-
[QUOTE=ShiFteR;814121][SIZE=4][COLOR=black][B][U]הודעה :[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#000000]בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לי :
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#00bfff]אתה כבר יוצא מן המעבדה ומוציא את טורצ'יק להכרות כעבור כמה דקות אתם מרגישים את החיבור בינכם , ואתה מחליט כבר לחפש אימון מושלם לטורצ'יק כשאתה והוא יוצאים לכיוון דרך מס' 1 " הסטייה " אך אולי קודם תעשה משהו בעיר לפניי? :
[COLOR=deepskyblue]- ביתכם
- המעבדה של הפרופסור
- אגם קטן ונחמד
- מכון טיפוח פוקימונים
- מספרה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]טריי :
פעם הבאה תצוטט רק את ההדועה שלך זה תופס המון מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-----------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה מחליט להשאיר הכל מאחורה ולצאת למסע קדימה לעבר דרך מס' 1 "הסטייה " שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את טרטוויג ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה גבעה קטנה בצד של חול שזזה מעצמה תתעלם או שתבדוק?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אביב :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]זה כללי לכולם [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]--------------------
אתה ומדקיפ יוצאים לכיוון המכון טיפוח כשזה 2 דקות ממקום שאתם נמצאים אתה מגיעים ורואים שלט ענק של פונקימונים עם טיפוח אתם נכנסים ונגשת אליך אישה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]רעיון נחמד עם התמונות קיבלת נקודה תוספת לשל כולם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]----------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]אתה מדפדף לפוקאבו את התמונות וכשהוא רואה את עצמו הוא שמח ושאתה מראה לו ההתפתחויות שלו אתה רואה את העיניים שלו מבריקות מאי פעם כאתה רואה אותו מתחזק זה נותן לו עוצמה ובטחון מה תעשו עכשיו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]מריסה :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]זה נראה כאילו טסוטג'ה מסתכל לכיוון האגם הקטן כשהוא מתסכל לך בעיניים ובוחר ללכת לבית שלך לפגוש אטת ההורים ואת הבית שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]גיא :
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]כשאתה אומר בהתלהבות לפרופסור שבחרת בסינדקוויל ואתה עושה אגרוף של עוצמה ונוכחות הפרופסור אומר : " סינדקוויל? בחירה מצוינת גיא נערי הנה קח אותו תזהר לפעמים הוא משתובב אבל אני בטוח שתשתפו פעולה נהדר , קח איות גם 5 פוקדורים לתפיסת פוקימונים נוספים ופוקדע , וגם מס' הפלאפון שלי למקרה ותזדקק לעזרה נוספת בדרכך , שיהיה לך בהצלחה גיא אני מאחוריך " מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:
אתה מסתכל על הפוקדור בהתרגשות כשאתה מוציא אותו החוצה ועושה איתו הכרות שאתה מתרגש וגם הוא נראה שנוצר בינכם הקשר הזה שתוכלו לנמשיך איתו במסע , כנראה אתם מוכנים מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/I]
[I][COLOR=#2f4f4f][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=seagreen][SIZE=2]ג'ון :[/SIZE]
כשאר אתה ומיז'מורו בטוחים לקראת המסע אתם מחליטים לצאת כבר עכשיו לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את מיז'מורו ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה קלה אתה מסתכל ימינה ואתה רואה חתיכת אבטיח פתוח כאשר זה נראה כמו מלכודת זולה שאתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/IMG]טדיהורסה מתקרב למלכודת.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=#2e8b57][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=plum]רוני :
אתה סוגר את הטלויזיה שם נעליים ולקח את הדברים נפרד מההורים ויוצא לדרך חדשה לגמרי בעלת הרפתקאות נהדרות וחדשות שמחכות רק לך , כאשר אתה חושב לעצמך בדרך כמה טוב יראה את המסע כשלרגע אתה שוכח את המטרה ללכת למעבדה של הפרופסור בריין שגירטינה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/487.png[/IMG]מופיעה בפתאומיות בשמיים ונעלם וכשהוא נעלם נופל משהו מן השמיים לידך אתה תופס את זה ואתה רואה מן קרן כזאת של גירטינה אולי כדי שתשמור את זה לקראת ההמשך שאתה רץ לכיוון המעבדה שמהירות האפשרית , שכעבור עוד כמה דקות משעמות וחסרות ישע אתה מגיע לדלת של המעבדה מתנשף ומזיע בכל רחבי גופך מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[COLOR=#008080]מייק :
[/COLOR]
[I][COLOR=#008080]אתה וצ'ארמנדר מתקרבים לשוטרת ג'ני שמסתכלת אתכם ושואלת מה הבעיה , כשאר אתה מדבר בקול חלש כדי שלא יקרה לך כלום מול השוטרת : " את יודעת בבקשה היכן נמצא הכניסה לדרך מס' 1 אני רוצה להתחיל את מסעי לכיוון מחוז פאובר " , השוטרת : " אכן , הכניסה שלוש דקות מפה לך חזרה למעבדה של פרופסור בריין ומשם מזרחה ותראה שם את הכניסה שיהיה לך בהצלחה "היא אומרת ומחייכת לה.[/COLOR][/I]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=#008080][I][COLOR=blue]קני :
אתה לא מבזבז שום דקה ואתה יוצא כבר לדרך מס' 1 טוטודייל בקולי קולות אחריך שאתם מוציאים כעבור הליכה קלה של 3 דקות מן המעבדה את השלט " הסטייה " ההתחלה של המסע אתה מסתכל על טוטודייל והוא עליך ואתם מהנהנים עם הראש ונכנסים , אתם ממשיכים כאשר טוטודייל מבחין שמשהו זז מאחורי אחד העצים שם בדרך.[/COLOR][/I]
[I]
[/I]
[/COLOR][I][COLOR=#008080][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=#008080][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=darkslateblue]תומאס :[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#008080][COLOR=darkslateblue]אתה מתחיל את מסעתך קדימה לעבר המטרה של המסע פאובר מחוז החשיבה והשיתוף פעולה שעולה לך בראש " אני האחרון כראה איזה פוקימון נשאר לו " כשאתה חושב על איזה פוקימון תקבל לקראת המסע כשפתאום מופיעה איי שם בשמיים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/490.png[/IMG]מאנפיי שרוקדת מסתכלת עליך עושה לך שלום , קורצת בעין ונעלמת , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה שכעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע לדלתות של המעבדה מה תעשה?[/COLOR] [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#008080] [/I]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אדם :
כאשר אתה שואל אנדרו איפה הוא הוא עונה : " אני אפגוש אותך בדרך מס' 1 או 2 נתראה חבר " כאשר הוא מנתק בצורה מוזרה ואתה ממשיך בדרכך לכיוון המעבדה של פרופסור בריין שמחשבתך מחשבות שונות על המסע החדש עם שותף טוב ופוקימונים שילוו אותך כאשר פתאום אמצע השמיים מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/489.png[/IMG]פיון שרוקדת לה בנחת בשמיים מסתכלת עליך קורצת ועושה לך שלום שהיא לאט לאט נעלמת , אתה ממשיך כעבור עוד כמה דקות אתה מגיע לדלתות של הכניסה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקי טאסטוג'ה" אני אומרת לו ומתחיל לרוץ
"נראה מי יגיע קודם!!!" אני אומרת לו בשמחה בזמן שאני צוחקת
-
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]מריסה :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]פעם הבאה תצטטי רק את ההודעה שלך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]--------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]את רצה והוא אחריך כאשר הוא עדיין אינו יודע לאן ללכת כאשר הוא מחליט לרמות אותך וקופץ לך לך על הקטף וכאשר את כמעט מגיעה הוא קופץ קדימה ומשיג אותך , כאשר אתם מתנשפים ומנסים לסדר את הנשימה שאתם ליד הדלת של הביית[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]איתי :
עוד לא אתה תראה אותה בעיר הבאה ( כמו כולם )[/COLOR]
[COLOR=black]-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=#000000]כאשר אייפום קופץ מעץ לעץ מאושר צ'ימצאר משתמש בצעקה עצבנית שמבהיל את אייפום שנופל על הראש משפשף ומסתכל על צ'ימצאר כנראה מתפתח פה קרב ואייפום אוהב קרבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כאשר אייפום משתמש בכוכבים ו'צימצאר מנסה להתחמק והוא נתפס בחבל פתאומי ואתם שומעים צחקוקים מאחורה , אתם מסתובבים וראים את צוות רוקט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]כאשר אתה מדגיש שולמר הוא איטי בגלל גודלו אתה רוצה לנצל את זה ומדקיפ צורח על וולמר ומבהיל אותו אך הוא משתמש בתותח זרעים ומדקיפ קופץ למים ושוחה מאחוריו , וולמר תוקף את המים כשמקיפ קופץ מאחוריו ומצליף בו וולמר לא מספיק מהיר כדי להתחמק ונפול למים כאשר הוא פצוע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00][B][U]* קיבלת נקודה במד החמשבה על ניצול החולשה של היריב[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff8c00][SIZE=2][COLOR=#00bfff][COLOR=deepskyblue]לי :
אתה וטורצי'ק הולכים לכיווןן המכון ורואי םשלט ענקי שרשום מכון לטיפוח הפוקיומנים המתחילים כאשר אתה נכנס וראה נערה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]כאשר אתה חושב על הראטרפי הלכוד בחול ואתה דואג לזה אתה חופר במלוא המרץ וכעבור של חפיקה אתם מצילחים להויצא ותו וקאטרפי שולח לך ללחי חוטים שמחאה של " תודה רבה חבר " מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ShiFteR;817600][SIZE=2][COLOR=#ff00ff]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]כאשר אתה חושב על הראטרפי הלכוד בחול ואתה דואג לזה אתה חופר במלוא המרץ וכעבור של חפיקה אתם מצילחים להויצא ותו וקאטרפי שולח לך ללחי חוטים שמחאה של " תודה רבה חבר " מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אני שמח לעזור" אני אומר לו בחיוך ומוריד אותו על הקרקע משני ידיי.
'מעניין איך הוא הגיע לשם' אני חושב לעצמי.
"בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה קאטרפי" מחייך אני אליו.
-
[QUOTE=ShiFteR;817600][SIZE=2][COLOR=#ff00ff]מריסה :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]פעם הבאה תצטטי רק את ההודעה שלך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]--------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]את רצה והוא אחריך כאשר הוא עדיין אינו יודע לאן ללכת כאשר הוא מחליט לרמות אותך וקופץ לך לך על הקטף וכאשר את כמעט מגיעה הוא קופץ קדימה ומשיג אותך , כאשר אתם מתנשפים ומנסים לסדר את הנשימה שאתם ליד הדלת של הביית[/COLOR][/SIZE]
COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חה סורי ,היה לי קשה למצוא את ההודעה בציטוט ..
[quote=ShiFteR;817548][B][U][SIZE=4][COLOR=black]הודעה חשובה :[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=black]חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#000000]* מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :
נקודה במד המחשבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]----------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]פוקאבו מסתכל עליך בסימן שאלה כשהוא קופץ לך על הפנים ואז יוצא מן החדר לכיוון הדלת הראשית ושורט אותה כשאמך מסתכלת עליו : " וואו מזה ? לוקאס מזה הדבר הזה? "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#00bfff][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"פוקאבו שב כבר!" אני צועק עליו בזמן שאני אומר לאמא שלי:"אמא זה הפוקימו ןההתחלתי שלי פוקאבו" ואז אני אומר לפוקאבו:"פוקאבו זו אמא שלי תהיה חמוד היא מתפתלת בנו" ואז אני יגיד לה:"אמא את יכולה להכין לי אוכל ולפוקאבו אוכל פוקימונים? אנחנו עומדים לצאת למסע שלנו!"
-
I][COLOR=#008080]מייק :
אתה רץ לכיוון הדרך שהשוטרת אמרה שאתה רואה שלט קטן שאומר השכניסה מימין , אתה הולך לכיוון השלט ואתה מגיע לדרך מס' 1 "הסטייה" , אתה וצ'ארמנדר מסתכלים אחד על השני ומתחלילם בדרך כשפתאום מן השמיים נופל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG]טיילו קטן שהכנף שלו חבולה[/COLOR][/I]
[COLOR=#008080][/COLOR]
״אתה בסדר?!״ אני שואל את הטיילו ורץ לעברו ״אל תדאג אני אטפל בך״ אני אומר לו בחיוך ומחפש משהו שיוכל לעזור לו כמו תרופה או צמח.
-
[quote][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אביב :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]כאשר אתה מדגיש שולמר הוא איטי בגלל גודלו אתה רוצה לנצל את זה ומדקיפ צורח על וולמר ומבהיל אותו אך הוא משתמש בתותח זרעים ומדקיפ קופץ למים ושוחה מאחוריו , וולמר תוקף את המים כשמקיפ קופץ מאחוריו ומצליף בו וולמר לא מספיק מהיר כדי להתחמק ונפול למים כאשר הוא פצוע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00][B][U]* קיבלת נקודה במד החמשבה על ניצול החולשה של היריב[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/quote]"כל הכבוד מדקיפ"אעודד אותו כדי להעלות לו את הביטחון!
"קדימה מדקיפ נצל את זה שהוא פצוע!אל תיתן לו זמן להתאושש!רד למים והשתמש בצווחה!במים זה ישפיע יותר!ואז השתמש בדחיפה ואז שחה לאן שהוא יעוף ותקוף בהצלפה!"
אומר לו את ההסטרטגיה במהירות ואדרבן אותו לנצח!
-
[QUOTE=ShiFteR;817548][B][U][SIZE=4][COLOR=black]הודעה חשובה :[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=black]חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#000000]* מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]גיא :
אתה עושה הכרות עם סינדקוויל פוקימון האש כשכעבור כמה דקות של שיחה והכרות זה נראה שנוצר בינכם ה"קליק" וזה אומר שאתם מתאים אחד לשני , מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אני אלך לבדוק מה עוד יש בעיר, אולי סינדקוויל רוצה ללכת לאנשהו. אני אשאל את סינדקוויל: "לאן תרצה ללכת?"
-
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :
קאטרפי עושה צורה של שלום באוויר עם החוטים אתה מסתכל על זה מחייך וממשיך בדרכך , כשלפתע מן העצים יוצא לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr083.png[/IMG]לוכד חרקים ושאל אותך : " היי אתה! ראית כאן קאטפרי בסביבה? "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]גיא :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה רוצה להכיר טוב א תסינדקוויל כשאתה רוצה לצאת איתו לסיבוב בעיר שיש בה :
- ביתכם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מעבדת הפרופסור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מכון טיפוח לפוקימונים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מספרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- אגם קטן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]כשאתה נותן למדקיפ מוטביציה זה נראה שהוא שמח שיש לו על מי לסמוך ומתכונן לקפוץ למים , בדיוק בקפיצה יוצא מן המים גלי מים אדירים שפוגעיםבמדקיפ ומעיפים אותו על אחד הרפסודות בזירה והוא קם לאט לאט הוא נפצע מזה ף וולמר קופץ מן המים וזה נראה שהוא עולה לעשות רעידת מים והוא ליפול על המים ולנסות לנצח בקרב אך מדקיפ נכנס למים לפני הרעידה וולמר נכנס אחריו פנימה , מדקיפ מנצל את שוולמר הלך על המלכודת שלו וצווח במים וזה עושה רעש מחריד וזה מעיף את וולמר מעל המים גבווה והוא נופל בחוזקה על הרפסודה כשכולו שריטות ובקושי קם , מדקיפ קופץ מן המים ודוחף את וולמר מחוץ לזירה , השופט " וולמר לא יכול להלחם מדקיפ המנצח " , הנערה : " וולמר לא! , היית מצוינת וולמר , קרב טוב ילד "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]מייק :
כשאתה שואל את טיילו עם הוא בסדר כאשר הוא מנסה להתרומם ואתה רואה פתאום מן השמיים בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/22.png[/IMG]פיירו כנראה שהוא התקיף אותו כאשר הוא מנסה להתקרב שוב אל טיילו[/COLOR][/SIZE][COLOR=#4169e1]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]לוקאס :
פוקאבו מקשיב להוראתך ויושב על השטיח שליד הדלת כשאמך אומרת " פוקאבו? איזה פוקימון חמוד מאוד אני שמחה שבחרת בו , בשמחה הכין לכם אוכל אני בשלנית מעולה " כאשר אמכם מבשלת אוכל וכעבור רבע שעה אתם אוכלים ונהנים כאשר אתם גומרים אתה עומד להפרד מאמך שאומרת : " חכה לוקאס יש לי חבילה בשבילך שתצא מן העיר תפתח אותה "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=magenta]מריסה :
את וטסוטג'ה נכנסים לביתכם כשאמך רואה את טסוטג'ה היא ישר מתלהבת ממנו ואמרת : " מריסה חמודה שלי איזה פוקימון נפלא אני רואה שאתם כבר ממש חברים שיהיה לכם בהצלחה אני מאוד שמחה בשבילך רק מתי שיש לך זמן תתקשרי אליי אני אתגעגע "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=ShiFteR;817984][SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :
קאטרפי עושה צורה של שלום באוויר עם החוטים אתה מסתכל על זה מחייך וממשיך בדרכך , כשלפתע מן העצים יוצא לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr083.png[/IMG]לוכד חרקים ושאל אותך : " היי אתה! ראית כאן קאטפרי בסביבה? "[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אני מעלה חשדות בנוגע ללוכד החרקים.
"למה זה בכלל מעניין אותך?" אני שואל אותו בכעס.
-
[COLOR=#ff8c00][SIZE=2][COLOR=#00bfff][COLOR=deepskyblue]לי :
אתה וטורצי'ק הולכים לכיווןן המכון ורואי םשלט ענקי שרשום מכון לטיפוח הפוקיומנים המתחילים כאשר אתה נכנס וראה נערה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לנערה"תוכלי לטפח את הטורצ'יק שלי"
-
SIZE=2][COLOR=teal]מייק :
כשאתה שואל את טיילו עם הוא בסדר כאשר הוא מנסה להתרומם ואתה רואה פתאום מן השמיים בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/22.png[/IMG]פיירו כנראה שהוא התקיף אותו כאשר הוא מנסה להתקרב שוב אל טיילו[/COLOR][/SIZE][COLOR=#4169e1]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
״אתה לא תיגע בו!״ אני אומר לפירו ומוציא את צ׳ארמאנדר ואומר לו״ צ׳ארמאנדר! תשתמש בשריטה על האדמה כדי לחפור בור וזו תהיה הזדמנות גם כדי ללמוד חפירה ואז תתקוף את הפירו בדחיפה! אני כבר אטפל בטיילו״ אני אומר ולוקח את טיילו כדי להחביא אותו בבור שצ׳ארמאנדר יצור. *
-
[QUOTE=ShiFteR;817984][SIZE=2][COLOR=#ff0000]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה רוצה להכיר טוב את סינדקוויל כשאתה רוצה לצאת איתו לסיבוב בעיר שיש בה :
- ביתכם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מעבדת הפרופסור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מכון טיפוח לפוקימונים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- מספרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]- אגם קטן[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
סינדקוויל רוצה ללכת למכון בטיפוח? אשאל אותו
-
[quote=ShiFteR;817984][COLOR=#4169e1]
[SIZE=2][COLOR=purple]לוקאס :
פוקאבו מקשיב להוראתך ויושב על השטיח שליד הדלת כשאמך אומרת " פוקאבו? איזה פוקימון חמוד מאוד אני שמחה שבחרת בו , בשמחה הכין לכם אוכל אני בשלנית מעולה " כאשר אמכם מבשלת אוכל וכעבור רבע שעה אתם אוכלים ונהנים כאשר אתם גומרים אתה עומד להפרד מאמך שאומרת : " חכה לוקאס יש לי חבילה בשבילך שתצא מן העיר תפתח אותה "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/quote]
"הממ אוקיי אמא" אומר ואקח את החבילה אפתח את הדלת אשאל את פוקאבו:"אתה מוכן לצאת למסע שלנו?!קדימה!" אני אומר ואז רץ לכיוון דרך מספר 1
-
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800080]כאשר אתה מתבונן על החבילה בתיהיה שאינך לא יודע מה ממסתר שם בחבליה הקטנה והחומה , כאשר אתה ופקאוב מזריחים לכיוון דרך מס' 1 , כשעוברות להם דקות קלות אתם מגיעים לשלט דרך מס' 1 "הסטייה "
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה שואל את סינדקוויל ומסתכל עליו הוא מתלבט ף ואז מסתכל לך בעיניים ומחייך , כנראה אתם הולכים למטון הטיפוח [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]מייק :
כאשר אתה מזהיר את פיירו לא לגעת צ'ארמנדר משתמש בשריטות שלו כדי לחפור בור וכשמסיים פיירו מעיף אותו על העץ אך הידיים של צ'ארמנדר ניהיו אדומות , הוא למד [B][U]אגרוף[/U][/B] כאשר אתה מכניס טיילו לתוך הבור הקטן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][U]* קיבלת נקודה במד המחשבה על מהלך נחמד של הבור.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]הנערה : " בשמחה אבל לא אני עושה את זה , אתה והפוקימון עושים את זה בקרב שמתאים לך אישית לפוקימון הנך רוצה להלחם בקרב הראשון שלך? "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הלוכד : " נו מא אכפת לך להגיד לי? אהה.. אתה יודע ולא רוצה להגיד לי אוקיי נעשה את זה בדרך הקשה צא בידריל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/15.png[/IMG]."
[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][/COLOR]
-
[quote=ShiFteR;817548]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:
[/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=#2f4f4f]כן אתה יכול להחליף אותו שלח לי בפרטי מה אתה רוצה להחליף[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f]-------------------------------------[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f]אתה מסתכל לצדדים ומחפש את הדרך כאשר אתה מוציא מהמפה התיק גב שלך ורואה שזה מזרחה אבל מאיפה? איך תמצא את המזרח?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I]
[/quote]
לא הבנתי את העדכון? מה סתומרת איך אני ימצא את המזרח?? אני פשוט הולך בעקבות המפה..
- - - - - - - - - - - - - -
אני מסתובב קצת ומחפש אדם שיכוון אותי..
[SIZE=4]
[/SIZE] [B][SIZE=4]פתחתי את עמודד 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B]
-
[QUOTE=ShiFteR;818030][SIZE=2][COLOR=#800080]
[SIZE=2][COLOR=red]הלוכד : " נו מא אכפת לך להגיד לי? אהה.. אתה יודע ולא רוצה להגיד לי אוקיי נעשה את זה בדרך הקשה צא בידריל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/15.png[/IMG]."
[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][/COLOR]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
בצעד יהיר אני רץ לכיוון ההפוך לכיוונו של קטרפי.
"קטרפי בוא מהר!" אני צועק לו בעודי רץ ומקווה לראותו.
באותו הזמן אני מסתכל לאחור אם תופס החרקים והבידריל שלו רודפים אחריי.
-
SIZE=2][COLOR=teal]מייק :
כאשר אתה מזהיר את פיירו לא לגעת צ'ארמנדר משתמש בשריטות שלו כדי לחפור בור וכשמסיים פיירו מעיף אותו על העץ אך הידיים של צ'ארמנדר ניהיו אדומות , הוא למד [B][U]אגרוף[/U][/B] כאשר אתה מכניס טיילו לתוך הבור הקטן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][U]* קיבלת נקודה במד המחשבה על מהלך נחמד של הבור.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
״כל הכבוד צ׳ארמאנדר!״ אני קורא עכשיו תנסה לרכז אש בפה כדי ליצור גחלת.
אם אתה לא מצליח תשתמש בדחיפה משולב באגרוף כדי ליצור אגרוף חזק!״ אני אומר ומחייך אל הטיילו בצורה של׳הכל יהיה בסדר׳.
חג אז אני אוכל להגיב רק בחמישי בלילה.
-
[quote=ShiFteR;818030]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]הנערה : " בשמחה אבל לא אני עושה את זה , אתה והפוקימון עושים את זה בקרב שמתאים לך אישית לפוקימון הנך רוצה להלחם בקרב הראשון שלך? "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לנערה"אוקי כן בטח אשמח לקרב עם טורצ'יק שלי" אני מוציא את טורצ'יק
-
[QUOTE=ShiFteR;818030][SIZE=2][COLOR=#800080]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה שואל את סינדקוויל ומסתכל עליו הוא מתלבט ואז מסתכל לך בעיניים ומחייך , כנראה אתם הולכים למכון הטיפוח [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/QUOTE]
כמה שגיאות כתיב יא ווארדי
-------------------------------------
אוקי בוא נלך! אומר לו.
אני חושב לעצמי: "עכשיו שאנו הולכים למכון הטיפוח אני יכול לגלות חלק מהאישיות של סינדקוויל, שיכולה לעזור לי באימונים ובקרבות! רעיון מעולה היה ללכת למכון הטיפוח"
-
[quote=ShiFteR;818030][SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800080]כאשר אתה מתבונן על החבילה בתיהיה שאינך לא יודע מה ממסתר שם בחבליה הקטנה והחומה , כאשר אתה ופקאוב מזריחים לכיוון דרך מס' 1 , כשעוברות להם דקות קלות אתם מגיעים לשלט דרך מס' 1 "הסטייה "
[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לפוקאבו:"תשתמש במתקפת מהירות כדי לעבור מעץ לעץ ותשתמש בחבטה על כל עץ עד שתימצא משהו מעניין" בזמן שאני מחייך עלין ותועה מה יש בחבילה
-
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]כשפוקאבו מתחיל לסרוק את האזור ההתחלתי של הדרך מס' 1 אתה תועה מה יש בחליבה עד שאתה לא יכול לחכות אתה פותח אותה ומגלה שם חליפת מועצבנת ומוכנה עם כוכהע שרשום עליו לוקאס ומעל השם הצורה של פוקאוב , המכנסיים מעוצבות בצבע אדום שחור החולצה עם פס בחלק בעליון אדום , כחול בצדדים ושחור אם נקודות קטנות אדומות באמצע , הגרביים בצבע שחור עם פסים אדומים ונעליים של נייק חדשות בצבע כחול עם דגש השם לוקאס בצהוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]כאשר אתה עדיין חושב לעצמך עם כדי בכלל לעצור קודם כל במכון הטיפוח הזה , סינדקוויל כבר מזמן הסכים ואתה הולך עם הדעה שלו ואתה הולכים לכיוון המכון , כשבדרך אתם תוהים מה יש שם עולות לכם סיטואציות מאוד מזורות ומשונות שמעסיקות אתכם בכל הדרך , כאשר פתאום אתם רואים שלט ענק שרשום בו " מכון טיפוח לפוקימונים " אתם נכנסים ונגשת אליכם נערה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]ושואלת אתכם : " שלום מה מביא אתכם לפה? "[/COLOR][/SIZE]
כאשר אתה וטורצ'יק מוכנים ובטוחים לקראת הקרב שלכם , אתם ניגשים לזירה שהיא עם מלא אבנים קטנים וגדולי םשיכוילם לעזור לכם רק עם תחשבו ובצדדים שבילים של מגמה , אתה רואה את השופט רץ למקומו תבאמצע ומחכה שתוציאו את הפוקימונים שלכם שאתה רואה את היריב שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG]נמצא מולך ואומר : " שיהיה בהצלחה " כאשר הוא חוזר למקומו ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG]לרויטר מהפוקדור כאשר יש לו יתרון בגלל הזירה מלאת האבנים .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]מייק :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]צ'ארמנדר מנסה להקשיב לך ואתכה רואה את הלהבה בזנב שלו גדלה הוא פותח את הפה אך כלום לא יוצא , כנראה זה לא זמן טוב לנסות דברים כי פיירו במדרך אליו לנקר אותו , שצארמנדר עולה על העץ וקופץ ממנה לכיוון פירו עם הראש קדימה ומעיף אותו על הרצפה , צ'ארמנדר נופל עליו ונותן לו אגרוף כשהוא על הרצפה , ופיירו מתעצבן ועף באוויר כאשר צ'ארמנדר עליו מתנענע , פיירו עולה לשמיים לוקח תנופה ומתחיל להשתמש בכנפי בז לכיוון האדמה כאשר זה גורם לו להיות מהיר ושהוא שנייה לפני האדמה הוא עוצר וצ'ארמנדר נופל בחוזקה על האדמה ובקושי מצליח לקום , פיירו עולה שוב לשמיים ומתכונן לנקר את צ'ארמנדר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]כשאתה מתסובב לאחור ומתחיל לרוץ ואף לצעוק כדי לחפש את קאטפרי אתה מוצא אותו ליד הבור שהיה כאשר אתה לוקח אותו ורץ חזרה לעיר , אך אינך לא שם לב לאבן שהיית בדרך ואתה נופל ונפצע בברך כשבידריל אחריך עומד לתקוף אותך , בדיוק באותה שנייה משהו חזק פוגע בבידריל ומעיף אותו אחורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:
[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=#2f4f4f]פתחת את עמוד 10 וזכית בנקודה במד המחשבה.[/COLOR]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f]-------------------------------------[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f]אתה מחפש משהו שאוליי ידע איך להגיע לדרך מס' 1 , אתה מחפש יותר מ10 דקות ולא רואה משהו שלדעת יכול לעזור עד שאתה רואה את שוטרת ג'ני שמדברת עם נער קטן.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I]
-
[QUOTE=ShiFteR;818094][SIZE=2][COLOR=#800080]
כאשר אתה וטורצ'יק מוכנים ובטוחים לקראת הקרב שלכם , אתם ניגשים לזירה שהיא עם מלא אבנים קטנים וגדולי םשיכוילם לעזור לכם רק עם תחשבו ובצדדים שבילים של מגמה , אתה רואה את השופט רץ למקומו תבאמצע ומחכה שתוציאו את הפוקימונים שלכם שאתה רואה את היריב שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer17.png[/IMG]נמצא מולך ואומר : " שיהיה בהצלחה " כאשר הוא חוזר למקומו ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG]לרויטר מהפוקדור כאשר יש לו יתרון בגלל הזירה מלאת האבנים .[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"תשתמש בצעקה על הסלעים וכך תגרום שהסלעים יתגלגלו לעבר לרביטר ויפגעו בה"
-
[quote=ShiFteR;812301]
[I][SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]עומר :[/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#556b2f]כשאתה עדיין חושב על המראה העצום של דיוקסיס כשאתה מתנשף ולאט לאט חוזר הנשימה הרגילה כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " עומר שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומסע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "[/COLOR][/SIZE][/I]
[/quote]
[COLOR=navy]'איזה פרופסור טמבל,אני מקווה שאני לא ישמע ממנו עוד הרבה במסע' אני חושב לעצמי [/COLOR][COLOR=navy]ואומר לו:"האנדאוור" במבט זעום.[/COLOR]
-
[quote=ShiFteR;818094]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:
[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=#2f4f4f]פתחת את עמוד 10 וזכית בנקודה במד המחשבה.[/COLOR]
[I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f]אתה מחפש משהו שאוליי ידע איך להגיע לדרך מס' 1 , אתה מחפש יותר מ10 דקות ולא רואה משהו שלדעת יכול לעזור עד שאתה רואה את שוטרת ג'ני שמדברת עם נער קטן.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/I][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני חושב לעצמי בחיוך "מעולה השוטרת ג'ני, היא חייבת לדעת!" וארוץ לעברה..
-
[quote=ShiFteR;818094][SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]כשפוקאבו מתחיל לסרוק את האזור ההתחלתי של הדרך מס' 1 אתה תועה מה יש בחליבה עד שאתה לא יכול לחכות אתה פותח אותה ומגלה שם חליפת מועצבנת ומוכנה עם כוכהע שרשום עליו לוקאס ומעל השם הצורה של פוקאוב , המכנסיים מעוצבות בצבע אדום שחור החולצה עם פס בחלק בעליון אדום , כחול בצדדים ושחור אם נקודות קטנות אדומות באמצע , הגרביים בצבע שחור עם פסים אדומים ונעליים של נייק חדשות בצבע כחול עם דגש השם לוקאס בצהוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/I][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני זכר שהייתי קטן אמא שלי רצתה שאני יהיה מתאם ואז אני יחשוב:"מעכשיו אנ ייהיה גם מתאם וגם מאמן!" ואז היסתכל מה פוקאבו מצא בזמן שהחשוב אם ללכת לתחרות סרט או למכון קודם
-
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]כשאתה מתסובב לאחור ומתחיל לרוץ ואף לצעוק כדי לחפש את קאטפרי אתה מוצא אותו ליד הבור שהיה כאשר אתה לוקח אותו ורץ חזרה לעיר , אך אינך לא שם לב לאבן שהיית בדרך ואתה נופל ונפצע בברך כשבידריל אחריך עומד לתקוף אותך , בדיוק באותה שנייה משהו חזק פוגע בבידריל ומעיף אותו אחורה.[/COLOR][/SIZE]
.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/QUOTE]
בדיוק לפני הפגיעה ידיי היו בתיקי בכדי לחפש את הפוכדור של טרטויג.
"מה לעז..." אני עוצר בתהדמה ולא מבין מה קרה פה.
"הכל בסדר?" אני מעיף את מבטי לבדוק עם קאטרפי לא נפגע.
-
[quote=ShiFteR;817548]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#dda0dd]רוני :
כשאתה מנסה לסדר את נשימתך אתה רואה את הפרופסור בריין פותח את הדלת ומסתכל עליך , מחייך ואומר : " רוני , הנה אתה חיכיתי לך כבר הרבה זמן נערי נקווה שהשהייה תיהיה שווה את זה ואני מקווה שכך , אני מאוד שמח שהחלטת לקחת על עצמך את המסע הזה שיהיה לך רק בהצלחה עכשיו תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בחרת? יש לי בעיית זכרון נוראית "[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][COLOR=#00bfff][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
וואי אפשר להחליף את הוורוד הזה? O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני בחרתי את צ'יקוריטה" אומר ואתיישר במקום ואחייך
-
[quote=ShiFteR;817548][B][U][SIZE=4][COLOR=black]הודעה חשובה :[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#483d8b][SIZE=2]תומאס :[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][SIZE=2]חג שמח אחי , בכיף.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][SIZE=2]--------------------[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][I]כשאתה עדיין חושב על המאורע שקרה לפני כמה דקות ומהרהרהנך דופק 3 נקישות חלשות בדלת כשאתה חושב על הפוקימון האחרון שנשאר אצל פרופסור בריין , כשחולפות להן רק כמה רגעים אתה רואה אותו ניצב מולך כאשר פותח את הדלת ואומר לך : " תומאס שלום לך יכתי לך נעריי , אני מאוד שמח שהחלטת לצאת למסע שכזה הוא מאוד מסובך וקשה אז שיהיה לך רק בהצלחה , עכשיו יש לך מזל נשאר אצלי רק פוקימון אחרון במינו והוא באלבזור , תהנה איתו במסע אתה האחרון שעובר פה קח גם 5 פוקדורים , פוקדע משוכלל ומס' הפלאפון שלי לעת צרה , שיהיה לך רק בהצלחה " מה תעשה?[/I][/COLOR][/SIZE][/quote]
'סוף סוף... אני מאמן פוקימונים!' אני חושב לעצמי באושר "בסדר בוא נראה..." אני מהרהר קצת בקול, ושולף את המפה, בודק לאילו ערים אני יכול ללכת 'טוב, בוא נבדוק את הסביבה קצת' אני חושב לעצמי ויוצא להסתובב קצת בעיר בשדות, אולי ניתקל באיזה פוקימון.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אביב :
כשאתה נותן למדקיפ מוטביציה זה נראה שהוא שמח שיש לו על מי לסמוך ומתכונן לקפוץ למים , בדיוק בקפיצה יוצא מן המים גלי מים אדירים שפוגעיםבמדקיפ ומעיפים אותו על אחד הרפסודות בזירה והוא קם לאט לאט הוא נפצע מזה ף וולמר קופץ מן המים וזה נראה שהוא עולה לעשות רעידת מים והוא ליפול על המים ולנסות לנצח בקרב אך מדקיפ נכנס למים לפני הרעידה וולמר נכנס אחריו פנימה , מדקיפ מנצל את שוולמר הלך על המלכודת שלו וצווח במים וזה עושה רעש מחריד וזה מעיף את וולמר מעל המים גבווה והוא נופל בחוזקה על הרפסודה כשכולו שריטות ובקושי קם , מדקיפ קופץ מן המים ודוחף את וולמר מחוץ לזירה , השופט " וולמר לא יכול להלחם מדקיפ המנצח " , הנערה : " וולמר לא! , היית מצוינת וולמר , קרב טוב ילד "[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"תודה!"אסמיק ואומר."גם את היית לא רעה!"אחמיא לה בחיוך.
"את האמת..זה הקרב הראשון שלי.."אומר עם קצת שחצנות
"טוב...קדימה מדקיפ שנמשיך?בוא אנחנו צריכים עד חברים לצוות!"אומר לו בהתרגשות
"קדימה בוא"אומר לו תוך כדי ריצה למקום עם פוקימונים לתפיסה.
-
[quote=ShiFteR;817548]
[COLOR=#2e8b57][SIZE=2][B][U][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]ג'ון :[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]אתה רץ לכיוון טדיהורסה שמתקב לעבר המלכודת והוא כמעט אליה אתה עוצר במקום כדי לא ליפול בעמך אך הוא בצד השני מהר מה תעשה? ( תוכל להשתמש בדמיון )[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אומר לעצמי: "כדאי שאני יפול אליו כך אני והוא לא נהיה במלכדות", אני זורק את עצמי על הפוקימון ומרחיק אותו ואותי מהמלכדות.
-
SIZE=2][COLOR=teal]מייק :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]צ'ארמנדר מנסה להקשיב לך ואתכה רואה את הלהבה בזנב שלו גדלה הוא פותח את הפה אך כלום לא יוצא , כנראה זה לא זמן טוב לנסות דברים כי פיירו במדרך אליו לנקר אותו , שצארמנדר עולה על העץ וקופץ ממנה לכיוון פירו עם הראש קדימה ומעיף אותו על הרצפה , צ'ארמנדר נופל עליו ונותן לו אגרוף כשהוא על הרצפה , ופיירו מתעצבן ועף באוויר כאשר צ'ארמנדר עליו מתנענע , פיירו עולה לשמיים לוקח תנופה ומתחיל להשתמש בכנפי בז לכיוון האדמה כאשר זה גורם לו להיות מהיר ושהוא שנייה לפני האדמה הוא עוצר וצ'ארמנדר נופל בחוזקה על האדמה ובקושי מצליח לקום , פיירו עולה שוב לשמיים ומתכונן לנקר את צ'ארמנדר[/COLOR][/SIZE]
׳בוא נראה׳ אני חושב ׳פירו אמנם מהיר וחזק, אבל ההגנה, המהירות הגנה ומהירות ההתקפה שלו לא טובים לכן אני צריך להתחמק ולתקוף מהר כדי לגמור את הקרב׳ ואז אומר לצ׳ארמאנדר ״מהירות ההתקפה של פיר. נמוכה לכן יהיה לך קל להתחמק! תתחמק ממנו ואז המקור שלו יתקע האדמה. אחר כך תתקוף אותו בצווחה מטווח אפס וכשהוא פגוע מהצווחה תשתמש בדחיפה בכל הכח כדי לגמור את הקרב*בגלל שההגנה שלו נמוכה!״ אני אומר לצ׳ארמאנדר ומקווה שהאסטרטגיה המסובכת אך החכמה תעבוד.
-
[SIZE=2][COLOR=royalblue]כאשר אתה עדיין חושב לעצמך עם כדי בכלל לעצור קודם כל במכון הטיפוח הזה , סינדקוויל כבר מזמן הסכים ואתה הולך עם הדעה שלו ואתה הולכים לכיוון המכון , כשבדרך אתם תוהים מה יש שם עולות לכם סיטואציות מאוד מזורות ומשונות שמעסיקות אתכם בכל הדרך , כאשר פתאום אתם רואים שלט ענק שרשום בו " מכון טיפוח לפוקימונים " אתם נכנסים ונגשת אליכם נערה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG]ושואלת אתכם : " שלום מה מביא אתכם לפה? "[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
הממ.. סינדקוויל הביא אותי לפה... מה יש לכם לתת לסינדקוויל? אומר לה
-
עוד לא אתה תראה אותה בעיר הבאה ( כמו כולם )[/COLOR]
[COLOR=black]-----------------------------[/COLOR]
[COLOR=#000000]כאשר אייפום קופץ מעץ לעץ מאושר צ'ימצאר משתמש בצעקה עצבנית שמבהיל את אייפום שנופל על הראש משפשף ומסתכל על צ'ימצאר כנראה מתפתח פה קרב ואייפום אוהב קרבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כאשר אייפום משתמש בכוכבים ו'צימצאר מנסה להתחמק והוא נתפס בחבל פתאומי ואתם שומעים צחקוקים מאחורה , אתם מסתובבים וראים את צוות רוקט.[/COLOR][/SIZE]
[[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר להם להחזיר לי את הצ'ימצ'אר שלי מיד ואני שואל את אייפום עם הוא יכול לעזור לי להחזיר את צ'ימצ'אר
-
צוות רוקט שרים את ההמנון היחידו שלכם , ואז מייאו מנסה לשלוח יד תופסת גם על אייפום הוא משתמש במתקפה מהירה ומעיף את היד , אייפום מסכים להצעתך , הוא משתמש במתקפה מהירה לכיוון החבל לנסות לשחרר אותו ומצליח , ג'סי : " לא כל כך מהר זה סוויפר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG] " , ג'יימס : " צא קרניביין [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/455.png[/IMG]" כנראה זה קרב 2 על 2 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]הנערה : " אני יכולה להציע לך וסינדקוויל קרב שמותאם אישית לפוקימון ושהזירה מתאימה בהמחלט לקרב התרחש ולפעמים הוא יכול לשחק לטובתך רק עם קצת מחשבה " האם תסכים ותעשה את הקרב הראשון של דווקא במכון הטיפוח? או שתתחרט?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]מייק :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]צ'ארמנדר נשמע מסובך ומבולבל אך הוא מקשיב לך , פיירו משתמש הפעם ניקור אליי הוא מסתובב וסביבו יש אור סגול והמקור שלו מחודד , זה ניקור אכזרי כאשר הוא מתקדם במהירות למעטה כדי לפגוע חזק בצ'ארמנדר , אך צ'ארמנדר מחליט להשתעשע ולהתגרות בפיירו כאשר הוא מפליק לעצמו בישבן ומנענע אותו , ואז פיירו מגיע לנקודה של אל-חזור צ'ארמנדר מצליח להתחמק ומשום מקום פיירו על האדמה ובקושי מצליח לקום , צ'ארמנדר מוותר על הצווחה ועולה על העץ ליד במהירות וקופץ ממנו על פיירו במטרה לסיים את הקרב , אך פיירו החליט לוותר ולברוח מן המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][U]* קיבלת עוד נקודה במד מחשבה על אסטרגיה נחמדה מאוד.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]
[COLOR=darkorange]אביב :
אתה יוצא מן המכון ורץ לכיוון דרך מס' 1 כאשר מדקיפ מאחוריך מאושר לנצח את קרב הראשון שלכם , הדרך אתה שומע קול שאומר לך : " עצור אדוני " אתה מסתכל ואתה רואה את פרופסור בריין , " אביב נערי עברתי פה בסביבה וכאשר ראיתי אותך אני חייב להגיד לך שאמך אמרה לי להעביר לך חבילה חשבתי שזה מאוחר מדי אבל הנה קח "[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ג'ון :
אתה קופץ על טדיהורסה במטרה להציל אותו ואתה מצליח , אבל מיז'מורו מסתכל על האבטיח ומרגיש צורך לאכול אותו והוא מתקדם תופס אותו ונופול למלכודת , ברגע שזה קורה אתה שומע אזעקה כזאת , ואתה רואה משהו בחליפה מוזרה מגיע ומסתכל עליך ואומר : " אתה מה עשית למלכודת המושלמת שלי? " כאשר הוא מסתכל פנימה ורואה את מיז'מורו ומתכוון ללכוד אותו[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#483d8b]תומאס :
אתה מסתכל סביב ומחפש דרך להכנס לדרך הראשונה דרך מס' 1 ששמה "הסטייה" , אתה מסתכל במפה ומחפש מאיזה כיוון היא כשאתה רואה שהיא מזרחה מן המעבדה של הפרופסור ולשם אתה הולך שאתה עדיין מסתכל במפה אולי לראות משהו מגניב בדרך כששכחת שלא עשית עדיין הכרות עם באלבזור[/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna]רוני :[/COLOR]
[COLOR=sienna]החלפתי =][/COLOR]
[COLOR=sienna]---------------[/COLOR][COLOR=sienna]
אתה מסתכל על הפרופסור , מתישר ומחייך ואומר " בצ'יקוריטה אדוני " , הפרופסור : " צ'יקוריטה אהה? בחירה מעולה נערי , כאשר הוא מסתכל על הפוקדורים שנשארו לו ומביא לך את של צ'יקוריטה שיהיה לך רק בהצלחה במסע כאשר הוא מחייך ונותן לך עוד 5 פוקודרים כדי ללכוד פוקימונים נוספים במסע ואף גם פוקדע משוכלל , ואת מס' הפלאפון שלו שעם תזדקק לעזרה בדרך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red]טריי:[/COLOR]
[COLOR=red]כאשר אתה לא יודע מה קורה אתה מביט על קאטפרי ורואה שבידריל מסתלק משם אתה , רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]הרקרוס אדיר , שעדיין זוהר לו הקרן מהמתקפה שלו ואז אתה שומע מאחוקיו קול שנשמע לך מוכר ואתה לא יודע ממה אומר : " עבודה טובה הרקרוס " כאשר הוא מתקרב ומלטף אותו ואתה רואה שזה אש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr135.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=purple]לוקאס:
כשאתה מביט שנייה על פוקאבו ועל הבגדים של אמך ואתה מגלה שבחבילה יש פתק מאמך שבו רשום : " לוקאס כל כך גדלת , ואנ ישמחה מאוד אני הבנתע שאת הרוצה להיות מאסטר של עולם הפוקימונים ועכשיו זאת ההזדמנות שלך לעשות את זה ואני לא יפריע לך עם הפנטזיות של העבר שלי , עזוב את התיאום לך תשיג אותם בשבילי , בשבילך ובשביל הפוקימונים שלך , בהצלחה לוקאס אני איתך תמיד "[/COLOR]
[I][SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/I][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][COLOR=#2f4f4f]אתה רץ לעבר השוטרת ג'ני כשהיא מסיימת לדבר ומסתכלת עליך ואומרת : " כן איך אוכל לעזור לך? "[/COLOR][/I]
[COLOR=#556b2f]עומר :
[I]כאשר אתה מסתלבט על הפרופסור על הבעייה שלו אתה מתחיל להתעצבן והלגיד בקול רם " האנדור " , הפרופסור : " האנדור , פוקימון האש הנפלא יש לך מזל שבדיוק יש לי אחד כזה אתה מאמן בר מזל וגם האנדור בר מזל שקיבל אות " אתה מקבל את הפוקדור שלו ועוד 5 פוקדורים לתפוס פוקימונים נוספים , פוקדע משוכלל שכולל גם את הדור החמישי ומס' הפלאפון שלו לעת צרה . מה תעשה עכשיו?[/I][/COLOR]
[I][COLOR=#556b2f][/COLOR][/I]
[COLOR=deepskyblue]לי :
אסתטרגיה חכמה על ההתחלה כשטורצ'יק משתמש בקולו כדי שהסלעים יתחילו להתגלגל אל עבר לרויטר וזה מצליח קלות על אף שהקול שלו לא כל כך חזק וזה אחת האבנים פוגעת בלרויטר , אבל הוא תופס את אח תהאבנים ומעיף על טטורצ'יק ומפיל אותו על הרצפה .[/COLOR]
[B][U][COLOR=deepskyblue]* קיבלת נקודה על האסטרגיה הנחמדה הזאת[/COLOR][/U][/B]
[I] [/I]
[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=teal]
[COLOR=deepskyblue]לי :
אסתטרגיה חכמה על ההתחלה כשטורצ'יק משתמש בקולו כדי שהסלעים יתחילו להתגלגל אל עבר לרויטר וזה מצליח קלות על אף שהקול שלו לא כל כך חזק וזה אחת האבנים פוגעת בלרויטר , אבל הוא תופס את אח תהאבנים ומעיף על טטורצ'יק ומפיל אותו על הרצפה .[/COLOR]
[B][U][COLOR=deepskyblue]* קיבלת נקודה על האסטרגיה הנחמדה הזאת[/COLOR][/U][/B]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אומר לטורצ'יק"תשתמש שוב במהלך הזה והפעם נסה להגביר תצעקה שלך."
-
[quote=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=teal]
[COLOR=purple]לוקאס:
כשאתה מביט שנייה על פוקאבו ועל הבגדים של אמך ואתה מגלה שבחבילה יש פתק מאמך שבו רשום : " לוקאס כל כך גדלת , ואנ ישמחה מאוד אני הבנתע שאת הרוצה להיות מאסטר של עולם הפוקימונים ועכשיו זאת ההזדמנות שלך לעשות את זה ואני לא יפריע לך עם הפנטזיות של העבר שלי , עזוב את התיאום לך תשיג אותם בשבילי , בשבילך ובשביל הפוקימונים שלך , בהצלחה לוקאס אני איתך תמיד "[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מזיל דמעת רגב ואומר לפוקאבו:"קדימה לדרך הריאשונה!" ואז חושב בראש אם לנסות את שני הדרכים או רק מאמן ואני מתחיל להילחץ
-
[QUOTE=ShiFteR;820808]
]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]הנערה : " אני יכולה להציע לך וסינדקוויל קרב שמותאם אישית לפוקימון ושהזירה מתאימה בהמחלט לקרב התרחש ולפעמים הוא יכול לשחק לטובתך רק עם קצת מחשבה " האם תסכים ותעשה את הקרב הראשון של דווקא במכון הטיפוח? או שתתחרט?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
מעולה! "סינדקוויל אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל את סינדקוויל
-
[QUOTE=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=#000000]
[COLOR=red]טריי:[/COLOR]
[COLOR=red]כאשר אתה לא יודע מה קורה אתה מביט על קאטפרי ורואה שבידריל מסתלק משם אתה , רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]הרקרוס אדיר , שעדיין זוהר לו הקרן מהמתקפה שלו ואז אתה שומע מאחוקיו קול שנשמע לך מוכר ואתה לא יודע ממה אומר : " עבודה טובה הרקרוס " כאשר הוא מתקרב ומלטף אותו ואתה רואה שזה אש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr135.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[/QUOTE]
"ואוו תודה רבה לך" אומר לו ואקום ממקומי.
"ממש מזל שהופעת" אני אומר לו בעודי מנקה טיפה את בגדיי לאחר שנפלתי על הקרקע.
"אני טריי נעים מאוד" אני מציג את עצמי בפניו.
-
[quote][b][color=#000080]אביב
אתה מוציא את הפוכדורשלאבסול מכיסך.אבסול יוצא מהפוכדור שלו.אבסול מידשולח כדור צל אל האבן שבמרחק מטר מינו.הכדור צל שבר תאבן לאלפי חתיכות קטנות.[/color][/b][/quote]"בסדר!תודה"אומר לו בהנהון עם הראש.
"קדימה בוא מדקיפ יש לנו משימה "אצעק אתןך כדיי ריצה