-
[QUOTE=Yust;843621][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]עידן[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אני מצטער זה לא יקרה שוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]- - - - - - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם עולים לבמה וכל הקהל מסתכל עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]רייצ'ו ניגש עליך ונותן לך את התעודה שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]בעוד שבלייזיקן נותן את התעודה שלו לבויזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]רייצ'ו מברך אותכם לפתיחת הצוות ומאכל לכם הצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר עוד כמה מילים הוא קורא לצוות הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני הולך ללוח המודעות ושואל את בוויזל "מה דעתך על המשימה "באנירי בסכנה"? רוצה שנבצע אותה?"
-
[QUOTE=Yust;843621]
טראנס
אתם עולים לבמה ואתם רואים את רייצ'ו ואת בלייזיקן מחייכים.
רייצ'ו ניגש עליך ומביא לך את התעודה שלך ובלייזיקן מביא לטסט את התעודה שלו.
רייצ'ו מברך אותכם ומאכל לכם בהצלחה.
לאחר עוד כמה מילים ממנו ומבלייזיקן הם קוראים לצוות הבא.
זה הזמן לרדת מהבמה.
מה תעשו?[/QUOTE]
כמה דברים זה מאחל ולא מאכל
ודבר שני אתה יכול בבקשה להפסיק לשאול מה תעשו ? זה לא נעים
--
ירד מהבמה ואחפש מישהו לשאול אותו מה אני צריך לעשות עכשיו
-
[QUOTE=Yust;842809][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]סאנד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם נכנסים לשדה ולאחר כמה דקות אתם שומעים רעש מוזר מאחוריכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ג'ון ממהר להסתובב אחורה ומוכן להתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם רואים שני [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/347.png[/IMG] אנוריפים כועסים מתכוננים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"תהיה מוכן, זה הולך להיות קרב קשה" אני אומר לאייפום.
"אני אלך על השמאלי, אתה תלך על הימני בשריטות".
ואז אני משתמש בדחיפה על השמאלי מביניהם.
-
[quote=Yust;838619][SIZE=3][U][B]התחלה[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2]הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.[/SIZE]
[SIZE=2]היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.[/SIZE]
[SIZE=2]זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.[/SIZE]
[SIZE=2]קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.[/SIZE]
[SIZE=2]אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשו?[/SIZE][/quote]
" טר טר " אני מפעק יוצא מן הבית העלה הישן שלי , ומחכה למסע החדש שלי יחד עם אייפום חברי הטוב , אני הולך לסמטה שם קבעתי להפגש איתו , כדי שנלך יחד למקום בו מחלקים תעודות.
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס מסתחרר במהירות לגבי קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחייך וניראה בטוח בעצמו מרוב טיפשותו הוא מנסה לתפוס את שלוס בתפיסת צבט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש משתמש במתקפה ורץ לכיוון שלוס שמתסחרר עליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רגע לפני שקורפיש מפעיל את המתקפה שלוס מתנגש בו בעוצמה אדירה וממשיך להסתחרר עד הקיר של המערה ביחד עם קורפיש עד שקורפיש מקבל מכה אדירה מהקיר וכמעט שובר אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחוסל, שלושתכם קיבלתם סכום של 40 נקודות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים עליתה לרמה 6 ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]נקודות החיים שלך עלו ל- 23.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עכשיו אתה יודע להשתמש בהתקפה חדשה: שאיבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פי'צו עלה לרמה 6 ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]נקודות החיים שלו עלו ל- 22.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחוסל וזה הזמן להחזיר אותו לעיר ולמסור אותו למשטרה ולקבל את החפצים שמגיע לכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הגעת לסוף המערה אין לך לאין להתקדם יותר כל שהאפשרות של להמשיך לטייל בעזור אינה תקיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עליך לעזוב את הצינוק ולחזור לעיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]מינון לוקח 20$ וקוונה שני צעיפים ירוקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]קנית את כל הדברים שאת זקוקה להם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]זה הזמן לצאת למשימה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57][COLOR=blue]אתם מתקדמים ולפתע אתה מבחין בשתי [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/222.png[/IMG] קורסולת ולידן לא אחרת מאשר [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/427.png[/IMG] באנירי.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=blue]אתה שם לב שבאנירי קשורה לאחד האבנים ושתי הקורסלות מצחקקות להן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לפתע קורסלה שמה לב עליך וניראה שהן מתכוננות לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][U][B][COLOR=red]צאר[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red]פיצ'ו רץ במהירות לתקוף את צינג'לינג.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ברגע האחרון ליליפ עוזב את צ'ינגלינג כדי של יפגע ודוחף אותו על פיצ'ו שמשתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]צינג' לינג נפגע קשה ומיד אחר כך פיצ'ו דוחף אותו עליך ואתה מסיים אותו עם שריטות שמעלפות אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]קיבלתם שלושתכם 10 נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה את העץ והוא לא במרחק רב ממך אתם יכולים להגיע לשם בשתי דקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"בשמחה" עונה לך בויזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]*המשימה מסומנת אצלך*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אבל בוא לפני שנצא נלך לחנות לקנות כמה דברים לדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס.[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מצטער =][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"אולי כדאי ניקח אחת מהמשימות" אתה לפתע שומע מישהו אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"כן, בוא נלך ללוח המשימות ונבחר משהו" אתה שומע עוד מישהו מדבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתה רואה מולך לוח מודעת ענקי ובוא נמצאים מלא משימות בתוכל לבחור (לוח ההודעות בעמוד הראשון בהודעה הראשונה)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"למה שלא נבחר משימה?" שואל אותך טסט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]איפום קופץ מעל האנוריף השמאלי ושורט אותו בגב, המתקפה הוריה לאנוריף 4 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רץ לכיוון אנוריף השמאלי ודוחף אותו בעוצמה אנוריף עף אחורה ומאבד 5 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]שני האנוריפים קמים ורצים עליכם במהירות ומשתמשים בדחיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]צ'יקו[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מגיע לסמטה וכעבור כמה שניות אתה רואה שגם איפום הגיע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם מתחילים ללכת לכיוון הטקס וכעבור כמה דקות אתם מגיעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה שנשארו עוד שתי דקות עד שהטקס מתחיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"ואו אני כל מתרגש" אומר לך איפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"זה יהיה כל כך מגניב לפגוש את צוות פוק'מור במציאות.[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]כינוי: totodile[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]שם קבוצת ההצלה: אדים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange]כינוי במשחק: דניאל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange]פוקימון התחלתי: פיפלאפ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange]שותף: מונוזו אם אי אפשר מהדור החימשי אז את וולפיקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange]רקע: אני, דניאל הפיפלאפ הכי בוגר מההדר (מכל הפיפלאפים הצעירים) רציתי תמיד למצוא אוצרות ומקומות חדשים חלמתי להקים צוות הצלה כולם תמכו בי והציעו לי לחפש קודם כל חבר צוות שיעזור לי אז אני במשך שנה חיפשתי אחר פוקימון שיעזור לי ולבסוף מצאתי את וולפיקס/מונוזו והלכנו להקים צוות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange]בקשות\שאלות\הערות: אני רוצה להצתרף ואם אני אצתרף אז להשיג לצוות איווי/פוקימוני דרקון.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;846154]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מגיע לסמטה וכעבור כמה שניות אתה רואה שגם איפום הגיע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם מתחילים ללכת לכיוון הטקס וכעבור כמה דקות אתם מגיעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה שנשארו עוד שתי דקות עד שהטקס מתחיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"ואו אני כל מתרגש" אומר לך איפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"זה יהיה כל כך מגניב לפגוש את צוות פוק'מור במציאות.[/COLOR][/SIZE][/quote]
" גם אני מתרגש חבר " אני מסתכל עליו ומחייך ,
אני מחכה שהטקס יתחיל ואני מרגיש שכל שנייה נמשכת כמו שנה .
-
[quote=Yust;846154][SIZE=2][COLOR=#2e8b57][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]מינון לוקח 20$ וקוונה שני צעיפים ירוקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]קנית את כל הדברים שאת זקוקה להם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57]זה הזמן לצאת למשימה.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"קדימה, בוא לשדה האפור" אני אומרת לו ורצה באנרגטיות
-
[QUOTE=Yust;846154][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"בשמחה" עונה לך בויזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]*המשימה מסומנת אצלך*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אבל בוא לפני שנצא נלך לחנות לקנות כמה דברים לדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[[/QUOTE]
"אוקיי" אני אומר לבוויזל והולך לחנות.
* אני קונה 2 בקבוקי סודה לשתיה *
-
[SIZE=2][COLOR=royalblue][U][B]דניאל[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]רשום תכף יעודכן, השותף שלך יהיה וולפיקס מצטער אני פשוט לא מבין בדור החמישי בכלל, בנוגע לאיווי ולפוקימוני הדרקון תוכל לנסות לצרף אותם לצוות בשלב מאוחר יותר בו יפתח צינוק עם פוקימוני דרקון או צינוק בו יהיה איווי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]תגיב להתחלה שבעמוד השני באמצע בערך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כעבור כמה דקות רייצ'ו ובלייזיקן המפורסמים עולים לבמה ומתחילים לדבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הם מברכים את האורכים שהגיעו ומדברים מספר דקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אחרי שהם סיימו רייצ'ו מתחיל לקרוא לצוותי ההצלה ומחלק להם תעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לא עובר זמן רב עד שאתה שומע "צוות סכיני הלהב עלו לבמה" רייצ'ו קורא לכם לעלות לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון נכנסים לשדה האפור לפתע אתם שומעים כל מיני רעשים מוזרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים באים מהשיחים מלפניכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים רק הולכים ומתגברים כיאלו מישהו מתקרב עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כדי שנתכונן המקום הזה מלא בפוקימונים אויבים" הוא אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"זה יעלה לך 30$ " אומרת לך מריל ומוציאה את הדברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תרצה אולי גם סרטים לצוותי הצלה" מוסיפה אזוריל.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;846553][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון נכנסים לשדה האפור לפתע אתם שומעים כל מיני רעשים מוזרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים באים מהשיחים מלפניכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים רק הולכים ומתגברים כיאלו מישהו מתקרב עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כדי שנתכונן המקום הזה מלא בפוקימונים אויבים" הוא אומר.[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מנסה לראות מה נמצא מאחורי השיחים, כדי להתגונן אני נצמדת למינון עם גבי כך שכל אחד רואה חצי של מעגל דמיוני וכך מכסים על הנקודות העוורות שלנו
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים הולכים וגוברים עד שלפתע קופץ [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מהשיחים הוא שר ורוקד עד שלפתע הוא מבחין בכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא רואה שאתם במצב התקפה וחושב שאתם עומדים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"על תתקפו אותי בבקשה אני לא עשיתי כלום" הוא מתכופף ומתחנן לרחמים.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;846553]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כעבור כמה דקות רייצ'ו ובלייזיקן המפורסמים עולים לבמה ומתחילים לדבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הם מברכים את האורכים שהגיעו ומדברים מספר דקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אחרי שהם סיימו רייצ'ו מתחיל לקרוא לצוותי ההצלה ומחלק להם תעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לא עובר זמן רב עד שאתה שומע "צוות סכיני הלהב עלו לבמה" רייצ'ו קורא לכם לעלות לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
" קדימה אייפום זה הזמן שלנו " שאני מסתכל על הרגליים שדלו ואני רואה שהם רועדות , " אנחנו עושים את זה אייפום קדימה " ואני הולך אחריו לעבר הבמה שכולם מסתכלים עלינו.
-
[quote=Yust;846608][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הרעשים הולכים וגוברים עד שלפתע קופץ [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מהשיחים הוא שר ורוקד עד שלפתע הוא מבחין בכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא רואה שאתם במצב התקפה וחושב שאתם עומדים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"על תתקפו אותי בבקשה אני לא עשיתי כלום" הוא מתכופף ומתחנן לרחמים.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תרגע" אני אומרת באנחת רווחה "הבהלת אותנו"
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם עולים לבמה ואתם רואים את רייצ'ו ובלייזיקן מחייכים עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו ניגש עליך ומביא לך את התעודה שלך בעוד שבלייזיקן מביא את התעודה שלו לאייפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו מאחל לכם בהצלחה בהמשך דרכם ומברך אותכם לקראת פתיחת הצוות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר עוד כמה מילים רייצ'ו קורא לצוות הבא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"איזה יום מוזר, בהתחלה נאבדתי בשדה האפור הזה בדרכי לעיר האוצר כדי למצוא צוות הצלה שאני יכול להיצטרף עליו ואחר כך מצאתי כאן 1$ אולי זה לא הרבה אבל עדיין זה משהו" צ'ינגלינג אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אולי אתם יודעים איך אני מגיע מכאן לעיר האוצר?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;846664][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"איזה יום מוזר, בהתחלה נאבדתי בשדה האפור הזה בדרכי לעיר האוצר כדי למצוא צוות הצלה שאני יכול להיצטרף עליו ואחר כך מצאתי כאן 1$ אולי זה לא הרבה אבל עדיין זה משהו" צ'ינגלינג אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אולי אתם יודעים איך אני מגיע מכאן לעיר האוצר?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"לא שמעתי עליה" אני מנידה בראשי לשלילה
-
[quote=Yust;846664][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]צ'יקו[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם עולים לבמה ואתם רואים את רייצ'ו ובלייזיקן מחייכים עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו ניגש עליך ומביא לך את התעודה שלך בעוד שבלייזיקן מביא את התעודה שלו לאייפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו מאחל לכם בהצלחה בהמשך דרכם ומברך אותכם לקראת פתיחת הצוות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר עוד כמה מילים רייצ'ו קורא לצוות הבא[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=seagreen].[/COLOR][/SIZE][/quote]
" זה וזה אייפום זה לא היה כל כך קשה " , כאשר אני מסתכל על התעודה ומרגיש שהיא נותנת לי כוח עצום וכך אני יצליח למלא את כל המוטל עליי ועל קטפיי, אני מסתכל שוב על אייפום לראות רק את ההבעות פנים שלו וכך אבין מה הוא מרגיש בלי דיבורים.
-
[i][size=3][u][b]התחלה[/b][/u][/size]
[size=2]הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.[/size]
[size=2]היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.[/size]
[size=2]זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.[/size]
[size=2]קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.[/size]
[size=2]אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן.[/size]
[size=2]מה תעשו?[/size][/i]
[i][size=2][/size] [/i]
[i][size=2][/size] [/i]
[i][size=2]אני מעיר את וולפיקס ואומר לה שאנחנו חייבים לרוץ[/size][/i]
-
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57][U][B]
[SIZE=2][COLOR=#2e8b57][COLOR=blue]אתם מתקדמים ולפתע אתה מבחין בשתי [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/222.png[/IMG] קורסולת ולידן לא אחרת מאשר [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/427.png[/IMG] באנירי.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=blue]אתה שם לב שבאנירי קשורה לאחד האבנים ושתי הקורסלות מצחקקות להן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לפתע קורסלה שמה לב עליך וניראה שהן מתכוננות לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"באנירי,אנחנו צוות ההצלה שהגיע להציל אותך" אומר לה ואחר כך אפנה לסוובלו "אוקיי אתה תיקח את הימנית,אני את השמאלית,תנסה להשתמש מהר בהדהמה ואחר כך ניקור" אומר לו ואחר כך אני ארתיע אותם עם צעקה ואארוץ לדחוף את הקורסולה הימנית
-
[quote=Yust;846154][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס מסתחרר במהירות לגבי קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחייך וניראה בטוח בעצמו מרוב טיפשותו הוא מנסה לתפוס את שלוס בתפיסת צבט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש משתמש במתקפה ורץ לכיוון שלוס שמתסחרר עליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רגע לפני שקורפיש מפעיל את המתקפה שלוס מתנגש בו בעוצמה אדירה וממשיך להסתחרר עד הקיר של המערה ביחד עם קורפיש עד שקורפיש מקבל מכה אדירה מהקיר וכמעט שובר אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחוסל, שלושתכם קיבלתם סכום של 40 נקודות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים עליתה לרמה 6 ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]נקודות החיים שלך עלו ל- 23.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עכשיו אתה יודע להשתמש בהתקפה חדשה: שאיבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פי'צו עלה לרמה 6 ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]נקודות החיים שלו עלו ל- 22.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מחוסל וזה הזמן להחזיר אותו לעיר ולמסור אותו למשטרה ולקבל את החפצים שמגיע לכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הגעת לסוף המערה אין לך לאין להתקדם יותר כל שהאפשרות של להמשיך לטייל בעזור אינה תקיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עליך לעזוב את הצינוק ולחזור לעיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen].[/COLOR][/SIZE][/quote]
האם קיבלנו נקודות ניסיון גם על שלוס?
- - - - - - - - - --
"טוב מאוד שלוס!" צועק לו, "ידעתי שתיהיה תוספת טובה לצוות!"
"בואו תעזרו לי לסחוב אותו חזרה לעיר, ופיצו אתה אחראי שהוא לא יתעורר פתאום, אם כן אתה מחשמל אותו מייד טוב?" אנחנו לוקחים אותו מחוץ למערה וחזרה לעיר מהר ככל שנוכל.
-
[SIZE=2][COLOR=red]איפום קופץ מעל האנוריף השמאלי ושורט אותו בגב, המתקפה הוריה לאנוריף 4 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רץ לכיוון אנוריף השמאלי ודוחף אותו בעוצמה אנוריף עף אחורה ומאבד 5 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]שני האנוריפים קמים ורצים עליכם במהירות ומשתמשים בדחיפה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מנסה לחמוק ואז אני אומר "אייפום תשתמש בשריטות!"
ואז אני משתמש בדחיפה.
-
ZE=2][U][B][COLOR=red]צאר[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red]פיצ'ו רץ במהירות לתקוף את צינג'לינג.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ברגע האחרון ליליפ עוזב את צ'ינגלינג כדי של יפגע ודוחף אותו על פיצ'ו שמשתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]צינג' לינג נפגע קשה ומיד אחר כך פיצ'ו דוחף אותו עליך ואתה מסיים אותו עם שריטות שמעלפות אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]קיבלתם שלושתכם 10 נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה את העץ והוא לא במרחק רב ממך אתם יכולים להגיע לשם בשתי דקות.[/COLOR][/SIZE]
אני אומר להם ״בואו נלך לעץ ונארוב לבלדרום שיצא. אחר כך כשהוא יצא, ליפ יתקוף אותו בהדהמה, פיצ׳ו יתקוף אותו בסיבוב זנב ואני אשתמש עליו בשריטות״ ומתחיל ללכת לעץ.
-
[QUOTE=Yust;846154]
טראנס.
מצטער =]
- - - - -
"אולי כדאי ניקח אחת מהמשימות" אתה לפתע שומע מישהו אומר.
"כן, בוא נלך ללוח המשימות ונבחר משהו" אתה שומע עוד מישהו מדבר.
אתה רואה מולך לוח מודעת ענקי ובוא נמצאים מלא משימות בתוכל לבחור (לוח ההודעות בעמוד הראשון בהודעה הראשונה)
"למה שלא נבחר משימה?" שואל אותך טסט.
.[/QUOTE]
מתקדם לעבר לוח המודעות ובוחר במשימת הצלה "תוציאו אותי מכאן" שהמטרה היא להוציא את מגמייט מהמערה
-
[U][B][SIZE=2]הודעה לכולם[/SIZE][/B][/U]
[U][B][SIZE=2]אני ממש מצטער שלא הגבתי ביומיים האחרונים, זה מפני שהיה לי יום הולדת והרבה דברים לעשות.
אבל זה כבר מאחורנו וחזרתי וכמובן הנה כמה המשכים:[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כל הכבוד! קימי היא הראשונה שהגיבה בעמוד 10 ולכן צוות עלי התקווה יקבלו פרס של 5000$
עיר האוצר היא העיר הראשית במשחק בו היה הטקס שבו רייצ'ו הביא לכם את התעודות ושם גם כל החנויות והדברים, זה כתוב בהודעה הראשונה =]
- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אמ.... את בטוחה שאת לא יודעת איפו זה" צ'ינגלינג אומר.
"טוב נו אני פשוט ילך ישר עד שימצא מישהו אחר שיודע" הוא מוסיף.
"להתראות" הוא אומר ומתרחק ממכם בדילוגים.
המשימה עדיין בתוקף ועליכם למצוא את קטרפי הכי מהר שתוכלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][B][U]צ'יקו[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה את איפום שמח ומאושר קופץ לו במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הגיע הזמן ללכת לקחת את המשימה הראשונה מלוח המודעות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קדימה לוח המודעות לא רחוק מכאן" אומר לך איפום.
"בוא נלך" הוא מוסיף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]דניאל[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]וולפיקס קם במהירות ומתארגן, אתה ממהרים לצאת.
כעבור כמה דקות אתם מגיעים לאזור הטקס בעיר האוצר.
נישאר לכם עוד כמה דקות עד שהטקס יתחיל.
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו משתמש בהדהמה אך ניכשל, הוא מתכונן להשתמש בניקור אך קורסלה מתקרב אליו במהירות.
בינתיים אתה מצליח להרתיע את הקורסלה שניה ובשניה האחרונה אתה דוחף את קורסולה ומעיף אותו בחוזקה מסוואבלו.
הדחיפה הורידה לקורסולה 6 נקודות חיים, "תודה" אומר לך סוואבלו ומתכונן לתקוף.
שני הקורסולת מתאחדים ומתכוננות לתקוף אותכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כן, קיבלת כבר את הנקודות על שלוס אם לא, אז לא היית עולה רמה היום נשארים לך עוד כמה נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כן המפקד" אומר לך שלוס ומעלה חצי מגופו של קורפיש על גבו בעוד שאתה מחזיק את החצי השני.
"כמובן" אומר פיצ'י והולך קרוב לקורפיש ומתכונן לתקוף אותו אם יצטרך.
כעבור כמה דקות אתם מגיעים חזרה לעיר.
אתם מגיעים לתחנת המשטרה ושני מגנמייטים מברכים אותכם.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/81.png[/IMG] כל הכבוד.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/81.png[/IMG]הם טפסו את קורפיש.
לפתע אתם רואים שנכנס [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/462.png[/IMG] מגנזון.
הוא מברך אותכם ונותן לכם את המגיע לכם.
קיבלתם 250$
קיבלתם 20 נקודות לצוות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]איפום מתחמק במתקפה ותוקף את אנוריף בשריטה ומוריד לו 5 נקודות חיים.
אנוריף השני מצליח לפגוע בך אך רק חלקית מפני שהצלחת להתחמק בערך.
הוא מוריד לך רק 3 נקודות חיים.
שני האנרויפים מתכוננים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם מחכים ומחכים אך בלדום לא יוצא...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אולי כדאי שנלך לבדוק אם הוא באמת שם" פיצ'ו אומר.
"פעם אחרונה שראיתי אותו הוא היה מתגורר כאן" אומר לכם ליפ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אולי כדי שבאמת נלך לבדוק את זה" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=2]אתם לוקחים את המשימה והיא מופיעה אצלכם.[/SIZE]
"אולי כדי שנקנה דברים לדרך ואז נלך?" שואל אותך טסט.[/COLOR]
-
[quote=Yust;851502][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כל הכבוד! קימי היא הראשונה שהגיבה בעמוד 10 ולכן צוות עלי התקווה יקבלו פרס של 5000$[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עיר האוצר היא העיר הראשית במשחק בו היה הטקס שבו רייצ'ו הביא לכם את התעודות ושם גם כל החנויות והדברים, זה כתוב בהודעה הראשונה =][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אמ.... את בטוחה שאת לא יודעת איפו זה" צ'ינגלינג אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"טוב נו אני פשוט ילך ישר עד שימצא מישהו אחר שיודע" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"להתראות" הוא אומר ומתרחק ממכם בדילוגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המשימה עדיין בתוקף ועליכם למצוא את קטרפי הכי מהר שתוכלו.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"צ'ינגלינג!" אני צועקת אליו "נזכרתי, באנו מעיר האוצר, אולי תעזור לנו במשימה ואז אנחנו נכוון אותך לעיר האוצר?"
"אתה רואה את קטרפי?" אני שואלת את מינון בעודי סורקת את האזור
-
[QUOTE=Yust;851502][U][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=red]איפום מתחמק במתקפה ותוקף את אנוריף בשריטה ומוריד לו 5 נקודות חיים.
אנוריף השני מצליח לפגוע בך אך רק חלקית מפני שהצלחת להתחמק בערך.
הוא מוריד לך רק 3 נקודות חיים.
שני האנרויפים מתכוננים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/QUOTE]
"הגיע הזמן לטכניקה אחרת" אני אומר לאייפום,
"אייפום תתביית על המטרה שלך טוב טוב" אני אומר, ואז אני משתמש במסך עשן.
-
[QUOTE=Yust;846553][SIZE=2][COLOR=royalblue][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"זה יעלה לך 30$ " אומרת לך מריל ומוציאה את הדברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תרצה אולי גם סרטים לצוותי הצלה" מוסיפה אזוריל.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"טוב ניקח גם סרט אדום" אני אומר לאזוריל.
-
[QUOTE=Yust;851502
טראנס
אתם לוקחים את המשימה והיא מופיעה אצלכם.
"אולי כדי שנקנה דברים לדרך ואז נלך?" שואל אותך טסט.[/QUOTE]
אומר לו שנלך לחנות לקנות 3 גרירי לאפה ונצא לדרך בריצה
-
[QUOTE=Yust;851502][U][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו משתמש בהדהמה אך ניכשל, הוא מתכונן להשתמש בניקור אך קורסלה מתקרב אליו במהירות.
בינתיים אתה מצליח להרתיע את הקורסלה שניה ובשניה האחרונה אתה דוחף את קורסולה ומעיף אותו בחוזקה מסוואבלו.
הדחיפה הורידה לקורסולה 6 נקודות חיים, "תודה" אומר לך סוואבלו ומתכונן לתקוף.
שני הקורסולת מתאחדים ומתכוננות לתקוף אותכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B][/COLOR][/QUOTE]
"סוובלו,תנסה מהר לנקר את קורסולה ואחר כך להשתמש בהדהמה" אומר לו ואשתמש בדחיפה על הקורסולה ואחר כך אשתמש בצעקה
-
[quote=Yust;851502][U][B][SIZE=2]הודעה לכולם[/SIZE][/B][/U]
[U][B][SIZE=2]אני ממש מצטער שלא הגבתי ביומיים האחרונים, זה מפני שהיה לי יום הולדת והרבה דברים לעשות.
אבל זה כבר מאחורנו וחזרתי וכמובן הנה כמה המשכים:[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כן, קיבלת כבר את הנקודות על שלוס אם לא, אז לא היית עולה רמה היום נשארים לך עוד כמה נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כן המפקד" אומר לך שלוס ומעלה חצי מגופו של קורפיש על גבו בעוד שאתה מחזיק את החצי השני.
"כמובן" אומר פיצ'י והולך קרוב לקורפיש ומתכונן לתקוף אותו אם יצטרך.
כעבור כמה דקות אתם מגיעים חזרה לעיר.
אתם מגיעים לתחנת המשטרה ושני מגנמייטים מברכים אותכם.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/81.png[/IMG] כל הכבוד.
[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/81.png[/IMG]הם טפסו את קורפיש.
לפתע אתם רואים שנכנס [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/462.png[/IMG] מגנזון.
הוא מברך אותכם ונותן לכם את המגיע לכם.
קיבלתם 250$
קיבלתם 20 נקודות לצוות.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אתם רוצים לקחת עוד משימה כרגע?" שאול את פיצו ושלוס, "בכל מקרה כרגע אנחנו צריכים ללכת לקנות עוד צעיף צהוב, וגרגיר לאפה ו2 בקבוקי לשתייה."
"אני חושב על היזהרו מפירו, האם אתם חושבים שנצליח?" (אני כביכול שואל אותך)
"שלוס אתה מכיר את פירו? האם נצליח לנצח אותו?"
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אוקיי" צועק לך צ'ינגלינג ורץ במהירות עליכם.
אתם הולכים ומחפשים את קאטרפי.
לפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/347.png[/IMG] אנוריף אחד מולכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא מתכונן לתקוף בדחיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה משתמש במסך עשן ולפתע איפום קופץ במהירות לבפנים וכעבור כמה שניות יוצא החוצה.
אתם שומעים צרחה ואחרי שהעשן מתפזר אחד האנורפים נמצא מעולף אל הריצפה בעוד שהשני לא מבין מה קורה.
קיבלתם 8 נקודות.
האנוריף השני נעצר והוא ניראה מבוהל ומפוחד הוא אינו רוצה להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"רחמים בבקשה" הוא מבקש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תרצה סרט אחד או שניים" מריל שואלת.
אזוריל מוציאה את הסחורה ומחכה לתשובה ממך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם נמצאים בחנות ומבקשים 3 גרגירי לאפה.
מריל מבקשת ממכם 30$ מתמורה.
היא מוציאה את הסחורה ומחכה לתשלום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו עף מהר לכיוון קורסולה, הוא משתמש בניקור ומחסל את קורסולה לגמרי.
קיבלתם 8 נקודות.
אתה משתמש בדחיפה ופוגע בקורסולה ומוריד לה 8 נקודות חיים.
קורסולה מתעצבנת ולפני שאתה מספיק להשתמש בצעקה היא תוקפת אותך בדחיפה ומורידה לך 4 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"פירו!!! לא כגאי לנו להילחם בו כרגע" אומר לך שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"למה, הרי חיסלנו לגמרי את קורפיש" אומר לו פיצ'ו.
"נכון אבל פירו ברמה שונה לגמרי הוא יחסל אפילו אותך במהירות פיצ'ו ויש לך יתרון עליו" שלוס עונה לפיצ'ו.
"טוב אז שניקח משימה יותר קלה, מה אתה אומר ג'ים" שואל אותך פיצ'ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
-
[QUOTE=Yust;852768][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"תרצה סרט אחד או שניים" מריל שואלת.
אזוריל מוציאה את הסחורה ומחכה לתשובה ממך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[[/QUOTE]
"2 בבקשה" אני אמר למריל.
-
[quote=Yust;851502]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][B][U]צ'יקו[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה את איפום שמח ומאושר קופץ לו במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הגיע הזמן ללכת לקחת את המשימה הראשונה מלוח המודעות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קדימה לוח המודעות לא רחוק מכאן" אומר לך איפום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"בוא נלך" הוא מוסיף[/COLOR][/SIZE][/quote]
אנחנו מתקדמים לעבר לוח המודעות שאני מתרגש אפילו יותר ממקדום להתחיל את המשימה וכל מיני דברים צצים לי בראש כמו : " האם אנחנו נכשל כבר על המשימה הראשונה , האם לא נצליח " וזה ממש הלחיץ אותי , ואני יודע שאייפום יבחין שאני במצב לחוץ .
-
[quote=Yust;852768]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"פירו!!! לא כגאי לנו להילחם בו כרגע" אומר לך שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"למה, הרי חיסלנו לגמרי את קורפיש" אומר לו פיצ'ו.
"נכון אבל פירו ברמה שונה לגמרי הוא יחסל אפילו אותך במהירות פיצ'ו ויש לך יתרון עליו" שלוס עונה לפיצ'ו.
"טוב אז שניקח משימה יותר קלה, מה אתה אומר ג'ים" שואל אותך פיצ'ו[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"בסדר גמור, אני חושב שניקח את בלדום האיום, אם הצלחנו לתפוס את קורפיש נחסל את בלדום, ורק התחזקנו מאז!"
"פיצו אתה תלך לקנות את החפצים, גרגיר לאפה 2 בקבוקי סודה לשתייה וצעיף צהוב, ניפגש בשדה כבר." אני אומר לפיצו ומביא לו את הכסף שקיבלנו מהמשימה, אני ושלוס מתחילים ללכת לשדה האפור.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
מתי שלוס ילמד מתקפת מים?
-
[SIZE=2][COLOR=red]אתה משתמש במסך עשן ולפתע איפום קופץ במהירות לבפנים וכעבור כמה שניות יוצא החוצה.
אתם שומעים צרחה ואחרי שהעשן מתפזר אחד האנורפים נמצא מעולף אל הריצפה בעוד שהשני לא מבין מה קורה.
קיבלתם 8 נקודות.
האנוריף השני נעצר והוא ניראה מבוהל ומפוחד הוא אינו רוצה להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"רחמים בבקשה" הוא מבקש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
"אם אתה רוצה תוכל להצטרף לצוות שלנו" אני אומר, "ככה תוכל לעזור לנו במשימה שלנו" אני אומר.
-
[QUOTE=Yust;852768][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו עף מהר לכיוון קורסולה, הוא משתמש בניקור ומחסל את קורסולה לגמרי.
קיבלתם 8 נקודות.
קורסולה מתעצבנת ולפני שאתה מספיק להשתמש בצעקה היא תוקפת אותך בדחיפה ומורידה לך 4 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
"צריכים לעבוד בשיתוף פעולה!" אומר לו ואשתמש בצעקה ואחר כך בדחיפה "קדימה תנסה לשחרר את באנירי,אם קורסולה מתקרבת תתקיף אותה בניקור" אומר לו
-
[QUOTE=Yust;852768]
טראנס
אתם נמצאים בחנות ומבקשים 3 גרגירי לאפה.
מריל מבקשת ממכם 30$ מתמורה.
היא מוציאה את הסחורה ומחכה לתשלום.
[/QUOTE]
משלם לה ואומר לטסט שישמור על הגרגרים אומר לו שכדאי שנמהר כדי להתחיל כמה שיותר מהר. מתקדם למערה בריצה
-
[quote=Yust;852768][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אוקיי" צועק לך צ'ינגלינג ורץ במהירות עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם הולכים ומחפשים את קאטרפי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/347.png[/IMG] אנוריף אחד מולכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא מתכונן לתקוף בדחיפה.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"קרה משהו?" אני שואלת אותו בעודי מתרחקת אחורה בצעדים קטנים
-
קיבלתם 8 נקודות.
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
"הקורסולה הזאת קשוחה" אמלמל לעצמי ואדחוף אותה במהירות "בינתיים תשחרר את באנירי" אומר לו ואסתכל על קורסולה,אם היא מנסה לתקוף אני תוקף אותה בדחיפה שוב
-
[SIZE=2][COLOR=red]היא לוקחת ממך עוד 20$ ומביאה לך את החפצים. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הגיע הזמן להתחיל את המשימה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אייפום מתסכל עליך ומחייך "תירגע" הוא אומר.
"אנחנו בטוח נצליח במשימה שנבחר" הוא מוסיף וממשיך לעיין בלוח המודעות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מתקפת המים הראשונה ששלוס ילמד תהיה ברמה 7.
- - - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה ושלוס מגיעים לכניסה לשדה האפור ומחכים לפיצ'ו.
לאחר כמה דקות פיצ'ו מגיע עם החפצים שביקשת הוא בזבז 30$.
שלוס מבחין בסרט הצהוב שפיצ'ו מחזיק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו נותן לשלוס את הסרט שלו, שלוס מחייך ולובש אותו בגאווה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]עכשיו הוא מרגיש כחבר אמיתי בצוות.
הכניסה לפניכם ואתם שומעים קולות מבפנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"להיצטרף עליכם" שואל אותכם אנוריף בבהלה.
"למה שאני יצטרף לפוקימונים רעים כמוכם, בלדום סיפר לי הכול עלים" הוא צועק עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הוא ניראה כועס, הוא תשוש ואינו יכול להילחם יותר אך הוא ניראה עצבני מאוד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו עף במהירות לשחרר את באנירי.
קורסולה ממהרת לתפוס את סוואבלו אך היא נעצרת משמיעת הצעקה שלך ומסתובבת עליך.
את רץ במהירות ועוד לפני שקורסולה מסתובבת לגמרי אתה פוגע בה קשה עם דחיפה והיא נזרקת בעוצמה לקיר.
ניצחתם!
קיבלתם 8 נקודות ניסיון.
סוואבלו שחרר את באנירי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"תודה רבה לכם" אומרת לכם באנירי בחיוך.
"תעזור לי לחזור לעיר?" היא שואלת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס
[/B][/U]מריל מביאה לכם את הדברים וטסט מכניס אותם לתוך התיק שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]טסט מתקדם במהירות אחריך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]כעבור כמה דקות אתם מגיעים למהרה.
אתם שומעים קולות בכניסה.
מישהו נמצא קרוב עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אתם מסיגי גבול" אנוריף צועק עליכם.
אנוריך מפתיע אותכם ומשתמש עלייך בדחיפה.
אך מינון קופץ ומגן עלייך בגופך.
מינון נפגע וירדו לו 4 נקודות חיים.
אנוריף מחייך ומתכונן לתקוף שוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]