-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהאלקיד שלך לא מתפתח אפילו לא מגלה סימן להתפתחות,עומר אומר לגליסקור בקור אכזרי:"גליסקור שלי זוכר איך הצלתי אותך שהיית עוד גליגר קטן מידיו האכזריות של איזה שהוא אלקטבז אכזרי בעיר סאנישור,זה הקטן של אלקטבז תנקום את נקמתך בו,סיים את זה בניב קרח!",אתה רואה את שיניו החדות של גליסקור הופכות לניבי קרח חדים כתער,הניבים האלה מתקרבים אל עברו של אלקיד שלא יכול לעשות כלום.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;823072][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהאלקיד שלך לא מתפתח אפילו לא מגלה סימן להתפתחות,עומר אומר לגליסקור בקור אכזרי:"גליסקור שלי זוכר איך הצלתי אותך שהיית עוד גליגר קטן מידיו האכזריות של איזה שהוא אלקטבז אכזרי בעיר סאנישור,זה הקטן של אלקטבז תנקום את נקמתך בו,סיים את זה בניב קרח!",אתה רואה את שיניו החדות של גליסקור הופכות לניבי קרח חדים כתער,הניבים האלה מתקרבים אל עברו של אלקיד שלא יכול לעשות כלום.[/FONT][/COLOR][/quote]
*זה ארבע שורות דרך אגב
אני עוצם עיניים וחושב:"זה הכל באשמתי.." ואז צועק לבטרי:"עכשיו תקפוץ ותעלה עליו!" ואז אומר למיגמרו:"אני עוד מעט מכניס אותך אז תיהי מוכנה קדימה" "בטרי אתה יכול לעשות את זה תאמין בעצמך אנחנו יכולים לנצח!!" אני מסתכל על הדשא ורואה שהוא גבוה ואז חושב:"אם בטרי יוכל להיתחבא בדשא ואז להפתיע את גליסקור זה יכול להיות מתקפה קריטית" בטרי תקפוץ לתוך הדשא ותזוז מצד לצד כך שלא יוכל לתפוס אותך ועכשיו אגרוף חשמל על הדשא עצמו!" אני חושב לעצמי:"ברגע שגליסקור ייגע באחד מקצבות הדשא הוא יתחשמל"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*שלוש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את המבט המותש של אלקיד שכבר ספג יותר מדי,אתה רואה את המבט המודאג של מיג'ומרו ואת המבט המרושע של עומר שאומר:"חסל אותו עכשיו בניב אש,זכור את האלקטבז זכור אותו ותשנא את אלקטבז,את אלקיד ואת אלקטוויר,זכור איך הוא והחברים שלו הכריחו אותך לעזוב את מי שאהבת,את ההורים שלך,הם חטפו אותך שהיית עוד גליגר קטן,חסל אותו עכשיו בעזרת ניב אש",אתה רואה את הניבים של גליסקור מתחילים לעלות באש הוא עף לכיוונו של אלקיד,אתה מבין שאתה צריך להחליף עכשיו את האלקיד שלך במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;823211][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שלוש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את המבט המותש של אלקיד שכבר ספג יותר מדי,אתה רואה את המבט המודאג של מיג'ומרו ואת המבט המרושע של עומר שאומר:"חסל אותו עכשיו בניב אש,זכור את האלקטבז זכור אותו ותשנא את אלקטבז,את אלקיד ואת אלקטוויר,זכור איך הוא והחברים שלו הכריחו אותך לעזוב את מי שאהבת,את ההורים שלך,הם חטפו אותך שהיית עוד גליגר קטן,חסל אותו עכשיו בעזרת ניב אש",אתה רואה את הניבים של גליסקור מתחילים לעלות באש הוא עף לכיוונו של אלקיד,אתה מבין שאתה צריך להחליף עכשיו את האלקיד שלך במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מזיל דמעה אשר נוכעת בריצפה ומתנפצת "חזור בטרי!" אני צועק ומחזיר אוו לפוקדור:"אל תידאג אתה תיהיה בטוח פה נלחמתה טוב מאוד תנוח הרבה ואני מצטער שאיכזבתי אותך.." אני אומר לכיוון הפוקדור של בטרי ואז לוקח את הפוקדור של מיגמרו:"מיגמרו צאי!"אני צועק בעצב בעודי מזיל עוד דמעה אשר יורדת מהעין ללחי ולה אדמה "תיזהרי בקרב ותנסי להיות כמה שיותר חזקה אני סומך עלייך את יכולה לעשות את זה! את חזקה ואת הפוקימון שלי את לא יכולה להפסיד!" אני צועק ואז מוציא את בטרי מהפוקדור ונותן לו לצפות בקרב בעודי אומר לו:"אל תידאג נלחמתה טוב מאוד ולא ראיתי כזה קרב מרתק מאז הייתי קטן תמשיך כך אתה הפוקימון שלי" ואז אני מנסה לחייך לו אבל לא מצליח בגלל העצב שלי ואני מניח את הפוקדור לעדו ואומר:"ברגע שתרצה לחזור תגיד לי ואני יחזיר אותך"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823053]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הינפו מוכן לקרב ואת צ'ימצ'אר מוכן יותר לקרב,דנטו אומר:"אני השופט של הקרב הזה,כול צד רשאי להשתמש אך ורק בפוקימון אחד,הקרב יגמר שצד אחד לא יכול להילחם,האם זה ברור",קורן אומר לדנטו:"כן זה ברור,לך זה ברור ליאור?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדנטו"כן החוקים ברורים לי.הצ'ימצ'אר שלי יכול לתקוף ראשון או שינפו יתקוף ראשון.לי זה לא משנה מי תוקף ראשון בקרב"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*עכשיו זה ארבע,אבל הסיכויים שאתה תנצח את האלוף של ארבע המחוזות בלי אימונים הוא 1%.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר בקול עצבני:"ככה אתה רוצה לשחק אני מבין,תחזור גליסקור,צא לירון תשתמש בפיצוץ פלאש!",אתה רואה כדור אור ענק עשוי מתכת מתקרב במהירות ובחוזקה לכיוונה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"בוא ניתן לך להתחיל ליאור,אני מחכה לראות טקטיקה צעירה וחדשה,אני מכיר טיפוס אחד ניצל את החולשה הכי גדולה של מים ובעזרת מהירות רבה הוא הצליח לנצח די בקלות,למרות שהוא ישתמש באש".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823248]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"בוא ניתן לך להתחיל ליאור,אני מחכה לראות טקטיקה צעירה וחדשה,אני מכיר טיפוס אחד ניצל את החולשה הכי גדולה של מים ובעזרת מהירות רבה הוא הצליח לנצח די בקלות,למרות שהוא ישתמש באש".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקורן"תודה לך ועל הטיפ שנתת לי" אני אומר לצ'ימצ'אר" טוב תרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז קפוץ לאויר ותנחת מאוחרי ינפו ושרוט אותו מהר לפני שישתמש במתקפת נגד עליך"
-
[quote=מאסטר פלריון;823248][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*עכשיו זה ארבע,אבל הסיכויים שאתה תנצח את האלוף של ארבע המחוזות בלי אימונים הוא 1%.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר בקול עצבני:"ככה אתה רוצה לשחק אני מבין,תחזור גליסקור,צא לירון תשתמש בפיצוץ פלאש!",אתה רואה כדור אור ענק עשוי מתכת מתקרב במהירות ובחוזקה לכיוונה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
*אחוז זה לא כלום
אני אומר למיגמרו:"תשתמשי בסטירה הכי חזקה שלך על הכדור כך שיחזור לשולח!" ואז אומר לה להיתכופף ולהיתחבא בבדשא בעודי אומר זאת אפנה אל בטרי ואשאל אותו:"אתה מרגיש יותר טוב חבר?" ואני מחייך אליו והפעם מצליח ואומר לו:"מיגמרו יכולה לנצח נכון? בא נעודד אותה!" ואז אני מתחיל לעודד וצועק:"מיגמרו את יכולה לנצח!"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*כן אבל הסיכויים לא לטובתך [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מתכופפת מין המתקפה ואתה רואה את האלקיד שלך משתמש באגרוף רעם ששולח את זה בחזרה ללירון,עומר אומר:"תכניס גם את אלקיד שלך לקרב זה יהיה קרב זוגות,גליסקור צא!",אתה רואה את גליסקור יוצא מין הפוכדור שלו במין ערפל מוזר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר רץ במהירות לכיוונו של הינפו והוא נותן לו שריטה חזקה לפנים,הינפו מתעצבן ואתה רואה את קורן מסתכל על התנועות של הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה את הינפו מתחיל לאגור מים מין הזירה בשביל לשגר אותם על צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]hgss1234[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרש מין המשחק אם תביאו אנשים שהירשמו למ''ת הזה אני אצ'פר אתכם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823286]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר רץ במהירות לכיוונו של הינפו והוא נותן לו שריטה חזקה לפנים,הינפו מתעצבן ואתה רואה את קורן מסתכל על התנועות של הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה את הינפו מתחיל לאגור מים מין הזירה בשביל לשגר אותם על צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]hgss1234[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרש מין המשחק אם תביאו אנשים שהירשמו למ''ת הזה אני אצ'פר אתכם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תחפש מהר עץ קרוב שתוכל לטפס עליו וכך תתחמק ממתקפת המים שלו.אז לך חפש עץ שטטפס עליו"
-
[quote=מאסטר פלריון;823286][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*כן אבל הסיכויים לא לטובתך [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מתכופפת מין המתקפה ואתה רואה את האלקיד שלך משתמש באגרוף רעם ששולח את זה בחזרה ללירון,עומר אומר:"תכניס גם את אלקיד שלך לקרב זה יהיה קרב זוגות,גליסקור צא!",אתה רואה את גליסקור יוצא מין הפוכדור שלו במין ערפל מוזר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אמרתי בחידון שלי שיבואו ירשמו ויגידו שאני הבאתי אוותם
"אין לי בעיה"אני אומר בחיוך לעומר ושם לב שגליסקור קצת עייף אני אומר למיגמרו:"תשתמשי בסטירה על גליסקור בכל הכוח!" "בטרי תשתמש באגרוף חשמל בכל הכוח עם שני אגרופיך!" אני אומר להם בעודי רואה ששניהם מתאמצים מאוד אני לוקח מהתיק Potion ומביא לבטרי כדי שיתרפא
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*התכוונתי בחתימה,ירד לך הכוכב בגלל שכתבת באנגלית תכתוב שיקוי להבאה וגם אין לך שיקוי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שיניו של גליסקור הופכות לברקים ואתה רואה גם את לירון רץ לעברו של אלקיד,אתה רואה שהם בתיאום מושלם בגלל שגם אלקיד וגם מיג'ומרו נפגעו באותו זמן והם עפו לאותו המקום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שבעזרת המחשבה הזריזה שלך צ'ימצ'אר התחמק מין משאבת ההידרו שעכשיו הינפו שלח אליו,אתה רואה את צ'ימצ'אר בראש עץ גבוה מאוד,קורן אומר להינפו בקול:"הינפו קדימה אחריו!",אתה רואה את הינפו קופץ בחוזקה לעברו ושניהם עכשיו על ראשם של שני עצי ברי אורן ענקים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;822809][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]פוד אומר לך:"אני מבין שהתחלת עם פוקימון מסוג עשב,אתה רוצה להילחם נגדי בקרב אחד על אחד",אתה רואה את שני האחים האחרים דנטו וקרון יושבים על איזשהו סלע קטן בצד העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את וולקנר קם מין הסלע שעליו הוא נח והוא ממשיך בדרכו לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את פוקאבו מתרגש לקראת הקרב הראשון שלו אתה רואה את פלריון שגם הוא להוט לקראת הקרב,פלינט אומר לך:"שאני אתחיל או שאתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*המיג'ומרו שלך כבר נפגעה מהמתקפה זהו היא לא יכולה להתחמק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אין בעיה ממש אין בעיה שאתה מחליף,האמת,לירון תחזור,צא גליסקור אלוף מעופפי האדמה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה לפניך גליסקור ענק ומרהיב שכנראה יכול לנצח אותך במתקפה אחת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]יש לעומר גליסקור![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד לי מה סוג הפוקימון שלך,כי רק ככה אנחנו נלחמים,זה היה ככה גם במכון שלנו",אתה רואה את השמש הבוהקת בשמיי הבוקר של העיירה מרופי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ודרך מספר אחד ואתה רואה שיח קטן שבתוכו יש משהו שזז,אתה מרגיש את הרוח הקלילה של בוקר שמישי של יום שבת מתחילה לנשב,אתה מרגיש את הפוכדור של הצ'רמנדר שלך משחק לך ביד.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*אני מבקש תגובות מושקעות עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה שומע את קולו וקטן והמפוחד של סינדווקויל שלא מוכן להילחם נגד הקוויבה הפראי הזה בגלל שהקוויבה הזה בטוח יותר חזק ממנו,אתה רואה את העיניים האדומות והכועסות של אותו קוויבה פראי שרוצה להתקיף כבר את הפוקימון החלש שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כעונש למי שלא משקיע בתגובות שלו [קיבל כוכב אדום]בפעם הבאה שאני מגיב אני דופק לו את המשחק [גורם לו דברים רעים],לעומת זאת מי שמשקיע בתגובות שלו[מעל ארבעה שורות [B]מלאות[/B]]ויקבל כוכב כחול אני נותן לו אוטומטית לנצח בקרב[תחשבו על זה אם אתם משקיעים בקרב מכון],רק שתדעו לפעמים אני דופק שחקנים סתם בשביל הכיף.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תתחיל אתה" אני אומר לו כאשר אני להוט להתחיל את הקרב הראשון שלי.
-
[quote=מאסטר פלריון;823357][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*התכוונתי בחתימה,ירד לך הכוכב בגלל שכתבת באנגלית תכתוב שיקוי להבאה וגם אין לך שיקוי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שיניו של גליסקור הופכות לברקים ואתה רואה גם את לירון רץ לעברו של אלקיד,אתה רואה שהם בתיאום מושלם בגלל שגם אלקיד וגם מיג'ומרו נפגעו באותו זמן והם עפו לאותו המקום.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*גם פרסמתי אותך גם השקעתי בתגובה..*שוב ארבע שורות דרך אגב
אני חושב לעצמי:"רעם לא יפגע בבטרי וחבטה תוכל להיתאזן עם הסטירות" אני אומר לבטרי ומיגמרו:"תתחלפו ביריבים! בטרי תשתמש באגרוף חשמל על איירון ומיגמרו תשתמשי בסטירה על ארון תעשו זאת באותו הזמן ומתי שהם תוקפים אתכם תחליפו מקומות כך לא תיפגעו" ואז אני מוציא את הפוקדקס ומשתמש במצב דיבור פוקימון ואומר להם למקרה שלא הבינו מה שאמרתי לפני אני חושב לעצמי שוב:"לעומר יש פוקימונים מגוונים ומתקפות מגוונות אני חייב ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות כדי שיהיו חזקים לקרבות הבאים" אני אומר לבטרי:"תשתמש בכוח הטעינה שלך בכך שאתה מסובב את הזרועות ואז תשתמש באגרוף חשמל חזק במיוחד עם טעינה"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823357][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שבעזרת המחשבה הזריזה שלך צ'ימצ'אר התחמק מין משאבת ההידרו שעכשיו הינפו שלח אליו,אתה רואה את צ'ימצ'אר בראש עץ גבוה מאוד,קורן אומר להינפו בקול:"הינפו קדימה אחריו!",אתה רואה את הינפו קופץ בחוזקה לעברו ושניהם עכשיו על ראשם של שני עצי ברי אורן ענקים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אמר לצ'ימצ'אר"קפוץ לענף שעליו ינפו נמצא ותנסה לחותוך אותו עם שריטוץת ולאחר מכן חזור במהרה לענף שלך.כך ינפו יפגע מהנפילה"
-
[quote=מאסטר פלריון;822809][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ודרך מספר אחד ואתה רואה שיח קטן שבתוכו יש משהו שזז,אתה מרגיש את הרוח הקלילה של בוקר שמישי של יום שבת מתחילה לנשב,אתה מרגיש את הפוכדור של הצ'רמנדר שלך משחק לך ביד.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "בוא נחפש פוקימון חדש כדי לתפוס אותו, צ'רמנדר רוצה לשחק וזה הזדמנות טובה ללכוד פוקימון טוב".
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*זה יותר מחצי שורה אז לא קיבלת כוכב אדום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פלינט אומר:"אוקיי,פלריון תשתמש במתקפת כדור צל!",אתה רואה שמין פיו של הפלריון של פלינט יוצא כדור שחור כמו הלילה שהולך ומתקרב לפוקאבו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ארבע שורות,ויש גליסקור ולירון ליריב ולא ארון ולירון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שגם לירון וגליסקור מתחלפים שוב ביריבים ושוב הם משתמשים באותו טריק שוב לירון משתמש במתקפת פיצוץ פלאש שהפעם מביס את מיג'ומרו לגמרי,וגליסקור משתמש במתקפת ניב קרח שפוגעת באלקיד שמביסה גם אותו,עומר אומר:"תחזרו לירון וגליסקור,חבל ילד ציפיתי לאתגר,להתראות",אתה רואה אותו עוזב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת לעומר![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הינפו וצ'ימצ'אר רצים זה לזה בעזרת חבטות חזקות,אתה קולט את שניהם נופלים מין העצים שעליהם הם תולים,אתה רואה את שני הפוקימונים על האדמה הקשה של העיר מרופי,קורן רץ לכיוונו של הינפו שלו בדאגה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה שמין השיח שזז יוצא לו ריאולו קטן וזוהר מתקרב אליך,אתה שומע את קולו הקטן שאומר:"ריאולו ריאולי",אתה רואה שבידו השמאלית יש סימן אדום קטן מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823615][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*זה יותר מחצי שורה אז לא קיבלת כוכב אדום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פלינט אומר:"אוקיי,פלריון תשתמש במתקפת כדור צל!",אתה רואה שמין פיו של הפלריון של פלינט יוצא כדור שחור כמו הלילה שהולך ומתקרב לפוקאבו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ארבע שורות,ויש גליסקור ולירון ליריב ולא ארון ולירון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שגם לירון וגליסקור מתחלפים שוב ביריבים ושוב הם משתמשים באותו טריק שוב לירון משתמש במתקפת פיצוץ פלאש שהפעם מביס את מיג'ומרו לגמרי,וגליסקור משתמש במתקפת ניב קרח שפוגעת באלקיד שמביסה גם אותו,עומר אומר:"תחזרו לירון וגליסקור,חבל ילד ציפיתי לאתגר,להתראות",אתה רואה אותו עוזב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת לעומר![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הינפו וצ'ימצ'אר רצים זה לזה בעזרת חבטות חזקות,אתה קולט את שניהם נופלים מין העצים שעליהם הם תולים,אתה רואה את שני הפוקימונים על האדמה הקשה של העיר מרופי,קורן רץ לכיוונו של הינפו שלו בדאגה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה שמין השיח שזז יוצא לו ריאולו קטן וזוהר מתקרב אליך,אתה שומע את קולו הקטן שאומר:"ריאולו ריאולי",אתה רואה שבידו השמאלית יש סימן אדום קטן מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחי בכוונה עשיתי ככה,אני חושב שאתה צריך לקחת בחשבון שיש המשכים שתביא ואי אפשר להרחיב יותר מידי...
---------------------
"אוקיי פוקאבו,בוא ותראה לי עד כמה מהיר אתה!" אני אומר לו בהתלהבות.
"קדימה תתחמק מן כדור הצל של פלריון ואז תשתמש במסך עשן ולאחר מכן תפתיע אותו בחבטה!".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823615]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל צ'ימצ'אר שלי ואומר לו"צ'ימצ'אר אתה בסדר?אתה יכול עוד להמשיך להילחם נגד ינפו?או שאתה לא יכול?אני מקוה שאתה בסדר" אני אומר לקרון"ינפו בסדר?"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]פוקאבו מתחמק מין כדור הצל בהצלחה רבה,אך אתה רואה שזו הייתה מלכודת בגלל שאתה רואה את הפלריון של פלינט משתמש בחימום-יתר שפוגע בפוקאבו שעף אל הצד השני של הזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"לצערי הינפו שלי חלש מאוד,אך אני רואה שהצ'ימצ'אר שלך מרגיש יותר טוב,הקרב יתבטל,אני מקווה שאתה לא כועס,תגיד אתה רוצה את התג,סתם ליופי?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823640][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פוקאבו מתחמק מין כדור הצל בהצלחה רבה,אך אתה רואה שזו הייתה מלכודת בגלל שאתה רואה את הפלריון של פלינט משתמש בחימום-יתר שפוגע בפוקאבו שעף אל הצד השני של הזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"לצערי הינפו שלי חלש מאוד,אך אני רואה שהצ'ימצ'אר שלך מרגיש יותר טוב,הקרב יתבטל,אני מקווה שאתה לא כועס,תגיד אתה רוצה את התג,סתם ליופי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פוקאבו לא!" אני צועק מבוהל.
'מה לעשות?/ אני חושב לעצמי בלחץ בראשי,מכיוון שזה הקרב הראשון שלי ואני חסר ניסיון אני מרגיש לכוד.
"פוקאבו חבר הכל בסדר?" אני שואל לאחר מכן בכדי לוודא ומקווה לטוב.
"קדימה אתה יכול פוקאבו אני מאמין בך!" אני צועק לו.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823640][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"לצערי הינפו שלי חלש מאוד,אך אני רואה שהצ'ימצ'אר שלך מרגיש יותר טוב,הקרב יתבטל,אני מקווה שאתה לא כועס,תגיד אתה רוצה את התג,סתם ליופי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקרון"כן תביא לי את התג. אני אשמח לעוד תג שהיה לי תשעה תגים.תג אחד לא שיך למחוז זה"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;822809]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, אז אני אלך לחדר האורחים שהשכרתי ואנוח שם" אומר לה
-
[quote=מאסטר פלריון;823615]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת לעומר![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
אני צועק לעומר:"זה הקרב הריאשון שלי!" ואז אני מרים את מיגמרו ואת בטרי ורץ איתם לכיוון מרכז הפוקימונים אני מניח אותם ומנסה לתת להם ללכת אני אומר לבטרי:"תיטען על ידי הזזת הידיים" ואז אני אומר למיגמרו:"את יכולה ללכת? אם לא אני ירים אותך ואל תדאגי נלחמתם ממש טוב ומשיכו כך אני חשוב שהמכון של העיר קרוב לכאן אתם רוצים ללכת לאתגר אותו או להיתאמן?" אני שואל אותם ואז אני מוציא עוד סנדוויץ מפורר אותו ונותן להם לאכול ואז אני מחכה בחדר המתנה עד שהאחות גוי תתפנה ואז גם אני לוקח קצת מהסנדוויץ וניזכר שהטלפון שלי טעון אז אני מתקשר לאמא ומספר לה מק קרה על כל הקרב ואיך בטרי ומיגמרו נלחמו
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הנה קח את המפתח לחדר,הנה מפתח לחדר מספר ארבעים ושבע",האחות ג'וי מושיטה לך מפתח כסף שאליו יש את המספר ארבעים ושבע,היא מוסיפה:"זה בקומה האחרונה הראשון לפני הסוף בצד שמאל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את קולו הדק של פוקאבו שאומר לך:"פוקאבו",אתה רואה אותו מתמוטט לו על הרצפה הקשה,אתה מבין שהפסדת,אתה רואה את פלינט ואת וולקנר הולכים לדרכם,אתה רואה נער צעיר עם שיער ירוק בהיר שאומר לך בקול שחצני:"היי אפס אני מבין שהפסדת לאליט פור פלינט אהה אפילו אני יכול להביס אותו ואני פרשתי מין האליט פור הרבה לפני כן,אני הוא מלך המלכים של החרקים ארון!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]הפסדת לפלינט!אני בכוונה לא כותב את ארון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אי אפשר לקבל שני כוכבים ביום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהם לא מגיבים אליך ואתה רואה אותם מותשים מאוד,אתה רואה נער צעיר בעל כובע אדום וחבל שאומר לך:"נו אני מבין שהפסדת לעומר הזה,נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון מושיט לך תג דק מאוד בעל שלושה צבעים אדום,ירוק וכחול,אתה רואה את קרון מתחיל לבכות על הינפו הפצוע שלו והוא אומר לו בקול שבור:"שנחזור לאישו תקבל אותה אני מבטיח לך,איזה טעות עשיתי שלא נתתי לך אותה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]זכית בתת המשולש לקישוט.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823952][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קרון מושיט לך תג דק מאוד בעל שלושה צבעים אדום,ירוק וכחול,אתה רואה את קרון מתחיל לבכות על הינפו הפצוע שלו והוא אומר לו בקול שבור:"שנחזור לאישו תקבל אותה אני מבטיח לך,איזה טעות עשיתי שלא נתתי לך אותה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]זכית בתת המשולש לקישוט.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקרון"תודה על התג.אפשר לדעת מה הבטחת לינפו שלך?.זה מסקרן אותי"
-
[quote=מאסטר פלריון;823615][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה שמין השיח שזז יוצא לו ריאולו קטן וזוהר מתקרב אליך,אתה שומע את קולו הקטן שאומר:"ריאולו ריאולי",אתה רואה שבידו השמאלית יש סימן אדום קטן מאוד.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לריאולו: "מה יש לך ביד שלך?, אתה רוצה להצטרף למסע שלי או שאתה שייך למישהו אחר שמחפש אותך?".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823952][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הנה קח את המפתח לחדר,הנה מפתח לחדר מספר ארבעים ושבע",האחות ג'וי מושיטה לך מפתח כסף שאליו יש את המספר ארבעים ושבע,היא מוסיפה:"זה בקומה האחרונה הראשון לפני הסוף בצד שמאל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את קולו הדק של פוקאבו שאומר לך:"פוקאבו",אתה רואה אותו מתמוטט לו על הרצפה הקשה,אתה מבין שהפסדת,אתה רואה את פלינט ואת וולקנר הולכים לדרכם,אתה רואה נער צעיר עם שיער ירוק בהיר שאומר לך בקול שחצני:"היי אפס אני מבין שהפסדת לאליט פור פלינט אהה אפילו אני יכול להביס אותו ואני פרשתי מין האליט פור הרבה לפני כן,אני הוא מלך המלכים של החרקים ארון!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]הפסדת לפלינט!אני בכוונה לא כותב את ארון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהם לא מגיבים אליך ואתה רואה אותם מותשים מאוד,אתה רואה נער צעיר בעל כובע אדום וחבל שאומר לך:"נו אני מבין שהפסדת לעומר הזה,נכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]זכית בתת המשולש לקישוט.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא איכפת לי ממה שתגיד" אני אומר ומתעלם מהילשד השחצן.
"פוקאבו כדאי שנרפא אותך מהר" אני אומר ומחפש בתיק שלי ברי אורן בכדי לרפא אותו.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"אם ככה אני היריב שלך,צא יאנמגה אני בוחר בך!",אתה רואה יאנמגה מתחיל להתעופף לו בזירה והוא מתחיל לתקוף אותך ואת הפוקאבו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]ארון ואתה יריבים רשמית!לארון יש יאנמגה![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"אבן מים,לפני משהו כמו חמש שנים אני והינפו סיירנו במערה במחוז אישו,אני קולט אבן מים צפה לה בתוך אגם במערה,הינפו אמר לי שהוא רוצה להתפתח אבל ביקשתי ממנו שיחכה עם זה,אני מבין שטעיתי,סליחה הינפו",אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז נלחמת מול האפס קורן". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"אני פוקימון פראי אבל אני משרת של פוקימון אגדי,הוא חבר שלי הוא ביקש ממני להביא לו משהו אך המשימה הסתבכה ואני נפצעתי אז אני לא יכול ליצור פתח יקומי".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;823983][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"אני פוקימון פראי אבל אני משרת של פוקימון אגדי,הוא חבר שלי הוא ביקש ממני להביא לו משהו אך המשימה הסתבכה ואני נפצעתי אז אני לא יכול ליצור פתח יקומי".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לריאולו: "של מי אתה חבר?, אני ממש רוצה אותך בצוות שלי, קודם אתה רוצה אנחנו נלך למרכז הפוקימונים כדי להרפא אותך".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823983][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"אם ככה אני היריב שלך,צא יאנמגה אני בוחר בך!",אתה רואה יאנמגה מתחיל להתעופף לו בזירה והוא מתחיל לתקוף אותך ואת הפוקאבו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]ארון ואתה יריבים רשמית!לארון יש יאנמגה![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"אבן מים,לפני משהו כמו חמש שנים אני והינפו סיירנו במערה במחוז אישו,אני קולט אבן מים צפה לה בתוך אגם במערה,הינפו אמר לי שהוא רוצה להתפתח אבל ביקשתי ממנו שיחכה עם זה,אני מבין שטעיתי,סליחה הינפו",אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז נלחמת מול האפס קורן". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"אני פוקימון פראי אבל אני משרת של פוקימון אגדי,הוא חבר שלי הוא ביקש ממני להביא לו משהו אך המשימה הסתבכה ואני נפצעתי אז אני לא יכול ליצור פתח יקומי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחריי שנתתי לו את הברי אני שואל את פוקאבו:"אתה מוכן לקרב?" ומקווה שהוא יענה בזמן לפניי שיאנמגה יתקיף.
-
[quote=מאסטר פלריון;823952]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"כ..כן" אני מגמגם ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אני שואל:"למה אי ךאתה מכיר אותו?"ואז אני מוציא מהתיק את הפלאפון ובודק אם יש הודעות חדשות
-
[quote=מאסטר פלריון;823983]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מסובב את ראשי כדי לדעת מי אמר זות. ואומר לקול"כן נלחמתי מול קרון.והוא לא אפס למען האמת הוא לוחם חזק.בוא צא החוצה אם אתה אמיץ אז תילחם נגדי 1 על 1"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את יאנמגה חוטף את הברי והוא מתחיל לאכול ממנו,ארון אומר לך:"אתה לא תרפא את הפוקימון שלך במשמרת שלי,יאנמגה בום על קולי",אתה רואה שיאנמגה שולח סילון אוויר בלתי נראה אך אתה שומע בום חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקפון שלך מראה שאין הודעות חדשות,הילד אומר לך:"כן אני אכן מכיר אותו,בסיבוב הגמר של ליגת סינו אני והוא ראש בראש קרב מלא שישה על שישה הוא השתמש רק בפוקימון אחד ואני בכול השישה ואני הפסדתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני האחים של קורן קמים מין הינפו ואומרים בקול עצבני למאמן שהגיע:"תקשיב טוב אתה לא תקרא לאח שלנו אפס!",המאמן עונה להם בחוצפה:"קורן האפס",אתה רואה את שינהם שולפים פוכדורים וגם המאמן שולף פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824114]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני האחים של קורן קמים מין הינפו ואומרים בקול עצבני למאמן שהגיע:"תקשיב טוב אתה לא תקרא לאח שלנו אפס!",המאמן עונה להם בחוצפה:"קורן האפס",אתה רואה את שינהם שולפים פוכדורים וגם המאמן שולף פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב לעצמי'מענין מה הולך לקרות עכשיו בינים ומי זה הבחור הזה' אני צופה במה שהולך להתרחש בדקות הקרובות
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824114][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את יאנמגה חוטף את הברי והוא מתחיל לאכול ממנו,ארון אומר לך:"אתה לא תרפא את הפוקימון שלך במשמרת שלי,יאנמגה בום על קולי",אתה רואה שיאנמגה שולח סילון אוויר בלתי נראה אך אתה שומע בום חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקפון שלך מראה שאין הודעות חדשות,הילד אומר לך:"כן אני אכן מכיר אותו,בסיבוב הגמר של ליגת סינו אני והוא ראש בראש קרב מלא שישה על שישה הוא השתמש רק בפוקימון אחד ואני בכול השישה ואני הפסדתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה קרה כאן?" אני מבולבל.
"היי אתה זה לא הוגן,איך אני יכול להלחם שהפוקאבו שלי תשוש מהקרב שכרגע היה!" אני צועק עליו.
"חתיכת פחדן שמפחד להלחם הוגן" אני אומר לו ומברר אם פוקאבו לא נפגע.
'כדאי שאחזיר אותו לפוכדור ואלך מכאן' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״טוב אני מבין שזה לא יצליח אלא אם נעשה משהו אז תוציא אותו ונילחם נגדו!״
-
[quote=מאסטר פלריון;824114]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"נעים להכיר קוראים לי לוקאס ולך?" אני שואל אותו עם חיוך ואז מראה לו את הפוקימונים שלי:"אלה בטרי ומיגמרו הפוקימונים שלי איזה פוקימונים יש לך?"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"מאז אותו היום אין לי כבוד,צא דרפיון וצא בידריל!",אתה רואה גם דרפיון ובידריל חזקים מאוד,הבידריל,דרפיון והיאנמגה מקיפים אותך ואת הפוקאבו,אתה מבין שאתה בצרה גדולה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לארון יריבך יש בידריל ודרפיון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אהה שכחתי להציג את עצמי,אש קאצ'ם אני מהעיר פאלט יש לי פיקאצ'ו ועוד כמה פוקימונים",אתה רואה פיקאצ'ו קטן על הכתף של אש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את אש קאצ'ם![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פוד ודנטו מוציאים שני הפוקימונים שונים,באלבזור וצ'רמנדר,אתה רואה שהילד מוציא מצ'וק חזק מאוד,אתה רואה שהמצ'וק של הילד רץ אל עבר הבאלבזור והוא פשוט מעיף אותו משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לדנטו יש באלבזור ולפוד יש צ'רמנדר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו שוב קופץ ולאחר חצי דקה הוא מוציא את סקווירטל ששוב קופץ לאגם במהירות,טריקו אומר לך בעצבנות:"לתפוס אותו שוב פעם כי זה נמאס כבר".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824341][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר לך:"מאז אותו היום אין לי כבוד,צא דרפיון וצא בידריל!",אתה רואה גם דרפיון ובידריל חזקים מאוד,הבידריל,דרפיון והיאנמגה מקיפים אותך ואת הפוקאבו,אתה מבין שאתה בצרה גדולה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לארון יריבך יש בידריל ודרפיון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אהה שכחתי להציג את עצמי,אש קאצ'ם אני מהעיר פאלט יש לי פיקאצ'ו ועוד כמה פוקימונים",אתה רואה פיקאצ'ו קטן על הכתף של אש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את אש קאצ'ם![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פוד ודנטו מוציאים שני הפוקימונים שונים,באלבזור וצ'רמנדר,אתה רואה שהילד מוציא מצ'וק חזק מאוד,אתה רואה שהמצ'וק של הילד רץ אל עבר הבאלבזור והוא פשוט מעיף אותו משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לדנטו יש באלבזור ולפוד יש צ'רמנדר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו שוב קופץ ולאחר חצי דקה הוא מוציא את סקווירטל ששוב קופץ לאגם במהירות,טריקו אומר לך בעצבנות:"לתפוס אותו שוב פעם כי זה נמאס כבר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה הבעיה שלך?!" אני צועק לו ומרים את פוקאבו ומתחיל לרוץ.
'לא משנה לאן העיקר למקום בטוח' אני חושב לעצמי בעודי רץ .