-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"לא סתם נבחרת" הוא אומר בביטחון ומוסיף,"אנחנו נאמן את טוקומון ונחזק אותו".
"בעוד כחודש המסע הגדול שלך לעולם הדיגיטלי ייחל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"שמי קורומון ואני דיג'ימון!",לפני שאתה מספיק אפילו להבין את דבריו את שם לב למכשיר מוזר שמופיע בידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אוקיי אני מתחיל",אומר לך בנימה רגועה.
לפני חמש שנים מדען בשם ג'יי טירוסה פתח שער לעולם הדיגיטלי".
"העולם הדיגיטלי הוא העולם ממנו מוטימון שלך בא,עולם מלא במפלצות".
"העולם היה שליו ורגוע עד שהוא הגיע לשם וזרע פחד ואימה",הוא מפסיק לשנייה ואחר כך ממשיך,
"אתה והשותף שלך חייבים לעצור אותו מכיוון שאתם היחידים שיכולים לעשות זאת".
הוא מסיים ואז שואל אותך:"יש לך שאלות",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ואתה שם לב לכפתור שנמצא על הרצפה בו רשום "לחץ",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]"אנחנו דיג'ימונים-מפלמות דיגיטליות",שנייה אחריי שלושה אנשים בחליפות לוקחים אותך ואת פורומון לתוך אוטו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR]
-
[quote=adidas;620891]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"שמי קורומון ואני דיג'ימון!",לפני שאתה מספיק אפילו להבין את דבריו את שם לב למכשיר מוזר שמופיע בידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
"דיג'ימון מה זה?" אני שואל את עצמי כאשר מביט בקורומון בצורה מוזרה
אני מבחין במכשיר שבידי ושואל את קורומון מה זה.
"מה זה המכשיר הזה?" שואל את קורומון
-
[quote=adidas;620891]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/quote]
מנסה להגיע לבסיס שמתחת לאדמה
-
[B][COLOR="darkorchid"]"אנחנו דיג'ימונים-מפלמות דיגיטליות",שנייה אחריי שלושה אנשים בחליפות לוקחים אותך ואת פורומון לתוך אוטו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"תעופו ממני מה אתם רוצים ממני?" אני מנסה להעיף אותם ממני.. וצועק עליהם
-----------
אגב מחר אני יגיע רק ב-8 בלילה כי אני ביול דרך הבצפר
-
[QUOTE=adidas;620891]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ואתה שם לב לכפתור שנמצא על הרצפה בו רשום "לחץ",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/QUOTE]
אני אלחץ עליו ם.ם
-
[quote=adidas;620891][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי אני מתחיל",אומר לך בנימה רגועה.
לפני חמש שנים מדען בשם ג'יי טירוסה פתח שער לעולם הדיגיטלי".
"העולם הדיגיטלי הוא העולם ממנו מוטימון שלך בא,עולם מלא במפלצות".
"העולם היה שליו ורגוע עד שהוא הגיע לשם וזרע פחד ואימה",הוא מפסיק לשנייה ואחר כך ממשיך,
"אתה והשותף שלך חייבים לעצור אותו מכיוון שאתם היחידים שיכולים לעשות זאת".
הוא מסיים ואז שואל אותך:"יש לך שאלות",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/quote]
"כן מי אתה, איפה נמצא העולם הדיגיטלי הזה, מי זה ג'יי טירוסה, וכמה זמן יקח לי לבוא למקום הזה שלך לפניי שאימא שלי תחזור הביתה?"אני שואל אותו.
-
[quote=adidas;620891][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקי תלכי לכבות את השריפה בנתיים אני יתאמן בשיעור מוזיקה."אני אומר לה,מוציא מהתיק שלי את החליל ומתחיל לחלל מנגינות יפות בכישרון המוזקלי שלי.(הוא יודע כל מה שלימדו אותו,תלמיד מצטיין ולכן גם מנגינות הוא יודע.)
-
[quote=adidas;620891][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"לא סתם נבחרת" הוא אומר בביטחון ומוסיף,"אנחנו נאמן את טוקומון ונחזק אותו".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"בעוד כחודש המסע הגדול שלך לעולם הדיגיטלי ייחל,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"ומה.. אני יעשה עד אז? איך ההורים שלי, בית הספר שלי, וכל החברים שלי יבינו שנעלמתי?" אשאל אותו.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"כבר אמרתי לך ג'יי טירוסה הוא מדען"הוא אומר לך קצת בעצבים,וממשיך:"אני מצוות הדיג'ימונים,צוות שמנסה למנוע את מעשיו של ג'יי"הוא מדגיש.
"הלימודים נגמרים בעוד פחות מחודש ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון מסתכלת עליו במבט מוזר 'גם במצבים כאלו הוא יכול ליהיות רגוע' היא חושבת לעצמה ואחר כך הולכת לנסות את השריפה ולעזור לכבאים.
השריפה מכובת כולם מתרחקים,מודיעים שהיום לא יהיה בית ספר ואז אתה מוצא את יוקומון מחוסרת הכרה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה לוחץ על הכפתור,קיר במיקום ריק מאנשים נפתח לשניים ומשם ואתה רואה עוד יצור מוזר כמו טסונאמון שיוצא ובורח מאנשים עם חליפות [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nq0mdnijjdow.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=adidas;620945][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"כבר אמרתי לך ג'יי טירוסה הוא מדען"הוא אומר לך קצת בעצבים,וממשיך:"אני מצוות הדיג'ימונים,צוות שמנסה למנוע את מעשיו של ג'יי"הוא מדגיש.
"הלימודים נגמרים בעוד פחות מחודש ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"רק כמה שאלות אחרונות, איפה אתה נמצא, ואני צריך להביא גם את מוטימון כי אם כן יש לנו בעיה."אני אומר לאיש המסתורי.
-
[quote=adidas;620945][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון מסתכלת עליך במבט מוזר 'גם במצבים כאלו הוא יכול ליהיות רגוע' היא חושבת לעצמה ואחר כך הולכת לנסות את השריפה ולעזור לכבאים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]השריפה מכובת כולם מתרחקים,מודיעים שהיום לא יהיה בית ספר ואז אתה מוצא את יוקומון מחוסרת הכרה,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
'באסה לא יהיה בית-ספר היום לפחות זה הזמן פנוי להיות עם מי שאני מחבב.אבל קודם כל צריך להחזיר את יוקומון למצב יותר טוב.'אני חושב לעצמי ושופך קצת מים על יוקומון ומסתכל עליה לראות שהיא בסדר.
-
[QUOTE=adidas;620945]
[COLOR="Red"][B]אתה לוחץ על הכפתור,קיר במיקום ריק מאנשים נפתח לשניים ומשם ואתה רואה עוד יצור מוזר כמו טסונאמון שיוצא ובורח מאנשים עם חליפות [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nq0mdnijjdow.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
?[/COLOR][/B][/QUOTE]
" טסונאמון , אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הזה , או שמי שרודפים אחריו הם בעצם הטובים?!"
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
[COLOR="DarkOrange"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הבסיס שלנו נמצא במרכז העיר באחת החנויות,אך לא תוכל להשאר הרבה ונצטרך לקחת רק את מוטימון למשך שבוע".
"לא הבנתי מהי הבעיה?" הוא שואל בסקרנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון מרגישה טיפה יותר בסדר והיא אומרת שהיא רעבה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
[COLOR="Red"][B]הדיג'ימון הזה קופץ אל ידיך ואומר:"אני צ'יקומון,תעזור לי" הוא אומר לך בנחמדות רבה.
האנשים בחליפות אומרים לך:"זה אתה נכון?מחכים לך בסיס,אך קודם תחזיר לנו את צ'יקומון",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620990][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון מרגישה טיפה יותר בסדר והיא אומרת שהיא רעבה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][I][U]הדמויות בגילאי 12-13
[/U][/I][COLOR=red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקי אז בואי לך לאכול רק חבל לי שאין היום בית ספר."אני אומר בקול נעים.'חבל אני מפסיד את ההזדמנות להיות עם הבחורה שאני מחבב אבל עדיף לי להיות נאמן לגורל שלי.'אני חושב ומחליט להיות דרוך לדרך הגורל.
-
[quote=adidas;620990][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הבסיס שלנו נמצא במרכז העיר באחת החנויות,אך לא תוכל להשאר הרבה ונצטרך לקחת רק את מוטימון למשך שבוע".
"לא הבנתי מהי הבעיה?" הוא שואל בסקרנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/quote]
"הבעיה היא שמוטימון הוא הבובה החדשה של אחותי."אני אומר לאיש במבט של סיפור ארוך ואני יספר את הפרטים שנפגש.
-
[QUOTE=adidas;620990]
טושירו
[COLOR="Red"][B]הדיג'ימון הזה קופץ אל ידיך ואומר:"אני צ'יקומון,תעזור לי" הוא אומר לך בנחמדות רבה.
האנשים בחליפות אומרים לך:"זה אתה נכון?מחכים לך בסיס,אך קודם תחזיר לנו את צ'יקומון",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני? מה זאת אומרת? ולמה אתם צריכים את צ'יקומון?
צ'יקומון , אתה גם מהעולם הדיגיטאלי כמו טסונאמון נכון?"
-
[COLOR="purple"][B]"אני מצטער הוא חייב לבוא איתנו" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"מה אתם אוכלים כאן בכדור הארץ?" היא שואלת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]*תגיד איפה אתם הולכים לאכול[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"כן,אני מהעולם הדיגיטלי",אחר כך האנשים בחליפות אומרים:"לא יקרה לא שום דבר רע םשוט,צ'יקומון הוא חלק מהדיג'ימונים שעברו לעולם האמיתי ללא דיג'יכלי,המכשיר שקיבלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*פתחת את עמוד 10,טסונאמון עולה רמה[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;621030][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"כן,אני מהעולם הדיגיטלי",אחר כך האנשים בחליפות אומרים:"לא יקרה לא שום דבר רע םשוט,צ'יקומון הוא חלק מהדיג'ימונים שעברו לעולם האמיתי ללא דיג'יכלי,המכשיר שקיבלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*פתחת את עמוד 10,טסונאמון עולה רמה[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ללא דיג'יכלי?...
אולי אני אקח אותו איתי?" אני אבקש מהם .
-
[quote=adidas;621030][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"מה אתם אוכלים כאן בכדור הארץ?" היא שואלת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]*תגיד איפה אתם הולכים לאכול[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/quote]
"מבחעינה עקורנית הרבה מאכלים אבל בחנות האוכל יש המבורגרים,כריכרים וחטיפים.מה את רוצה לאכול?"אני אומר ושואל את יוקומון בקול נעים. 'היא בכלל אוכלת אוכל אנשוי?נראה לי שאין בררה אז כן,טוב נגלה עכשיו.'אני חושב לעצמי.
-
[quote=adidas;621030][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני מצטער הוא חייב לבוא איתנו" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבל תבטיח לי תנסה להשיג בובה שנראת כמוהו אם לא שנינו נסתבך."אני אומר לאיש
-
[quote=adidas;621030]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני הולך אחריו
"חכה לי קורומון!" אני צועק לו ואומר לו שיחכה לי
אני רץ אחריו במהירות שיוביל אותי
-
[quote=adidas;621030][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אין סיכוי! אם טוקומון הולך, אני איתו!" אני אומר בכעס.
"אין סיכוי שתפריד בנינו!".
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"טוקומון הולך איתי לאימונים מיוחדים של שבוע כדי לחזק אותו למסע" הוא מסביר לך.
"אין לך מה לדאוג,אצלנו הוא בטוח" הוא אומר כדי להוריד ממך את הדאגה.
פתאום אתה שומע את טוקומון אומר:"זה בסדר בנג'מין,הכל בסדר,אני חבר שלך ולא אעזוב אותך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אני אשמח לאכול את החטיף הזה שדיברת עליו",,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"דיג'יכלי זה.. לא משנה,יסבירו לך שם" הוא אומר ואחר כך מוסיף,"אני מצטער עם כמה שהוא אוהב אותך אני לא יכול לתת לו ללכת,אנחנו חייבים לבדוק מלא דברים שקשורים לדיג'ימונים".
"תכנס לשם ויסבירו לך הכל" הוא אומר ומצביע על הפתח שנפתח בקיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621158][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"טוקומון הולך איתי לאימונים מיוחדים של שבוע כדי לחזק אותו למסע" הוא מסביר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"אין לך מה לדאוג,אצלנו הוא בטוח" הוא כדי להוריד לך את הדאגה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פתאום אתה שומע את טוקומון אומר:"זה בסדר בנג'מין,הכל בסדר,אני חבר שלך ולא אעזוב אותך",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אמ.. אני.. אני מניח.. אני מניח שבסדר... אבל רק לשבוע!" אני אומר לו.
"אני אתגעגע אלייך טוקומון..." אני לוחש לו בחיבה.
-
[quote=adidas;621158][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"אני אשמח לאכול את החטיף הזה שדיברת עליו",,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR][/quote]
"מה דעתך על מנה מיוחדת תוצרת בית?ביצת עין בנוסח מיץ תפוזים?"אני אומר בחיוך על השפתיים.'בוא נלך לגנוב ביצה,זה לא יפה אבל ככה משיגים אוכל וזה מה שעושים גם האנשים שעובדים ואז לשים מיץ תפוים ולטפטף על זה.זה עומד לצאת מאוד טעים!'אני חשב ומלקק את השפתיים.
-
[QUOTE=adidas;621158][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"דיג'יכלי זה.. לא משנה,יסבירו לך שם" הוא אומר ואחר כך מוסיף,"אני מצטער עם כמה שהוא אוהב אותך אני לא יכול לתת לו ללכת,אנחנו חייבים לבדוק מלא דברים שקשורים לדיג'ימונים".
"תכנס לשם ויסבירו לך הכל" הוא אומר ומצביע על הפתח שנפתח בקיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U]מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
" טוב אני אכנס לשם " אני יגיד ואתחיל ללכת לשם , כש"שכחתי" לתת להם את צ'יקומון.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]הם הולכים בזמן שטוקומון מחייך אליך.
כאשר הם יוצאים הטלפון מצלצל ואביך על הקיו:"בנג'מין אני צריך שתבוא לחנות שנייה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]נראה שיוקומון לא נלהבת מהמאכל.
"אולי כדאי שנאכל משהו אחר?",היא שואלת בנחמדות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"הדיג'ימון בבקשה",אתה שומע את קולו של אחד מהאנשים בזמן שאתה הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621175][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]הם הולכים בזמן שטוקומון מחייך אליך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]כאשר הם יוצאים הטלפון מצלצל ואביך על הקיו:"בנג'מין אני צריך שתבוא לחנות שנייה",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"מיד אבא" אשיב לו.
אני ארוץ לחנות במהרה.
-
[QUOTE=adidas;621175][B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"הדיג'ימון בבשה",אתה שומע את קולו של אחד מהאנשים בזמן שאתה הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני יתן לו את הדיג'ימון ואכנס
-
[quote=adidas;621175][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]נראה שיוקומון לא נלהבת מהמאכל.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"אולי כדאי שנאכל משהו אחר?",היא שואלת בנחמדות,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
*סורי על העיכוב חיפשתי מתכון מתאים.
"אפשר להכין לימונדה משני לימונים מהגן,מים מהבקובוק וקרח שבעזרת הקפאת המים במקפיא ובבית אפשר למצוא סוכר ואפילו לא ירגישו שלקחנו.זה מתכנון פשוט למדי!"אני אומר מוכן ומזומן לעבודה.'טוב זה אולי יהיה טעים לדעתי כן!'אני חושב בנחת ומתחיל ללכת לבצע את העבודה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"זזה נשמע טעים,זה מוכן?" היא שואלת ונראה שהיא אוהבת את התיאור של הלימונדה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש שהרצפה יורדת במהירות ואתה שם לב שזו מעלית.
אתה מגיע לקומה התחתונה שמתחת לאדמה ואיש אחד אומר לך"שלום,הגיע הזמן שהשאלות שלך יענו",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621190][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"זזה נשמע טעים,זה מוכן?" היא שואלת ונראה שהיא אוהבת את התיאור של הלימונדה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.[/I][/U][/B][/COLOR]
[U][I][B][COLOR=red]שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/COLOR][/B][/I][/U][/quote]
"לא אבל עכשיו אני הולך להכין את זה!זה אמור להיות פשוט ותאים."אני אומר והולך להכין את זה ולהשיג את המרכבים (אני סיפרתי לה איך נשיג את המרכבים).'זה אמור להיות טעים מקווה שזה יצליח.'
-
[QUOTE=adidas;621190][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש שהרצפה יורדת במהירות ואתה שם לב שזו מעלית.
אתה מגיע לקומה התחתונה שמתחת לאדמה ואיש אחד אומר לך"שלום,הגיע הזמן שהשאלות שלך יענו",מה תעשה?[/B][/COLOR]
0[/I][/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
" מי אתה? "
-
[quote=adidas;621190][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
[COLOR=Red][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
[U][I][B][COLOR=Red]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR=red][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR][/quote]
"אוקיי אני כבר בדרך."אני אומר לו סוגר את הטלוויזיה , לוקח תיק עם כמה דברים שכנראה אצטרך, שם בפנים את מוטימון, ויוצא מהביתה למרכז לחפש את המפקדה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אוקיי כנס למכונית",אתם נכנסים למכונית ומגיעים למרכז העיר.
"אתה רואה אותו מסתכל סביב כדי שאף אחד לא יראה ולוחץ על כפתור מוסווה ופנתחת דלת הוא אומר לך:"אני את שלי עשיתי,קח את מוטימון ורדו במעלית",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"תראה סמיט זה הם!"היא אומרת לך כמה פעמים,אתה מסתובב ורואה אנשים בחליפות יוצאים ממכונית ומתקרבים אליך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אני מנהיג צוות הדיג'ימונים" הוא אומר.
מתוך החושך השורר את המקום נגלה בפניך בן אדם מבוגר וחייכן והוא אומר:"קדימה תשאל",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
[U][I][B][COLOR="Red"]נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק :)[/COLOR][/B][/I][/U]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מקיומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]
-
[quote=adidas;621218][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"תראה סמיט זה הם!"היא אומרת לך כמה פעמים,אתה מסתובב ורואה אנשים בחליפות יוצאים ממכונית ומתקרבים אליך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"שלום רוצים לטעום אחר כך לימונדה? אולי תרצו ללמוד משהו? מי אתם ואפשר לבקר מאיפה שהגעתם בטח יהיה שם מעניין? אתם מהעבודה של אבא שלי ואם כן מה באתם לקנות?"אני שואל אותם שאלות כדי לדעת מאיפה הם באו. 'אם זה התקפה כדי שאני ילחם באוכל אבל יש עוד אפשרוית רבות כדי שאשקול את מעשי!'אני חושב.
-
[quote=adidas;621218][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי כנס למכונית",אתם נכנסים למכונית ומגיעים למרכז העיר.
"אתה רואה אותו מסתכל סביב כדי שאף אחד לא יראה ולוחץ על כפתור מוסווה ופנתחת דלת הוא אומר לך:"אני את שלי עשיתי,קח את מוטימון ורדו במעלית",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי."אני אומר לוחץ על הכפתור ומחכה למעלית.
-
[QUOTE=adidas;621218][B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"אני מנהיג צוות הדיג'ימונים" הוא אומר.
מתוך החושך השורר את המקום נגלה בפניך בן אדם מבוגר וחייכן והוא אומר:"קדימה תשאל",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B][/B][/I][/U][/COLOR][/QUOTE]
"מה זה דיג'ימון?מה זה הדג'י כלי שקיבלתי?ואיך אפשר להכיר עוד חברים כמו טסונומון?"אשאל
-
[quote=adidas;621218][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מגיע לחנות ואתה מוצא את אביך שוכב פצוע על רצפת החנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבא!" אני צורח.
"מה זה?! מי עשה לך את זה?!" אני צועק בבהלה, ומזעיק אמבולנס מיד אחר כך.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]האמבולנס מגיע ואביך עדיין מחוסר הכרה.
"הכל יהיה בסדר אלו רק מכות יבשות" הם אומרים בכדי להסיר ממך כל דאגה,אחר כך אתה רואה מהצד השני של הכביש מול החנות של אביך את האיש עם החליפה ואת טוקומון,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה נכנס למעלית ולמטה במקפדת צוות הדיג'ימונים אתה פוגש באיש זקן שאומר לך:"שלום,קוראים לי מוגנאי","אני יודע שכבר הסבירו לך אבל אם יש שאלות עכשיו זה הזמן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]האנשים נראים רציניים.
"אנחנו צריכים שתתלווה אלינו" הם אומרים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית מהעולם הדיגיטלי" הוא ממשיך ואומר:"דיג'יכלי זה מכשיר הקשר שלך בין העולם הדיגיטלי לעולם האמיתי,פה תוכל לאחסן דיג'ימונים אחריי שתלכד אותם בעזרת מכשיר מיוחד","את אותם דיג'ימונים תוכל לפגוש בעולם הדיג'ימונים בעוד כחודש ולבנות לך צוות דיג'ימונים שיעזרו לך במסעך הגדול".
"מספיק פיטפוטים,אם אתה רוצה שהכל ייחל אתה צריך להשאיר כאן את טסונאמון ולחזור בעוד כשבוע" הוא אומר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][U][I][B]נוסף מיקומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים[/B][/I][/U][/COLOR]