רומה
איזה אימון?
בבקשה תן אימון מדויק
מור
אני מצטער אבל אתה צריל לחכות לתגובה של איווי, אני שולח לו ה"פ
Printable View
רומה
איזה אימון?
בבקשה תן אימון מדויק
מור
אני מצטער אבל אתה צריל לחכות לתגובה של איווי, אני שולח לו ה"פ
"אין בעיה מור נלך אחריך,אני סומך על קנגי למרות שהוא קצת הכאיב לי" אני אומר לו ומתחיל ללכת אחרי מור וקנגי
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 02:31 PM
[b] רומה
איזה אימון?
בבקשה תן אימון מדויק
[/b][/quote]
אההה שכחתי שאתה לא הולך למכון כושר זה לא בשבילך
יאנו להרים משקולות,ריצה,חיטוב,מתח הבנת??
;~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני יחפש מכון כושר ~אם יש אם אין אז לא יודע אז אני ילך להרביץ לעצים כמו רוק לי~.
רומה
אני יודע איך עובד מכון כושר.
הכוונה היא תתאר בדיוק מה אתה עושה, במפורט.
תוכנית האימונים שלך
מור ודון
קנגי מתחיל ללכת אחרי שובל העקבות ואתם עוקבים אחריו, אחרי חמש דקות הוא מתחיל לרוץ ואתם ממהרים אחריו.
אתם מגיעים לגבעה גדולה ועולים עליה, בבקעה אתם רואים קבוצה של שלושים איש הולכת עם מגילה גדולה בידיים.
קנגי נובך למור כמה נביחות עם כמה תנועות
מור
קנגי מסמל לך שאלה הם האנשים שהוא איתר את הריח שלהם
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 06:27 PM
[b] מור ודון
קנגי מתחיל ללכת אחרי שובל העקבות ואתם עוקבים אחריו, אחרי חמש דקות הוא מתחיל לרוץ ואתם ממהרים אחריו.
אתם מגיעים לגבעה גדולה ועולים עליה, בבקעה אתם רואים קבוצה של שלושים איש הולכת עם מגילה גדולה בידיים.
קנגי נובך למור כמה נביחות עם כמה תנועות
מור
קנגי מסמל לך שאלה הם האנשים שהוא איתר את הריח שלהם [/b][/quote]
"אלה הם האנשים,דון..
אבל אנחנו מעט והם הרבה..
מה נעשה?"
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 06:27 PM
[b] רומה
אני יודע איך עובד מכון כושר.
הכוונה היא תתאר בדיוק מה אתה עושה, במפורט.
תוכנית האימונים שלך
[/b][/quote]
חימום סטנדרטי
ריצה 5 ק"מ~במציאות אני רץ קילומטר בשיעורי סםורט בלי בעייה אפילו שאני מעשן~
איגרוף על עץ כדי לחזק את החלק ביד שפוגע באגרוף.
הרמת משקולות במשקל הכי כבד שהוא יצליח להרים
ריצה על הליכון על מהירות גבוהה
אופני כושר
שכיבות שמיכה_200-300
מתח 100-200
אחרי שהוא מסיים זאת הוא הולך לישון.
[quote][i]Originally posted by Pein[/i]@Nov 5 2009, 06:31 PM
[b] "אלה הם האנשים,דון..
אבל אנחנו מעט והם הרבה..
מה נעשה?" [/b][/quote]
"תשמע אני מניח שכדאי שנתקוף אותם ביחידות אנחנו נצטרך לגרום להם לבוא 2 אלינו כול פעם ולחסל אותם השאלה היא איך נעשה את זה" אני אומר למור "גם קנגי יכול לעזור לנו לכסות כמות יפה של אנשים" אני מוסיף
רומה
תוכנית יפה, נוספת לדמות שלך כהערה.
ורק שתדע, ריצה 5 קילומטר זה כלום בשבילך, בקרוב תצתרך להגביר
מור
אתה מביט עליהם, הם לא נראים חזקים אבל הם רבים מאוד.
אתה צריך לחכות לתגובה של איווי, בקרוב תתפצלו בקרב ואז לא תהיו תלויים אחד בשני
דון
מור אומר לך "אלה הם האנשים,דון..
אבל אנחנו מעט והם הרבה..
מה נעשה?" ורוכך לבכון אותם.
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 06:42 PM
[b]
מור
אתה מביט עליהם, הם לא נראים חזקים אבל הם רבים מאוד.
אתה צריך לחכות לתגובה של איווי, בקרוב תתפצלו בקרב ואז לא תהיו תלויים אחד בשני
דון
מור אומר לך "אלה הם האנשים,דון..
אבל אנחנו מעט והם הרבה..
מה נעשה?" ורוכך לבכון אותם. [/b][/quote]
טוב אני עולה על קנג'י מתקרב אליהם ואז משתמש בג'וסטואים הבאים בסדר הזה:
סימון דינמי,שיטת ארבע הגפיים,שינוי צורה משולב ובסוף אני משתמש על כל ה30 בגארוגה!
"דון תחפה עליי אם תוכל!" אצרח אליו.
מור
תחכה לתגובה של איווי, אנימצטער אבל עד שהוא יגיב אני לא יכול לעשות כלום
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 06:42 PM
[b] רומה
תוכנית יפה, נוספת לדמות שלך כהערה.
ורק שתדע, ריצה 5 קילומטר זה כלום בשבילך, בקרוב תצתרך להגביר
[/b][/quote]
רגע היתבלבלתי אני רץ 2 קילומטר בלי בעייה 10 סיבובים כל סיבוב 200 מטר=]
ותעלה ל20 קילומטר משו כזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אקרא לחברי הצוות ויסביר להם על תוכנית האימונים הקבוע שלי ויראה עם הם מסכימים לעשות אותה ולצרף לה גם תוכנית אימונים על טכניכות ולמידת טכניכות חדשות אחדג מהשני.
שם דמות: לי נארה
שם משתמש: yossi
כפר/ארגון: כפר העלה
רקע: לי נארה הוא צאצא רחוק של נארה שיקאמרו.
לי מאוד אהב את משפחתו, הם היו משפחה ממוצעת בכפר העלה.
יום אחד, הם יצאו אל מחוץ לכפר להנאתם, אביו ישב לו מתחת לעץ ונמנם ואימו קטפה פירות מעצים.
לי השתעמם לו, הוא חשב על קרבות כנינג'ה, על המשימות הקשות שיכול לעשות, ונרדם לו.
כאשר התעורר, הוא מצא את הוריו שכובים על האדמה המלאה בדם, לי נתקף בזעזוע קשה ובכה המון, ומאותו רגע הפך להיות קר רוח, הוא לא ספר אף אחד מקילומטרים, ולא בכה עוד מעולם.
לי מנסה להיות נינג'ה עכשיו, ולחסל את כל מי שיש לו חשד שהוא הרג את הוריו.
שבט: נארה
יכולות של הדמות:
טאיג'וטסו- 12
נינג'וטסו- 13
גנג'וטסו- 0
התמחויות: נינג'וטסו
ציוד:
כסף:
גוטסואים:
הערות: אממ.. להירשם (:
לי נארה
יפה מאוד.
רשום.
שלב רביעי, בחירות גוטסואים.
בחר טאגיגוטסו אחד של צונין או שניים של גנין.
בגלל שלשבט נארה אין הרבה גוטסואים אתה מקבל את:
טכניקת תפיסת צללים- הטכניקה של שבט הנארה. על הטכניקה הזאת מבוססות כל הטכניקות שלהם, והיא מאפשרת לתפוס את הצל של היריב ואז לגרום לו לזוז כרצונך.
טכניקת חניקת צוואר הצללים- בעזרת טכניקת תפיסת צללים המשתמש לוכד את היריב, ואז מרים מהקרקע צל שחונק אותו.
תפירת צל- הנינגה מרים צל בצורת חוט מהקרקע והופך אותו לחד כמו חנית. בעזרת חוטים אלה אפשר לתפוס את היריב וגם לפצוע אותו קשות.
תבחר שתי טכניקות נינגוטסו של צונין או גנין מאלמנט דוטון
רומה
רונץ צוהל משמחה אבל מונו נופל על הריצפה ומתעלף.
אתה נזכר שהוא אקימיצי, ותוכנית האימונים שלך היא הסיוט הכי גדול שלהם, חוץ ממחסור באוכל
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 08:30 PM
[b] לי נארה
יפה מאוד.
רשום.
שלב רביעי, בחירות גוטסואים.
בחר טאגיגוטסו אחד של צונין או שניים של גנין.
בגלל שלשבט נארה אין הרבה גוטסואים אתה מקבל את:
טכניקת תפיסת צללים- הטכניקה של שבט הנארה. על הטכניקה הזאת מבוססות כל הטכניקות שלהם, והיא מאפשרת לתפוס את הצל של היריב ואז לגרום לו לזוז כרצונך.
טכניקת חניקת צוואר הצללים- בעזרת טכניקת תפיסת צללים המשתמש לוכד את היריב, ואז מרים מהקרקע צל שחונק אותו.
תפירת צל- הנינגה מרים צל בצורת חוט מהקרקע והופך אותו לחד כמו חנית. בעזרת חוטים אלה אפשר לתפוס את היריב וגם לפצוע אותו קשות.
תבחר שתי טכניקות נינגוטסו של צונין או גנין מאלמנט דוטון
[/b][/quote]
אוקיי..
אמרת שתי טכניקות נינג'וטסו מאלמנט דוטון נכון?
אלמנט אדמה- טכניקת דג תת קרקעי, אלמט אדמה- נהר אדמה נעה
בסדר?
בסדר גמור, רק תוסיף טאיגוטסו.
בחר טאגיגוטסו אחד של צונין או שניים של גנין
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 08:39 PM
[b] בסדר גמור, רק תוסיף טאיגוטסו.
בחר טאגיגוטסו אחד של צונין או שניים של גנין [/b][/quote]
אוקיי,
אני בוחר בשיחרור שערים.
בסדר.
שלב חמישי, תפקיד בכפר.
בעמודים 4-5 יש הסבר מה התפקידים שאפשר לקבל, או בעמוד באיזור
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 08:50 PM
[b] בסדר.
שלב חמישי, תפקיד בכפר.
בעמודים 4-5 יש הסבר מה התפקידים שאפשר לקבל, או בעמוד באיזור [/b][/quote]
מבצע משימות בכפר.
לי
פרטים על השרפה תמצא בתחילת המשחק עצמו
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 09:02 PM
[b] לי
פרטים על השרפה תמצא בתחילת המשחק עצמו
אני לא מוצא, תוכל לתת לי איזה עמוד?
------
אני קם ומתמתח.
'אחח.. אין לי כוח לעבוד, אני מעדיף להילחם בנינג'ות מאשר לעבוד עם חומרי בנייה!' אני אומר ויוצא מן הבית.
אני צועד לי לעבר האקדמיה.
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 08:30 PM
[b]
רומה
רונץ צוהל משמחה אבל מונו נופל על הריצפה ומתעלף.
אתה נזכר שהוא אקימיצי, ותוכנית האימונים שלך היא הסיוט הכי גדול שלהם, חוץ ממחסור באוכל [/b][/quote]
"אקימיצי אתה תעשה תאימון שלך אם יש לך אחד אני ורונץ ניתאמן כמו גברים יאלה מתחילים רצים קודם 20 קילומטרים ביער שמוביל למדבר ובחזרה~או שכמה שאתה חושב שזה 20 ק"מ.~
רומה
רונץ אומר "עשרים הקפות מסביב לכפר. מי שמגיע אחרון עושה עוד עשר הקפות על הידיים. בסדר?" ומונו ממהר להשיב "אני בחוץ. הלכתי לאימון אקימיצי מיוחד. ארוחה" ועוזב אתכם
לי
זה לא כזה משנה
[quote][i]Originally posted by MoR[/i]@Nov 5 2009, 06:46 PM
[b] טוב אני עולה על קנג'י מתקרב אליהם ואז משתמש בג'וסטואים הבאים בסדר הזה:
סימון דינמי,שיטת ארבע הגפיים,שינוי צורה משולב ובסוף אני משתמש על כל ה30 בגארוגה!
"דון תחפה עליי אם תוכל!" אצרח אליו. [/b][/quote]
אתחיל ללכת אחרי מור וכאשר מישהו יתקרב לעברו אתחיל לתקוף ב64 מכות יד
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 10:36 PM
[b] רומה
רונץ אומר "עשרים הקפות מסביב לכפר. מי שמגיע אחרון עושה עוד עשר הקפות על הידיים. בסדר?" ומונו ממהר להשיב "אני בחוץ. הלכתי לאימון אקימיצי מיוחד. ארוחה" ועוזב אתכם
[/b][/quote]
אני עונה לו בידיעה ש100 אחוז שאני יפסיד לו:"טוב ילאאה" בזמן שאני מתחיל לרוץ במהירות קבועה לא מהירה מידי ולא לאט מידי ב5 הסיבובים האחרונים אני נותן ריצה הכי מהירה שלי .
רומה
תוכנית יפה
________
בתחילת הריצה אתה לא רואה את רונץ שרץ מהר מקדימה.
בסיבוב האחרון, קצת לפני הסוף, אתה רואה אותו רץ במהירות הקבועה שלך, אחרי 9 סיבובים של ספרינט. כשהוא רואה אותך הוא נלחץ ומגביר מהירות, ומגיע לפניך.
אתה עושה עוד חמישה סיבובים ורונץ בא איתך, הפעם שניכם על הידיים, ובסוף הסיבוב החמישי שניכם נופלים בכניסה לכפר, מותשים.
רונץ אומר "אני אמשיך לתרגל את טכניקות הטאיגוטסו שלי. בנתיים כדי שתתאמן קצת עם השבט שלך לא?"
דון ומור
למור- שיטת ארבע הגפיים זו צורת לחימה
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 11:03 PM
[b] דון ומור
למור- שיטת ארבע הגפיים זו צורת לחימה
"דון עקב אותם! אני רץ אחרי גנבי המגילה!" אני אומר עולה על קנג'י וטס בעקבותיהם.
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 5 2009, 11:03 PM
[b] רומה
תוכנית יפה
________
בתחילת הריצה אתה לא רואה את רונץ שרץ מהר מקדימה.
בסיבוב האחרון, קצת לפני הסוף, אתה רואה אותו רץ במהירות הקבועה שלך, אחרי 9 סיבובים של ספרינט. כשהוא רואה אותך הוא נלחץ ומגביר מהירות, ומגיע לפניך.
אתה עושה עוד חמישה סיבובים ורונץ בא איתך, הפעם שניכם על הידיים, ובסוף הסיבוב החמישי שניכם נופלים בכניסה לכפר, מותשים.
רונץ אומר "אני אמשיך לתרגל את טכניקות הטאיגוטסו שלי. בנתיים כדי שתתאמן קצת עם השבט שלך לא?"
[/b][/quote]
בתוכנית אימונים רשמת בהרמת מישקולות 15 קילו זה כלום אני מרם 15 קילו בלי בעייה-אחי הקטןXD- תעלה את זה ל90-150 קילו ככה זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
"לא אני מעדיף לעבוד לבד אני לא שומך על חברי השבט שלי" אני אומר והולך משם אחרי שאני מסיים להיתאגרף על קרש אימונים, אני ינסה להיתאמן על הסיחרור השמימי שלי כדי לנסות ואולי להצליח לשנות אותו לסיחרור שמימי גדול ואז אלך לאזור השבט ואחפש את אחד הזקנים של השבט אם אפגוש אחד אניח אבקש ממנו ללמד אותי את טכניכת ~"תשעת סימני הנבואה של כף האוויר"~.
[quote][i]Originally posted by MoR[/i]@Nov 5 2009, 11:21 PM
[b] "דון עקב אותם! אני רץ אחרי גנבי המגילה!" אני אומר עולה על קנג'י וטס בעקבותיהם. [/b][/quote]
"ללא בעיה!" אני אומר ומתחיל להקיף אותם בכפילים לאחר מכן משתמש בקאטון-כדור אש
דון
כפילים לא יכולים לעשות כלום. הם לא ממשיים ונעלמים בנגיעה
אתה יורה כדור אש גדול לכיוון אבל רובם קופצים הצידה בקלות וחומקים, ואחד מהם לא מנסה אפילו לחמוק. אתה לא מצליח לראות מה קורה, אבל אחרי שכדור האש נעלם, שניים מהם שוכבים על הריצפה חרוכים, והאחד שלא ניסה לחמוק נעלם כלא היה. אתה רואה חרב חודרת מתוך האדמה החוצה ומתקדמת במהירות לכיוונך, מאיימת לחתוך אותך לשניים.
מור
אתה עולה על קנגי ומתחיל לרכב, עשרה שודדים ממהרים לצאת אחריך, מתעלמים מהכפילים של דון. אתה רואה את דון יורה כדור אש ענקי שרובם חומקים ממנו, אבל אין לך זמן לראות את המשך הקרב, שכו פצצת עשן פגעה באבןלצד קנגי והתפוצצה, מעוורת אותך לרגע. כשהעשן מתפזר, אתה וקנגי מוקפים ע"י עשרת השודדים שרדפו אחריך, שמחזיקים חרבות ועומדים מוכנים לקרב.
בנתיים אתה רואה את חמשת השודדים שברחו עם המגילה מתחילים להתרחק
רומה
אין לך סופר כוח. אני יודע שזה נמוך אבל אתה היוגה, הכוח ידיים שלך לא גבוהה יותר מדי, בעיקר המהירות. אתה לא משתמש באגרוף הברזל, אתה משתמש באגרוף העדין, תזכור. אני מוריד את האגרוף כי היוגה לא ממש מתאגרפים, והמקום אימון היחיד שהם יכולים באמת להתאמן בו על האגרוף העדין זה האיזור של השבט
אתה הולך לשטח פתוח ועובד במשך שעה שלמה על הסיחרור השמימי, אתה מסוגל למתוח אותו קצת יותר זמן אבל לא השגת עוד תוצרים. אתה הולך לאיזור השבט ומגלה שרוב הזקנים בדיוק מדריכים ילדים צעירים, והשניים היחידים שלא עובדים עם תלמידים לא הסתדרו עם אבא שלך, ובגלל זה הם לא נתנו לך יחס טוב, אף פעם
[quote][i]Originally posted by Naruto- the best anime[/i]@Nov 6 2009, 07:25 PM
[b] מור
אתה עולה על קנגי ומתחיל לרכב, עשרה שודדים ממהרים לצאת אחריך, מתעלמים מהכפילים של דון. אתה רואה את דון יורה כדור אש ענקי שרובם חומקים ממנו, אבל אין לך זמן לראות את המשך הקרב, שכו פצצת עשן פגעה באבןלצד קנגי והתפוצצה, מעוורת אותך לרגע. כשהעשן מתפזר, אתה וקנגי מוקפים ע"י עשרת השודדים שרדפו אחריך, שמחזיקים חרבות ועומדים מוכנים לקרב.
בנתיים אתה רואה את חמשת השודדים שברחו עם המגילה מתחילים להתרחק
[/b][/quote]
"דון עקב אותם!" אצרח אליו.
"עופו לי מהעיניים!" אצרח על ה10 וכשאני על קנג'י אני מסמן לו לרוץ במהירות גם אם אני דורס אותם הכל בכדי לעקוב אחרי השודדים עם המגילה מבלי שהם יברחו משדה הראיה שלי.
מור
אם לא הבנת הם מקיפים אותך, אתה בתוך מעגל
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 6 2009, 07:25 PM
[b]
רומה
אין לך סופר כוח. אני יודע שזה נמוך אבל אתה היוגה, הכוח ידיים שלך לא גבוהה יותר מדי, בעיקר המהירות. אתה לא משתמש באגרוף הברזל, אתה משתמש באגרוף העדין, תזכור. אני מוריד את האגרוף כי היוגה לא ממש מתאגרפים, והמקום אימון היחיד שהם יכולים באמת להתאמן בו על האגרוף העדין זה האיזור של השבט
אתה הולך לשטח פתוח ועובד במשך שעה שלמה על הסיחרור השמימי, אתה מסוגל למתוח אותו קצת יותר זמן אבל לא השגת עוד תוצרים. אתה הולך לאיזור השבט ומגלה שרוב הזקנים בדיוק מדריכים ילדים צעירים, והשניים היחידים שלא עובדים עם תלמידים לא הסתדרו עם אבא שלך, ובגלל זה הם לא נתנו לך יחס טוב, אף פעם [/b][/quote]
טוב אין לי כוח אלייך ולמשחק שלך אני לא יגיד סיבה כי התוצאות שלה יהיו באן פורש.
רומה
בסדר.
אני מוחק אותך מרשימת השחקנים
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 8 2009, 07:04 PM
[b] מור
אם לא הבנת הם מקיפים אותך, אתה בתוך מעגל
סימון דינמי,שיטת ארבע הגפיים,שינוי צורה משולב ובסוף אני משתמש על כולם במעגל בגארוגה!
מור
יש רק בעיה אחת ממש קטנה.
אתה עדיין לכוד במעגל של 10 אנשים.
חמשיה אנשים עדיין בוחים ממך עם המגילה בידיים שלהם ולא הצלחת לדרוס אף אחד
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 10 2009, 06:34 PM
[b] מור
יש רק בעיה אחת ממש קטנה.
אתה עדיין לכוד במעגל של 10 אנשים.
חמשיה אנשים עדיין בוחים ממך עם המגילה בידיים שלהם ולא הצלחת לדרוס אף אחד [/b][/quote]
אצמד לקנג'י ממש חזק ואז אגיד לו:"קפוץ! בשיא הכח ובשיא הגובה!"
מור
קנגי קופץ מעל האנשים במעגל ועובר אותם, הוא מתחיל לרוץ במהירות אבל עוצר אחרי כמה מטרים. אתה מביט קדימה, ורואה שמולך נוצר מסדרון צר, והקיר השמאלי שלו קרס פנימה, חוסם את המעבר. האבנים גבוהות מאוד ולא תוכל לטפס עליהן, ובנתיים עשרת השודדים שקפצת מעליהם מתקדמים לכיוונך במהירות
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 10 2009, 07:02 PM
[b] מור
קנגי קופץ מעל האנשים במעגל ועובר אותם, הוא מתחיל לרוץ במהירות אבל עוצר אחרי כמה מטרים. אתה מביט קדימה, ורואה שמולך נוצר מסדרון צר, והקיר השמאלי שלו קרס פנימה, חוסם את המעבר. האבנים גבוהות מאוד ולא תוכל לטפס עליהן, ובנתיים עשרת השודדים שקפצת מעליהם מתקדמים לכיוונך במהירות [/b][/quote]
"קנג'י! רוץ חזרה אליהם ואז תנסה לדרוס אותם!
אם לא תצליח תנסה לנשוך אותם."
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 5 2009, 10:36 PM
[b]
לי
זה לא כזה משנה
אני רץ לאזור אך שומר מרחק מן העשן, תופס פינה ליד עץ ומחכה לראות מה יקרה.
לי
אתה מגיע למרחק של עשרים מטרים מהשער וניצמד לעץ, מתקופף כדי שלא יראו אותך. שלושה אנשים מחול עומדים בשער, יורים גלי רוח ענקיים בהנפת יד. האש הובערה ע"י שני גונינים שניסו לתקוף את האנשי החול בגוטסו אש, אבל הרוח הסיתה את המתקפה לשער.
מור
אתה צועק וקנגי מסתובב במהירות, קופץ ומועך שלושה אנשים. שודד רביעי מנסה לקפוץ על קנגי אבל אתה בועט בו הצידה, וכל השישה האחרים מבצעים את סימני הידיים של הגוטסו ' אלמנט אש-כדור אש' במהירות, כשאתה בניהם