[QUOTE=Black Mamba;717391]רותם, איך אנשים יבואו לפה, אם אתם בכלל לא מפורסמים?.
תמיד הייתם פורום פוקימון מספר אחד, מה תהיו עכשיו?, אתר חדש שאף אחד לא מכיר?...[/QUOTE]
בזה הוא צודק
Printable View
[QUOTE=Black Mamba;717391]רותם, איך אנשים יבואו לפה, אם אתם בכלל לא מפורסמים?.
תמיד הייתם פורום פוקימון מספר אחד, מה תהיו עכשיו?, אתר חדש שאף אחד לא מכיר?...[/QUOTE]
בזה הוא צודק
בלאק ממבה , אני יכול לספר לך משהו ?
לפני שנה פתחתי פורום.... תוך חודש הגעתי ל-26,000 רשומים ומס' הכניסות עלה פי 4 ממה שיש לפוקימונ'ס בשיא... אז איך יגיעו אנשים זה לא הבעיה לדעתי כל עוד הפורום כללי. אבל אם אני אנסה את אותה שיטה בפורום פוקימון זה לא יילך.
נאלצתי לסגור אותו רק בגלל סיבות טכניות.
[quote=Black Mamba;717391]רותם, איך אנשים יבואו לפה, אם אתם בכלל לא מפורסמים?.
תמיד הייתם פורום פוקימון מספר אחד, מה תהיו עכשיו?, אתר חדש שאף אחד לא מכיר?...[/quote]
יש גוגל אתה יודע ><
אנשים מחפשים פורומים,הם ימצאו אותנו..
הרבה אנשים יוכלו להביא חברים בניגוד למה שקורה עכשיו...
בכל זאת האתר יהיה קיים,תיהיה קטגוריה של פוקימון ועדיין אנשים שאוהבים פוקימון יבואו לפה..
אבל בכל מקרה אתה תסתור את מה שאני אומר ותגיד:"לא נכון,אף אחד לא יבוא לפה".
[quote=~Tyrael~;717394]אנשים קטנים יעזבו את הפורום ואנשים בוגרים יכנסו במקומם,זה כל ההבדל.
הקהילה תתפתח ותגדל,אנשים בני 14-24 יבואו לפורום ואף יותר מזה.הפורום יגדל ברמות אבל לא כמו Fxp.
זה יהיה פורום כללי חברתי כזה..[/quote]
מאוד קשה לי לדמיין אנשים באים לפורום שהזדהה עם פוקימון בעבר במקום לפורום שכבר שנים עומד יציב, שהקהילה יותר גדולה, שהאיכות שלו כבר הוכחה מכל המובנים.
רותם,אל תפחד ופשוט תבצע.
הכול אפשרי!
בהצלחה עם זה.
מקווה שלמרות הכל ייצא מזה משהו.
[QUOTE=~Tyrael~;717402]רותם,אל תפחד ופשוט תבצע.
הכול אפשרי![/QUOTE]
הכל*
אלכס אני לא 'מפחד' בגלל מה שהגולשים אומרים.. אלא בגלל שגם לי היו ספקות בנושא עוד לפני... זה לא דבר שאומרים 'עושים' ועושים.
יש בזה סיכונים אני יודע אבל התוצאה היא טובה D:
ההתחלה קשה-הביצוע.
אני מאמין בך D:
כול מי שיחפש פורום של פוקימון יכנס לפורום המתחרה שלנו.
אתם פשוט לא מבינים, ש60% מהמשתמשים פה זה בגלל הפוקימון.
בלי זה, הרבה פחות אנשים ייצטרפו, כאילו, אני אכנס לפורום כללי מלב אל לב, שיש פורומים אחרים הרבה יותר גדולים?.
אני אכנס לפה בשביל דיבורים, שיש פורומים שכבר הראו שהם פעילים מאוד?.
למה לא לנסות מה שבטוח?, זה מה שאנשים אומרים לעצמם.
תשווה:
כמה מחפשים פורום פוקימון?
כמה מחפשים פורום כללי?
ואיפה אתם תעמדו בתור פורום כללי בגוגל?!
במקום ה9?!
הרי תמיד לוקחים את המקומות הראשונים!, זה כל מה שאני מנסה להגיד.
[QUOTE=~Tyrael~;717415]תשווה:
כמה מחפשים פורום פוקימון?
כמה מחפשים פורום כללי?[/QUOTE]
אבל אז כול מה שהפורום בנוי עלו יהרס.
זה בדיוק כמו רד הוט,הם יצרו מוזיקה מצוינת ואחת הלהקות הטובות אבל עכשיו לאט לאט הם מתפרקים,הם כבר לא רד הוט.
דבר ראשון ממש לא 60% פה רק בגלל הפוקימון...... וגם אם היו 90%, פסדר אז כמה משתמשים מעצבנים כמוך היו פורשים... אבל הרבה אנשים אחרים שמחפשים פורום רגיל יצטרפו
עד שלא ננסה,לא נדע D:
פשוט תשקיעו קצת בפירסום, פרסמו בfxp קצת
תכנסו לאיזה תחרות אתרים, לא חסרים דרכים לפרסם
[QUOTE]אבל אז כול מה שהפורום בנוי עלו יהרס.
זה בדיוק כמו רד הוט,הם יצרו מוזיקה מצוינת ואחת הלהקות הטובות אבל עכשיו לאט לאט הם מתפרקים,הם כבר לא רד הוט.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]והזוכה בפרס "הדוגמא הכי לא קשורה אי פעם" הוא....היא....הוא....RED DD!![/COLOR][/B]
לא משנה, אני אהנה לראות את הפורום מתפורר לאט לאט, להת' .
לעולם אל תפרסמו את הפורום הזה בשום פורום מתחרה!
[quote=Just Haim;717424]דבר ראשון ממש לא 60% פה רק בגלל הפוקימון...... וגם אם היו 90%, פסדר אז כמה משתמשים מעצבנים כמוך היו פורשים... אבל הרבה אנשים אחרים שמחפשים פורום רגיל יצטרפו[/quote]
מעצבנים שלא מוכנים להודות שהם טועים...
[QUOTE=Black Mamba;717428]לא משנה, אני אהנה לראות את הפורום מתפורר לאט לאט, להת' .[/QUOTE]
אתה מוותר עכשיו עדיין יש סיכוי.
[QUOTE=Black Mamba;717418]ואיפה אתם תעמדו בתור פורום כללי בגוגל?!
במקום ה9?!
הרי תמיד לוקחים את המקומות הראשונים!, זה כל מה שאני מנסה להגיד.[/QUOTE]
אוי איזה תירוץ דפוק.
אם אני אנסה לקדם אנחנו יכולים להיות במקום טוב... וגם מה זה משנה איזה מקום אנחנו.
אני אומר לך שיש לי את השיטות שלי לקדם ואני יכול לדאוג שתוך שבוע אני מעלה פה ת'כניסות ב-2000 כניסות יחודיות ליום לפחות.
אני בעד, רעיון טוב, קצת להפוך לפורום יותר כללי לא יזיק.. זה יעזור גם קצת לפתח את הפורומים האחרים השונים מפוקימון שהם פחות פעילים.
לא!!
לא.. לא.. לאא....
אל תסלפו את הדברים שלי כדי לגרום לי להיות בעד..
אני נגד- הפורום של קהילת פוקימונס.co.il שייך לאתר של פוקימון- ולכן הוא פורום של פוקימון!
אני בקהילה הזאת בגלל הנושא שלו בלבד..
יש את Fxp ואת רוטר ואת Onone ואת כל הפורום הכלליים האלה..
אבל הפורום הזה הוא הפורום פוקימון הטוב ביותר בארץ!
ויש פה קהילת אוהבי פוקימון- זה מה שמאחד את כולנו- כולנו פה בגלל פוקימון!
אל תשנו את הפורום הזה לכללי- יש לאנשים תחומי עניין והפורומים של השונות מספיקים כדי לקשקש על מוזיקה, משחקי מחשב, סרטים- אפילו טבע...
אבל הנושא הכללי של הפורום הוא פוקימון- אני לא מבין למה השאלה הזאת עולה לדיון- מי שמתבייש מהפורום שיעוף קיבינימאט ולא ייכנס לפה יותר,
ומנהל שמתבייש בפתיחת הפורום זה עוד יותר גרוע!..
באמת שהתאכזבתי..
תעשו ניסיון, תקופת ניסיון של חודש ככה לפורום כללי סטייל Fxp
עם יחוס מיוחד לאנימות וספציפית לפוקימון
אם לא עובד, לא בעיה להחזיר את הפורום למתכונת של פוקימון.
ובקשר לקבוצות מה יקרה אתם ישתנו לוותיקים?
כן ובת'כלס אפשר לעשות ניסיון לאיזה יום-יומיים ותראו שכולם יתרגלו :|
לפי דעתי צריך להשאיר את הקבוצות אבל לשנות את השם שלהם.
[quote=YoRt3m;717469]כן ובת'כלס אפשר לעשות ניסיון לאיזה יום-יומיים ותראו שכולם יתרגלו :|[/quote]
אני אומר לתת לזה ניסיון שבוע ככה לראות אם זה עובד, אם לא אז להחזיר לרגיל.
סוף סוף!!!בעד!!!סוף סוף יהיו משתמשים יאי!!!
אפשר לעשות ניסיון? לא?
זאת אומרת לשבוע.. או לחודש.. אם זה יצליח , אז ניישם את הרעיון.
אם לא , אז לא. מה אתם אומרים?
[quote=BeHappy;717544]אפשר לעשות ניסיון? לא?
זאת אומרת לשבוע.. או לחודש.. אם זה יצליח , אז ניישם את הרעיון.
אם לא , אז לא. מה אתם אומרים?[/quote]
גאון הדור -_-
[QUOTE=EuroCheap:D;717546]גאון הדור -_-[/QUOTE]
ירשתי את זה מאמא :embarrassed:
נגד.
פעם היה פורום פוקימון (5 שנים+ נראה לי ... ואו עבר הרבה זמן) מאוד מצליח. עד שנינטנדו רצו את הכתובת Pokemon.co.il ואז הם נאלצו לסגור, אני חושב.
אבל אני מסכים שיש צורך לעשות שינויים:
* הקונספט של הקבוצות מטופש.
* שינוי סדר הקטגוריות יכול להיות שינוי מרענן.
* ברגע שתוציאו את פוקימון מהמשוואה הקהילה פה תשאר כמו שהיא ולא תתפתח, אנשים יפרשו אחד אחד ולבסוף זה יגמר. ברגע שזה יהיה סתם פורום אנשים ישארו בשביל הקהילה, אחרת יעברו לfxp ודומיו.
לכן, יש להשאיר את החיבור הישיר לאתר כפורום פוקימון.
* זה לא אומר שאי אפשר לחדש את הלוגו או העיצוב!
* נסו לקחת דוגמא מפורומים כמו Anime-il, שהולכים על קו דומה.
* שוב - מציע לחדש את כל העיצוב של הפורום.
- הערה: הפורומים צויינו כדוגמאות, לא למטרות פרסום.
- הערה נוספת: אני לא מכיר פה אף אחד ואני פה בעיקר כי אני רוצה לקבל עדכונים על הדור החמישי ולשמוע דעות וכו'. אבל אני חושב שיש בודדים כמוני שעדיין זוכרים לפוקימון את חסד נעוריו.
[quote=Udragon;717633]נגד.
פעם היה פורום פוקימון (5 שנים+ נראה לי ... ואו עבר הרבה זמן) מאוד מצליח. עד שנינטנדו רצו את הכתובת Pokemon.co.il ואז הם נאלצו לסגור, אני חושב.
אבל אני מסכים שיש צורך לעשות שינויים:
* הקונספט של הקבוצות מטופש.
* שינוי סדר הקטגוריות יכול להיות שינוי מרענן.
* ברגע שתוציאו את פוקימון מהמשוואה הקהילה פה תשאר כמו שהיא ולא תתפתח, אנשים יפרשו אחד אחד ולבסוף זה יגמר. ברגע שזה יהיה סתם פורום אנשים ישארו בשביל הקהילה, אחרת יעברו לfxp ודומיו.
לכן, יש להשאיר את החיבור הישיר לאתר כפורום פוקימון.
* זה לא אומר שאי אפשר לחדש את הלוגו או העיצוב!
* נסו לקחת דוגמא מפורומים כמו Anime-il, שהולכים על קו דומה.
* שוב - מציע לחדש את כל העיצוב של הפורום.
- הערה: הפורומים צויינו כדוגמאות, לא למטרות פרסום.
- הערה נוספת: אני לא מכיר פה אף אחד ואני פה בעיקר כי אני רוצה לקבל עדכונים על הדור החמישי ולשמוע דעות וכו'. אבל אני חושב שיש בודדים כמוני שעדיין זוכרים לפוקימון את חסד נעוריו.[/quote]
אני לא חושב שאתה צודק בקשר להתפתחות של הקהילה,אין לי כוח לחזור על סיבות שכבר כתבתי...
P.S-הפורום שהיה על הדומין של פוקימון סי או-אי אל לא נסגר,הם שינו דומין ונסגרו כמה שנים יותר מאוחר.
בעד השינוי וזה לא בשביל ההפיכה לפורום כללי יותר, לא בשל הרצון לכניסה של גולשים חדשים ולא בגלל התחרות, אלא בשביל הקהילה.
בושה
אני מאמין שאני הגולש הכי מבוגר פה בפורום וכשאני מגיע לחדרי המחשבים במקום לימודיי, אני מתיישב, שם אוזניות, פותח אתרי פוקימון וגולש להנאתי. כשאנשים מסתכלים לבדוק מה אני עושה אז אני שואל אותם - 'ראית כבר את הקדימון לסרט ה-13 של פוקימון?', ככה שמי שבוחר להתבייש בזה, תמיד ימצא תירוץ לעשות את זה.
מעבר ועזיבה
מי שאומר שהוא יעזוב את האתר כי הנושא ישתנה ויהפוך לכללי, זה ממש לא נכון. האתר ימשיך לתת מענה לכל צרכי הפוקימון שלכם ויתן גם מענה לצרכים אחרים שיכולים לצוץ לכם. מי שמחפש לפרוש מהאתר, יכל לעשות את זה בעבר ויכול לעשות את זה כעת. לא באמת צריך תירוץ של 'שיניתם את הנושא של האתר אז אני פורש'. זה פשוט אדיוטי לחשוב שאנשים יעזבו.
תחרות
אף אחד לא יהווה אלטרנטיבה לאתר הזה. הייתי ב"אתרים מתחרים", ניסיתי להפריח את השממה שם ותאמינו לי, אחרי שהבנתי במה המנהלים שלהם מתעסקים, שגם אם פוקימונס ייפול ויקרוס יום אחד, שאף אחד לא באמת יגיע לשם ויהנה מהשהות שלו שם. ביום הכי גרוע של פוקימונס, זה עדיין פי כמה מאות יותר טוב מהאתר המתחרה והכל תודות לחזון הלוקה ולניהול הילדותי שרץ שם.
כניסה ותחרות מול אתרים כללים
אף אחד לא חושב ולא באמת מצפה לכניסה המונית של אנשים בוגרים לאתר הזה ברגע שיקראו לו בשם אחר, וזו שגיאה בסיסית שאתם מניחים פה. גם אם יבואו כמה משתמשים, לא בשביל זה עושים את השינוי. מה גם שאני מאמין שרותם, ושאר החבר'ה פה לא באמת מאמינים ולא באמת רוצים להתחרות בנענע, תפוז, וואלה וfxp.
סיבה אמיתית למה בעד
בשביל האנשים ועבור הקהילה שנמצאת פה. אין זה עניין של בושה, עזיבה ומעבר, כניסה של גולשים ותחרות מול אתרים. זה פשוט לתת היצע לקהילה שנמצאת פה. אנשים יוכלו כעת במקום לגלוש ל-10 אתרים ובכל אתר מסופק להם צורך אחר, שהם יוכלו כעת לגלוש ל8 ולמצוא פה לא רק צורך אחד, אלא שלושה. זה בשביל להרחיב את האופקים של הקהילה ולתת משהו מעבר לסתם אנימה ופוקימון. כמו שנאמר כבר לפניי, אנשים רבים פה לא גולשים בשביל התוכן, אלא בשביל הקהילה. כדי ליצור יותר עניין, לגבש יותר את הקהילה ולתת לה עוד קצת אורך חיים - מוצע כאן לתת לה אופי כללי יותר.
דבר נוסף
מוזר שכל הרעיונות שלי בהתחלה נשחטים, נפסלים ונשכחים ובסוף אחרי חודש, חודשיים, חצי שנה, בא מישהו ומציע את אותו דבר והרעיון מתקבל באהדה מטורפת. אני צריך לשקול שינוי מקצוע... אולי אהיה יועץ ארגוני כשאהיה זקן יותר.
מה שהיטמן אמר
ולכול הבוכים
אם אחרי שבוע ניסיון אנחנו רואים שזה לא עובד, אפשר להחזיר.
אפילו רומא לא נבנתה בשבוע.
אתה לא תצליח לעשות שום שינוי בשבוע. צריך כ-חצי שנה.
ניסיון ליום-יומיים זה סביר אבל כמו שהיטמן אמר, קשה לראות תוצאות במקום...
אבל מה שכן ניסיון ארוך יותר מזה זה כבר יותר מדי זמן ולהחזיר בחזרה זה לא נעים.
אני די נגד, כיוון שכמו שאמרו פה, באתי לפורום פוקמון ולא מה שהוא אחר.
בכל זאת, אני מסכים שכדאי לתת לרעיון צ'אנס של שבוע כדי לראות איך זה. אם לא מקסימום אפשר להוריד.
אבל לא הבנתי בדיוק משהוא. אם זה יותר כללי, הכוונה היא אנימה - כללי. או נושא כללי לגמרי?
נגד
נירשמתי לפה בגלל פוקמון ולא משום סיבה אחרת. זה שמצאתי פה עוד נושאים שמעניינים אותיואנשים שאפשר לדבר איתם בכללי זה רק מוסיף אבל בשום דרך לא גורעה.