-
[quote=TaL~;613436][COLOR=Plum]עומר-פרס יוצא מהפוקדור בצורה בטוחה עם אבקנים שהוא הכין מראש ושולח אותם לעבר סווינאב הקטן שנרדם יש, אך מימי משתמשת בזה וצועקת "סווינאב נחירה!" והסווינאב הרדום מתחיל לנחור ושולח מתקפה אקראית, שיצאה בצורה של קרן קרח, שמסכלת את פצצת הפטריה הראשונה של פרס אך השנייה פוגעת בו בחוזקה, והוא מתהפך באוויר מחוזק הפיצוץ. "סווינאב תשתמש בנחירה שוב!" מימי צועקת והסווינאב הפעם מתכונן לשלוח רוח קפואה, והאזור סביבו נהייה קר והאוויר מקדם במהירות אל עבר פרס. מה תעשי?[/COLOR]
/quote]
"פרס תתכונן לברוח עם מהמתקפה תהסה לשלוח כמות רצינית של כל האבקות שלך עם שילוב של פצצת פיטריות כדי לעוף באוויר ולהיתחמק מהמתקפה ונחוט על סווינאב עם שריטה בשילוב אבקת רעל!"
-
[COLOR="SLATEGRAY"]דניס-"בוא אני אעזור לך." היא אומרת בחיוך ומוציאה פוקדור סגול מוזר. "צאי ביוט! תרפאי את הרגל שלו!" היא אומרת ומוציאה מילוטיק זוהרת ויפיפייה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/350.png[/IMG] שמושיטה את זנבה לרגל שלך ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, כמו באקסטזה. אחרי דקה היא מורידה את זנבה, ואתה מרגיש כאילו לא דרס אותך טאורוס במשקל 150 קילוגרם. "יש לך גם פוקימונים שנפצעו אולי?" היא שואלת. מה תענה לה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-פרס משלב אבקנים עם אבקת רעל ונבגי שיתוק, ושם אותם על הפטריות שעל גבו שמתחילות לזהור בשלל צבעים, ושולח אותם לכל הכיוונים ומצליח לסכל את הרוח הקפואה של סווינאב, שעפה לכיוונו בשילוב עם שלל אבקות, והוא מתחיל להתעורר. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613466]
[COLOR=Plum]עומר-פרס משלב אבקנים עם אבקת רעל ונבגי שיתוק, ושם אותם על הפטריות שעל גבו שמתחילות לזהור בשלל צבעים, ושולח אותם לכל הכיוונים ומצליח לסכל את הרוח הקפואה של סווינאב, שעפה לכיוונו בשילוב עם שלל אבקות, והוא מתחיל להתעורר. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"פרס מה תישתמש בפיצוץ פרטייה כדי להעיף אותך קדימה ואז שריטה בשילוב אבקת רעל!" אקרא בביטחון
-
[quote=TaL~;613466][COLOR=slategray]דניס-"בוא אני אעזור לך." היא אומרת בחיוך ומוציאה פוקדור סגול מוזר. "צאי ביוט! תרפאי את הרגל שלו!" היא אומרת ומוציאה מילוטיק זוהרת ויפיפייה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/350.png[/IMG] שמושיטה את זנבה לרגל שלך ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, כמו באקסטזה. אחרי דקה היא מורידה את זנבה, ואתה מרגיש כאילו לא דרס אותך טאורוס במשקל 150 קילוגרם. "יש לך גם פוקימונים שנפצעו אולי?" היא שואלת. מה תענה לה?[/COLOR][/quote]
"הנה" אני מגיש לה את בויזל וסידוט "מה שמך?"
-
[COLOR="Plum"]עומר-סוינאב מתעורר לפיצוצים של הפטרייה שמשולבת עם שלל אבקות, ולפני שהוא מצליח לזוז הוא מתעלף. "והמנצחת היא אליס!" נשמע ברמקול קריאה, וניגשת אלייך האחות ג'וי [IMG]http://i39.tinypic.com/2dhbbpw.png[/IMG] ומושיטה לך סרט. *קיבלת את סרט העיירה הייטבורג!* [IMG]http://www.legendarypokemon.net/images/ribbons/cool_normal.gif[/IMG]
הקהל מריע לך ואת יוצאת אל מאחורי הקלעים, מה תעשי כעת?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-"השם שלי לא כזה חשוב" היא אומרת וקורצת, ומחזירה לך את הפוקדורים שלך. "בבקשה!" היא אומרת וקופצת אל עבר העצים. מה תעשה כעת?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613495][COLOR=slategray]דניס-"השם שלי לא כזה חשוב" היא אומרת וקורצת, ומחזירה לך את הפוקדורים שלך. "בבקשה!" היא אומרת וקופצת אל עבר העצים. מה תעשה כעת?[/COLOR][/quote]
אני קם ומחפש פוקימון חשמלי
-
[quote=TaL~;613495][COLOR=Plum]עומר-סוינאב מתעורר לפיצוצים של הפטרייה שמשולבת עם שלל אבקות, ולפני שהוא מצליח לזוז הוא מתעלף. "והמנצחת היא אליס!" נשמע ברמקול קריאה, וניגשת אלייך האחות ג'וי [IMG]http://i39.tinypic.com/2dhbbpw.png[/IMG] ומושיטה לך סרט. *קיבלת את סרט העיירה הייטבורג!* [IMG]http://www.legendarypokemon.net/images/ribbons/cool_normal.gif[/IMG]
הקהל מריע לך ואת יוצאת אל מאחורי הקלעים, מה תעשי כעת?[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][/COLOR][/quote]
אנופץ בידי וארים את פרס על כתפי ואחייך לקהל ואקוד קידה עמוקה,להראות את המחשוף הכבד XD,ואז ארד מהבמה ואוציא את באנירי ואחבק את שניהם חיבוק חזק.
"אתם נהדרים,באמת לא הייתי יכולה לבקש חברים יותר טובים ממכם" אומר להם שוב בחיבוק חזק.
"אהה באנירי, תקפיאי שוב את החולצה שלי, ניראה לי שהביצה כבר היתחממה" אוסיף בחיוך ואז אחרי שהיא תקפיא את החולצה שלי ואכרוך אותה על הביצה, אצא מהמקום ואסתובב בעיר יחד עם באנירי ופרס.
-
[COLOR="Plum"]עומר-את קדה קידה והקהל נהנה בבירור מהמחשוף, בעיקר הגברים, אה ואיזה "אישה" אחת. באנירי מקפיאה הביצה שמתחילה לנוע בעצבנות ברגע שאת יוצאת מהאצטדיון. את מוציאה אותה במהירות מהתיק ושמה אותה על הרצפה, מחכה בציפייה. אחרי כדקה מופיע השבר הראשון, אחריו השני והשלישי עד שהביצה נשברת לרסיסים וממנה יוצא-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG] קטן וחמוד. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613522][COLOR=Plum]עומר-את קדה קידה והקהל נהנה בבירור מהמחשוף, בעיקר הגברים, אה ואיזה "אישה" אחת. באנירי מקפיאה הביצה שמתחילה לנוע בעצבנות ברגע שאת יוצאת מהאצטדיון. את מוציאה אותה במהירות מהתיק ושמה אותה על הרצפה, מחכה בציפייה. אחרי כדקה מופיע השבר הראשון, אחריו השני והשלישי עד שהביצה נשברת לרסיסים וממנה יוצא-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG] קטן וחמוד. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"יאא יש לי מיאו!!" אקרא בהיתלהבות "היי לך מיאו קטן, שמי אליס ואלו פרס ובאנירי" אומר לו בחיוך ואושיט לו את ידי בחיבה ואחכה לראות איך הוא מתייחס אליי
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-סליחה שדילגתי XD
-
אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:
[B][CENTER][COLOR="PaleGreen"]לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.[/COLOR][/CENTER][/B]
אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
[B][CENTER][COLOR="Sienna"]ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.[/COLOR][/CENTER][/B]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-המיאו הקטן מנסה לטפס לך על היד (הוא ממש ממש קטן, יותר קטן מתינוק) ואת שמה לב כי הוא קל כמו אוגר. הוא מתקרב לפרצוף שלך ומחבק אותו. את מרגישה שאת נמסה מרוב מתיקות. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613538][COLOR=slategray]דניס-סליחה שדילגתי XD[/COLOR]
[COLOR=slategray]-[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=slategray][B][COLOR=palegreen]לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.[/COLOR][/B][/CENTER]
אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
[CENTER][B][COLOR=sienna]ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.[/COLOR][/B][/CENTER]
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מאמן או מתאם?
--
אני מחפש אנשים באזור
-
[quote=TaL~;613538]
[COLOR=Plum]עומר-המיאו הקטן מנסה לטפס לך על היד (הוא ממש ממש קטן, יותר קטן מתינוק) ואת שמה לב כי הוא קל כמו אוגר. הוא מתקרב לפרצוף שלך ומחבק אותו. את מרגישה שאת נמסה מרוב מתיקות. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"אוו אתה כזה חמוד" אומר לו בחיבה ואלטף את ראשו.
"טוב חברה בואו נמשיך להיסתובב בעיר קצת לפני שנילך" אומר להם בחיוך ואתחיל עם שלושתם להיסתובב בעיר לראות אם יש שם דברים מיוחדים.
-
דניס-אתה מה שאתה רוצה להיות, ותערוך בבקשה את ההודעה ותפרט, ותפרט יותר גם להבא. קצת יותר ממשפט אחד.
[COLOR="PLUM"]עומר-את מטיילת בחוץ עם שלושת הפוקימונים, וכשמיאו על כתפך, ומקבלת שלל מחמאות על כמה שהם חמודים. אתם נעצרים מול בניין כפרי עם שטח פארק מאחוריו ששלטו אומר:
[B][CENTER][COLOR="SeaGreen"]איזור האימונים של הייטבורג[/COLOR][/CENTER][/B]
ורשום כי הכניסה חינם, מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613555]
[COLOR=PLUM]עומר-את מטיילת בחוץ עם שלושת הפוקימונים, וכשמיאו על כתפך, ומקבלת שלל מחמאות על כמה שהם חמודים. אתם נעצרים מול בניין כפרי עם שטח פארק מאחוריו ששלטו אומר:
[B][CENTER][COLOR=SeaGreen]איזור האימונים של הייטבורג[/COLOR][/CENTER]
[/B]
ורשום כי הכניסה חינם, מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"טוב אני מניחה שזה לא יזיק" אומר להם בחיוך ואכנס פנימה במטרה ללמד את פרס כמה מתקפות חדשות.
-
[quote=TaL~;613555]דניס-אתה מה שאתה רוצה להיות, ותערוך בבקשה את ההודעה ותפרט, ותפרט יותר גם להבא. קצת יותר ממשפט אחד.[/quote]
אני יכול להיות שניהם?
--
אני מחפש אנשים באזור בעודי חושב על המפגש במוזר
"אתם רואים מישהו?" אני שואל את פוקימוניי
-
[COLOR="Plum"]עומר-את נכנסת פנימה, ורואה שהפארק מחולק לכמה קטגורויות:
-אימון מהירות
-אימון פיזי
-אימון הגנה
-גינת המדיטציה
-לימוד מתקפות
את פונה לאיזור לימוד המתקפות, שמתגלה כשטח שטוח עם בובות פוקימונים שונים. את מוציאה את פרס והוא מחכה בסבלנות להוראות.[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-לא..:\
--
הפוקימונים מובילים אותך למרכז פוקימונים קטן, שם אתה פוגש את האחות ג'וי [IMG]http://i39.tinypic.com/2dhbbpw.png[/IMG] שמציעה לך חדר ללילה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613564][COLOR=slategray]דניס-לא..:\[/COLOR]
[COLOR=slategray]--[/COLOR]
[COLOR=slategray]הפוקימונים מובילים אותך למרכז פוקימונים קטן, שם אתה פוגש את האחות ג'וי [IMG]http://i39.tinypic.com/2dhbbpw.png[/IMG] שמציעה לך חדר ללילה. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
טוב, אני אהיה מתאם
---
"תודה" אומר לג'וי ואלך לחדר, בדרך אסתכל בשעוני
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה מסתכל בשעונך, ורואה שהשעה היא 11 בערב. אתה מגיע לחדר שלך, והוא הרבה יותר גדול ממה שציפית בבניין קטן כזה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613580][COLOR=slategray]דניס-אתה מסתכל בשעונך, ורואה שהשעה היא 11 בערב. אתה מגיע לחדר שלך, והוא הרבה יותר גדול ממה שציפית בבניין קטן כזה. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"תישנו" אני אומר לפוקימוניי ומנסה לישון בעצמי
-
[quote=TaL~;613564][COLOR=Plum]עומר-את נכנסת פנימה, ורואה שהפארק מחולק לכמה קטגורויות:
-אימון מהירות
-אימון פיזי
-אימון הגנה
-גינת המדיטציה
-לימוד מתקפות
את פונה לאיזור לימוד המתקפות, שמתגלה כשטח שטוח עם בובות פוקימונים שונים. את מוציאה את פרס והוא מחכה בסבלנות להוראות.[/COLOR]
"טוב בוא ננסה ללמוד חפירה" אומר לו בחיוך "תנסה לחפור בור באדמה במהירות ואז היכנס לתוכו ותנסה לצאת מהצד השני ולפגוע באחת מהבובות" אומר לו
-
[QUOTE=TaL~;613436][COLOR="Plum"][COLOR="DarkOrange"]רועי-"הנדאום הא?" המאמן שואל אותך "איזה מתקפות יש לו? מה הוא יודע לעשות? תראה לי." הוא אומר לך ושולח את שינקס להתכונן לקרב. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לא אלחם מול שינקס , אני לא רוצה לקבל פוקימון מושפל .
אני יודע שאני ינצח " אגיד ואוציא את הנדאום החוצה .
"זה ההנדאום שלי" אגיד .
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-תגיב בבקשה תגובות קצת יותר ארוכות.
---
אתה נירדם ומתעורר לבוקר חמים ומואר, אתה מרגיש כי אין לחות כלל ומזג האוויר נהדר! אתה מתארגן, מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל העיר. מה תרצה לעשות?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-פרס חופר במהירות בור עם זרועותיו הקטנות, אך מתקשה לצאת החוצה, לבסוף הוא יוצא ופוגע עם אחת הצבתות שלו בבובה. "זה היה נחמד, אבל איטי מדי." את שומעת קול מוכר, את מסתובבת ורואה את הנערה מקודם מחוייכת מאחורייך [IMG]http://i43.tinypic.com/oks5sh.gif[/IMG] "ודרך אגב, אמרתי לך שאת תהיי טובה בתיאום" היא קורצת. מה תעשי?
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-"הא!" הוא אומר "אם אתה 'בטוח' שתנצח, אז למה לך בכלל לרצות להחליף פוקימון?!" הוא שואל אותך ומביט בך בצורה של בחינה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613656][COLOR=slategray]דניס-תגיב בבקשה תגובות קצת יותר ארוכות.[/COLOR]
[COLOR=slategray]---[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה נירדם ומתעורר לבוקר חמים ומואר, אתה מרגיש כי אין לחות כלל ומזג האוויר נהדר! אתה מתארגן, מודה לאחות ג'וי ויוצא החוצה אל העיר. מה תרצה לעשות?[/COLOR][/quote]
אין לי הרבה מה לכתוב...
--
אני מביט סביב, מחפש לוח מודעות בסביבה, אם אני מוצא אני קורא ואם לא אני מחפש אנשים בסביבה
-
[QUOTE=TaL~;613656]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-"הא!" הוא אומר "אם אתה 'בטוח' שתנצח, אז למה לך בכלל לרצות להחליף פוקימון?!" הוא שואל אותך ומביט בך בצורה של בחינה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אחייך ואגיד "אני יודע שעם השינקס הזה אני יהיה הרבה יותר חזק ." אומר .
-
[quote=TaL~;613656]
[COLOR=Plum]עומר-פרס חופר במהירות בור עם זרועותיו הקטנות, אך מתקשה לצאת החוצה, לבסוף הוא יוצא ופוגע עם אחת הצבתות שלו בבובה. "זה היה נחמד, אבל איטי מדי." את שומעת קול מוכר, את מסתובבת ורואה את הנערה מקודם מחוייכת מאחורייך [IMG]http://i43.tinypic.com/oks5sh.gif[/IMG] "ודרך אגב, אמרתי לך שאת תהיי טובה בתיאום" היא קורצת. מה תעשי?
[/COLOR][/quote]
אין לה עיניים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני יודעת בגלל זה אני מיתאמנת איתו" אומר לה בקצרה "דרך אגב מי את בכלל?" אשאל ואז אסתובב לפרס.
"תנסה שוב ותנסה לעשות את זה בקצב שלך, אבל כמה שיותר מהיר."
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה מחפש לוח מודעות, ומוצא כמה מודעות שכותרתם:
[CENTER][B][COLOR="Gray"]תחרות תיאום היום בשעה 12:00 באיצטדיון!
המכון נפתח בשעה 11:00!
איזור האימונים פתוח והכניסה חינם![/COLOR][/B][/CENTER]
אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה היא 11:00, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DARKORANGE"]רועי-"אז זה אומר שהשינקס חזק יותר." הוא אומר בגאווה ומסתכל על ההאונדום, "אני אחסוך להאונדם המסכן את הפציעות, בוא נחליף." הוא אומר ומושיט לך ברחמים את הפוקדור של שינקס. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-"אני נערה, אני בת 19." היא עונה לך בזמן שפרס חופר מהר יותר ויותר בכל פעם. "ואת?" היא שואלת אותך. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;613905]
[COLOR=Plum]עומר-"אני נערה, אני בת 19." היא עונה לך בזמן שפרס חופר מהר יותר ויותר בכל פעם. "ואת?" היא שואלת אותך. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"הנחתי שאת נערה בת 19 ולא גבר בן חמישים, אבל מה השם שלך.." אומר וארים גבה "פרס כשאתה חושב שהבנת איך מישתמשים במתקפה הזו, תנסה ליצור פצצת מהפיטרייה שלך אבל רק של אבקת רעל, פצצת רפש, בסדר?" אומר לו בחיבה. "מיאו בוא תנסה אתה משהו, תנסה להישתמש בזנב ברז, תקשה את הזנב שלך ממש חזק ואז תנסה לפגוע באחת מהבובות, באנירי את תנסי אגרוף אש תנסי ליצור אש בידייך ולתת בוקס לאחת מהבובות. קדימה אני מאמינה בשלושתכם!"
-
[quote=TaL~;613905][COLOR=slategray]דניס-אתה מחפש לוח מודעות, ומוצא כמה מודעות שכותרתם:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=slategray][B][COLOR=gray]תחרות תיאום היום בשעה 12:00 באיצטדיון![/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]המכון נפתח בשעה 11:00![/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]איזור האימונים פתוח והכניסה חינם![/COLOR][/B][/CENTER]
אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה היא 11:00, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני יכול ללכת למכונים אבל לא בשביל לזכות בתגים?
--
אני הולך למכון בעודי מהרהר אם אוכל להכנס למרות היותי מתאם.
-
[QUOTE=TaL~;613905][COLOR="SlateGray"][COLOR="DARKORANGE"]רועי-"אז זה אומר שהשינקס חזק יותר." הוא אומר בגאווה ומסתכל על ההאונדום, "אני אחסוך להאונדם המסכן את הפציעות, בוא נחליף." הוא אומר ומושיט לך ברחמים את הפוקדור של שינקס. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אקח את הפוקדור מידיו ואתן לו את הפוקדור של הנדאום .
"טיפש , אתן לך משפט לחיים
'לא הפוקימון הוא החזק , אלא המאמן שמחזיק בו..' ולכן , אני יודע
שעם שינקס אהיה יותר חזק , אתה לא תצליח לאמן את הנדאום . הוא עקשן מידי"
אגיד לו ואזרוק את הפוכדור לאוויר בזמן שאני מחזיק בחולצתו של הבחור
"אתה לא זז עד שאני לא רואה שזה שינקס" אני אומר לו .
-
[COLOR="Plum"]עומר-"השם שלי? השם שלי הוא קאמיל," היא עונה לך בצורה-דיי מוזרה "אני מאמנת, והייתי פעמיים מאסטר המחוז. פעם אחת בתור מתאמת שזכתה בפסטיבל הגדול, תחת השם מלאני סטון, או בקיצור- מילי. ובפעם השנייה בתור מאמנת שנצחה את מאסטר המחוז, תחת השם קארן זיק." היא אומרת ומתיישבת על ספסל לידך, ומזמינה אותך להצטרף. "אני רואה בך פוטנציאל ענק, אליס, לכן החלטתי לעזור לך פה ושם. וחוץ מזה, גם לעזור לאנשים אחרים, שנקלעו לצרות." היא אומרת. אתם צופים על פרס שפצצת הפטרייה שלו תופסת צורה של פצצת רפש, על באנירי שמצליחה להצית ניצוץ בידיה ומלהבת מכך, עד שהיא לא שמה לב שהיא דרכה על הזנב של מיאו הקטן, שהתקשה במהירות כתוצאה מכך, ומיאו קפץ ללא שליטה על פרס, שהסית את פצצת הרפש על באנירי בגלל זה, ובאנירי המופתעת ניסתה להתכופף אך שלחה ניצוץ על המיאו. מה תעשי? [/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-אני מקווה שהתייחסת להערה שלי ברצינות. ואתה לא יכול ללכת למכונים, רק למשטחי האימונים, גם שם יש מאמנים שיהיו שמחים לקרב.
--
אתה מגיע למכון הגדול, ושואל את הבחור בקבלה אם אתה יכול להלחם במכון כאשר אתה רוצה להיות מתאם, הוא עונה לך בשלילה, ומכוון אותך למשטח האימונים, בו אתה תוכל להלחם במאמנים, ובעצם להתאמן בכל העולה על רוחך. אתה מגיע לבניין גדול עם פארק ענק מאחוריו, ונכנס אליו. אתה רואה מספר שלטים המצביעים על איזורי אימונים שונים:
-אימון מהירות
-אימון פיזי
-אימון הגנה
-גינת המדיטציה
-לימוד מתקפות
[/COLOR]
[COLOR="DARKORANGE"]רועי-"אתה בטח חושב שאתה משהו?" הנער משנה את טון דיבורו ותופס את ידייך בחוזקה, אתה מרגיש שהוא ישבור אותם אם הוא לא ישחרר, "אתה חושב שאתה מאמן כל כך טוב? שאני לא אצליח לאמן את ההנדאור שלך, או שבכלל ארצה לברוח עם היצור העלוב הזה?" הוא שואל אותך בטון מזלזל, בזמן שהידיים שלך מתחילות להתנוון לאט לאט "הו אתה תראה את השינקס," הוא אומר לך "אבל בצורה שאתה רוצה!" הוא אומר ושולח אל עברך לאקסריי עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/405.png[/IMG], שמתחיל לרדוף אחרייך ברחבי הבניין. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614105][COLOR=Plum]עומר-"השם שלי? השם שלי הוא קאמיל," היא עונה לך בצורה-דיי מוזרה "אני מאמנת, והייתי פעמיים מאסטר המחוז. פעם אחת בתור מתאמת שזכתה בפסטיבל הגדול, תחת השם מלאני סטון, או בקיצור- מילי. ובפעם השנייה בתור מאמנת שנצחה את מאסטר המחוז, תחת השם קארן זיק." היא אומרת ומתיישבת על ספסל לידך, ומזמינה אותך להצטרף. "אני רואה בך פוטנציאל ענק, אליס, לכן החלטתי לעזור לך פה ושם. וחוץ מזה, גם לעזור לאנשים אחרים, שנקלעו לצרות." היא אומרת. אתם צופים על פרס שפצצת הפטרייה שלו תופסת צורה של פצצת רפש, על באנירי שמצליחה להצית ניצוץ בידיה ומלהבת מכך, עד שהיא לא שמה לב שהיא דרכה על הזנב של מיאו הקטן, שהתקשה במהירות כתוצאה מכך, ומיאו קפץ ללא שליטה על פרס, שהסית את פצצת הרפש על באנירי בגלל זה, ובאנירי המופתעת ניסתה להתכופף אך שלחה ניצוץ על המיאו. מה תעשי? [/COLOR]
[COLOR=DARKORANGE][/COLOR][/quote]
"קיצר את אנונימית ואת לא רוצה לומר לי את השם שלך. אני אקרא לך אז ג'ני" אומר לה ואז אראה את מה קרה וארוץ לפוקימונים שלי.
"אתם בסדר?" אשאל אותם ואבדוק שהם בסדר "כדאי שתקחו מרחק אחד מהשני ואז תנסו שוב" אומר להם ואז אחזור אליה. "אז מה הבעיה בשם שלך שאת לא יכולה לומר אותו? שם תקוע כמו ברתה או ג'וזפינה?" אשאל בנימת בוז ואצפה בפוקימונים שלי בשביל לבדוק שהכל בסדר "קדימה שלושתיכם אתם מסוגלים להצליח!" אקרא ואעודד אותם
-
[QUOTE=TaL~;614105][COLOR="Plum"][COLOR="DARKORANGE"]רועי-"אתה בטח חושב שאתה משהו?" הנער משנה את טון דיבורו ותופס את ידייך בחוזקה, אתה מרגיש שהוא ישבור אותם אם הוא לא ישחרר, "אתה חושב שאתה מאמן כל כך טוב? שאני לא אצליח לאמן את ההנדאור שלך, או שבכלל ארצה לברוח עם היצור העלוב הזה?" הוא שואל אותך בטון מזלזל, בזמן שהידיים שלך מתחילות להתנוון לאט לאט "הו אתה תראה את השינקס," הוא אומר לך "אבל בצורה שאתה רוצה!" הוא אומר ושולח אל עברך לאקסריי עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/405.png[/IMG], שמתחיל לרדוף אחרייך ברחבי הבניין. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ במעגלים ואצעק "עצור אותו , אתה עלוב . אתה שולח פוקימון שירביץ לי..
אין לך ידיים ?" אשאל אותו ואזרוק את הפוכדור לאוויר .
-
[quote=TaL~;614105][COLOR=slategray]דניס-אני מקווה שהתייחסת להערה שלי ברצינות. ואתה לא יכול ללכת למכונים, רק למשטחי האימונים, גם שם יש מאמנים שיהיו שמחים לקרב.[/COLOR]
[COLOR=slategray]--[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה מגיע למכון הגדול, ושואל את הבחור בקבלה אם אתה יכול להלחם במכון כאשר אתה רוצה להיות מתאם, הוא עונה לך בשלילה, ומכוון אותך למשטח האימונים, בו אתה תוכל להלחם במאמנים, ובעצם להתאמן בכל העולה על רוחך. אתה מגיע לבניין גדול עם פארק ענק מאחוריו, ונכנס אליו. אתה רואה מספר שלטים המצביעים על איזורי אימונים שונים:[/COLOR]
[COLOR=slategray]-אימון מהירות[/COLOR]
[COLOR=slategray]-אימון פיזי[/COLOR]
[COLOR=slategray]-אימון הגנה[/COLOR]
[COLOR=slategray]-גינת המדיטציה[/COLOR]
[COLOR=slategray]-לימוד מתקפות[/COLOR][/quote]
אני הולך לאימון ההגנה 'אני מקווה שזה יעזור לסידוט ולבויזל' אני חושב לעצמי
כשאני נכנס אני מסתכל לראות מה יש שם ומה עושים שם.
-
[COLOR="Plum"]עומר-"את כנראה לא מקשיבה לי." היא אומרת לך בטון מאוכזב "השם שלי הוא קאמיל. הוא היה מלאני, ואז קארן, לכן הלחמתי את שתי השמות והנה-" היא עושה תנועה של הצגה עם ידיה "קאמיל." את מפרידה בין שלושת הפוקימונים והם מתחילים לקלוט את הקטע. "את לומדת מהר." היא אומרת לך בביקורתיות. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-"בטח שיש לי ידיים!" הוא אומר בשמחה מרושעת "חזור!" הוא מחזיר את הפוקימון הענק ומתקרב אלייך, לפניי שאתה מבין מה קורה, אתה חוטף אגרוף חזק שמפיל אותך לרצפה "קום!" הוא צועק עלייך, אתה שם לב לפתע שאתם כבר לא באיזור ההחלפות, אלא באיזשהו יער. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה נכנס לגן קטן, עם הרבה מאמנים, אתה רואה את הדרך פעולה של האימון:
בובות פוקימון תוקפות פוקימונים באקראיות והוא צריך להגן על עצמו, בדרך זו הוא מעצים את הגנתו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614139][COLOR=Plum]עומר-"את כנראה לא מקשיבה לי." היא אומרת לך בטון מאוכזב "השם שלי הוא קאמיל. הוא היה מלאני, ואז קארן, לכן הלחמתי את שתי השמות והנה-" היא עושה תנועה של הצגה עם ידיה "קאמיל." את מפרידה בין שלושת הפוקימונים והם מתחילים לקלוט את הקטע. "את לומדת מהר." היא אומרת לך בביקורתיות. מה תעשי?[/COLOR]
"אני יודעת" אומר לה בחיוך מתנשא ואז שוב אסתכל על הפוקימונים שלי. "קדימה תנסו שוב ושוב עד שצליחו! אחרי שתליחו, פרס תנסה לקפוץ באוויר ולהושיט דקימה את הצבת שלך, כדי לנסות ללמוד אס אווירי.
באנירי, את כל הכוח שלמדת עכשיו באגרוף אש, תנסי להוריד את האש ותנסי להיתמקד אך ורק באגרוף כדי ללמוד אגרוף ממוקד.
מיאו, אני ממך רוצה שתתלמד מתקפה מעט מסובכת. תנסה לישלוח כדור ברק חזק במיוחד, ותשלח אותו כמו בתותח, אתה יודע תותח זאפ!" אומר להם בהיתלהבות ואקווה שהם יצליחו.
"עכשיו, מה בדיוק מצאת בי שאת ככה עוזרת לי?" אשאל אותה רצינות.
-
[COLOR="Plum"]עומר-באנירי מצליחה לרכז את כל הכוח באגרוף אימתני, ששורף כמה בובות העשויות מדשא. פרס מצליח לעוף באוויר, אך לא מספיק זמן, ומתהפך על הקרקע. מיאו מנסה לשגר תותח זאפ, והוא מצליח חלקית, הוא ייצר את החשמל, אך לא שיגר אותו וחשמל את עצמו קלות, כאשר את מגחחת לך קלות. "אני רואה שיש לך פוטנציאל, את יודעת איך להתייחס לפוקימונים, מה הם רוצים. וחוץ מזה את טובה בתחרויות סרט. ואני מתכוונת לאמן אותך עד שתנצחי בפסטיבל." היא עונה לך.[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614139][COLOR=slategray]דניס-אתה נכנס לגן קטן, עם הרבה מאמנים, אתה רואה את הדרך פעולה של האימון:[/COLOR]
[COLOR=slategray]בובות פוקימון תוקפות פוקימונים באקראיות והוא צריך להגן על עצמו, בדרך זו הוא מעצים את הגנתו. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מחפש 2 בובות פנויות ומעמיד את שניהם מול הבובות.
אני מחקה לראות מה יקרה..
-
[quote=TaL~;614171][COLOR=Plum]עומר-באנירי מצליחה לרכז את כל הכוח באגרוף אימתני, ששורף כמה בובות העשויות מדשא. פרס מצליח לעוף באוויר, אך לא מספיק זמן, ומתהפך על הקרקע. מיאו מנסה לשגר תותח זאפ, והוא מצליח חלקית, הוא ייצר את החשמל, אך לא שיגר אותו וחשמל את עצמו קלות, כאשר את מגחחת לך קלות. "אני רואה שיש לך פוטנציאל, את יודעת איך להתייחס לפוקימונים, מה הם רוצים. וחוץ מזה את טובה בתחרויות סרט. ואני מתכוונת לאמן אותך עד שתנצחי בפסטיבל." היא עונה לך.[/COLOR][/quote]
"וואו, תודה" אומר בפליאה ואסתכל עליה ברצינות "את באמת מוכנה לעשות את זה בשבילי? את אפילו לא מכירה אותי" אומר במעט רגש יתר ואז אנער את ראשי ואסתכל על הפוקימונים.
"ושוב ואז מתקפה אחרונה להיום.
פרס תנסה להישתמש בשבירת לבנים- הכוונה, שתכה את אחת מהבובות, היותר קשות, ממש למעלה ותנסה לישבור אותה עד למטה, קדימה!
באנירי אחרי שהצלחת את זה הייתי רוצה שתנסי ללמוד קרן סולארית- תנסי להיתרכז בשמש וליספוג ממנה אנרגיה חזקה ואז שאת אוספת המון אנרגיה תנסי לשלוח אותי במהירות לכיוון אחת מהבובות.
מיאו, אני גאה בך כבר עכשיו בקעת והצלחת הכל! אומר לו בחיבה, בוא ננסה את זה תנסה ליצור המון בועות מפיך עד כדי קרן ענקית של בועות לכיוון אחת מהבובות!"
-
[QUOTE=TaL~;614139][COLOR="Plum"][COLOR="DarkOrange"]רועי-"בטח שיש לי ידיים!" הוא אומר בשמחה מרושעת "חזור!" הוא מחזיר את הפוקימון הענק ומתקרב אלייך, לפניי שאתה מבין מה קורה, אתה חוטף אגרוף חזק שמפיל אותך לרצפה "קום!" הוא צועק עלייך, אתה שם לב לפתע שאתם כבר לא באיזור ההחלפות, אלא באיזשהו יער. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אתן לו אגרוף לפנים שיפגע בידיוק באף שלו "עלוב" אגיד ואז אתן לו ברך לתוך הבטן שלו
ברגע שיתקפל את לו מרפק לגב ואבעט לו בראש .
"אתה לא תתעסק איתי יותר" אגיד לו ואזרוק סוף סוף את הפוכדור לאוויר !
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה מעמיד את סידוט ובויזל מול שתי בובות, ונסגרת סביבכם כיפה. הבובות מתחילות לזוז במהירות ובאקראיות, משאירות חבילות קטנות ההופכות לבובות גם. אחרי 5 דקות, הכיפה מלאה בשני פוקימונים ועשר בובות. שמתחילות לתקוף בשלל מתקפות: קרן סולארית, להביור, זנב ברזל, התקלה, שריטה, נקמה, החזרה, שבירת לבנים, בעיטה נמוכה ועל חושי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-"בטח שאני אעשה את זה!" היא אומרת בחיוך כנה "אני רוצה לעזור לך להשיג את זה, כי אולי את לא רואה את זה, אבל את דומה לי. את עוד תשתני, את לא תהיי כל כך צינית אחרי שתעברי את המסע הזה." היא אומרת לך ומביטה לאופק. בנתיים פרס הצליח לשבור כמה בובות, באנירי שולחת קרניים סולאריות בקלות, ומיאו משחק עם הבובות של עצמו. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה מכניס לו אגרוף בדיוק באף, אתה מרגיש משהו נשבר, ואתה רואה את הדם שנוטף מידך, אתה קצת בשוק, אבל אתה מתעורר אחרי הבעיטה החזקה שפוגעת בבטניך, כאילו שהוא קורא את מחשבותייך. אתה רואה את הפרצוף שלו, הוא מלא דם ועיניו אדומות "התעסקת עם האיש הלא נכון ילד." הוא אומר לך בקול עמוק ורובוטי. הוא מרים אותך גבוה וזורק אותך. אתה מצליח לשחרר את האונדם. מה תעשה?[/COLOR]