[COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה מוציא מהפוקדור את הנחש שלך והוא משתמש במכת ברק אשר מרחיקה את האנטר והוא נרטע ממכם [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
Printable View
[COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה מוציא מהפוקדור את הנחש שלך והוא משתמש במכת ברק אשר מרחיקה את האנטר והוא נרטע ממכם [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=OmerFake;860183][COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה מוציא מהפוקדור את הנחש שלך והוא משתמש במכת ברק אשר מרחיקה את האנטר והוא נרטע ממכם [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
להירטע זה לא מספיק!
מכת ברק! עד שהוא בורח או עד שהוא מתעלף מה שיגיע קודם!
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[/COLOR][COLOR=Red]**[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]אם אתה מגיב לי ככה כך אני יגיב לך[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]------------------------------------------
ההאנטר נעלם מה תעשה?
[/COLOR]
כינוי בפורום:Spamer Girl
פוקימון התחלתי:דרטיני
גיל(10-14):12
אופי:נחמדה וחמודה
רקע:בר היא יתומה ,היא לא אוהבת לדבר על זה
החיים שלה קשים,עד שיום אחד הפרופסור מצא אותה בשדות משחקת עם דרטיני ,
וגידל אותה כבת שלו.
תמונה: אין לי כוח ..שיער חום עיינים ירוקות
כסף:.7000 ין
פוקימונים:דרטיני
תגי מכון+סרטים:X
ציוד:X
בקשות:אה...אני יודעת !לתפוס טאסטוג'ה!XD
[quote=Spamer Girl;860521]כינוי בפורום:Spamer Girl
פוקימון התחלתי:דרטיני
אופי:נחמדה וחמודה
רקע:בר היא יתומה ,היא לא אוהבת לדבר על זה
החיים שלה קשים,עד שיום אחד הפרופסור מצא אותה בשדות משחקת עם דרטיני ,
וגידל אותה כבת שלו.
תמונה: אין לי כוח ..שיער חום עיינים ירוקות
כסף:.7000 ין
פוקימונים:דרטיני
תגי מכון+סרטים:X
ציוד:X
בקשות:אה...אני יודעת !לתפוס טאסטוג'ה!XD[/quote]
הרקע לא טוב בגלל שני סיבות
הוא פחות משורה וחצי
היא עוד לא מקבלת את דרטיני אלה אחר כך תקבל אותו כמאובן
[QUOTE=OmerFake;860528]הרקע לא טוב בגלל שני סיבות
הוא פחות משורה וחצי
היא עוד לא מקבלת את דרטיני אלה אחר כך תקבל אותו כמאובן[/QUOTE]
תיתן לי להירשם מחר ,אני אגיב יותר טוב
[quote=OmerFake;859956][COLOR=mediumturquoise]
[/COLOR][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"זהו זה" רורד אומר ואתה רואה שכנף האש פוגעת וטריקו מתעלף רורד מחזיר את טריקו לפוקדור ומגיש לך את תג הנבט[/COLOR]
[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/6144/85569525.png[/IMG]
[COLOR=purple]אתה מחזיר את הו-או לפוקדור ופתאום אתה רואה איש נכנס עם דארקרי סגול זוהר למכון ואומר לכולם "הרימו ידיים!"[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מרים ידיים ישר ושואל אותו:"היי! מה אתה רוצה?"
אני מוציא לאט לאט את הפוכדור של הואו ומחכה לתזמון המושלם
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"אני יכול ליקרא את המחשבות שלך ילד אל תנסה לטעטעה בי" פתאום אומר נדחף ואומר:"ואם אני לא רוצה לערים ידיים?" עומר מוריד את הידיים ואומר:"תתמודד עם זה" עומר אומר וזורק פוקדור זהוב מימנו יוצאת קרזיליה גדולה אשר מצליחה לעלף את דארקרי [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;860622][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני יכול ליקרא את המחשבות שלך ילד אל תנסה לטעטעה בי" פתאום אומר נדחף ואומר:"ואם אני לא רוצה לערים ידיים?" עומר מוריד את הידיים ואומר:"תתמודד עם זה" עומר אומר וזורק פוקדור זהוב מימנו יוצאת קרזיליה גדולה אשר מצליחה לעלף את דארקרי [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"חחח מגניב!" אגיד בחיוך
"הו-או קדימה צא! עכשיו תורך! תשתמש בכנף אש על הבחור הזה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור של הואו לאוויר
"תכנס בו!"
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
*מי שעוזר באוכל ומתכונים באחד מהדברים שפרסמתי (סיקור מסעדות.אתגר הווינר מקבל הפתעה מימני
"לא!" עומר צועק בכעס שפתאום אתה רואה שדארקרי ספג את האש מהכנף של הו או וקם שוב ופתאום הוא משתמש בהיפנוזה ואתם נרדמים דאקרי הישתמש עלייכם בשיוט.
אתה קם שאתה בתוך מבוך עם עומר ואתם שומעים את קולות הפוקימונים שלכם מהעבר האחר
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;860654][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]*מי שעוזר באוכל ומתכונים באחד מהדברים שפרסמתי (סיקור מסעדות.אתגר הווינר מקבל הפתעה מימני[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא!" עומר צועק בכעס שפתאום אתה רואה שדארקרי ספג את האש מהכנף של הו או וקם שוב ופתאום הוא משתמש בהיפנוזה ואתם נרדמים דאקרי הישתמש עלייכם בשיוט.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה קם שאתה בתוך מבוך עם עומר ואתם שומעים את קולות הפוקימונים שלכם מהעבר האחר[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"איפה אנחנו עומר?" אגיד בלחץ
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=Purple]פעם הבאה להשקיע קצת יותר.. פעם ריאשונה נוותר לך[/COLOR]
[COLOR=Purple]-------------------------------------
"אנחנו במבוך של דארקרי בא אחריי" עומר אומר לך והולך לכיוון מזרח עד שאתם מגיעים למבוי סצום עומר ממלמל:"גירלאדגיה" ואתה רואה שיש שרשרת על הצוואר של עומר שעד עכשיו לא שמתה לב אלייה אשר זוהרת באור אדום אתה נמצא מחוץ למבוך אך עומר לא ליעדך והפוקימונים שלו איתך עומר נישאר במבוך
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[quote=OmerFake;860671][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]פעם הבאה להשקיע קצת יותר.. פעם ריאשונה נוותר לך[/COLOR]
[COLOR=purple]-------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"אנחנו במבוך של דארקרי בא אחריי" עומר אומר לך והולך לכיוון מזרח עד שאתם מגיעים למבוי סצום עומר ממלמל:"גירלאדגיה" ואתה רואה שיש שרשרת על הצוואר של עומר שעד עכשיו לא שמתה לב אלייה אשר זוהרת באור אדום אתה נמצא מחוץ למבוך אך עומר לא ליעדך והפוקימונים שלו איתך עומר נישאר במבוך[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"עומר! עומר!" אצעק
'מה אני יעשה עכשיו? אני חושב שכדאי לחפש ת'יציאה' אחשוב
'אולי קריסליה יכולה לעזור לי...'
"קריסליה צאי החוצה! את יכולה אולי לפתוח שער שיוציא אותנו מפה?" אשאל בחיוך
אתה צועק אך ללא שום תועלת עומר כבר לא איתכם באותו מימד קרסליה מושיטה לך נוצה אשר את מעיף אותה ופתאום מופיע מולכם שער אתה נכנס לבתוכו ואתה בתוך מקדש ענק עם מלא כתבי חרטומים וציורים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;860700][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה צועק אך ללא שום תועלת עומר כבר לא איתכם באותו מימד קרסליה מושיטה לך נוצה אשר את מעיף אותה ופתאום מופיע מולכם שער אתה נכנס לבתוכו ואתה בתוך מקדש ענק עם מלא כתבי חרטומים וציורים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'מה אלה הציורים האלה' אחשוב בלחץ
"מישהו יכול לעזור לי אולי?" אצעק כדי לקוות שמישהו ישמע
'מה אני יכול לעשות עכשיו? רק נס יציל אותו'
"אדם בבקשה תתקדם לעבר אמצע ההיכל" תשמע קול גברי שאומר לך ואז שאתה מתקרב אתה רואה סלבי ומיו משחקים ביחד ופתאום הקרסליה של עומר גדלה עד שהופכת להיות גבוהה עד גובה התיקרה והיא מרחפת לה באוויר בנחת הקול אומר לך:"אני הוא קוסורוס מלך האגדיים,אני מבקש בבקשה שתספר לי את כל הסיפור שקרה לך עם עומר".[/COLOR]
[quote=OmerFake;860727][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אדם בבקשה תתקדם לעבר אמצע ההיכל" תשמע קול גברי שאומר לך ואז שאתה מתקרב אתה רואה סלבי ומיו משחקים ביחד ופתאום הקרסליה של עומר גדלה עד שהופכת להיות גבוהה עד גובה התיקרה והיא מרחפת לה באוויר בנחת הקול אומר לך:"אני הוא קוסורוס מלך האגדיים,אני מבקש בבקשה שתספר לי את כל הסיפור שקרה לך עם עומר".[/COLOR][/quote]
"אהה בסדר..אני פגשתי את עומר בתחילת המסע שלי והלטנו לצאת למסע ביחד,כהגענו לרוארק האיש שצריך היה לתת לי את הפוקימון הראשון שלי עומר נתן לי פוקימון מיוחד (אגיד ואשלוף את הפוכדור מהכיס ויסתכל עליו),אני בחיים לא ראיתי פוקימון כזה,וגם אחרי כמה זמן אני ועומר נלחמנו בקרב הראשון שלנו והוא הוציא גם פוקימון מוזר כמו זה שהוא הביא לי ו....גם כשהיינו במכון העשב עומר אמר לי לא להלחם עם הפוקימון שהוא נתן לי כאילו הוא מנסה להסתיר אותו או משהו כזה...וגם מנהיג המון התייחס אליו בכבוד כאילו הוא איזה בחור חשוב, ועכשיו כשהגענו לפה הוא מלמל מן מילה מוזרה של שילוב בן גירטיה לדיאלגה,משהו מוזר ואז השרשרת שעל צווארו זהרה באוד אדום מוזר,ואח"כ הוא נעלם והגעתי לפה...אני חושב שעומר מנסה לעשות משהו אני חושב שהוא מייצר זן חדש של פוקימונים" אגיד
"אני יציג את עצמי בפנייך אני העוזר של הפוקימון האולטימטיבי אבל רובכם קוראים לי,גירטינה" הקול אומר לך ופתאום מולך עומד גירטינה ענקי שאומר לך:"אנחנו מצטערים אך נצטרך להעלים את עומר,זאת אומרת למחוק אותו מהמציאות וכך גם אתה לא תגיד לפה אלה תיהיה המקום לפני שהכרתה אותו בסדר?" גיראטינה אומר לך:"עומר עבר על החוק האסור שלנו אם אתה לא יודע עומר הוא מנהיג הליגה,אך הוא לא כמונו,הוא מהעתיד"[/COLOR]
[quote=OmerFake;860778][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני יציג את עצמי בפנייך אני העוזר של הפוקימון האולטימטיבי אבל רובכם קוראים לי,גירטינה" הקול אומר לך ופתאום מולך עומד גירטינה ענקי שאומר לך:"אנחנו מצטערים אך נצטרך להעלים את עומר,זאת אומרת למחוק אותו מהמציאות וכך גם אתה לא תגיד לפה אלה תיהיה המקום לפני שהכרתה אותו בסדר?" גיראטינה אומר לך:"עומר עבר על החוק האסור שלנו אם אתה לא יודע עומר הוא מנהיג הליגה,אך הוא לא כמונו,הוא מהעתיד"[/COLOR][/quote]
"אז מה כל כך רע בזה? ומה החוק האסור הזה?" אגיד
"ורק רגע קח את זה..אני לא רוצה את הפוקימון הזה" אגיד לגירטינה ואתן לו את הפוקימון שעומר נתן לי
[QUOTE=OmerFake;860517][COLOR=MediumTurquoise]Safta[/COLOR][COLOR=Red]**[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]אם אתה מגיב לי ככה כך אני יגיב לך[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]------------------------------------------
ההאנטר נעלם מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני בודק מה קורה עם האחות ג'וי.
ומבקש עזרה מהאנשים בחוץ אם יש אנשים בחוץ.
ואז אני מחזיר את התולעת לפוכדור.
"אנחנו מחזירים אותך הבייתה בבקשה תשכח כל מה שקרה פה" גירטינה אומר ובהבזק של שנייה אתה מוצא את עצמך במכו ןאיפה שנכנסתה למבוך רק שעומר והאיש עם הדארקרי לא שם,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
Safta[COLOR=MediumTurquoise]
"בבקשה עזרה" אתה צועק ואיזה איש בא ושואל אותך "מה קרה ילד?" אתה מספר לו מה קרה ואז הוא אומר לך:"היה בה האנטר הזה משהו שונה משאר ההאנטרים[/COLOR]
[quote=OmerFake;860815][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אנחנו מחזירים אותך הבייתה בבקשה תשכח כל מה שקרה פה" גירטינה אומר ובהבזק של שנייה אתה מוצא את עצמך במכו ןאיפה שנכנסתה למבוך רק שעומר והאיש עם הדארקרי לא שם,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"היי חזרתי" אגיד בשמחה
"היי אתה מנהיג המכון לא? תגיד כבר נילחמנו?" אשאל בחיוך
[QUOTE=OmerFake;860815][COLOR=Purple]GeneralAdam
"אנחנו מחזירים אותך הבייתה בבקשה תשכח כל מה שקרה פה" גירטינה אומר ובהבזק של שנייה אתה מוצא את עצמך במכו ןאיפה שנכנסתה למבוך רק שעומר והאיש עם הדארקרי לא שם,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
Safta[COLOR=MediumTurquoise]
"בבקשה עזרה" אתה צועק ואיזה איש בא ושואל אותך "מה קרה ילד?" אתה מספר לו מה קרה ואז הוא אומר לך:"היה בה האנטר הזה משהו שונה משאר ההאנטרים[/COLOR][/QUOTE]
ככה אתה רוצה?!
אין בעיה אני מוציא את התולעת שוב (כי לשילדון אין מתקפה שפוגעת בו)
וקורא לו לעשות מכת ברק על ההאנטר.
בינתיים אני מבקש מהאיש ששאל אותי מה קרה להיכנס לחדר שג'וי נמצאת בו.
"אכן נלחמנו וניצחתה אבל איפה מנהיג הליגה? הוא היה פה איתך לא?" רורד ישאל בתמיהה ואז אתה מסתכל בכיס ורואה שהפוקדור של הפוקימון של עומר עדיין אצלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;860850][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אכן נלחמנו וניצחתה אבל איפה מנהיג הליגה? הוא היה פה איתך לא?" רורד ישאל בתמיהה ואז אתה מסתכל בכיס ורואה שהפוקדור של הפוקימון של עומר עדיין אצלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'טוב כנראה שזו תיהיה המזכרת שלי ממנו' אגיד בחיוך ואצא מהמכון ואמשיך בדרכי
"להתראות רורד היה קרב מעולה" אגיד בזמן שאני יוצא מהמכון
ברגע שאתה יוצא מהמכון אתה רואה איש חסון מולך אתה מסתכל על פניו ורואה שזה עומר! הוא אומר לך:"יצאתי מהמבוך זה לא היה כזה קשה מה איתך?" הוא מחייך ושואל:"אם יש לך שאלות זה לא הזמן צריך לצאת לדרך קדימה"[/COLOR]
[quote=OmerFake;860874][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]ברגע שאתה יוצא מהמכון אתה רואה איש חסון מולך אתה מסתכל על פניו ורואה שזה עומר! הוא אומר לך:"יצאתי מהמבוך זה לא היה כזה קשה מה איתך?" הוא מחייך ושואל:"אם יש לך שאלות זה לא הזמן צריך לצאת לדרך קדימה"[/COLOR][/quote]
"מה זה אין זמן? אני לא עובד אצלך..איך יצאת משם? ואיך באמת מהעתיד?" אשאל אותו בסקרנות
"גירטינה סיפר לי הכול עליך עכשיו שפוך,דבר" אגיד בכעס
[COLOR=Purple]generalAdam
"ואתה מאמין לאל השאול במקום לי?,חוצפן" עומר אומר לך בצחוק וממשיך לדרך 2 בעודו מסדר את התיק ואתה מסתכל עליו ומחפש דברים שקשורי םלעתיד[/COLOR]
[quote=OmerFake;860889][COLOR=purple]generalAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"ואתה מאמין לאל השאול במקום לי?,חוצפן" עומר אומר לך בצחוק וממשיך לדרך 2 בעודו מסדר את התיק ואתה מסתכל עליו ומחפש דברים שקשורי םלעתיד[/COLOR][/quote]
"היי עצור! תגיד לי מה זו השרשרת הזאת שאתה עונד? היא לא הייתה עליך שנפגשנו?" אשאל אותו
"תשתוק ותבוא אם אתה רוצה תשובות תקבל אותם בעיר מה-סאן( זו עיר השנייה)" עומר אומר בכעסב ויוצא לדרך ואז אומר:"זו החלטה שלך אם לבא או לא" עומר מוציא את ליפאון שלו ומתחיל ללכן יחד איתה בשביל[/COLOR]
[quote=OmerFake;860909][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"תשתוק ותבוא אם אתה רוצה תשובות תקבל אותם בעיר מה-סאן( זו עיר השנייה)" עומר אומר בכעסב ויוצא לדרך ואז אומר:"זו החלטה שלך אם לבא או לא" עומר מוציא את ליפאון שלו ומתחיל ללכן יחד איתה בשביל[/COLOR][/quote]
'אני בכל מקרה צריך ללכת לשם אז אני חושב שאני ילך איתו' אחשוב
"טוב חכה אני בא" אגיד ואתחיל ללכת עם עומר
כינוי בפורום:nehorai308(אתה יכול לקרוא לי יוסי)
פוקימון התחלתי:קרינדוס
אופי:קשוח,מתבודד,עצבני,מתוחכם
רקע: ליוסי היה אח גדול ממנו בשלוש שנים אחיו אהב מאוד פוקימונים וכך התחיל גם יוסי לאהוב מאוד פוקימונים הוא תמיד עזר לאחיו לטפל בפוקימונים שלו ומאוד אהב פוקימוני דרקון בעיקר את פאלקיה הוא הבטיח לעצמו שיום אחד הוא אפילו יתעלה על אחיו ויהיה מאמן חזק ממנו
תמונה: (ספרייט):[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/9778/18299301.png[/IMG]
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: (כל בקשה תתקבל בברכה).אפשר ללכוד זורואה
[quote=nehorai308;861418]כינוי בפורום:nehorai308(אתה יכול לקרוא לי יוסי)
פוקימון התחלתי:קרינדוס
אופי:קשוח,מתבודד,עצבני,מתוחכם
רקע: ליוסי היה אח גדול ממנו בשלוש שנים אחיו אהב מאוד פוקימונים וכך התחיל גם יוסי לאהוב מאוד פוקימונים הוא תמיד עזר לאחיו לטפל בפוקימונים שלו ומאוד אהב פוקימוני דרקון בעיקר את פאלקיה הוא הבטיח לעצמו שיום אחד הוא אפילו יתעלה על אחיו ויהיה מאמן חזק ממנו
תמונה: (ספרייט):[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/9778/18299301.png[/IMG]
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: (כל בקשה תתקבל בברכה).תגיד המשחק אם הדור החמישי?[/quote]
רשום ואכן המשחק עם הדור החמישי וגם עם הפייקים שלי :) אני ייתן לך התחלה עוד מעט
טוב תודה
נ"ב ערכתי את הבקשות שלי
"בא כבר" עומר אומר לך ואז אומר"קח את זה ותלביש את זה על הפוקימו ן שנתתי לך" אתה מוציא את הפוקימון שעומר נתן לך ואתה מלביש אותו בחגורה ואתה רואה אותו שמח מאי פעם[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
אתה קם בבוקר לצלילי הרדיו ושם לב שיש מכתב על השידה שלך אתה מרים אותו ובתוכו רשום "היי אח קטן,זה אני,אחיך הגדול, ביקשתי מרורק שיביא לך את הפוקימון הריאשון שלך בשביל המסע אז תצא עד 12:00 תיהיה באיזור החפירות" אתה רואה שהשעה 11:56[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;861434][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"בא כבר" עומר אומר לך ואז אומר"קח את זה ותלביש את זה על הפוקימו ן שנתתי לך" אתה מוציא את הפוקימון שעומר נתן לך ואתה מלביש אותו בחגורה ואתה רואה אותו שמח מאי פעם[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אה..זו חגורת שמחה נכון?!...תודה רבה" אגיד בחיוך לעומר
"איזה מכון הוא הבא בתור?" אשאל אותו
[QUOTE]
nehorai308
אתה קם בבוקר לצלילי הרדיו ושם לב שיש מכתב על השידה שלך אתה מרים אותו ובתוכו רשום "היי אח קטן,זה אני,אחיך הגדול, ביקשתי מרורק שיביא לך את הפוקימון הריאשון שלך בשביל המסע אז תצא עד 12:00 תיהיה באיזור החפירות" אתה רואה שהשעה 11:56 מה תעשה?[/QUOTE]
אני מתלבש הכי מהר שנאי יכול שם נעלי ספורט ורץ הכי מהר שאני יכול לאזור החפירות
[COLOR=Indigo]GeneralAdam
זאת לא חגורת שמחה אלה חגורה אדומה,החפץ אשר מפתח אותו,אבל קודם הוא צריך לנצח בקרב מתי שהוא לבוש בה דר ךאגב הוא יכול להישתמש באגוף מאך עכשיו" עומר אומר לך בחיוך ומוציא את ליפאון ואומר לה:"תקשיבי אני צריך שתלכי למקום שמצאתי אותך ותביאי איווי תינוק,אח שלך בסדר?" עומר מחייך אלייה והיא יוצאת לדרך [B]מה תעשה?
[/COLOR][/B][COLOR=DarkGreen]אתה יוצא מהבית ואתה מגיע לאיזור החפירות אתה רואה את רורק מחכה לך ואז אומר לך:"אז זה אתה יוסי,נכון? אני רורק הכרתי את אח שלך היינו חברים טובים טוב הינה המאובן שים אותו במכונה ותחכה חמש דקות [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/COLOR]
[QUOTE]
nehorai308
אתה יוצא מהבית ואתה מגיע לאיזור החפירות אתה רואה את רורק מחכה לך ואז אומר לך:"אז זה אתה יוסי,נכון? אני רורק הכרתי את אח שלך היינו חברים טובים טוב הינה המאובן שים אותו במכונה ותחכה חמש דקות מה תעשה?[/QUOTE]
תודה אומר לו ואניח את המאובן בזהירות שלא יפול במכונה ואמתין חמש דקות
אני מבקש שתשקיע קצת יותר בתגובות שלך :um_face:
-------------------
אתה מחכה חמש דקות ודינג,דונג המכונה נפתחת ואתה מוצא בפנים פוקדור אתה לוקח אותו ורורק אומר לך:"בהצלחה במסע" אתה יוצא לדרך אחד ואתה רואה מעלייך עף ארטיקונו [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]