-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 18 2010, 08:41 PM
[b] [color=gray]אלכס-
אתה רשום! :D
תגיב להתחלה:
היום זה היום הגדול,אתה מתעורר ברחוב,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתה קם,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתה סוף סוף תתחיל חיים חדשים,אתם מנסה למצוא משהו לאכל לפני שתעזוב,ללא הצלחה רבה.
אתה חוטף במהירות איזה פירורי פיצה מממגש שהיה בפח,ורץ למקום שבו היה כתוב במכתב שתחכה,בפינת הרחוב.,בדיוק ב8:00 ,נוחת בקצה הרחוב,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על העולם הרגיל,ועולים על ההיפוגריף.
תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים". [/color] [/b][/quote]
אני מסתכל על השם "מחנה החצויים" ולשנייה אחד מצחקק לי,לא מאמין למראה עיני שזה קיים וממשיך ללכת לכיוון המחנה בעודי לא מאמין שיש במחנה חצויים. אני חושב: "אמממ אולי אפשר לגנוב משמה משהו....נראה מה יש שמה...".
-
[color=gray]אלכס-
אתה נכנס בחיוך שובב לתוך המחנה,אתה מתקדם לעבר השער ונכנס,מה שאתה מגלה בפנים מדהים אותך.
אתה רואה ילדים עם חרבות,הר געש שנערים מטפסים עליו,מה שנראה כחצי עז וכחצי אדם רודפים אחרי עצים חיים,לא בדיוק הדברים הרגילים.
בזמן שאתה בוחן את המחנה בפה פעור,אתה לפתע מרגיש משהו מושך במכנסיך,אתה מסתכל למטה,ומגלה מן איש קטן,שלובש ז'קט ירוק,זקן לבן ארוך,אך הדבר הכי בולט בו שהוא מתנסה לגובה של ילד בן 8, פתאום הוא מתחיל לדבר
"שלום לך גיבור צעיר,אם ברצונך לקבלתשובות , עקוב אחריי"הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון כלשהו, תוך מס' דקות אתם מגיעים לבניין הגדול במחנה,
"כאן הבוס נמצא,הוא מחכה לך בפנים" הוא אומר בקולו הצפצפני ונעלם.[/color]
[color=orange]מור-
הרמס מסתכל עליך כמה שניות,נראה שהוא חושב כיצד לענות לך.
"תקשיב ילד,קרונוס הוא...הוא...בעל עוצמה נדירה,והוא הוליך שולל כבר לא מעט גיבורים אחרים"הוא אומר באנחה,
"תנסה לחשוב על זה כמה שפחות,הזמן שלך...הוא כבר יגיע "הוא אומר לך בפרצוף עצוב,כאילו הזמן הזה קשור במשהו טרגי,
"עכשיו לך,יש שיעור רכיבה על היפוגריפים" הוא אומר במהירות ונעלם משם.[/color]
[color=blue]מור דשא-
אתה מתקדם לחדר במחשבות על לייסטרגוני,ולפתע הכיסים שלך מתחילים לבעור,החפצים שלך לוהטים,אתה נזכר במה שהיה כתוב בפתק,
"דבר אליהם והמתנות יפתחו",בינתיים, כל החולצה שלך עולה באש,ואתה מתחיל להישרף.[/color]
[color=red]שלומי-
הרקע בסדר,רק תשנה כמה שגיאות כתיב ואתה בפנים :) .
עריכה: אוקיי,אתה רשום,תגיב להתחלה:
היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים". [/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 19 2010, 11:23 AM
[b] [color=orange]מור-
הרמס מסתכל עליך כמה שניות,נראה שהוא חושב כיצד לענות לך.
"תקשיב ילד,קרונוס הוא...הוא...בעל עוצמה נדירה,והוא הוליך שולל כבר לא מעט גיבורים אחרים"הוא אומר באנחה,
"תנסה לחשוב על זה כמה שפחות,הזמן שלך...הוא כבר יגיע "הוא אומר לך בפרצוף עצוב,כאילו הזמן הזה קשור במשהו טרגי,
"עכשיו לך,יש שיעור רכיבה על היפוגריפים" הוא אומר במהירות ונעלם משם.[/color]
[/b][/quote]
'נמאס כבר!' אחשוב בעצבים ואלך לשיעור. אקשיב לאט לנושא ואז כשיגיע תורי לעלות על היפוגריף אעלה עליו ואז אעלה איתו גבוה מאוד בשמיים ואז אסע עד שאגיע הרחק מהמחנה "להתראות! נמאס לי מהמקום הזה!!" אצעק ואז אקח את ההיפוגריף הרחק מן המחנה.
-
[b]
[color=red]שלומי-
הרקע בסדר,רק תשנה כמה שגיאות כתיב ואתה בפנים :) .
עריכה: אוקיי,אתה רשום,תגיב להתחלה:
היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים". [/color] [/b][/quote]
אני מתרגש מאוד וחושב קצת על המשפחה שעזבתי ואיך הם יסתדרו אני אביט בשלט ואלך להנאתי לתוך המחנ בעודי מתסכל מסביב
-
[b] [color=blue]מור דשא-
אתה מתקדם לחדר במחשבות על לייסטרגוני,ולפתע הכיסים שלך מתחילים לבעור,החפצים שלך לוהטים,אתה נזכר במה שהיה כתוב בפתק,
"דבר אליהם והמתנות יפתחו",בינתיים, כל החולצה שלך עולה באש,ואתה מתחיל להישרף.[/color] [/b][/quote]
"לדבר אליהם?" אומר בבלבול ואז אומר למתנות "בבקשה תתכבו!!"
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 19 2010, 12:23 PM
[b] [color=gray]אלכס-
אתה נכנס בחיוך שובב לתוך המחנה,אתה מתקדם לעבר השער ונכנס,מה שאתה מגלה בפנים מדהים אותך.
אתה רואה ילדים עם חרבות,הר געש שנערים מטפסים עליו,מה שנראה כחצי עז וכחצי אדם רודפים אחרי עצים חיים,לא בדיוק הדברים הרגילים.
בזמן שאתה בוחן את המחנה בפה פעור,אתה לפתע מרגיש משהו מושך במכנסיך,אתה מסתכל למטה,ומגלה מן איש קטן,שלובש ז'קט ירוק,זקן לבן ארוך,אך הדבר הכי בולט בו שהוא מתנסה לגובה של ילד בן 8, פתאום הוא מתחיל לדבר
"שלום לך גיבור צעיר,אם ברצונך לקבלתשובות , עקוב אחריי"הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון כלשהו, תוך מס' דקות אתם מגיעים לבניין הגדול במחנה,
"כאן הבוס נמצא,הוא מחכה לך בפנים" הוא אומר בקולו הצפצפני ונעלם.[/color] [/b][/quote]
אני חושב לעצמי:"אוקיי...מקום מוזר,בוא נראה אם הוא שווה משהו..."
אני הולך לביניין הגדול מבלי לעורר יותר מידי תשומת לב אליי וחוקר אותו מכל פינה בתוכו.
-
[color=gray]אלכס-
אתה נכנס לבניין.
יש בפנים מן מסתוריות כזאת,כאילו מסתתר כאן משהו בעל עוצמה בלתי משוערת.
פתאום אתה שומע קול מחלל החדר,
"בוא הנה,תתקרב אליי",
לפתע אתה מבחין בשתי ספות שלא היו שם קודם,ועל הגדולה ביותר יושב איש עסקים,אך לא רגיל,
קורנת ממנו הילת כוח מוזרה,שגורמת לך לחוש עלוב ומרומם באותו הזמן.
ולפתע אותו איש מוחזר פוצה את פיו "שלום לך בני,הרבה זמן ציפיתי לרגע הזה...'הוא אומר וניכר כי הוא מתרגש.[/color]
[color=blue]מור דשא-
אתה מדבר אל החפצים,נראה שלא קורה כלום,אך לפתע החפצים קופצים מידך,כאילו חיים.
הם מתרוצצים על הרצפה,ולפתע המלחייה נפתחת לחנית גדולה,בעלת עיטורים מדהימים של אלים יווניים,והאוזניות נפתחו למגן שחור משחור,אתה מרגיש כוח קורן מן החפצים הללו.[/color]
[color=red]שלומי-
אתה נכנס למחנה בחיוך קטן,אתה בוחן במבטך את הסביבה ומגלה דברים מופלאים.
מצד ימין אתה רואה הר געש,אמיתי,ועליו עושים תחרות טיפוס שלושה נערים בעלי כמו מה שנראה שריון יווני,משמאלך יש ארבעה נערים שקולעים למטווח בחץ וקשת.
אבל פתאום משהו קורה,אתה מאבד שליטה על גופך ומתחיל להתקדם לכיוון כלשהו,אתה מנסה להתנגד,אבל כלום לא קורה,שנייה אחרי שויתרת השליטה שלך חוזרת,ואתה מוצא את עצמך מול בניין ענק,ועליו כתוב-
"חדר המלחמה,לא ניתן להיכנס ללא אישור",אתה מבין שלשם לא תוכל להיכנס כרגע,אך לפתע מופיע בידך פתק מוזר,שעליו כתוב "אישור כניסה לחדר המלחמה".[/color]
[color=orange]מור-
אתה לא יכול לעשות דברים כאלה :o !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון השיעור אך לפתע ג'ים מגיע אליך בריצה,
"מתקיפים אותנו מהחלק המזרחי,אנחנו חייבים תגבורת!"הוא אומר לך בקול מפוחד ורץ משם,
ופתאום אתה מבחין מרחוק בעשן,הראה שמתנהל שם קרב של ממש.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 26 2010, 12:39 PM
[b] [color=orange]מור-
אתה לא יכול לעשות דברים כאלה :o !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון השיעור אך לפתע ג'ים מגיע אליך בריצה,
"מתקיפים אותנו מהחלק המזרחי,אנחנו חייבים תגבורת!"הוא אומר לך בקול מפוחד ורץ משם,
ופתאום אתה מבחין מרחוק בעשן,הראה שמתנהל שם קרב של ממש.[/color] [/b][/quote]
למה לא?! <_<
-----------------------
אלך אל הקרב ואז אבחן את הצדדים הנלחמים.
"אז מי נלחם נגד מי?"אשאל את ג'ים.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 26 2010, 01:39 PM
[b] [color=gray]אלכס-
אתה נכנס לבניין.
יש בפנים מן מסתוריות כזאת,כאילו מסתתר כאן משהו בעל עוצמה בלתי משוערת.
פתאום אתה שומע קול מחלל החדר,
"בוא הנה,תתקרב אליי",
לפתע אתה מבחין בשתי ספות שלא היו שם קודם,ועל הגדולה ביותר יושב איש עסקים,אך לא רגיל,
קורנת ממנו הילת כוח מוזרה,שגורמת לך לחוש עלוב ומרומם באותו הזמן.
ולפתע אותו איש מוחזר פוצה את פיו "שלום לך בני,הרבה זמן ציפיתי לרגע הזה...'הוא אומר וניכר כי הוא מתרגש.[/color]
[/b][/quote]
"בני!? אני לא הבן שלך! אבא שלי מת ואל תעז לדבר עליי כאל בן שלך!" אומר את זה בזעם רב. מה רצונך?!
-
[color=gray]טיילר-
הרמס מחייך חיוך של חיבה עזה,
"אני הוא אביך,אני הוא הרמס אל השליחים,ואתה הוא בני!"הוא אומר,קורן מאושר,
"אתה לא מבין?,אני הוא אביך האמיתי,כל מה שראית כאן?,הוא מציאותי לגמרי!,המיתולוגיה היוונית קיימת,ואתה חלק ממנה!"הוא אומר לך בהתרגשות,[/color]
[color=orange]מור-
כי ככה בא לי :P
~~~~~~~~~~~~
אתה רץ אל שדה הקרב ואתה מגלה שם מחזה נוראי,
אתה מבחין בעשרה נערים לכל היותר מהמחנה,ומולם עומדים מה שנראה כ20 עד 30 שורים ענקיים,לבושים בשריון מלא,בידם הם מחזיקים נבוט מארד שמיימי.
בזמן שאתה בוחן אותם הם מסתערים, "בשם קרונוס!"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 27 2010, 10:03 PM
[b] [color=gray]טיילר-
הרמס מחייך חיוך של חיבה עזה,
"אני הוא אביך,אני הוא הרמס אל השליחים,ואתה הוא בני!"הוא אומר,קורן מאושר,
"אתה לא מבין?,אני הוא אביך האמיתי,כל מה שראית כאן?,הוא מציאותי לגמרי!,המיתולוגיה היוונית קיימת,ואתה חלק ממנה!"הוא אומר לך בהתרגשות,[/color] [/b][/quote]
אני אומר לו:
"תוכיח!"
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 27 2010, 09:03 PM
[b] [color=orange]מור-
~~~~~~~~~~~~
אתה מבחין בעשרה נערים לכל היותר מהמחנה,ומולם עומדים מה שנראה כ20 עד 30 שורים ענקיים,לבושים בשריון מלא,בידם הם מחזיקים נבוט מארד שמיימי.
בזמן שאתה בוחן אותם הם מסתערים, "בשם קרונוס!"[/color] [/b][/quote]
אתפוס מינוטאור אחד ואלך אל השיחים,שם אהרוג אותו,אערוף את ראשו ואהפוך אותו למעין מסיכה אותה אלבש,ואז אלבש את השיריון שלו ואקח את הנבוט שלו,לאחר מכן אצא מן השיחים ואגיד למינוטאורים אחרים:"קדימה בשם קרונוס!,דרך אגב איפה הוא? הוא קרא לי לדבר איתו אבל זה נדחה כי היינו אמורים לצאת למלחמה,אגיד ואתכונן להלחם.
-
מור-
תקשיב אחי,אתה לא יכול להחליט בעצמך אם הצלחת או לא,תגיב שוב :P
[color=blue]אלכס-
"רגע,מה אתה רוצה שאני אוכיח?,שאני אל?,אז הנה" הוא מקיש באצבעותיו,ולפתע כל הבגדים שלך עולים באש,אך אתה עצמך לא נשרף כלל.
"אז ההוכחה הספיקה לך?,בעצם,עדיין לא הוכחתי שאני אביך,אבל את זה רק אתה תוכל להוכיח..." הוא אומר בעצב,
"עכשיו,יש דברים חשובים יותר שיש לדון עליהם,אני רוצה שתבין,אתה לא כאן כי אני אביך,אלא כי אתה צריך להתחזק וללמוד לקראת יום הדין" הוא אומר לך באנחה,
"עוד שאלות?" הוא שואל.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 27 2010, 09:03 PM
[b] [color=orange]מור-
~~~~~~~~~~~~
בזמן שאתה בוחן אותם הם מסתערים, "בשם קרונוס!"[/color] [/b][/quote]
אנסה לתפוס מינוטאור ולגרור אותו לשיחים ואז לערוף את ראשו,אם אצליח אנסה להפוך את זה למסיכה ולקחת את השיריון שלו כדי שאראה בדיוק כמו מינוטאור בצבא המינוטאורים.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 26 2010, 12:39 PM
[b]
[color=red]שלומי-
אתה נכנס למחנה בחיוך קטן,אתה בוחן במבטך את הסביבה ומגלה דברים מופלאים.
מצד ימין אתה רואה הר געש,אמיתי,ועליו עושים תחרות טיפוס שלושה נערים בעלי כמו מה שנראה שריון יווני,משמאלך יש ארבעה נערים שקולעים למטווח בחץ וקשת.
אבל פתאום משהו קורה,אתה מאבד שליטה על גופך ומתחיל להתקדם לכיוון כלשהו,אתה מנסה להתנגד,אבל כלום לא קורה,שנייה אחרי שויתרת השליטה שלך חוזרת,ואתה מוצא את עצמך מול בניין ענק,ועליו כתוב-
"חדר המלחמה,לא ניתן להיכנס ללא אישור",אתה מבין שלשם לא תוכל להיכנס כרגע,אך לפתע מופיע בידך פתק מוזר,שעליו כתוב "אישור כניסה לחדר המלחמה".[/color]
[/b][/quote]
"איך זה הגיע אליי"אשאל את עצמי בתמיהה ואכנס לבניין המלחמה
-
[color=red]שלומי-
אתה נכנס לחדר בצעד חושש.
בחדר עצמו נמצאת מין תחושה מוזרה,כאילו,משהו גר פה,וזה לא משהו שכדאי לעצבן,
לפתע,אתה מבחין בשני ספות,שאתה בטוח שלא היו שם קודם,ממש במרכז החדר. על הישנה מביניהן יושב מי שנראה כאיש עסקים רגיל,אך מין הילת כוח קורנת ממנו,כאילו הוא כ"כ זקן וחזק,מהימים שבהם עוד היה תוהו ובוהו בכדור הארץ.פתאום האיש הזה קם מהספה,
"שלום,אני הרמס,אל השליחים,הגנבים והנוודים.נעים להכיר" הוא לוחץ את ידך.[/color]
[color=orange]מור-
אתה מתקדם לעבר המינוטאור,ואיכשהו,למרות כל המסה שלו, אתה מצליח לגרור אותו לכיוון השיחים.
אבל המינוטאור היה יותר חכם ממך,הוא ידע שאין לך סיכוי לעלות עליו באחד על אחד,ולכן,שתקפת אותו הוא הסיט את ידך במהירות,תפס את הרגל שלך,וזרק אותך על העץ.
אתה נחבט בעץ עם הגב,ולמרות שזו לא היתה זריקה חזקה מדי,אתה מרגיש כאילו הנשימה שלך נעתקה.
"קדימה קראטוס,בוא נחסל את המכוער הזה ביחד" אומר ג'ים שהגיח לשם משום מקום[/color].
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Mar 1 2010, 02:32 PM
[b] [color=red]שלומי-
אתה נכנס לחדר בצעד חושש.
בחדר עצמו נמצאת מין תחושה מוזרה,כאילו,משהו גר פה,וזה לא משהו שכדאי לעצבן,
לפתע,אתה מבחין בשני ספות,שאתה בטוח שלא היו שם קודם,ממש במרכז החדר. על הישנה מביניהן יושב מי שנראה כאיש עסקים רגיל,אך מין הילת כוח קורנת ממנו,כאילו הוא כ"כ זקן וחזק,מהימים שבהם עוד היה תוהו ובוהו בכדור הארץ.פתאום האיש הזה קם מהספה,
"שלום,אני הרמס,אל השליחים,הגנבים והנוודים.נעים להכיר" הוא לוחץ את ידך.[/color]
[/b][/quote]
"שלום לך" אגיד לו בנימוס "אני בנה של אלת החקלאות דמטר וקיבלתי את המכתב ובאתי להתאמן פה ולעזור לה" אגיד לו בגאווה ואשאל "מה אני אמור לעשות עכשיו?"
-
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 1 2010, 02:32 PM
[b] [color=orange]מור-
אתה מתקדם לעבר המינוטאור,ואיכשהו,למרות כל המסה שלו, אתה מצליח לגרור אותו לכיוון השיחים.
אבל המינוטאור היה יותר חכם ממך,הוא ידע שאין לך סיכוי לעלות עליו באחד על אחד,ולכן,שתקפת אותו הוא הסיט את ידך במהירות,תפס את הרגל שלך,וזרק אותך על העץ.
אתה נחבט בעץ עם הגב,ולמרות שזו לא היתה זריקה חזקה מדי,אתה מרגיש כאילו הנשימה שלך נעתקה.
"קדימה קראטוס,בוא נחסל את המכוער הזה ביחד" אומר ג'ים שהגיח לשם משום מקום[/color]. [/b][/quote]
"ג'ים!" אגיד בשמחה ואתקוף את המינוטאור. "בוא נחסל אותו!" אגיד ואתקוף את המינוטאור עם חרבי.
-
תקשיבו,אני החלטתי לסגור את המשחק,
רק שני משתמשים מגיבים,וגם זה לוקח יותר משבוע.
מצטער,אולי בעתיד אני אתחיל מחדש,אבל כרגע אני אבקש לנעול אותו,סליחה לשחקנים שבאמת משתתפים.
-