פרק ממש יפה!
לפי הפרק הבא עומדת להיות התפתחות אז אני מאוד במתח!
לפי דעתי קטרפי התפתח
Printable View
פרק ממש יפה!
לפי הפרק הבא עומדת להיות התפתחות אז אני מאוד במתח!
לפי דעתי קטרפי התפתח
אהבתי את הפרק מאוד, אבל קצת היגיון, שלושה פוקימונים מנצחים עשרים?
וchimcharboy, קטרפרי לא יתפתח כי בלו עוזבת את רד. אולי רד יתפוס פוקימון חדש?
firechimchar
הסיפור הכי טוב שקראתי !!!! אחי אני בפרק 2 ואני ממש בטוח הסיפור אני ממשיך לקרוא.
megaman
אפשר לחשוב ככה, אבל אל תשכח הג'יודוד הוא של מנהיג מכון, אז הוא אמור להיות חזק וגם חיסל את רובם. אם זה היה עוד פוקמון ברמה ממוצעת הייתי מסכים איתך אבל בכל זאת . . . זה היה פוקמון די קשוח.
red dd
תודה רבה. אשמח אם תשתף בכל דעותיך לגבי הסיפוראו אם יש לך הערות לשיפור.
הקדמה לפרק הבא:
[COLOR=white]רד ממשיך במסעו לבד כשנתקל בפוקמון מוזר ב"שביל 3". הוא נראה די מוכר, אבל בכל זאת שונה. מיהו הפוקמון המוזר? מה קורה בזמן הזה עם בלו? ומה קורה מאחורי הקלעים של צוות רוקט?[/COLOR]
[COLOR=white][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue]ועכשיו לזוכה בתחרות שנערכה. למי שאינו זוכר בפרק 9 פתחתי תחרות שמי שיכתוב מאותו רגע עד עכשיו הכי הרבה תגובות אגלה לו משהו שאיני אגלה עד פרק 15. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#483d8b]הזוכה בתחרות הוא:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=white]chimcharboy!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue](סימנתי את השם בלבן).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#483d8b]את הפרט אשלח לך בהודעה פרטית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#483d8b]אלו כל ההודעות. תודה רבה לכולם על התגובות התומכות! כל השאר, את הפרט אגלה לכם בפרק 15.[/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
פרק יפה למרות שקצת הגזמת קצת שהם הוציאו 20 אקנסים.
הגיע הזמן שרד כבר יפרד מבלו Xd
היה יותר יפה אם היית עושה תמונה במערת הדיגלטים במקום במרכז הפוקימונים
גם אני חשבתי ככה, אבל לא מצאתי תמונה של מערת הדיגלטים כדי להכין עליה את הסצינה :p
מתי תעלה עוד פרק?
העלילה מגוונת, מרתקת. קל לדמין את הסיפור בראש וכל הכבוד על ההשקעה על יצירת התמונות.
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_dagutorio.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 13 - התפתחות[/SIZE][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Calibri]"אני לא מאמינה שגם אתה הפסדת להם, מאט!" "הם יותר חזקים ממה שהם נראים" אמר מנהיג הכנופיה ממערת הדיגלטים. "זה לא מענין אותי! קודם אוליבר מפסיד ועכשיו גם אתה!" "הי זה לא הוגן קורטני, את לא נלחמת בהם, את לא יודעת כמה זה קשה!" אמר לה האדם השלישי שהיה לבדו במערת הדיגלטים בפעם הקודמת. "המפקד לא יאהב את זה בכלל . . . " אמרה לעצמה האישה.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Calibri]"אז ברוק, תגיד לי עכשיו מי אלה הצוות רוקט שמלמלת [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]עליהם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לפני שיצאנו למערה?" שאלה בלו בתקיפות. "בסדר, בסדר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], אני אגיד. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צוות רוקט הוא צוות שהורס את מחוז קנטו, המטרה שלהם עדיין לא ברורה, אפילו לצוות המשטרה. לפחות ממה שהמשטרה הוציאה עד עכשיו. הם לבושים במדים שעל החולצה כתוב בגדול את האות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]R[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]." "אז מה הם עשו במערת הדיגלטים?" שאלה בלו. "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אני [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לא יודע, אבל זה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בטוח [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לא היה טוב, בגלל זה התקשרתי לפני כשעתיים, למרכז המשטרה בבקשה שיפתחו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פה, בעיר פיוטר מפקדה נוספת." "למה אין להם פה מפקדה כבר?" "אין להם בשום מקום מפקדה רשמית, יש איזה בנין קטן ועלוב בעיר ספרון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], כיוון שזה עולה הרבה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הם הכריזו שהם יפתחו מפקדות רק כשיהיו מקרי פשע גדולים בערים, [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אז [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]עכשיו שיש מקרה פשע ביקשתי שיבנו מפקדה בעיר פיוטר. אז עכשיו הם יבנו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]את המפקדה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הראשונה שלהם בפיוטר ויהרסו את הבנין הקודם." "יופי!" אמרה בלו. אבל פניו של ברוק נראו עדיין מדוכאות. "מה קרה?" שאל בלו. "או, לא כלום, פשוט אני ממש צריך עוד עובדים במכון." הוא השיב. "אני מצטערת אבל אין לי שום ניסיון עם פוקמוני אבן" השיבה בצער בלו. "אבל אם אני אפגוש במסעי עוד מאמן פוקמון אבן, דבר ראשון אספר לו על המכון שלך!" אמרה בלו להוטה. "תודה. . ." השיב ברוק.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[CENTER][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]ביום [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שלאחר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]קרב מכונו, רד הסתכל במפתו ואמר לעצמו: [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"לפי המפה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צריך ללכת [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לשביל 3[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]" [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הוא הלך בשביל זה כדי להגיע [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לעיר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סרוליאן, יעדו הבא. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כשהלך לו באותו השביל ראה מרחוק מאמן [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]עם פוקמונו נלחם בפוקמון פראי. רד, מתוך סקרנות ניגש אל עבר אזור הקרב. כשהסתכל במבט קרוב יותר ראה שהפוקמון של המאמן די מוזר, הוא לא הצליח להחליט אם הפוקמון הוא אחד או שלושה, הוא בעצם היה מן שלוש בליטות חומות היוצאות מן האדמה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וכל אחת מהן בעלת פנים משל עצמה, [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וכשהסתכל על הפוקמון השני ראה פוקמון דמוי עכבר סגול ששתי שיניו הקדמיות גדולות ובולטות.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial] לאחר כשלוש שניות קצרות החליט רד לחפש מידע על העכבר הסגול בפוקדקס. לפוקדקס לקח כמה שניות לאתר את הפוקמון שמולו ולבסוף הציג על המסך תמונה של העכבר ואמר: "רטטה, פוקמון העכבר, רטטה הוא פוקמון מסוג נורמל הרטטות ידועים בזריזותם, הם אוהבים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לאכול [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גבינה, אגוזים ופירות. אפשר להבדיל בין הזכר לנקבה בכך שלזכר ישנו שפם יותר ארוך." רד סגר את הפוקדקס והסתכל על שפמו של הפוקמון שהיה די ארוך. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"דוגטריו תשתמש בחפירה" אמר המאמן. הפוקמון או שלושת הפוקמונים נכנס [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Calibri][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לאדמה מתוך הבור בו נמצא ונעלם. עברו שתי שניות ויצא מתחת לרטטה. הרטטה עלה לאוויר ונחת על הרצפה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מחוסל[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. "כל הכבוד דוגטריו!" אמר המאמן והחזיר את הפוקמון. לפתע כאילו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הכה ברק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ברד הבין שהפוקמון של המאמן מאד דומה לפוקמון שכבר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נלחם בו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בעבר, הוא היה דומה מאד לדיגלט שנלחם נגדו במערה, רק גדול יותר בעל פנים רציניות יותר ושלושה כמוהו. "הי" אמר רד. "הפוקמון שיש לך מאד דומה לדיגלט אתה יודע?" "מן הסתם . . ." אמר הילד. "הדוגטריו שלי הוא התפתחות של דיגלט" "הוא מה?" שאל רד. "מה אתה לא יודע מה זו התפתחות?" "לא" השיב רד. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כמעט כל בן אדם יודע מה זה." אמר הילד חצי מגחגח. "בכל מקרה אחרי שפוקמון עובר הרבה אימונים ונלחם בהרבה קרבות, הוא מגיע לרמה בה הוא משנה את הצורה שלו לפוקמון חזק יותר." "אם כך אני רוצה לפתח את הצ'רמנדר שלי!" אמר רד בלהט. "וזה יהיה עוד בקרב הקרוב!" הוסיף. "הפוקמון הפראי הבא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שאראה, אלחם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בו כדי שצ'רמנדר יתפתח!" "זה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] קורה ברגע שאתה מחליט אתה יודע . . ." אמר הילד. "אבל אני יכול לנסות!" [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]אמר רד. "אוי כמעט שכחתי, שמי רד, איך קוראים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לך[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]?" "כריס" השיב. "הי הנה פוקמון!" צעק רד. זה היה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רטטה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נוסף, לפי שפמו היה אפשר לראות שהיה נקבה. "צ'רמנדר צא!" רד הוציא מתוך הפוכדור את צ'רמנדר. "צ'רמנדר גחלת!" צ'רמנדר השתמש בגחלת והרטטה התחמק הצידה ורץ לכיוון צ'רמנדר ואז חשב רד: ' צ'רמנדר תתכונן להתפתח!'[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][IMG]http://i35.tinypic.com/33bl5eg.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
פרק ממש יפה!
מחכה לפרק הבא, אני הייתי בטוח שפוקימון התפתח
תודה רבה.
[b][u][size=3]הודעה חשובה![/size][/u][/b]
[b][size=3][/size][/b]
[b][size=3]את הפרק אני מתכוון להוציא כפרק כפול. כלומר: אוציא את פרק 14 ואת פרק 15 יחדיו. [/size][/b]
[b][size=3]אם אתם רוצים זאת תרשמו אם אתם בעד הרעיון או נגד. (אתם לא חייבים להסביר למה.)[/size][/b]
[b][size=3]אבל אם לא יהיו לפחות 15 תגובות ב-5 ימים הקרובים. גם אם הרוב יהיה בעד, לא אוציא את רעיון זה לפועל. אני עושה כך כיוון שאני רוצה לוודא שבאמת אכפת לקוראים מהסיפור ולא סתם אומרים כן. [/size][/b]
ברור שכן!!
אני כבר ממש מחכה לזה!!
[QUOTE=firechimchar;722896]תודה רבה.
[b][u][size=3]הודעה חשובה![/size][/u][/b]
[b][size=3][/size][/b]
[b][size=3]את הפרק אני מתכוון להוציא כפרק כפול. כלומר: אוציא את פרק 14 ואת פרק 15 יחדיו. [/size][/b]
[b][size=3]אם אתם רוצים זאת תרשמו אם אתם בעד הרעיון או נגד. (אתם לא חייבים להסביר למה.)[/size][/b]
[b][size=3]אבל אם לא יהיו לפחות 15 תגובות ב-5 ימים הקרובים. גם אם הרוב יהיה בעד, לא אוציא את רעיון זה לפועל. אני עושה כך כיוון שאני רוצה לוודא שבאמת אכפת לקוראים מהסיפור ולא סתם אומרים כן. [/size][/b][/QUOTE]
קצת הגזמת 15 תגובות :P
לא נראה לי יש 15 משתמשים שמסתכלים בפורום הזה :O
דיי ברור שבעד ...
אהבתי תסיפור עד עכשיו ^^
אני לא אומר שאלה צריכים להיות 15 משתמשים שונים. מצדי שיהיו גם שלושה שיגיבו איזה ארבע פעמים ואני אגיב בעצמי 3 פעמים נוספות, אבל לפחות שאראה התענינות.
ותודה רבה. שמתי בסימון לבן את שם הפרק הבא, אפשר לנחש מה יקרה מי שרוצה.
כן,[b]כן[/b] ,[b][i][u]ככככככן[/u][/i][/b]
אני חושב שרד יתפוס עוד פוקימון או שצ'ארמנדר התפתח
כן כן תעשה פרק כפול! ודי התאכזבתי מפרק 13 למה קיוויתי שצ'ארמאנדר יתפתח.
אני יודע ששם הפרק גורם לאכזבה אבל רציתי שגם יעורר בעקבותיו הרבה אסוציציות.
ואם אוציא את הפרק הכפול הוא בטח יפצה אותך על הפרק הזה.
פרק יפה,אבל איך זה שרד לא יודע כלום על פוקימון? אפילו אש ידע יותר Xd
אני יודע, עשיתי את רד באמת בור בצורה מוקצנת יחסית אבל זה בגלל שרציתי לקחת את הסיפור ממש מההתחלה. שהסיפור ילווה את רד מתחילת הדרך.
[b][u]עוד חמש תגובות ויהיה פרק כפול![/u][/b]
אתה חייב לעשות פרק כפול!!!!
אני מקווה שצ'ארמנדר היתפתח זה יהיה ממש מגניב!
הוא חיי בעולם של פוקימונים משום מה הוא אמור לדעת תדברים האלה Oם
כן תעשה םרק כפול!! :)
[QUOTE=buizel שולט;730559]כן תעשה םרק כפול!! :)[/QUOTE]
+1
ואתה יכול לעשות אותו קצת יותר חכם לפי מה שזה נראה הוא חיי במקום מבודד מפוקימונים OO
יש לי שאלה
למה רד ביכלל לא מבין בפוקימונים?
זה מאוד מוזר שהוא לא יודע אליהם כלום
תודה רבה לכולם!
נכתבו חמישה עשר תגובות, מה שמוכיח שאתם, הקוראים, באמת תומכים בסיפור והסיפור מעניין אתכם. אני מודה לכם על כך ומקווה שתהנו מהפרק הכפול :)
את הפרק (14 ו-15) אפרסם מחר בשעה יותר נוחה של היום.
בנוסף לכל מי ששאל:
כן, אני מודע לכך שהוא ממש לא מודע לכלום וזה אכן מוזר. אבל שתוך כדי המסע של רד יראו גם את כישוריו בקרבות גוברים וגם את השכלתו גדלה. אני אשתדל "להחכים" אותו יותר בכל מקרה.
בנוסף, את ההודעה שהודעתי ל- death note שהיה אז chimcharboy כפרס על התחרות. אודיע לכולם בפרק הכפול.
יש!!
אני מת כבר ליקרוא את הפרקים האלה מחר!
[img]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_koratta.gif[/img] [SIZE="3"][B][U]פרק 14: שדרוג הצוות[/U][/B][/SIZE]
'צ'רמנדר תתכונן להתפתח!' חשב רד. "צ'רמנדר תשתמש בגחלת!" צ'רמנדר קפץ קפיצה אחורה ולקח את ראשו לאחור למטרת תנופה, הוא פתח את פיו ומתוכו יצאו כדורי גחלים קטנים ובוערים. הגחלת פגעה חזיתית ברטטה אך למרות שנפגע ואפילו פגיעה ברמה בינונית ניער את ראשו להתרעננות וחזר דרוך לקרב. הרטטה רץ לכיוון צ'רמנדר ונגח בו בבטנו וּנרתע אחורה. 'זה רע' חשב רד. בעקבות המכה, לצ'רמנדר נתפס האוויר, וּכשהצליח סוף סוף לנשום החל להשתעל. "צ'רמנדר אתה בסדר?" שאל רד בדאגה. צ'רמנדר השתעל מספר פעמים ולפתע מאחד השיעולים שלו יצא עשן בכמות שהתפזרה לרדיוס של כחמישה מטרים. כולם חוץ מצ'רמנדר פצחו בשיעול קל. "אני חושב שהצ'רמנדר שלך למד מסך עשן" אמר כריס והעשן החל קצת להתפוגג. "באמת?" אמר רד עם חצי סימן שאלה. "גדול! עכשיו בוא נבדוק צ'רמנדר מה אתה מסוגל לעשות עם ההתקפה החדשה. תשתמש במסך עשן ואז תתקוף את רטטה עם שריטות מזוויות שונות." צ'רמנדר פיזר מתוך פיו עשן והפעם כיסה בעשן רק את האזור בו נמצאים צ'רמנדר ורטטה. רטטה לא הבין היכן הוא נמצא ונשמעו קולות שריטות. צ'רמנדר תקף משמאלו של רטטה, מימינו ומעוד כיוונים רבים. כשהענן השחור התפוגג סופית היה אפשר לראות את צ'רמנדר עומד ומחייך כשמרים את ידו כסימן ניצחון ואת רגלו על בטנו של רטטה שהיה מעולף שכוב על גבו. "כל הכבוד צ'רמנדר!" רד הלך אליו וליטף את ראשו.
"אבל אני לא מבין למה לא התפתחת?" אמר רד בתֶהִיַה. "ניסיתי להגיד לך קודם . . ." כריס החל להסביר. "הפוקמון שלך לא יתפתח רק אם תרצה ובקרב אחד. הוא צריך לעבור הרבה קרבות ואימונים כדי להגיע לרמה מסוימת בה הוא יתפתח." "הבנתי!" אמר רד והחזיר את צ'רמנדר לפוכדור. "הי כריס, אתה מעונין אולי בקרב קטן, אחד על אחד?" "בטח" השיב. "אבל הפוקמון שלך לא עייף מהקרב שהיה לך הרגע?" "אל תדאג יש לי עוד פוקמון" הסביר. "אם כך בסדר" אמר כריס והוציא את פוכדורו מכיסו. רד לקח שישה צעדים אחורה, עמד עם הפנים לכיוון כריס והוציא מהכיס את הפוכדור של סנד. הם נעצו זה בזה מבטים וזרקו בו זמנית את הפוקמונים שלהם, מהפוכדור של רד יצא סנד ומשל כריס דוגטריו. "סנד תשתמש בשריטות!" "דוגטריו חפירה!" סנד בא לתקוף בשריטות, אך דוגטריו נכנס לאדמה כמו שנראה בקרב הקודם שלו ותקף את סנד מתחתיו. אך בניגוד לרטטה, כשסנד היה באוויר, למרות המכה הכואבת היה כבר מוכן לנחות על שתיים. "סנד תשתמש בסליל הגנה!" "דוגטריו תשתמש במתקפת חול!" סנד חיזק לעצמו את ההגנה אך חול נכנס לעיניו של סנד ובכך כושר הדיוק שלו צנח. "דוגטריו עוד פעם חפירה!" דוגטריו חפר מתחת לאדמה ועקב זאת שעיניו של סנד לא תפקדו ברמה מספיק גבוהה, סנד לא היה מוכן להתקפה, הוא נפגע בצורה קריטית ממתקפת החפירה וחוסל. "אבל איך ניצחת כל כך מהר!?" התפלא רד. "כמו שאמרתי, הדיגלט שלי לא התפתח סתם כך, הוא עבר הרבה אימונים וקרבות. הוא משומן לכל קרב!" "אם כך אנחנו נתאמן עד שנהיה יותר חזקים מכם!" אמר רד. "אני כבר מצפה לזה" אמר כריס והושיט את ידו אל עבר רד. רד לחץ את ידו והלך חזרה למרכז הפוקמונים של פיוטר כדי לרפות את פוקמוניו. עברו כשלוש שעות ורד היה מוכן ליציאה חוזרת. כשהגיע לאותו שביל הנקרא: "שביל 3" והחל להתהלך בו כעשר דקות, ראה פוקמון משונה שראשו כמו גליל צהוב, גופו גבעול עם ענפים קטנים המשמשים רגליים ועלים המשמשים ידיים. "זה נראה כמו פוקמון עשב" אמר רד ושלף מכיסו את הפוקדקס. הפוקדקס טען את המתקבל מולו להתאמת המידע שמכיל ולבסוף הציג תמונה של הפוקמון והחל לדקלם: "בלספרווט, בלספרווט הוא פוקמון מסוג עשב ורעל, הוא ידוע בקטגוריית פוקמון הפרח. המזון העיקרי של הבלספרווטים הוא חרקים. גופו הגמיש והרזה מאפשר לו להתכופף ולהמנע ממתקפות בקלות בנוסף לכך הנוזל שמכיל בפיו יכול להמיס אפילו ברזל." "הוא נשמע כמו פוקמון חזק" אמר רד. "זה נשמע כמו אתגר נחמד ובגלל שהוא פוקמון עשב אני אוציא את צ'רמנדר, הרי אש טוב על עשב, צא צ'רמנדר!" ברגע שצ'רמנדר יצא מתוך הפוכדור בלספרווט לבש פנים מבוהלות. "צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר רץ שציפורניו שלופות לעבר בלספרווט. אך הוא התכופף לאחור כמו גשר והשתמש בגופו כמו מקל בגובה חמישה סנטימטרים מעל האדמה כדי להפיל את צ'רמנדר וצ'רמנדר אכן נפל. "טוב אם הוא דק מדי מכדי להשתמש בשריטות אז צ'רמנדר! תשתמש במסך עשן כדי להפריע לראייתו ואז תשתמש בגחלת!" צ'רמנדר מילא אחר הפקודות והבלספרווט לא ראה מה קורה מסביבו. צ'רמנדר ניצל הזדמנות זו והוציא את כדורי האש הקטנים מפיו הנקראים מתקפת גחלת ופגע בבלספרווט. כשהעשן התפזר ראה רד שהבלספרווט חלש וזרק לכיוונו פוכדור.
[IMG]http://i33.tinypic.com/2qxcgmv.png[/IMG]
[img]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_pijyotto.gif[/img] [SIZE="3"][B][U]פרק 15: מה קרה לפוקמונים?[/U][/B][/SIZE]
כשהעשן התפזר ראה רד שבלספרווט חלש וזרק לכיוונו פוכדור. הפוכדור פגע בבלספרווט וקפץ לגובה של כארבעים סנטימטרים מהאדמה ונפתח. בלספרווט הפך לאנרגיה אדומה והאנרגיה נכנסה לכדור. הכדור נסגר ונחת על האדמה שהכפתור על הלבן שבאמצע נהיה אדום. הכדור התנדנד ימינה פעם אחת, רד הסתכל על הכדור בלהט, הכדור התנדנד עוד פעם לצד שמאל, פעימות הלב של רד הכפילו את עצמן ועיניו נראו כאילו יצאו ממקומן בכל רגע, הכדור התנדנד עוד פעם ימינה ולבסוף עצר, האור האדום חזר להיות לבן. "צ'רמנדר הצלחנו!" הכריז רד בשמחה. "צ'רם, צ'רמנדר, צ'רם!" השמיע צ'רמנדר. "טוב צ'רמנדר תחזור" אמר רד, לחץ על הכפתור בפוכדור של צ'רמנדר וצ'רמנדר חזר לכדורו. רגע לאחר מכן הוציא רד את בלספרווט מתוך פוכדורו. בלספרווט יצא כשמביט סביב. "הי בלספרווט, אני המאמן החדש שלך, רד" הציג עצמו רד. כשבלספרווט קלט שרד פונה אליו כיסה את פניו עם שני העלים השימשו לו כידיים ועצם את עיניו חזק. "הי אל תדאג" אמר רד. רד הושיט באיטיות את ידו אל ראשו של בלספרווט אך בלספרווט נסג צעד לאחור. "נראה שמישהו פה מאד ביישן" אמר רד. "אל תדאג, אני לא אפגע בך" אמר לו ברכות, התכופף והושיט לו את ידו. בלספרווט הציץ בין עליו אל עבר רד במבט זהיר, הוריד מעט את ידיו מפניו והתקרב לאט, לאט. לבסוף נגע ראשו של בלספרווט בידו של רד. "זהו, רואה זה לא היה נורא כל כך" בלספרווט חייך. "פוכדורים צאו!" רד זרק את הפוכדורים של צ'רמנדר וסנד והפוקמונים יצאו מתוכם. "צ'רמנדר, סנד, אני רוצה שתכירו חבר חדש בצוות, בלספרווט" "צ'רם, צ'רם" "סנד, סנדשרו" השמיעו שני הפוקמונים "בל, בלספרוו" בלספרווט השמיע קול הססני וחייך חיוך קטן. "יופי, עכשיו אני מקווה שאתה לא פוחד יותר" אמר רד והחזיר את שלושת הפוקמונים לכדורים שלהם.
*
"טוב, מאט, אוליבר הפעם שניכם מבצעים את המשימה, אני מקווה שלאחר מכן לא יהיה לכם תירוץ, ברור?" "כן" אמרו שניהם באותו הזמן ויצאו מן החדר החשוך.
*
כשהתקדם רד, ראה כניסה למערה בתוך הר. "צא צ'רמנדר!" רד הוציא את צ'רמנדר מהפוכדור ואמר לו: "עכשיו צ'רמנדר, אני צריך שתלך לצידי במערה כדי שהאש בקצה הזנב שלך יפיק לי אור אז. . . ." לפתע הבחין רד בפוקמון מעופף בשמיים. "צ'רמנדר תראה פוקמון, תתקוף אותו בגחלת!" צ'רמנדר כיוון את הגחלת לשמים והיה אפשר לראות שהציפור נפגעה. הציפור טסה במהירות לעברם. לפתע קול נשמע: "עצור פיג'יוט!" הציפור עצרה ונחתה על האדמה. מגבה ירד בן אדם, בן האדם זה היה גרין. "גרין!? מה אתה עושה פה? ומאיפה השגת פוקמון כזה גדול?" שאל רד. "אפילו אני לא אצליח להשיג פוקמון כזה בזמן כה קצר" אמר גרין. "הייתי צריך להעביר לסבא שלי כמה שיקויים למעבדה מהמכולת שבעיר סרוליאן ולכן הוא העביר לי את הפוקמון הזה במכונת שיגור. "מכונת שיגור?"שאל רד. "זו מכונה שיש בכל מרכז פוקמונים, שאפשר לשלוח דרך המכונה פוקמון ממקום מסוים שיש בו מכונה, למקום אחר שגם בו יש מכונה ומכיוון שבמעבדה של סבא שלי יש מכונה כזו זה התאפשר. אז השתמשתי בפיג'יוט הזה כדי לעוף מסרוליאן לעיר פאלט ועכשיו אני עף בחזרה. אבל מכיוון שאני רואה שאתה באותו כיוון אז נראה שאפסח על הטיסה ואלך איתך ברגל דרך המערה. אבל שנצא ממנה אני רוצה קרב נגדך של שלושה על שלושה פוקמונים." "סגרנו" אמר רד. "אוי" נזכר רד לפתע. "עוד לפני חמישה ימים, כשרק יצאתי מהבית להתחיל את המסע הבטחתי לאמא שלי שברגע שאגיע למרכז הפוקמונים הראשון אתקשר לאליה." הוסיף רד ושם את ידו על פרצופו. "אם כך תדבר איתה ברגע שנגיע לעיר סרוליאן." אמר גרין. "בסדר" השיב רד. "תגיד רד, כמה תגים כבר השגת?" שאל גרין "1" ענה. "אני השגתי שניים" אמר והראה לו את שני התגים שעל חולצתו, אחד כמו של רד והשני לא מוכר. "השגתי את זה בפיוטר ואת זה בסרוליאן" אמר גרין והצביעה עליהם. "זה לא הוגן!" קרא רד ורקע ברגלו. "בכל מקרה אנחנו יוצאים או לא?" שאל גרין במעט עצבנות. "כן, כן" אמר רד. "טוב אז תחזור פיג'יוט" גרין לחץ על הכפתור בפוכדור, ופיג'יוט נכנס לכדור. שני המאמנים וצ'רמנדר נכנסו למערה ובזכות צ'רמנדר היה להם אור בהיקף רדיוס של כחמישה מטרים. "קלפרי!!!!!!!!" נשמע קול של פוקמון הצועק מכאב. "מה זה היה?" שאל רד. "אני לא יודע, אבל כדאי שנלך מהר לבדוק" שניהם רצו קדימה, שלפתע נשמע עוד פעם קול כאב: "קלפרי!!!!" הפעם איתרו השניים את מקור הקול והגיעו למקום, כשרואים מספר די רב של פוקמונים שעורם ורוד, פצועים מאד ושכובים על הרצפה. "מי יכול היה לעשות את זה?" אמר רד. "אנחנו" נשמע קול, רד וגרין הסבו את מבטם וראו את שני חברי צוות רוקט שרד פגש, אחד ממערת הדיגלטים בפעם הראשונה שביקרו והשני המנהיג של הקבוצה מהפעם השנייה . . .
[IMG]http://i34.tinypic.com/mljvkl.png[/IMG]
פרקים ממש יפים!!!!
אבל אני קצת מאוכזב שהוא טפס בלספרווט אבל לא נורא
בפרק 13 היה משהו שהיה די מיותר.
צ'רמנדר מוציא כדורי אש קטנים מפיו כמתקפה שנקראת גחלת
משהו כזה.
המשפט היה מיותר,הרי אנחנו יודעים שזה גחלת,לא צריך להזכיר.
ואתה לרוב משתמש בביטוי כדורי אש קטנים,תזכור שבכל אימון צ'מרנדר מתחזק,אז יכול להיות שכדורי האש יגדלו ויהיו קצת יותר גדולים.
שני הפרקים הם בסדר
אתה ביכלל לא עדכנת בדף הראשון את הפרקים והדמויות
סליחה שלא עדכנתי את המדריכים בעמוד הראשי ושלא הגבתי הרבה זמן יחסית. פשוט לא הייתי בקרבת הבית בימים האחרונים ולא היתה לי גישה למחשב. עדיין לא הספקתי לעדכן את הדמויות אבל הספקתי את שמות הפרקים ואת מאורעות הפרקים.
אחי לא עדכנת בעמ' הראשי אז לא ראיתי את הפרקים החדשים...
לעניין, פרקים תותחים!
מתי תפרסם את הפרק הבא?
[size=3][b]ההודעה שהבטחתי:[/b][/size]
[size=3][b]החלטתי לארגן את הסיפור לפי ווליומים כמו של מנגה. בכל ווליום יהיו בסביבות 15 פרקים. [/b][/size]
[size=3][b]בפרק הכפול שפרסמתי הסתכם הווליום הראשון שנקרא "בראשית דבר" כמו הפרק הראשון.[/b][/size]
[size=3][b]אני אערוך הפסקה קצרה עם הפרקים ואחריה אתחיל לפרסם את הווליום השני.[/b][/size]
[B]הווליום השני נפתח! [/B]
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/game1/i_rokettodan-onna.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 16: שמחה מוקדמת[/SIZE][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Calibri]"מי יכול היה לעשות את זה?" אמר רד. "אנחנו" נשמע קול "מה עשיתם להם?" הוא צעק. "חיפשנו את אבני הירח שלהם אך הם לא נתנו לנו אותם. אז נאצלנו לקחת בכוח." "מנוולים" מלמל גרין. רד בדק את הפוקמונים בפוקדקס והפוקדקס דיקלם: "קלפרי, פוקמון הפיה, קלפרי הוא פוקמון מסוג נורמל, התקפתו החזקה במיוחד היא מטרונום, בהתקפה זו הקלפרי מזיז את אצבעותיו ימינה ושמאלה ובשלב מסוים משחרר התקפה שראה בחייו באופן אקראי." "הפעם אל תדאגו אנחנו ננצח אתכם, נכון אוליבר?" אמר האיש שפיקד על הקבוצה הגדולה "נכון מאט!" שניהם הוציאו את פוקמוניהם. הראשון היה נחש סגול הנראה כמו קוברה והשני עטלף גדול וכחול. רד וגרין הדליקו את הפוקדקס ושני הפוקדקסים אמרו פה אחד: "ארבוק, פוקמון הקוברה, ארבוק הוא פוקמון מסוג רעל והצורה המפותחת של אקנס הציור שנמצא על צווארו נועד להפחדת האויבים." [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הפוקדקסים המשיכו: [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"גולבט, פוקמון ההעטלף, גולבט הוא פוקמון מסוג רעל ומעופף. הצורה המפותחת של זובט. אוהב את הדם של בני האדם והפוקמונים, בלילה הוא נוהג לחפש את טרפו." "מזל שעכשיו אור יום" אמר רד חצי מחייך. "בכל מקרה זה לא עומד לשנות לנו, פוכדור צא!" מתוך הפוקדור של גרין יצא פוקמון ציפור. רד בדק אותו בפוקדקס והוא דיקלם: "ספירו פוקמון הציפור הקטנה, הוא פוקמון מסוג נורמל ומעופף בעזרת מקורו נוהג לחפש טרף בדשא" "ספירו תשתמש [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בניקור על [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גולבט!" ספירו ניקר את גולבט וגולבט ניסה להתחמק אך הצליח רק במחצית מן הפעמים. "צ'רמנדר גחלת על ארבוק!" צ'רמנדר השתמש בגחלת אך ארבוק התחמק. "תשתמש בחצי רעל!" ציווה אוליבר. חצי הרעל פגעו בצ'רמנדר אך לא הרעילו אותו. 'אנחנו לא יכולים להסתכן בעוד מכת רעל אחרת צ'רמנדר יהיה מורעל.' חשב רד. "גולבט נשיכה!" ציווה מאט[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. "ספירו ניקור!" הפוקמונים תקפו זה את זה ברציפות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מעל גובה האדמה במערה ועל הארץ הקרב המקביל. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]'אני [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לא אשתמש במסך עשן, אני אשמור את ההתקפה הזו נגד גרין' חשב רד. "תשתמש בשריטות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]!" אמר לבסוף [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"אתה מטומטם!?" צעק גרין. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"הסיכויים מאד גבוהים כשתוקפים מכה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פיזית ישרה נגד פוקמון רעל שהפוקמון [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]התוקף [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]יהיה מורעל" "אל תדאג" אמר רד. צ'רמנדר רץ בשריטות אל עבר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הארבוק, האיש [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מצוות רוקט חייך. "עכשיו צ'רמנדר, תעצור ותתקוף בגחלת!" צ'רמנדר שהגיע לטווח אפס מארבוק עצר והשתמש בגחלת, המכה מהטווח הקרוב פגעה היטב בארבוק והוא נשכב על האדמה. הקרב בין שני היצורים המעופפים המשיך, הוא היה צמוד ביותר, שניהם היו זריזים בהתקפותיהם ובהתחמקויותיהם. לבסוף הצליח ספירו לנקר את בטנו של גולבט [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וחטף [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הדף הגון עד שנחבט באחד מקירות המערה. גולבט וארבוק חזרו לעמוד "גולבט חיתוך אוויר!" "ארבוק תשתמש בלעיסה!" שתי ההתקפות פגעו בשני הפוקמונים ושניהם היו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פצועים במצב [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בינוני. בשני צידי הזירה הפוקמונים היו תשושים. "טוב נמאס לי כבר! ספירו תשתמש במכת זעם!" ספירו נעץ מבט אימתני על גולבט וטס לכיוונו במהירות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כשמקורו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בחזית. הוא פגע בגולבט מספר פעמים, לבסוף לקח את ראשו אחורה לתנופה ונתן מכה אחת סופית שהפילה את גולבט וחיסלה אותו. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"קדימה רד עכשיו תורך!" צעק גרין. "צ'רמנדר תשתמש בנהימה על ארבוק ואז תרוץ [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לעברו!" [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צ'רמנדר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נהם ורץ[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. "ארבוק חצי רעל!" "צ'רמנדר תקפוץ" צ'רמנדר התחמק בקפיצה מחצי הרעל וכעת היה באוויר מעל ארבוק. "עכשיו גחלת מלמעלה!" צ'רמנדר השתמש בגחלת, בגלל האש שפגעה באדמה נוצר עשן במטר המרובע שהקיף את [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אותו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וכשהתבהר, נראה מכתש קטן בהיקף גופו של ארבוק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כשהוא נמצא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בתוכו מחוסל. "עשינו את זה!" אמר רד בשמחה. המאמנים היריבים החזירו אות פוקמוניהם לפוכדורים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]באכזבה רבה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. "ידעתי שלא תוכלו לעשות את זה כמו שצריך" נשמע [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]קול. לפתע אישה שלא נראתה קודם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צעדה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צעד [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]קדימה מן החושך לעבר אזור מואר יותר. "אולי ניצחתם את שני המפסידנים האלה אבל אחרי שתתעסקו איתי, סופכם לא יהיה טוב [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]במיוחד" [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אמרה האישה. "עכשיו אטפל בכם אחת ולתמיד וכך תוכלו להפסיק להפריע לנו. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]קופינג!" האישה הוציא מתוך הפוכדור פוקמון סגול וכדורי [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בצורתו. היו לו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]חורים מהם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]יצאו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] אדים כמו גייזרים קטניפ ועל בטנו סימן של גולולת. "זה [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Calibri][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לא טוב" מלמל גרין בכעס. האישה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הסתכלה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]עליהם בחיוך שטני של ניצחון ושני הגיבורים לא הצליחו לחשוב על דרך לצאת מהמצב העגום. 'צ'רמנדר שלי וספירו של גרין גם ככה במצב לא טוב אחרי שניצחנו את שני האחרים, ועוד הפוקמון של האישה הזו בכלל במצב בריאותי מעולה'. חשב רד. 'נצטרך נס כדי לצאת מהמצב הזה אחרת מי יעזור לקלפרים האלו? . . .'[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[/COLOR][/FONT]
[IMG]http://i52.tinypic.com/2i9724k.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
פרק מצוין! סוף סוף חזרת לפרסם פרקים!
פרק בסדר
אבל לא ממש טוב
לפי דעתי
תודה רבה. וא לשניכם, ואני יודע שהפרק הזה הוא פחות מוצלח כתבתי אותו אחרי תקופה בה לא כתבתי בכלל, הפרקים חוזרים לעצמם לאט לאט.
מדריך הדמויות עודכן! הוספתי את מאט ואוליבר בדמויות! בקרוב גם אעדכן את גרין . . .
פרומו לפרק הבא בקרוב . . .
סיפור יפה מאוד