-
[QUOTE=אדון פריון;709133]3\10
[FONT=Arial][SIZE=5][SIZE=2]מה אמרה הנעל לשרוך ?
נהיה בקשר[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
6/10 הסגנון לא כזה מצחיק.
אבל אם אנחנו כבר בסגנון הבדיחות הזה אז קבלו כמה:
מה אמר הלוח לגיר?
א. "תפסיק לקשקש"
ב. "אל תלבין פני חבריך ברבים"
מה אמר השלט לטלוויזיה?
"תודי שאני מדליק אותך"
מה אמר השטיח לשולחן?
"רואים לך"
מה אמרה הקולה לפקק?
"יש לי גזים"
מה אמרה הבננה לקוף?
כלום, פעם ראיתם בננה מדברת?
-
6/10,נחמד :-)
הבלונדינית החכמה בעולם,אובמה,סבא ונכדו עלו על מטוס.פתאום הטייס אומר להם שהמטוס עומד להתרסק ויש רק שלושה מצנחים.אובמה אמר:"אני נשיא ארה"ב,אני מהאנשים החשובים בעולם,אני חייב לקפוץ!",לקח מצנח וקפץ.הבלונדינית החכמה אומרת:"אני הבלונדינית החכמה בעולם!אני חייבת לקפוץ!",לקחה מצנח וקפצה.הסבא לוקח מצנח,מביא לנכד שלו גם מנצח וקופצים שניהם ביחד.בזמן הקפיצה הנכד שואל את סבו:"סבא,איך הבאת עוד מצנח?" והסבא וענה:"נראה לך שיש בלונדינית חכמה?היא לקחה את השק שינה.."
-
10\8 מה שנכון נכון...
זקנה אחת נעצרת על ידי משטרה
השוטר שואל אותה: גברתי, האם את
מודעת למהירות המופרזת בה נסעת?
הזקנה, בת שמונים ושלוש, מסבירה
לשוטר: כן אני פשוט חייבת להגיע
מהר לפני שאני אשכח לאן אני נוסעת
-
מצחיק:7/10
איש אחד נפל לבור.האיש צועק:"אלוהים!תעשה לי נס!" אלוהים עונה:"בסדר,כמה סוכר?"
-
[QUOTE=Master GoKu;709295]מצחיק:7/10
איש אחד נפל לבור.האיש צועק:"אלוהים!תעשה לי נס!" אלוהים עונה:"בסדר,כמה סוכר?"[/QUOTE]
מאוד מוכר. 5/10
ש. מה קרה לטי-שירט שנפלה לבור?
ת. היא חולצה
(אם מישהו לא הבין. תחשבו מה זה טי-שירט?)
-
לא הבנתי,5/10
בלונדינית אחת נסעה במהירות מופרזת,ובא שוטר לתת לה דו"ח.השוטר אומר לבלונדינית:"אפשר את הרישיון שלך?" והבלונדינית שואלת אותו:"מה זה?".השוטר עונה:"רישיון זה דבר שיש בו את הפרצוף שלך." הבלונדינית מוציאה מראה ומראה לשוטר,והשוטר אומר:"אז למה לא אמרת שאת שוטר?"
-
[QUOTE=Master GoKu;709315]לא הבנתי,5/10
בלונדינית אחת נסעה במהירות מופרזת,ובא שוטר לתת לה דו"ח.השוטר אומר לבלונדינית:"אפשר את הרישיון שלך?" והבלונדינית שואלת אותו:"מה זה?".השוטר עונה:"רישיון זה דבר שיש בו את הפרצוף שלך." הבלונדינית מוציאה מראה ומראה לשוטר,והשוטר אומר:"אז למה לא אמרת שאת שוטר?"[/QUOTE]
א. בגלל זה כתבתי שמי שלא הבין שישאל את עצמו מה זה טי-שירט (זה סוג של חולצה...)
ב. בבדיחה שכתבת השוטרת אמורה להיות גם בלונדינית, אז זה יותר מצחיק
ג. עוד בדיחה:
מישהו הלך למשא ציד באפריקה וכשחזר התפאר בפני חבריו על כל מה שצד. הוא אומר: באפריקה צדתי מלא פילים, אריות, ג'ירפות אבל הכי הרבה צדתי דונטשוטים"
החברים שואלים אותו: "מה זה בדיוק דונטשוטים?"
האיש עונה להם: "דונטשוטים אלא יצורים מוזרים, שחורים שכל הזמן רק רצים וצועקים "דונט שוט, דונט שוט""
-
חחח 7/10 :-)
פעם היו שלושה אנשים.
הראשון אומר כל הזמן:"שלושה אנשים"
השני אומר:"סכין וחבל"
והשלישי אומר:"אני ראשון בתור"
יום אחד הם הרגו מישהו ובא שוטר לתחקר אותם.
השוטר שאל את האיש הראשון:"מי הרג את האיש?" והאיש עונה:"שלושה אנשים".
השוטר שאל את האיש השני:"עם מה הרגו את האיש?" והאיש עונה:"סכין וחבל".
השוטר אומר לשלושת האנשים:"טוב,אתם הולכים לכלא" והאיש השלישי אומר:"אני ראשון בתור!"
-
[QUOTE=Master GoKu;709450]חחח 7/10 :-)
פעם היו שלושה אנשים.
הראשון אומר כל הזמן:"שלושה אנשים"
השני אומר:"סכין וחבל"
והשלישי אומר:"אני ראשון בתור"
יום אחד הם הרגו מישהו ובא שוטר לתחקר אותם.
השוטר שאל את האיש הראשון:"מי הרג את האיש?" והאיש עונה:"שלושה אנשים".
השוטר שאל את האיש השני:"עם מה הרגו את האיש?" והאיש עונה:"סכין וחבל".
השוטר אומר לשלושת האנשים:"טוב,אתם הולכים לכלא" והאיש השלישי אומר:"אני ראשון בתור!"[/QUOTE]
לא משהו. 4/10
אוסף בדיחות קרש:
למה התרנגולת חצתה את הכביש? כדי להגיע לצד השני
למה הזברה לובשת פיג'מה? כי היא הולכת לישון
פעם ספינה שטה ביום בסופת ברקים וברק אחד פגע בספינה והיא נשרפה כולה ועדיין מישהו ניצל, איך? בעזרת הקרש של הבדיחה הזאת.
רוצים עוד בדיחות קרש? לכו לנגר
-
ביחד יצא לי 3\10
אתם יודעים ילדים זה כמו אוטו שהוא מתקלקל מחליפים.
-
10\2חלש ביותר...
איך מודיעים לגבר שאישתו נפתרה?אומרים לו שיעשה קפה.אז הוא ישיב:"למה מי מת?!?"
-
[QUOTE=elbaz2008;715407]10\2חלש ביותר...
איך מודיעים לגבר שאישתו נפתרה?אומרים לו שיעשה קפה.אז הוא ישיב:"למה מי מת?!?"[/QUOTE]
10\0 אני לא קורא לזה בדיחה בכלל
איש אחד הלך ברחוב ונתקע בבור
הוא אמר לה' ה' תעשה לי נס
וה' שאל כמה סוכר?
-
10\1 חלש ביותר!
איך הורגים פרסי ?אומרים לו שיש לו לב של זהב...
-
[QUOTE=elbaz2008;715418]10\1 חלש ביותר!
איך הורגים פרסי ?אומרים לו שיש לו לב של זהב...[/QUOTE]
עוד בסדר
3\10
יהודי מארצות הברית אומרים שהוא יהודי ממוצא ארצות הברית
איך אומרים ליהודי ממוצא פרסי?
יהודי ממוצא גרעיני
-
[QUOTE=nilasak;715426]עוד בסדר
3\10
יהודי מארצות הברית אומרים שהוא יהודי ממוצא ארצות הברית
איך אומרים ליהודי ממוצא פרסי?
יהודי ממוצא גרעיני[/QUOTE]
איש אחד נוסע במכונית ופתאום בדרך הוא רואה גמד צהוב שלא נותן לו לעבור.
האיש יורד כדי לבדוק מה קורה והגמד אומר :״אני גמד צהוב ואני לא נותן לך לעבור אם אתה לא נותן לי בננה!״.
׳טוב׳ חושב האיש ונותן לגמד בננה.
האיש ממשיך בדרך ופתאום רואה גמד אדום שגם לא נותן לו לעבור.
האיש יורד כדי לבדוק מה קורה והגמד אומר :״אני גמד אדום ואני לא נותן לך לעבור אם אתה לא נותן לי שמיכה!״.
׳טוב׳ חושב שוב האיש ׳מה כבר יש לי לעשות?׳ ונותן לגמד שמיכה.
האיש ממשיך בדרך ופתאום רואה גמד כחול שלא נותן לו לעבור.
האיש יורד ואומר ״אני יודע, אתה גמד כחול ואתה לא תיתן לי לעבור מה אתה רוצה?״
״רישיונות בבקשה״ עונה לו הגמד.
-
[quote=מיכאל 357;715483]איש אחד נוסע במכונית ופתאום בדרך הוא רואה גמד צהוב שלא נותן לו לעבור.
האיש יורד כדי לבדוק מה קורה והגמד אומר :״אני גמד צהוב ואני לא נותן לך לעבור אם אתה לא נותן לי בננה!״.
׳טוב׳ חושב האיש ונותן לגמד בננה.
האיש ממשיך בדרך ופתאום רואה גמד אדום שגם לא נותן לו לעבור.
האיש יורד כדי לבדוק מה קורה והגמד אומר :״אני גמד אדום ואני לא נותן לך לעבור אם אתה לא נותן לי שמיכה!״.
׳טוב׳ חושב שוב האיש ׳מה כבר יש לי לעשות?׳ ונותן לגמד שמיכה.
האיש ממשיך בדרך ופתאום רואה גמד כחול שלא נותן לו לעבור.
האיש יורד ואומר ״אני יודע, אתה גמד כחול ואתה לא תיתן לי לעבור מה אתה רוצה?״
״רישיונות בבקשה״ עונה לו הגמד.[/quote]
10/5 כבר סיפרו את זה פה
סיפור בלעדי
בן אדם בא לבית של מישהו לעשות לו שעשועון על כסף
אחרי כמה שאלות דייר אחד בבית מגיש לו גלידת ענבים
המנחה אומר שזה מגעיל אבל אז מגיש הגלידה אמר לו כן אבל זה עשוי מענבים זאת אשמתך שאתה לא מבין את הטעם אתה לא רגיש מספיק
מגיש הגלידה טועם את הגלידה ואומר שהיא טעימה
ואז מנחה התוכנית אומר: זאת לא אשמתי פשוט הגלידה מגעילה
ואז כולם התחילו לרקוד את ריקוד אומנות הלחימה שלא קיימת
ראיתי אתמול את זה בערוץ 10
-
4/10(לא מצחיק...)
איש אחד הולך לבית של חברו הפרסי.הפרסי מציע לחברו קפה ושואל אותו:"כמה סוכר?" החבר עונה לו:"בבית אני שותה עם 4 סוכר אבל אצל חברים אני שותה 6." והפרסי עונה לו:"תרגיש כמו בבית.."
-
[QUOTE=Plasma Boy;715761]4/10(לא מצחיק...)
איש אחד הולך לבית של חברו הפרסי.הפרסי מציע לחברו קפה ושואל אותו:"כמה סוכר?" החבר עונה לו:"בבית אני שותה עם 4 סוכר אבל אצל חברים אני שותה 6." והפרסי עונה לו:"תרגיש כמו בבית.."[/QUOTE]
6/10
מה פרסי כותב על הכניסה לביתו?
מי שבא ברוך הבא, מי שלא בא ברוך ה'
-
7/10-מכיר כבר..
למה פרסי שם לימון בכספת?
כי לימון מוסיף המון!
-
[QUOTE=Plasma Boy;716573]7/10-מכיר כבר..
למה פרסי שם לימון בכספת?
כי לימון מוסיף המון![/QUOTE]
גם מכיר. 6/10
מי חפר את תעלת סואץ? פרסי שאיבד שקל
ומי מילא אותה? פרסי שלא מצא שקל
-
[quote=dcaovhiedn;716602]גם מכיר. 6/10
מי חפר את תעלת סואץ? פרסי שאיבד שקל
ומי מילא אותה? פרסי שלא מצא שקל[/quote]
4/10-לא מצחיק...
אבא ערפד החליט לעשות תחרות בין 3 בניו.
הוא אמר להם שמי שיביא יותר דם ינצח.
הערפדים יצאו וערפד אחד חזר עם שק גדול של דם.האבא שאל:"מאיפה השגת כמות כזו של דם?" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?מאחוריו יש כפר?הרגתי את כל האנשים שם ולקחתי להם את הדם."לאחר 5 דקות חוזר הבן השני עם שק יותר גדול של דם.האב שואל:"מאיפה השגת את הכמות הזו של הדם?" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?מאחוריו יש כפר?מאחוריו יש עיר?הרגתי את כל האנשים ולקחתי להם את הדם."לאחר 5 דקות חוזר הבן השלישי עם שק ענקי של דם.האב מתלהב ושואל:"וואוו!מאיפה הבאת את הדם הזה?!" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?אני לא ראיתי אותו.."
-
[QUOTE=Plasma Boy;716628]4/10-לא מצחיק...
אבא ערפד החליט לעשות תחרות בין 3 בניו.
הוא אמר להם שמי שיביא יותר דם ינצח.
הערפדים יצאו וערפד אחד חזר עם שק גדול של דם.האבא שאל:"מאיפה השגת כמות כזו של דם?" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?מאחוריו יש כפר?הרגתי את כל האנשים שם ולקחתי להם את הדם."לאחר 5 דקות חוזר הבן השני עם שק יותר גדול של דם.האב שואל:"מאיפה השגת את הכמות הזו של הדם?" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?מאחוריו יש כפר?מאחוריו יש עיר?הרגתי את כל האנשים ולקחתי להם את הדם."לאחר 5 דקות חוזר הבן השלישי עם שק ענקי של דם.האב מתלהב ושואל:"וואוו!מאיפה הבאת את הדם הזה?!" והבן עונה:"אתה רואה את העץ הזה?אני לא ראיתי אותו.."[/QUOTE]
כבר כתבו את זה. 7/10
פעם מישהו ישראלי נסע לאמריקה והיה מעורב בתאונת שרשרת
האמריקאי הראשון יוצא מהרכב ואומר: "i am very sorry"
האמריקאי השני יוצא מהרכב ואומר: "i am very sorry too"
הישראלי אומר: "i am very sorry three"
-
[quote=dcaovhiedn;716865]כבר כתבו את זה. 7/10
פעם מישהו ישראלי נסע לאמריקה והיה מעורב בתאונת שרשרת
האמריקאי הראשון יוצא מהרכב ואומר: "i am very sorry"
האמריקאי השני יוצא מהרכב ואומר: "i am very sorry too"
הישראלי אומר: "i am very sorry three"[/quote]
XD נחמד .9/10
ילד הולך לאימא שלו ומחבק אותה ,אימא שלו שואלת אותו
"למה יש לך ריח של עשן?" שואלת בחשד
"את יודעת מה אומרים על מעשנים פסיביים ,שזה יותר מסוכן מעישון רגיל " אומר
"נו" אומרת האימא
"אז התחלתי לעשן "
-
6\10
במנזר אחד יש חמש נזירות,יום אחד אם המנזר אומרת להן שילכו לעשות מה שהן רוצות מחוץ למנזר,-ובסוף היום כשהן יחזרו למנזר היא תגיד להן כמה זמן הן צריכות להיות במים הקדושים.
לאחר שנגמר היום וחמשת הנזירות חזרו אם המנזר אמרה להן להסתדר בתור ולהגיד לה מה הן עשו.
הראשונה ניגשה לאם המנזר ואמרה:"אני רצחתי איש",ואם המנזר השיבה לה:"לכי לחצי שעה במים הקדושים".
השנייה ניגשה לאם המנזר ואמרה:אני פרצתי לחנות ושרפתי את כל הסחורה"ואם המנזר השיבה לה:"לכי ל-40 דקות במים הקדושים",-ופתאום הנזירה החמישית ציחקקה קצת.
השלישית ניגשה לאם המנזר ואמרה:"אני פרצתי לקניון,ויריתי באנשים שהיו בתוכו,-הרגתי 15 אנשים",ואם המנזר השיבה לה:"לכי לשעה במים הקדושים",-ולפתע החמישית צחקה.
הרביעית ניגשת לאם המנזר ואומרת לה:"אני פרצתי לעשר תחנות משטרה והרגתי את כל השוטרים",ואם המנזר השיבה לה:"לכי לשעתיים וחצי במים הקדושים",-ופתאום הנזירה החמישית נקרעת מצחוק,-וכמעט ולא יכולה לנשום יותר מרוב שהיא לא מפסיקה לצחוק.
"ומה את עשית היום?"שאלה אותה אם המנזר,והנזירה החמישית השיבה לה:"אני חירבנתי במים הקדושים"
-
חלש .....4/10
לד הולך לאימא שלו ומחבק אותה ,אימא שלו שואלת אותו
"למה יש לך ריח של עשן?" שואלת בחשד
"את יודעת מה אומרים על מעשנים פסיביים ,שזה יותר מסוכן מעישון רגיל " אומר
"נו" אומרת האימא
"אז התחלתי לעשן "
-
אחי,כבר כתבת את זה-5/10.
בעל בית משוגעים רוצה לשחרר כמה מהמשוגעים ולכן מביא אותם לראות סרט בחצר בית המשוגעים,אך צובע את כל הספסלים לפני.המשוגעים יושבים על הספסל חוץ מאחד שיושב על עיתון.בעל בית המשוגעים שואל אותו:"תגיד לי,למה אתה יושב על עיתון?" והמשוגע עונה:"זה שלפני מסתיר לי.."
-
[quote]אחי,כבר כתבת את זה-5/10.
בעל בית משוגעים רוצה לשחרר כמה מהמשוגעים ולכן מביא אותם לראות סרט בחצר בית המשוגעים,אך צובע את כל הספסלים לפני.המשוגעים יושבים על הספסל חוץ מאחד שיושב על עיתון.בעל בית המשוגעים שואל אותו:"תגיד לי,למה אתה יושב על עיתון?" והמשוגע עונה:"זה שלפני מסתיר לי.." [/quote]7\10
מזה לסבית?אשה שמנסה לעשות עבודה של גבר..
-
8/10-נחמד :-)
איך הורגים שני פילים במכה אחת?
צובעים אחד מהם בוורוד ואחד מת מבושה והשני מת מצחוק...
-
10/8 like קטן...
שודד בא לבית ופורץ אותו, הוא נכנס בשקט כשכול האנשים בבית ישנים ויש חושך.
הוא פותח את השק ומכניס לשם דברים, פתאום שומע "ישו מסתכל עליך!!." מהחדר.
הוא מתעלם וממשיך לגנוב חפצים, ואז שוב פעם "ישו מסתכל עליך!!!." חזק יותר, הוא מתחיל לגנוב יותר חפצים במהירות וחושש מאוד, ואז שוב פעם, "ישו מסתכל עליך!!!!." הכי חזק, הוא מתעצבן ומדליק את האור.
הוא רואה תוכי בתוך כלוב שאומר לו "ישו מסתכל עליך!.", אז הוא לא מבין מה הסיפור ושואל "מי אתה?.", "אני משה." עונה התוכי, מיד הגנב מתחיל להתפקע מצחוק "איזה בן אדם יקרא לתוכי שלו 'משה' לעזאזל?!." וממשיך לצחוק.
עונה לו התוכי "אותו אחד שקורא לכלב רוטווילר הענקי שלו ישו.."
-
אהבתי.
מקרי המוות הכי גדולים השנה.
אלסקה -30 מעלות 1,300 הרוגים מתו מחום.
*1000 הרוגים ניו יורק,הוט דוג מקולקל.
700 הרוגים בהודו, תאונת עופנוע.
1000,0000 הרוגים ב שוודיה (מתו משעמום)
-
7\10
שאלה:
מה עושה קניבל שרואה קניבלים אחרים אוכלים את אשתו?
תשובה:חוטף שוק,אוכל ת'לב,לוקח ת'רגליים ובורח משם.
-
זה לא ככה.
מה עושה קניבל שרואה גופה על צד הדרך?
מעלים עין, חוטף שוק, מוריד את האף, אוכל את הלב, מרים ידיים לוקח את הרגליים ובורח
-
[QUOTE=dcaovhiedn;729355]זה לא ככה.
מה עושה קניבל שרואה גופה על צד הדרך?
מעלים עין, חוטף שוק, מוריד את האף, אוכל את הלב, מרים ידיים לוקח את הרגליים ובורח[/QUOTE]
שלך יותר טוב,-אבל לא הבנתי את הקטע עם האף.
-
להוריד את האף זה כאילו ההפך מלדחוף את האף. לא להתערב בעניינים שלא קשורים אליך.
-
ישנם 3 חברים שכל יום שישי יוצאים לאותו פאב, שם משרתים אותם מלצרים קבועים והם תמיד מזמינים אותו דבר. הראשון תמיד מבקש וולדה, השני תמיד מבקש אשכוליות, והאחרון תמיד מזמין קפה. החבר השלישי בחבורה סובל מגמגום ולכן החברים תמיד היו מזמינים לו את הקפה. יום אחד נמאס לחבר והוא החליט שהגיע הזמן שהוא ילמד להזמין בעצמו. הוא החל להתאמן כל ערב מול המראה "ק-ק-ק-ק-קפה". מבסוט שהצליח להגיד קפה, שולח לחברים שלו Sms ובו הוא רושם שהשבוע הוא רוצה להזמין לבד. סבבה מגיעים ביום שישי לפאב. הראשון מקבל את הוודקה שלו, השני את האשכוליות והמלצרית באה אל השלישי ושואלת אותו "מה להזמין לך?" והוא אומר "ק-ק-ק-קפה". סבבה מביאים לו קפה והוא מבסוט. מגיע יום ראשון והוא חושב לעצמו שהגיע הזמן להזמין משהו חדש והוא מתחיל להתאמן כל לילה. מתאמן ומתאמן לומר בירה. אומר הרבה פעמים "ב-ב-ב-ב-ב-בירה" ולבסוף מצליח. מבסוט, הוא שולח שוב הודעה לחברים שלו שגם השבוע הוא מזמין לבד. מגיע יום שישי והם יוצאים לפאב, הראשון מקבל את הוודקה שלו, השני את האשכוליות ואז פונה אליו המלצרית "ומה בשבילך?" היא שואלת אותו "ב-ב-ב-בירה" הוא עונה "סבבה, היינק או גולסטאר?" היא שואלת "אההה ק-ק-ק-קפה" הוא אומר.
-
10\8
יש מטוס שעומר להתרסק.פתאום קופצת אישה ואומרת:"אני רוצה להרגיש כמו אישה בשעה האחרונה שלי!"
פתאום בא גבר,מוריד חולצה,זורק אותה עליה ואומר:"תגהצי!"
-
חח נחמד 7/10..
איש אחד קם מהמיטה באמצע הלילה והולך להשתין.
פתאום הוא אומר לזין שלו:"אהה!אני עומד מתי שאתה רוצה,מה איתי?"
-
10\10חזק!
מה ההבדל בי אישה לעיט?שעיט מחכה עד שתמות לפני שהוא אוכל את הלב שלך...
-
7/10 נחמד
מה אומרים שני בייגלה לפני שהם עומדים להיאכל? "היינו כאחים!"
(למי שלא הבין, כעך, שנשמע דומה, משמע בייגלה)
-
3\10לא אוהב תסגנון הזה..
שודד רוצה את הכספ שלך או את החיים שלך...
אישתך רוצה את שניהם!