יופי
Printable View
יופי
מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
תיקח לדוגמא שני אריות תוקפניים שים אותם בכלוב :
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex
[QUOTE=MoR;758261]היי מה קורה?[/QUOTE]
בסדר,אתה?
[quote=Flupy;758270]מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex[/quote]
מה שאתה למעשה טוען כאן זה הטענה הידועה מתורת הקוואנטים:
"כל מה שאינו אסור הוא הכרחי"
או בניסוח קצת אחר:
"כל עוד אתה לא מסתכל על החתול של שרדינגר, אז הוא גם חי וגם מת בעת ובעונה אחת".
[QUOTE=Flupy;758270]מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex[/QUOTE]
חחחחחחחחח עאלק מישהו בעירום XD
זה לא נכון שלשתי הקבוצות יש סיכויים שווים. הן לא [B]בדיוק[/B] באותה הרמה, בוודאי שיש קצת פערים.
חוץ מזה, אם אכן שתי הקבוצות שוות ברמתם, הרי שיש 66% לתיקו ו-17% לכל אחת מהקבוצות לנצח (או 50% שיהיה תיקו ו-25% לכל אחת הקבוצות לנצח)
אני מעדיף להשאיר תטענה שלי עם האיש העירום.
תמיד כדאי להשאיר אחוז למשהו בלתי צפוי :@
ולא לכל מהלך יש כמות שווה של אחוזים תתפלא ככה העולם .
תחבר למסן D:
וכן אביזי לזה התכוונתי D:
[QUOTE=Flupy;758276]אני מעדיף להשאיר תטענה שלי עם האיש העירום.
תמיד כדאי להשאיר אחוז למשהו בלתי צפוי :@
ולא לכל מהלך יש כמות שווה של אחוזים תתפלא ככה העולם .
תחבר למסן D:[/QUOTE]
אם אתה רוצה ללכת למספרים, הסבירות שמישהו יפרוץ למגרש היא פחות או יותר 1 ל-100,000 (בכל משחק בכל ליגה) כהערכה גסה, אולי 10,000 כהערכה קלה. בכל מקרה, מתוך זה שהאיש יהיה עירום זה גם 1 ל-10,000, ו-10,000*10,000=100,000,000 ולא 1 ל-100 (אתה חילקת במליון)
אני חילקתי את זה עם שוקולד ם:
[QUOTE=Flupy;758281]אני חילקתי את זה עם שוקולד ם:[/QUOTE]
אם ככה, אז המספרים עושים הגיון מושלם!
ידוע
בית"ר ירושלים אהבת חיי (:
[quote=David Villa;758298]בית"ר ירושלים אהבת חיי (:[/quote]
היי דודי, מה קורה?.
שרונדון נושא חדש
מסכן D:
*פלוץ*
בוקר טוב...
פלאפי אתמול שיחקתי בפוקימון אונליין עד 6 בבוקר חחחחח
בוקר טוב
[quote=SexStyle;758303]*פלוץ*
בוקר טוב...
פלאפי אתמול שיחקתי בפוקימון אונליין עד 6 בבוקר חחחחח[/quote]
באמת? לא זכור לי שראיתי אותך בשרת
כותרת עילאית (:
חחח גם אתה שיחקת עד 6? אין לכם מה לעשות בלילה כאילו?
[quote=David Villa;758307]כותרת עילאית (:[/quote]
כותרת מצויינת.
אם כבר, למה שלא תוסיף שנמצאו חזירים באטמוספירה?
[QUOTE=David Villa;758307]כותרת עילאית (:[/QUOTE]
אני יבוא להתווכח אחרי שאני יסיים לצחוק
אתם ממש מצחיקים אתם יודעים?
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.
וכן מי שמבין אוהד ירושלים ו?
[quote=David Villa;758313]אתם ממש מצחיקים אתם יודעים?
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.[/quote]
אני אוהד את צפרירים חולון, ושום דבר בעולם הזה לא ישכנע אותי שהקבוצה הזו כמעט ולא קיימת. וגם אם הקבוצה הזו לא קיימת, היא עדיין הקבוצה הכי תרנגולית מבין כל הקבוצות הקיימות
ניצחתי.
את מי אתם אוהדים? הפועל ת"א או מכבי? כל אלה שלא מבינים בכדורגל אוהדים אותם.[/quote]
תדע לך שאני מבין הרבה בכדורגל. בגלל זה, אני רואה שהסיכוי של בית"ר לזכות העונה באליפות הוא בערך 1 ל-100, אולי קצת יותר (יכול להיות שבאמצע העונה שכטר וורמוט יפצעו, מי יודע).
אני אוהד של חיפה בכלל, למה זה תמיד צריך להיות מכבי ת"א או הפועל ת"א?
איזה לילה הזוי היה לי.. לא ישנתי בכלל
אני גם חושב שהפועל ת"א או מכבי ת"א יזכו באליפות, בית"ר בינתיים יכולה להיות בפלייאוף העליון (3-6) לפי רמת השחקנים שלך, את זה אומר לך אוהד הפועל ב"ש.
[QUOTE=SportMan;758318]אני גם חושב שהפועל ת"א או מכבי ת"א יזכו באליפות, בית"ר בינתיים יכולה להיות בפלייאוף העליון (3-6) לפי רמת השחקנים שלך, את זה אומר לך אוהד הפועל ב"ש.[/QUOTE]
+1
[quote=LordAbizi;758315]אני אוהד את צפרירים חולון, ושום דבר בעולם הזה לא ישכנע אותי שהקבוצה הזו כמעט ולא קיימת. וגם אם הקבוצה הזו לא קיימת, היא עדיין הקבוצה הכי תרנגולית מבין כל הקבוצות הקיימות
ניצחתי.[/quote]
יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL]
אבי, אתה שוכח את מכבי חיפה, שאם אתה לא זוכר, היא הקבוצה הטובה בארץ בעשור האחרון.
[QUOTE=pokedex;758322]יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL][/QUOTE]
הוא אמר ששום דבר לא ישכנע אותו שהיא לא קיימת הוא יודע שהיא קיימת
[quote=pokedex;758322]יש קבוצה שנקראת צפרירים חולון, היא משחקת בליגה א'.
[URL]http://www.israel-football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2189[/URL][/quote]
כן, אני יודע שהיא קיימת, אבל לא תוכל לשכנע אותי שהיא לא קיימת. ובין אם היא קיימת או לא, אין קבוצה שהיא יותר תרנגולית מזו.
אני לא אוהד אף אחד בכדורגל הישראלי
אז אני לא רוצה שכותרת הנוד תהיה מבוססת על זה
איזה קבוצה הכי טובה כיום לבני 15?
[quote=LordAbizi;758325]כן, אני יודע שהיא קיימת, אבל לא תוכל לשכנע אותי שהיא לא קיימת. ובין אם היא קיימת או לא, אין קבוצה שהיא יותר תרנגולית מזו.[/quote]
למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
ויש את טוטנהאם מהליגה האנגלית, שהם יותר תרנגוליים. הרי הכינוי שלהם זה התרנגולים.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?
בני יהודה O:
><'
שחקני בית"ר מצויינים, זה שיש בוגד אחד *אהבברקיצחקיהמתהפךאהמ* שעזב אותנו זה לא אומר כלום
תרנגול מה הקשר?
[quote=pokedex;758329]למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
ויש את טוטנהאם מהליגה האנגלית, שהם יותר תרנגוליים. הרי הכינוי שלהם זה התרנגולים.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?[/quote]
שיכנו אותם תרנגולים, זה לא הופך אותם ליותר תרנגוליים מצפרירים חולון (קיימים או לא).
למה שתרצה לשכנע אותי שהיא לא קיימת כשהיא כן? אולי כי ליגה א לא קיימת?
[QUOTE=pokedex;758329]למה שאני ארצה לשכנע אותך שהיא לא קיימת אם היא אכן קיימת? היא אמנם חובבנית, אך קיימת.
דן, מה הכוונה ב"טובה לבני 15"?[/QUOTE]
תיודע לשחקנים בני 15 כיום
אמרו לי ת'א
רעננה
וברקאי נכון?
[quote=David Villa;758330]בני יהודה O:
><'
שחקני בית"ר מצויינים, זה שיש בוגד אחד *אהבברקיצחקיהמתהפךאהמ* שעזב אותנו זה לא אומר כלום[/quote]
בהחלט, לבית"ר יש שחקנים שכל קבוצה הייתה רוצה אבל אני אומר שבית"ר יש תקציב הרביעי בליגה וכך זה מתבטא בשחקנים, להפועל ומכבי יש כמה שחקנים יותר טובים מבית"ר.
ואן הלסיייייינג סרט אדיר פאק איזה גדולים יש לזאתי. מי שראה יבין בהבטחה