-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 08:11 PM
[b]
מור~
ספינראק יורה במהירות חוטים מפיו וטווה לו רשת והוא קופץ עליה והיא מחזירה מעמד. פידג'י תוקף כעת עם מתקפה מהירה ומפיל את ספינראק לקרקע. [/b][/quote]
"אוקיי עכשיו התחלת לעצבן!" אקרא בזעם.
"ספינראק, תשתמש בצמצום ובמתקפת חוטים על פידג'י כדי לקשור אותו!" אצווה על ספינראק.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 08:11 PM
[b]
עומר~
ציקוריטה רצה קדימה וקופצת, היא שולחת עלי תער שפוגעים ישירות בסורסקיט והוא נופל על הקרקע, מעולף.
[/b][/quote]
"עבודה מעולה צ'יקוריטה!" אומר ואז אזרוק פוקדור על סורסקיט.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 09:12 PM
[b]
נדב~
טוטודייל מתעשת, ורץ במהירות לעבר גרואולייט. גרואולייט מנסה לבלום אותו עם גחלת, אבל טוטודייל מתחמק ושורט בחוזקה את גרואולייט בפניו, ולאחר מכן מוסיף אקדח מים עוצמתי שפוגע ישירות בפניו של גרואולייט ומעיף אותו אחורנית. גרואולייט מוטח בעץ סמוך ונופל על הקרקע מעולף. [/b][/quote]
"מעולה טוטודייל!" אגיד ואזרוק פוקדור על גרואולייט.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 09:12 PM
[b] קאי~
אתה מתכונן וקופץ קדימה, תופס את איווי ואתה סופג בגבך אקדח מים שמעיף אותך קדימה, אבל נראה שאיווי התעורר! הוא קולט את מה שקרה, ומתעצבן על פוליוואג. הוא רץ לעברו ומשתמש במתקפה מהירה די עצבנית שמפתיעה לחלוטין את פוליוואג ומעיפה אותו באוויר היישר אל תוך שיח סמוך, פוליוואג יוצא מהשיח פצוע קשה ואז נופל מעולף. [/b][/quote]
"אל תדאג איווי אני בסדר."אני אומר ומלטף את הראש שלאיווי.
"צא פוקדור."אני אומר וזורק פוקדור על איווי.
-
עומר~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סורסקיט המעולף, והוא נשאב פנימה. הפוכדור נסגר והוא מתחיל לנוע ימינה שמאלה ולבסוף הוא נעצר.
סורסקיט נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/283.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img]
מור~
ספינראק משתמש בצמצום ופידג'י נלחץ ומנסה להתחמק אבל המתקפה פוגעת ישירות, ספינראק אינו יכול לחמוק ממתקפות ישירות כעת ואף הוא סופג נזק קל, והמהירות של ספינראק עולה. ספינראק משתמש במתקפה חוטים שמקיף את פיו וכנפו של פידג'י והוא מנסה להתחמק אך ללא הצלחה.
נדב~
אתה משליך פוכדור ריק על גרואולייט והוא נשאב פנימה. הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה ושוב ימינה, ולבסוף נעצר.
גרואולייט נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/58.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img]
קאי~
[quote][b]"צא פוקדור."אני אומר וזורק פוקדור על איווי. [/b][/quote]
XDDDDDDDDDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על פוליוואג. פוליוואג נשאב פנימה והפוכדור מתחיל להסתובב ימינה, שמאלה ושוב ימינה ולבסוף נעצר.
פוליוואג נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 09:49 PM
[b]
מור~
ספינראק משתמש בצמצום ופידג'י נלחץ ומנסה להתחמק אבל המתקפה פוגעת ישירות, ספינראק אינו יכול לחמוק ממתקפות ישירות כעת ואף הוא סופג נזק קל, והמהירות של ספינראק עולה. ספינראק משתמש במתקפה חוטים שמקיף את פיו וכנפו של פידג'י והוא מנסה להתחמק אך ללא הצלחה.
[/b][/quote]
"מעולה ספינראק!, עכשיו סיים זאת בכך שתטיל אותו על האדמה עם קוריך!" אצווה על ספינראק בשמחה.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 09:49 PM
[b]
נדב~
אתה משליך פוכדור ריק על גרואולייט והוא נשאב פנימה. הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה ושוב ימינה, ולבסוף נעצר.
גרואולייט נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/58.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img]
[/b][/quote]
"לכדתי גרואולייט!" אכריז בשמחה וארים את הפוקדור.
"נלחמת טוב טוטודייל!" אגיד ואחזיר אותו, ולאחר מכן אלך בחזרה אל מרכז הפוקימונים בצ'ריגרוב.
-
[b]
אופיר~
אתה מתעלם מלדיבה וממשיך קדימה בדרכך, חושב על קרב המכון שלך, כשלפתע מפתיע אותם מאמן "היי, רוצה קרב 2-2 רגיל?" הוא שואל אותך.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/img]
[/b][/quote]
"כן למה לא? "אומר ואוציא החוצה את סטארלי
"קדימה סטארלי בוא נראה למה אתה מסוגל! "
-
[b]עומר~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סורסקיט המעולף, והוא נשאב פנימה. הפוכדור נסגר והוא מתחיל לנוע ימינה שמאלה ולבסוף הוא נעצר.
סורסקיט נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/283.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img]
[/b][/quote]
"יופי!" אומר וארים את הפוקדור של סורסקיט.
"עבודה מעולה צ'יקוריטה!" אומר לה שוב ואלטף את ראשה. "בואי נחפש עוד קרב טוב!" אומר לה בחיוך ואתחיל יחד איתה, לחפש פוקימון מעניין נוסף.
-
מור~
ספינראק מושך את פידג'י ומשליך אותו על הקרקע. פידג'י נפצע ונפצע די קשה. הוא מצליח להתרומם, ואז משתמש במתקפה מהירה ומעיף ממנו את ספינראק ואת החוטים, הוא עף גבוה ונעלם.
נדב~
אתה מרים את הפוכדור, מחזיר את טוטודייל וחוזר לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק שהערב יורד. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גו'י מאחורי הדלפק.
אופיר~
סטארלי מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב "בסדר וינגול, צא!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו וינגול "אקדח מים!" מצווה המאמן, ווינגול שולח אקדח מים לעבר סטארלי.
עומר~
אתה ממשיך לחפש פוקימון נוסף, אולם הערב כבר מתחיל לרדת ואתה לא רואה כלום.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 10:55 PM
[b] מור~
ספינראק מושך את פידג'י ומשליך אותו על הקרקע. פידג'י נפצע ונפצע די קשה. הוא מצליח להתרומם, ואז משתמש במתקפה מהירה ומעיף ממנו את ספינראק ואת החוטים, הוא עף גבוה ונעלם.
[/b][/quote]
"אוף" אומר מבואס.
"עבודה מעולה ספינראק, חזור" אומר ואחזיר את ספינראק.
לאחר מכן אתקדם עוד בשביל שמוליך לויולט.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 1 2010, 10:55 PM
[b]
נדב~
אתה מרים את הפוכדור, מחזיר את טוטודייל וחוזר לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק שהערב יורד. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גו'י מאחורי הדלפק.
[/b][/quote]
"האחות ג'וי, תוכלי לטפל בפוקימונים שלי? הם קצת תשושים מהאימונים" אגיד ואתן לאחות ג'וי את הפוקדור של גרואולייט ושל טוטודייל.
-
[b]
אופיר~
סטארלי מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב "בסדר וינגול, צא!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו וינגול "אקדח מים!" מצווה המאמן, ווינגול שולח אקדח מים לעבר סטארלי.
[/b][/quote]
"סטארלי תתחמק מהאקדח מים ותשתמש במתקפה מהירה, ומיד לאחר מכן תתקוף במכת כנף! "
-
[b] קאי~
XDDDDDDDDDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על פוליוואג. פוליוואג נשאב פנימה והפוכדור מתחיל להסתובב ימינה, שמאלה ושוב ימינה ולבסוף נעצר.
פוליוואג נלכד!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/img] - - - - > [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img] [/b][/quote]
*אופס כנראה התבלבלתי.*
"יש תפסתי פוליוואג."אני אומר ןלוקח את הפוקדור של פוליוואג.
"נלחמת טוב איווי תנוח."אני אומר ומחזיר את איווי ומתקדם לעיר צ'ארינגרוב.
-
[b]
עומר~
אתה ממשיך לחפש פוקימון נוסף, אולם הערב כבר מתחיל לרדת ואתה לא רואה כלום. [/b][/quote]
"טוב צ'יקוריטה בואי נימצא מרכז לישון בו" אומר לה בחיוך ואתחיל ללכת בחיפושים אחרי מרכז
-
עומר~
אתם ממשיכים אל עבר העיר צ'ארינגרוב וכעבור כשעה אתם מגיעים לעיר. השמש כבר שקעה ולכן המנורות ברחובות כבר דלוקים.
קאי~
אתה לוקח את הפוכדור ומשיב את איווי לפוכדור שלו, ולאחר מכן אתה ממשיך לעיר צ'ארינגרוב, ואתה מגיע אליה בדיוק שהשמש שוקעת.
אופיר~
סטארלי מתחמק מאקדח המים עם מתקפה מהירה ועובר מהר למתקפת כנף שפוגעת ישירות בווינגול "ווינגול, השתמש בערפל!" מצווה המאמנת, ווינגול משתמש בערפל שממלא את כל הזירה! סטארלי לא יכול לראות כלום.
נדב~
בוודאי" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונה, המכונה מופעלת והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחיוך "כבר מאוחר, אתה צריך חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
מור~
אתה ממשיך להתקדם בשביל, אולם אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 01:40 PM
[b] קאי~
אתה לוקח את הפוכדור ומשיב את איווי לפוכדור שלו, ולאחר מכן אתה ממשיך לעיר צ'ארינגרוב, ואתה מגיע אליה בדיוק שהשמש שוקעת. [/b][/quote]
'כדאי שאמצא את המרכז לפני שהלילה יגיע.'אני חושב לעצמי ומתקדם למרכז במהירות לפני שהלילה יגיע.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 01:40 PM
[b]
מור~
אתה ממשיך להתקדם בשביל, אולם אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך. [/b][/quote]
"לא טוב" אמלמל.
לאחר מכן אפתח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, במטרה למצוא שם אכסנייה כלשהי.
-
[b]
נדב~
בוודאי" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונה, המכונה מופעלת והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת בחיוך "כבר מאוחר, אתה צריך חדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"בשמחה" אגיד ואודה לה.
-
[b] עומר~
אתם ממשיכים אל עבר העיר צ'ארינגרוב וכעבור כשעה אתם מגיעים לעיר. השמש כבר שקעה ולכן המנורות ברחובות כבר דלוקים.
[/b][/quote]
"בואי נחפש את המרכז" אומר לצ'יקוריטה ואתחיל לחפש בעיר.
-
עומר~
אתם נכנסים לעיר ומתחילים לחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. אתם רואים את האחות גו'י יושבת בדלפק ומתעסקת במחשב שלה.
נדב~
אפשר לאכול אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קח את זה" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "תעלה במדרגות קומה אחת למעלה, החדר בקצה המסדרון" היא אומרת לך.
מור~
אתה מתחיל לרוץ לעבר ויולט, אבל החושך ירד מפיק ואינך רואה את השביל יותר.
לפתע, אתה מבחין בבקתה קטנה לא רחוק משם.
קאי~
אתה נכנס לעיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתה מוצא אותו. אתה צועד פנימה ורואה את האחות גו'י יושבת בדלפק שלה, מול מחשב.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 04:47 PM
[b] עומר~
אתם נכנסים לעיר ומתחילים לחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. אתם רואים את האחות גו'י יושבת בדלפק ומתעסקת במחשב שלה.
[/b][/quote]
"סליחה?" אומר במעט חשש "אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים ואם אפשר חדר לישון פה הלילה?" אשאל בחיוך.
אחרי שהיא תענה לי אתן לה את הפוקדורים, אחכה שתחזיר לי אותם ואז אעלה לחדרי~
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 2 2010, 04:47 PM
[b] קאי~
אתה נכנס לעיר ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור 10 דקות אתה מוצא אותו. אתה צועד פנימה ורואה את האחות גו'י יושבת בדלפק שלה, מול מחשב. [/b][/quote]
"סליחה תוכלי לרפאות לי את הפוקימונים בבקשה."אני פונה על האחות ג'וי.
-
[b]
נדב~
אפשר לאכול אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קח את זה" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "תעלה במדרגות קומה אחת למעלה, החדר בקצה המסדרון" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
למה? ם:
---------------
אעקוב אחריה הוראותיה של האחות ג'וי ואלך אל החדר שלי. אפתח את הדלת עם המפתח ואכנס פנימה. לאחר מכן אוציא את טוטודייל ליד המיטה ואגיד לו "טוב חבר, עבר עלינו יום קשה ומפרך, בוא נלך לישון" ולאחר מכן אכנס למיטה ואתכסה, ואקרא לטוטודייל לישון לידי.
-
[b]
אופיר~
סטארלי מתחמק מאקדח המים עם מתקפה מהירה ועובר מהר למתקפת כנף שפוגעת ישירות בווינגול "ווינגול, השתמש בערפל!" מצווה המאמנת, ווינגול משתמש בערפל שממלא את כל הזירה! סטארלי לא יכול לראות כלום. [/b][/quote]
"סטארלי תשתמש בכנפיים שלך כדי לפזר את הערפל! ולאחד מכן תתקוף במתקפת כנף! "
-
[b]
מור~
אתה מתחיל לרוץ לעבר ויולט, אבל החושך ירד מפיק ואינך רואה את השביל יותר.
לפתע, אתה מבחין בבקתה קטנה לא רחוק משם.
[/b][/quote]
ארוץ אל עבר הבקקתה וכשאגיע אליה אדפוק על דלתה םע שני אצבעותיי ואחכה לתשובה.
-
מור~
אתה רץ לבקתה ודופק עליה, אך אינך מקבל תשובה.
אופיר~
סטארלי מנופף בכנפיו ומצליח לפזר את הערפל, אבל הוא לא רואה את וינגול שם "עכשיו, מתקפת כנף!" קוראת המאמנת ווינגול מופיע מאחורי סטארלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף.
נדב~
באלי אבטיח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה במדרגות וצועד לחדר האחרון במסדרון, אתה מכניס את המפתח ומסובב אותו בחור המנעול. החדר שלך נגלה ואתה רואה בו מיטה מרופדת, מרפסת ומקלחת. בפינת החדר יש טלוויזיה קטנה.
אתה מחליף לפיג'מה ונשכב במיטה, מוציא את טוטודייל שישן לצידך והוא תופס לעצמו מקום בקצה המיטה.
אתה מניח את ראשך על הכרית וכעבור כמה רגעים חש עייף, ואתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר מאקדח מים קטן של טוטודייל לפנים שלך XP
קאי~
"בבקשה, אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במכונה לידה ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן וכעבור כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים ושלמים. אני יכול לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך בחיוך.
עומר~
"בוודאי, אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במתקן לידה, מפעילה אותו והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך "אלה הפוכדורים שלך, וזה מפתח לחדר ללילה?" היא אומרת לך "החדר שלך הוא השמאלי קצה המסדרון" היא מוסיפה.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 01:44 PM
[b] מור~
אתה רץ לבקתה ודופק עליה, אך אינך מקבל תשובה.
[/b][/quote]
משיך לדפוק שוב, אפ בכל זאת עדיין לא אקבל תשובה אמ=נסה לפתוח את הדלת.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 01:44 PM
[b] קאי~
"בבקשה, אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במכונה לידה ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן וכעבור כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים ושלמים. אני יכול לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת אותך בחיוך. [/b][/quote]
"כן הייתי רוצה בבקשה חדר ללון פה בבקשה."אני אומר לאחות ג'וי.
-
[b]
נדב~
באלי אבטיח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה במדרגות וצועד לחדר האחרון במסדרון, אתה מכניס את המפתח ומסובב אותו בחור המנעול. החדר שלך נגלה ואתה רואה בו מיטה מרופדת, מרפסת ומקלחת. בפינת החדר יש טלוויזיה קטנה.
אתה מחליף לפיג'מה ונשכב במיטה, מוציא את טוטודייל שישן לצידך והוא תופס לעצמו מקום בקצה המיטה.
אתה מניח את ראשך על הכרית וכעבור כמה רגעים חש עייף, ואתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר מאקדח מים קטן של טוטודייל לפנים שלך XP
[/b][/quote]
בטח נשמה
-----------------------
"בוקר טוב גם לך שמן" אגיד בקול עייף עם עיניים עצומות ואשפשף אותן.
"טוב, היום מגיעים לעיר ויולט חבר" אגיד ואקום מהמיטה. אכנס למלקחת ולאחר שאתלבש אצא עם טוטודייל מהחדר. אפרד מהאחות ג'וי ואלך אל כיוון היציאה מהעיר צ'ריגרוב לכיוון העיר ויולט.
-
[b]
עומר~
"בוודאי, אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במתקן לידה, מפעילה אותו והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך "אלה הפוכדורים שלך, וזה מפתח לחדר ללילה?" היא אומרת לך "החדר שלך הוא השמאלי קצה המסדרון" היא מוסיפה. [/b][/quote]
"תודה" אומר לאחות ג'וי ואז אחלך לחדרי אוציא את הפוקימונים שלי, כדי לעשות היכרות יותר טובה עם סורסקיט.
לאחר מכן אתרגן לשינה, אוכל והאכיל את הפוקימונים שלי ואז אלך לישון.
-
מור~
אתה ממשיך לדפוק ואתה לא מקבל תשובה. אתה מנסה לפתוח את הדלת ולהפתעתך היא נפתחת. אתה מציץ פנימה ואתה רואה רק מיטה בתוך כל החשכה.
אתה מרגיש מאוד עייף.
קאי~
"אין בעיה" היא אומרת ומסתובבת, לוקחת מפתח שתלוי מאחוריה "בבקשה, תעלה 2 קומות - החדר הראשון" היא אומרת לך ומצביעה על המדרגות.
נדב~
אתה קם מהמיטה, מתארגן במהירות ומחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו. אתה יורד למטה ומחזיר את המפתח לאחות גו'י, נפרד ממנה ויוצא החוצה. אתה מספיק לצאת מהעיר כשלפתע הבטן שלך מקרקרת.
עומר~
אתה לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסובב את המפתח במנעול, פותח את הדלת ונכנס פנימה. אתה רואה שבחדר יש מקלחת+שירותים, מרפסת, מיטה זוגית וטלוויזיה.
אתה מוציא את סורסקיט מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה באור אדום, מביט בך בחיוך. ציקוריטה מגיחה החוצה גם כן ושלושתכם אוכלים ארוחת ערב. כעבור 10 דקות אתם מסיימים, ושלושתכם מרגישים עיייפים. אתה מחליף לפיג'מה ונכנס למיטה, והפוקימונים נשכבים על השטיח.
אתה נרדם כעבור זמן קצר ומתעורר למחרת בבוקר יחסית מוקדם.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 10:00 PM
[b] מור~
אתה ממשיך לדפוק ואתה לא מקבל תשובה. אתה מנסה לפתוח את הדלת ולהפתעתך היא נפתחת. אתה מציץ פנימה ואתה רואה רק מיטה בתוך כל החשכה.
אתה מרגיש מאוד עייף.
[/b][/quote]
"לא משנה" אומר ואפרוס את שק השינה שלי על הרצפה.
אכנס לתוכו ואחל להירדם.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 3 2010, 10:00 PM
[b]
נדב~
אתה קם מהמיטה, מתארגן במהירות ומחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו. אתה יורד למטה ומחזיר את המפתח לאחות גו'י, נפרד ממנה ויוצא החוצה. אתה מספיק לצאת מהעיר כשלפתע הבטן שלך מקרקרת.
[/b][/quote]
'בטח גם הפוקימונים רעבים' אחשוב לעצמי ואגיש שלוש מנות אוכל פוקימונים ואז אוציא את גרואולייט, קאטרפי וטוטודייל.
"בתאבון! תאכלו!" אגיד ואוציא לעצמי אוכל. לאחר מכן אחזיר את הפוקימונים שלי ואמשיך ללכת לכיוון העיר ויולט.
-
[b] קאי~
"אין בעיה" היא אומרת ומסתובבת, לוקחת מפתח שתלוי מאחוריה "בבקשה, תעלה 2 קומות - החדר הראשון" היא אומרת לך ומצביעה על המדרגות. [/b][/quote]
"תודה."אני אומר לאחות ג'וי לוקח את המפתח ועולה שתיי קומות לחדר לי, ושאני נכנס אני מוציא את פוליוואג ואיווי שיכירו אחד את השני.
-
[b]
עומר~
אתה לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסובב את המפתח במנעול, פותח את הדלת ונכנס פנימה. אתה רואה שבחדר יש מקלחת+שירותים, מרפסת, מיטה זוגית וטלוויזיה.
אתה מוציא את סורסקיט מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה באור אדום, מביט בך בחיוך. ציקוריטה מגיחה החוצה גם כן ושלושתכם אוכלים ארוחת ערב. כעבור 10 דקות אתם מסיימים, ושלושתכם מרגישים עיייפים. אתה מחליף לפיג'מה ונכנס למיטה, והפוקימונים נשכבים על השטיח.
אתה נרדם כעבור זמן קצר ומתעורר למחרת בבוקר יחסית מוקדם. [/b][/quote]
אני מעיר את הפוקימונים שלי ואז מתחיל להיתארגן ולאכול.
לאחר מכן, אני מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ואז ממשיך בדרכי לכייון העיר הבאה.
-
עומר~
אתה מתארגן ומחזיר את ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם, מחזיר לאחות גו'י את המפתח ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל לצעוד וכעבור רבע שעה אתה נכנס לדרך 30. אתה צועד לך בשביל הדרך, ואתה מבחין לפתע בוואמפל פראי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/img]
קאי~
אתה עולה לחדר, מסובב את המפתח בדלת ופותח אותה. לעיניך נגלה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת+שירותים ומרפסת.
אתה מוציא החוצה את איווי ואת פוליוואג ונראה שפוליוואג עושה מבט שחצני כלפי איווי שמיד מכעיס אותו והם כמעט מתחילים לריב שם.
נדב~
אתה מוציא את שלושתם ואתה מתיישב איתם לאכול, ולאחר כרבע שעה אתם גומרים לאכול. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים וממשיך לעבר העיר ויולט. אתה נכנס לדרך 30 וצועד לך שם, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמזמין אותך לקרב 1-1.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/img]
מור~
אתה פורס את שק השינה ונכנס בפנים, אתה מתחיל אט אט להירדם ולבסוף נרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר עם פיצוץ די גדול שמתרחש לא רחוק ממך! בעצם, זה מהצד השני של הבקתה!
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 12:43 PM
[b] עומר~
אתה מתארגן ומחזיר את ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם, מחזיר לאחות גו'י את המפתח ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל לצעוד וכעבור רבע שעה אתה נכנס לדרך 30. אתה צועד לך בשביל הדרך, ואתה מבחין לפתע בוואמפל פראי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/img]
[/b][/quote]
"טוב הוא יכול להיות קרב טוב לסורסקיט" אומר לעצמי "טוב צא סורסקיט! תתחיל עם בועות ואז מתקפה מהירה!"
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 12:43 PM
[b]
מור~
אתה פורס את שק השינה ונכנס בפנים, אתה מתחיל אט אט להירדם ולבסוף נרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר עם פיצוץ די גדול שמתרחש לא רחוק ממך! בעצם, זה מהצד השני של הבקתה! [/b][/quote]
אני תופס את הפוכדורים של ספינראק ולרביטר ורץ במהרה למקום הפיצוץ אך משתדל שלהיזהר במיוחד.
-
[b]
נדב~
אתה מוציא את שלושתם ואתה מתיישב איתם לאכול, ולאחר כרבע שעה אתם גומרים לאכול. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים וממשיך לעבר העיר ויולט. אתה נכנס לדרך 30 וצועד לך שם, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמזמין אותך לקרב 1-1.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/img]
[/b][/quote]
"אני מסכים לאתגר. צא גרואולייט!" אכריז ואזרוק את הפוקדור של גרואולייט לאוויר.