[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 11:52 AM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מגיעה לערי דארקר ורואה את הר שיני מון מה תעשה??
[/b][/quote]
קודם כל אלך לרפא את הפוקימונים ואז לזכות בתחרוית של הפוקימון הנדיר וכו..
Printable View
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מגיעה לערי דארקר ורואה את הר שיני מון מה תעשה??
[/b][/quote]
קודם כל אלך לרפא את הפוקימונים ואז לזכות בתחרוית של הפוקימון הנדיר וכו..
[b]מאט[/b]
מתי שפותחים את עמוד עשר אני יוסיף את ההתקפות ועוד כמה דברים.
~~~~~~~~~~~
היא לא חיילת היא סגנית
~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לאחריה עד שאתם מגיעים לבסיס המוסתר בתוך מערה ענקית.אתה מגיעה לכניסה ושם מבקשים מימך מסמכים מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך פיתאום אתה מבחין ביופיטר סגנית של סיירוס אומרת לך"היי ילד בוא איתי אתה אחד מהניבחנים החדשים לצוות גאלקטיק נכון??"והולכת לכיוון הר שיני מון.
[b]ג'ון[/b]
ארון מישתמש בקשיחות ואז בדירדור אבנים הוא קופץ על אחת האבנים וחומק בכך מהרוח הכסופה האבן שארון עליה פוגעת בסייטר וארון מישתמש בציפורן ברזל על בסייטר ובכך מחסל אותו,פיתאום ארון מתחיל ליזהור ואחרי שנייה בימקום ארון מופיע שם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa305.png[/img].מה תעשה??
ליירון מקבל התקפה חדשה הגנת ברזל
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 02:41 PM
[b] [b]מאט[/b]
מתי שפותחים את עמוד עשר אני יוסיף את ההתקפות ועוד כמה דברים.
~~~~~~~~~~~
היא לא חיילת היא סגנית
~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לאחריה עד שאתם מגיעים לבסיס המוסתר בתוך מערה ענקית.אתה מגיעה לכניסה ושם מבקשים מימך מסמכים מה תעשה??
[/b][/quote]
"הנה המסמכים"אני אומר ומביא אותם.
--------
עם המצב של בנירי הוא שמחה מאוד,מתי היא תתפתח?
[b] [b]ג'ון[/b]
ארון מישתמש בקשיחות ואז בדירדור אבנים הוא קופץ על אחת האבנים וחומק בכך מהרוח הכסופה האבן שארון עליה פוגעת בסייטר וארון מישתמש בציפורן ברזל על בסייטר ובכך מחסל אותו,פיתאום ארון מתחיל ליזהור ואחרי שנייה בימקום ארון מופיע שם ליירון.מה תעשה??
ליירון מקבל התקפה חדשה הגנת ברזל [/b][/quote]
אני אומר בשמחה לליירון:"ארון התפתחת לליירון! עכשיו אתה יותר חזק! וגם ניצחת בקרב, כל הכבוד!" ואני מחזיר את ליירון לפוכדור כדי שינוח.
אני אומר לטום:"אולי תרצה קרב נוסף, הקרבי שלי נגד הטדיאורסה שלך, מה אתה אומר?"
[b]ג'ון[/b]
טום עונה:"אין בעיה צא טדיאורסה" והטדיאורסה שלו מיתקדם 3צעדים קדימה עם מבט אכזרי על הפנים
טום אומר לו:"טדי צא מיתקפת אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח"
[b]מאט[/b]
אתה נכנס לפנים ורואה הרבה חיילים מתחילים היא מובילה אותך אל חדר קטן ובו מיטה שירותים מיקלחת וכיור ואמרת לך:"כאן תגור במשך השבוע הקרוב" מה תעשה
~~~~~~~~~~~
היא מיתפתחת בשמחה מאד מאד
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 03:17 PM
[b] [b]ג'ון[/b]
טום עונה:"אין בעיה צא טדיאורסה" והטדיאורסה שלו מיתקדם 3צעדים קדימה עם מבט אכזרי על הפנים
טום אומר לו:"טדי צא מיתקפת אגרוף חשמל ואז אגרוף קרח" [/b][/quote]
אני אומר לקרבי:"קרבי תזוז הצידה מהמתקפות של טדיאורסה ותשתמש בקרן בועות ואז דופק מים!"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 03:01 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
איווי מישתמש במיתקפת החול ומחליש בכך את עלי התער אך הם בכל זאת פוגעים בו מרוב הכוח הוא עף החורה ובכך צ'יקוריטה לא מצליחה ליתפוס אותו בגפנים שלה המאמן צועק לה:"מיתקפת יום שימשי ואז קרן סולרית"אתה רואה אותה מיתמשת ביום שימשי ואז היא מתחילה לאגור קרן סולרית.
מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיתקפת חול!"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 03:17 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה נכנס לפנים ורואה הרבה חיילים מתחילים היא מובילה אותך אל חדר קטן ובו מיטה שירותים מיקלחת וכיור ואמרת לך:"כאן תגור במשך השבוע הקרוב" מה תעשה
~~~~~~~~~~~
היא מיתפתחת בשמחה מאד מאד [/b][/quote]
"בסדר,מה עם משימות?חברי לצוות?"אני שואל אותה.
[b]ג'ון[/b]
קרבי מצליח לחמוק מאגרוף החשמל אך תדי פוגע עם אגרוף הקרח קרבי מישתמש בקרן פועות שמשבשת את הראייה של תדי ואז קרבי משגר דופק מים עוצמתתי שמעיף את תדי אחורה כמה מטרים.טום צועק לתדי:"תדי צא מיתקפת אגרוף חשמל משולב בחיתוך לילה עם שריטה"תדי מיתקרב לקרבי במהירות עצומה מה תעשה בנוגע לזה??
מצב
תדי60%
קרבי80%
[b]מאט[/b]
"המשימות יתחילו מחר שותפים לחדר עדיין לא הגיעו עכשיו כדי לתלך אל הזירה לאמן את הפוקימונים שלך"היא אומרת ויוצאת מהחדר.
מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
מיתקפת החול גורמת לצ'יקוריטה לפספס אבל עדיין חלק קטן מהקרן פגע המאמן של הצ'יקוריטה צועק:"צ'יקוריטה עלים קסומים בשילוב עם עלי תער"צ'יקוריטה משלבת עלי תער עם עלים קסומים ושולחת אותם אל איווי שנראה מפוחד
מצב
צ'יקוריטה85%
איווי75%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 03:31 PM
[b]
[b]מאט[/b]
"המשימות יתחילו מחר שותפים לחדר עדיין לא הגיעו עכשיו כדי לתלך אל הזירה לאמן את הפוקימונים שלך"היא אומרת ויוצאת מהחדר.
מה תעשה??
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת עם האונדור ומחפש את הזירה.
[b]
[b]ירין[/b]
אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך פיתאום אתה מבחין ביופיטר סגנית של סיירוס אומרת לך"היי ילד בוא איתי אתה אחד מהניבחנים החדשים לצוות גאלקטיק נכון??"והולכת לכיוון הר שיני מון.
[/b][/quote]
"כן.." אני אומר לה ועוקב אחריה
[b] [b]ג'ון[/b]
קרבי מצליח לחמוק מאגרוף החשמל אך תדי פוגע עם אגרוף הקרח קרבי מישתמש בקרן פועות שמשבשת את הראייה של תדי ואז קרבי משגר דופק מים עוצמתתי שמעיף את תדי אחורה כמה מטרים.טום צועק לתדי:"תדי צא מיתקפת אגרוף חשמל משולב בחיתוך לילה עם שריטה"תדי מיתקרב לקרבי במהירות עצומה מה תעשה בנוגע לזה??
מצב
תדי60%
קרבי80% [/b][/quote]
אני אומר לקרבי:"קרבי תשתמש בהטזת בוץ על טדיאורסה ואז קפוץ מעליו ותשתמש בצווטות סרטן על טדיאורסה ואז מהר קרן בועות!"
[b] [b]ג'יי[/b]
מיתקפת החול גורמת לצ'יקוריטה לפספס אבל עדיין חלק קטן מהקרן פגע המאמן של הצ'יקוריטה צועק:"צ'יקוריטה עלים קסומים בשילוב עם עלי תער"צ'יקוריטה משלבת עלי תער עם עלים קסומים ושולחת אותם אל איווי שנראה מפוחד
מצב
צ'יקוריטה85%
איווי75% [/b][/quote]
"תיתחמק ודחיפה!"
שם משתמש: TickTak
שם במשחק: אלירן
תמונה: [/B][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
רקע: הוריו של אלירן היו מאמני פוקימונים הדגולים ביותר בעבר, הם היו ידועים בכוכחם כנגד צוות גלאקטיק.
אלירן גם רצה להפוך את זה לעתידו, מכיוון שרצה לנקום את מות אביו ואת מות אימו על ידי סבו של סיירוס.
אלירן מקווה לזכות לכל המכונים ולהגיע לליגה, זה היה חלק מחלומו כיוון שראה את אש כדמות אגדית של מאמן מצוין.
חפצים:
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpiconani/dpiconani387.gif[/img]
בקשות: סטארלי ושינקס ( לתפוס) - וחכה טובה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem199.png[/img]
[b]מאט[/b]
אתה מגיעה לדלת שכתוב עלייה זירה אתה ניכס ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa434.png[/img] עצבני בימיוחד מה תגיד להאונדור לעשות או שתיבחר פוקימון אחר??
[b]ירין[/b]
אתם הולכים להר מון כשפיתאום קופץ אלייך מהשיחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img] עצבני במיוחד
שמשגר להביור שכמעט פוגע בך מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
קרבי משתמש בהתזת בוץ אבל תדי מיחמק ממינה ומיתקרב לקרבי במהירות קרבי קופץ מעליו ותדי מפספס את קרבי עם אגרוף החשמל.תדי גם קופץ ומישתמש בחיתוך לילה משולב עם שריטה ופוגע בקרבי .
קרבי מישתמש בצבט סרטן ומעיף את תדי לאדמה ואז בשיא המהירות משגר קרן בועות עוצמתית במיוחד.
טום צועק אל תדי:"תדי צא מיתקפת זעם ואז אגרוף קרח"תדי מפוצץ את הבועות עם הזעם ומיתקרב לקרבי עם אגרוף קרח שיכול לחסל אותו מה תעשה??
מצב
תדי30%
קרבי30%
[b]ג'יי[/b]
תגיב תגובות יותר ארוכות לפחות חצי שורה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי לא מצליח לחמוק ונפגע מהמיתקפות של צ'יקוריטה.איווי מיתרגז ותוקף אותה עם דחיפה אבל במהירות גבוהה מאד יותר משל דחיפה רגילה וםוגע בה חזק צ'יקוריטה עפה על אחד העצים מרוב העוצמה.טום צועק:"צ'יקוריטה חסלי אותו עם קרן סולרית,צ'יקוריטה מכינה קרן סולראית עוצמתית שיכולה לחסל את איווי
מה תעשה??
מצב
צ'יקוריטה45%
איווי50%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 05:14 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתם הולכים להר מון כשפיתאום קופץ אלייך מהשיחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img] עצבני במיוחד
שמשגר להביור שכמעט פוגע בך מה תעשה??
[/b][/quote]
אני יכול להגיד לך יותר מאוחר איזה בקשות אני רוצה נכון?
----------
"בדו צא! תשתמש באבקת שיתוק ואז התזת מים! ואז מגה שאיבה ומכת צמיחה בכל הכח!!" אני אומר
[b] [b]מאט[/b]
אתה מגיעה לדלת שכתוב עלייה זירה אתה ניכס ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa434.png[/img] עצבני בימיוחד מה תגיד להאונדור לעשות או שתיבחר פוקימון אחר??
[/b][/quote]
"באנירי צאי!"אני אומר ומשחחר אותה מהפוקדור!"תתקפי בקרן קרח ואז באגרוף אש!" אני אומר לה.
[b] [b]ג'יי[/b]
תגיב תגובות יותר ארוכות לפחות חצי שורה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי לא מצליח לחמוק ונפגע מהמיתקפות של צ'יקוריטה.איווי מיתרגז ותוקף אותה עם דחיפה אבל במהירות גבוהה מאד יותר משל דחיפה רגילה וםוגע בה חזק צ'יקוריטה עפה על אחד העצים מרוב העוצמה.טום צועק:"צ'יקוריטה חסלי אותו עם קרן סולרית,צ'יקוריטה מכינה קרן סולראית עוצמתית שיכולה לחסל את איווי
מה תעשה??
מצב
צ'יקוריטה45%
איווי50% [/b][/quote]
"תיתחמק מהקרן ואז תישתמש בדחיפה ת חול ושוב דחיפה!"
[b] [b]ג'ון[/b]
קרבי משתמש בהתזת בוץ אבל תדי מיחמק ממינה ומיתקרב לקרבי במהירות קרבי קופץ מעליו ותדי מפספס את קרבי עם אגרוף החשמל.תדי גם קופץ ומישתמש בחיתוך לילה משולב עם שריטה ופוגע בקרבי .
קרבי מישתמש בצבט סרטן ומעיף את תדי לאדמה ואז בשיא המהירות משגר קרן בועות עוצמתית במיוחד.
טום צועק אל תדי:"תדי צא מיתקפת זעם ואז אגרוף קרח"תדי מפוצץ את הבועות עם הזעם ומיתקרב לקרבי עם אגרוף קרח שיכול לחסל אותו מה תעשה??
מצב
תדי30%
קרבי30% [/b][/quote]
אני אומר לקרבי:"קרבי תשתמש בקרן בועות ואז תשתמש בצווטות סרטן ותחזיק עם הצווטות סרטון את תדי ותקפוץ ואז תעיף אותו על האדמה הכי חזק שאתה יכול.
[b]ירין[/b]
כל הכבוד זכית ב1000$ ובמתקפה לפוקימון תיבחר איזה פוקימון להוסיף לו מתקפה, ולא אתה לא יכול
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדו מפספס ואגרואולייט מחסל אותו בגלגל להבה[גאון עשב נגד אש] גרולייט מיתכונן לישלוח עלייך להביור מה תעשה??
[b]מאט[/b]
באנירי פוגעת בקרן קרח בסטאנקי ומקפיא אותו ואז מישתמשת באגרוף אש שפוגע בעוצמה בסטאנקי שמקבל חבורות מהקרח נמיטמוטת עליו סטאנקי משגר כדור צל בכוחיו האחרונים מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
איווי חומק מהקרן שפוגעת בעץ ומפילה אותו,איווי מישתמש דחיפה מהירה בימיוחד שפוגעת בצ'יקוריטה.
המאמן שלה צועק :"צ'יקוריטה עכשיו צפן מצליפה" אך לפני שצ'יקוריטה מצליחה לעשות משהו איווי תוקף אותו במכת חול ודחיפה עוצמתית שמביסה אותה.המאמן אומר לך:"כל הכבוד כך היהנ ה200$ והממתק שישמח את האיווי שלך רק תזהר עם אתה רוצה שיתפתח לאמבראון כמו שלי תיתן לו את זה בלילה ואם אתה רוצה אספיאון תן לו עכשיו ודרך אגב שמי הוא טומי" הוא אומר לך ומביא לך את 2 הדברים.
מה תעשה עכשיו
~~~~~~~~~~
איווי למד התקפה מהירה
[b]מתן[/b]
קרבי משתמש בקרן בועות שגורמת לתדי לא ליראות כלום.טום צועק:"תדי שריטות לכל הכיוונים" תדי תוקף לכל הכיוונים קרבי מיתחמק ותופס את תדי בעזרת צבט סרטן ואז הוא קופץ לגובהה ומרסק את תדי על האדמה ובכך מחסל!!"הינה כך 3[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem057.png[/img] ו500$
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 06:05 PM
[b] [b]מתן[/b]
קרבי משתמש בקרן בועות שגורמת לתדי לא ליראות כלום.טום צועק:"תדי שריטות לכל הכיוונים" תדי תוקף לכל הכיוונים קרבי מיתחמק ותופס את תדי בעזרת צבט סרטן ואז הוא קופץ לגובהה ומרסק את תדי על האדמה ובכך מחסל!!"הינה כך 3[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem057.png[/img] ו500$ [/b][/quote]
אני שמח ואומר לקרבי:"קרבי הייתה מצויין! הנה כך רייר קנדי אחד כפרס" ואז אני נותן לקרבי רייר קנדי אחד וממשיך להיסתובב קצת בפארק המאמנים.
[b]
[b]מאט[/b]
באנירי פוגעת בקרן קרח בסטאנקי ומקפיא אותו ואז מישתמשת באגרוף אש שפוגע בעוצמה בסטאנקי שמקבל חבורות מהקרח נמיטמוטת עליו סטאנקי משגר כדור צל בכוחיו האחרונים מה תעשה??
[/b][/quote]
מתקפות רוח לא משפיעות על פוקימונים מסוג רגיל אבל לא משנה...
---------------
"באנירי תקפצי ותתחמקי מכדור הצל ותתקפי שוב באגרוף אש!" אני אומר לה.
[b] [b]ג'יי[/b]
איווי חומק מהקרן שפוגעת בעץ ומפילה אותו,איווי מישתמש דחיפה מהירה בימיוחד שפוגעת בצ'יקוריטה.
המאמן שלה צועק :"צ'יקוריטה עכשיו צפן מצליפה" אך לפני שצ'יקוריטה מצליחה לעשות משהו איווי תוקף אותו במכת חול ודחיפה עוצמתית שמביסה אותה.המאמן אומר לך:"כל הכבוד כך היהנ ה200$ והממתק שישמח את האיווי שלך רק תזהר עם אתה רוצה שיתפתח לאמבראון כמו שלי תיתן לו את זה בלילה ואם אתה רוצה אספיאון תן לו עכשיו ודרך אגב שמי הוא טומי" הוא אומר לך ומביא לך את 2 הדברים.
מה תעשה עכשיו
~~~~~~~~~~
איווי למד התקפה מהירה [/b][/quote]
"תודה רבה יש לך צ'יקוריטה חזקה בימיוחד" אני אומר וממשיך בדרקי
[b] [b]ירין[/b]
כל הכבוד זכית ב1000$ ובמתקפה לפוקימון תיבחר איזה פוקימון להוסיף לו מתקפה, ולא אתה לא יכול
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדו מפספס ואגרואולייט מחסל אותו בגלגל להבה[גאון עשב נגד אש] גרולייט מיתכונן לישלוח עלייך להביור מה תעשה??
[/b][/quote]
א. יש!!
ב. אבל לא ביקשתי בתחילת המשחק וכתבתי שאני אבקש מאמצע המשחק
ג. אנינ יודע שאש טוב על עשב אבל רציתי שהשמחה תעלה לו-לא משנה
ד.בחרתי במגמיר
-----
אני זז מהר הצידה ואומר:"זנגוס תשתמש בזעם עם ריקוד חרבות!!"
[b]ג'ון[/b]
אתה הולך כשפיתאום אה מבחין ב[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]ומסביבו הרבה מאמאנים
מה תעשה??
~~~~~~~~~
קרבי למד קרן קרח ואתה מקבל פרס יערך בהודעה הבאה.
[b]מאט[/b]
וואי נכון ששכחתי טוב לא נורא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי מיתחמכת מכדור הצל של סטאנקי ומחסלת אותו עם אגרוף אש.פיתאום סטאנקי נעלם ומופיע בימקומו ברונזור גדול מהרגיל שמשגר היפנוזה על באנרי מה תגיד לבאנירי לעשות כדי להיתחמק??
[b]ג'יי[/b]
אתה ממשיך בדרכך ופיתאום רואה סקיטי פצוע שוכב על הדשא מה תעשה??
[b]ירין[/b]
תבקש עכשיו בקשה אחת
גרימר לומד אגרוף אפל מיתקפת רוח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זנגוס תוקף את גרולייט בזעם עם חיזוק של ריקוד חרבות ופוצע אותו גרואולייט תוקף בניב אש בשילוב עם ריקוד חרבות גם כן מה תגיד לזנגוס לעשות בשביל להיתחמק??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 07:21 PM
[b]
[b]מאט[/b]
וואי נכון ששכחתי טוב לא נורא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי מיתחמכת מכדור הצל של סטאנקי ומחסלת אותו עם אגרוף אש.פיתאום סטאנקי נעלם ומופיע בימקומו ברונזור גדול מהרגיל שמשגר היפנוזה על באנרי מה תגיד לבאנירי לעשות כדי להיתחמק??
[/b][/quote]
באנירי תתקפי אותו בקרן קרח לפני שהוא יספיק להפנט אותך ואז תתקפי באגרוף אש!"אני צועק לה.
^^^^^^^^^^^^^
תוסיף בבקשה מתקפות זה מציק להכנס כל הזמן לסרביי.
[b] [b]ג'ון[/b]
אתה הולך כשפיתאום אה מבחין ב[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]ומסביבו הרבה מאמאנים
מה תעשה??
~~~~~~~~~
קרבי למד קרן קרח ואתה מקבל פרס יערך בהודעה הבאה. [/b][/quote]
אני הולך לכיוונו כדי לבדוק למה כל המאמנים מסביבו, ואני שואל מישהו שלידי:"למה כולם מתאספים סביבו?"
[b]
[b]ירין[/b]
תבקש עכשיו בקשה אחת
גרימר לומד אגרוף אפל מיתקפת רוח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זנגוס תוקף את גרולייט בזעם עם חיזוק של ריקוד חרבות ופוצע אותו גרואולייט תוקף בניב אש בשילוב עם ריקוד חרבות גם כן מה תגיד לזנגוס לעשות בשביל להיתחמק?? [/b][/quote]
"תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ואז שריטה עם ריקוד חרבות!" אני אומר
----
לתפוס מגנמייט ואם אפשר חכה טובה
[b] [b]ריק[/b]
לרויטר מצליח לחמוק אבל אחד הוומפלים מתחיל ליזהור ומיתפתח לסילקון,הסילקון מישתמש בקשיחות ואז בהיתקלות מה תעשה?? [/b][/quote]
"לרויטר חכה לשניה האחרונה וכאשר הוא ממש קרוב אליך קפוץ מעליו והשתמש בנשיכה!" אני אומר ללרויטר.
טוב כולם אני מפסיק להמשיך עקב זה שאני רואה שיש פעילות אני עושה שיפורים כמו:
1.מוסיף לכם את ההתקפות בדף הראשי
2.עושה עיצוב גרפי
3.מוסיף דברים חשובים כמו פירוט על מקומות וכ'ו
4.מוסיף משימות
ועוד כמה דברים
מי שלא הגיב עדיין שיגיב אני יעשה המשך כולל בנוסף משרוצה להירשם יכול
ואני רוצה שכל אחד ישלח לי טופס יריב/חבר טוב:
שם:
ספרייט:האתרים שיש בעמוד הראשי
רקע:2שורות להשקיע
התחלתי:
בקשות אקסטרה:
טופס חבר טוב:
שם:Tom blazo
ספרייט:[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/52.png[/img]
רקע:מגיל קטן טום ומאט החברים הכי טובים אבל תמיד היו ביניהם מריבות קטנות מי יותר טוב,וכשמאט יצא למסע שלו לפני טום,טום אמר לו"חכה חכה,אני כבר אקרע לך את הצורה אחי!".טום לא יודע שמאט הוא מרגל .
מאיזה גיל אתם מכירים: מגיל 5
התחלתי:מיאו
בקשות אקסטרה:אין.
סיימתי הוספתי: מיתקפות,עיצוב ומידע.
[b]מאט[/b]
באנירי מצליחה לחמוק אך בשנייה שהיא שולחת קרן קרח ברונזור מישתמש בעל חושי ועוצר אותה ואז ברונזור עף לכיוון באנירי ומשגר עליה מתווח 0 היפנוזה.באנירי נירדמה מה תעשה??
~~~~~~
היא עוד מאט מתפתחת..
[b]ג'ון[/b]
[img]http://www.pokecharms.com/games/DPTrainers/1-38.png[/img] עונה לך "מה אתה לא יודע זהו מנהל המקום ג'ים מי שמנצח ב19 קרבות נילחם נגדו ומי שינצח אותו יקבל ביצת פוקימון נדיר,ואצלו גם נירשמים"מה תעשה עכשיו??
[b]ריק[/b]
לרויטר מועד בגלל שאחד הוומפלים שלח עליו ירית משי שקשרה לו את הרגל הסילקון מפספס אותו במזל .
לרויטר תוקף את הסילקון בנשיכה עוצמתית ולא עוזב עד שהסילכון מיתעלף ואז זורק אותו על העץ שבו נימצאים רוב הוומפלים מה תעשה עכשיו??
[b]ירין[/b]
זנגוס לא רק חומק אלה מישתמש בהתקפה מהירה כדי להיתקרב אליו ואז משלב מכה עוצמתית של שילוב חרבות עם שריטה וזעם שמחסל את גרואולייט. פיתאום מופיא ארקניין גדול שלוקח את גרולייט ומשגר להביור על זנגוס ואז נעלם מהמקום כאילו לא היה.
מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 10:36 PM
[b] סיימתי הוספתי: מיתקפות,עיצוב ומידע.
[b]מאט[/b]
באנירי מצליחה לחמוק אך בשנייה שהיא שולחת קרן קרח ברונזור מישתמש בעל חושי ועוצר אותה ואז ברונזור עף לכיוון באנירי ומשגר עליה מתווח 0 היפנוזה.באנירי נירדמה מה תעשה??
~~~~~~
היא עוד מאט מתפתחת..
[/b][/quote]
אחלה!
----------------------
"באנירי את חייבת להתעורר!אני אהיה גאה בך עם תנצחי!תתעוררי ותתקפי בקרן קרח!"אני צועק לה.
[b] [b]ריק[/b]
לרויטר מועד בגלל שאחד הוומפלים שלח עליו ירית משי שקשרה לו את הרגל הסילקון מפספס אותו במזל .
לרויטר תוקף את הסילקון בנשיכה עוצמתית ולא עוזב עד שהסילכון מיתעלף ואז זורק אותו על העץ שבו נימצאים רוב הוומפלים מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
"לרויטר חזור!" אני אומר ומחזיר את לרויטר.
לאחר מכן אני מתחיל לרוץ במהירות, לפני שהוורמפלים ישימו לב שנעלמתי.
[b] [b]ג'יי[/b]
אתה ממשיך בדרכך ופיתאום רואה סקיטי פצוע שוכב על הדשא מה תעשה?? [/b][/quote]
אני רץ עליו מרים אותו ורת למרכז הפוקימונים
[b] [b]ג'ון[/b]
[img]http://www.pokecharms.com/games/DPTrainers/1-38.png[/img] עונה לך "מה אתה לא יודע זהו מנהל המקום ג'ים מי שמנצח ב19 קרבות נילחם נגדו ומי שינצח אותו יקבל ביצת פוקימון נדיר,ואצלו גם נירשמים"מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני חושב לעצמי:'ואו! זה הרבה קרבות לנצח בהם, אני לא אעשה את זה עכשיו, אבל אני אמשיך להתאמן כאן' ואז אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים ואז אני מחפש עוד מאמנים להילחם נגדם.
[b]
[b]ירין[/b]
זנגוס לא רק חומק אלה מישתמש בהתקפה מהירה כדי להיתקרב אליו ואז משלב מכה עוצמתית של שילוב חרבות עם שריטה וזעם שמחסל את גרואולייט. פיתאום מופיא ארקניין גדול שלוקח את גרולייט ומשגר להביור על זנגוס ואז נעלם מהמקום כאילו לא היה.
מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מנסה לחפש אותו באזור ואומר:"זאנגוס הייתה מצויין!"
[b]מאט[/b]
באנירי לא מיתעוררת ברונזור מישתמש בקרן בילבול ואז אקסטרה חושי באנירי תחוסל עם תיפגע מה תעשה??
[b]ריק[/b]
אתה רץ רץ רץ עד שפתאום אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] שנילחם לבדו בחבורת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb109.png[/img] מה תעשה??
[b]ג'יי [/b]
אתה סוף סוף מגיע ליר דארקר אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומביא את הסקיטי לאחות ג'וי אחרי 20 דקות שאתה מחכה האחות ג'וי יוצאת עם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa300.png[/img] בריא ושלם ואומרת:"סקיטי הינה זה שהציל אותך" הסקיטי קופץ לידיים שלך ומלקק את פנייך לפי הבעת הפנים שלו הוא רוצה להיצטרף אלייך מה תגיד??
[b]ג'ון[/b]
אתה מסתובב ולא מוצא שום מאמן ברמה שלך פיתאום אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] יפיפה מחפש משהו לאכול מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה מחפש ולא מוצא פיתאום הסגנית שראית מקודם קוראת לך "היי ילד בוא מהר לפניי שיבוא הסיור המשטרתי.אתה רץ לכיוון שלה ורואה מערה גדולה עם פתח מכני אתה ניכנס אחרי היא מובילה אותך אל חדר שבו יש:מיטה,דוש,שירותים וכיור ואומרת לך:"כאן תגור עד שתיגמור את האימון תסדר את הדברים שלך ותלך לזירה אתה תימצא אותה לבד.מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 11:40 PM
[b] [b]ג'ון[/b]
אתה מסתובב ולא מוצא שום מאמן ברמה שלך פיתאום אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] יפיפה מחפש משהו לאכול מה תעשה?? [/b][/quote]
אני לוקח רייר קנדי אחד, ומתקרב אליו בזהירות, ומביא לו רייר קנדי ואני אומר לו:"קח את הרייר קנדי הזה, שתאכל, אני ג'ון דרך אגב, אני אשמח אם תצטרף אלי"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 11:40 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מחפש ולא מוצא פיתאום הסגנית שראית מקודם קוראת לך "היי ילד בוא מהר לפניי שיבוא הסיור המשטרתי.אתה רץ לכיוון שלה ורואה מערה גדולה עם פתח מכני אתה ניכנס אחרי היא מובילה אותך אל חדר שבו יש:מיטה,דוש,שירותים וכיור ואומרת לך:"כאן תגור עד שתיגמור את האימון תסדר את הדברים שלך ותלך לזירה אתה תימצא אותה לבד.מה תעשה?? [/b][/quote]
"טוב תודה" אני אומר מארגן תדברים והולך לזירה