עצמאי שלו , שיוכיח לו מה הם סודות העולם , ולמה יש כל כך הרבה רשע בעולם , יחד עם המטה של אביו , הוא יצא מן הבית , הלך לכיוון יציאה מן העיירה , לאחר שהסתכל פעם אחרונה על העיירה שהייתה ביתו כל חייו , ולאחר דמעה אחת על אביו הקוסם, הוא יצא מן העיירה ,נחוש בדעתו , להרוס את הרשע בעולם , ולנקום את מות אביו .
[/b]
[b]איזון סקילים ולחשים: [/b]
-אלוהות:50%
-מקצוע: 50%
[b]איזון מתקפות: [/b]
-דיוק: 50
-כוח: 10%
-שימוש בנשק: 40%
[b]הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק:רק להתקבל , ו20% הומור . [/b]
רקע טוב. חוץ מהעיניין של המפלצות. מפלצות הן לא דבר בלתי נרקאה וכולם מודעים לקיומן ולגודלן ולאיפה שהן נמצאות. שד עצום לא מופיע בחשאי. תערוך למשו הגיוני יותרS:
יש לי אסטמה. זה יפריע לך אבל תשאירD=
אבא יכול להגן על אזור אחר..יותר סודי או משו
מושקע, בכל זאת תערוך{:
אז מתי מתחילים?
אם קצת מזל, מחר. יוסי לא הגב~.~
וגם אולי הוא שומרOם (?)
בכ"מ ההרשמה כבר נסגרה
אני רק רוצה שהוא יערוך פעם אחת בשביל שיהיה לו סיכוי הוגן~