[QUOTE=LordAbizi;834650]סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "בבקשה", מביא לו מטבע ארד אחד ואת סינדקוויל והופיפ כדי שירפא אותם.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;834650]סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "בבקשה", מביא לו מטבע ארד אחד ואת סינדקוויל והופיפ כדי שירפא אותם.
[QUOTE=LordAbizi;834650]
דן
המכשף מגחך נוכח השאלה.
"לכאורה, מעולם המכשף העליון אינו עסוק. אך ידוע לכל שהוא תמיד עושה משהו. אין אנו חזקים מספיק כדי שנוכל להבין בדיוק מה הוא עושה" הוא אומר ואתם מגיעים למכשף אוקוס. הוא יושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" הוא אומר לאוקוס.
"אה.. זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
ואחרי חשיבה והתלבטות קשה החלטתי שאני רוצה לקבל דריניטי
כהפוקימון הראשון שלי המכשף אוקוס
סטיבן
הקפד על דיוק, אין לך מטבע ארד.
--
אתה נותן לו מטבע כסף, והוא מחזיר לך תשעה מטבעות ארד. הוא לוקח את שני הפוקרשתות, מלחשש משהו ומניף את ידיו, ואז הפוקרשתות זוהרות באור ירוק.
"הנה, הם רופאו" הוא אומר לך.
דן
באמת, בתגובות כאלה זה מתבקש להפריד בין מעשים לדיבורים.
--
"בסדר גמור" אומר המכשף ומושיט את ידו קדימה ומלחשש כמה מילים במהירות ואתה לא ממש מספיק להבין אותו. היד שלו מתחילה לזהור, ופוקרשת עפה מהקיר ומתחילה להסתובב סביבך. "דרטיני, פוקימון זה יגדל להיות יצור נעלה ומכובד. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה, ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות להסתובב סבביך "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב" הוא אומר.
[QUOTE=LordAbizi;835994]סטיבן
הקפד על דיוק, אין לך מטבע ארד.
--
אתה נותן לו מטבע כסף, והוא מחזיר לך תשעה מטבעות ארד. הוא לוקח את שני הפוקרשתות, מלחשש משהו ומניף את ידיו, ואז הפוקרשתות זוהרות באור ירוק.
"הנה, הם רופאו" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "תודה רבה" ויוצא מהכישופייה. לאחר מכן אני הולך לכיוון דרך 1.
[QUOTE=LordAbizi;835994]
דן
באמת, בתגובות כאלה זה מתבקש להפריד בין מעשים לדיבורים.
--
"בסדר גמור" אומר המכשף ומושיט את ידו קדימה ומלחשש כמה מילים במהירות ואתה לא ממש מספיק להבין אותו. היד שלו מתחילה לזהור, ופוקרשת עפה מהקיר ומתחילה להסתובב סביבך. "דרטיני, פוקימון זה יגדל להיות יצור נעלה ומכובד. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה, ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות להסתובב סבביך "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב" הוא אומר.[/QUOTE]
כל זה היה דיבור .
--
לוקח את הכל ומודה למכשף
מבקש שילוו אותי החוצה
סטיבן
אתה חוזר חזרה עם שני הפוקימונים לדרך בארק- צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן מה, לא נתקל בפוקימונים. אתה ממשיך עוד ואתה פוגש לדיבה.
דן
המכשף שהוביל אותך אל אוקוס לוקח אותך חזרה אל היציאה.
[QUOTE=LordAbizi;838311]סטיבן
אתה חוזר חזרה עם שני הפוקימונים לדרך בארק- צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן מה, לא נתקל בפוקימונים. אתה ממשיך עוד ואתה פוגש לדיבה.
[/QUOTE]
אני מוציא את סינדקוויל ואומר לו "תשתמש בשריטות על הלדיבה הזאת".
[QUOTE=LordAbizi;838311
דן
המכשף שהוביל אותך אל אוקוס לוקח אותך חזרה אל היציאה.[/QUOTE]
מחליט להוציא את דריניטי מהפוקרשת
סטיבן
אה.... הסתכלתי עליו בהגדלה פי 8, ו... לא מצאתי אצלו ציפורניים. ם.ם
דן
אתה פותח את הפוקרשת, פורש אותה וממנה יוצא דרטיני שגדל עד לגודל הטבעי שלו.
[QUOTE=LordAbizi;839826]סטיבן
אה.... הסתכלתי עליו בהגדלה פי 8, ו... לא מצאתי אצלו ציפורניים. ם.ם
[/QUOTE]
לאחר שאני מבין את טעותי שאין לסינדקוויל ציפורניים אני אומר לו "תדחוף את הלדיבה הזאת".
---------
הייתי בטוח שיש לו ציפורניים:sorry:
[QUOTE=LordAbizi;839826
דן
אתה פותח את הפוקרשת, פורש אותה וממנה יוצא דרטיני שגדל עד לגודל הטבעי שלו.[/QUOTE]
אומר לדרטיני שאנחנו הולכים לטייל . מחפש את הדרך למחוץ לעיר
[QUOTE=LordAbizi;827673]פלופי
זה די אכזרי בהתחשבה בזה שיש לו רגליים קטנות נורא.
--
צ'ארמנדר משליך את פיג'י ונעמד אליו ושורט אותו כמה פעמים פיג'י נאבק ואיכשהו מצליח לצאת מהאחיזה הזו, ואז קם ומנקר את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אכפת לי העיקר הפעם לעבור את הקרב הראשון XD
------------------
"צארמנדר תנסה להעביר את האש שבזנב שלך במעלה הגוף ואז להוציא אותה מהפה בנשיפה אחת !"אומר לצארמנדר.
"אם זה לא מצליח לך תשתמש במכת זנב ואז בשריטות !"הוסיף.
[quote=LordAbizi;831559]
עומר
קרבות אצלי בדרך כלל לא נגמרים כל כך מהר. אל תצפה שזה יגמר [B]נורא[/B] מהר. אני משתדל להגיע למהירות קרב אופטימלית.
--
לרויטר קופץ אל סנטרט וחובט בו. סנטרט מתקרב אל לרויטר ונושך אותו.[/quote]
אצחק לעצמי ואגיד:"לארויטר עכשיו תשתמש בחפירה!"
[quote]דסו
אתה תנסה להתחמק?
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו שוב. איפום קופץ בתגובה ודוחף גם הוא את סינדקוויל.[/quote]
"סינדקוויל תנסה להשתמש שוב המתקפת האש! תפתח את הפה שלך ותנסה לרשוף משם אש!" אני אומר, בתקווה שהוא יבין איך להשתמש במתקפת הלהביור.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הלדיבה הלא מוכן ודוחף אותו. לדיבה נפגע, ואז נותן שני אגרופים לסינדקוויל.
דן
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר ורואה שם את הסימן המוסכם של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך לכיוון שהשלט מראה ואתה בקרוב מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום.
פלופי
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת, ויוצא קצת אש ומיד אחרי זה הרבה עשן וזה לא יותר מדי עוזר. פיג'י דוחף את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר מסתובב נותן לו מכה עם הזנב ואז שורט אותו. פיג'י לאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.
עומר
לארויטר מתחיל לחפור בו (באמצעות זה שהוא אוכל את האדמה), וסנטרט קרוב מספיק אז הוא דוחף אותו ועוצר אותו. זה לא הכי פוגע באיפום.
דסו
הלהבה בגב של סינדקוויל נדלקת, והוא שולח סילון אש צר שמתקדם קצת, ואז מיד אחריו יוצא הרבה עשן מהפה של סינדקוויל. איפום מתכונן לתת מכה עם זנבו לצ'ארמנדר.
[QUOTE=LordAbizi;841476]
פלופי
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת, ויוצא קצת אש ומיד אחרי זה הרבה עשן וזה לא יותר מדי עוזר. פיג'י דוחף את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר מסתובב נותן לו מכה עם הזנב ואז שורט אותו. פיג'י לאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
"תעשה את זה שוב ואז תמשיך !"אומר לצארמנדר.
"תשתמש בעשן על מנת לגרום לקח שפיגי לא יראה אותך ! אחריי זה תנסה לאגור את האש בפה ולשלוח אותה בזרם אחד לכיוון של פיגי"הוסיף.
[QUOTE=LordAbizi;841476]סטיבן
סינדקוויל רץ אל הלדיבה הלא מוכן ודוחף אותו. לדיבה נפגע, ואז נותן שני אגרופים לסינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תדחוף אותו עוד פעם".
[QUOTE=LordAbizi;841476
דן
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר ורואה שם את הסימן המוסכם של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך לכיוון שהשלט מראה ואתה בקרוב מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום.
.[/QUOTE]
אומר לדריניטי שינסה לעשות להביר
פלופי
לא הבנתי (ולכן גם צ'ארמנדר לא הבין) מה לעשות שוב.
--
צ'ארמנדר שולח עוד עשן ומייצר מעטה של עשן שדרכו גם אתה מתקשה לראות. אתה לא ממש רואה מה קורה, אבל העשן מתפזר ואתה מעריך ששניהם איכשהו פגעו אחד בשני.
סטיבן
סינדקוויל קופץ ודוחף את לדיבה. לדיבה טס אל סינדקוויל ודוחף אותו חזרה.
דן
גם במשחק הזה יש את כל הבולשיט של התקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות.
[quote]דסו
הלהבה בגב של סינדקוויל נדלקת, והוא שולח סילון אש צר שמתקדם קצת, ואז מיד אחריו יוצא הרבה עשן מהפה של סינדקוויל. איפום מתכונן לתת מכה עם זנבו לצ'ארמנדר[/quote].
אני מורה לצ'רמנד'ר להתחמק!
ואז אני נזכר שזה בכלל סינדקוויל, "סינדקוויל תנסה להשתמש שוב במתקפת האש ברגע שהוא מנחית את המכה!
ככה אתה תשרוף לו את הזנב והוא לא יוכל להמשיך להילחם! תן לנשמותיו של אנטיי לצאת החוצה!"
[QUOTE=LordAbizi;842124]
סטיבן
סינדקוויל קופץ ודוחף את לדיבה. לדיבה טס אל סינדקוויל ודוחף אותו חזרה.
.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תדחוף אותו שוב ואז תרוץ אליו תרים אותו ותזרוק אותו חזק על הרצפה".
דסו
לעזאזל איתכם ופוקימוני האש שלכם. 2/3 מכל מחוז בחר בהתחלתי האש, איך אני אמור לתפקד ככה?!
--
איפום מנחית את המכה אל סינדקוויל שקפץ מעט הצידה, ולכן הרגל שלו קצת נפגעה. סינדקוויל שולח את הלהבה שמתקדמת מספיק כדי להגיע לאיפום. הזנב של איפום בוער מעט, ואיפום נוגח בסינקוויל.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל אוחז בלדיבה ומנסה לקום, אך העמידה שלו על שני רגליים ככה לא יציב, והוא זורק את לדיבה ונופל אחורה. (חוק שימור התנע Plox)
[QUOTE=LordAbizi;844135]
סטיבן
סינדקוויל רץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל אוחז בלדיבה ומנסה לקום, אך העמידה שלו על שני רגליים ככה לא יציב, והוא זורק את לדיבה ונופל אחורה. (חוק שימור התנע Plox)[/QUOTE]
אני אומר "סינדקוויל תקום מהר ותדחוף את לדיבה שוב".
[QUOTE=LordAbizi;842124]
דן
גם במשחק הזה יש את כל הבולשיט של התקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות.[/QUOTE]
בהחלט בולשיט
--
מתיישב לידו מסתכל עליו ואומר לו להביור זה מתקפה שאתה מוציא אש מהפה האש יוצאת מהגוף שלך דרך הפה וזה נקרא להביור מבין?
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו וקופץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נושך בתגובה את סינדקוויל.
דן
בולשיט, אבל זה מה שלמדתי מjolteon מפורום פוקימון המקורי.
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.
[QUOTE=LordAbizi;846043]סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו וקופץ אל לדיבה ודוחף אותו. לדיבה נושך בתגובה את סינדקוויל.
דן
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.[/QUOTE]
התבלבלת , דרניטי זה הפוקימון שלי במשחק הזה.
דן
צודק, אבל זה לא משנה, קורית אותה תוצאה. פשוט תחליף כל הופעה של המילה צ'ארמנדר במילה דרטיני.
[QUOTE=LordAbizi;846043]
דן
--
צ'ארמנדר שומע את דבריך, ואז מנסה לבצע את מה שאמרת. יוצא סילון אש דקיק שלא עובר מרחק רב ואז נעלם, ולאחר מכן צ'ארמנדר פולט בטעות הרבה עשן.[/QUOTE]
אומר לו שינסה עוד פעם וינסה לפלוט את העשן מהאף ולא מהפה
דן
דרטיני שולח את האש מהפה שלו, ובמשך כמה שניות אתה רואה את המאמץ שכרוך בכך שהעשן יוצא לו מהאף. לבסוף אתה רואה שהמאמץ גובר על דרטיני והעשן יוצא מהפה שלו כמקודם, העשן מעט מחניק אותו.
[QUOTE=LordAbizi;842124]פלופי
לא הבנתי (ולכן גם צ'ארמנדר לא הבין) מה לעשות שוב.
--
צ'ארמנדר שולח עוד עשן ומייצר מעטה של עשן שדרכו גם אתה מתקשה לראות. אתה לא ממש רואה מה קורה, אבל העשן מתפזר ואתה מעריך ששניהם איכשהו פגעו אחד בשני.
[/QUOTE]
"צארמנדר תנסה להעביר את האש שמולטרס נתן לך דרך גופך עד לפה ומשם להוציא אותה החוצה במכה !"אומר.
"אם זה לא מצליח תשתמש בחבטה !"
[QUOTE=LordAbizi;846043]סטיבן
[/QUOTE]
סינדקוויל "תתפוס את לדיבה באמצעות הפה בנשיכה ותזרוק את לדיבה בכל הכוח!".
פלופי
צ'ארמנדר שולח ממנו אש, שבמשך זמן מה מתקדמת ואף פוגעת בפיג'י. המאמץ מכריע אותו והוא מתחיל פשוט לפלוט עשן. פיג'י יוצא מהעשן, וצ'ארמנדר גם. צ'ארמנדר קופץ מעלה מניף את ידיו ושורט את פיג'י, ופיג'י בתגובה מנקר את צ'ארמנדר. פיג'י מתחיל להתעייף.
סטיבן
סינדקוויל נעזר בכך שלדיבה קרוב אליו (כי הוא נושך אותו), ונושך את לדיבה. לדיבה נאבק בסינדקוויל ונותן לו כמה אגרופים, וסינדקוויל זורק ממנו את לדיבה, ולדיבה מתעופף אחורה ונוחת על האדמה.
[QUOTE=LordAbizi;848967]
סטיבן
סינדקוויל נעזר בכך שלדיבה קרוב אליו (כי הוא נושך אותו), ונושך את לדיבה. לדיבה נאבק בסינדקוויל ונותן לו כמה אגרופים, וסינדקוויל זורק ממנו את לדיבה, ולדיבה מתעופף אחורה ונוחת על האדמה.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תעשה אותו דבר אך הפעם תנסה לרוץ אליו ולדחוף אותו לפני שהוא קם".
סטיבן
סינדקוויל שומע לפוקדותך והוא פותח בריצה ומגיע אל לדיבה. הוא נועץ את שיניו בלדיבה, ובזמן הזה לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל זורק ממנו את לדיבה. לדיבה פורשת את כנפיו ומשתלט על התנועה שלו, ואז הוא מסתובב ומתכוון להתנגש בסינדקוויל, ושניהם דוחפים אחד את השני.
[QUOTE=LordAbizi;848967]פלופי
צ'ארמנדר שולח ממנו אש, שבמשך זמן מה מתקדמת ואף פוגעת בפיג'י. המאמץ מכריע אותו והוא מתחיל פשוט לפלוט עשן. פיג'י יוצא מהעשן, וצ'ארמנדר גם. צ'ארמנדר קופץ מעלה מניף את ידיו ושורט את פיג'י, ופיג'י בתגובה מנקר את צ'ארמנדר. פיג'י מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"כל הכבוד צארמנדר תשלח עליו עוד פעם את האש רק הפעם תנסה להחזיק קצת יותר זמן, למתקפה הזאת קוראים להביור"אומר.
"אחר כך תשתמש בנגיחה על פיג'י"
[QUOTE=LordAbizi;849401]סטיבן
סינדקוויל שומע לפוקדותך והוא פותח בריצה ומגיע אל לדיבה. הוא נועץ את שיניו בלדיבה, ובזמן הזה לדיבה נותן כמה אגרופים לסינדקוויל. סינדקוויל זורק ממנו את לדיבה. לדיבה פורשת את כנפיו ומשתלט על התנועה שלו, ואז הוא מסתובב ומתכוון להתנגש בסינדקוויל, ושניהם דוחפים אחד את השני.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "מהר תקפןץ מעל הלדיבה ותדחוף אותו מאחורה".
[QUOTE=LordAbizi;847664]דן
דרטיני שולח את האש מהפה שלו, ובמשך כמה שניות אתה רואה את המאמץ שכרוך בכך שהעשן יוצא לו מהאף. לבסוף אתה רואה שהמאמץ גובר על דרטיני והעשן יוצא מהפה שלו כמקודם, העשן מעט מחניק אותו.[/QUOTE]
נותן לו דקה או שניים לחזור לעצמו
בנתיים מחפש אבנים קטנים
פלופי
יש לי מקום בjtp, להחיות אותך שם?
--
צ'ארמנדר מתכונן שוב, ושולח את סילון האש אל פיג'י. האש פוגעת בפיג'י, אך אז פיג'י יוצא ממסלול האש. צ'ארמנדר מנסה לעקוב אחריו עם האש, אך זה מעייף מדי והוא מפסיק את פליטת האש. פיג'י טס אל צ'ארמנדר ומנקר בו עם מקורו מספר פעמים. צ'ארמנדר לא מאבד את עצמו, ונוגח בפיג'י. פיג'י לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
סטיבן
סינדקוויל רץ לעבר לדיבה. לדיבה מפרשת זאת כניסיון לדחיפה, ומנסה לתקוף בדחיפה גם היא. סינדקוויל קופץ מעל לדיבה, וללדיבה לוקח זמן להבין מה קרה והיא עדיין ממשיכה לנוע קדימה. סינדקוויל נוחת, מסתובב ודוחף את לדיבה. לדיבה מסתבבת אחורה ונושכת אותו.
דן
דרטיני משנה לתנוחה רפוייה יותר ומתחיל לנוח, ובינתיים אתה מסתכל סביב ומגלה שלאורך כל השביל יש אבנים קטנות.
[QUOTE=LordAbizi;850434]פלופי
יש לי מקום בjtp, להחיות אותך שם?
--
צ'ארמנדר מתכונן שוב, ושולח את סילון האש אל פיג'י. האש פוגעת בפיג'י, אך אז פיג'י יוצא ממסלול האש. צ'ארמנדר מנסה לעקוב אחריו עם האש, אך זה מעייף מדי והוא מפסיק את פליטת האש. פיג'י טס אל צ'ארמנדר ומנקר בו עם מקורו מספר פעמים. צ'ארמנדר לא מאבד את עצמו, ונוגח בפיג'י. פיג'י לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
לע אני בשני משחקים וגם פתחתי משחק ועכשיו לימודים ם:
תכננתי להיכנס בחופש הגדול אבל לא נורא ~^^
רגע אז עכשיו הוא יודע להביור ?ם:
-------------------
"צארמנדר תשתמש בשריטה על אחת הכנפיים שלו, אחר כך תשתמש בנשיכה על אותה הכנף "אומר לצארמנדר.
[QUOTE=LordAbizi;850434]
סטיבן
סינדקוויל רץ לעבר לדיבה. לדיבה מפרשת זאת כניסיון לדחיפה, ומנסה לתקוף בדחיפה גם היא. סינדקוויל קופץ מעל לדיבה, וללדיבה לוקח זמן להבין מה קרה והיא עדיין ממשיכה לנוע קדימה. סינדקוויל נוחת, מסתובב ודוחף את לדיבה. לדיבה מסתבבת אחורה ונושכת אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לו "סינדקוויל, תנשך אותו בחזרה בכל הכוח ואל תרפא, כשאתה מרגיש שאתה לא יכול להחזיק אותו יותר תזרוק אותו".