-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 12:05 AM
[b] [color=purple]ניב
------
היא אומרת מיצתערת וממשיך ללכת.
התה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני הראשון בעל חרב עץ ארוכה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).
המון ילדים נימצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה,הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בהילד השני.[/color] [/b][/quote]
לא הבנתי מי אוחז באיזה נשק אז ואת מהלך הקרב.
תוכל להסביר שוב בבקשה?
ואני לא יכול לומר לך שעה מסויימת, אני לא אהיה פעיל בצורה רצינית עד יום רביעי הבא כולל.
המספר שאני בוחר הוא 5
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 11:23 AM
[b] [SIZE=3][color=red]הודעה חשובה לכולם[/color][/SIZE] כולם בהודעה הבאה לירשום מיספר בין 1-100, בדף מ'ס 1 ההיה רשום הקרבות של כול אחד (לפי שעה כול מי שלא יכול שישלך לי בפרטי את הבקשה שלו לשעה מסוימת).
----------
[color=purple]
אופיר
--------
כשאתה מחזיק את החרבות אתה מרגיש הרגשה מדהימה הגוף שלך נעסה קל ואתה מרגיש שליטה בחרב שלך.
אנה אומרת לך "בו אנחנו צריכים למהר להרשם לתחרות" ומוסיפה "בו אחרי".[/color] [/b][/quote]
אלך אחריה, אמשיך לאחוז בחרבות בחוזקה
"אס מה עם הרוח המלווה שלי?" אשאל אותה תוך כדי הליכה
*המספר שאני בוחר 88*
-
[b] [color=purple]לן
---
אתה ניכנס לחדר הסמוך לסיפרייה,היא מדליקה את האור ואתה רואה המון חרבות ונשקים.
היא אומרת לך "יש לי נשק שממש מתאים לך,הוא נשק חזק גדול מיוחד ויפה" ומתקדמת לעבר הקיר,היא מורידה בד גדול ואתה רואה נשק יפיפה זה חרב ענקית היא מוסיפה "אתה רוצה אותה".[url]http://img232.imageshack.us/img232/2333/sword2900ii1.png[/url][/color] [/b][/quote]
היה לי קרב אחד.
----
אני מחזיק את החרב, ''וואו, איזה חרב יפה, אני ממש רוצה אותה.'' אומר בחיוך ואז אוריד אותה, ''תודה..'' אומר ואסתכל עליה.
-
[b]
[color=blue]ריקאגו
----------
גאיה מתקדמת לעבר הכניסה לסדה התעופה הכניסה מרשימה ויש לצידה פסלים של מטוסים.
היא עוברת את השער ואתה אחריה המון אנשים נימצאים בלובי ומחכים טיסותיהם.
גאיה אומרת "תחפש טיסה a5sd8 למיאמי".[/color]
[/b][/quote]
אני הולך ושואל את העובדים שם מתי יוצאת הטיסה הבאה a5sd8 למיאמי.
- - - - - -
אם גם אני קשור אז אני בוחר במספר 3
-
לן
מה המיספר?
[color=purple]---
אתה מחזיק את החרב ואתה מרגי שיוצה מהחרב כוח עצום, אתה מניף את החרב והכוח הזה ניכנס לתוך גופחה.
אלקס אומרת לך "אנחנו צריחים למהר עוד מאת 12:00 בוא"ומיתקדמת לעבר המעלית.[/color]
[color=blue]ריקאגו
אתה קשור אבל עוד לא הגעתה לחלק של האוונט. :P
---------
שני עובדים גדולים ומפחידים אומרים "תילך למעבר 5 כול הטיסות למיאמי עוברות משם" גאיה צועקת "בו למעבר 5 הטיסה עוד חצי שעה".[/color]
[color=purple]ניב
-----
אתה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני.
[SIZE=3]הראשון בעל חרב עץ ארוכה.[/color]
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).[/SIZE]
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון (זה בעל חרב העץ) רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ.
הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו של הילד השני כאשר הילד הראשון פוגע בחרבו של הילד השני,הילד השני ניגרר ועף לאחור הילד מפיל את חרבו והוא נופל על האדמה.</span>
[color=purple]
אופיר
--------
"את זה נגלה ב אחד בלילה" אנה אומרת לך וממשיכה ללכת עד שהיא מגיע לספר שמונך על קבר.
היא אומרת לך "אתה איך אתה רוצה שיקראו לך (כינוי שם מלא או את שמך במשחק) ופותחת את הספר.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 02:44 PM
[b]
[color=purple]
אופיר
--------
"את זה נגלה ב אחד בלילה" אנה אומרת לך וממשיכה ללכת עד שהיא מגיע לספר שמונך על קבר.
היא אומרת לך "אתה איך אתה רוצה שיקראו לך (כינוי שם מלא או את שמך במשחק) ופותחת את הספר.[/color] [/b][/quote]
"אופיר...פשוט אופיר " אומר לאנה
-
[b] [color=blue]ריקאגו
אתה קשור אבל עוד לא הגעתה לחלק של האוונט. :P
---------
שני עובדים גדולים ומפחידים אומרים "תילך למעבר 5 כול הטיסות למיאמי עוברות משם" גאיה צועקת "בו למעבר 5 הטיסה עוד חצי שעה".[/color]
[/b][/quote]
אני הולך אם גאיה לכיוון מעבר 5
-
[color=purple]אופיר
-------
"אתה מ'ס 88 זה המספר שלך כול פעם שההיה רשום מ"ס 88 אתה תדע שזה אתה" היא אומרת לך ומוסיפה "הרוח אתה צריך להילחם טוב כדאי שרוח חזקה תיבחר אותך ואתה תיבחר בה" ;) .[/color]
[color=blue]ריקאגו
----------
אתה ניגש למעבר 5 והפקידה אומרת לך "שלום טיסה a5sd8 כמעת מלאה חיכינו לכם הרבא מאוד זמן" היא אומרת בחיוך.
גאיה עונה לה "הינה הכרטיסים והמיזוודות" והפקידה מוסיפה "אוקי בוא אחרי" אתה וגאיה עוקבים אחריה וניכנסים למטוס המטוס גדול ומרובך ואתם ניכנסים למושבי v.i.p הכול ניראה כמו חדר של ראשי ממשלה,הכול מרופד וכול החדר ניראה כול כך גדול יש לכם טלויזיה ענקית 72 אינץ מחשב ומיטה גדולה.
גאיה אומרת לך "אתה יכול לישתות מה שאתה רוצה,ולעסות מה שאתה רוצה".[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:02 PM
[b] [color=purple]אופיר
-------
"אתה מ'ס 88 זה המספר שלך כול פעם שההיה רשום מ"ס 88 אתה תדע שזה אתה" היא אומרת לך ומוסיפה "הרוח אתה צריך להילחם טוב כדאי שרוח חזקה תיבחר אותך ואתה תיבחר בה" ;) .[/color]
[/b][/quote]
"אוקיי אין בעיה " אומר לאנה
ואתחיל לנופך בחרבות שלי כדי להתרגל אליהן
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:02 PM
[b]
[color=blue]ריקאגו
----------
אתה ניגש למעבר 5 והפקידה אומרת לך "שלום טיסה a5sd8 כמעת מלאה חיכינו לכם הרבא מאוד זמן" היא אומרת בחיוך.
גאיה עונה לה "הינה הכרטיסים והמיזוודות" והפקידה מוסיפה "אוקי בוא אחרי" אתה וגאיה עוקבים אחריה וניכנסים למטוס המטוס גדול ומרובך ואתם ניכנסים למושבי v.i.p הכול ניראה כמו חדר של ראשי ממשלה,הכול מרופד וכול החדר ניראה כול כך גדול יש לכם טלויזיה ענקית 72 אינץ מחשב ומיטה גדולה.
גאיה אומרת לך "אתה יכול לישתות מה שאתה רוצה,ולעסות מה שאתה רוצה".[/color] [/b][/quote]
"תודה" אומר לה בעודי מחייך אני הולך ומדליק את המחשב ושואל אותה "גאיה, איך זה שאנחנו במושב v.i.p זה לא עולה המון כסף?"
-
[color=blue]ריקאגו
---------
גאיה אומרת לך "כסף זה לא הבעיה אני ממש עשירה אז להורים שלי לא אכפת כמה אני מוציאה בכול מצב באותו יום אבא שלי יכבל פי חמש,אז אנחנו יכולים להוצי כמה כסף שבא לנו". [/color]
[color=purple]אופיר
סים לב בעמוד הראשון יש הודעה חשובה בשבילך
---------
האנה אומרת לך אני הולכת לחפש מידע על מ'ס 47 בינתיים תעשה משהו.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:22 PM
[b] [color=blue]ריקאגו
---------
גאיה אומרת לך "כסף זה לא הבעיה אני ממש עשירה אז להורים שלי לא אכפת כמה אני מוציאה בכול מצב באותו יום אבא שלי יכבל פי חמש,אז אנחנו יכולים להוצי כמה כסף שבא לנו". [/color]
[/b][/quote]
"ואו יש לך חיים ממש טובים" אומר ואחייך "בטח יש לך אחוזה ובה כל מה שאת רוצה".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:22 PM
[b]
[color=purple]אופיר
סים לב בעמוד הראשון יש הודעה חשובה בשבילך
---------
האנה אומרת לך אני הולכת לחפש מידע על מ'ס 47 בינתיים תעשה משהו.[/color] [/b][/quote]
אלך לצד לפינה שקטה ואתאמן שם עם החרבות שלי
-
[color=blue]ריקאגו
---------
היא צוחקת ואומרת לך "מה זה משנה,אנחנו עומדים להיות במיאמי בבית חוף ענקי".[/color]
[color=purple]אופיר
--------
אתה מצליח להיתרגל לחרבות ואתה שומע "88 הקרב שלך מתחיל עוד מאת,תגיע לשער הכניסה ".[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:55 PM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
אתה מצליח להיתרגל לחרבות ואתה שומע "88 הקרב שלך מתחיל עוד מאת,תגיע לשער הכניסה ".[/color] [/b][/quote]
אקח את החרבות ואתחיל לרוץ במהירות לעבר שער הכניסה
-
[color=purple]אופיר
-------
אתה מגיע לשער ואתה רואה המון ילדים מביטים בך.
אתה שומעה את הקול "אתה מוכן לקרב שלך" הקול אומר בטון נמוך.
אתה רואה ילד בגיל שלך בערך עומד עם חרב קטאנה,בעלת להב חד ובוהק.
"הילד אומר זה היריב שלי חחח" :lol: .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 04:05 PM
[b] [color=purple]אופיר
-------
אתה מגיע לשער ואתה רואה המון ילדים מביטים בך.
אתה שומעה את הקול "אתה מוכן לקרב שלך" הקול אומר בטון נמוך.
אתה רואה ילד בגיל שלך בערך עומד עם חרב קטאנה,בעלת להב חד ובוהק.
"הילד אומר זה היריב שלי חחח" :lol: .[/color] [/b][/quote]
"אל תמעיט בערכי מי שאתה לא מכיר! " אומר לילד בכעס
ואאחוזר בחוזקה בחרבות שלי
-
[color=purple]אופיר
--------
"חחח" הוא אומר ומחזיק בחרבו.
אתה שומעה את הקול שוב "מוכנים תתחילו בקרב" וליפני שאתה סם לב אתה רואה שהילד רץ אליך במהירות רבה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 04:12 PM
[b] [color=purple]אופיר
--------
"חחח" הוא אומר ומחזיק בחרבו.
אתה שומעה את הקול שוב "מוכנים תתחילו בקרב" וליפני שאתה סם לב אתה רואה שהילד רץ אליך במהירות רבה.[/color] [/b][/quote]
אקפוץ לגובה מעל הילד ואתחיל לנפנף בחרבותיי לכיוון ראשו
-
[color=purple]אופיר
--------
אתה קופץ באוור והילד מאחוריך.
הוא מתקדם אליך במהירות רבה,והוא מניף את חרבו.
אתה מניף את חרבך הימנית ופוגע בחרבו.
הוא נופל על האדמה ופוגעה באבן שהיתה מאחורב.
הוא שוכב על האדמה ואתה נוחת לידו.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 04:30 PM
[b] [color=purple]אופיר
--------
אתה קופץ באוור והילד מאחוריך.
הוא מתקדם אליך במהירות רבה,והוא מניף את חרבו.
אתה מניף את חרבך הימנית ופוגע בחרבו.
הוא נופל על האדמה ופוגעה באבן שהיתה מאחורב.
הוא שוכב על האדמה ואתה נוחת לידו.[/color] [/b][/quote]
אתחיל להתקדם לעברו במהירות, אנסה לשסף לו את הידיים כדי שלא יוכל להחזיק בחרבו יותר
-
[b] [color=purple]ניב
-----
[SIZE=3]הראשון בעל חרב עץ ארוכה.[/color]
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).[/SIZE]
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון (זה בעל חרב העץ) רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ.
הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו של הילד השני כאשר הילד הראשון פוגע בחרבו של הילד השני,הילד השני ניגרר ועף לאחור הילד מפיל את חרבו והוא נופל על האדמה.</span> [/b][/quote]
כשיש שני אנשים עם חרב שנלחמים ואני לא מכיר אף אחד מהם, תשתמש במראה שלהם או במראה של החרב שלהם כדי ליצור הבדלה בניהם
והחלק האחרון שהילד נופל, הוא ממש לא ברור. בכללי די קשה להבין את התגובה, אבל את החלק האחרון אני פשוט לא מסוגל להבין
ואני נאלץ להעיר לך שוב, אל תגיב רק לשחקן אחד, תחכה שלפחות שניים יגיבו
-
[color=purple]ניב
------
הראשון בעל חרב עץ ארוכה יש לו שער ארוך וחום,והוא גובה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים) יש לו שער קצר ובלונדיני,והוא בגובה ממוצע.
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הילד בעל השער החום רץ לעבר הילד השני.
כשהילד בעל השער החום מתקרב לילד בעל השער הבלונדיני.
הילד בעל השער הבלונדיני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הגובה מניף את חרבו לעבר הילד הבלונדיני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו,כאשר הילד הגובה פוגע בחרבו של הילד הבלונדיני,הילד הבלונדיני ניגרר ועף לאחור הוא מפיל את חרבו ונופל על האדמה. [/color]
[color=purple]אופיר
--------
אתה רץ לעברו והוא מנסה לקום.
אתה רץ ופוגע בו,אתה מעיף אותו והוא שוב נופל על הגב .
מרים את הרואש ואומר לך"זה כול מה שיש לך"הוא מלה סימנים וחתכים אך הוא מצליח לקום.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 05:09 PM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
אתה רץ לעברו והוא מנסה לקום.
אתה רץ ופוגע בו,אתה מעיף אותו והוא שוב נופל על הגב .
מרים את הרואש ואומר לך"זה כול מה שיש לך"הוא מלה סימנים וחתכים אך הוא מצליח לקום.[/color] [/b][/quote]
ארוץ אליו במהירות ואנופף את החרב הירוקה מלמעלה למטה ואת החרב השחורה מימין לשמאל כדי ליצור מיצן צורת תקיפה של צלב שתחתוך אותו
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 05:09 PM
[b] [color=purple]ניב
------
הראשון בעל חרב עץ ארוכה יש לו שער ארוך וחום,והוא גובה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים) יש לו שער קצר ובלונדיני,והוא בגובה ממוצע.
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הילד בעל השער החום רץ לעבר הילד השני.
כשהילד בעל השער החום מתקרב לילד בעל השער הבלונדיני.
הילד בעל השער הבלונדיני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הגובה מניף את חרבו לעבר הילד הבלונדיני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו,כאשר הילד הגובה פוגע בחרבו של הילד הבלונדיני,הילד הבלונדיני ניגרר ועף לאחור הוא מפיל את חרבו ונופל על האדמה. [/color] [/b][/quote]
אני ממשיך לצפות בקרב מסוקרן, וכשהוא נגמר ניגש לאדם קרוב ושואל אותו "מה קורה פה?"
-
[b] לן
מה המיספר?
[color=purple]---
אתה מחזיק את החרב ואתה מרגי שיוצה מהחרב כוח עצום, אתה מניף את החרב והכוח הזה ניכנס לתוך גופחה.
אלקס אומרת לך "אנחנו צריחים למהר עוד מאת 12:00 בוא"ומיתקדמת לעבר המעלית.[/color] [/b][/quote]
1 /=
----
''אוקיי.'' אומר ואחזיר את החרב לנדן שלה, אקח את הנדן איתי ואלך אחריי אלקס.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 8 2010, 03:55 PM
[b] [color=blue]ריקאגו
---------
היא צוחקת ואומרת לך "מה זה משנה,אנחנו עומדים להיות במיאמי בבית חוף ענקי".[/color]
[/b][/quote]
"צודקת" אומר ואשאל אותה "תוך כמה זמן את חושבת שנגיע למיאמי?"
-
[color=red]מיצתער אבל השבועה אני לא יגיב במשחק. :( [/color]-------
[color=blue]ריקאגו
---------
היא עונה לך "לפי דעתי בערך בעוד 13 שעות,אבל אל תידאג יש מה לעשות במטוס הזה"ומחיכת חיוך קטן.[/color]
[color=purple]לן
----
אתה מכניס את החרב לנידון וסם אותו על הגב.
אתה ואלקס ניכנסים למעלית ושם היא שואלת אותך "איזה רוח אתה רוצה?".
ליפני שאתה עונה המעלית ניפתחת ואלקס יוצת מימנה היא אומרת "אתה ממש איטי".[/color]
[color=purple]
ניב
-----
ילד אומר לך "זה אחד מקרבות היכולת בהם כול שאמן מציג את יכולת הקרב שלו".
"אתה גם שאמן?" הילד שואל בסקרנות.[/color]
[color=purple]
אופיר
---------
אתה רץ אל הילד במהירות רבה והילד מתקדם אליך,אתה סם לב שהוא צולעה ולא זז כול כך מהר.
אתה מתקרב אלו והוא מנסה לפגוע בך עם חרבו.
הוא לא מצליח ליפגוע ואתה מנצל את ההזדמנות וחותך אותו.
הוא נופל על הריצפה ומקבל מכה רצינית מן האדמה וכולו מלה דם.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 10 2010, 03:52 PM
[b] [color=red]מיצתער אבל השבועה אני לא יגיב במשחק. :( [/color]-------
[color=purple]
ניב
-----
ילד אומר לך "זה אחד מקרבות היכולת בהם כול שאמן מציג את יכולת הקרב שלו".
"אתה גם שאמן?" הילד שואל בסקרנות.[/color] [/b][/quote]
רוצה להקפיא אותו?
[b]
[color=purple]
אופיר
---------
אתה רץ אל הילד במהירות רבה והילד מתקדם אליך,אתה סם לב שהוא צולעה ולא זז כול כך מהר.
אתה מתקרב אלו והוא מנסה לפגוע בך עם חרבו.
הוא לא מצליח ליפגוע ואתה מנצל את ההזדמנות וחותך אותו.
הוא נופל על הריצפה ומקבל מכה רצינית מן האדמה וכולו מלה דם.[/color] [/b][/quote]
אלך לעמוד מעליו ואכוון את החרבות שלי לגרונו
"אני מניח שזה ניצחון טכני? "
-
[b]
[color=blue]ריקאגו
---------
היא עונה לך "לפי דעתי בערך בעוד 13 שעות,אבל אל תידאג יש מה לעשות במטוס הזה"ומחיכת חיוך קטן.[/color]
[/b][/quote]
"אוקי" אענה לה ואלך למחשב ואחפש איזה משחק לשחק בו...
-
[b] [color=purple]לן
----
אתה מכניס את החרב לנידון וסם אותו על הגב.
אתה ואלקס ניכנסים למעלית ושם היא שואלת אותך "איזה רוח אתה רוצה?".
ליפני שאתה עונה המעלית ניפתחת ואלקס יוצת מימנה היא אומרת "אתה ממש איטי".[/color] [/b][/quote]
''תודה רבה באמת.'' אומר בקצת כעס ואז אגיד, ''אני רוצה רוח של סמוראי חזק, ממש חזק.''
-
<div align="Center">[b]מוקפא לבקשת פותח המשחק[/b]</div>
-
<div align="Center">[b]המשחק מופשר לבקשת פותח המשחק[/b]</div>
-
[color=purple]לן
---
היא עונה לך "אני חושבת שיש רוח שמתאימה לך גם היא ממש לא סובלנית אבל חזקה מאוד" וממשיכה להתקדם במהירות.[/color]
[color=blue]ריקאגו
---------
אתה משחק בפרוטוטייפ.
אתה משחק בו מלה זמן ואתה מתחיל להיות צמאה,אתה מחפש משהוא לישתות ואתה לו מוצה,אתה מוזיז את המחשב נייד ואתה רוצה לישאול את גאיה אם היא יודעת איפו יש משהוא לישתות ואתה רואה שאף אחד לו יושב בכיסה שלה.[/color]
[color=blue]אופיר
-------
הילד כולו שטוף בדם ומלה סימנים וחתחים אומר לך "אתה מאוד חזק מיצתער שזילזלתי בך"אומר לך בתשישות וניראה מאוד חלש ועייף.[/color]
[color=blue]ניב
-----
הילד שואל אותך בחשש ובסקרנות "איך קוראים לך?".[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:11 PM
[b]
[color=blue]אופיר
-------
הילד כולו שטוף בדם ומלה סימנים וחתחים אומר לך "אתה מאוד חזק מיצתער שזילזלתי בך"אומר לך בתשישות וניראה מאוד חלש ועייף.[/color]
[/b][/quote]
"אז אני מניח שניצחתי...אז מה קורה עכשיו? " אשאל בקול רם ואחפש את השופט
-
[b] [color=purple]לן
---
היא עונה לך "אני חושבת שיש רוח שמתאימה לך גם היא ממש לא סובלנית אבל חזקה מאוד" וממשיכה להתקדם במהירות.[/color]
[/b][/quote]
''תגידי, את היית חברה של האיש שביקר אותנו בבית שלי? מה הקטע שלו? ונראה לי שאולי אני מתחיל להתאהב בך.'' אומר ואסתכל לה בפנים.
-
[color=purple]לן
---
היא צוחקת ומחיכת ואומרת לך "זה שפגשנו בבית שלך היה אמור להיות ארוסי לעתיד ואני פשות לו רציתי אותו סיפור ממש ארוך ואין לנו זמן להתעמק בו.
בכול מיקרה אני מבתיחה לספר לך את הסיפור שההיה לנו זמן"אתם נימצאים שני רחובות מבית הקברות.[/color]
[color=purple]אופיר
--------
הילד אומר לך "אחי אין שופט פו ואין מנצחים או מפסידים פשות יש חזקים וחלשים הקרבות מראים לרוחות איזה מהמתמודדים חזקים ואיזה חלשים" אתה סם לב שלאט לאט האנשים מתפזרים והולכים משם.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:37 PM
[b]
[color=purple]אופיר
--------
הילד אומר לך "אחי אין שופט פו ואין מנצחים או מפסידים פשות יש חזקים וחלשים הקרבות מראים לרוחות איזה מהמתמודדים חזקים ואיזה חלשים" אתה סם לב שלאט לאט האנשים מתפזרים והולכים משם.[/color] [/b][/quote]
אלך לחפש את אנה לספר לה על הקרב שהיה לי
-
[b] [color=blue]ניב
-----
הילד שואל אותך בחשש ובסקרנות "איך קוראים לך?".[/color] [/b][/quote]
אומר "לי קוראים ניב, ולך?"