-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 01:47 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מעיף את בידוף ממנו בסריטה, אבל בידוף לא מוותר הוא תוקף את טוטודייל בחבטת ראש ופוצע אותו חזק, לפתע כל האנשים שגרים באי הנימצאים באזור הזירה מריעים לבידוף.[/i] [/b][/quote]
"שירטה ואז אקדח מים!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל רודף אחרי הפוצ'יינה ושנייהם רצים במהירות אתה לא מספיק לעקוב אחריהם לפתע אתה שומע רעשים חזקים מאזור המדרגות, ואז צווחה חזקה של אחד הפוקימונים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף בסריטה ובאקדח מים אבל בידוף כל הזמן חומק במהירות, אתה חייב לחשוב על אסתרטגיה שאיתה תוכל להאט את בידוף.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 01:54 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל רודף אחרי הפוצ'יינה ושנייהם רצים במהירות אתה לא מספיק לעקוב אחריהם לפתע אתה שומע רעשים חזקים מאזור המדרגות, ואז צווחה חזקה של אחד הפוקימונים.[/i]
[/b][/quote]
אני רץ מהר למדרגות לראות מה קרה
-
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 02:42 AM
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי[/i] [/b][/quote]
"בסדר" אני משיב.
אני מתארגן במהירות ומודיע: "אני מוכן!".
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 01:54 PM
[i]טוטודייל תוקף בסריטה ובאקדח מים אבל בידוף כל הזמן חומק במהירות, אתה חייב לחשוב על אסתרטגיה שאיתה תוכל להאט את בידוף.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי להפוך אותה לחלקה!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 01:35 PM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את ניכנסת אל תוך בניין התחרות ונירשמת לתחרות, את מקבלת כרטיס תחריות, לפתע את ניכנסת אל תוך חדר שבוא מתארגנים לפני התחרות ואת רואה שיש מלא מאמנות שהולכות להתחרות גם.
לפתע אחד מהאנשים שעובדים במקום בא עליך ואומר לך "תקשיבי השלב הראשון הוא תצוגת הפוקימון אז תבחרי שניים מהאביזרים האלו לפוקימון שלך." אמר האיש והציג לך את כל האביזרים.[/i]
[img]http://img36.imageshack.us/img36/8263/35805144.png[/img] [/b][/quote]
זה חשוב מה לבחור? X:~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני אקח את הבלון האדום וסרט האדום"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 07:04 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי יוצא מהפוקדור ותוקף במכת חול שפוגעת לאחד מהאיפומים בעיניים וגורם לו לא לראות כלום, פיג'י של המאמן השני תוקף בניקור ופוגע באיפום השני חזק.
לפתע האיפום תוקף את הפיג'י במהירות פוגע בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"איווי, תשתמש בחבטה על האייפום שתקף את פידג'י, ואז תשתמש עליו במתקפת חול!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל המקום ממנו שמעתה את הרעש, לפתע אתה רואה את סקווירטל, הוא תקוע בתוך דלי נקיון.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה מייק?" שאל אוגי. [/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפוקדור ואת התיק שלך ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית, לפתע אתה רואה כמה מאמנים שיוצאים מהמעלית בבהלה, "אל תכנסו למעלית" צעקו האנשים שיצאו מהמעלית.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]הריצפה היא בוג של אספלת, בידוף לא מחליק על המים ותוקף את טוטודייל בחבטת ראש שפוגעת בו חזק.[/i]
[i]את מלבישה את באנירי והיא יוצאת מדהים, באנירי עולה לבמה לשלב המראה, היא מקבלת 7 לבבות מתוך 8
כעבור כמה דקות את מגלה שעלית לשלב הבא, בשלב הבא את צריכה לשלב שני מתקפות שיציגו את הבאינירי שלך הכי טוב.
[/i][img]http://img14.imageshack.us/img14/7825/xzcxz.png[/img]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי תוקף בחבטה על האיפום אבל לפתע האיפום השני מתעורר הוא תוקף בסטירה כפולה ופוצע אחזק את איווי.
פיג'י תוקף בניקור שוב ופוגע באיפום שפגע באיווי שלך.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 05:25 PM
[i]אתה רץ במהירות אל המקום ממנו שמעתה את הרעש, לפתע אתה רואה את סקווירטל, הוא תקוע בתוך דלי נקיון.[/i]
[/b][/quote]
חחחחחחחח הרגת אותי :D
-------------------
"סקווירטל מה קרה לך?!"אני אומר ומוציא אותו מהדלי,"איפה פוציינה?"אני שואל אותו.
-
[b]
[i]איווי תוקף בחבטה על האיפום אבל לפתע האיפום השני מתעורר הוא תוקף בסטירה כפולה ופוצע אחזק את איווי.
פיג'י תוקף בניקור שוב ופוגע באיפום שפגע באיווי שלך.[/i] [/b][/quote]
"איווי, תנסה יד עוזרת בשביל לחזק את פידג'י ותשאר במקום! ברגע שאחד האייפומים מתקרב אליך תקוף אותו עם מתקפת חול ואז במהירות תשתמש בחבטה!"
-
[quote][b]
Gliscor
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה מייק?" שאל אוגי.
[/b][/quote]
"כן,למה אתה שואל" אני אומר לו.
-
[i]הריצפה היא בוג של אספלת, בידוף לא מחליק על המים ותוקף את טוטודייל בחבטת ראש שפוגעת בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"מבט ואז אקדח מים!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה משחרר את סקווירטל המזועזע, לפתע אתה רואה במדרגות סמנים של צעדים מבוץ, אתה עוכב אחרי הצעדים לפתע אתה רואה את פוצ'יינה הוא יושן לו והפתק בפה שלו.[/i]
[i]איווי תוקף ביד עוזרת ומחזק את מתקפת הסופה של פיג'י, הספוה פוגעת באיפומים ופוצעת אותם חזק, אחד האיפומים מתעושש מהר ותוקף במהירות שפוגע חזק בפיג'י, האיפום השני מחוסל.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]המבט לא משפיע על בידוף שתוקף בחבטת ראש שוב ופוגע חזק בטוטודייל, טוטודייל מחוסל.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 07:29 PM
[i]אתה משחרר את סקווירטל המזועזע, לפתע אתה רואה במדרגות סמנים של צעדים מבוץ, אתה עוכב אחרי הצעדים לפתע אתה רואה את פוצ'יינה הוא יושן לו והפתק בפה שלו.[/i]
[/b][/quote]
אני הולך לנסות לקחת את הפתק
-
[b][i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[/b][/quote]
אני הולך לנסות לקחת את הפתק
-
[b]
[i]איווי תוקף ביד עוזרת ומחזק את מתקפת הסופה של פיג'י, הספוה פוגעת באיפומים ופוצעת אותם חזק, אחד האיפומים מתעושש מהר ותוקף במהירות שפוגע חזק בפיג'י, האיפום השני מחוסל.[/i]
[/b][/quote]
"איווי, תשתמש בחבטה הכי חזקה שלך על האייפום הזה!"
-
[i]המבט לא משפיע על בידוף שתוקף בחבטת ראש שוב ופוגע חזק בטוטודייל, טוטודייל מחוסל.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל תחזור" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור,ואז אלך החוצה אל העיר,בלי לנסות למשוך תשומת לב
-
[b]איך אני שונא שאנשים מנסים לזכות בפרס בכל הכח ומנסים לתחמן אותי, אז זה לא יעבוד לכם, הזוכה בפוקימון התחלתי מהדור הרביעי הוא The Trooper תבחר אחד מהפוקימונים ההתחלתים מהדור הרביעי.[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה מצליח לקחת את הפתק, בפתק כתוב שפרופסור גרי אוק נימצא במקדש שבעיר.[/i]
[i]איווי תוקף בחבטה אבל איפום חומק ואז תוקף בסטירה כפולה ופוגע חזק באיווי, לפתע פיג'י מתעושש הוא עומד לתקוף בסופה אבל איפום מקדים אותו ופוגע בו עם מהירות, פיג'י מחוסל.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה הולך מהמקום וכולם צוחקים עליך, לפתע אתה רואה תור ענקי שנימצא ליד מקום שמלא עשב.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 07:40 PM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה מצליח לקחת את הפתק, בפתק כתוב שפרופסור גרי אוק נימצא במקדש שבעיר.[/i]
[/b][/quote]
סליחה?!אני לא הייתי בבית בכלל אני הייתי בבריכה ואתה יכול לראות אפילו שלא הגבתי במשחקים אחרים שאני רשום בהם,והפרס הזה מגיע לי,ברבע ל6 בערך הייתה התגובה האחרונה שלי לפני שיצאתי לבריכה עם המשפחה..!!!
--------------------
אני לוקח את סקווירטל ויוצא מהמלון ומתחיל לחפש את המקדש.
-
[b]
[i]איווי תוקף בחבטה אבל איפום חומק ואז תוקף בסטירה כפולה ופוגע חזק באיווי, לפתע פיג'י מתעושש הוא עומד לתקוף בסופה אבל איפום מקדים אותו ופוגע בו עם מהירות, פיג'י מחוסל.[/i]
[/b][/quote]
הידדנה! זכיתי! D:
אני רוצה טורטוויג.
"איווי, תשתמש בצלפת זנב, ואז מהר בחבטה בכל הכוח!"
אה, ויהב (אם ככה קוראים לך), עשית דאבל פוסט, גם התגובה האחרונה בעמוד 9 וגם הראשונה בעמוד 10, בגלל זה הפסר שלי :/
-
[b] [i][b]~nit
ay~[/b][/i]
[i]אתה הולך מהמקום וכולם צוחקים עליך, לפתע אתה רואה תור ענקי שנימצא ליד מקום שמלא עשב.[/i] [/b][/quote]
שיט,שכחתי מהפרס >>
אני מנסה לבדוק למה התור
עריכה:Y-CORE 13 עשיתה דאבל פוסט עם מרחק של דקה בין התגובות,רואים שאת לא הייתה טעות
-
[b]
[i]את מלבישה את באנירי והיא יוצאת מדהים, באנירי עולה לבמה לשלב המראה, היא מקבלת 7 לבבות מתוך 8
כעבור כמה דקות את מגלה שעלית לשלב הבא, בשלב הבא את צריכה לשלב שני מתקפות שיציגו את הבאינירי שלך הכי טוב.
[/i][img]http://img14.imageshack.us/img14/7825/xzcxz.png[/img] [/b][/quote]
"באנרי תנסי השפרצה וחבטה!"
-
[quote][b]
Gliscor
"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
[/b][/quote]
אני מיתלבש שוטף פנים לוקח את התיק ואת הפוקדורים ויורד אל האולם.
-
[color=blue][SIZE=4]משתמשים איך המשחק עד עכשיו?[/color][/SIZE]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון, אבל אתה לא יודע הכין ממוקם, והאנשים בעיר לא רוצים לעזור לך להגיע למקום.[/i]
[i][b]The Trooper[/b]
בסדר אתה תקבל את טורטוויג שלך בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי תוקף בהצלפצזנב שלא משפיעה כל כך על איפום, איפום תקוף בצוות כפול, איווי לא יודע את מי לתקוף.
לפתע האיפומים מתחילים לתקוף במהירות ופוגעים באיווי חזק.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה שואל משהי שבאה איתך בספינה, "במקום הזה יש פארק פוקימוני עשב ואני רוצה לאמן את הפוקימון שלי" אמרה המאמנת.[/i]
[i]באנירי תוקפת בהתזה ובחבטה, המתקפות לא מביאות לה הרבה נקודות, את מחכה לראות עם עברת שלשב הבא.
לפתע את רואה שעלית שלשב הבא בקושי, את צריכה עכשיו לעלות לזירה ולהלחם מול אחת המתאמות.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מאזור המסדרון, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ.[/i]
-
שם משתמש: TREECKO
שם במשחק: מקס רוקטXDD
תמונת מאמן: [url=http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex001.png]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgem...lgemtrex001.png[/url]
רקע: מקס נולד למשפחה עם בעיות כסף, אבא שנתפסה עליו מחלה קשה ולכן לא יכול לקום מהמיטה והאמא שכל הזמן עובדת כמה שהיא יכולה כדי לפרנס את מקס ואביו, מקס למרות הקשיים אהב פוקימונים ואהב לחיות איתם מקס אהב לצאת הרבה מהבית ולפגוש פוקימוני בר ולשבת איתם הרבה זמן ולבלות כל היום שמה בגלל שהוא לא היה פתוח לאף אחד חוץ מפוקימונים, אמא שלו ניסתה הרבה כדי שהוא יתחיל להכיר חברים אבל הוא העדיף לצאת כל בוקר שהוא קם לראות את הפוקימונים ולחזור בערב, הוא אף פעם לא חשב שהוא יכול לתפוס אותם עד היום שאבא שלו ביקש ממנו שישב לידו וסיפר לו הכל על תפיסת פוקימונים פראיים ומקס לא אהב את הרעיון והחליט שהוא לא רוצה לעשות את זה, אבא שלו סיפר לו שהוא היה בגילו הוא יצא למסע ורצה להיות מאסטר פוקימונים, אחרי שהוא בנה את המשפחה ומקס נולד אז הוא המשיך את המסע עם מקס ועם אימו והם עברו בית בית עד שאביו נהיה חולה והחלום לא התגשם, מקס היה עצוב אחרי השיחה עם אבא שלו ואז אחרי שבוע זה הכה בו, אבא שלו מת בסופו של דבר מהמחלה, אחרי כמה ימים מקס התאושש ממות אביו והבטיח להגשים את חלומו ולכן הלך לאי האסור, אך קודם נפרד מפוקימוני הבר שאהב לפגוש.
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר!
-
[quote][b]
Gliscor
אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מאזור המסדרון, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ.
[/b][/quote]
אני ניבהל לרגע ואז מנסה ליראות מה היתפוצץ.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 08:56 AM
[b] [color=blue][SIZE=4]משתמשים איך המשחק עד עכשיו?[/color][/SIZE]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון, אבל אתה לא יודע הכין ממוקם, והאנשים בעיר לא רוצים לעזור לך להגיע למקום.[/i]
[/b][/quote]
המשחק נחמד מאוד רק חבל מאוד שאי אפשר לתפוס פוקימונים..
-------------
אני מתחיל להסתובב בעיר לחפש את המקום לבדי.
-
[i]אתה שואל משהי שבאה איתך בספינה, "במקום הזה יש פארק פוקימוני עשב ואני רוצה לאמן את הפוקימון שלי" אמרה המאמנת.[/i] [/b][/quote]
'אני לא עומד לחכות בתור הזה כל כך הרבה זמן,אני אבוא אחר כך' אחשוב ואלך למרכז הפוקמונים,לרפאות את טוטודייל
-
[i][b]TreeCko[/b][/i]
[i]לא התקבלתה[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה הולך לכיוון הפיצוץ ורואה צ'ארמנדר עצבני מאוד שתוקף לכל אבר בלהביור, לפתע אתה רואה שהמאמנת של הצ'ארמנדר נמצאת מתחת למיטה שלה בחדר והיא מאוד מבוהלת.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa004.png[/img]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה תוכל לתפוס פוקימונים אבל לא עכשיו בהמשך, אותי זה תמיד מעצבן שבמשחקים המשתמשים רצים יש לתפוס 200 פוקימונים וכל המזן מחליפים אותם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לפתע אתה רואה שלטים שמובילים אותך אל המקדש, אתה הולך לכיוון המקדש לפתע אתה רואה שיש שומרים ששמורים על המקדש, אתה הולך לכיוון הכניסה של המקדש אבל השומרים לא נותנים לך להכנס.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה עוזב את המקום והולך למרכז הפוקימונים, אתה ניכנס למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקדור של טוטודייל לבנתיים שהיא מרפאה לך את הפוקימון אתה מסתובב במקום, לפתע אתה רואה מודע " היום בשומנה בערב תחרות קרבות במגרש הגדול ליד בית המלון, יש פרס למנצח" [/i]
-
[quote][b]
Gliscor
אתה הולך לכיוון הפיצוץ ורואה צ'ארמנדר עצבני מאוד שתוקף לכל אבר בלהביור, לפתע אתה רואה שהמאמנת של הצ'ארמנדר נמצאת מתחת למיטה שלה בחדר והיא מאוד מבוהלת.
[/b][/quote]
אני מוציא את פיצ'ו מפוקדור שלה ואומר לה:"צאי פיצ'ו מיתקפת גל רעם וזא הקסמה".
~~~~~~~~~
אפשר לתת שם לפוקימון עם כן אז לפיצ'ו שלי קוקי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 11:33 AM
[i]אתה עוזב את המקום והולך למרכז הפוקימונים, אתה ניכנס למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקדור של טוטודייל לבנתיים שהיא מרפאה לך את הפוקימון אתה מסתובב במקום, לפתע אתה רואה מודע " היום בשומנה בערב תחרות קרבות במגרש הגדול ליד בית המלון, יש פרס למנצח" [/i] [/b][/quote]
"אני מניח שזה ישמח את טוטודייל" אגיד לעצמי בשקט ואחכה שהאחות ג'וי תגמור לטפל בו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 11:33 AM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה תוכל לתפוס פוקימונים אבל לא עכשיו בהמשך, אותי זה תמיד מעצבן שבמשחקים המשתמשים רצים יש לתפוס 200 פוקימונים וכל המזן מחליפים אותם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לפתע אתה רואה שלטים שמובילים אותך אל המקדש, אתה הולך לכיוון המקדש לפתע אתה רואה שיש שומרים ששמורים על המקדש, אתה הולך לכיוון הכניסה של המקדש אבל השומרים לא נותנים לך להכנס.[/i]
[/b][/quote]
"אני צריך לדבר עם פרופסור גרי אוק,הוא נמצא בתוך המקדש וזה ממש דחוף!"אני אומר לשומרים.
-
[b]
[i]באנירי תוקפת בהתזה ובחבטה, המתקפות לא מביאות לה הרבה נקודות, את מחכה לראות עם עברת שלשב הבא.
לפתע את רואה שעלית שלשב הבא בקושי, את צריכה עכשיו לעלות לזירה ולהלחם מול אחת המתאמות.[/i] [/b][/quote]
אני מחכה שהקרב יתחיל~
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 16 2009, 05:30 PM
[b] [i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה רוג'ר (השם של הילד העשיר שלקחתה לו את הכרטיס) ?" שאל אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"מה...? כן, זאת אומרת, כן, זה אני" אני אומר בבלבול.
-
[b] [i][b]The Trooper[/b]
בסדר אתה תקבל את טורטוויג שלך בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי תוקף בהצלפצזנב שלא משפיעה כל כך על איפום, איפום תקוף בצוות כפול, איווי לא יודע את מי לתקוף.
לפתע האיפומים מתחילים לתקוף במהירות ופוגעים באיווי חזק.[/i]
[/b][/quote]
המשחק די טוב, רק צריך לעדכן טיפ-טיפה יותר.
"לעזאזל..." אני ממלמל.
"איווי, פשוט תנסה להתרכז, אל תזוז. תחכה עד שתדע מי האמתי, ואז תתקוף אותו בחבטה!" אני אומר לאיווי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 17 2009, 08:05 PM
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפוקדור ואת התיק שלך ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית, לפתע אתה רואה כמה מאמנים שיוצאים מהמעלית בבהלה, "אל תכנסו למעלית" צעקו האנשים שיצאו מהמעלית.[/i]
[/b][/quote]
"מה...? למה?!"
"מה הבעיה במעלית?" אני שואל.
-
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]בסדר תקרא לפוקימון שלך איך שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקפת בגל רעם אבל צ'ארמנדר חומק, צ'ארמנדר תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיצ'ו שלך.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]כעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא מהמקום ורואה שהתור לפארק פוקימוני העשב ירד ואין הרבה אנשים שבתור.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]השומרים לא נותנים לך להכנס, כל פעם שאתה מנסה הם חוסמים אותך.[/i]
[i]את עולה לזירה מולך יש מאמנת ויש לה פיפלאפ.
[/i][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa393.png[/img]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.[/i]
[i]איווי מנסה לגלות מי האמיתי אבל הוא לא מצליח האיפומים זזים מהר מדי, לפתע אחד קופץ על איווי ותוקף אותו בסטירה כפולה ופוצע את איווי חזק.
לפתע איווי מתעלף, אתה רואה שהוא לא קם, השופט מכריז על המאמנים בעלי האיפום כמנצחים בקרב.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]"יש שם איזה פוקימון שתוקף את האנשים שנכנסים למעלית" אמר אחד האנשים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:03 PM
[b]
[i]את עולה לזירה מולך יש מאמנת ויש לה פיפלאפ.
[/i][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa393.png[/img] [/b][/quote]
"טוב צאי באנרי תתחילי עם ראיית הנולד בשביל להתחמק ואז חבטה!" אני קוראת.
~~~~~~~~~~~~~
אני לא רוצה להיות מתאם X:
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:03 PM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי מנסה לגלות מי האמיתי אבל הוא לא מצליח האיפומים זזים מהר מדי, לפתע אחד קופץ על איווי ותוקף אותו בסטירה כפולה ופוצע את איווי חזק.
לפתע איווי מתעלף, אתה רואה שהוא לא קם, השופט מכריז על המאמנים בעלי האיפום כמנצחים בקרב.[/i]
[/b][/quote]
"לא נורא איווי, היית די טוב" אני אומר לו ומחייך אליו. אני מרים אותו אל זרועותי ופונה אל המאמן עם הפידג'י.
"איך קוראים לך? ואני מקווה שאתה לא מאוכזב מדי שהפסדנו בקרב, הפוקימונים ניסו את כל מה שהם יכלו" אני אומר לו.