-
[quote][i]Originally posted by StraptorBraveBird[/i]@Nov 16 2009, 05:09 PM
[b] סעמק ההגדרות האלה דפקו לי את האומילטור
אחריי ששמתי את המישחק עם הפאץ' וזה עבד לי
ניסתי לשים את יהלום
זה עושה לי את הדבר הלבן הזה ואת המסך בחירה ואז כתוב הודעה ויוצא מהאומילטור
"THE ROM-IMAGE HAS CRASHD"
כוסעמקמקמקמק
זה הרס לי את השמירה
באמא שלי הבאתם לינק שטוב רק למישחק הזה עצמו אני מזהיר אותכם אל תורידו אותו הוא ידפוק לכם גם ת'אומילטור
עכשיו אני צריך להתחיל 30 שעות מישחק מחדש והכול ביגלל זה... >> [/b][/quote]
מתקנים את זה בשניה.
אתה פשוט מחזיר את ההגדרות למה שהם היו קודם (יש מדריך בDPPt).
וזה מסתדר.
אתה לא יכול לשחק עם הגדרות של יהלום בלב זהב, ואתה לא יכול לשחק ביהלום עם הגדרות של לב זהב.
אבל זה לא הורס את השמירה, אתה רק צריך לשנות שוב את ההגדרות.
-
למי שיש לו מסך שחור אחרי הדיבור עם הפרופסור אחרי שהוא ניסה עם כל הקישורים וסידר את ההגדרות של האימולטור שינסה מחשב אחר לי זה עבד
-
lol XD יש לי no gba ו-desmume וזה בשתייהם לא עובד... למה?כי כשאני לוחץ f11 זה לא מראה לי כלום lol אני אוהב את הבעיות באימולטורים.חח עזרה?
-
אחים שלי לכל מי שיש בעיות אחרי שהוא שינה את ההגדרות
זה אומר שאתם תשחקו רק בלב זהב או בנשמת הכסף כי משחקים אחרים
יעבדו לכם!
-
[quote][i]Originally posted by DAVID03[/i]@Sep 12 2009, 01:53 AM
[b] תקשיבו כל מי שמשחק בDS אין לו מה להוריד את המשחק הזה כתוב במפורש STM כתב שזה אך ורק למחשב בגלל זה לא עובד לכם אם אתם משחקים במחשב תשנו את ההגדרות של האימלטור של WIND או NO GBA.לי עובד חלק בלי תקיעות ואני כבר נמצא בקנטו.
אני הבאתי הורדה של גולד מפוצפץ הינה
[url=http://www.mediafire.com/?qut0mjim2yg]http://www.mediafire.com/?qut0mjim2yg[/url]
תשימו את זה בקישור למעלה איפה שכל ההורדות הורדתי ואני משחק גם בזה זה עם פאץ באנגלית חלקית.
עכשיו יש לנו גם את גולד יחד עם סילבר ב20 אחוז אנגלית. [/b][/quote]
גם אני משחק ככה,רק עם יותר אחוזים של אנגלית(חלק מהאנשים מדברים יפנית והפוקידע ביפנית,והסוגים ביפנית וזהו)וב-DS חחח
-
המשחק לא עובד, עשיתי לפי המדריך בדיוק ומיד אחרי הלבן הזה זה אומר "the rom image has crashed"
מה לעשות? :(
-
[quote][i]Originally posted by venus[/i]@Dec 30 2009, 08:31 PM
[b] המשחק לא עובד, עשיתי לפי המדריך בדיוק ומיד אחרי הלבן הזה זה אומר "the rom image has crashed"
מה לעשות? :( [/b][/quote]
אתה משתמש באמולטור של no$gba, עם ההורדה של המשחק שיש פה?
ואתה בטוח שההגדרות זהות לחלוטין, ולא שינית שום הגדרה?
-
כן 100%
HG עובד אבל הוא בלי אנגלית....
-
כן הHG בנעוץ הוא ביפנית אני הורדתי מפה ואני משחק ביפנית זה באסה <_< אבל לא נורא התרגלתי חחח :lol:
-
אני עושה משתמש עם שמו ואחרימ זה יש מסך שחור...
-
המשחקים יצאו באנגלית מלאה.
נפתח נושא חדש.
הנושא הזה ננעל+יורד מנעוץ.