[quote=PO ZON;660646]
[B]DouBle R[/B]
[B]וויוול תוקף בכדור צל וקאקול תוקף באקדח מים ונוצר פיצוץ שגורם לעשן, קאקול מנצל את העשן ותקוף בשריטה, וויוול נפגע אבל חוזר לעצמו במהירות הוא עומד לתקוף בכדור צל שוב.[/B]
[/quote]
פורש ...
Printable View
[quote=PO ZON;660646]
[B]DouBle R[/B]
[B]וויוול תוקף בכדור צל וקאקול תוקף באקדח מים ונוצר פיצוץ שגורם לעשן, קאקול מנצל את העשן ותקוף בשריטה, וויוול נפגע אבל חוזר לעצמו במהירות הוא עומד לתקוף בכדור צל שוב.[/B]
[/quote]
פורש ...
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"אבל אתה עדיין לא נצחתה בדוכן החשמל, כדי להכנס למכון החשמל אתה צריך לנצח בדוכן החשמל, אני כבר נצחתי שם" אמרה פיבי.[/B]
[B]DouBle R[/B]
[B]פרישתך התקבלה[/B]
[QUOTE=PO ZON;660110]
[B]Tiger[/B]
[B]הפרופסור נותן לכל אחד ממכם פוקדור וכולכם יוצאים החוצה אל הזירה שנמצאת ליד המעבדה.[/B]
[B]"טוב אני אשתמש בהיפנווזי בבלבאזור ובפוצ'יינה הזה, אתם תשתמשו בפוקימונים שקבלתם שהם גם יהיו הפוקימונים ההתחלתיים שלכם" אמר הפרופסור.[/B]
[B][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/1331/59367740.png[/IMG][/B]
[B]המאמן מוציא מן פוקימון נחש והמאמנת מוציאה מהפוקדור שלה פוקימון דמוי ברווז.[/B]
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/4650/86562120.png[/IMG][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9154/20565611.png[/IMG]
[B]אתה זורק את הפוקדור שלך לראות מה קבלתה ומן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי נומבט מסוג אש, הוא ניראה טיפה מפוחד, אתה בודק עליו מידע בפוקע שלך "נמסטים פוקימון הנומבט, גופו פולט אדיי חום, המתקפה המאפיינת את נמסטים היא גלגל אש. המתקפות שיש לנמסטים שלך הם: חבטה, פצצת עשן, להביור" אומר הפוקדע. [/B]
[B][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/575/numbteam.png[/IMG][/B]
[B]"אז קדימה בואו נתחיל!!" אומר הפרופסור.[/B]
[/QUOTE]
מצטער שלא הגבתי,אני שומר שבת...
--
"צא נמסטים,להביור על בלבאזור!"
[quote=PO ZON;661136][B]DarK LuGiA[/B]
[B]"אבל אתה עדיין לא נצחתה בדוכן החשמל, כדי להכנס למכון החשמל אתה צריך לנצח בדוכן החשמל, אני כבר נצחתי שם" אמרה פיבי.[/B]
[/quote]
"איפה דוכן החשמל נצא?"
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בלהביור אבל בלבאזור חומק, הפוקימון נחש של המאמן תוקף את בלבאזור בלהביור גם ופוגע בבלבאזור חזק, פוצ'יינה תוקף בנשיכה ופוגע בפוקימון ברווז של המאמנת, היפנווזי של הפרופסור תקף בעל חושי ותפס את נמסטים וזרק אותו בעזרת העל חושי על עץ אחד שהיה ליד הזירה, נמסטים נפגע חזק, הנחש של המאמן תקף בנשיכה את היפנווזי אבל היפנווזי תקף בהיפנוזה והרדים את הנחש. [/B]
[B]DarK LuGiA[/B]
"הוא נמצא מאחורי מרכז הפוקימונים צריך ללכת קצת ומגיעים לשם, קשה לנצח שם" אמרה פיבי
[quote=PO ZON;661287]
[B]DarK LuGiA[/B]
"הוא נמצא מאחורי מרכז הפוקימונים צריך ללכת קצת ומגיעים לשם, קשה לנצח שם" אמרה פיבי[/quote]
"אה תודה חח ובהצלחה!" והמשיך לדרכי לדוכן החשמל
[QUOTE=PO ZON;661287][B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בלהביור אבל בלבאזור חומק, הפוקימון נחש של המאמן תוקף את בלבאזור בלהביור גם ופוגע בבלבאזור חזק, פוצ'יינה תוקף בנשיכה ופוגע בפוקימון ברווז של המאמנת, היפנווזי של הפרופסור תקף בעל חושי ותפס את נמסטים וזרק אותו בעזרת העל חושי על עץ אחד שהיה ליד הזירה, נמסטים נפגע חזק, הנחש של המאמן תקף בנשיכה את היפנווזי אבל היפנווזי תקף בהיפנוזה והרדים את הנחש. [/B]
[/QUOTE]
"נמסטים,תשתמש בלהביור על היפנווזי ואז בחבטה עליו!"
"היפנווזי של הפרופסור הוא הפוקימון שהכי מאיים עלינו,אני חושב שכדאי לאחד כוחות נגדו" אני אומר לשני המאמנים האחרים
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]אתה נפרד מפיבי שהולכת לדרכה ואתה הולך לדוכן החשמל, אתה עובר את מרכז הפוקימונים והולך כמה דקות עד שאתה מגיע למן בניין מוזר שכולו קירות מתכת ועליו כתוב דוכן החשמל אתה נכנס לתוך הבניין, אתה רואה זירה ענקית ממתכת ומלא מגנמייטים ואיש שלבוש כמו תכנאי שבונה משהו.[/B]
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/trainers/hgss/59.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/081.png[/IMG]
[B]Tiger[/B]
[B]המאמנים מקשיבים לך, נמסטים תוקף בלהביור אבל פיצ'יינה מגן על היפנווזי בעזרת כדור צל, המאמן עם הנחש מנסה להעיר אותו אבל הנחש ישן, והמאמנת עם הברווז תוקפת את היפנווזי באקדח מים ופוגעת בו. היפנווזי תוקף את הברווז בהיפנוזה ומרדים גם אותו, נמסטים תוקף שוב בלהביור ופוגע בפוצ'יינה חזק, גם בלבאזור וגם פוצ'יינה פצועים חזק, עכשיו זה בין היפנווזי לבין נמסטים.[/B]
[QUOTE=PO ZON;661372]
[B]Tiger[/B]
[B]המאמנים מקשיבים לך, נמסטים תוקף בלהביור אבל פיצ'יינה מגן על היפנווזי בעזרת כדור צל, המאמן עם הנחש מנסה להעיר אותו אבל הנחש ישן, והמאמנת עם הברווז תוקפת את היפנווזי באקדח מים ופוגעת בו. היפנווזי תוקף את הברווז בהיפנוזה ומרדים גם אותו, נמסטים תוקף שוב בלהביור ופוגע בפוצ'יינה חזק, גם בלבאזור וגם פוצ'יינה פצועים חזק, עכשיו זה בין היפנווזי לבין נמסטים.[/B][/QUOTE]
"נמסטים,תשתמש בלהביור,תזוז שלוש צעדים שמאלה,עוד פעם להביור,ואז תקפוץ ולהביור!"
[quote]
גווספה מחליט לעמוד ולטעון אנרגיה וברגע שסנם מגיע עם המתקפה של הלהביור משולב עם הנשיכה גווספה תוקף בניצוץ הכי חזק שאפשר דבר שגורם לפיצוץ שמחסל גם את גווספה וגם את סנם, הפרופסור מחריז על תיקו. "היה לך רק מזל" אמר המאמן והחזיר את סנם לפוקדור, הוא לוקח את התיק עם הפוקדורים והפוקדע והולך מהמקום. הפרופסור מביא לכל אחד ממכם תיק עם 5 פוקדורים ופוקדע. "אז אתה הולך לדוכן הקרבות של החשמל?" שאל אחד המאמנים.[/quote]
"אני חושב שאני קודם כול אלך לרפא את גווספה" אני אומר והולך למרכז הפוקימונים,או לפרופסור אם הוא יכול לרפא אותו.
[quote=PO ZON;661372][B]DarK LuGiA[/B]
[B]אתה נפרד מפיבי שהולכת לדרכה ואתה הולך לדוכן החשמל, אתה עובר את מרכז הפוקימונים והולך כמה דקות עד שאתה מגיע למן בניין מוזר שכולו קירות מתכת ועליו כתוב דוכן החשמל אתה נכנס לתוך הבניין, אתה רואה זירה ענקית ממתכת ומלא מגנמייטים ואיש שלבוש כמו תכנאי שבונה משהו.[/B]
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/trainers/hgss/59.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/081.png[/IMG]
[/quote]
"היי אתה מנהל הדוכן?"
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תקוף בלהביור אבל היפנווזי הודף את המתקפה בעזרת על חושי הוא שומר את קדור האש שנוצר לידו בעזרת על חושי, נמסטים זז כמה צעדים וקופץ ותוקף בלהביור שוב, היפנווזי זורק את קדור האש ונוצר פיצוץ, היפנווזי מנצל את העשן שנוצר ותוקף את נמסטים באגרוף ממוקד ומעיף אותו על אחד הקירות של המעבדה, נמסטים מחוסל. [/B]
[B]"מה חשבתם שתצליחו לנצח אותי, הריי איך חשבתם שהגעתי למעמד שלי, אני לא סתם מדבר אני עושה, חזור היפנווזי" אמר הפרופסור.[/B]
[B]הפרופסור מראה לכולם את הפוקימונים, לפתע אתה שומע ששני המאמנים שנלחמו איתך הולכים לדוכן החשמל.[/B]
[B]TheChosenOne[/B]
[B]"רק שתדע שבשביל הדוכן צריך שתי פוקימונים, אני הולך לתפוס פוקימון כדי להיכנס לדוכן" אמר המאמן והלך, אתה הולך למעבדה של הפרופסור ומרפא את גווספה, אתה יוצא מהמעבדה לפתע גווספה מצביע לך על משהו, אתה מביט ולפתע אתה רואה פוקימון נקר שדופק על אחד העצים עם המקור שלו.[/B]
[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/9509/86421687.png[/IMG]
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"כן, אתה צריך עזרה במשהו?" שאל האיש.[/B]
[QUOTE=PO ZON;661527][B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תקוף בלהביור אבל היפנווזי הודף את המתקפה בעזרת על חושי הוא שומר את קדור האש שנוצר לידו בעזרת על חושי, נמסטים זז כמה צעדים וקופץ ותוקף בלהביור שוב, היפנווזי זורק את קדור האש ונוצר פיצוץ, היפנווזי מנצל את העשן שנוצר ותוקף את נמסטים באגרוף ממוקד ומעיף אותו על אחד הקירות של המעבדה, נמסטים מחוסל. [/B]
[B]"מה חשבתם שתצליחו לנצח אותי, הריי איך חשבתם שהגעתי למעמד שלי, אני לא סתם מדבר אני עושה, חזור היפנווזי" אמר הפרופסור.[/B]
[B]הפרופסור מראה לכולם את הפוקימונים, לפתע אתה שומע ששני המאמנים שנלחמו איתך הולכים לדוכן החשמל.[/B]
[/QUOTE]
'אז הם הולכים לאותו מקום שאני הולך...מעניין' אני חושב לעצמי
"תגידו,איפה נמצא דוכן החשמל הראשון?" אני שואל אותם
---
הפרופסור הזה קצת יותר מידי שחצן לא?
[B]Tiger[/B]
[B]אולי[/B]
[B]----------[/B]
[B]"בכפר הזה, במרכז הכפר ליד מרכז הפוקימונים, אבל צריך בשביל הדוכן שתי פוקימונים, ואנחנו הולכים עכשיו לחפש פוקימונים לתפוס אז ביי" אמרו המאמנים. אתה נשאר לבד עם נמסטים שניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא מתחיל להריח משהו, הוא מתחיל ללכת לכיוון הריח, אתה עוקב אחרי נמסטים נמסטים נכנס לאחד השיחים ולפתע הוא יוצא משם בריצה מרוב פחד, מהשיחים יוצא הראקרוס עצבני שידיו מלאות בדבש, הוא עומד לתקוף את נמסטים.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/214.png[/IMG][/B]
תשמע אני חושב שאני אפרוש מהמשחק,אין לי ממש זמן להגיב אבל ממש תודה על ההשקעה [:
[quote=TheChosenOne;661606]תשמע אני חושב שאני אפרוש מהמשחק,אין לי ממש זמן להגיב אבל ממש תודה על ההשקעה [:[/quote]
אבל שאתה פורש, שתי משתמשים פרשו היום מהמשחק באסה, פרישתך התקבלה
[QUOTE=PO ZON;661572][B]Tiger[/B]
[B]אולי[/B]
[B]----------[/B]
[B]"בכפר הזה, במרכז הכפר ליד מרכז הפוקימונים, אבל צריך בשביל הדוכן שתי פוקימונים, ואנחנו הולכים עכשיו לחפש פוקימונים לתפוס אז ביי" אמרו המאמנים. אתה נשאר לבד עם נמסטים שניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא מתחיל להריח משהו, הוא מתחיל ללכת לכיוון הריח, אתה עוקב אחרי נמסטים נמסטים נכנס לאחד השיחים ולפתע הוא יוצא משם בריצה מרוב פחד, מהשיחים יוצא הראקרוס עצבני שידיו מלאות בדבש, הוא עומד לתקוף את נמסטים.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/214.png[/IMG][/B][/QUOTE]
"נמסטים,תשתמש בלהביור על הרקרוס!" אני קורא ומצביע על הרקרוס
'הרקרוס יכול להיות הפוקימון השני שלי,אם אני אתפוס אותו' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן ובלתי נראה.
--
מאיפה אתה משיג את כל הפייקמונים?
[B]Tiger[/B]
[B]אני מכין אותם[/B]
[B]-----------------------------------[/B]
[B]נמסטים תוקף בלהביור אבל הראקרוס חומק במהירות בעזרת הכנפיים שלו ותוקף את נמסטים בשסע לילי שפוגע בנמסטים חזק, הראקרוס עומד לתקוף את נמסטים בחבטה.[/B]
[quote=PO ZON;661527]
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"כן, אתה צריך עזרה במשהו?" שאל האיש.[/B][/quote]
"לא אני לא צריך עזרה באתי לפה כדי להלחם בך ולנצח!"-ואסתכל לו בעניים
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"או את זה לא שמעתי הרבה זמן, אני קרוק, טוב בוא נתחיל בקרב, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש במגנמייט" אמר קרוק, ואז הוא הפעיל את המכונה שאומרת מי ניצח בקרב.[/B]
[quote=PO ZON;661662][B]DarK LuGiA[/B]
[B]"או את זה לא שמעתי הרבה זמן, אני קרוק, טוב בוא נתחיל בקרב, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש במגנמייט" אמר קרוק, ואז הוא הפעיל את המכונה שאומרת מי ניצח בקרב.[/B][/quote]
'חחח מצחיק הוא'.."צא גיבל! תשתמש בחפירה עכשיו!"
[B]DarK LuGiA
גיבל יוצא מהפוקדור אל הזירה וישר מתחיל לחפור באדמה, "מהלך טוב, מגנמייט תשאר באוויר ואל תזוז" אמר קרוק, אתם מחכים כמה דקות ואז גיבל יוצא מן האדמה לתקוף את מגנמייט, אבל מגנמייט חומק, "בגלל שגיבל הוא חצי סוג אדמה מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כל כך, אבל אני כבר יודע מה לעשות לגיבל כדי לחסל אותו" אמר קרוק שניראה בטוח בעצמו.[/B]
[quote=PO ZON;661680][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל יוצא מהפוקדור אל הזירה וישר מתחיל לחפור באדמה, "מהלך טוב, מגנמייט תשאר באוויר ואל תזוז" אמר קרוק, אתם מחכים כמה דקות ואז גיבל יוצא מן האדמה לתקוף את מגנמייט, אבל מגנמייט חומק, "בגלל שגיבל הוא חצי סוג אדמה מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כל כך, אבל אני כבר יודע מה לעשות לגיבל כדי לחסל אותו" אמר קרוק שניראה בטוח בעצמו.[/B][/quote]
"אתה בטוח בעצמך מהה?! חח קדימה גיבל חפירה עכשיו ואז זעם דרגון!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"מגנמייט מהר בילבול" צעק קרוק, הבילבול פוגע בגיבל שמנסה לחפור באוויר במקום באדמה וכאשר ניסה לתקוף בזעם דרקון הוא תקף את עצמו, גיבל נפגע קשה.[/B]
[quote=PO ZON;661695][B]DarK LuGiA[/B]
[B]"מגנמייט מהר בילבול" צעק קרוק, הבילבול פוגע בגיבל שמנסה לחפור באוויר במקום באדמה וכאשר ניסה לתקוף בזעם דרקון הוא תקף את עצמו, גיבל נפגע קשה.[/B][/quote]
'שיט' "גיבל אתה בסדר!? קדימה תנסה לצאת מהבילבול וזעם דרקון על מגנמייט צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל לא מצליח לצאת מהבילבול, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בגיבל ומוציא אותו מהבילבול, גיבל ניראה מסוחרר אבל הוא מוכן להמשיך בקרב.[/B]
[quote=PO ZON;661705][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל לא מצליח לצאת מהבילבול, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בגיבל ומוציא אותו מהבילבול, גיבל ניראה מסוחרר אבל הוא מוכן להמשיך בקרב.[/B][/quote]
"גדול גיבל כל הכבוד! עכשיו תשתמש בזעם דרקון ואז חפירה שוב!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל רץ במהירות ואז תוקף בזעם דרקון , "מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, גיבל קפץ לכיוונו של מגנמייט שתקף בעל קולי וגיבל בזעם דרקון דבר שגרם לפיצוץ חזק, גיבל עף על ריצפת הזירה ומגנמייט על קיר המכון, אבל תוך שניות מגנמייט חזר לעצמו וגם גיבל. "מגנמייט חסל את גיבל בחבטה" אמר קרוק [/B]
[quote=PO ZON;661720][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל רץ במהירות ואז תוקף בזעם דרקון , "מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, גיבל קפץ לכיוונו של מגנמייט שתקף בעל קולי וגיבל בזעם דרקון דבר שגרם לפיצוץ חזק, גיבל עף על ריצפת הזירה ומגנמייט על קיר המכון, אבל תוך שניות מגנמייט חזר לעצמו וגם גיבל. "מגנמייט חסל את גיבל בחבטה" אמר קרוק [/B][/quote]
"מהר גיבל תתחמק בחפירה ואז תקוף בזעם דרקון צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל חומק ממתקפת החבטה בעזרת החפירה, "מגנמייט תאגור עכשיו את האנרגיה שלך" אמר קרוק, כעבור כמה דקות גיבל יצא מהאדמה ותקף בזעם דרקון שוב, "מגנמייט עכשיו רעם" צעק קרוב, לפתע נוצר עוד פיצוץ מהמפגש בין המתקפות הפעם גיבל הוא היחיד שניפגע, גיבל עף על הריצפה של הזירה וניראה תשוש במיוחד, "מרוב שחזרתה על המתקפות גיבל נהיה חלש בזמן שמגנמייט נשאר במקום בלי לזוז ואגר אנרגיה, ועכשיו אני אגמור את הקרב, מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, מגנמייט תקף בבום על קולי ופגע בגיבל חזק עוד יותר, אבל גיבל לא ויתר הוא קם והמשיך את הקרב, גיבל ניראה תשוש במיוחד.[/B]
[quote=PO ZON;661731][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל חומק ממתקפת החבטה בעזרת החפירה, "מגנמייט תאגור עכשיו את האנרגיה שלך" אמר קרוק, כעבור כמה דקות גיבל יצא מהאדמה ותקף בזעם דרקון שוב, "מגנמייט עכשיו רעם" צעק קרוב, לפתע נוצר עוד פיצוץ מהמפגש בין המתקפות הפעם גיבל הוא היחיד שניפגע, גיבל עף על הריצפה של הזירה וניראה תשוש במיוחד, "מרוב שחזרתה על המתקפות גיבל נהיה חלש בזמן שמגנמייט נשאר במקום בלי לזוז ואגר אנרגיה, ועכשיו אני אגמור את הקרב, מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, מגנמייט תקף בבום על קולי ופגע בגיבל חזק עוד יותר, אבל גיבל לא ויתר הוא קם והמשיך את הקרב, גיבל ניראה תשוש במיוחד.[/B][/quote]
"גיבל תחזור! אתה חייב לנוח...צא קמסטר! תשתמש בזריקת חול"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר יוצא מהפוקדור ותוקף בזריקת חול, דבר שגורם למגנמייט לשיתוק בכל מתקפות החשמל, מגנמייט תוקף שוב בבום על קולי אבל קמסטר חומק.[/B]
[quote=PO ZON;661737][B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר יוצא מהפוקדור ותוקף בזריקת חול, דבר שגורם למגנמייט לשיתוק בכל מתקפות החשמל, מגנמייט תוקף שוב בבום על קולי אבל קמסטר חומק.[/B][/quote]
"כל הכבוד קמסטר! עכשיו תשתמש שוב בזריקת חול כדי להסיח את דעתו של מגנמייט ואז ספיגה צא!" 'נקווה שזה יצליח!'
[B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר תוקף שוב בזריקת חול אבל מגנמייט חומק, קמסטר מנסה לתקוף בפסיגה אבל מגנמייט עוצר אותו ותוקף בחבטה שפוגעת בקמסטר חזק.
[quote=PO ZON;661741][B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר תוקף שוב בזריקת חול אבל מגנמייט חומק, קמסטר מנסה לתקוף בפסיגה אבל מגנמייט עוצר אותו ותוקף בחבטה שפוגעת בקמסטר חזק.[/quote]
"מה!אוף חחח אתה טוב מהה,קדימה קמסטר תתקוף בדחיפה ואז עלי תער צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר תוקף בדחיפה ומגנמייט תוקף בחבטה שוב, והשניים פוגעים זה בזה אבל לא נפגעים כל כך, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בקמסטר אבל קמסטר מתעושש מהר ותוקף בעלי תער ופוגע חזק במגנמייט שעף על קיר הדוכן, מגנמייט ניראה תשוש מאוד.
[quote=PO ZON;661748][B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר תוקף בדחיפה ומגנמייט תוקף בחבטה שוב, והשניים פוגעים זה בזה אבל לא נפגעים כל כך, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בקמסטר אבל קמסטר מתעושש מהר ותוקף בעלי תער ופוגע חזק במגנמייט שעף על קיר הדוכן, מגנמייט ניראה תשוש מאוד.[/quote]
"מהר קמסטר תשתמש שוב בעלי תער ואז דחיפה צא!"
[B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר מנצל את ההזדמנות ותוקף בעלי תער שוב ולא נותן למגנמייט להתעושש, מגנמייט נפגע חזק מאוד ונופל על הריצפה של הזירה, הרובוט מחריז על מגנמייט כמחוסל, "חזור מגנמייט, עכשיו ניראה אם אתה מאמן חזק או לא, צא פלאטריי" אמר קרוק וזרק פוקדור שממנו יצא פוקימון דמוי בטרייה.
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG]
[quote=PO ZON;661767][B]DarK LuGiA[/B]
קמסטר מנצל את ההזדמנות ותוקף בעלי תער שוב ולא נותן למגנמייט להתעושש, מגנמייט נפגע חזק מאוד ונופל על הריצפה של הזירה, הרובוט מחריז על מגנמייט כמחוסל, "חזור מגנמייט, עכשיו ניראה אם אתה מאמן חזק או לא, צא פלאטריי" אמר קרוק וזרק פוקדור שממנו יצא פוקימון דמוי בטרייה.
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG][/quote]
"אז זה היה רק חימום אני מבין!? טוב בוא נתחיל.. צא קמסטר זריקת חול ואז עלי תער!"
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]קמסטר תוקף בזריקת חול אבל פלאטרי חומק, הוא מקרב את ידיו זו לזו ונוצר ביניהן כדור אנרגיה, קמסטר מתחיל לתקוף בעלי תער, ולפתע פלאטרי תוקף ברעם בעזרת הקדור שנוצר בין הידיים שלו, הוא יוצא מלא רעמים שעפים לכל עבר, ובעזרת הרעם הוא מצליח לחסום את מתקפת עלי התער, פלאטרי תוקף את קמסטר ברעם ומחשמל אותו חזק, קמסטר נופל על האדמה והוא ניראה מסוחרר מאוד, לפתע פלאטרי שולח את ידו לכיוונו של קמסטר ותוקף אותו בשריטה שגורמת לקמסטר לצרוח מרוב כאב, "אז אמרתי לך שזה יהיה קשה, ופלאטרי רק מתחמם חכה שהוא יהיה במצבו התוקפני במיוחד" אמר קרוק [/B]