-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 8 2010, 11:41 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מיד לוקח פוקדור ריק וזורק על ראלטס, ראלטס נשאב אל הפוקדור והפוקדור זז קדימה ואחורה ומסתחרר, לאחר כמה שניות הוא נעצר. *לכדת ראלטס!*[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני כל כך גאה בך פיפלאפ! " אומר באושר ואקח את הפודכור של ראלטס לידיי
לאחר מכן אמשיך להתקדם לעבר אורבורג לקרב המכון הראשון שלי
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
הינה, המשכת (:
-----
אתה מעודד את מדקיפ והילד מצווה על מדקיפ להשתמש בשריטה ואז באקדח מים, מגבי כבר נראה תשוש ומשתמש בשריטה גם הוא, שניהם שורטים אחד את השני ומדקיפ משתמש באקדח מים בכל כוחו, מגבי נפגע חזק ומתעלף.
מדקיפ מתעלף לאחר-מכן גם הוא. הילד מחזיר אותו לפוקדור ומשבח אותו על עבודתו, ואז פונה אליך, ''קדימה תלכוד אותו.'' אומר הילד ומחייך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
זו היית האופציה היחידה
הייתי בהעדרות ולכן המשחק נסגר, אך הוא נפתח מחדש! (:
מקווה שתמשיכו להגיב.
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את מתכופפת אל הוולפיקס הקטנה, היא מעט נבהלת ממך ומתרחקת הצידה, אך היא מביטה בך לרגע, מבט מאוד אתגרי ומזיזה את רגליה, היא מביטה אל הפוקדורים שלך ורוצה שתלחמי בה.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ושם את ראלטס עם הפוקדורים שלך.
אתה מתחיל ללכת לך לכיוון העיר אורבורג, השדה נראה ארוך ואין סופי, אתה ממש מתחיל להתעייף, אבל אתה מגיע למפל קטן ולידו נמצאת מערה, המערה חסומה ולידה נמצא שלט שבו כתוב: ''היזהרו, צוות אקווה הרשע בקרבת מקום.'' אתה מבין שכנראה יש בסביבה צוות רשע, אך מחליט לעצור ליד המפל ולחשוב.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מודה לילד, הוא משיב לך בחיוך ואתה מוציא פוקדור, אתה זורק אותו על מגבי הקטן והפוקדור מתחיל להסתובב, הוא מסתובב ומסתובב ולבסוף נעצר. *תפסת מגבי! יעודכן בהמשך.*
''מזל טוב ברנדון!'' אומר לך הילד ואתה מתרגש שתפסת פוקימון חדש.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אם לא שמת לב (: הגבתי לך בתגובה הקודמת.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 24 2010, 11:50 PM
[b] סורי כולם.
הייתי בהעדרות ולכן המשחק נסגר, אך הוא נפתח מחדש! (:
מקווה שתמשיכו להגיב.
את מתכופפת אל הוולפיקס הקטנה, היא מעט נבהלת ממך ומתרחקת הצידה, אך היא מביטה בך לרגע, מבט מאוד אתגרי ומזיזה את רגליה, היא מביטה אל הפוקדורים שלך ורוצה שתלחמי בה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"טוב אז צא בורמי תישתמש בחתך זעם ואז דחיפה!"
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
טורצ'יק משתמש במבט, אך לא מצליח למקד את המתקפה על אלקיד, טורצ'יק מאוד נפגע והוא נושם בכבדות.
אלקיד טוען את כל אנרגיית החשמל שלו וטורצ'יק טוען אנרגיית אש, הוא יורה את הגיצים בכל הכוח על אלקיד ואלקיד מנסה לחסום את הגיצים עם אגרוף רעם, שניהם נפגשים לפיצוץ ענק ועפים אחורה.
טורצ'יק מתעלף על המקום, למרבה ההפתעה אלקיד קם, כולו חשמלי, אתה מאוד חושש ומתכוון לקחת את טורצ'יק ולברוח, אך אלקיד נופל מיד לאחר מכן ומתעלף.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"טורצ'יק!" אני קורא וממהר לבדוק מה מצבו. לאחר מכן, אני מסתכל לעבר אלקיד המעולף. אני מסתכל על טורצ'יק ואז מהנהן בראשי. אני קם ושולף פוכדור ריק מכיסי "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו על אלקיד המעולף.
-
עריכה:
נפתח מחדש לאחר הסברה בנוגע לסיבות הפתיחה.
[quote][b]ברנדון רוקס-
אתה מודה לילד, הוא משיב לך בחיוך ואתה מוציא פוקדור, אתה זורק אותו על מגבי הקטן והפוקדור מתחיל להסתובב, הוא מסתובב ומסתובב ולבסוף נעצר. *תפסת מגבי! יעודכן בהמשך.*
''מזל טוב ברנדון!'' אומר לך הילד ואתה מתרגש שתפסת פוקימון חדש.
[/b][/quote]
אני אשאל את הילד "אתה עדיין בטוח שאתה לא רוצה להצטרף אלי במסע לצד השני של המערה? אני לא חושב שאני אוכל לעבור את המערה לבד, ובסופו של דבר שנינו רוצים לעבור אותה. מה אתה אומר? תבוא איתי?"
-
בורמי יוצא מן הפוקדור בשמחה, וולפיקס מחייכת ותוקפת את בורמי, בורמי מיד מפתיע אותה ומשתמש בחתך זעם שמעיף אותה לשיחים, בורמי ממהר להתקיף אותה עם דחיפה, אך היא קופצת מן השיח ומשתמשת בשריטה, היא לא מפסיקה ובורמי נפגע קשה, וולפיקס מסיימת את השריטות עם דחיפה ומעיפה את בורמי הפגוע אליך.
בורמי מתאושש, ומביט בך חסר תקוות.[/b][/color][/SIZE]
אתה מסתכל מיד על טורצ'יק, הוא נראה פגוע מאוד ואתה לא מסוגל להסתכל עליו, אך הוא עשה את עבודתו בצורה מצויינת.
אלקיד מנגד, מוטל על הרצפה פגוע במיוחד, ולא מצליח לזוז בכלל, אתה זורק את הפוקדור והפוקדור מתחיל להתגלגל במקום, לאחר כמה שניות הפוקדור עומד במקומו ולא זז, *תפסת אלקיד!*.[/b][/color][/SIZE]
הילד מחייך אליך אך מניד לשלילה, ''אני עדיין לא מוכן ללכת לעיר אורבורג, מדקיפ שלי לא מוכן עדיין.'' אומר הילד ואז מוסיף, ''אבל..בהצלחה לך!'' אומר הילד ומנופף לך לשלום.
אתה מסתכל על המערה, עכשיו יש לך מגבי ותוכל להשתמש בו כדי לעבור, אך אתה עדיין חושש מהמערה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 9 2010, 09:17 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
בורמי יוצא מן הפוקדור בשמחה, וולפיקס מחייכת ותוקפת את בורמי, בורמי מיד מפתיע אותה ומשתמש בחתך זעם שמעיף אותה לשיחים, בורמי ממהר להתקיף אותה עם דחיפה, אך היא קופצת מן השיח ומשתמשת בשריטה, היא לא מפסיקה ובורמי נפגע קשה, וולפיקס מסיימת את השריטות עם דחיפה ומעיפה את בורמי הפגוע אליך.
בורמי מתאושש, ומביט בך חסר תקוות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"קדימה בורמי דחיפה, לאחר מכן חיתוך זעם!" אקרא ואנסה לעודד אותו.
-
הילד מחייך אליך אך מניד לשלילה, ''אני עדיין לא מוכן ללכת לעיר אורבורג, מדקיפ שלי לא מוכן עדיין.'' אומר הילד ואז מוסיף, ''אבל..בהצלחה לך!'' אומר הילד ומנופף לך לשלום.
אתה מסתכל על המערה, עכשיו יש לך מגבי ותוכל להשתמש בו כדי לעבור, אך אתה עדיין חושש מהמערה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'ריהורן החזק ההוא יצא מהמערה, אבל עכשיו יש לי את מדקיפ, וטריקו יתאושש בקרוב' בעודי מחזיר אותו לפוקדור מתוך מים האגם. אומר לעצמי "זה לא משנה! אני מוכן!" בקול מעודד ואנסה להעיר את רוחי, ולאחר כמה שניות אשפיל מבטי ואומר בקול חלש ומבואס "על מי אני עובד? אין לי סיכוי" ואביט על המערה, חושב מה לעשות. לאחר מכן אוציע את מגבי וטריקו ואשאל אותם "חושבים שאנחנו נצליח לעבור את המערה?"
-
אתה מסתכל מיד על טורצ'יק, הוא נראה פגוע מאוד ואתה לא מסוגל להסתכל עליו, אך הוא עשה את עבודתו בצורה מצויינת.
אלקיד מנגד, מוטל על הרצפה פגוע במיוחד, ולא מצליח לזוז בכלל, אתה זורק את הפוקדור והפוקדור מתחיל להתגלגל במקום, לאחר כמה שניות הפוקדור עומד במקומו ולא זז, *תפסת אלקיד!*.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
ברוך שובך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עשינו את זה, טורצ'יק!" אני קורא באושר ומחבק אותו. אני מתקרב לפוכדור של אלקיד ומרים אותו מהמקרקע "ברוך הבא לצוות, אלקיד" אני אומר לפוכדור ומכניס אותו לחגורת הפוכדורים. אני מחזיר גם את טורצ'יק לפוכדור שינוח, שם את הפוכדור בחגורה וממשיך בדרך.
-
שם בפורום:mor15
גיל במציאות:14
שם במשחק :דיוויד לייק
גיל במשחק:14
רקע:דיוויד נולד למשפחה קטנה במחוז קלוואה הם היו רק הוא אמו ואביו.
מאז ומתמיד דיוויד היה אוהב פוקימונים, היו לו ספרים על גבי ספרים שלהם אך אביו אף פעם לא הרשה לו לצאת למסע, הוא אמר שפוקימונים זה מטומטם.
יום אחד בגיל 12 לאחר שקיבל עוד סירוב מאביו ירד דיוויד למרתף הבית כשדמעות בעיניו, הוא חיפש לקרוא עוד ספר על פוקימונים אך לפתע התנגש במקרה באחד המדפים.
הוא שפשף את ראשו בכעס עם ידו האחת ולידו השנייה נפל ספר תמונות לא מוכר ועליו היה כתוב:[b][i]'הרגעים היפים של ברנדון'[/i][/b].
דיוויד ידע על מי מדובר, כנראה שזה היה הדבר היחידי שהוא באמת ידע על הספר, ברנדון היה שמו של אביו.
דיוויד פתח את הספר ונדהם לגלות מה שבתוכו, תמונות של מאמן פוקימונים צעיר הדומה כשתי טיפות מים לאביו.
באחת הוא נראה מחובק עם בלסטויז זוהר שנראה חסון למדי.
בשנייה הוא נראה עם אבסול שלו נלחם אם מאמן בעל צ'אריזארד לכל היותר ולמעלה לוח תוצאות, הוא הבין שהיה זה הגמר של ליגת קנטו, זמן רב לפני שהצוותים השתלטו על המחוזות.
לבסוף אביו נראה מחזיק גביע עם כל הצוות המלא שלו:
בלסטויז הזוהר, אבסול, טאירניטאר, ג'ולטיאן, פידג'יוט וגראצ'ומפ.
אך מצד אביו הוא ראה דבר מפתיע באותה התמונה מעין צל כזה, הוא התעמק בצל ושם לב שהצל הוא בעצם איש בצוות רוקט שמחייך חיוך זודני למדי.
לפתע קול ירידה נשמע, "תשמע..דיוויד אני מצטער על מה שקרה מקודם..." מלמל הקול של אביו כשירד במדרגות אך לפתע ראה את ברנדון אוחז בספר ונדהם.
"מאיפה השגת את זה?!" הוא שאל בזעם.
"זה נפל עליי כשהתנגשתי באחד המדפים" הוא ענה לו.
אביו נאנח, הוא כבר ידע שאין טעם להסתיר זאת עוד והחל מספר לברנדון את הסיפור בצרה:
"אתה מבין, כפי שאתה רואה בתמונות כאן, אני הייתי אלוף ליגת קנטו אבל החיים לא כאלו קלים, אומנם זכיתי אך נראה היה שצוות רוקט התלהב מאוד מן הבלסטויז הזוהר שלי ומיד אחרי שיצאתי מן הליגה, הם תפסו אותי וגנבו ממני את הבלסטויז שלי ואת שאר הפוכדורים זרקו.
שנים חיפשתי אותם אך לא יכולתי למצוא אותם, נראה שהם עשו עבודה ממש טובה.." הוא מלמל בזעם.
"עכשיו אתה מבין למה לא רציתי שתהיה מאמן, בתפקיד הזה ישנן אכזבות רבות" אמר אביו.
"אומנם" ענה דיוויד בחיוך, "אבל אני עדיין רוצה זאת, אם אתה היית גם לי מגיע להיות, לא כך?" הוא שאל ואביו הנהן, הם סיכמו שבעוד שנתיים דיוויד יצא למסע, ודיוויד סיכם עם עצמו שהוא ימצא את כל הפוקימונים של אביו ויקח מידי צוות רוקט את הבלסטויז הזוהר.
והנה,הגיע היום, עברו להן שנתיים ודיוויד בן 14, מוכן לצאת לו למסע, אל הלא נודע.
ספרייט/תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
תיאור הדמות:נחוש, היפראקטיבי, בעל חוש הומור, אסטרטג מעולה, מגושם, שטותי(רציני כשצריך), בעל נטייה להסתבך בצרות.
הפוקימון שבחרתם:סקווירטל
הערות/בקשות:להירשם :)
-
בורמי מיד מחייך ומשתמש בדחיפה, וולפיקס שזינקה על בורמי הופתעה מהתקפת הנגד ועפה משם, בורמי מיד משתמש בחתך זעם ומעיף את וולפיקס לשיחים בכאבים.
וולפיקס מתעצבנת, היא משתמש בגחלת ושורפת את בורמי, בורמי מתקשה להמשיך ובקושי עומד, וולפיקס מחייכת ואוגרת את אנרגיית האש שלה, בורמי זז בכבדות ולא יכול לעצור אותה, אתה מתחיל לדאוג.[/b][/color][/SIZE]
אין לך מדקיפ XD
----
אתה חושש מהכניסה למערה, אתה מוציא את מגבי וטריקו והם מחייכים אליך, טריקו מעט פצוע אך מהנהן שכדאי להיכנס למערה, ומגבי ממש מוכן להיכנס למערה.
מגבי מגביר את האש שלו וטריקו מכין את עצמו לכניסה למערה, שניהם מביטים במערה בלי פחד ומוכנים להיכנס איתך למערה.[/b][/color][/SIZE]
אתה משבח את טורצ'יק על פעולותיו ומברך את אלקיד על הכניסה לצוות.
אתה לוקח את שני הפוקדורים ומתחיל ללכת, אתה מגיע למין מעבר בין אגם ליבשה, ורואה שני אנשים עם לבוש כחול על סירה, אתה שומע כמה מילים, ''קיוגר, גוארדון והעיר פיירסון.'' אתה ממש מופתע ומנסה להסתתר כדי שלא יראו אותך.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]דיוויד לייק-
התקבלת (: כל הכבוד על הרקע.
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ! [/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 10 2010, 09:21 PM
אין לך מדקיפ XD
----
אתה חושש מהכניסה למערה, אתה מוציא את מגבי וטריקו והם מחייכים אליך, טריקו מעט פצוע אך מהנהן שכדאי להיכנס למערה, ומגבי ממש מוכן להיכנס למערה.
מגבי מגביר את האש שלו וטריקו מכין את עצמו לכניסה למערה, שניהם מביטים במערה בלי פחד ומוכנים להיכנס איתך למערה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
התבלבלתי בין מדקיפ למגבי
בורמי מיד מחייך ומשתמש בדחיפה, וולפיקס שזינקה על בורמי הופתעה מהתקפת הנגד ועפה משם, בורמי מיד משתמש בחתך זעם ומעיף את וולפיקס לשיחים בכאבים.
וולפיקס מתעצבנת, היא משתמש בגחלת ושורפת את בורמי, בורמי מתקשה להמשיך ובקושי עומד, וולפיקס מחייכת ואוגרת את אנרגיית האש שלה, בורמי זז בכבדות ולא יכול לעצור אותה, אתה מתחיל לדאוג.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ברגע שהיא תוקפת תישתמש בהגנה ואז תפתיע אותה עם חיתוך זעם!" אקרא בדאגה
-
[b]
התקבלת (: כל הכבוד על הרקע.
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ! [/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אתדפק על הדלת בהתרגשות רבה.
"פרופסורים, זה אני, דיוויד לייק באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי ולצאת למסע!" אקרא כשכולי נחוש ושמח.
-
[b]
אתה משבח את טורצ'יק על פעולותיו ומברך את אלקיד על הכניסה לצוות.
אתה לוקח את שני הפוקדורים ומתחיל ללכת, אתה מגיע למין מעבר בין אגם ליבשה, ורואה שני אנשים עם לבוש כחול על סירה, אתה שומע כמה מילים, ''קיוגר, גוארדון והעיר פיירסון.'' אתה ממש מופתע ומנסה להסתתר כדי שלא יראו אותך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מסתתר, מנסה להקשיב עוד יותר לשיחה שלהם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 24 2010, 11:50 PM
[b]
אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ושם את ראלטס עם הפוקדורים שלך.
אתה מתחיל ללכת לך לכיוון העיר אורבורג, השדה נראה ארוך ואין סופי, אתה ממש מתחיל להתעייף, אבל אתה מגיע למפל קטן ולידו נמצאת מערה, המערה חסומה ולידה נמצא שלט שבו כתוב: ''היזהרו, צוות אקווה הרשע בקרבת מקום.'' אתה מבין שכנראה יש בסביבה צוות רשע, אך מחליט לעצור ליד המפל ולחשוב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אוציא החוצה את פיפלאפ ואת ראלטס
"בואו ננוח קצת ליד המים " אומר להם ואטבול את רגליי במים
-
אתם נכנסים למערה יחד, מגבי מגביר את האש שלו ואתה רואה את המערה במלואה, המערה מאוד גדולה ויש בה מלא זובאטים, טריקו מתחיל לפחד ונצמד אליך, אתם מחפשים את היציאה ולאחר זמן ממושך אתם מגיעים ליציאה, אתה רואה הר ענק מולך, אתה לא יכול לעבור אותו.
אתה רואה מימין בקתה קטנה ומשמאל אתה רואה אגם ענק, מגבי וטריקו ממש מבולבלים ולא יודעים מה לעשות בהמשך.[/b][/color][/SIZE]
וולפיקס משתמשת בגחלת ענקית על בורמי, בורמי משתמש בהגנה ובולם את הגחלת של וולפיקס בקושי רב, וולפיקס מיד רצה אל בורמי ומתכוונת להשתמש בדחיפה, אך בורמי מיד משתמש בחיתוך זעם ווולפיקס בקושי מתחמקת מן המתקפה.
וולפיקס נושמת בכבדות וכך גם בורמי, לפתע הילד מגיע ואומר לך, ''הצלחתי לנצח אותו, מה איתך?'' הוא אומר ושם את ידו על כתפך.[/b][/color][/SIZE]
אתה דופק על הדלת של הפרופסורים, אחד מן הפרופסורים פותח לך, הוא גבוה, עם שיער לבן וחלוק לבן, ''שלום, אני פרופסור רואן, אתה מאמן חדש שבא לקחת את הפוקימון הראשון שלו?'' אומר פרופסור רואן, מחייך אליך ומחכה לתשובתך.[/b][/color][/SIZE]
אתה מסתתר ומקשיב להם, ''נו באמת, מתי המנהיג אמור לשחרר את קיוגר?'' אומר אחד מהם, ''אני מניח שבקרוב, אבל צריך לחכות לאישור של צוות מגמה, לא?'' אומר השני והראשון צוחק, ''נדמה לך שנחכה להם? המנהיג מתכנן לבגוד בהם, הרי רק אנחנו נשלוט כאן.'' אומר הראשון.
הם מתרחקים מהמקום כבר.[/b][/color][/SIZE]
אתם נחים קצת ליד הנהר, פיפלאפ שוחה בכיף בנהר וראלטס יושב לו בצד.
אתה שם את רגלייך במים ונהנה, אתה ממש נהנה מן המסע שלך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 10 2010, 10:34 PM
[b]
אתה דופק על הדלת של הפרופסורים, אחד מן הפרופסורים פותח לך, הוא גבוה, עם שיער לבן וחלוק לבן, ''שלום, אני פרופסור רואן, אתה מאמן חדש שבא לקחת את הפוקימון הראשון שלו?'' אומר פרופסור רואן, מחייך אליך ומחכה לתשובתך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כן בדיוק!" אקרא כשכולי נחוש וושמח.
"שמי דיוויד לייק אני הבן של ברנדון לייק" אומר בגאווה, לאחר מכן אכנס אל המעבדה ואחכה בציפייה רבה לראות איזה מבחר של פוקימונים יהיה שם, ומי הפוקימון שיתחיל איתי את המסע.
-
[b]
וולפיקס משתמשת בגחלת ענקית על בורמי, בורמי משתמש בהגנה ובולם את הגחלת של וולפיקס בקושי רב, וולפיקס מיד רצה אל בורמי ומתכוונת להשתמש בדחיפה, אך בורמי מיד משתמש בחיתוך זעם ווולפיקס בקושי מתחמקת מן המתקפה.
וולפיקס נושמת בכבדות וכך גם בורמי, לפתע הילד מגיע ואומר לך, ''הצלחתי לנצח אותו, מה איתך?'' הוא אומר ושם את ידו על כתפך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מעיפה את היד שלו ממני "בורמי קדימה חיתוך זעם ואז דחיפה!" אקרא
-
אם עוד יש מקום אז..
שם בפורום: Garfield
גיל במציאות: 15
שם במשחק: ג'ק אורטון
גיל במשחק: 14
רקע: כשהיה ילד קטן, אביו של ג'ק מת ממחלה. מאז אותו היום ג'ק פשוט לא יכל לחזור לעצמו. הוא התבודד, הסתגר בחדרו המון ולא הסכים לדבר עם אף אחד כמעט. לא היו לו הרבה חברים אבל זה לא היה אכפת לו. הוא כל היום ראה טלויזיה וקרא ספרים. הוא לא התעניין בפוקימונים למרות שאמו כן. היא תמיד ניסתה לשכנע אותו לנסות ולהתחבר אליהם אבל הוא לא הסכים. יום אחד אמו של ג'ק ביקשה שילך ויקטוף קצת פירות ביער. ג'ק שמח לעזור והלך ליער לקטוף פירות. אחרי כמה שעות, כאשר כבר החשיך, ג'ק התחיל לחזור. ביער היה חשוך מאוד וג'ק לא יכל לראות כלום, הוא מעד והפיל את כל הפירות. אחרי זה כשהוא חשב שהוא כבר לא יוכל לחזור הביתה, צ'ארמנדר בא לידו והציע לעזור לו. הוא הוביל אותו בדרך הביתה וכשהם הגיעו הצ'ארמנדר הלך חזרה ליער. ג'ק הודה לצ'ארמנדר על שהציל אותו. מאותו היום ג'ק התחיל להתעניין בפוקימונים יותר ויותר והוא החליט שמתי שהוא ילך ויתחיל את מסע הפוקימונים שלו, הוא יבחר בצ'ארמנדר כשותף למסעו.
ספרייט/תמונה: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/img]
הפוקימון שבחרתם: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa004.png[/img] צ'ארמנדר
הערות/בקשות: להתקבל P:
-
אתם נכנסים למערה יחד, מגבי מגביר את האש שלו ואתה רואה את המערה במלואה, המערה מאוד גדולה ויש בה מלא זובאטים, טריקו מתחיל לפחד ונצמד אליך, אתם מחפשים את היציאה ולאחר זמן ממושך אתם מגיעים ליציאה, אתה רואה הר ענק מולך, אתה לא יכול לעבור אותו.
אתה רואה מימין בקתה קטנה ומשמאל אתה רואה אגם ענק, מגבי וטריקו ממש מבולבלים ולא יודעים מה לעשות בהמשך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'את האגם לא נעבור, אז כנראה נלך לביקתה' ואתקדם לכיוונה, מוודא שטריקו ומגבי איתי
-
[b]
אתם נחים קצת ליד הנהר, פיפלאפ שוחה בכיף בנהר וראלטס יושב לו בצד.
אתה שם את רגלייך במים ונהנה, אתה ממש נהנה מן המסע שלך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
' ממש כיפכוף של מסע '
"טוב קדימה בואו נמשיך " אומר לראלטס ופיפלאפ ואחזיר אותם לפוכדורים,
ואמשיך ללכת בדרכי אל אורבורג
-
אתה מסתתר ומקשיב להם, ''נו באמת, מתי המנהיג אמור לשחרר את קיוגר?'' אומר אחד מהם, ''אני מניח שבקרוב, אבל צריך לחכות לאישור של צוות מגמה, לא?'' אומר השני והראשון צוחק, ''נדמה לך שנחכה להם? המנהיג מתכנן לבגוד בהם, הרי רק אנחנו נשלוט כאן.'' אומר הראשון.
הם מתרחקים מהמקום כבר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני יוצא מהמחבוא, מהרהר מעט בדברים ששמעתי. לאחר מכן, אני ממשיך בדרך, בודק לאן אני יכול ללכת.
-
''אוהוו..ברנדון לייק, אני זוכר אותו, וגם את הדבר המצער שקרה לו, כשחטפו לו את בלסטאויז שלו.'' אומר פרופסור רואן ומכניס אותך למעבדה.
אתה רואה עוד שלושה פרופסורים אחרים, פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור בגובה ממוצע עם חלוק לבן ושיער אפור מציג את עצמו כפרופסור אוק, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ'.
לאחר-מכן, פרופסור רוואן לוקח אותך אל בחירת הפוקימונים, ונותן לך את הפוקדור עם הפוקימון שנבחר בשבילך, סקווירטל.[/b][/color][/SIZE]
הילד קצת נעלב ואומר, ''אוקיי..אני מבין שלא יצא מזה כלום, כנראה שאני צריך להמשיך במסע שלי.'' אומר הילד והולך משם.
וולפיקס ובורמי נושמים בכבדות, אך הם מסוגלים להילחם, בורמי משתמש בחתך זעם כשוולפיקס משתמשת בגחלת, שניהם נפגשים עם המתקפות ובורמי מתגבר על הגחלת ונותן לוולפיקס מכה עצומה, הוא משתמש מיד בדחיפה ומעיף את וולפיקס, היא מתעלפת, בורמי מתעלף גם כן.[/b][/color][/SIZE]
[color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
אממ..הכל טוב, אבל פיפלאפ תפוס כבר.
תבחר פוקימון אחר, ואיתו תתקן את הרקע, ואז תכנס למשחק (:[/b][/color][/SIZE]
אתה מוותר על הרעיון ללכת לאגם, מולך ניצב הר ענק ואתה לא יודע איך לעבור אותו, אז אתה הולך לבקתה שנמצאת בסביבה.
אתה נכנס לביקתה ורואה משפחה שאוכלת מסביב לשולחן, איש אחד פונה אליך ואומר, ''מאמן חדש הא? מזמן לא ראינו מאמנים בדרך לעיר אורבורג....טוב, הינה הציוד שלך שאתה צריך כדי לעבור את ההר.'' אומר האיש ונותן לך את הציוד.
''בהצלחה.'' אומר האיש ואתה יוצא מהבית מבולבל, עם טריקו ומגבי.[/b][/color][/SIZE]
אתה נהנה מהמסע שלך, לא חשבת שזה יכול להיות כל כך כיף.
אתה מחזיר את פיפלאפ וראלטס לפוקדורים שלהם, ומתכוון להמשיך אל המערה, כשלפתע מהמערה יוצא רייהורן חזק במיוחד!!
הוא מסתכל עליך בזעם, ומתחיל להתקרב אליך![/b][/color][/SIZE]
אתה ממשיך בדרכך, מהרהר על הדברים המוזרים ששמעת, שנראים לך בכלל לא הגיונים.
אתה נתקל בשדה ענק, וממשיך ללכת, לפתע אתה מוצא מבוך מסובך, אתה הולך בו ומגיע לחור קטן, אתה מנסה לצאת ממנו ואתה נופל אל שטח חדש לגמריי, מולך ניצב שלט שאומר, ''עוד 5 קילומטר לעיר אורבורג.'' ומצד שמאל שלך זורם אגם ענק.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 12 2010, 10:34 AM
[b]
הילד קצת נעלב ואומר, ''אוקיי..אני מבין שלא יצא מזה כלום, כנראה שאני צריך להמשיך במסע שלי.'' אומר הילד והולך משם.
וולפיקס ובורמי נושמים בכבדות, אך הם מסוגלים להילחם, בורמי משתמש בחתך זעם כשוולפיקס משתמשת בגחלת, שניהם נפגשים עם המתקפות ובורמי מתגבר על הגחלת ונותן לוולפיקס מכה עצומה, הוא משתמש מיד בדחיפה ומעיף את וולפיקס, היא מתעלפת, בורמי מתעלף גם כן.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"חכה!" אקרא לו ואגלגל את עיניי "אני לא אוהבת שנוגעים בי" אומר ואזרוק פוקדור על וולפיקס ואחזיר את בורמי לפודור.
-
ערכתי, להגיב להתחלה?
אם כן:
[quote][b]התחלה:
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/b][/quote]
'קדימה! זה הזמן שלי!' אני חושב לעצמי ודופק על דלת המעבדה.
"יש פה מישהו?" אני שואל וממשיך לדפוק על הדלת.
-
[b]
אתה נהנה מהמסע שלך, לא חשבת שזה יכול להיות כל כך כיף.
אתה מחזיר את פיפלאפ וראלטס לפוקדורים שלהם, ומתכוון להמשיך אל המערה, כשלפתע מהמערה יוצא רייהורן חזק במיוחד!!
הוא מסתכל עליך בזעם, ומתחיל להתקרב אליך![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'הרייהורן הזה יהיה שלי! ' אחשוב לעצמי ואוציא במהירות את פיפלאפ מהפוכדור
"אוקיי פיפלאפ תשתמש במבט ומיד לאחר מכן בקרן בועות על רייהורן! "
-
אתה ממשיך בדרכך, מהרהר על הדברים המוזרים ששמעת, שנראים לך בכלל לא הגיונים.
אתה נתקל בשדה ענק, וממשיך ללכת, לפתע אתה מוצא מבוך מסובך, אתה הולך בו ומגיע לחור קטן, אתה מנסה לצאת ממנו ואתה נופל אל שטח חדש לגמריי, מולך ניצב שלט שאומר, ''עוד 5 קילומטר לעיר אורבורג.'' ומצד שמאל שלך זורם אגם ענק.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
'העיר אורבורג לא כל כך רחוקה מכך, אבל אני חושב שאשאר כאן קצת להתאמן' אני חושב לעצמי "בסדר אלקיד, צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה "ברוך הבא לצוות, בוא נמצא לעצמנו פוקימון מים טוב" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לחפש אחד באגם.
-
[b] [color=gray][SIZE=1][b]דיוויד לייק-
''אוהוו..ברנדון לייק, אני זוכר אותו, וגם את הדבר המצער שקרה לו, כשחטפו לו את בלסטאויז שלו.'' אומר פרופסור רואן ומכניס אותך למעבדה.
אתה רואה עוד שלושה פרופסורים אחרים, פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור בגובה ממוצע עם חלוק לבן ושיער אפור מציג את עצמו כפרופסור אוק, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ'.
לאחר-מכן, פרופסור רוואן לוקח אותך אל בחירת הפוקימונים, ונותן לך את הפוקדור עם הפוקימון שנבחר בשבילך, סקווירטל.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה לכם!" אקרא בחיוך.
"וואו סקווירטל, זאת אומרת שהוא יתפתח לבלסטויז..." אמלמל לעצמי ואזכר בזה של אבי.
לאחר מכן אצא מהמעבדה.
"צא החוצה סקווירטל!" אקרא ואוצי את סקווירטל מן הפוקדור.
"היי שמי דיוויד אני עומד להיות המאמן שלך" אומר בחיבה ובחיוך ואצפה לתגובתו בעודנו מתקדמים אל העיר אורבורג.
-
אתה מוותר על הרעיון ללכת לאגם, מולך ניצב הר ענק ואתה לא יודע איך לעבור אותו, אז אתה הולך לבקתה שנמצאת בסביבה.
אתה נכנס לביקתה ורואה משפחה שאוכלת מסביב לשולחן, איש אחד פונה אליך ואומר, ''מאמן חדש הא? מזמן לא ראינו מאמנים בדרך לעיר אורבורג....טוב, הינה הציוד שלך שאתה צריך כדי לעבור את ההר.'' אומר האיש ונותן לך את הציוד.
''בהצלחה.'' אומר האיש ואתה יוצא מהבית מבולבל, עם טריקו ומגבי.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בשקט "טוב, זה היה ממש מוזר. בכל מקרה, אני מניח שזה הזמן לעבור את ההר" ואחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים.
לאחר מכן אלך להר ואעזר בציוד כדי לטפס עליו ולעבור אותו
-
הוא כבר הלך מן המקום, כנראה לא תפגשו יותר.
זרקת פוקדור על וולפיקס, הפוקדור מתחיל לזוז הרבה זמן, את מחזירה את בורמי בנתיים לפוקדור והפוקדור של וולפיקס מפסיק לזוז! *תפסת וולפיקס!*.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל לדפוק בדלת, אתה צועק לעבר המעבדה אם יש בה מישהו, לפתע הדלת נפתחת ואדם בגובה ממוצע, עם שיער אפור וחלוק לבן מקבל את פנייך.
''שלום, אתה בוודאי מאמן חדש?'' הוא אומר ומחייך אליך, ''אם כך, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך, בוא אחריי.'' הוא אומר ונכנס אל תוך המעבדה.[/b][/color][/SIZE]
פיפלאפ מיד יוצא, רייהורן מתקיף עם קרן מגה ומעיף את פיפלאפ המופתע אל הנהר, פיפלאפ מיד מתאושש ומשתמש במבט על רייהורן, רייהורן לא מושפע מזה כל כך ואז פיפלאפ פותח במתקפת קרן בועות, רייהורן נהדף אחורה אך פיפלאפ מפסיק את קרן הבועות לאחר כמה שניות.
רייהורן מתאושש ודוחף את פיפלאפ הצידה בחבטה עצומה, רייהורן מסתכל עליך במבט מפחיד ואתה ממש מפחד.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתאושש מהנפילה ומהדרך הארוכה שעשית, אתה מוציא את אלקיד, אך אלקיד ממש פצוע ועייף מהקרב שלו נגד טורצ'יק.
אלקיד מנסה ללכת ובכל זאת למצוא פוקימון מים טוב, אך אתה רואה הבזקים של חשמל מסביבו והוא מתעלף לך מול העיניים.[/b][/color][/SIZE]
אתה מודה לפרופסור רוואן ולפרופסורים האחרים, פרופסור רוואן נותן לך חמישה פוקדורים בנוסף ופוקדע, ''אני מקווה שתצליח במסע שלך, ואני סומך עליך שתנקום בצוות רוקט המרושע.'' אומר פרופסור רוואן ואתה יוצא מהמעבדה.
אתה מוציא את סקווירטל, סקווירטל ממש שמח לראות אותך, הוא קופץ לך לכתף ואתם מתחילים ללכת, הגעתם ליציאה מהעיר.[/b][/color][/SIZE]
אתה מחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים שלהם, אתה שם את הציוד עליך ואתה מתחיל לטפס בהר, אתה מטפס ומטפס, אתה לא עשית את זה בעבר ואתה ממש מפחד, אתה מגיע לנקודת מנוחה קטנה, אתה נח ואוגר כוחות.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 12 2010, 08:20 PM
אתה מחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים שלהם, אתה שם את הציוד עליך ואתה מתחיל לטפס בהר, אתה מטפס ומטפס, אתה לא עשית את זה בעבר ואתה ממש מפחד, אתה מגיע לנקודת מנוחה קטנה, אתה נח ואוגר כוחות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אוקיי, אני חשוב שהתשובה למה אני עושה עכשיו די ברורה.
ממשיך לטפס
-
[b]
אתה מודה לפרופסור רוואן ולפרופסורים האחרים, פרופסור רוואן נותן לך חמישה פוקדורים בנוסף ופוקדע, ''אני מקווה שתצליח במסע שלך, ואני סומך עליך שתנקום בצוות רוקט המרושע.'' אומר פרופסור רוואן ואתה יוצא מהמעבדה.
אתה מוציא את סקווירטל, סקווירטל ממש שמח לראות אותך, הוא קופץ לך לכתף ואתם מתחילים ללכת, הגעתם ליציאה מהעיר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אודה שוב לפרופסורים ואמשיך להתקדם אם סקווירטל.
"אז, סקווירטל אני בטוח שאני ואתה נהיה צוות מצויין!" אקרא בשמחה.
-
[b]
אתה מתאושש מהנפילה ומהדרך הארוכה שעשית, אתה מוציא את אלקיד, אך אלקיד ממש פצוע ועייף מהקרב שלו נגד טורצ'יק.
אלקיד מנסה ללכת ובכל זאת למצוא פוקימון מים טוב, אך אתה רואה הבזקים של חשמל מסביבו והוא מתעלף לך מול העיניים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"טוב אלקיד, בוא נטפל בך ובטורצ'יק לפני כן" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אני מתחיל לרוץ לעבר העיר אורבורג.
-
[b]
פיפלאפ מיד יוצא, רייהורן מתקיף עם קרן מגה ומעיף את פיפלאפ המופתע אל הנהר, פיפלאפ מיד מתאושש ומשתמש במבט על רייהורן, רייהורן לא מושפע מזה כל כך ואז פיפלאפ פותח במתקפת קרן בועות, רייהורן נהדף אחורה אך פיפלאפ מפסיק את קרן הבועות לאחר כמה שניות.
רייהורן מתאושש ודוחף את פיפלאפ הצידה בחבטה עצומה, רייהורן מסתכל עליך במבט מפחיד ואתה ממש מפחד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקיי פיפלאפ אל תוותר! יש לי רעיון! "
"תשתמש בקרן בועות על הרצפה כדי לעוף לגובה, ומשם תמשיך לירות קרן בועות על רייהורן! "
-
הוא כבר הלך מן המקום, כנראה לא תפגשו יותר.
זרקת פוקדור על וולפיקס, הפוקדור מתחיל לזוז הרבה זמן, את מחזירה את בורמי בנתיים לפוקדור והפוקדור של וולפיקס מפסיק לזוז! *תפסת וולפיקס!*.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'שיהיה' אחשוב לעצמי וארים את הפוקדור של וולפיקס ואז אחזור לפתח המערה ואתחיל ללכת שם.
-
[b] [color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
אתה מתחיל לדפוק בדלת, אתה צועק לעבר המעבדה אם יש בה מישהו, לפתע הדלת נפתחת ואדם בגובה ממוצע, עם שיער אפור וחלוק לבן מקבל את פנייך.
''שלום, אתה בוודאי מאמן חדש?'' הוא אומר ומחייך אליך, ''אם כך, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך, בוא אחריי.'' הוא אומר ונכנס אל תוך המעבדה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"כן, תודה" אני אומר ונכנס פנימה לתוך המעבדה.
"אני באתי כדי לקבל צ'ארמנדר" אני אומר לו כדי שידע איזה פוקימון אני רוצה.
-
סליחה על העיכוב חברים.
(:
---
אתה ממשיך לטפס, הטיפוס קשה אך אתה מנסה לא להסתכל למטה ולשמור על אופטימיות.
אתה מגיע כמעט לסוף, ובסופו של דבר אתה מגיע עד למעלה! אתה רואה את העיר אורבורג מהעיניים שלך, אתה רואה מין חור במרכז ההר, אתה מסתכל אל החור ורואה שהוא מוביל למטה, אך לא לפתח המערה שממנה יצאת, למקום אחר.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל ללכת עם סקווירטל, הוא נראה לך ממש שותף מצויין והוא שמח שאתה השותף שלו גם.
אתם יוצאים לגמריי מהעיר פאלט, אתה מרגיש שהמסע שלך מתחיל ואתה ממש מתרגש, אתה נזכר באביך וזוכר שרק בזכותו קיבלת עכשיו את סקווירטל.
אתם ממשיכים ללכת, לפתע אתה רואה סקורפי מולך!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/img] הוא נראה ממש עצבני וסקווירטל נרתע ממנו.[/b][/color][/SIZE]
אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור ומודיע לו שתטפל בו קודם לכן.
אתה מתחיל לרוץ בכל הכוח לעבר העיר אורבורג, הדרך יחסית ארוכה ואתה ממש עייף, אך אכפת לך רק להגיע לשם ולרפאות את פוקימונייך.
אתה מגיע לשלט שאומר שנשארו לך עוד שתי קילומטרים, אתה רץ ורץ, אתה ממש מזיע אבל לבסוף אתה מגיע לשלט שאומר: ''ברוכים הבאים לעיר אורבורג!!!!!!!!!!!'' הגעת סוף סוף לעיר אורבורג!
אתה ממש עייף ונשכב על הרצפה באפיסת כוחות.[/b][/color][/SIZE]
אתה מעודד את פיפלאפ העייף, ופיפלאפ אכן מקשיב לך! הוא עף גבוה בעזרת הבועות שהוא יצר, והוא יורה קרן בועות על רייהורן, רייהורן נהדף שוב אחורה, אך נראה שקרן הבועות הקטנה של פיפלאפ לא ממש מזיזה לרייהורן, פיפלאפ שוב נופל אל האדמה ורייהורן אט עליו ומעיף אותו הצידה עם קרן מגה, פיפלאפ מתעלף!
אתה לא יודע מה לעשות, אתה יודע שהוא עייף מהקרב עם ראלטס וגם ראלטס פצוע, רייהורן עומד להנחית בך חבטה, אך לפתע אתה רואה גל עצום של אש מעיף את רייהורן הצידה, אתה רואה צללית שנראית לך כמו פוקימון, אך אתה לא מזהה אותו.[/b][/color][/SIZE]
את לוקחת את הפוקדור של וולפיקס ומתחילה ללכת אל המערה, בפתח המערה את מוציאה את וולפיקס והיא עוזרת לך לראות במערה בעזרת האש שלה.
את ממשיכה ללכת ולפתע מגיעה לסוף המערה, את רואה הר ענק מולך, אגם ארוך ביותר מצד שמאל שלך, ובקתה קטנה בצד ימין שלך.[/b][/color][/SIZE]
אתה נכנס למעבדה ומודה לפרופסור אוק, הוא מחייך ואומר, ''אז באיזה פוקימון בחרת?'' ואתה עונה לו בנחישות שבחרת בצ'ארמנדר.
הוא מחייך ולוקח אותך לחדר שבו נמצא צ'ארמנדר, בנתיים אתה רואה עוד שלושה פרופסורים: פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור גבוה עם שיער לבן וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור רוואן, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ'.
אתה מכיר אותם, ואתה הולך אל פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוקדורים ריקים ופוקדע, ''בהצלחה במסע שלך.'' הוא אומר בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2010, 09:48 AM
[b] [color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
אתה נכנס למעבדה ומודה לפרופסור אוק, הוא מחייך ואומר, ''אז באיזה פוקימון בחרת?'' ואתה עונה לו בנחישות שבחרת בצ'ארמנדר.
הוא מחייך ולוקח אותך לחדר שבו נמצא צ'ארמנדר, בנתיים אתה רואה עוד שלושה פרופסורים: פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור גבוה עם שיער לבן וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור רוואן, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ'.
אתה מכיר אותם, ואתה הולך אל פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוקדורים ריקים ופוקדע, ''בהצלחה במסע שלך.'' הוא אומר בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תודה על הכל!" אני קורא בשמחה ויוצא החוצה עם חיוך קטן על פני.
"קדימה! צא צ'ארמנדר!" אני קורא בחוץ וזורק את הפוקדור שלו לאוויר.