ניתאי, אם אתה עוד רוצה להמשיך את המשחק, הייתי ממליץ לך להמשיך מהנקודה בה עצרנו, כל אחד זוכר איפה הוא היה.
למרות שאני מודה שמחיקת 19 עמודים זה משהו, אבל עוד אפשר להמשיך.
Printable View
ניתאי, אם אתה עוד רוצה להמשיך את המשחק, הייתי ממליץ לך להמשיך מהנקודה בה עצרנו, כל אחד זוכר איפה הוא היה.
למרות שאני מודה שמחיקת 19 עמודים זה משהו, אבל עוד אפשר להמשיך.
אני זוכר איפה הייתי מומוכן להמשיך
אני לא ממש זוכר איפה הייתי.
אהה כן שאלקזאם עילף את מולטרס ונעל אותו בכלוב.
ושרציתי לאכול את דיטו.
טוב,ה"חזרה בזמן" פגעה במשחק קשות בהתחשב בזה שהיא הורידה יותר מחצי ממנו,כמו שהסברתי למי ששאל אותי בה"פ,אני בחופשה ואין לי זמן לכתוב תגובות ולהסתבך עם התמונות,ולכן אני מבקש שעד יום רביעי [b]כולם[/b] יסתכלו בהודעה בראשית ויגידו מי היה איתם בצוות כמה כסף היה להם וכו'
ושאלה שרשמתי לאחרונה יביאו את הטופס שלהם שוב
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 19 2009, 09:03 PM
[b] טוב,ה"חזרה בזמן" פגעה במשחק קשות בהתחשב בזה שהיא הורידה יותר מחצי ממנו,כמו שהסברתי למי ששאל אותי בה"פ,אני בחופשה ואין לי זמן לכתוב תגובות ולהסתבך עם התמונות,ולכן אני מבקש שעד יום רביעי [b]כולם[/b] יסתכלו בהודעה בראשית ויגידו מי היה איתם בצוות כמה כסף היה להם וכו'
ושאלה שרשמתי לאחרונה יביאו את הטופס שלהם שוב [/b][/quote]
היה לי את וואמפ הגבר D:
וכסף?
זה מה שהסתכם אצלי:
התפתחתי לפיקאצ'ו מפיצ'ו בזכות טורטרה
אחרי שצ'אריזארד תקף אותנו וטורטרה הראה את הצורה האדומה ואמר שאני צריך להתפתח
וזה הסתיים ששאלתי אותו עם הוא רוצה לבוא איתי
לי היה חבר צוות לוטאד ובדיוק ראינו צ'ריזרד עם חור בגוף..
היה לי 200 פוקמאני(מהמשימה של הספינק). היו לי בצוות את פאנפ(כי חנכתי עמוד עשר) ונאט. מאסטר אלאקאזם לא חזר(מה שמתחבר לסיפור של מור) ומצאנו אותו ואת מולטרס, ואני הסתכלתי עם כולם, וזהו.
אה ובמתקפות היה לי גם קרן קרח שהגיבוי מחק.
רק כי ביקשת יפה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: טורטוויג
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: טרי
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: זה היה לפני כמעט שלוש שנים, אותו לילה שבו השבט שלנו הותקף.
מעין יצור מוזר שהולך על שתי רגליים התקרב אלינו, זרק כדורים מוזרים לאוויר, שמהם יצאו חבורה של האנדומים.
כל היער שבו חיינו עלה בלהבות מהלהביור של ההאנדומים, חלק מהשבט בכלל לא שרד, ואז קרה הנורא מכל.
אחי הגדול, גרוט הקריב את עצמו למען השבט, הוא רץ והתנגש ביצור הזה.
ההאנדומים השתמשו בלהביור, וכשנראה כאילו הוא עומד להתפוגג באוויר היצור זרק עליו כדור, כמו שזרק לאוויר.
גרוט זהר בצבע אדום ונעלם, , והיצור הזה המשיך לזרוק עוד כדורים על השבט.
בסוף הצלחנו לסלק אותו, אבל חצי מהשבט לא היה איתנו יותר, וגם גרוט.
באותו לילה, ברחתי מהשבט, יצאתי למסע חיפושים אחרי אחי הגדוך גרוט, שנעלם - ואני בטוח שיום אחד עוד אמצא אותו.
אני הייתי אחרי הקרב של מולטרס ואלקזאם שנגמר בניצחונו של אלקזאם.
ושרציתי לאכול את דיטו.
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סינדוקוויל
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:איצ'י
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:שאנתו למאמנים החלה בכך כשהוא נולד מאמן כלשהו לכד את אימו ואת אביו ומאז הוא חיי לבדו אחר כך הוא פגש מאמן בשם קייטו שסינדוקוויל טיפה התחבר אליו וחשב שאולי לא כל המאמנים גרועים כל כך אבל חזר בו כאשר קייטו מצא פוקימון אחר ושיחרר אותו באמצע שום מקום אבל סינדוקוויל מצא את דרכו חזרה ומאז סינדוקוויל מתחבא ובורח מכל מאמן שהוא רואה אבל אם הוא ממש חייב אז הוא נלחם בוא
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: צ'יקוריטה
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: ריס
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: זמן קצר לאחר שריס בקע מהביצה, אביו, שהיה מגניום, נתפס על ידי מאמן, ולכן החל לנדוד יחד עם אמו, שהייתה מגניום. לאחר תקופה מסויימת, שריס גדל, הוא ואימו פגשו בקבוצת בייליף[ים] וצ'יקוריטות, ובראשם מגניום חזק, אך לאחר זמן הקצר הקבוצה הותקפה על ידי חבורת מאמנים. הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, אבל לאחר שהביס מאמן חזק, נלכד מגניום על ידי מאמן אחר, והקבוצה החלה להפסיד. חלק מהקבוצה נתפסה, חלק ברחה, אך ריס ואימו הופרדו. כעת, אינו יודע אם אימו הצליחה לברוח או נתפסה, החליט לחפש אותה ואת אביו [בהנחה שהם יכולים להבדיל בין צ'יקוריטה אחד לשני O-ם] ולעולם לא להתפס.
טרי:התקבלתה
איצ'י:אין סימני פיסוק בגרוש,שגיאות כתיב,ואסור לך להיתפס!
ריס:
הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, [b]אבל לאחר שהביס מאמן חזק ואת כל פוקימוניו[/b]
כל פוקימוניו של מי,צ'יקוריטה?
בעיקרון אחלה רקע,רק תתקן את הקטע הזה
כולם:תבדקו מה קורה עם השאר,כי מי שלא ייתן לי סיבה טובה למה הוא לא יכול להגיב עד מחר בצהריים יועף
אני אוכל להגיב עד מחר בצהריים.
אולי לא בערב אבל מהבוקר עד הצהריים אני אוכל להגיב.
אני אתה יודע לא יהיה פה ואני אנסה להגיב משם
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 19 2009, 08:03 PM
[b] טוב,ה"חזרה בזמן" פגעה במשחק קשות בהתחשב בזה שהיא הורידה יותר מחצי ממנו,כמו שהסברתי למי ששאל אותי בה"פ,אני בחופשה ואין לי זמן לכתוב תגובות ולהסתבך עם התמונות,ולכן אני מבקש שעד יום רביעי [b]כולם[/b] יסתכלו בהודעה בראשית ויגידו מי היה איתם בצוות כמה כסף היה להם וכו'
ושאלה שרשמתי לאחרונה יביאו את הטופס שלהם שוב [/b][/quote]
הטופס שלי בעמוד 7
והייתה בצוות עם צי'קוריטה
והלכנו לחפש פוקימון
אני יכול להגיב
אני גם צריך להגיב שוב? 00
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סטארלי
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:אוהד
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:לפני שלוש שנים סטארלי ואביו סטראפטור יצאו למצוא תולעים למזון אך הותקפו על ידי פידג'יוט ופידג'יוטו.סטראפטור הצליח לנצח בקלות את פידג'יוטו אך מת בקרב נגד פיג'יוט.סטארלי הצליח לברוח ולאחר כמה שעות מצאו אותו סטראביה אימו וסטראפטור ראש העדר.מאז נשבע סטארלי להרוג כל פידג'י\פיג'יוטו\פידגיוט שיפגוש.
טוב,בשעה טובה,ממשיכים,אני אגיב לפי סדר הרשומים
זיפו:וואמפ אומר ביי ביי למקום והולך אחריך,אחרי בערך חצי שעה של הליכה אתם רואים וולפיקס[[img]http://i27.tinypic.com/2zxxhm0.jpg[/img]] קטנה מסתכלת לכיוון הים
באז:אתם מגיעים למקום ורואים פיקאצ'ו[[img]http://i30.tinypic.com/jt2ffb.png[/img]] מדבר עם טורטרה[[img]http://i28.tinypic.com/30xhnj6.png[/img]]
צ'ופי:"כבר אמרתי לך,או שזה לא היה אתה,אבל מי שזה לא היה!,טוב לי כאן ואני לא רוצה ללכת לשום מסע!" אומר לך טורטרה
טוקסי:אלקאזם מסתובב ללכת בעוד שמולטרס מפרכס בתוך הכלוב,האם תרצה לעקוב אחרי אלקאזם?
רוב:בגלל שנדב סיפר לי על מחשבך,לא תעוף מהמשחק,אך כשהוא יחזור תגיד לי איפה הייתה
גיל:"אז,אתם צוות חדש?" אומר אלקאזם בלי להסתכל עליכם בכלל,אבל ברור לך שהוא מדבר אליכם "כ-כן" אומר פאנפ בהיסוס
טרי:אתה יוצא מביתך ליום מלא אור שמש כשאתה רואה קטרפי[[img]http://i31.tinypic.com/1t5w79.png[/img]] קטן אוכל פירות משיח
טרביס:אתה מתעורר מתחת לעץ שהשתמשתה בו כמחסה ללילה,היום נעים וחמים,אתה יוצא לשחיה באגם באזור ובתוכו אתה רואה הורסי[[img]http://i31.tinypic.com/2a4tmyx.gif[/img]] קטנה
אוהד:אנלא בטוח שזה שם טוב לסטארלי אבל בכ"מ,רשום.
נשאר עוד מקום אחד בלבד!
אפשר התחלה?
[quote][i]Originally posted by espion[/i]@Jul 23 2009, 11:24 AM
[b] אפשר התחלה? [/b][/quote]
אני אתן לך בהודעה הבאה,ופעם הבאה בה"פ
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 11:22 AM
[b] טרביס:אתה מתעורר מתחת לעץ שהשתמשתה בו כמחסה ללילה,היום נעים וחמים,אתה יוצא לשחיה באגם באזור ובתוכו אתה רואה הורסי[[img]http://i28.tinypic.com/2ef1569.png[/img]] קטנה
[/b][/quote]
קודם כל הבאת תמונה של טנטקול..
דבר שאני אני הייתי בדיוק באמצע הקרב בין מולטרס לאלקזאם..
אז זה לא קשור.
הייתי בדיוק כשמולטרס התעלף.
[quote][i]Originally posted by Travis[/i]@Jul 23 2009, 11:28 AM
[b] קודם כל הבאת תמונה של טנטקול..
דבר שאני אני הייתי בדיוק באמצע הקרב בין מולטרס לאלקזאם..
אז זה לא קשור.
הייתי בדיוק כשמולטרס התעלף. [/b][/quote]
לול,סמוג קרא לשחקן שלו טרביס,אתה זה טוקסי -__-
[b] טוקסי:אלקאזם מסתובב ללכת בעוד שמולטרס מפרכס בתוך הכלוב,האם תרצה לעקוב אחרי אלקאזם?
[/b][/quote]
אופסי..
---------------
לא אעקוב אחרי אלקזאם.
קודם אעקוב אחרי דיטו ואנסה לאכול אותו כי אני רעב וכי הוא שיקר לי.
ואז אמצא את זאנג.
[b] טוב,בשעה טובה,ממשיכים,אני אגיב לפי סדר הרשומים
זיפו:וואמפ אומר ביי ביי למקום והולך אחריך,אחרי בערך חצי שעה של הליכה אתם רואים וולפיקס[[img]http://i27.tinypic.com/2zxxhm0.jpg[/img]] קטנה מסתכלת לכיוון הים [/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון של וולפיקס .
שאני מגיע אני מנסה לברר למה היא יושבת שם לבד .
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סקווירטל
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:שי
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:מכיוון ששי הוא סקווירטל הישתמשו בו כפוקימון התחלתי, מאמן בשם ג'ו לקח אותו. ג'ו היתעלל בשי ולא נתן לו מנוחה, הוא אימן אותו בצורה מפרכת ועשה לו חיים קשים. שי עדיין לא היתפתח וג'ו היתעצבן מזה, הוא החליט לזרוק את שי. ג'ו זרק את שי ביער והשאיר אותו שם לבדו, ביער שי עבר חוויות קשות-פיירוו שרדפו אחריו, נידורינג שניסו לחסל אותו על פלישה לטריטוריה, הדברים האלה הקשו על שי אך חיזקו אותו תוך כדי. שי הבטיח לעצמו שיהיה פוקימון חזק, לעולם לא ייתפס ויחסל את ג'ו כאשר ייפגוש אותו
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 12:22 PM
[b] גיל:"אז,אתם צוות חדש?" אומר אלקאזם בלי להסתכל עליכם בכלל,אבל ברור לך שהוא מדבר אליכם "כ-כן" אומר פאנפ בהיסוס
[/b][/quote]
אני מצטער, אבל עכשיו אני נוסע לחמישי שישי שבת בצימר.
---------------------------------
אמשיך לצפות, אין לי מה לומר הרי פאנפ ענה.
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:פיג'י
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:פוקו
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:יום אחד כשפוקו עזב את המשפחה שלו והסתובב לבד ביער הוא נתקל במאמן. בהתחלה המאמן ניסה להתחבר איתו אך פוקו שמע סיפורים מהוריו על המאמנים ולא התחבר עם המאמן.
המאמן התעצבן על פוקו והוציא נגדו פיקאצ'ו שתקף את פוקו בכל הכוח שלו ופוקו שלא הצליח להתחמק נפגע קשה מה שנתן זמן למאמן לזרוק עליו פוקדור. המאמן הצליח לתפוס את פוקו והוא הרגיש את התחושה של השיעבוד. הוא ניסה להשתחרר אך נכשל ולמזלו המאמן ראה בו פוקימון חלש מידי ושחרר אותו ומאותו היום פוקו נשבע שלא יתפס יותר על ידי מאמנים לעולם!
אוהד:אתה מתעורר לבוקר מלא שמש,אתה יורד מהעץ שעליו ישנתה והולך אל השיח הקרוב,כדי לאכול כשלפתע את רואה פידג'י[[img]http://i31.tinypic.com/2u4pvug.gif[/img]] אוכל משיח אחר,נראה שהוא לא שם לב אליך
טוקסי:אתה מנסה לאכול את טוקסי שהופך מיד לג'יודוד ושובר את שיניך,אך עדיין אין בכוחו להילחם,אתה מתייאש ומוצא את זאנג וכשאתה מפנה את ראשך אחורה,אתה רואה את אלקאזם משתגר עם עוד שלושה פוקמונים שאתה לא מצליח לזהות
זיפו:וולפיקס אומרת לכם שאמא,ניינטיילס[אני לא יכול להביא תמונה כי אתם ממילא לא רואים אותה] טבעה בים הזה פעם,ושכל פעם שהיא מסתכלת על הים הזה,היא מרגישה שאמא מדברת איתה
שי ופוקו:אסור לכם להיתפס,אתם אמורים לחיות לבד,בפחד מהמאמנים
גיל:אתה מביט באלקאזם כשפיתאום אתה מרגש תחושה מוזרה ולפני שהבנתה מה קרה אתה רואה שאתה שוב במפקדה פתאום אתה רואה את צ'אטוט מתקדם אל אלקאזם ולא מפנה את מבטו אליכם "מאסטר אלקאזם! מאסטר אלקזם!,דאגנו לך כל כך,למה התעכבתה כל כך הרבה זמן?" הוא אומר ואלקאזם לא עונה,אך פולט נהמה שמסמלת לצ'אטוט שזה לא עניינו "טוב...,בכל מקרה יש צוות חדש שכדאי שתכיר!" הוא אומר בהתרגשות "נראה לי שכבר הכרתי את צוות הלפ" הוא אומר ומצביע עליכם,וסוף סוף צ'אטוט שם לב אליכם,אתה מסתכל על צ'אטוט כשלפתע פאנפ לוחש לך "איך הוא ידע את שם הצוות שלנו,לא הזכרנו את זה בכלל!"
החזרתי את הקטגריה של הפרסים והצוותים,והוספתי בצוותים פירוט על המשימות,אנה התעדכנו
[b] צ'ופי:"כבר אמרתי לך,או שזה לא היה אתה,אבל מי שזה לא היה!,טוב לי כאן ואני לא רוצה ללכת לשום מסע!" אומר לך טורטרה
[/b][/quote]
חח סליחה, בפעם הקודמת רקשמת לי בדיוק שהייתי בעבודה ושחרתי אז הייתה את המחיקה..
--
"אתה רוצה קרב?" אני שואל את טורטרה "ואם אני אנצח אתה תבוא איתי?"
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:פיג'י
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:פוקו
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:יום אחד כשפוקו עזב את המשפחה שלו והסתובב לבד ביער הוא נתקל במאמן. בהתחלה המאמן ניסה להתחבר איתו אך פוקו שמע סיפורים מהוריו על המאמנים ולא התחבר עם המאמן.
המאמן התעצבן על פוקו והוציא נגדו פיקאצ'ו שתקף את פוקו בכל הכוח שלו ופוקו שלא הצליח להתחמק נפגע קשה מה שנתן זמן למאמן לזרוק עליו פוקדור. המאמן זרק את הפוקדור על פוקו אך אביו מיהר והפוקדור פגע בו במקום בפוקו. פוקו ברח מהמקום וראה שאביו המשועבד רודף אחריו אך הוא הצליח להתחבא ומאותו היום נשבע להיות נגד מאמני הפוקימונים!
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:שינקס
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:ג'ק
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:הורי נלכדו לפני שבקעתי מהביצה ואחי ברח, ובגלל זה גדלתי לבדי.יום אחד נלחמתי בשינקס אחר ותוך כדי הקרב גיליתי שהוא אחי.כמה חודשים לאחר מכן, אחי נעלם ומאז אני נודד בין מקומות ומחפש אותו.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 01:34 PM
[b] טוקסי:אתה מנסה לאכול את דיטו שהופך מיד לג'יודוד ושובר את שיניך,אך עדיין אין בכוחו להילחם,אתה מתייאש ומוצא את זאנג וכשאתה מפנה את ראשך אחורה,אתה רואה את אלקאזם משתגר עם עוד שלושה פוקמונים שאתה לא מצליח לזהות
[/b][/quote]
"זאנג זה אתה באמת?"
אגיד ואתעלם באופן מוחלט מאלקזאם.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 21 2009, 08:48 AM
[b] ריס:
הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, [b]אבל לאחר שהביס מאמן חזק ואת כל פוקימוניו[/b]
כל פוקימוניו של מי,צ'יקוריטה?
בעיקרון אחלה רקע,רק תתקן את הקטע הזה [/b][/quote]
ניסוח לא חכם מצידי, התכוונתי שניצח את כל הפוקימונים של המאמן החזק שדיברתי עליו, עכשיו אני רואה שהיה מספיק להגיד 'הביס מאמן חזק' כי הרי הוא מובן מאליו נלחם נגד הפוקימונים ולא נגד המאמן עצמו בתור אדם לא?
קיצר, תתעלם מ-'ואת כל פוקימוניו'
אני אוריד את זה מהטופס.
[b]
טרי:אתה יוצא מביתך ליום מלא אור שמש כשאתה רואה קטרפי[[img]http://i31.tinypic.com/1t5w79.png[/img]] קטן אוכל פירות משיח
[/b][/quote]
"היי קאטרפי, נהנה מהפירות?" אני שואל אותו ואוכל לי גם קצת.
[quote][b]זיפו:וולפיקס אומרת לכם שאמא,ניינטיילס[אני לא יכול להביא תמונה כי אתם ממילא לא רואים אותה] טבעה בים הזה פעם,ושכל פעם שהיא מסתכלת על הים הזה,היא מרגישה שאמא מדברת איתה[/b][/quote]
"גם אני איבדתי מישהו שהיה חשוב לי ועכשיו אני במסע למצוא אותו אולי אם תצטרפי אלינו אז את לא תהיא עצבוה כמו שאת עכשיו "אני אומר ברחמים.
צ'ופי:"אתה באמת בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?" שואל אותך טורטרה
פוקו:ומה עם אימך? אסור לך להיות אם אימך.
ג'ק:יכולתה להשקיע טיפ טיפה יותר ברקע...
טוקסי:"כן" הוא אומר בקצרה "ספר לי מה קרה לך בזמן שלא הייתי!" הוא אומר בהתרגשות
ריס:תתקן את הטופס -___-
טרי:קטרפי עונה בחיוב ומהנהן בראשו
זיפו:"בסדר,אני מניחה,אבל אני כנראה כבר לא אוכל למצוא אותה" הוא היא אומר ומרכינה את ראשה
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 06:09 PM
[b] צ'ופי:"אתה באמת בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?" שואל אותך טורטרה
[/b][/quote]
"אולי זה גם יחזק אותי" אני אומר ומתכונן "אבל אל תשתמש בכוח האדום הזה"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 06:09 PM
[b] ריס:תתקן את הטופס -___- [/b][/quote]
תיקנתי, פשוט הורדתי את החלק הלא מובן:
[quote][b]הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: צ'יקוריטה שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: ריס מין: זכר רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: זמן קצר לאחר שריס בקע מהביצה, אביו, שהיה מגניום, נתפס על ידי מאמן, ולכן החל לנדוד יחד עם אמו, שהייתה מגניום. לאחר תקופה מסויימת, שריס גדל, הוא ואימו פגשו בקבוצת בייליף[ים] וצ'יקוריטות, ובראשם מגניום חזק, אך לאחר זמן הקצר הקבוצה הותקפה על ידי חבורת מאמנים. הקבוצה, כולל ריס ואימו נלחמו במאמנים, [b]אבל לאחר שהביס מאמן חזק, נלכד מגניום על ידי מאמן אחר, והקבוצה החלה להפסיד[/b] . חלק מהקבוצה נתפסה, חלק ברחה, אך ריס ואימו הופרדו. כעת, אינו יודע אם אימו הצליחה לברוח או נתפסה, החליט לחפש אותה ואת אביו [בהנחה שהם יכולים להבדיל בין צ'יקוריטה אחד לשני O-ם] ולעולם לא להתפס.[/b][/quote]