-
[quote=Avi;827650]
[B][COLOR=red][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff0000]*יש לי תמונה באנשים שיהיו במשחק, בגלל זה אני בטחתי בכם שקראתם את כל הרקע של המשחק.[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הילד אומר לך: "שלום לך, ג'ייסון, לי קוראים גרי, אני ישתמש במיג'מארו שלי כמו שאמרתי לך קודם, תתחיל אתה כי הסוג שלי יותר חזק שלך ואני משחק הוגן וטוב, הטוב בינינו ינצח" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
אההה זה גרי? חשבתי שהתכוונת ל"אנשים החשובים" חשבתי רד שזה צוות הגיבורים.
- - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי, פוקאבו זה הקרב הראשון שלנו.. בוא נראה לו מה יש לנו אוקיי?" אומר לו בחיוך.
רוץ לעבר מיג'מארו מצד לצד בכדי לבלבל אותו ואז ברגע הנכון כנס בוא עם בלימה!" אוסיף לומר ואקווה שזה יצליח!
-
[B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו לא מצליח להתחמק, אבל בגלל שזאת מתקפת אש אז פוקאבו נפגע קצת. פוקאבו רץ בשביל לחבוט על בואפו אבל בואפו מתחמק מזה בקלות. החייל של צוות קון אומר לפוקימון שלו "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרקי אומר לך: "תבצע את המהלך הראשון שלך כדי שנתחיל את הקרב הזה, דור, זה יהיה לפי דעתי קרב מאוד מעניין" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אין לך בלימה אלא חבטה, אני ישנה את זה כי זה כמעט אותו דבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו שלך מקשיב לך וזז מצד לצד כדי לבלבל את מיג'מארו, אבל גרי אומר למיג'מארו: תשתמש בדחיפה מהר", מיג'מארו משתמש בדחיפה ופוגע קשה בפוקאבו, פוקאבו משתמש בחבטה וגם פוגע קשה במיג'מארו. גרי אומר למיג'מארו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Avi;827650][B][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]את מוציאה את מיג'מארו שלך לקרב הזה מול גרי, גרי אומר לך: "אני ישתמש בפוקאבו שלי, את מתחילה בגלל שהסוג שלי יותר טוב משלך, אני פשוט למדתי בבית על הגונות וזה לא הוגן להתחיל" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה חמוד,אבל זה לא אומר שאני אוותר לך" אני אומרת לו
"מיג'ומרו,דחיפה!" אני אומרת לה
-
[QUOTE=Avi;827836][B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו לא מצליח להתחמק, אבל בגלל שזאת מתקפת אש אז פוקאבו נפגע קצת. פוקאבו רץ בשביל לחבוט על בואפו אבל בואפו מתחמק מזה בקלות. החייל של צוות קון אומר לפוקימון שלו "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהר מזה ואז אתה חבטה על באופו"
-
[QUOTE=Avi;827591]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080]אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]
[B][U][COLOR=magenta]הודעות:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מוג'ימרו תתחמק! תשתמש בחבטה נוספת על טסוטג'ה!"
-
[QUOTE=Avi;827836][B][U][COLOR=blue]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרקי אומר לך: "תבצע את המהלך הראשון שלך כדי שנתחיל את הקרב הזה, דור, זה יהיה לפי דעתי קרב מאוד מעניין" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
באיזה פוקימון הוא משתמש?
---------------------
"אוקיי מיג'ומארו,תשתמש בצעקה כדי להסיח את דעתו ואז תתקוף בדחיפה!" אומר למיג'ומארו בהתרגשות רבה.
-
[quote]
ניר
גרי אומר לך: "אתה תתחיל את הקרב זה קודם, חוץ מזה אין לי עדיין מתקפות מים אז זה עדיין קרב שווה כוחות, תוציא את פוקאבו שלך ונתחיל את הקרב, אחר זה נראה, זה יהיה אימון טוב בשביל שנינו" מה תעשה?.[/quote]
אני אומר לו: "טוב,אין לי משהוא אחר לעשות. אבל במקרה שהמיג'מרו שלך ילמד מתקפת מים בקרב,הקרב נגמר מובן?" עכשיו פוקבו צא! ואוציא את פוקבו.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את טסטוסג'ה שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.[/quote]
"נשמע מצוין!" אומר לבחור.
"מה שימך רק?"
-
[quote=Avi;827836]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אין לך בלימה אלא חבטה, אני ישנה את זה כי זה כמעט אותו דבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו שלך מקשיב לך וזז מצד לצד כדי לבלבל את מיג'מארו, אבל גרי אומר למיג'מארו: תשתמש בדחיפה מהר", מיג'מארו משתמש בדחיפה ופוגע קשה בפוקאבו, פוקאבו משתמש בחבטה וגם פוגע קשה במיג'מארו. גרי אומר למיג'מארו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
סליחה.. פשוט במשחק אחר יש לי איתו חבטה והתבלבלתי.
--------------------
"פואקבו עמוד מוכן, חכה שהוא התקרב ואז תזנק מעליו ותקוף בבלימה ישירות את גבו!" אומר לו בחיוך, ואחכה לראות מה יקרה..
-
[quote]רון
גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.
[/quote]
אני אומר לגרי: "בשבילי הסוג לא משנה אני יכול לנצח כי אני מאמין בפוקימון שלי צא מיג'ומארו!" ומוציא את מיג'ומארו
-
[B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]פוקאבו לא מצליח להתחמק מהדחיפה של בואפו ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל בואפו, בואפו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. החייל בצוות קון אומר לבואפו: "תשתמש בדחיפה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרי אומר לך: "מצוין, בוא נתחיל כבר את הקרב הזה כדי שנסיים אותו מהר מאוד, צא טסוטסג'ה, תשתמש בדחיפה חזקה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]הילד אומר לך: שמי הוא גרי, אני הוא הבן של העוזר של הפרופסור, אולי שמעת עחיו, סמואל אוק, אני רוצה לקבל פוקאבו, אני אוהב פוקימוני אש, איך קוראים לך גם?, אנחנו עכשיו יריבים אז אתה יודע שאנחנו צריכים להכיר אחד את השני" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]גרי אומר לך: "סבבה, למרות שהוא חדש לגמרי, רק בקרב השני שלנו יהיה לו מתקפת מים אבל אז כבר לשנינו יהיה עוד פוקימונים, טוב תתחיל אתה את הקרב, צא מיג'מארו, תחכה עד שהם יתקיפו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]*מיד אני יכתוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו מתחיל בקרב, הוא משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על טסוטסג'ה של גרי, אחר כך מיג'מארו משתמש בדחיפה, טסוטסג'ה לא מתחמק ונפגע בצורה קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]פוקאבו הקשיב לך וזה מה שהוא עושה. מיג'מארו של גרי מתחיל לתקוף בדחיפה על פוקאבו. פוקאבו מחכה שהוא התקרב אבל הוא חיכה יותר מיידי ונפגע קשה מהדחיפה. פוקאבו משתמש בכל זאת בחבטה ומצליח לפוגע קשה גם כן במיג'ימארו. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]הקרב שלך מול גרי מתחיל. מיג'מארו שלך מתחילה לעשות מתקפת דחיפה ממש חזקה על פוקאבו של גרי. פוקאבו שלו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. גרי אמר לו: "תשתמש בחבטה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהחבטה של טסוטסג'ה שלו ונפגע קשה. מיג'מארו שלך מתחיל לרוץ ולהשתמש בחבטה על טסוטסג'ה שלו, טסוטסג'ה של גרי לא מתחמק ונפגע קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote]ברוס
הילד אומר לך: שמי הוא גרי, אני הוא הבן של העוזר של הפרופסור, אולי שמעת עליו, סמואל אוק, אני רוצה לקבל פוקאבו, אני אוהב פוקימוני אש, איך קוראים לך גם?, אנחנו עכשיו יריבים אז אתה יודע שאנחנו צריכים להכיר אחד את השני" מה תעשה?.[/quote]
אני אומר לו:"שמי הוא ברוס,אני גם אוהב פוקימוני אש,אבל טסטורג'ה חזק יותר לטעמי."
-
[QUOTE=Avi;830479][B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]פוקאבו לא מצליח להתחמק מהדחיפה של בואפו ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל בואפו, בואפו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. החייל בצוות קון אומר לבואפו: "תשתמש בדחיפה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתנגש בבאופו בחבטה אדירה"
-
[QUOTE=Avi;830479][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2e8b57]*מיד אני יכתוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו מתחיל בקרב, הוא משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על טסוטסג'ה של גרי, אחר כך מיג'מארו משתמש בדחיפה, טסוטסג'ה לא מתחמק ונפגע בצורה קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תתחמק מהר ותשתמש בדחיפה חזקה מהצד!" אומר למיג'ומארו בלחץ.
-
[QUOTE=Avi;830479]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהחבטה של טסוטסג'ה שלו ונפגע קשה. מיג'מארו שלך מתחיל לרוץ ולהשתמש בחבטה על טסוטסג'ה שלו, טסוטסג'ה של גרי לא מתחמק ונפגע קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מוג'ימרו תקפוץ למעלה ותנחת על טסוטג'ה עם חבטה!" אומר לו, בתקווה שהאסטרטגיה המוזרה הזו תעבוד
-
[quote=Avi;830479]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]פוקאבו הקשיב לך וזה מה שהוא עושה. מיג'מארו של גרי מתחיל לתקוף בדחיפה על פוקאבו. פוקאבו מחכה שהוא התקרב אבל הוא חיכה יותר מיידי ונפגע קשה מהדחיפה. פוקאבו משתמש בכל זאת בחבטה ומצליח לפוגע קשה גם כן במיג'ימארו. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
מה עוזר ריר קנדי עם אין רמות? מה היא עושה במשחק?
- - - - - - - - -
"פוקאבו מהר, תשתמש בצעקה ותבלבל אותו, אחר-כך זנק הצידה ותקוף שוב מהצד בחבטה!" אפקוד עליו בזריזות ואקווה שזה יצליח!
-
[QUOTE=Avi;830479][B][COLOR=#0000ff][U]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]הקרב שלך מול גרי מתחיל. מיג'מארו שלך מתחילה לעשות מתקפת דחיפה ממש חזקה על פוקאבו של גרי. פוקאבו שלו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. גרי אמר לו: "תשתמש בחבטה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תתחמקי עם סלטה באוויר!דחיפה אחרי זה!" אני אומרת למיג'ומרו שלי.
-
[quote]רון
אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרי אומר לך: "מצוין, בוא נתחיל כבר את הקרב הזה כדי שנסיים אותו מהר מאוד, צא טסוטסג'ה, תשתמש בדחיפה חזקה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.
[/quote]
יש לי מיג'ומארו
אני אומר: "מיג'ומארו תתחמק ותשתמש גם אתה בדחיפה!"
-
[B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]אתה אומר לפוקאבו שלך להתנגש עם בואפו של הלוחם בצוות קון. התנגשות יצרה עשן שלא נראה מה קורה. לאחר כמה דקות אתה רואה את בואפו שלו מובס ופוקאבו שלך עומד על בטנו. הלוחם בצוות קון אומר לך: "אני עוד אחסל אותך" והולך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][U][COLOR=darkred]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בדחיפה על טסוטסג'ה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, אתה רואה שהוא כבר תשוש וזאת הזדמונות, גרי אומר לך: "תשתמש בדחיפה נוספת עליו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא משתמש בצעקה אבל זה לא משפיע על מיג'מארו של גרי אבל פוקאבו לא מוותר וזז הצידה ותוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]
[B][COLOR=#2f4f4f]מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות בעזרת סלטה מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך עושה מה שאתה אמרת. הוא קופץ למעלה אבל טסוטסג'ה גם קופץ ושניהם התנגשו אחד בשני ונפלו מלמעלה ונפגעו באותה מידה, פתאום אתה רואה שטסוטסג'ה שלו לא יכול להלחם, אתה ניצחת עם מיג'מארו שלך. גרי אומר לך: "כל הכבוד, נתראה בהמשך" והוא הולך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B]ג'ייסון[/B] [B]אתה זכית בריר קנדי, זה הקדם לך קצת את התפתחות.[/B][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Avi;832874][B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]אתה אומר לפוקאבו שלך להתנגש עם בואפו של הלוחם בצוות קון. התנגשות יצרה עשן שלא נראה מה קורה. לאחר כמה דקות אתה רואה את בואפו שלו מובס ופוקאבו שלך עומד על בטנו. הלוחם בצוות קון אומר לך: "אני עוד אחסל אותך" והולך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך ניצחת בעוד קרב שלך" אני מחזיר את פוקאבו וממשיך בדרך 1
-
[quote=Avi;832874]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא משתמש בצעקה אבל זה לא משפיע על מיג'מארו של גרי אבל פוקאבו לא מוותר וזז הצידה ותוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B]ג'ייסון[/B] [B]אתה זכית בריר קנדי, זה הקדם לך קצת את התפתחות.[/B][/COLOR][/COLOR][/quote]
למה הצרחה לא עובדת עליו? לא הצליח לי או שזה פשוט לא עובד מיג'מארו?
- - - - - - - - - - -
"מממ... יש לי רעיון" אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן.. לאחר מכן אומר "פוקאבו תסתובב ותשתמש בגרליים האחרויות שלך כדי להעיף לו חול לפנים ולעיינים, לאחר מכן תשתמש בדחיפה עוד פעם אחת!!"
ואקווה בציפיה שהמהלך הזה יעבוד!
-
[QUOTE=Avi;832874][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2f4f4f]מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות בעזרת סלטה מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תתחמקי ותתני לא דחיפה ישר לפנים "אני אומרת למיג'ומורו .
אני מחכה שהיא תעשה.
-
[quote]ניר
גרי אומר לך: "סבבה, למרות שהוא חדש לגמרי, רק בקרב השני שלנו יהיה לו מתקפת מים אבל אז כבר לשנינו יהיה עוד פוקימונים, טוב תתחיל אתה את הקרב, צא מיג'מארו, תחכה עד שהם יתקיפו" מה תעשה[/quote]?.
אוקי פוקאבו!,רוץ לעבר מיג'מארו,ותבלבל אתו,ברגע שהוא ינסה לתקוף אותך קופץ לצד השני של הקיר ותשמתש בו כתנופה לחבטה!
-
[QUOTE=Avi;832874][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בדחיפה על טסוטסג'ה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, אתה רואה שהוא כבר תשוש וזאת הזדמונות, גרי אומר לך: "תשתמש בדחיפה נוספת עליו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מיג'ומארו,תקפוץ מעליו ואז תיפול עליו! אחר כך תקפוץ לכיווני ותשתמש בדחיפה עליו!" אומר למיג'ומארו ואקווה שיצליח.
-
[quote]רון
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
[/quote]
אני אומר למיג'ומארו: "תתחמק, תשתמש בצעקה ואז תשתמש בדחיפה עם כל העוצמה!"
-
[quote]ברוס
גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.[/quote]
"טסטורג'ה!קדימה לקרב!" אומר לטסטורג'ה.
"בואו נתחיל!" אומר לגרי.
-
[QUOTE=Avi;832874][B][COLOR=#0000ff][U]/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך עושה מה שאתה אמרת. הוא קופץ למעלה אבל טסוטסג'ה גם קופץ ושניהם התנגשו אחד בשני ונפלו מלמעלה ונפגעו באותה מידה, פתאום אתה רואה שטסוטסג'ה שלו לא יכול להלחם, אתה ניצחת עם מיג'מארו שלך. גרי אומר לך: "כל הכבוד, נתראה בהמשך" והוא הולך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B]ג'ייסון[/B] [B]אתה זכית בריר קנדי, זה הקדם לך קצת את התפתחות.[/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"ביי גרי" אומר לו "בהצלחה במסע שלך!", אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את מוג'ימרו שלי כדי שיהיה מוכן לפוקימונים הפראיים שבדרך1
-
[quote=Avi;826632]
[B][U][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkorange]*בבקשה תרחיב יותר את ההודעה שלך בפעם הבאה[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה דופק בדלת מספר פעמים ואז פותח לך איש זקן שאומר לך: "היי ילד, אתה בטח באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך", בוא איתי, הפרופסורית עסוקה עכשיו אז אני מביא לך את הפוקימון שלך, איך קוראים לך ומה הפוקימון שתרצה?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מביט באיש הזקן בתמיהה, מתפלא מהעובדה שהפרופסורית לא פנויה בשביל לקבל אותי. "קוראים לי אדם..." אני אומר לו בחשש. "הפוקימון שאני רוצה הוא טאסוטאג'ה, פוקימון העשב." אני עונה לשאלתו.
אני נותן לו להוביל אותי.
-
[quote]אד
אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך אל המעבדה ופתאום אתה רואה הרבה פוקימונים, אתה פתאום רואה את המעבדה של הפרופסור סינתיה, אתה מגיע אל הדלת ופתאום אתה שומע משהו מהמעבדה, מה תעשה?.[/quote]
*אני בחו"ל אין לי הרבה אינטרנט... So....*
~כנראה שיש אנשים בפנים... עוד חדשים~ אני חושב לעצמי ונכנס פנימה [SPOILER]מתחיל לחשוב על משמעות הקיום בעולם, חושב לעצמי עם הפוקמונים האלא בכלל הגיוניים, האם הם יכולים לאנוס אותי בדם קר?, או לאכול לי את האבריים הפנימיים ואפילו להנות מזה?...*אגב זה לא ההמשך הנכון, הזה הנכון בספויילר הבא*[/SPOILER]
[SPOILER]כאשר אני נכנס פנימה מחפש את הפרופסורית ומתחיל לסרוק מהר את המקום ואת האנשים שבפנים.
*אגב, זה ההמשך הנכון.*[/SPOILER]
-
[QUOTE=Avi;826248][U][COLOR=blue][B]מקס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#0000ff][BCOLOR][/B]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=red]ההתחלה של המשחק:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=black]הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מה תעשו?.[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לו: ''שאני יעזור לו אבל אני צריך קודם לקבל את הפוקימון הראשון שלי'' ואחרי זה אני הולך למעבדה של הפרופסורית
-
[COLOR=#0000ff][B][U]לי
[/U]אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ופתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/519.png[/IMG] מאמפאטו, הוא אוכל זרענים שאתה רואה, מה תעשה?.
[/B]
[/COLOR][U][COLOR=darkred][B]רון[/B][/COLOR][/U]
[B][COLOR=#8b0000]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע. מיג'מארו שלך משתמש בצעקה, אך היא לא משפיעה עליו, אחר כך גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה, הוא קצת תשוש. מיג'מארו קופץ כמו שאתה אמרת ואז נופל על על טסוטסג'ה ומשתמש בדחיפה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד דור, נפגש בהמשך המסע שלנו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא מסתובב ואז משתמש ברגליים שלו כדי לפזר חול על מיג'מארו של גרי ואז תוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה, הוא מובס בקרב. גרי אומר לו: "כל הכבוד לך, ג'ייסון, אנחנו נפגש במהלך המסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]
[B][COLOR=#2f4f4f]מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על הפרצוף של טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך, את הולך אל דרך 1 ופתאום אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr178.png[/IMG], אישה רגילה של צוות קון, שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]סמואל אוק אומר לך: "זה פוקימון חזק מאוד, הוא פוקימון ממוץ מאוד, הנה קח את הפוכדור שלו ועוד 5 פוכדורים למסע שלך, הנה גם את הפוקידע שלך, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]אד[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][B]*בבקשה בלי ספולירים וצוחק, זה בסדר שאתה בחו"ל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000]אתה מסתכל במעבדה וסורק את כל הדברים ופתאום הפרופסור באה ואומרת לך: "איזה פוקימון אתה רוצה לקבל ומה שמך בבקשה כדי שאני יכתוב את זה אצלי" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy]ניר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#000080]פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו. הוא רץ אל מיג'מארו של גרי , מיג'מארו מתקיף את פוקאבו שלך, הוא לא מצליח לעבור בקיר אבל הוא משתמש בחבטה בכל זאת ומיג'מארו בדחיפה, הם מתנגשים ואז נוצר שכל אחד מהפוקימונים נופל לרצפה, אבל שניהם קמים אבל תשושים, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#000080]יגאל[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#000080]אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך כדי ללכת להמעבדה ואז אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים שאתה כבר רוצה לתפוס. אתה מגיע אל דלת המעבדה ואז יוצא ילד בגילך ואומר: "שתקבל את הפוקימון שלך תחכה לי פה, אני רוצה שנהיה יריבים" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote=Avi;839998][COLOR=#0000ff][B][U]לי
[/U]אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ופתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/519.png[/IMG] מאמפאטו, הוא אוכל זרענים שאתה רואה, מה תעשה?.
[/B]
[/COLOR][/quote]
אני מוציא את פוקאבו ואומר לו"עכשיו זה היה אימון בשבילך לקראת המכון ה1.פואבו תשתמשבחבטה על מאפאטו"
-
[QUOTE=Avi;839998][COLOR=#0000ff][B][U]לי
[/B]
[/COLOR][U][COLOR=darkred][B]רון[/B][/COLOR][/U]
[B][COLOR=#8b0000]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע. מיג'מארו שלך משתמש בצעקה, אך היא לא משפיעה עליו, אחר כך גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה, הוא קצת תשוש. מיג'מארו קופץ כמו שאתה אמרת ואז נופל על על טסוטסג'ה ומשתמש בדחיפה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד דור, נפגש בהמשך המסע שלנו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא מסתובב ואז משתמש ברגליים שלו כדי לפזר חול על מיג'מארו של גרי ואז תוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה, הוא מובס בקרב. גרי אומר לו: "כל הכבוד לך, ג'ייסון, אנחנו נפגש במהלך המסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]
[B][COLOR=#2f4f4f]מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על הפרצוף של טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך, את הולך אל דרך 1 ופתאום אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr178.png[/IMG], אישה רגילה של צוות קון, שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]סמואל אוק אומר לך: "זה פוקימון חזק מאוד, הוא פוקימון ממוץ מאוד, הנה קח את הפוכדור שלו ועוד 5 פוכדורים למסע שלך, הנה גם את הפוקידע שלך, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]אד[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][B]*בבקשה בלי ספולירים וצוחק, זה בסדר שאתה בחו"ל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000]אתה מסתכל במעבדה וסורק את כל הדברים ופתאום הפרופסור באה ואומרת לך: "איזה פוקימון אתה רוצה לקבל ומה שמך בבקשה כדי שאני יכתוב את זה אצלי" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy]ניר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#000080]פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו. הוא רץ אל מיג'מארו של גרי , מיג'מארו מתקיף את פוקאבו שלך, הוא לא מצליח לעבור בקיר אבל הוא משתמש בחבטה בכל זאת ומיג'מארו בדחיפה, הם מתנגשים ואז נוצר שכל אחד מהפוקימונים נופל לרצפה, אבל שניהם קמים אבל תשושים, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#000080]יגאל[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#000080]אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך כדי ללכת להמעבדה ואז אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים שאתה כבר רוצה לתפוס. אתה מגיע אל דלת המעבדה ואז יוצא ילד בגילך ואומר: "שתקבל את הפוקימון שלך תחכה לי פה, אני רוצה שנהיה יריבים" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
פוקאבו!,תעמוד במקום,ותנסה להוציא את כל הזעם שלך!
צעקה,ותנסה לוהיא אש מהפה בזמן הצעקה!
ואז קפוץ,לצדדים,וחבטה!
-
[B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה מוציא את פוקאבו שלך. הוא משתמש בחבטה על מאמפאטו, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. הוא משתמש במכת כנף אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו לעשות. הוא משתמש בצעקה אבל הוא לא מצליח להוציא אש. מיג'מארו לא מצליח לפגוע מפוקאבו שלך. פוקאבו משתמש בחבטה על מיג'מארו, הוא לא מצליח להתחמק והוא מובס בקרב, ניצחת אותו, גרי אומר לך: "בהצלחה במסע שלך, כבר נתראה בהמשך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Avi;840028][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה מוציא את פוקאבו שלך. הוא משתמש בחבטה על מאמפאטו, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. הוא משתמש במכת כנף אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו לעשות. הוא משתמש בצעקה אבל הוא לא מצליח להוציא אש. מיג'מארו לא מצליח לפגוע מפוקאבו שלך. פוקאבו משתמש בחבטה על מיג'מארו, הוא לא מצליח להתחמק והוא מובס בקרב, ניצחת אותו, גרי אומר לך: "בהצלחה במסע שלך, כבר נתראה בהמשך" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה גרי,אהבתי את הקרב שהיה פה,אבל אתה לא תנצח עוד את הפוקאבו שלי." אגיד לגרי.
"יופי פוקאבו! אתה גדול,אגיד לו
עכשיו נלך להתאמן ולתפוס לנו פוקימון עשב,מה דעתך?"
אומר לפוקאבו.
ואני יוצא והולך לדרך1
-
[quote=Avi;839998]
[/quote]
אגש עליו, אלחץ את ידו בחיוך ואומר "זה היה קרב מעולה גרי, כל הכבוד גם לך!" אומר לו ואצא לי לדרך..
תוך כדאי הליכה אומר לפוקאבו "היי, אתה ההית אדיר, ניהיה צוות נהדר!"
-
[QUOTE=Avi;839998]
[/QUOTE]
"אני בשום פנים ואופן לא אתן לך לקחת את מוג'ימרו שלי!" אומר לה, לא אוציא את מוג'ימרו מהפוקדור לעת עתה מחשש שהיא תחטוף אותו.
-
[quote]ברוס
גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.[/quote]
"קדימה טסטורג'ה!השתמש בדחיפה!" אומר לטסטורג'ה שלי.
-
[QUOTE=Avi;839998][COLOR=#0000ff][B][U]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמקי ואז דחיפה על הרגליים שלו מיג'ומרו" אני אומרת לה.
ועוד אני בוהה ביופיה של המיג'ומארו שלי.
-
[QUOTE=Avi;840028][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו""תתחמק מהר ממכת הכנף ואז תשתמש שזוב בחבטה על מאמפאטו"