-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 06:37 PM
[b] [b][u]WolfMan[/u][/b]
"אתה נראה לי בחור שאפשר להאמין לו... בבקשה הנה הפוקימון הראשון שלך!" היא מוציאה סל פוקדורים ומושיטה לך פוקדור מהסל.
[/b][/quote]
"תודה רבה לך!" אני אומר בשמחה ולוקח מידה את הפוקדור, "תודה, שוב!" אני וקרא לאחר שאני מרחק מן הדוכן, "בסדר וופר, בוא נראה איזה פוקימון יש בפנים..." אני אומר לאחר שאנחנו מתרחקים יותר ויותר מן הדוכן, "פוקימון, צא!" אני וקרא בקול וזורק את הכדור האדום- לבן באוויר.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 06:37 PM
[b]
[b][u]yossi[/u][/b]
"הו... אוקיי אשמח לערו איתך קרב שנ..." היא לא מספיקה לסיים את משפטה ועצירה חזקה ביותר של הספינה מורגשת וכרוז הספינה מבקש לרדת.
[i]אתה יורד מן הספינה ומגיע לעיר סיליה.[/i]
[color=Tomato][SIZE=2][b][u]העיר סיליה[/u][/b][/color][/SIZE]
[color=Tomato]העיר סיליה היא העיר הראשונה במחוז המיסטורין.
העיר צפופה מאוד ומכילה המון חנויות,קניונים ופארקים.
בעיר המון מאמני פוקימונים בתחילת מסעם במחוז המיסטורין, בעיר אפשר גם למצוא את דוכן הקבלה שבו כל מאמן חדש מקבל את הפוקימון הראשון שלו.
בעיר נמל גדול ותחנת טלויזיה גדולה שבה בדרך כלל נערכים הימורים וסיורים.
בעיר מרכז פוקימונים גדול מאוד בעל 3 קומות.[/color] [/b][/quote]
''אוקיי , כנראה שמכאן דרכינו נפרדות , להתראות .''
אני הולך אל המעבדה של הפרופסור , לקבלת הפוקימון הראשון שלי .
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 05:05 PM
[b] [u][b]Pizza-Kun[/b][/u]
אתה רץ לעבר הספינה עם התיק בידך.
בכניסה אתה רואה טור ארוך מאוד ושמגיע תורך אתה נאנח ומחייך לשומר הספינה, הוא נותן לך כרטיס ניקובי.
אתה עולה לספינה ביחד עם עוד כ-40 מאמנים, הספינה מתחילה להפליג ויוצאת מהמרינה.
אתה מסתכל על המים הצלולים ורואה את פוקימוני המים שוחים ונהנים ביחד. "סליחה..." אתה שומע קול גברי דבר אליך. אתה מסתובב אליו ורואה מדים כחולים וכובע של שוטר.
"סליחה... אפשר לראות את כרטיסך?" הוא אומר ומחכה במבט רציני.
[/b][/quote]
"כן ברור" אני אומר במהירות והוציא את הכרטיס המנוקב מהכיס שלי. "הו זה בכיס השני" אני אגיד ואוציא אותו מהכיס השני.
-
[b][u]yossi[/u][/b]
קרא שוב את פירוט העיר -__-
[b][u]WolfMan[/u][/b]
סקארבי קטן וחייכן יוצא מן הפוקדור! [img]http://img145.imageshack.us/img145/5695/33418884.png[/img]
וופר וסקארבי רודפים אחד אחרי השני ומצחקקים יחדיו.
[b][u]Pizza-Kun[/u][/b]
הוא מסתכל על הכרטיס ומנקב אותו כמה פעמים, הוא מחזיר לך את הכרטיס ועובר לאיש השמנמן שעמד לידך.
אתה מרגיש את רוח הים בשיערך...לפתע אתה מסתכל מטה ורואה פוקדור סגול לבן עם שני בליטות בחלקו העליון מתגלגל אליך ועוצר ליד רגלך.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 06:53 PM
[b]
[b][u]WolfMan[/u][/b]
סקארבי קטן וחייכן יוצא מן הפוקדור! [img]http://img145.imageshack.us/img145/5695/33418884.png[/img]
וופר וסקארבי רודפים אחד אחרי השני ומצחקקים יחדיו.
[/b][/quote]
אני מחייךחיוך קל, "עכשיו וופר" אני לפתע פונה אליו, "אתה רוצה להצטרף אלינו?" אני שואל אותו ומושיט את ידי.
-
[b][u]WolfMan[/u][/b]
וופר מהנהן בראשו ומחייך...הוא צועד כמה צעדים קדימה ומסתכל עליך.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 06:53 PM
[b] [b][u]yossi[/u][/b]
קרא שוב את פירוט העיר -__-
[/b][/quote]
*אופסי D:*
''נראה שדרכינו נפרדות כאן , להתראות .''
אלך עכשיו אל דוכן הקבלה , על מנת לקבל את הפוקימון הראשון שלי .
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 07:08 PM
וופר מהנהן בראשו ומחייך...הוא צועד כמה צעדים קדימה ומסתכל עליך. [/b][/quote]
"אם כך, בוא נלך לקנות פוקדור בשבילך" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לחפש את החנות לחפצים שימושיים למאמן, שם אמורים להמכר פוקדורים.
-
[b][u]WolfMan[/u][/b]
וופר דוחף אותך על הרצפה ומוציא מתיקך פוקדור! אתה מסתכל פנימה ורואה חמישה פוקדורים נוספים שאמך ארזה לך.
[b][u]yossi[/u][/b]
אתה ניגש לדוכן ומנהלת הדוכן אומרת:"שלום בחו צעיר בטח באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון?" היא שואלת ואתה מהנהן בראשך.
היא מוציאה סל פוקדורים ושולפת פוקדור מבפנים, "בבקשה זהו הפוקימון הראשון שלך" היא מעבירה לך את הפוקדור שבחרה מהסל לידיך.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 07:39 PM
וופר דוחף אותך על הרצפה ומוציא מתיקך פוקדור! אתה מסתכל פנימה ורואה חמישה פוקדורים נוספים שאמך ארזה לך.
[/b][/quote]
"אין כמו אמא..." אני ממלמל ולוקח את הפוקדור שוופר הוציא, "בסדר וופר, כנס" אני אומר לו בחביבות ואניח את הפוקדור על ידו.
-
[u][b]WolfMan[/b][/u]
וופר נוגע בפוקדור בידו ואור אדום בוהק לוקח אותו פנימה!
[color=blue][i][b]~וופר נתפס ע"י בן~[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 07:48 PM
[b] [u][b]WolfMan[/b][/u]
וופר נוגע בפוקדור בידו ואור אדום בוהק לוקח אותו פנימה!
[color=blue][i][b]~וופר נתפס ע"י בן~[/b][/i][/color] [/b][/quote]
"ועכשיו, צא וופר!" אני אומר ומוציא אותו מן הפוקדור שלו. "בסדר חבר'ה, בואו נסתובב קצת בעיר" אני אומר להם בחיוך ואתחיל לחפש חנויות או מקומות מעניינים בזמן שאני משוטט.
-
[b][u]WolfMan[/u][/b]
אתם מסתובבים בעיר ורואים את מרכז הפוקימונים הגדול בעל שלושת הקומות, את תחנת הטלויזיה הגדולה שבה נערכים סיורים והימורים מידי יום, חנויות אבנים מיוחדות וחנויות תררופות ושיקויים... אתם רואים גם פארקים עם מתקנים שונים וזירות פוקימונים ששם נערכים קרבות של מאמנים המבקרים בעיר.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 07:39 PM
[b]
[b][u]yossi[/u][/b]
אתה ניגש לדוכן ומנהלת הדוכן אומרת:"שלום בחו צעיר בטח באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון?" היא שואלת ואתה מהנהן בראשך.
היא מוציאה סל פוקדורים ושולפת פוקדור מבפנים, "בבקשה זהו הפוקימון הראשון שלך" היא מעבירה לך את הפוקדור שבחרה מהסל לידיך. [/b][/quote]
''תודה רבה לך !''
אומר בשמחה , וזורק את הפוקדור לרצפה .
'מעניין איזה פוקימון זה..' אומר לעצמי .
-
[b][u]yossi[/u][/b]
צ'ארמנדר [[img]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/004-m.png[/img]]
קטן וביישן יוצא מן הפוקדור וחזיק לך את הרגל מפחד מהאנשים העוברים ושבים.
"זהו צ'ארמנדר תינוק שקיבלנו לפני כמה שבועות אני מקווה שתהנו יחדיו" מנהלת הדוכן אומרת לך ומלטפת את ראשו של צ'ארמנדר.