-
נדב- "אף אחד.. באמת ג'ון, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
* רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr142.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex010.png[/img]
אתה יכול לבחור בכל מקצוע שתרצה, אז בחר בחוכמה!
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:17 AM
[b] נדב- "אף אחד.. באמת ג'ון, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
* רגע גורלי! הזמן לבחור מקצוע! עבור שוב לעמוד הראשי, ובחר בחוכמה, כי המקצוע שתבחר יישאר אתך עד הסוף!*:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr142.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex010.png[/img]
אתה יכול לבחור בכל מקצוע שתרצה, אז בחר בחוכמה! [/b][/quote]
פורע חוק, כי זה מתאים לאישיות שלי.
--
"לגנוב, לרצוח ולאנוס, אם זה מעניין אותך"
-
נדב- סטיבן שקט בשאר ההליכה. אתם יוצאים בשטח פרא ליד העיר מהגוני. סטיבן מחזיר את נלה לכדור שלה. "להתראות מתי שהוא ג'ון." והוא הולך. אתה מחוץ למערה, עם חיה ומקצוע. המשחק רק התחיל
עכשיו באמת לילה טוב
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:26 AM
[b] נדב- סטיבן שקט בשאר ההליכה. אתם יוצאים בשטח פרא ליד העיר מהגוני. סטיבן מחזיר את נלה לכדור שלה. "להתראות מתי שהוא ג'ון." והוא הולך. אתה מחוץ למערה, עם חיה ומקצוע. המשחק רק התחיל
עכשיו באמת לילה טוב [/b][/quote]
מה מהגוני Oם
אתה מתכוון אזליה, כן?
ולילה טוב גם לך.
--
"כן כן, מה שתגיד" אמלמל ואחפש מקום שאוכל ללון בו להלילה, איזה יער או משהו בסגנון.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 3 2009, 11:49 PM
[b]
סין-"האף שלי!" את שומעת. את עכשיו פונה לחבילה. היא די קלה. את קורעת את הנייר ומוצאת כדור אדום עם גילופים, לוכד 2000*פירוט חפצים עמוד 3* [/b][/quote]
"מעניין מי שלח את זה" אני אומרת לעצמי ומנסה לבדוק אם יש שם.
אם אין אני פותחת את הדלת וקוראת לדוור.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 3 2009, 10:56 PM
[b] אנג'ל- אתה מחוץ לבית ביער אילקס. רובה הצייד של אבא שלך עליך, ואתה מסייר, מחפש איזה מונלייט או חיה אחרת שתוכל לאכול. אתה מגיע לבית העץ הקטן שבו נהגת לשחק עם אחיך רבות כשהייתם קטנים.
אתה עוצר לנוח ואז שומע תנועה בין השיחים לידך [/b][/quote]
"מי שם ?"אצעק והכוון את הרובה לשיחים למקרה שתבוא חיית טרף .
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 12:41 AM
[b] ג'וני- *עוד כמה רגעים עמוד הדמות שלך ייבל עדכון משמעותי, לרוץ לבדוק* ג'ף מסתכל עליך בחיוך. "נשמע הגון למדי. אני לא מסכים עם כל מה שההורים שלך עשו, אבל אני אוהב את שניהם, ואני שמח לראות אותך ממשיך בדרכם. בשביל זה" הוא מוציא מהכיס שלו מעין גולה אדומה "הבאתי את זה." הוא לוחץ על בליטה בגולה, אשר מגדילה אותה לגודל של כדור טניס. הוא לוחץ על עוד כפתור והכדור נפתח לשניים ומתוכו יוצא יצור מתכתי בגודל של כלב. "תכיר את פוריגון." הוא אומר.
[/b][/quote]
אני מסתכל על פוריגון ואומר בשמחה:"היי אני המאלף החדש שלך אני יקרא לך פורי טוב?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 01:44 AM
[b] אקסטרים- רוי הולך לאחד העצים הזקנים והעבים ביותר, לוחץ על בליטה קטנה בעץ, ופתאום חלק גדול מהגזע שמופנה אליכם נעלם, וחושף מנהרה תלולה, עם מדרגות, בתוך העץ. "אחריך." אומר רוי. אתה נכנס, כשאחריך רוי ושני השומרים העצבנים. ככל שאתם יורדים נהיה חשוך יותר, עד שהגעתם לדלת גדולה, ממש מתחת לאדמה. פעמון ענקי נמצא לידה, ורוי מושך בחוט שלו. צלצול רועם מבשר את פתיחת הדלת, וחושף בפניף מראה מרהיב. אתה עומד בכניסה לרחוב עמוס בדוכנים, חנויות ובתים, בצורה לא מסודרת, מעין שוק, שהכל בו צבוע בצבעים זהובים. שתי סלמנדרות בוגרות קשורות לשני קצוות הכניסה, מנופפות בכנפיים הענקיות שלהן. חיות משא רבות כמו בקר וסוסים נמצאות בשוק, ואף יש בו חנות חיות משלו. "ברוך הבא לעיר הגנבים." אומר לך רוי.
[/b][/quote]
"וואו,תודה!"אני אומר לרוי ומתחיל להסתובב בעיר ומחפש את חנות החיות
-
אני מקווה שזה לא ספאם, יש מקום?
אם אין, אני אמחוק את התגובה.
אם יש אני אערוך אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Smiley[/i]@Oct 4 2009, 10:45 AM
[b] אני מקווה שזה לא ספאם, יש מקום?
אם אין, אני אמחוק את התגובה.
אם יש אני אערוך אותה. [/b][/quote]
לצערי לא כרגע. במידה ויהיה, יהיה רשום בתחילת ההודעה הראשית.
נדב- צודק, זה אזליה. בכל מקרה, היער הקרוב הוא אילקס. אתה יכול לנסות גם במלון בעיר.
סין- הדוור כבר בחצי הדרך למטה, כשאת קוראת לו. הוא מחזיק באף שלו, שככל הנראה מדמם. "איזה עוד נזק את רוצה לעשות לי עכשיו?"
אנג'ל- אין תגובה. אתה הולך אל אל המקום שבו שמעת את הרעש ורואה טביעת רגל מוזרה בבוץ:
[url=http://img522.imageshack.us/i/foot251.png/][img]http://img522.imageshack.us/img522/818/foot251.th.png[/img][/url]
אבל חוץ מזה, אין שום דבר.
ג'וני-ג'ף מסתכל עליך, כאילו הוא תוהה אם הוא צריך לאשפז אותך. "מה אתה עושה? הוא מתוכנת לקרב, לא לחיית מחמד." הפוריגון לא זז בכלל, רק בוהה בך, כאילו מחכה לפקודה שלך.
אקסטרים-רוי מציג לך בניין גדול ועקום. "זה בניין הרישום. אם תלך לשם ותירשם, תהיה חבר של כבוד בעיר, ואז תוכל להשתמש בכל השירותים שלנו, כמו לינה וחנויות, ובנוסף תקבל משכורת חודשית, ועבודה. אז, נתראה אקס, ותיזהר, העיר מלאה בגנבים" הוא צוחק והולך.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 08:44 PM
[b] ג'וני-ג'ף מסתכל עליך, כאילו הוא תוהה אם הוא צריך לאשפז אותך. "מה אתה עושה? הוא מתוכנת לקרב, לא לחיית מחמד." הפוריגון לא זז בכלל, רק בוהה בך, כאילו מחכה לפקודה שלך.
. [/b][/quote]
"אז מה הוא עדיין יהיה בשבילי כמו חבר טוב להיתראות אני הולך מכאן"אני אומר ואומר לפוריגון שילך אחרי לעיר הבאה.
-
[b]
אקסטרים-רוי מציג לך בניין גדול ועקום. "זה בניין הרישום. אם תלך לשם ותירשם, תהיה חבר של כבוד בעיר, ואז תוכל להשתמש בכל השירותים שלנו, כמו לינה וחנויות, ובנוסף תקבל משכורת חודשית, ועבודה. אז, נתראה אקס, ותיזהר, העיר מלאה בגנבים" הוא צוחק והולך. [/b][/quote]
"אוקיי תודה"אני אומר לו וצוחק,אני נכנס לבניין הגדול והעקום ומחפש את מקום ההרשמה
-
[b] לצערי לא כרגע. במידה ויהיה, יהיה רשום בתחילת ההודעה הראשית.
נדב- צודק, זה אזליה. בכל מקרה, היער הקרוב הוא אילקס. אתה יכול לנסות גם במלון בעיר.
[/b][/quote]
'אם אשן במלון יוכלו לעלות עלי, עדיף שאשן ביער אילקס' אערער לעצמי ואלך אל כיוונו.
-
[b]
סין- הדוור כבר בחצי הדרך למטה, כשאת קוראת לו. הוא מחזיק באף שלו, שככל הנראה מדמם. "איזה עוד נזק את רוצה לעשות לי עכשיו?"
[/b][/quote]
"מי שלח את החבילה הזאת?" אני שואלת אותו. "אתה רוצה אולי קרח לזה?" אני מוסיפה כשאני רואה את אפו.
-
[b] אנג'ל- אין תגובה. אתה הולך אל אל המקום שבו שמעת את הרעש ורואה טביעת רגל מוזרה בבוץ:
[url=http://img522.imageshack.us/i/foot251.png/][img]http://img522.imageshack.us/img522/818/foot251.th.png[/img][/url]
אבל חוץ מזה, אין שום דבר. [/b][/quote]
"מעניין מה זה "אחשוב לעצמי והלך אחריי העקבות מוכן עם הנשק למקרה שיקפוץ עליי חיה כלשהיא.
-
אקס- הבניין הגדול כבר נוגע בתקרת העיר מפאת גובהו. בכניסה רשום "גילדת הגנבים, בין גנבים יש כבוד!" אתה נכנס לאולם שיש גדול עם הרבה שולחנות, והרבה אנשים שלבושים בפאר, חלק מודדים מטבעות זהב, חלק בוחנים מיני אוצרות, וחלק עובדים מול מחשב. אתה הולך אל אחד שלא נראה כעושה משהו. "כן?" הוא אומר ובוחן אותך
ג'וני-"לאן אתה הולך?" שואל אותך ג'ף. "יש לך רעיון, כיוון? או שאתה סתם תשוטט?"
נדב- אתה הולך ליער אילקס. אתה נכנס עמוק בין העצים, והגעת. כעת אתה שומע רחש, קרוב אליך, וצעדים כבדים
סין-"תודה רבה באמת!" הוא אומר. את לוקחת אותו למטבח ושמה לו קרח על הפצע. "רק רציתי לדעת מה זה" הוא אומר ומסתכל על הכדור האדום, שעוד ביד שלך. "נו, מה יש בפנים?"
אנג'ל- הצעדים מתחדשים. הם הפעם לשמאלך
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 09:12 PM
[b]
נדב- אתה הולך ליער אילקס. אתה נכנס עמוק בין העצים, והגעת. כעת אתה שומע רחש, קרוב אליך, וצעדים כבדים
[/b][/quote]
"מי שם?! תחשוף את עצמך, מיד!" אני צועק בזעם.
-
[b] אקס- הבניין הגדול כבר נוגע בתקרת העיר מפאת גובהו. בכניסה רשום "גילדת הגנבים, בין גנבים יש כבוד!" אתה נכנס לאולם שיש גדול עם הרבה שולחנות, והרבה אנשים שלבושים בפאר, חלק מודדים מטבעות זהב, חלק בוחנים מיני אוצרות, וחלק עובדים מול מחשב. אתה הולך אל אחד שלא נראה כעושה משהו. "כן?" הוא אומר ובוחן אותך
[/b][/quote]
"אני חדש פה,ואני צריך להרשם!"אני אומר לו,"אני אקס,אקס טרים"אני מוסיף בחיוך. B)
-
[b] אנג'ל- הצעדים מתחדשים. הם הפעם לשמאלך [/b][/quote]
"מה קורה פה ?"אשאל את עצמי ואמשיך לעקוב אחריי הצעדים .
-
[b]
ג'וני-"לאן אתה הולך?" שואל אותך ג'ף. "יש לך רעיון, כיוון? או שאתה סתם תשוטט?"
[/b][/quote]
"לכלא בו הוריה כדי לישאול אותם כמה דברים" השיב לו והפעם אצא מהמסעדה ואלך לכייון העיר הבאה 'לא
זוכר שמות של ערים בג'וטו'
-
flupy ואיש האבטיח-*שימו לב! אתם הולכים להיפגש מהר יותר ממה שחשבתי. בהתחלה אני סתם אתן לכם לדבר ואשים לב על מה אתם מדברים, זה אומר שאתם גם צריכים לקרוא את התגובות אחד של השני חוץ מהתגובות שלי!*
נדב ואנג'ל- אתם פוגשים זה בזה.
אקס- "כמו בונד, ג'יימס בונד?" הוא שואל בגיחוך. הוא מתחיל לרשום מידע במחשב, ותוך כדי כך מדבר. "אתה יודע את התנאים?"
ג'וני- *גם אני לא.. יש לי מפה.. בכל מקרה, אתה בעיר ניו בארק, שזו העיר של ההתחלה.. ואפשר להניח שההורים שלך נמצאים בגולדנרוד. זה רחוק ללכת ברגל. אתה יכול לתפוס טרמפים*
ג'ף לוחץ את היד שלך. "בהצלחה. אני עובד בבית החולים בגולדנרוד, אתה יודע. אם תצטרך משהו ותהיה שם, אל תהסס."
-
[b]
סין-"תודה רבה באמת!" הוא אומר. את לוקחת אותו למטבח ושמה לו קרח על הפצע. "רק רציתי לדעת מה זה" הוא אומר ומסתכל על הכדור האדום, שעוד ביד שלך. "נו, מה יש בפנים?"
[/b][/quote]
"לא יודעת, רציתי לשאול אותך מאיפה זה הגיע" אני אומרת לו ולוקחת את הכדור המוזר בידי
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 09:29 PM
[b] flupy ואיש האבטיח-*שימו לב! אתם הולכים להיפגש מהר יותר ממה שחשבתי. בהתחלה אני סתם אתן לכם לדבר ואשים לב על מה אתם מדברים, זה אומר שאתם גם צריכים לקרוא את התגובות אחד של השני חוץ מהתגובות שלי!*
נדב ואנג'ל- אתם פוגשים זה בזה.
[/b][/quote]
תומר D:
--
"תעוף מכאן עכשיו! אתה בשטח שלי!" אגיד לו בזעם.
-
[b] אקס- "כמו בונד, ג'יימס בונד?" הוא שואל בגיחוך. הוא מתחיל לרשום מידע במחשב, ותוך כדי כך מדבר. "אתה יודע את התנאים?"
[/b][/quote]
כולם כבר קיבלו פוקימון ואתה סתם מורח לי המשכים שאפשר לקצר אותם ולעשות את התהליך יותר מהר.
----------
"כן נו תספר מהר "אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 09:30 PM
[b] תומר D:
--
"תעוף מכאן עכשיו! אתה בשטח שלי!" אגיד לו בזעם. [/b][/quote]
"תאמת הבית שלי כאן ליד אז זה דיי השטח שלי "אומר לו והכוון את הרובה עליו .
--------
נדב D:
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Oct 4 2009, 09:32 PM
[b] "תאמת הבית שלי כאן ליד אז זה דיי השטח שלי "אומר לו והכוון את הרובה עליו .
--------
נדב D: [/b][/quote]
תומר על מי אתה מאיים עם רובה? אני יודע איפה אתה גר @:
--
"זירו, צא. תלמד את הנמושה הזאת לקח ותשרוף לו את האקדח עם גחלת" אגדיש באדישות.
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 09:36 PM
[b] תומר על מי אתה מאיים עם רובה? אני יודע איפה אתה גר @:
--
"זירו, צא. תלמד את הנמושה הזאת לקח ותשרוף לו את האקדח עם גחלת" אגדיש באדישות. [/b][/quote]
עליך :o
---------
"תזוז,אני לא רוצה לפגוע בך אבל להזכירך לי יש כאן נשק "אומר והכוון את הרובה על הראש שלו לפניי שהוא יספיק להוציא את החיה שלו .
-
[b]
ג'וני- *גם אני לא.. יש לי מפה.. בכל מקרה, אתה בעיר ניו בארק, שזו העיר של ההתחלה.. ואפשר להניח שההורים שלך נמצאים בגולדנרוד. זה רחוק ללכת ברגל. אתה יכול לתפוס טרמפים*
ג'ף לוחץ את היד שלך. "בהצלחה. אני עובד בבית החולים בגולדנרוד, אתה יודע. אם תצטרך משהו ותהיה שם, אל תהסס." [/b][/quote]
אני שואל אותו "איך אתה מגיעה לשם ואני יכול להיצטרף אלייך כי אני רוצה להגיע לשם כי שם הכלא נמצא "
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Oct 4 2009, 09:38 PM
[b] עליך :o
---------
"תזוז,אני לא רוצה לפגוע בך אבל להזכירך לי יש כאן נשק "אומר והכוון את הרובה על הראש שלו לפניי שהוא יספיק להוציא את החיה שלו . [/b][/quote]
תומר @:
--
"השוטגאן שלך לא מפחיד אותי, ראיתי ארמדילים יותר מאיימים ממך" אני אגיד בלעג ואגיד לזירו "נו, תקוף כבר!"
-
סין- "בגלל זה עניין אותי מה יש שם!" אומר השליח. "מה, נראה לך שאני מחטט כל פעם שאני שולח משהו?" הוא נהיה פתאום שקט. "טוב נו אולי קצת. בכל מקרה, מה שהחברה אומרת זה שזה הושאר במשרד של אחד הפקידים, אבל אני שמעתי, שהוא פשוט הופיע שם! הפקיד הזה, שאגב שוכב עם.." והוא ממשיך לרכל על כל אדם שאי פעם עבד בחברת המשלוחים שלו.
אקס-
פוקימונים זה לא הכול במשחק הזה. באמת שלא. ואני בדיוק מגיע לזה!
------------
"טוב, כאן יש חוקים רבים, אבל רובם שווים לתחת. יש שלושה חוקים חשובים. הראשון- לא גונבים מגנב אחר. השני, אסור לחשוף את המקום הזה לאף אדם אלא אם כן הגעת לדרגה המתאימה. ושלוש, על כל גניבה שעשית בשביל הגילדה אתה מקבל רק 20%. ברור?"
אנג'ל ונדב- שכחתי להגיש את הדבר הכי חשוב, כשזה מדובר בדמויות שאני משחק (ובכך כולל חיות) אתם חייבים לחכות שאני אגיב. דוגמא טובה, אם ג'ון רוצה שהשועל שלו יתקוף את אנג'ל, אתם צריכים לחכות עד שאני אגיד אם זה הצליח כנ"ל לגבי קרבות.
---------
החום של הגחלת גורם לאנג'ל להשמיט את הרובה בכאב. אני מזכיר לכם שחיות מאולפות לא יכולות לתקוף בני אדם
גו'ני- "אני יוצא רק מחר."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 09:46 PM
[b] סין- "בגלל זה עניין אותי מה יש שם!" אומר השליח. "מה, נראה לך שאני מחטט כל פעם שאני שולח משהו?" הוא נהיה פתאום שקט. "טוב נו אולי קצת. בכל מקרה, מה שהחברה אומרת זה שזה הושאר במשרד של אחד הפקידים, אבל אני שמעתי, שהוא פשוט הופיע שם! הפקיד הזה, שאגב שוכב עם.." והוא ממשיך לרכל על כל אדם שאי פעם עבד בחברת המשלוחים שלו.
[/b][/quote]
"בסדר הבנתי" אני אומרת ומשתיקה אותו ואז מנסה ליפתוח את הכדור.
-
[b]
אנג'ל ונדב- שכחתי להגיש את הדבר הכי חשוב, כשזה מדובר בדמויות שאני משחק (ובכך כולל חיות) אתם חייבים לחכות שאני אגיב. דוגמא טובה, אם ג'ון רוצה שהשועל שלו יתקוף את אנג'ל, אתם צריכים לחכות עד שאני אגיד אם זה הצליח כנ"ל לגבי קרבות.
---------
החום של הגחלת גורם לאנג'ל להשמיט את הרובה בכאב. אני מזכיר לכם שחיות מאולפות לא יכולות לתקוף בני אדם
[/b][/quote]
אוקיי.
"זירו, תתקוף בגחלת שוב, תכוון אותה ליד הבחור הזה בשביל שלא יוכל להגיע אל הרובה!" אגיד בזמן שאתקרב אל הרובה ואנסה להרים אותו, ואז אכוון אותו אל ראשו אם אני מצליח לתפוס אותו.
-
[b] אקס-
פוקימונים זה לא הכול במשחק הזה. באמת שלא. ואני בדיוק מגיע לזה!
------------
"טוב, כאן יש חוקים רבים, אבל רובם שווים לתחת. יש שלושה חוקים חשובים. הראשון- לא גונבים מגנב אחר. השני, אסור לחשוף את המקום הזה לאף אדם אלא אם כן הגעת לדרגה המתאימה. ושלוש, על כל גניבה שעשית בשביל הגילדה אתה מקבל רק 20%. ברור?"
[/b][/quote]
"ברור ברור מה עכשיו?"אני שואל אותו
-
[b] אנג'ל ונדב- שכחתי להגיש את הדבר הכי חשוב, כשזה מדובר בדמויות שאני משחק (ובכך כולל חיות) אתם חייבים לחכות שאני אגיב. דוגמא טובה, אם ג'ון רוצה שהשועל שלו יתקוף את אנג'ל, אתם צריכים לחכות עד שאני אגיד אם זה הצליח כנ"ל לגבי קרבות.
---------
החום של הגחלת גורם לאנג'ל להשמיט את הרובה בכאב. אני מזכיר לכם שחיות מאולפות לא יכולות לתקוף בני אדם [/b][/quote]
"טוב נמאס לי "אומר אומר בזמן שאני קורע שתי חתיכות מהחולצה שלי ועוטף איתם את הידיים שלי ככה שהחום לא ישפיע אחר כך אני מרים את הרובה ואז יורה שתי יריות אזהרה קרוב לרגליים של הבחור הזה.
-
סין- את לוחצת על הכפתור הבולט בכדור, שנפתח לשניים ומתוכו יוצא שועל קטן עם אוזניים חומות. "זה שועל מונלייט." אומר השליח. "אני די רעב." את רואה שהוא לא מתנהג כמו חיה המיועדת לשחיטה, אלא עומד זקוף ללא ניע כמו החיות התחרותיות, רגע לפני שהן תוקפות.
נדב ואנג'ל- החשיבה המהירה של אנג'ל מאפשרת לו להרים את הרובה, שלא נשרף אלא רק התחמם. הוא יורה שתי יריות אזהרה, אחת פוגעת ברגל של זירו. זירו לא מיילל, אך הוא לא מצליח לעמוד כשדם חם נוטף מרגלו.
אקסטרים- הגנב מצביע על הדגלים שמעטרים את הבנין, בהם רואים תנין בוגר. "זה הסמל של הגילדה שלנו. על כן כל מצטרף מקבל תנין במתנה." הוא מביא מכיסו גולה אדומה קטנה, ולוחץ באצבעו על שטח בולט. הדבר מגדיל את הגולה לגודל של כדור טניס, ואז אתה מבין שזה כדור לוכד. הוא מחבר את הכדור למחשב שלו. "איזה שם אתה רוצה בשביל התנין שלך?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 09:58 PM
[b]
אקסטרים- הגנב מצביע על הדגלים שמעטרים את הבנין, בהם רואים תנין בוגר. "זה הסמל של הגילדה שלנו. על כן כל מצטרף מקבל תנין במתנה." הוא מביא מכיסו גולה אדומה קטנה, ולוחץ באצבעו על שטח בולט. הדבר מגדיל את הגולה לגודל של כדור טניס, ואז אתה מבין שזה כדור לוכד. הוא מחבר את הכדור למחשב שלו. "איזה שם אתה רוצה בשביל התנין שלך?" [/b][/quote]
"אני אקרא לו סטינג(sting)"אני אומר בחיוך
-
[b]
נדב ואנג'ל- החשיבה המהירה של אנג'ל מאפשרת לו להרים את הרובה, שלא נשרף אלא רק התחמם. הוא יורה שתי יריות אזהרה, אחת פוגעת ברגל של זירו. זירו לא מיילל, אך הוא לא מצליח לעמוד כשדם חם נוטף מרגלו.
[/b][/quote]
"חתיכת בן של ז***!!!" אצרח ואסתכל עליו במבט מטורף, ומבלי לחשוב פעמיים אזנק עליו ואתחיל להלום באגרופי בבטנו.
-
[b] סין- את לוחצת על הכפתור הבולט בכדור, שנפתח לשניים ומתוכו יוצא שועל קטן עם אוזניים חומות. "זה שועל מונלייט." אומר השליח. "אני די רעב." את רואה שהוא לא מתנהג כמו חיה המיועדת לשחיטה, אלא עומד זקוף ללא ניע כמו החיות התחרותיות, רגע לפני שהן תוקפות.
[/b][/quote]
"אוי הוא כזה חמוד!" אני אומרת ומרימה אותו "רק אם תנסה לאכול אותו אני אדאג שהוא יאכל אותך" אני אומרת בקור. "שלום לך!" אני אומרת לו ומחייכת אליו.
-
[b] נדב ואנג'ל- החשיבה המהירה של אנג'ל מאפשרת לו להרים את הרובה, שלא נשרף אלא רק התחמם. הוא יורה שתי יריות אזהרה, אחת פוגעת ברגל של זירו. זירו לא מיילל, אך הוא לא מצליח לעמוד כשדם חם נוטף מרגלו. [/b][/quote]
"מה עשיתי ?לא התכוונתי לפגוע בחיה היא לא עשתה לי כלום "אחשוב לעצמי בזמן שאתן לבחור מכה עם הקצה של הרובה .
-
אקסטרים-
"רושם.." הוא מנתק את הכבל. "קח." הוא נותן לך את הכדור המוקטן. "כדי שנוכל לנצל את הכישורים שלך הכי טוב, אנחנו צריכים לדעת במה אתה הכי טוב"
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex010.png[/img]
אנג'ל ונדב- ג'ון מרביץ לאנג'ל מכות, וביינתיים זירו מאבד עוד דם...
סין- המונלייט לא מגיב. השליח מוציא מחשב כיס מ.. ובכן הכיס, ובודק את הכדור. "זה מוזר, רוב המונלייטים מתוכנתים לשחיטה או כחיות מחמד, אבל זה מתוכנת לקרבות... בגלל זה הוא לא מגיב. הוא מגיב רק לפקודות של המאלף שלו. רשום שזו את... אבל, אין לו שם עדיין."