-
[quote=Lanvin;621967]
[U]shayrahamim[/U]
הפוקדור נפתע, ואלקיד יוצא ממנו. אלקיד עומד על הדשא הירוק והארוך, מוכן ומזומן לקרב.
"אלקיד זה מעניין." אומר לך אדם. "אף פעם לא יצא לי להלחם מול פוקימון מסוג חשמל. בא ארקרוס!" הוא זרק את הפוקדור באוויר אור אדום ובוהק הופיע ונעלם בבת אחת. פוקימון בצבע כחול כהה עמד על הדשא, כשקרן ארוכה ומפחידה מזדקרת במקום אף. מעולם עו לא ראית את הפוקימון הזה, אבל היה לך ברור לגמרי שמדובר בפוקימון מסוג חרק.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]
נראה היה שאדם לא מתכוון להמתין לך, והחל מיד לשלוח פקודות. "הרקרוס, תשתמש במתקפת קרן!" הוא קרא להרקרוס, שהקץ לכיוונו של אלקיד כשקרנו מכוונת אליו.[/quote]
' אלקיד מה תשתמש במתקפה מהירה וכשאתה נמצא קרוב מספיק להראקרוס ואז תקפוץ ותשתמש מהלם חשמלי' אומר לאלקיד.
-
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל התחיל לרוץ אל מריל במטרה להטיח בו את גופו, אולם מריל היה מוכן להתקפתו של סקווירטל, והצליח להתחמק ממתקפת הדחיפה. סקווירטל פתח את פיו בניסיון ברור להוציא זרם של מים, אולם כל מה שיצא היה רק אוויר.
"אני אראה לך איך משתמשים באקדח מים," אמרה ויויאן. "מריל, תרוף אותו!"
מריל שאף אוויר לריאותיו, ואז שחרר סילון מים אדיר שפגע בסקווירטל והעיף אותו מספר מטרים לאחור. סקווירטל נחת על גבו, והתהפך בזריזות.
ויויאן צחקקה. "יש לך מזל שלסקווירטל שלך יש שריון שמגן עליו. קדימה, תנסה שוף לתקוף את מריל!"
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד החל לרוץ במהירות עצומה לכיוונו של הרקרוס, שגם הוא רץ אל כיוונו של אלקיד. שנייה בודדת לפני ששניהם התנגשו, אלקיד קפץ מעל הרקרוס, ובעודו באוויר שחרר מגופו ניצוצות חשמליים בוהקים שפגעו בהרקרוס. אלקיד נחת על הריצפה בקלילות, מטר בודד מיריבו.
על פניו של אדם יריבך ניתן היה לראות את הכעס.
"הרקרוס, תשתמש במקפת זעם עכשיו!" קרא בעצבנות.
הרקדוס שלח את ידיו שוב ושוב, ופגע באלקיד באגרופיו. הרקרוס נתן לזעם שלו להשטלת עליו, ולא הפסיק לתקוף את אלקיד אף לא לרגע.
"יפה מאוד הרקרוס, תמשיך ככה!"
-
[quote=Lanvin;621990]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד החל לרוץ במהירות עצומה לכיוונו של הרקרוס, שגם הוא רץ אל כיוונו של אלקיד. שנייה בודדת לפני ששניהם התנגשו, אלקיד קפץ מעל הרקרוס, ובעודו באוויר שחרר מגופו ניצוצות חשמליים בוהקים שפגעו בהרקרוס. אלקיד נחת על הריצפה בקלילות, מטר בודד מיריבו.
על פניו של אדם יריבך ניתן היה לראות את הכעס.
"הרקרוס, תשתמש במקפת זעם עכשיו!" קרא בעצבנות.
הרקדוס שלח את ידיו שוב ושוב, ופגע באלקיד באגרופיו. הרקרוס נתן לזעם שלו להשטלת עליו, ולא הפסיק לתקוף את אלקיד אף לא לרגע.
"יפה מאוד הרקרוס, תמשיך ככה!"[/quote]
'אלקיד עכשיו נעיצת מבט ואז בעיטה נמוכה מהר' אומר לאלקיד.
-
[quote=Lanvin;621990][U]קיוגר[/U]
סקווירטל התחיל לרוץ אל מריל במטרה להטיח בו את גופו, אולם מריל היה מוכן להתקפתו של סקווירטל, והצליח להתחמק ממתקפת הדחיפה. סקווירטל פתח את פיו בניסיון ברור להוציא זרם של מים, אולם כל מה שיצא היה רק אוויר.
"אני אראה לך איך משתמשים באקדח מים," אמרה ויויאן. "מריל, תרוף אותו!"
מריל שאף אוויר לריאותיו, ואז שחרר סילון מים אדיר שפגע בסקווירטל והעיף אותו מספר מטרים לאחור. סקווירטל נחת על גבו, והתהפך בזריזות.
ויויאן צחקקה. "יש לך מזל שלסקווירטל שלך יש שריון שמגן עליו. קדימה, תנסה שוף לתקוף את מריל!"[/quote]
"אוקיי עכשיו סקווירטל בועות ואז אקדח מים!"אגיד לסקווירטל מלא אמונה שהפעם זה יצליח
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד צימצם את עיניו באכזריות. מבטו של הרקרוס ושל אלקיד נפגשו. הרקרוס הפסיק מיד לתקוף את אלקיד, ונסוג מספר צעדים לאחור. אולם אלקיד לא התכוון לאפשר להרקרוס להתרחק יותר מדי, ושלח בעיטה שפגעה בבטנו של הרקרוס. הרקרוס התקפל מכאב, אבל התעשת על עצמו במהירות.
"הרקרוס, תשתמש במתקפת שבירת לבנים עכשיו!!" קרא אדם בזעם.
הרקרוס שלח את ידו בעוצמה והטיח אותה בראשו של אלקיד שזעק מכאב. המכה הייתה חזקה במיוחד, ואלקיד יצא משיווי משקל. אדם ניצל את זה לטובתו.
"הרקרוס תשתמש במתקפת קרן!" קרא היריב שךל, והרקרוס התקדם שוב לכיוונו של אלקיד קשהקרן שלו מוכנה להכות.
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל הוציא מפיו זרם חזק של בועות שנשלחו לכיוונו של מריל. הבעות אמנם פגעו והתפוצצו, אך מריל לא נראה סובל מדי. לאחר שהבועות התפוצצו, מריל שאף שוב כמות גדולה של אווי, וניסה לירות אקדח מים על מריל. מפיו של סקווירטל אכן יצא אקדח מים, אך הוא היה כה חלש עד שהמים אפילו לא הגיעו עד למריל.
"לפחות יש התקדמות כלשהי," אמרה ויויאן. "מריל, תשתמש על סקווירטל במתקפת דחיפה!"
מריל החל לרוץ לכיוונו של סקווירטל.
-
[quote=Lanvin;622015][U]shayrahamim[/U]
אלקיד צימצם את עיניו באכזריות. מבטו של הרקרוס ושל אלקיד נפגשו. הרקרוס הפסיק מיד לתקוף את אלקיד, ונסוג מספר צעדים לאחור. אולם אלקיד לא התכוון לאפשר להרקרוס להתרחק יותר מדי, ושלח בעיטה שפגעה בבטנו של הרקרוס. הרקרוס התקפל מכאב, אבל התעשת על עצמו במהירות.
"הרקרוס, תשתמש במתקפת שבירת לבנים עכשיו!!" קרא אדם בזעם.
הרקרוס שלח את ידו בעוצמה והטיח אותה בראשו של אלקיד שזעק מכאב. המכה הייתה חזקה במיוחד, ואלקיד יצא משיווי משקל. אדם ניצל את זה לטובתו.
"הרקרוס תשתמש במתקפת קרן!" קרא היריב שךל, והרקרוס התקדם שוב לכיוונו של אלקיד קשהקרן שלו מוכנה להכות.[/quote]
'אלקיד תיתעשת מהר ותשתמש במתקפת מהירות לקפוץ על הארקרוס ואז עוד הפעם מתקפה מהירה על הגב של הארקרוס' אגיד לו.
-
[quote=Lanvin;622015]
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל הוציא מפיו זרם חזק של בועות שנשלחו לכיוונו של מריל. הבעות אמנם פגעו והתפוצצו, אך מריל לא נראה סובל מדי. לאחר שהבועות התפוצצו, מריל שאף שוב כמות גדולה של אווי, וניסה לירות אקדח מים על מריל. מפיו של סקווירטל אכן יצא אקדח מים, אך הוא היה כה חלש עד שהמים אפילו לא הגיעו עד למריל.
"לפחות יש התקדמות כלשהי," אמרה ויויאן. "מריל, תשתמש על סקווירטל במתקפת דחיפה!"
מריל החל לרוץ לכיוונו של סקווירטל.[/quote]
"תודה!"אגיד לויויאן "קדימה סקווירטל תשתמש בדחיפה ואז אקדח מים,תזכור אך הרגשת בפעם הקודמת!"אצעק לסקווירטל
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד ניער את ראשו בניסיון להעלים את הכאב. הוא רץ בכל כוחו אל הרקרוס, וקפץ עליו. הרקרוס
לא הבין מה קורה לו, וניסה להוריד ממנו את אלקיד בכוח.
"הרקרוס, תעיף אותו ממך!" קרא אדם.
אלקיד השמש במתקפת מהירות על גבו של נרקרוס, והרגרוס הוטח בריצפה בחבטה חזקה. הוא ניסה לקום במאמץ אדיר, אך הוא הצליח בקושי.
"הרקרוס קום מהר!" קרא אדם, אבל נראה היה שלהרקרוס ייקח מספר שניות להתאושש.
[U]קיוגר[/U]
שני הפוקימונים רצו זה לכיוונו של זה, והטיחו את גופם בכל הכוח. שניהם עפו לאחור, אך המכה פגעה בסקווירטל הרבה פחות בזכות שיריונו העברה.
סקווירטל פתח שוב את פיו בניסיון ליצור אקדח מים, שאף אוויר, ושחרר סילון חזק שטס לכיוונו של מריל ופגע בו בעוצמה חזקה. מריל נהדף לאחור, ונפל.
"מריל קום!" קראה ויויאן.
המריל ניסה לקום, אך לא הצליח. הוא נפל על הריצפה, והתעלף. ויויאן החזירה את הפוקימון שלה לתוף הפוקדור.
"קרב יפה מאוד," היא אמרה לך. "אני ממש שמחה שהצלחת גם לתקוף באקדח מים, וגם לנצח את מריל. אבל שיהיה ברור - יד לך עוד הרבה על מה לעבוד. הסקווירטל שלך לא שולט היטב עדיין במתקפה הזו. ככל שתשתמש בה יותר ככה הוא יחזק אותה, ויהפוך אותה למדוייקת יתר. השעור הזה הסתיים. יש לך עכשיו זמן חופשי לעשות ככל העולה על דעתך. אני ממליצה לך ללכת ליער ולהתאמן שם, או אולי אפילו ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים. כשאתה נלחם מול מאמנים, הפוקימון שלך מתחזק הרבה יותר."
-
[quote=Lanvin;622031][U]shayrahamim[/U]
אלקיד ניער את ראשו בניסיון להעלים את הכאב. הוא רץ בכל כוחו אל הרקרוס, וקפץ עליו. הרקרוס
לא הבין מה קורה לו, וניסה להוריד ממנו את אלקיד בכוח.
"הרקרוס, תעיף אותו ממך!" קרא אדם.
אלקיד השמש במתקפת מהירות על גבו של נרקרוס, והרגרוס הוטח בריצפה בחבטה חזקה. הוא ניסה לקום במאמץ אדיר, אך הוא הצליח בקושי.
"הרקרוס קום מהר!" קרא אדם, אבל נראה היה שלהרקרוס ייקח מספר שניות להתאושש.[/quote]
' אלקיד מהר מתקפת זריזות בכל הכח שיש לך' אומר לאלקיד בתקווה שהראקרוס לא יקום.
-
[quote=Lanvin;622031][U]קיוגר[/U]
שני הפוקימונים רצו זה לכיוונו של זה, והטיחו את גופם בכל הכוח. שניהם עפו לאחור, אך המכה פגעה בסקווירטל הרבה פחות בזכות שיריונו העברה.
סקווירטל פתח שוב את פיו בניסיון ליצור אקדח מים, שאף אוויר, ושחרר סילון חזק שטס לכיוונו של מריל ופגע בו בעוצמה חזקה. מריל נהדף לאחור, ונפל.
"מריל קום!" קראה ויויאן.
המריל ניסה לקום, אך לא הצליח. הוא נפל על הריצפה, והתעלף. ויויאן החזירה את הפוקימון שלה לתוף הפוקדור.
"קרב יפה מאוד," היא אמרה לך. "אני ממש שמחה שהצלחת גם לתקוף באקדח מים, וגם לנצח את מריל. אבל שיהיה ברור - יד לך עוד הרבה על מה לעבוד. הסקווירטל שלך לא שולט היטב עדיין במתקפה הזו. ככל שתשתמש בה יותר ככה הוא יחזק אותה, ויהפוך אותה למדוייקת יתר. השעור הזה הסתיים. יש לך עכשיו זמן חופשי לעשות ככל העולה על דעתך. אני ממליצה לך ללכת ליער ולהתאמן שם, או אולי אפילו ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים. כשאתה נלחם מול מאמנים, הפוקימון שלך מתחזק הרבה יותר."[/quote]
"אוקיי תודה על העצה"אגיד לויויאן "קדימה סקווירטל בוא נלך להתאמן ביער וללכוד כמה חברים חדשים לצוות,מה אתה אומר?" אשאל את סקווירטל
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד כיוון את ידיו לכיוונו של הרקרוס, וכוכבים בוהקים יצאו מהן ופגעו בהרקרוס שנחתך חיתוכים קטנים. על פניו של הרקרוס ניתן היה לראות את התשישות, והוא נפל על הרצפה מעולף.
"לעזאזל!" קרא אדם, והחזיר את הרקרוס לתוך הפוקדור.
אלקיד נראה גם הוא עייף, אך היה מרוצה מעצמו מאוד.
"קרב מצויין ילדים," אמר הפרופסור מקווין. "במיוחד אתה -" הוא אמר והצביע עליך. "היו לך כמה טריקים מעניינים. כמו למשל המהלך הראשון, שבו ביקשת מאלקיד להשתמש במתקפת מהירות, אבל אז הורית לו לקפוץ על הרקרוס ולהפתיע אותו עם מתקפת הלם חשמלי. זה היה בהחלט מרשים. למרות שאני חייב לציין, שמתקפת הלם חשמלי זו מתקפה מעולה כדי לתקוף מרחוק, וכשהתקרבת בכוונת תחילה אל הרקרוס כדי לתקוף אותו זה הרס את היתרון הזה. עובדה ברור שמיד אחרי שאלקיד נחת על הרצפה הוא תקף אותך כי אלקיד נחת קרוב מידי. הרקרוס הוא פוקימון עם תקיפה פיזית מעולה, ולכן היה לך כדאי לשמור ממנו מרחק מההתחלה. אני מקווה שהבנת... בכל מקרה, השעור נגמר ואתם משוחררים. אתם יכולים ללכת ליער, או אפילו להמשיך לאמן את הפוקימונים שלכם מול מאמנים חזקים. כשנלחמים מול מאמנים המיומנות של הפוקימון שלכם עולה הרבה יותר, וכך אתם מתפתחים יותר מהר, אז תעשו כרצונכם."
[U]קיוגר[/U]
הרעיון ללכוד עוד פוקימונים נראה לסקווירטל כרעיון מצויין. התחלתם ללכת לכיוון שער בית הספר, והשומר פתח לכם את השער.
התחלת להכנס עמוק יותר ויותר לכיוון היער, מחפש פוקימון להלחם נגדו. זמן ממושך עבר, אבל אז ראית על הרצפה פוקימון מאורך וסגול - זיהית אותו כאקנס, פוקימון הנחש. האקנס היה גדול במיוחד ומוכן להלחם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/23.png[/IMG]
-
[quote=Lanvin;622043]
[U]קיוגר[/U]
הרעיון ללכוד עוד פוקימונים נראה לסקווירטל כרעיון מצויין. התחלתם ללכת לכיוון שער בית הספר, והשומר פתח לכם את השער.
התחלת להכנס עמוק יותר ויותר לכיוון היער, מחפש פוקימון להלחם נגדו. זמן ממושך עבר, אבל אז ראית על הרצפה פוקימון מאורך וסגול - זיהית אותו כאקנס, פוקימון הנחש. האקנס היה גדול במיוחד ומוכן להלחם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/23.png[/IMG][/quote]
"אוקיי סקווירטל תשתמש בדחיפה ואז בועות!"אגיד לסקווירטל "ומיד אחרי זה קפוץ לאחד העצים ותשתמש באקדח מים!"אנחה אותו וינסה לגרום לו להשטלת על הרעיון של אקדח המים
-
[FONT=Arial][U]קיוגר[/U][/FONT]
סקווירטל רץ אל אקנס במהירות, וגופו הוטח בו במכה חזקה. האקנס היה המום מההתקפה, אבל ניצל את ההזדמנות שסקווירטל קרוב אליו ונשך אותו בידו. סקווירטל צווח מכאב, והתרחק מאקנס ככל יכולתו.
סקווירטל פתח את פיו, וזרם של בועות יצאו מפיו ופגעו באקנס בהתפוצצות קטנה. האקנס התפתל מכאב, ויצא למתקפה נוספת לכיוונו של סקווירטל.
[COLOR=red]---[/COLOR]
[COLOR=red]המלצה קטנה: אל תדחוס יותר מדי הוראות התקפה בהודעה אחת. זה קוטע את הרצף העלילתי קצת, וגם פוגע בך כי לפעמים אני מכניס דברים לא צפויים באמצע. כמו למשל שאקנס תקף את סקווירטל בנשיכה ואז הסקווירטל שלך ונסוג לאחור. מבין? :big_wink:[/COLOR]
-
[quote=Lanvin;622075][FONT=Arial][U]קיוגר[/U][/FONT]
סקווירטל רץ אל אקנס במהירות, וגופו הוטח בו במכה חזקה. האקנס היה המום מההתקפה, אבל ניצל את ההזדמנות שסקווירטל קרוב אליו ונשך אותו בידו. סקווירטל צווח מכאב, והתרחק מאקנס ככל יכולתו.
סקווירטל פתח את פיו, וזרם של בועות יצאו מפיו ופגעו באקנס בהתפוצצות קטנה. האקנס התפתל מכאב, ויצא למתקפה נוספת לכיוונו של סקווירטל.
[COLOR=red]---[/COLOR]
[COLOR=red]המלצה קטנה: אל תדחוס יותר מדי הוראות התקפה בהודעה אחת. זה קוטע את הרצף העלילתי קצת, וגם פוגע בך כי לפעמים אני מכניס דברים לא צפויים באמצע. כמו למשל שאקנס תקף את סקווירטל בנשיכה ואז הסקווירטל שלך ונסוג לאחור. מבין? :big_wink:[/COLOR][/quote]
[COLOR=Red]סבבה מבין
--------
[COLOR=Black]סקווירטל תעמוד לפניי עץ ולפני שאקנס מגיע תתחמק!"אגיד לסקווירטל "ואז אקדח מים!"אנחה אותו[/COLOR]
[/COLOR]
-
[u]קיוגר[/u]
סקווירטל משנה את עמדתו והולך לעמוד לפניי העץ הקרוב ביותר. האקנס מתקדם לכיוונו של סקווירטל לאט לאט. ואז, חשף אקנס את שיניו ותקף את סקווירטל. בדיוק באותו הרגע סקווירטל זז במהירות, וראשו של האקנס נחבט בעץ קלות. ניצלת את ההזדמנות ופקדת על סקווירטל לתקוף באקדח מים. סקווירטל שאף אוויר ככל שיכל, וא שחרר זרם מים חזק שפגע באקנס והעיף אותו. אקנס התגלגל ואז נעצר. האקנס ניסה לזוז, אך התקשה מאוד.
-
[quote=Lanvin;622088][U]קיוגר[/U]
סקווירטל משנה את עמדתו והולך לעמוד לפניי העץ הקרוב ביותר. האקנס מתקדם לכיוונו של סקווירטל לאט לאט. ואז, חשף אקנס את שיניו ותקף את סקווירטל. בדיוק באותו הרגע סקווירטל זז במהירות, וראשו של האקנס נחבט בעץ קלות. ניצלת את ההזדמנות ופקדת על סקווירטל לתקוף באקדח מים. סקווירטל שאף אוויר ככל שיכל, וא שחרר זרם מים חזק שפגע באקנס והעיף אותו. אקנס התגלגל ואז נעצר. האקנס ניסה לזוז, אך התקשה מאוד.[/quote]
'אוקיי זה ההזדמנות שלי'אחשוב לעצמי "סקווירטל בוא לידי"אפקד על סקווירטל "צא פוקדור"אצעק ואזרוק על אקנס פוקדור
-
[quote=Lanvin;622043][U]shayrahamim[/U]
אלקיד כיוון את ידיו לכיוונו של הרקרוס, וכוכבים בוהקים יצאו מהן ופגעו בהרקרוס שנחתך חיתוכים קטנים. על פניו של הרקרוס ניתן היה לראות את התשישות, והוא נפל על הרצפה מעולף.
"לעזאזל!" קרא אדם, והחזיר את הרקרוס לתוך הפוקדור.
אלקיד נראה גם הוא עייף, אך היה מרוצה מעצמו מאוד.
"קרב מצויין ילדים," אמר הפרופסור מקווין. "במיוחד אתה -" הוא אמר והצביע עליך. "היו לך כמה טריקים מעניינים. כמו למשל המהלך הראשון, שבו ביקשת מאלקיד להשתמש במתקפת מהירות, אבל אז הורית לו לקפוץ על הרקרוס ולהפתיע אותו עם מתקפת הלם חשמלי. זה היה בהחלט מרשים. למרות שאני חייב לציין, שמתקפת הלם חשמלי זו מתקפה מעולה כדי לתקוף מרחוק, וכשהתקרבת בכוונת תחילה אל הרקרוס כדי לתקוף אותו זה הרס את היתרון הזה. עובדה ברור שמיד אחרי שאלקיד נחת על הרצפה הוא תקף אותך כי אלקיד נחת קרוב מידי. הרקרוס הוא פוקימון עם תקיפה פיזית מעולה, ולכן היה לך כדאי לשמור ממנו מרחק מההתחלה. אני מקווה שהבנת... בכל מקרה, השעור נגמר ואתם משוחררים. אתם יכולים ללכת ליער, או אפילו להמשיך לאמן את הפוקימונים שלכם מול מאמנים חזקים. כשנלחמים מול מאמנים המיומנות של הפוקימון שלכם עולה הרבה יותר, וכך אתם מתפתחים יותר מהר, אז תעשו כרצונכם.
[/quote]
'תודה המורה אני מעדיף ללכת ליער ולראות איזה סוגי פוקימונים יש ואולי גם לאמן את הוולביט שלי' אומר לו .
-
[U]קיוגר[/U]
אתה זורק את הפוקדור, והוא נוחת על האקנס. ארנס נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד שלוש פעמים... ואז נעצר.
אתה מרים את הפוקדור של אקנס, ושם אותו בחגורתך.
אתה מסתכל בשעון. השעה עוד מוקדמת, ויש לך זמן לעשות עוד מספר סיבובים ביער, אך מצד שני יש לך גם האפשרות ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים חזקים. ההתלבטות קשה.
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות ילד," נפרד ממך הפרופסור מקווין. "אני אשמח לראות אותך בשיעורים הבאים שלנו. אתה תלמיד מאוד מוכשר."
אדם, הנער מולו נלחמת, שלח לעברך מבטים נזעמים. היה ברור לגמרי שהקנאה על מחמאותיו של הפרופסור אוכלות אותו מבפנים. הוא לא נפרד ממך, הסתובב, והלך לאיזור המגורים בזעם.
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה ליער. השומר פותח לך את השער, בלי דיבורים מיותרים. אתה יוצא ומעמיק יותר ויותר. לא עובר זמן רב, ופתאום אתה רואה דמות שחורה מתקרבת לכיוונך. הדמות נראית מאיימת, על אף חזותה הנמוכה. הדמות מתקרבת יותר ויותר, ומתחילה לתפוס צורה אנושית.
[COLOR=red]תקשיבו, מחר אני לא אהיה כל היום, כנראה עד הערב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים... לא נורא! מבטיח לפצות :)[/COLOR]
-
[quote=Lanvin;622166][U]קיוגר[/U]
אתה זורק את הפוקדור, והוא נוחת על האקנס. ארנס נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד שלוש פעמים... ואז נעצר.
אתה מרים את הפוקדור של אקנס, ושם אותו בחגורתך.
אתה מסתכל בשעון. השעה עוד מוקדמת, ויש לך זמן לעשות עוד מספר סיבובים ביער, אך מצד שני יש לך גם האפשרות ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים חזקים. ההתלבטות קשה.[/quote]
"אוקיי סקווירטל בוא נחזור לפנימייה לרפות אותך ואת אקנס ואז למצוא מישהו להתאמן איתו באזור הקרבות של הפנימייה,מה אתה אומר?"אשאל את סקווירטל
-
[quote=Lanvin;621967][U]chimcharboy[/U]
ריולו נסוג לאחור באמצעות המתקפה המהירה שלו, ומצ'ופ פספס את התקפתו בסנטימטרים בודדים. ריולו כיווץ מיד את כף ידו לאגרוף, והטיח את אגרופו במאצ'ופ בעוצמה עדירה. האגרוף פגע בבטנו של המאצ'ופ שהתכווץ בכאב.
"מאצ'ופ, תחזיר לו!" קראה ויויאן. "תשתמש במכת קרטה!"
מאצ'ופ לא הצליח להזיז את גופו מהכאב החזק שהמתקפה של ריולו גרמה, ונשאר מכווץ. זו הייתה הזדמנות מעולה בשבילך לסיים את הקרב.
[/quote]
ריולו סיים את זה בעוד אגרוף חוכני אני אומר לו בהתלהבות
-
[quote=Lanvin;622166]
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות ילד," נפרד ממך הפרופסור מקווין. "אני אשמח לראות אותך בשיעורים הבאים שלנו. אתה תלמיד מאוד מוכשר."
אדם, הנער מולו נלחמת, שלח לעברך מבטים נזעמים. היה ברור לגמרי שהקנאה על מחמאותיו של הפרופסור אוכלות אותו מבפנים. הוא לא נפרד ממך, הסתובב, והלך לאיזור המגורים בזעם.
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה ליער. השומר פותח לך את השער, בלי דיבורים מיותרים. אתה יוצא ומעמיק יותר ויותר. לא עובר זמן רב, ופתאום אתה רואה דמות שחורה מתקרבת לכיוונך. הדמות נראית מאיימת, על אף חזותה הנמוכה. הדמות מתקרבת יותר ויותר, ומתחילה לתפוס צורה אנושית.
[COLOR=red]תקשיבו, מחר אני לא אהיה כל היום, כנראה עד הערב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים... לא נורא! מבטיח לפצות :)[/COLOR][/quote]
'מי זה שם' אומר בחשש 'צא וולביט והשתמש בזנב אור'.
-
[U]קיוגר[/U]
סקווירטל נראה מרוצה מאוד מהרעיון של מנוחה בפנימייה.
התחלת לחזור לכיוון השער. כשהגעת השומר הכניס אותך מיד, והלכת לכיוון מבנה גדול בעל גג אדום ובוהק. צורת האמבנה לא השאירה מקום לטעות - זה היה מרכז הפוקימונים.
התקרבת אל הדלת, והיא נפתחה לפניך אוטומטית. הקור ששרר בפנים הכה את פניך. בקצה השני של החדר עמדה אישה בחלוק לבן מאחורי דלפק, ונראתה עסוקה מאוד.
[U]chimcharboy[/U]
ריולו רץ לכיוונו של המאצ'ופ, והכה אותו בעוצמה באמצעות אגרופו. מאצ'ופ נשכב על הרצפה, כשהוא אינו מסוגל לזוז.
ויויאן נראתה מרוצה מאוד, על אף שהפסידה. "אני מרוצה ביותר מההתקדמות של הפטקימון שלך. אני מאוד מופתעת מכך שהוא הצליח ללמוד את המתקפה הזו. יש לו מזל שהוא מסוגל ללמוד אותה. מבחינתי השיעור הסתיים. יש לך זמן חופשי כרגע לעשות מה שעולה על דעתך. לדעתי כדאי לך ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם במאמנים מנוסים. למרות שאתה יכול ללכת ליער ולהתאמן בבדידות גם שם... אבל זכור! ככל שאתה נלחם נגד יותר מאמנים, ככה הפוקימון שלך יתחזק יותר, ויתפתח יותר מהר." היא ממליצה לך. "נראה אותך בשיעור הבא!" היא מנופפת לך לשלום והולכת לכיוון חדר המורים.
[U]shayrahamim[/U]
וולביט יצא מהפוקדור שלו, וזנבו החל לזהור באור חזק דהאיר את פני השטח לחלוטין. הדמות שעמדה מולך נחשפה לגמרי.
מולך עמד אדם לבוש שחור כולו, והחלק התחתון של פניו מכוסה במסיכה מאיימת. האיש נראה מאיים ביותר, ועיניו ננעצו בך בלי רחמים.
אימה הציפה אותך. על חולצתו השחורה והצמודה היה רקומה מילה - אוראון. מולך ניצב איש של צוות אוראון, האויב הגדול ביותר של כל אדם הנצמא בפנימיית סילברלינג.
-
[quote=Lanvin;622670]
[U]shayrahamim[/U]
וולביט יצא מהפוקדור שלו, וזנבו החל לזהור באור חזק דהאיר את פני השטח לחלוטין. הדמות שעמדה מולך נחשפה לגמרי.
מולך עמד אדם לבוש שחור כולו, והחלק התחתון של פניו מכוסה במסיכה מאיימת. האיש נראה מאיים ביותר, ועיניו ננעצו בך בלי רחמים.
אימה הציפה אותך. על חולצתו השחורה והצמודה היה רקומה מילה - אוראון. מולך ניצב איש של צוות אוראון, האויב הגדול ביותר של כל אדם הנצמא בפנימיית סילברלינג.[/quote]
'אתה מצוות אורואן' אומר בחשש 'צא אלקיד גם אתה וולויט בוא קרוב אליי אל תידאגו אנחנו לא נפחד ממנו אם הוא ינסה להתקרב אנחנו נתקיף' אומר להם וגם כדי שהוא ישמע ויפחד.
-
[quote=Lanvin;622670][U]קיוגר[/U]
[U]chimcharboy[/U]
ריולו רץ לכיוונו של המאצ'ופ, והכה אותו בעוצמה באמצעות אגרופו. מאצ'ופ נשכב על הרצפה, כשהוא אינו מסוגל לזוז.
ויויאן נראתה מרוצה מאוד, על אף שהפסידה. "אני מרוצה ביותר מההתקדמות של הפטקימון שלך. אני מאוד מופתעת מכך שהוא הצליח ללמוד את המתקפה הזו. יש לו מזל שהוא מסוגל ללמוד אותה. מבחינתי השיעור הסתיים. יש לך זמן חופשי כרגע לעשות מה שעולה על דעתך. לדעתי כדאי לך ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם במאמנים מנוסים. למרות שאתה יכול ללכת ליער ולהתאמן בבדידות גם שם... אבל זכור! ככל שאתה נלחם נגד יותר מאמנים, ככה הפוקימון שלך יתחזק יותר, ויתפתח יותר מהר." היא ממליצה לך. "נראה אותך בשיעור הבא!" היא מנופפת לך לשלום והולכת לכיוון חדר המורים.
[/quote]
ביי אני אומר לה בזמן שאני מיתקדם לאזור הקרבות
-
[quote=Lanvin;622670][U]קיוגר[/U]
סקווירטל נראה מרוצה מאוד מהרעיון של מנוחה בפנימייה.
התחלת לחזור לכיוון השער. כשהגעת השומר הכניס אותך מיד, והלכת לכיוון מבנה גדול בעל גג אדום ובוהק. צורת האמבנה לא השאירה מקום לטעות - זה היה מרכז הפוקימונים.
התקרבת אל הדלת, והיא נפתחה לפניך אוטומטית. הקור ששרר בפנים הכה את פניך. בקצה השני של החדר עמדה אישה בחלוק לבן מאחורי דלפק, ונראתה עסוקה מאוד.[/quote]
"שלום גברתי את יכולה לטפל בפוקימונים שלי?" אשאל אותה בעודי קופא
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא גם הוא מהפוקדור, ונעמד על ידך ועל יד וולביט.
"אתה חושב שפוקימונים כאלו יכולים להפחיד אותי?" שאל אותך מתחת למסיכת הברזל המכסה את פיו.
האיש המאיים שלף את הפוקדור הבודד שהיה טמון בחגורתו. הוא זרק אותו לאוויר, ואור אדום ובונק הציף את חלל האוויר. האור האדום נעלם ועל הרצפה הופיע פוקימון עצום ומדהים. פיו של הפוקימון היה פעור לרווחה, ושיניו הגדולות נצצו. על ראשו של הפוקימוןהזדקרו מאין קרניים גדולות וחלולות ועניו האדומות ננעצו בך ובפוקימונים שלך. זה היה אקספלאוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/295.png[/IMG]
[U]chimcharboy[/U]
אתה הולך במהירות לכיוון איזור הקרבות. האיזור נראה עמוס במאמנים צערים כמוך המעוניינים לנהל קרב פוקימונים. פתאום אתה רואה מולך את אנה דלורוסו, הילדה בעלת השיער השחור והמטולטל, מתקרב אליך עם חיוך על הפנים. "זוכר שאמרת שתפגוש אותי אחרי השיעור שלך בלימוד מתקפות?" היא אומרת לך. "אתה יודע, עוד לא יצא לי להלחם באף אחד מאז שהגעתי לפה. מה דעתך להלחם מולי? אם כן, אפשר לבחור את אחת מהזירות הבאות: זירת המים, הקרח, העשב או האדמה. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה. אז מה דעתך?"
[U]קיוגר[/U]
"כמובן שאני יכולה לטפל בהם," היא אומרת לך בחביבות, תוך שהיא לוקחת ממך את שני הפוקדורים. היא מכניסה את שניהם לתוך מכונה קטנה, שהחלה להאיר את הכדורים באור כחול בוהק.
"אל תדאג," היא אומרת לך. "עוד מעט שני הפוקימונים שלך יהיו כשירים לחלוטין להלחם שוב. הם לא פצועים יותר מדי, רק עייפים. ככל שהפוקימון שלך פצוע יותר, כך ייקח לו יותר זמן להתרפא. בינתיים אתה יכול לשבת ולהמתין." היא אומרת לך.
אתה מתיישב, ומתבונן סביבך בדממה. פתאום, נכנס בריצה לתוך החדר נער קטן וממושקף. אתה מכיר את הנער הזה - קוראים לו קלווין. הוא הילד שנלחמת מולו ביום הראשון שלך בפנימייה, היה לו זובאט.
קלווין רץ בבהלה לאחות כשהזובאט שלו עטוף בידיו, מעולף לחלוטין.
-
[quote=Lanvin;622799][U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא גם הוא מהפוקדור, ונעמד על ידך ועל יד וולביט.
"אתה חושב שפוקימונים כאלו יכולים להפחיד אותי?" שאל אותך מתחת למסיכת הברזל המכסה את פיו.
האיש המאיים שלף את הפוקדור הבודד שהיה טמון בחגורתו. הוא זרק אותו לאוויר, ואור אדום ובונק הציף את חלל האוויר. האור האדום נעלם ועל הרצפה הופיע פוקימון עצום ומדהים. פיו של הפוקימון היה פעור לרווחה, ושיניו הגדולות נצצו. על ראשו של הפוקימוןהזדקרו מאין קרניים גדולות וחלולות ועניו האדומות ננעצו בך ובפוקימונים שלך. זה היה אקספלאוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/295.png[/IMG][/quote]
'אני לא מפחד ממך' אומר לאיש ' אלקיד צא למתקפה מהיר וכשתגיע למרחק 0 השתמש בבעיטה נמוכה' אומר לאלקיד 'צא וולביט קרן בלבול לפני שאלקיד יגיע אליו מהר' אומר לוולביט.
-
[quote=Lanvin;622799][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
אתה הולך במהירות לכיוון איזור הקרבות. האיזור נראה עמוס במאמנים צערים כמוך המעוניינים לנהל קרב פוקימונים. פתאום אתה רואה מולך את אנה דלורוסו, הילדה בעלת השיער השחור והמטולטל, מתקרב אליך עם חיוך על הפנים. "זוכר שאמרת שתפגוש אותי אחרי השיעור שלך בלימוד מתקפות?" היא אומרת לך. "אתה יודע, עוד לא יצא לי להלחם באף אחד מאז שהגעתי לפה. מה דעתך להלחם מולי? אם כן, אפשר לבחור את אחת מהזירות הבאות: זירת המים, הקרח, העשב או האדמה. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה. אז מה דעתך?"
[/quote]
אני אלחם איתך בשימחה אני אומר לה בשימחה
-
[U]shayrahamim[/U]
הפוקימונים שלך, לצרות שהיו מפוחדים מהמפלצת שעמדה מולם, צייתו לך ללא הסתייגות.
אלקיד רץ במהירות לכיוונו של האקספלאוד. בו זמנית, כדור אור כתמתם ובוהק יצא מכיוונו של וולביט ופגע באקספלאוד ברכות. אקספלאוד ניסה להדוף את ההתקפה של אלקד, אך הניסיון שלו נכשל והבעיטה החזקה פגעה בפניו. אקספלאוד פלט נהמת זעם שהרעידה את העצים מסביב, אך לא זז ממקומו.
האיש מצוות אוראון לא זז ממקומו, ונראה רגוע לחלוטין.
"אקספלאד, תשתמש בהיפר גלי קול (Hyper Voice)." אמר האיש בפשטות.
אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.
[U]chimcharboy[/U]
"מעולה!" קראה אנה. "אם כך, תבחר זירה שנראית בעיניך מעניינת. לי לא אכפת..."
-
[quote=Lanvin;622836][U]shayrahamim[/U]
אלקיד רץ במהירות לכיוונו של האקספלאוד. בו זמנית, כדור אור כתמתם ובוהק יצא מכיוונו של וולביט ופגע באקספלאוד ברכות. אקספלאוד ניסה להדוף את ההתקפה של אלקד, אך הניסיון שלו נכשל והבעיטה החזקה פגעה בפניו. אקספלאוד פלט נהמת זעם שהרעידה את העצים מסביב, אך לא זז ממקומו.
אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.
[U]chimcharboy[/U]
"מעולה!" קראה אנה. "אם כך, תבחר זירה שנראית בעיניך מעניינת. לי לא אכפת..."[/quote]
אמ... ניראה לי שזירת האדמה תיהיה מעניינת
-
[quote=Lanvin;622836][U]shayrahamim[/U]
אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.[/quote]
'או או' אומר ואתחיל לרוץ לביקתה של קארל.
-
[U]chimcharboy[/U]
"זירת האדמה ניראית לי נפלאה!" אמרה אנה.
שניכם הלכתם לזירת האדמה, וכל אחד מכם הלך לצד אחר. הזירה הייתה מדהימה ביופיה: גבעות קטנים, סלעים ענקיים, ואפילו נחל קטנטן לפוקימוני מים היה שם. הזירה נראיתה כאילו לקחו אותה מאיזור מדברי יפהיפה בדרום, והעתיקו אותה הישר למקום בו הם נמצאים.
אנה שלפה את הפוקדור היחיד שהיה על חגורתה. "צא נידורן!" היא קראה, ופוקימון קטנטן בצבה טורקיז יפיפה נחת על הרצפה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/29.png[/IMG]
[U]shayrahamim[/U]
אתה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הביקתה של קארל, כשהפוקימונים שלך רצים אחריך במהירות. הביקה של קארל הייתה רחוקה יחסית, אבל ידעת שזהו המוצא האחרון שלך.
שמעת את האיש מצוות אוראון מתקרב מאחור, אולם לא רצית להביט.
אבל אז, הופיע לפתע מרחוק פוקימון מוכר וגדול - בעל עלים גדולים במקום אצבעות ידיים, צורה נוקשה של עץ ושיער לבן ומדהים - שיפטרי. מאחוריו, עמד קארל הגדול בעל הזקן, עיניו רושפות מזעם ונראה אדיר בכוחו ומוכן לפעולה.
-
[quote=Lanvin;622848][U]chimcharboy[/U]
"זירת האדמה ניראית לי נפלאה!" אמרה אנה.
שניכם הלכתם לזירת האדמה, וכל אחד מכם הלך לצד אחר. הזירה הייתה מדהימה ביופיה: גבעות קטנים, סלעים ענקיים, ואפילו נחל קטנטן לפוקימוני מים היה שם. הזירה נראיתה כאילו לקחו אותה מאיזור מדברי יפהיפה בדרום, והעתיקו אותה הישר למקום בו הם נמצאים.
אנה שלפה את הפוקדור היחיד שהיה על חגורתה. "צא נידורן!" היא קראה, ופוקימון קטנטן בצבה טורקיז יפיפה נחת על הרצפה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/29.png[/IMG]
[/quote]
אני יחייך אליה ויוציא את ריולו
-
[U]chimcharboy[/U]
אתה שולף במהירות את הפוקדור של ריולו, ומשחרר אותו לאוויר. ריולו יוצא ונוחת על האדמה סלעית והקשה.
אנה נראית מסוקרנת ונלהבת להלחם בך. "נידורן, תשתמשי בבעיטה כפולה!"
נידורן הקטנה החלה לרוץ לכיוונו של ריולו, שעמד במקומו דרוך ומוכן להגיב.
-
[quote=Lanvin;622874][U]chimcharboy[/U]
אתה שולף במהירות את הפוקדור של ריולו, ומשחרר אותו לאוויר. ריולו יוצא ונוחת על האדמה סלעית והקשה.
אנה נראית מסוקרנת ונלהבת להלחם בך. "נידורן, תשתמשי בבעיטה כפולה!"
נידורן הקטנה החלה לרוץ לכיוונו של ריולו, שעמד במקומו דרוך ומוכן להגיב.[/quote]
מהר ריולו בעיטת להבה בכל הכוח
-
[U]chimcharboy[/U]
רגלו של ריולו בערה באש חזקה, ושניה לפני שנידורן פגעה בריולו, הוא של את רגלו שפעה בה. המכה פגעה חזק בנידורן, שעפה מספר מטרים לאחור.
"נידורן, תתאוששי, מהר!" קראה אנה. נידורן נעמדה על ארבעת רגליה במהירות ונראתה מוכנה. "צאי למתקפה שניעה, תשתמשי בעוקץ רעל, עכשיו!"
נידורן רצה אל ריולו, ופגעה בו באמצעות העוקץ הקטן שעל ראשה. עוויתת כאב חלפה בפניו של ריולו.
"עכשיו, בו נראה אם הריולו שלך הורעל..." אמרה אנה בחיוך.
-
[quote=Lanvin;622848]
[U]shayrahamim[/U]
אתה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הביקתה של קארל, כשהפוקימונים שלך רצים אחריך במהירות. הביקה של קארל הייתה רחוקה יחסית, אבל ידעת שזהו המוצא האחרון שלך.
שמעת את האיש מצוות אוראון מתקרב מאחור, אולם לא רצית להביט.
אבל אז, הופיע לפתע מרחוק פוקימון מוכר וגדול - בעל עלים גדולים במקום אצבעות ידיים, צורה נוקשה של עץ ושיער לבן ומדהים - שיפטרי. מאחוריו, עמד קארל הגדול בעל הזקן, עיניו רושפות מזעם ונראה אדיר בכוחו ומוכן לפעולה.[/quote]
קארל תגיד לשיפטרי שיתקוף בסופת עלים מהררר' אגיד לקארל.
-
[quote=Lanvin;622880][U]chimcharboy[/U]
רגלו של ריולו בערה באש חזקה, ושניה לפני שנידורן פגעה בריולו, הוא של את רגלו שפעה בה. המכה פגעה חזק בנידורן, שעפה מספר מטרים לאחור.
"נידורן, תתאוששי, מהר!" קראה אנה. נידורן נעמדה על ארבעת רגליה במהירות ונראתה מוכנה. "צאי למתקפה שניעה, תשתמשי בעוקץ רעל, עכשיו!"
נידורן רצה אל ריולו, ופגעה בו באמצעות העוקץ הקטן שעל ראשה. עוויתת כאב חלפה בפניו של ריולו.
"עכשיו, בו נראה אם הריולו שלך הורעל..." אמרה אנה בחיוך.[/quote]
אוקיי ריולו תישתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ואז תעבור מהר לאגרוף חוכני
-
[U]shayrahamim[/U]
"עמוד מאחוריי," אמר קארל.
צייתת לו מייד, והלכת לעמוד מאחוריו ומאחורי שיפטרי. האיש מצוות אוראן נעצר, מביט בפוקימון שמולו.
אספלאוד ושיפטרי נעמדו זה מול זה, כמו שני טורפים אכזריים המוכנים לשסות את עצמם זה בזה בכל שנייה.
"שיפטרי, תשתמש בהתקפה עמומה (Faint Attack)!" קרא קארל בזעם אדיר.
שיפטרי נעלם בבת אחת, והופיע לצידו של אקספלאוד המופתע, תוך שהוא מעיף לראשו בעיטה אדירה. אקספלאוד הוטח לעץ הקרוב אליו, ונפל על האדמה הלחה.
"עכשיו, תשתמש בעלי תער!" פקד קארל, והשיפטרי העצום שלח ביריבו עלים חדים שחתכו את האוויר ופגעו בו. אקספלאוד נהם בכאב.
"חזור, אספלאוד!" קרא האיש מצוות אוראון, והפוקימון שלו נעלם אל תוך הפוקדור.
האיש הלבוש בשחור התחיל לרוץ לכיוון הנגדי במהירות. הנחת שהיה לו ברור שאין לו סיכוי נגד השיפטרי המיומן של קארל. קארל החל לרוץ אחריו יחד עם שיפטרי, ואתה נותרת מאחור חסר מילים.
[U]chimcharboy[/U]
רילו רץ אל הנידורן כשידו נשלחת קדימה להכות, ופגע בנידורן בעוצמה. הנידורן עפה מטר לאחור, ונחתה על האדמה בכאב.
"נידורן, תשתמשי בחבטות זעם (Fury Swipes), עכשיו!" פקדה אנה. הנידורן שלה התקדם אל ריולו במטרה להכות.
-
[quote=Lanvin;623091][U]shayrahamim[/U]
"עמוד מאחוריי," אמר קארל.
צייתת לו מייד, והלכת לעמוד מאחוריו ומאחורי שיפטרי. האיש מצוות אוראן נעצר, מביט בפוקימון שמולו.
אספלאוד ושיפטרי נעמדו זה מול זה, כמו שני טורפים אכזריים המוכנים לשסות את עצמם זה בזה בכל שנייה.
"שיפטרי, תשתמש בהתקפה עמומה (Faint Attack)!" קרא קארל בזעם אדיר.
שיפטרי נעלם בבת אחת, והופיע לצידו של אקספלאוד המופתע, תוך שהוא מעיף לראשו בעיטה אדירה. אקספלאוד הוטח לעץ הקרוב אליו, ונפל על האדמה הלחה.
"עכשיו, תשתמש בעלי תער!" פקד קארל, והשיפטרי העצום שלח ביריבו עלים חדים שחתכו את האוויר ופגעו בו. אקספלאוד נהם בכאב.
"חזור, אספלאוד!" קרא האיש מצוות אוראון, והפוקימון שלו נעלם אל תוך הפוקדור.
האיש הלבוש בשחור התחיל לרוץ לכיוון הנגדי במהירות. הנחת שהיה לו ברור שאין לו סיכוי נגד השיפטרי המיומן של קארל. קארל החל לרוץ אחריו יחד עם שיפטרי, ואתה נותרת מאחור חסר מילים.[/quote]
'וואו זה חתיכת שיפטרי חזק' אחשוב לעצמי 'לאיש מצוות אוראון לא היה סיכוי בכלל אני שמח שקארל הוא זה ששומר עלינו מפניהם' אאחשוב לעצמי.