[quote]גיאומטריה זה מקור כל הסבל שלי בבית ספר!!!
אני אוהב יותר פיסיקה! שעת שינה[/quote]
צודק!
איזה מזל שאני בכיתת מופ"ת,יש לי הרבה מאוד שעות שינה Xd
Printable View
[quote]גיאומטריה זה מקור כל הסבל שלי בבית ספר!!!
אני אוהב יותר פיסיקה! שעת שינה[/quote]
צודק!
איזה מזל שאני בכיתת מופ"ת,יש לי הרבה מאוד שעות שינה Xd
[quote=~Lior Dragon~;782300][B]גיאומטריה זה מקור כל הסבל שלי בבית ספר!!!:cry:[/B]
[B]אני אוהב יותר פיסיקה! שעת שינה![/B]
[B]הכל פסדר, מה איתך?[/B][/quote]
מעלייך
כנראה שעוד לא עבר מספיק זמן אז הביצה שלי לא יכולה לבקוע...
[quote=ShamanBoy;782303]צודק!
איזה מזל שאני בכיתת מופ"ת,יש לי הרבה מאוד שעות שינה Xd[/quote]
אז גם לך לא מגיע לחיות...
[QUOTE=SexStyle;782305]כנראה שעוד לא עבר מספיק זמן אז הביצה שלי לא יכולה לבקוע...[/QUOTE]
לחצתי לך על האדומה.
[QUOTE=SexStyle;782305]כנראה שעוד לא עבר מספיק זמן אז הביצה שלי לא יכולה לבקוע...[/QUOTE]
עומר עשית לי חשק לנג'לקטד.. O:
[QUOTE=LordAbizi;782306]אז גם לך לא מגיע לחיות...[/QUOTE]
אתה אוהב גיאומטריה!
איך יש לך רצון לחיות מגאומטריה?
[quote=ShamanBoy;782303]צודק!
איזה מזל שאני בכיתת מופ"ת,יש לי הרבה מאוד שעות שינה Xd[/quote]
אה למי שבכיתת מופ"ת יש הרבה שעות שינה?חחח
לא ככה שמעתי...
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27582"]כול קול משפיע הצביעו[/URL]
[quote=Predator;782297]ליאור יא קקה
הפחדת אותי[/quote]
[B]אני?[/B]
[quote=LordAbizi;782301]מי שישן בשיעורים נורמליים שכאלה, מבחינתי לא מגיע לו לחיות.[/quote]
[B]אם היית שומע את המורה שלי היית מבין למה כולם גם בכיתות האחרות נרדמים:um_face:[/B]
[B]הקול שלה זה כמו שואב אבק שמסביר למה התפוח נפל לניוטון על הראש...[/B]
[B]ציטוט מהשנה שעברה-[/B]
[B]ווווואווום... התפוח נפל.... וווואאווום.... על הראש.... ווואווום.... של ניטון....[/B]
[B]ואם אתה לא נרדם כשאתה מנסה להקשיב לה אתה לא נורמלי:sorry:[/B]
[quote=ShamanBoy;782309]אתה אוהב גיאומטריה!
איך יש לך רצון לחיות מגאומטריה?[/quote]
בעקרון אני כבר מת, לפחות אינסוף פעמים, אז לא הייתי אומר שיש לי רצון לחיות.
אבל גיאומטריה זה הדבר הכי מתמטי שלומדים בבית ספר. צריכים להאחז בו בחזקה אם רוצים לנסות להבין מתמטיקה אמיתית.
@מעליי:
זה בכלל, בכלל, בכלל, לא קשור למורה.
[QUOTE=SexStyle;782310]אה למי שבכיתת מופ"ת יש הרבה שעות שינה?חחח
לא ככה שמעתי...[/QUOTE]
לומדים הרבהההההה פיזיקה ומתמטיקה...
במיוחד עכשיו ב-ט' אני לומד גם פיסיקה של הט'ניקים הרגילים,אז יש לי הרבה מאוד שעות שינה.
בואו נגיד שאני אבוא לבצפר רק בשביל לישון..:sleep:
זה עניין של חשק??
[quote=Predator;782304]מעלייך[/quote]
[B]למה הפחדתי אותך?:O[/B]
[quote=ShamanBoy;782316]לומדים הרבהההההה פיזיקה ומתמטיקה...
במיוחד עכשיו ב-ט' אני לומד גם פיסיקה של הט'ניקים הרגילים,אז יש לי הרבה מאוד שעות שינה.
בואו נגיד שאני אבוא לבצפר רק בשביל לישון..:sleep:[/quote]
עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.
[QUOTE=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/QUOTE]
אתה לא יודע איפה אני גר/לומד/מי אני בכלל..
אין לך שום סיכוי..
[quote=יגאל;782280]אני בסדר ואתה?[/quote]
סבבה
[quote=ShamanBoy;782324]אתה לא יודע איפה אני גר/לומד/מי אני בכלל..
אין לך שום סיכוי..[/quote]
למתמטיקה דרכים משלה. למעשה מספיקים לי שלושה בלתי תלויים לינארית, ואין שום מקום שתוכל ללכת בלי שאני לא אדע איך למצוא אותך. זה היופי של האלגברה הלינארית.
[quote=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/quote]
[B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B]
[quote=LordAbizi;782321]עד שאני אנעל עליך ואז אדקור לך את הריאה הימנית עם סרגל, ואעלם משם בלי להותיר זכר.[/quote]
אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב
[QUOTE=~Lior Dragon~;782327][B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B][/QUOTE]
מילאתי טופס הרשמה לבית ספר לזיופים, אפשר להצטרף?
[quote=~Lior Dragon~;782327][B]ואז אני אשלח בך את הכלב של חבר שלי שיאכל אותך. הוא אוכל אנשים לא נורמליים שאוהבים גיאומטריה ופיסיקה[/B][/quote]
אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.
[QUOTE=LordAbizi;782326]למתמטיקה דרכים משלה. למעשה מספיקים לי שלושה בלתי תלויים לינארית, ואין שום מקום שתוכל ללכת בלי שאני לא אדע איך למצוא אותך. זה היופי של האלגברה הלינארית.[/QUOTE]
Help Me!
Math nerd is trying to hit me!
נו באמת,אני לא אגיע לרמה כזאת..
[quote=SexStyle;782329]אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב[/quote]
[B]אוי לא! מחשבון! הצילו את נפשותיכם![/B]
[QUOTE=~Lior Dragon~;782336][B]אוי לא! מחשבון! הצילו את נפשותיכם![/B][/QUOTE]
למקלטים!
[QUOTE=SexStyle;782329]אל תשכח את המחשבון-כלי הנשק הכי חשוב[/QUOTE]
מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש!
תגידו אדון פלריון כאן?
[QUOTE=guylamed;782339]מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש![/QUOTE]
אוי לא!
יותר גרוע!
[QUOTE=nilasak;782340]תגידו אדון פלריון כאן?[/QUOTE]
לא
[QUOTE=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. [B]המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו[/B].[/QUOTE]
טעות, הוא לעולם לא יהיה חזק יותר ממי [B]שיצר[/B] אותו!
[QUOTE=guylamed;782339]מתמטיקאים אמיתיים לא משתמשים במחשבון הם פותרים את התרגילים בראש![/QUOTE]
צודק, אבל גם להם יש גבול, אחרי הכל אני לא יכול להתחיל לחשב 327^2 בלי מחשבון...
נ.ב. אני יכול, רק ייקח לי קצת יותר זמן מלמחשבון...
[quote=hgss1234;782344]טעות, הוא לעולם לא יהיה חזק יותר ממי [B]שיצר[/B] אותו![/quote]
זה תמיד נכון, אבל בתנאים מסויימים גם לא יותר ממי שמשתמש בו. אחרי הכל אם אתה עושה דברים במחשבון בלי לדעת מה אתה עושה התוצאה תחזור נגדך.
[QUOTE=monster;782345]לא[/QUOTE]
פנטסטי
ליאור או שאתה עושה את א' או שאני עושה את ב'
[quote=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.[/quote]
[B]אבל הכלב הזה חסין לחפירות. הוא הכלב הראשון בעולם שאין לו שכל וזיכרון! אז החפירות לא משפיעות עליו כי אי אפשר לחפור למישהו ששוכח מה אתה אומר כל שנייה ושלא מבין מילה![/B]
[B]אתה יכול לחפור לכל דבר אחר חוץ ממנו![/B]
[quote=ShamanBoy;782337]למקלטים![/quote]
[B]אוי לא! הוא החביא מחשבון במקלט! לאאאא!!! תציל את עצמך! המחשבון כבר חיסל אותי![/B]
[QUOTE=LordAbizi;782333]אי אפשר לאכול אותי. הפרה ההיא ניסתה לאכול אותי בשנת 212 לפני הספירה, אך חפרתי לה יותר מדי בשכל והנשמה שלי הצליחה להשתמר, עד לעצם היום הזה.
@SexStyle
לא, מחשבון זה לא ממש כלי נשק. המחשבון יודע רק את מה שמלמדים אותו. המחשבון לעולם לא יהיה חזק יותר ממי שמשתמש בו.[/QUOTE]
נו באמת.
אתה מכור יותר מדי למשחקי פנטזיה ומד"ב.
אני מציע לך ללכת לאברבנל,להיות שם איזה שנה-שנתיים לצאת ולחשוב על מה שעשית..
[QUOTE=LordAbizi;782347]זה תמיד נכון, אבל בתנאים מסויימים גם לא יותר ממי שמשתמש בו. אחרי הכל אם אתה עושה דברים במחשבון בלי לדעת מה אתה עושה התוצאה תחזור נגדך.[/QUOTE]
אתה יודע כמה פעמים חירבשתי במחשבון?? ו54203 (התוצאה) אף פעם לא חזרה נגדי.
[QUOTE=nilasak;782348]פנטסטי
ליאור או שאתה עושה את א' או שאני עושה את ב'[/QUOTE]
אני עושה את אפשרות
[b]טוב יאללה משעמם לי לברוח ממחשבונים :o[/b]
[b]זזתי[/b]
[QUOTE=guylamed;782352]אתה יודע כמה פעמים חירבשתי במחשבון?? ו54203 (התוצאה) אף פעם לא חזרה נגדי.[/QUOTE]
XD
[QUOTE=~Lior Dragon~;782355][b]טוב יאללה משעמם לי לברוח ממחשבונים :o[/b]
[b]זזתי[/b][/QUOTE]
תיקח אמב"ג(אפוד מגן בני גורן) ליתר ביטחון..
בי ליאור!