-
יובל:
חחח אני לא ממש הבנתי את מה שכתבת..... בבקשה תכתוב יותר ברור ואל תדאג, מעכשיו אני יכתוב מושקע;)
רון:
מרשטמפ מרים את ראשו כדי לטעון את הירי בוץ וכך לא "ראה" את מתרפת הראייה. טריקו מכין את הקליע זרעים, הפה שלו ניהיה ירוק..... אבל מרשטאמפ הספיק יותר מהר! הוא מוריד את הראש ובאותו זמן פותח את הפה מול טריקו ועשרות כדורי בוץ יוצאים מפיו של מרשטאמפ. טריקו לא יכול יותר להילחם.
את מי תוציא??
שחר:
"נראה לי אני יקח את זיגזגון!" הוא אומר בלהט. "צא טורצ'יק!" הוא צועק וזורק את הפוכדור של טורצ'יק לשמיים. טורצ'יק מוכן לקרב. "עכשיו בלימה!" טורצ'יק רץ במהירות לעבר זיגזגון שלא מבחין בו. טורצ'יק ממשיך לרוז ופוגע בזיגזגון! זיגזגון משתמש בנשיכה וטורצ'יק חוזר לעידן בפחד ומראה לו את כנפו הימנית.
"אוף אני כישלון, אפילו זיגזגון אני לא יכול לתפוס" הוא אומר בעצב.
מה תעשה?
דניס:
סוף סוף!!!:)
~~~~~~~~~~~
"מדקיפ!" מדקיפ אומר ומהנהן עם ראשו. טריקו עוצר, עומד, מרכין את הראש, עוצם עיניים, לוקח ענף שם בפה ומתחיל להזיז את רגלו השמאלית.
אתה מרגיש משהו מדגדג בכיס, ופתאום סייטר יוצא מן הפוכדור. הוא ניסה להראות לך משהו על זרועו ואתה רואה שם מעיל מתכת! (אם אתה לא יודע מה זה תגיד).
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;888008]רון:
מרשטמפ מרים את ראשו כדי לטעון את הירי בוץ וכך לא "ראה" את מתרפת הראייה. טריקו מכין את הקליע זרעים, הפה שלו ניהיה ירוק..... אבל מרשטאמפ הספיק יותר מהר! הוא מוריד את הראש ובאותו זמן פותח את הפה מול טריקו ועשרות כדורי בוץ יוצאים מפיו של מרשטאמפ. טריקו לא יכול יותר להילחם.
את מי תוציא??
[/QUOTE]
אני יחזיר את טריקו ויגיד:"קרב יפה טריקו"
ואז אני יוציא את פוצ'יאנה ואני יגיד:"שיט,אתה חזק...
פוצ'יאנה מכת חול ואחר-כך נשיכה ותנסה להעיף אותו לשמים"אני אומר בכעס.
-
[QUOTE=buizel שולט;888008]יובל:
חחח אני לא ממש הבנתי את מה שכתבת..... בבקשה תכתוב יותר ברור ואל תדאג, מעכשיו אני יכתוב מושקע;)
רון:
את מי תוציא??
שחר:
"נראה לי אני יקח את זיגזגון!" הוא אומר בלהט. "צא טורצ'יק!" הוא צועק וזורק את הפוכדור של טורצ'יק לשמיים. טורצ'יק מוכן לקרב. "עכשיו בלימה!" טורצ'יק רץ במהירות לעבר זיגזגון שלא מבחין בו. טורצ'יק ממשיך לרוז ופוגע בזיגזגון! זיגזגון משתמש בנשיכה וטורצ'יק חוזר לעידן בפחד ומראה לו את כנפו הימנית.
מה תעשה?
דניס:
~~~~~~~~~~~
"מדקיפ!" מדקיפ אומר ומהנהן עם ראשו. טריקו עוצר, עומד, מרכין את הראש, עוצם עיניים, לוקח ענף שם בפה ומתחיל להזיז את רגלו השמאלית.
אתה מרגיש משהו מדגדג בכיס, ופתאום סייטר יוצא מן הפוכדור. הוא ניסה להראות לך משהו על זרועו ואתה רואה שם מעיל מתכת! (אם אתה לא יודע מה זה תגיד).
מה תעשה?[/QUOTE]
"זורואה מהר תשתמש עליו בקרן על" אני אומר בלחץ וזורק בטעות עליו את הפוקדור של זוארה "שיט!!!!!"
--------------------------
אחי אמרתי שזרקתי בטעות את המסטאר בול מרוב לחץ שזה אורסרינג
-
רון:
ניר שומע את מה שאמרת והוא מנסה כמה שיותר לא להראות שהוא נעלב.
"אקדדדד...ח מיייים" ניר אומר בקול יותר רועד על סף בכי. "מרשטאמפ משתמש באקדח מים ובחול הופך לבוץ ונופל על הריצפה. פוצ'יאנה מתקרב בנשיכה אבל הוא מתחיל להחליק על בוץ! "עכשיו סטירת בוץ" ניר אומר בקול שקט ומרשטמפ וכסה את ידו בבוץ ומתקרב לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה???
יובל:
אתה זורק את הפוכדור ולא קורה כלום. "אורסרינג עזוב אותם, לוגיה עף בכיוון הזה!" אתה שומע קול עמוק ומהשיחים יוצא [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] הוא מסתכל על האורסרינג הזוהר שלך המום. "טוב אורסרינג אין לנו זמן קדימה!" הוא אומר בכעס וממשיך לרוץ. כשהוא עבר לידך נפל על הריצפה כרטיס.
מה תעשה? *זורואה חזר לעצמו ויש לך אורסרינג בשינוי*
-
[quote=buizel שולט;888008]
שחר:
מה תעשה?
[/quote]
" לא נורא עידן! זה רק הקרב הראשון שלך! " אני מתקרב ומנחם אותו.
" אני בטוח שעוד תתן הופעה שאין כמוה " אני מחייך נותן לו דחיפה קטנה מהקטף
-
[QUOTE=buizel שולט;888299]רון:
ניר שומע את מה שאמרת והוא מנסה כמה שיותר לא להראות שהוא נעלב.
"אקדדדד...ח מיייים" ניר אומר בקול יותר רועד על סף בכי. "מרשטאמפ משתמש באקדח מים ובחול הופך לבוץ ונופל על הריצפה. פוצ'יאנה מתקרב בנשיכה אבל הוא מתחיל להחליק על בוץ! "עכשיו סטירת בוץ" ניר אומר בקול שקט ומרשטמפ וכסה את ידו בבוץ ומתקרב לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה???
[/QUOTE]
אני יגיד לפוצ'יאנה:"פוצ'יאנה תנסה להתיז אל מרשטאמפ את הבוץ שנוצר ואז דחיפה"
-
[QUOTE=buizel שולט;888299]יובל:
אתה זורק את הפוכדור ולא קורה כלום. "אורסרינג עזוב אותם, לוגיה עף בכיוון הזה!" אתה שומע קול עמוק ומהשיחים יוצא [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] הוא מסתכל על האורסרינג הזוהר שלך המום. "טוב אורסרינג אין לנו זמן קדימה!" הוא אומר בכעס וממשיך לרוץ. כשהוא עבר לידך נפל על הריצפה כרטיס.
מה תעשה? *זורואה חזר לעצמו ויש לך אורסרינג בשינוי*[/QUOTE]
תוסיף מתקפות
--------
אני מרים את הכרטיס ומתחיל לקרא...
-
יובל:
אתה מרים את הכרטיס ורואה לוגו שרשום עליו "ציידי הפוקימונים". מתחת יש כתובת ובצד יש תמונה של פוקימון.
אתה מביט בו ושם לב שזה אותו הפוקימון שראית כשהלכת למעבדה של הפרופ'.
לאן תמשיך?
לכל השאר אני יכתוב אולי מחר, אני פשוט הייתי חייב לו.....
-
[QUOTE=buizel שולט;888643]יובל:
אתה מרים את הכרטיס ורואה לוגו שרשום עליו "ציידי הפוקימונים". מתחת יש כתובת ובצד יש תמונה של פוקימון.
אתה מביט בו ושם לב שזה אותו הפוקימון שראית כשהלכת למעבדה של הפרופ'.
לאן תמשיך?
לכל השאר אני יכתוב אולי מחר, אני פשוט הייתי חייב לו.....[/QUOTE]
אני ילך לעיר הקרובה וילך לשוטרת ג'ני שם ויגיד לה "מצאתי את זה אצל איזה איש שפגשתי בדרך. "אני אומר לה בהתנשפות "זה כרטיס של צייד פוקימונים!"
-
יובל:
"סוף סוף" היא אומרת בביטחון. "סמל רף, יש לנו את זה" היא מדברת לתוך מיקרופון זעיר. "מה קרה?" אתה שואל. "אנחנו לא ידענו מה המשימה הבאה שלהם וסוף סוף גילינו!" היא אומרת. "תשיגו לי את אש!" היא אומרת בלחץ למקרופון גדול יותר מן הראשון. היא מסיימת להתעסק שם במשהו ויוצאת מן הדלפק שלה ומסתכלת על זורואה בבהלה. "מה זה הפוקימון הזה"? היא שואלת בקול מוזר.
מה תענה??
שחר:
טורצ'יק מסתכל על עידן שבוכה ומקשיב למה שאתה אומר ופתאום הוא התחיל לזהור! הזוהר הפך להיות בצבע אדום והכל התרכז במקור של טורצ'יק ונעלם. "טורצ'י מה קרה לך?" עידן שואל בבהלה. שנייה אחרי ששאל מיליוני כדורי אש קטנים יצאו מהפה של טורצ'יק לעבר זיגזגון. "כל הכבוד טורצ'יק, אני חושב שזה גחלת" עידן אומר בשמחה. הגחלת פוגת בזיגזגון והוא עף אחורה. זיגזגון קם ומשתמש בדחיפה. "תחמוק ואז גחלתֱ!" עידן אומר בנחישות. זה מה שקורה וזיגזגון מתעלף. עידן זורק את הפוכדור על זיגזגון ותופס אותו!
מה תעשה?
רון:
פוצ'יאנה זורק בוץ על מרשטמפ וזה מכסה לו את העיניים. פוצ'יאנה משתמש בדחיפה ומרשטמפ מתעלף.
"מרשטאמפ לא יכול יותר להילחם" השופט מכריז. "תתת,,,וודה מרשטאמפ" ניר אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"צא זיגזגון!" הוא ומר וזורק את הפוכדור וממנו יוצא זיגזגון.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;889179]רון:
פוצ'יאנה זורק בוץ על מרשטמפ וזה מכסה לו את העיניים. פוצ'יאנה משתמש בדחיפה ומרשטמפ מתעלף.
"מרשטאמפ לא יכול יותר להילחם" השופט מכריז. "תתת,,,וודה מרשטאמפ" ניר אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"צא זיגזגון!" הוא ומר וזורק את הפוכדור וממנו יוצא זיגזגון.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לפוצ'יאנה:"תודה ותעשה מכת חול ואז נשיכה על זיגזגון"
-
[quote][quote]יובל:
"סוף סוף" היא אומרת בביטחון. "סמל רף, יש לנו את זה" היא מדברת לתוך מיקרופון זעיר. "מה קרה?" אתה שואל. "אנחנו לא ידענו מה המשימה הבאה שלהם וסוף סוף גילינו!" היא אומרת. "תשיגו לי את אש!" היא אומרת בלחץ למקרופון גדול יותר מן הראשון. היא מסיימת להתעסק שם במשהו ויוצאת מן הדלפק שלה ומסתכלת על זורואה בבהלה. "מה זה הפוקימון הזה"? היא שואלת בקול מוזר.
מה תענה??[/quote][/quote]
"אה... זה הפוקימון שלי קוראים לו זורואה... הפרופסור לא יודע עליו כלום.... מי זה אש הזה??"
-
[quote=buizel שולט;888008]דניס:
~~~~~~~~~~~
מה תעשה?[/quote]
"אתה רוצה שאני אמצא את המאמן שלך ואביא אותך אליו או להשאר איתי?" אני שואל ופונה בחיוך אל סייטר בעודי לוקח את המעיל "אני אשתמש בזה כשתהיה מוכן להתפתח"
-
סליחה שלא הגבתי אתמול פשוט לא הייתי כל היום בבית....
רון:
פוצ'יאנה לא נפגע מעיניים..... למרשטמפ היה בוץ בעיניים..... תתקן!
ג'ון:
"זורואה? מעניין מאוד" היא אמרה והוציאה את הפוקידע הכללי של תחנת המשטרה. הפוקידע לא זיהה שום פוקימון.
"מעניין למה זה לא מזהה אותו" היא אומרת. "בקשר לאש, הוא הבן אדם היחיד העולם שראה את ההתחרשות עם 3 הציפורים ולוגיה" היא מדברת כאילו היא מספרת סיפור מתח.
מה תעשה עכשיו?
דניס:
" מדקים! מדקיפ!" הוא אומר ועושה פרצוף דמוי עצוב. לפתע נשמע קול חזק, אתה, סייטר, מדקיפ וטריקו מסתובבים בבהלה ורואים ענן גדול של עשן בצה השני של היער.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;893884]רון:
תיקנתי...
-
[QUOTE=buizel שולט;893884]סליחה שלא הגבתי אתמול פשוט לא הייתי כל היום בבית....
רון:
ג'ון:
"זורואה? מעניין מאוד" היא אמרה והוציאה את הפוקידע הכללי של תחנת המשטרה. הפוקידע לא זיהה שום פוקימון.
"מעניין למה זה לא מזהה אותו" היא אומרת. "בקשר לאש, הוא הבן אדם היחיד העולם שראה את ההתחרשות עם 3 הציפורים ולוגיה" היא מדברת כאילו היא מספרת סיפור מתח.
מה תעשה עכשיו?
דניס:
" מדקים! מדקיפ!" הוא אומר ועושה פרצוף דמוי עצוב. לפתע נשמע קול חזק, אתה, סייטר, מדקיפ וטריקו מסתובבים בבהלה ורואים ענן גדול של עשן בצה השני של היער.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוקי... אני יוכל לעזור לו במשהו אולי...?"
-
[quote=buizel שולט;893884]
דניס:
מה תעשה?[/quote]
ארוץ לראות ממה העשן הזה
-
תמונה: [IMG]http://i53.tinypic.com/5umkqv.png[/IMG]
שם בפורום: Dark killer
שם השחקן: ג'ק
אופי: אמיץ,חברותי,רגשן.
רקע: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
את הוריו הביולגים.
ציוד:לא רושמים כאן כלום
פוקימונים: לא רושמים כאן כלום.
חברים:רוצים/לא רוצים. רוצים :D
פוקימון התחלתי:
טורצ'יק [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/wn2vi20ymmoj.png[/IMG]
-
[QUOTE=buizel שולט;853895][SIZE="4"][COLOR="DarkOrange"]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
אתם בדרך למעבדה של פרופסור בירץ'. אתם ממש מתרגשים כי אתם הולכים לקבל את הפוקימון הראשון שלכם
אתם מסתכלים לשמיים ורואים משהו לבן שעליו יש כתם כחול והוא טס במהירות ונעלם בעננים.
אתם מגיעים למעבדה של הפרופסור, מה תעשו?[/QUOTE]
[SIZE="4"][B] יש אישור מעידן להגיד להתחלה שמרו לי מקום [/B][/SIZE]
אגיד לפרופסור : "שלום נעים להכיר אני בר אני מוכן לצאת למסע שלי אז כפוקימון הראשון אני מבקש טריקו כי לדעתי הוא הפוקימון הכי רציני וחזק".
-
רון:
פוצ'יאנה משתמש מבכת חול וזה פוגע בזיגזגון. פצ'יאנה משתמש בדחיפה. "תת...תת..תשתמש גם בדחיפה קדימה" ניר אומר וכך קורה. השנים מתקדמים לעבר השני ופוגעים אחד בשני. פתאום המחילה יריבות בין פוצ'יאנה לזיגזגון והם לא מפסיקים להשתמש בדחיפה.
מה תעשה?
ג'ון:
"אני חושבת שלא... זאת משימה לאנשים מובחרים בלבד" היא אומר. נשמע רעש של פיצוץ בחוץ. אתם יוצאים ורואים ענן של עשן באמצע היער.
מה תעשה?
דניס:
אתה רץ, טריקו וסייטר מאחוריך. אתה מגיע ורואה ילד שנראה בערך בגילך יושב פצוע על האדמה. אתה רץ אליו ושואל אותו מה קרה. לפני שהוא מספיק לדבר אתה רואה זנב לבן עם שני "קוצים" כחולים יוצאים מן הקצה והוא נעלם בעשן. אתה מרים את הילד ולוקח אותו הרחק מן העשן ורואה קרן על יוצאת מן העשן כלפי מעלה.
מה תעשה?
ג'ק:
רשום, תגיב להתחלה.
בר:
אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
אתה בא לצאת מהמעבדה ואז נתקע בך מישהו.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;853895][SIZE="4"][COLOR="DarkOrange"]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
אתם בדרך למעבדה של פרופסור בירץ'. אתם ממש מתרגשים כי אתם הולכים לקבל את הפוקימון הראשון שלכם
אתם מסתכלים לשמיים ורואים משהו לבן שעליו יש כתם כחול והוא טס במהירות ונעלם בעננים.
אתם מגיעים למעבדה של הפרופסור, מה תעשו?[/QUOTE]
אני חושב בלב: "מעניין מה זה היה".
אני נכנס למעבדה ואומר:
"שלום פרופסור.
באתי לקבל את טורצ'יק שלי."
-
[QUOTE=buizel שולט;894309]רון:
פוצ'יאנה משתמש מבכת חול וזה פוגע בזיגזגון. פצ'יאנה משתמש בדחיפה. "תת...תת..תשתמש גם בדחיפה קדימה" ניר אומר וכך קורה. השנים מתקדמים לעבר השני ופוגעים אחד בשני. פתאום המחילה יריבות בין פוצ'יאנה לזיגזגון והם לא מפסיקים להשתמש בדחיפה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני יגיד לפוצ'יאנה:"תתחמק בדיוק שהוא בה אליך מכת חול ואז דחיפה בכול הכוח"אני צורח.
-
[QUOTE=buizel שולט;894309]רון:
מה תעשה?
ג'ון:
"אני חושבת שלא... זאת משימה לאנשים מובחרים בלבד" היא אומר. נשמע רעש של פיצוץ בחוץ. אתם יוצאים ורואים ענן של עשן באמצע היער.
מה תעשה?
דניס:
אתה רץ, טריקו וסייטר מאחוריך. אתה מגיע ורואה ילד שנראה בערך בגילך יושב פצוע על האדמה. אתה רץ אליו ושואל אותו מה קרה. לפני שהוא מספיק לדבר אתה רואה זנב לבן עם שני "קוצים" כחולים יוצאים מן הקצה והוא נעלם בעשן. אתה מרים את הילד ולוקח אותו הרחק מן העשן ורואה קרן על יוצאת מן העשן כלפי מעלה.
מה תעשה?
ג'ק:
רשום, תגיב להתחלה.
בר:
אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני ירוץ לשם ישר ואצעק לזורואה "קדימה!!"
-
[quote=buizel שולט;889179]
שחר:
טורצ'יק מסתכל על עידן שבוכה ומקשיב למה שאתה אומר ופתאום הוא התחיל לזהור! הזוהר הפך להיות בצבע אדום והכל התרכז במקור של טורצ'יק ונעלם. "טורצ'י מה קרה לך?" עידן שואל בבהלה. שנייה אחרי ששאל מיליוני כדורי אש קטנים יצאו מהפה של טורצ'יק לעבר זיגזגון. "כל הכבוד טורצ'יק, אני חושב שזה גחלת" עידן אומר בשמחה. הגחלת פוגת בזיגזגון והוא עף אחורה. זיגזגון קם ומשתמש בדחיפה. "תחמוק ואז גחלתֱ!" עידן אומר בנחישות. זה מה שקורה וזיגזגון מתעלף. עידן זורק את הפוכדור על זיגזגון ותופס אותו!
מה תעשה?
[/quote]
" כל הכבוד עידן אמרתי לך שאם אתה מאמי ןבמשהו אתה יכול! " אני קורא ומחייך לכיוון טורצ'יק ואומר לו גם " שיחקת אותה טורצי'ק כל הכבוד " אני מקתרב אליו ומלטף את ראשו.
" עידן אולי כדי שתכיר א תזיגזגון החמוד ואז נמשיך בדרכנו " אני שואל אותו
-
[quote=buizel שולט;894309]דניס:
מה תעשה?[/quote]
אני מנסה להתקרב בזהירות כדי לראות במה מדובר
-
ג'ק:
אתה נכנס ורואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום עם זקן קצר. הוא פונה אילך ואומר בקול חנוק "הו הקדמת ג'ק, יש לך מזל שבאת לפני כולם כי כך ישאר לך איזה פוקימון שתרצה. אני מבין שאתה רוצה טורצ'יק, בחירה מעולה!" הוא אומר ומשתעל. הפרופ' מביא לך פוקידע, את הפוכדור של טורצ'יק ועוד 5 פוכדורים ריקים. אתה פונה אל הדלת ובחוץ אתה רואה שחונה לימוזינה וממנה יוצאים 2 ילדים. "זוז מפה ילד! אנחנו הולכים לקבל את הפוקימונים הראשונים שלנו!" הם אמרו ודחפו אותך הצידה. הם נכנסו למעבדה. אתה רואה ילד אחר מכוסה בבוץ רץ ונופל.
מה תעשה??
רון:
פוצ'יאנה מסרב! הוא משתמש בדחיפה גם! הם מתנגשים אחד בשני עוד פעם ועוד..... שנייהם התעייפו. הם מתנשפים.זיגזגון צועק וגם פוצ'יאנה. שניהם ניהיו לבנים! זיגזגון מתחיל לגדול, והוא התפתח ללינון! פוצ'יאנה זוהר באור לבן, אבל זה נעלם! פוצ'יאנה ואתה לא מבינים מה קורה. "או...או...אולי הוא עוד לא מוכן" ניר אומר. אתה מתעניין. "נ...נר....נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק את הקרב" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ון:
"זורוא" הוא אומר ורץ אחריך. "ג'ון זה מסוכן תחזור" השוטרת ג'ני צועקת אבל אתה ממשיך לרוץ.היא באה אחריך ואתם רוים עשן גדול באמצא היער. לפתע עוצר ממולכם מכונית שחורה וממנה יוצא [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/wem2ozuy2qww.png[/IMG] "השוטרת ג'ני מה קרה?" הילד שואל. "אש!" היא אומרת בשימחה.
מה תעשה?
דניס:
אתה מתקרב ולפתע אתה רואה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.
מה תעשה??
שחר:
"אתה צודק" עידן אמר. "צא זיגזגון!" הוא אומר וזורק את הפוכדור לשמיים. זיגזגון יוצא ומתחיל לבכות. פוצ'יאנה רץ אליו ו"נמרח" עליו. הם שניהם בוכים. "נראה לי שהם היו חברים ממש טובים" עידן אומר. "רגע! אולי אתה תתפוס את פוצ'יאנה וכך הם יוכלו להשאר ביחד??" אתה מסתכל על שניהם בוכים ומרחם עליהם.
מה תעשה??
-
[QUOTE=buizel שולט;894876]רון:
פוצ'יאנה מסרב! הוא משתמש בדחיפה גם! הם מתנגשים אחד בשני עוד פעם ועוד..... שנייהם התעייפו. הם מתנשפים.זיגזגון צועק וגם פוצ'יאנה. שניהם ניהיו לבנים! זיגזגון מתחיל לגדול, והוא התפתח ללינון! פוצ'יאנה זוהר באור לבן, אבל זה נעלם! פוצ'יאנה ואתה לא מבינים מה קורה. "או...או...אולי הוא עוד לא מוכן" ניר אומר. אתה מתעניין. "נ...נר....נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק את הקרב" הוא אומר.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר:"ניר צריך לגמור את הקרב לפני שיקרה משהו מוזר ומחר נעשה קרב חדש טוב?"אני אומר בקול רגוע.
-
[QUOTE=buizel שולט;894876]ג'ק:
אתה נכנס ורואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום עם זקן קצר. הוא פונה אילך ואומר בקול חנוק "הו הקדמת ג'ק, יש לך מזל שבאת לפני כולם כי כך ישאר לך איזה פוקימון שתרצה. אני מבין שאתה רוצה טורצ'יק, בחירה מעולה!" הוא אומר ומשתעל. הפרופ' מביא לך פוקידע, את הפוכדור של טורצ'יק ועוד 5 פוכדורים ריקים. אתה פונה אל הדלת ובחוץ אתה רואה שחונה לימוזינה וממנה יוצאים 2 ילדים. "זוז מפה ילד! אנחנו הולכים לקבל את הפוקימונים הראשונים שלנו!" הם אמרו ודחפו אותך הצידה. הם נכנסו למעבדה. אתה רואה ילד אחר מכוסה בבוץ רץ ונופל.
מה תעשה??
רון:
מה תעשה?
ג'ון:
"זורוא" הוא אומר ורץ אחריך. "ג'ון זה מסוכן תחזור" השוטרת ג'ני צועקת אבל אתה ממשיך לרוץ.היא באה אחריך ואתם רוים עשן גדול באמצא היער. לפתע עוצר ממולכם מכונית שחורה וממנה יוצא [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/wem2ozuy2qww.png[/IMG] "השוטרת ג'ני מה קרה?" הילד שואל. "אש!" היא אומרת בשימחה.
מה תעשה?
דניס:
אתה מתקרב ולפתע אתה רואה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.
מה תעשה??
שחר:
"אתה צודק" עידן אמר. "צא זיגזגון!" הוא אומר וזורק את הפוכדור לשמיים. זיגזגון יוצא ומתחיל לבכות. פוצ'יאנה רץ אליו ו"נמרח" עליו. הם שניהם בוכים. "נראה לי שהם היו חברים ממש טובים" עידן אומר. "רגע! אולי אתה תתפוס את פוצ'יאנה וכך הם יוכלו להשאר ביחד??" אתה מסתכל על שניהם בוכים ומרחם עליהם.
מה תעשה??[/QUOTE]
"אתה אש???" אני אגיד לו "הרגע השוטרת סיפרה לי אליך... איזה פוקימונים חזקים יש לך?"
-
[QUOTE=buizel שולט;894876]ג'ק:
מה תעשה??
[/QUOTE]
" אתה בסדר?" אני ישאל ויושיט לו יד.
-
[quote=buizel שולט;894876]
שחר:
מה תעשה??[/quote]
" אני אשמח! " אני מסתכל על פוצ'יאנה ונותן לו להחליט
-
[QUOTE=buizel שולט;894309]
בר:
מה תעשה?[/QUOTE]
אצעק על במישהו שניתקע בי: "היי תגיד יש לך עניים בכלל, אתה משתמש בהם, תסתכל לאן שאתה הולך!!!"
-
[quote=buizel שולט;894876]דניס:
אתה מתקרב ולפתע אתה רואה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m42imnmtig5n.png[/IMG] על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.[/quote]
אני מריד אותו מידיי ותומך בו כדי שיעמוד "למה אתה רוצה לעמוד?"
-
רון:
"אאוו...אוקיי אם זה מה שאתה רוצה..." הוא אומר. "ליינון תשתמש בדחיפה" הוא אומר וליינון רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה?
ג'ון:
"אין זמן לזה" אש אומר ומסתכל לכיוון השריפה. "קדימה אני יתן לך טרמפ לשם" השוטרת ג'ני אמרה. אש מסתכל על זורואה. "זה זורואה נכון?" הוא שואל אותך.
מה תעשה??
ג'ק:
תופס לך ביד ונעזר בה כדי לקום. "תודה רבה לך" הוא אומר. "קוראים לי שון. אני רצתי מהר למעבדה ואז הלימוזינה של שני הסנובים האלה עברה לידי והשפריצה עליי בוץ" הוא אומר.אתם שניכם נכנסים למעבדה הוא לוקח את הפוקימון הראשון שלו ואז שני הילדים פונים אילכם "היי אתם! אנחנו רוצים להראות לכם שאתם עניים מידי ופשוטים מידי כדי לאמן אז תלחמו נגדנו!". "מה דעתך?" שון שואל. "זה יהיה רעיון מצויין, אני אוכל להיות השופט" פרופ' רואן שהקשיב לשיחה התערב.
מה תעשה??
שחר:
"פאצ'ה!" פוצ'יאנה אומר בשימחה ואתה מכניס אותו לפוכדור. *יש לך פוצ'יאנה וכל הפטרים נוספו לדף שלך*
לאן תלך מכאן?
בר:
"מצטער, אין לי זמן לדבר, אני מקווה שלא איחרתי!" הוא אומר בלחץ וממשיך להתקדם לתוך המעבדה. אתה ממשיך החוצה ואתה שומע מאחוריך קול אומר "היי אתה, עצור!" הקול הזה נשמע לך מוכר. אתה מסתובב ואתה שם לב שזה הילד שנתקעת בו. "אני מזמין אותך לקר פוקימונים!" הוא אומר. "זה רעיון מצויין" פרופ' בירץ' אומר. "אני אוכל אפילו להיות שופט.
מה תעשה?
דניס:
חחח זאת קצת שאלה מפגרת "למה אתה רוצה לעמוד"..... למה נראה לך שהוא רוצה לעמוד?!...:)
~~~~~~~~~~~~
"תודה על העזרה" הוא אומר. "מדקיפ!" מדקיפ מתחיל לרוץ לעבר הילד וקופץ עליו. "מדקיפ אתה פה!! חיפשתי אותך כל כך הרבה!!"הוא אומר בשימחה. "תודה רבה שמצאת את המדקיפ שלי. קוראים לי לי."הוא אומר.
מה תעשה??
[size="3"]וואוו יש לי כל כך הרבה לכתוב~_~[/size]
-
[quote=buizel שולט;898685]דניס:
חחח זאת קצת שאלה מפגרת "למה אתה רוצה לעמוד"..... למה נראה לך שהוא רוצה לעמוד?!...:)
~~~~~~~~~~~~
"תודה על העזרה" הוא אומר. "מדקיפ!" מדקיפ מתחיל לרוץ לעבר הילד וקופץ עליו. "מדקיפ אתה פה!! חיפשתי אותך כל כך הרבה!!"הוא אומר בשימחה. "תודה רבה שמצאת את המדקיפ שלי. קוראים לי לי."הוא אומר.
מה תעשה??
[/quote]
"נעים מאוד" אני אומר "אני דניס"
אני נפרד אל מדקיפ והול לחפש אימון לטריקו ולסייטר
-
[QUOTE=buizel שולט;898685]רון:
"אאוו...אוקיי אם זה מה שאתה רוצה..." הוא אומר. "ליינון תשתמש בדחיפה" הוא אומר וליינון רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה.
מה תעשה?
[/size][/QUOTE]
התכוונתי שלגמור עכשיו את הקרב ולהמשיך למחרת (זה המשחק)אבל לא משנה
--------------------------------------------------------------------------------------------
אני אומר:"פוצ'יאנה שהוא קרוב מכת חול ואז נשיכה בכול הכוח"אני אומר בחשש רב.
-
[quote=buizel שולט;898685]
שחר:
"פאצ'ה!" פוצ'יאנה אומר בשימחה ואתה מכניס אותו לפוכדור. *יש לך פוצ'יאנה וכל הפטרים נוספו לדף שלך*
לאן תלך מכאן?
[/quote]
אני מסתכל על הפוקדור ומחייך קלות , ואז קורא בקול " צא פ'וצי! "
אני זורק את הפוקדור ומחכה ליצאיתו של פוצ'י
-
[QUOTE=buizel שולט;898685]רון:
ג'ק:
תופס לך ביד ונעזר בה כדי לקום. "תודה רבה לך" הוא אומר. "קוראים לי שון. אני רצתי מהר למעבדה ואז הלימוזינה של שני הסנובים האלה עברה לידי והשפריצה עליי בוץ" הוא אומר.אתם שניכם נכנסים למעבדה הוא לוקח את הפוקימון הראשון שלו ואז שני הילדים פונים אילכם "היי אתם! אנחנו רוצים להראות לכם שאתם עניים מידי ופשוטים מידי כדי לאמן אז תלחמו נגדנו!". "מה דעתך?" שון שואל. "זה יהיה רעיון מצויין, אני אוכל להיות השופט" פרופ' רואן שהקשיב לשיחה התערב.
מה תעשה??
[/QUOTE]
"נשמע בסדר בשבילי" אומר
ואצעק:
"צא טורצ'יק!"
-
דניס:
מדקיפ קופץ מהידיים של לי ורץ איך ובוכה. והוא רץ אל לי ואילך בחזרה. ככה הוא רץ לפחות 5 פעמים.
"נראה לי שהוא רוצה שנישאר ביחד...." לי אומר.
מה תעשה?
רון:
לינון רץ וכשהוא קרוב אז פוצ'יאנה משתמש במכת חול אבל לינון קופץ הצידה!! עוד לפני שפוצ'יאנה מבין מה קורה לינון נושך אותו ופוצ'יאנה מתעלף. "פוצ'יאנה לא יכול יותר להילחם! לינון מנצח!" השופט מכריז. "ננ...נ..נראה לי שכדאי לגמור את הקרב הזה, לי נשארו 2 פוקימונים ולא ננ...ננ.. נראה לי שסליקון יוכל לנצח כי אין לו התקפות...." ניר מסביר בעדינות.
מה תעשה??
שחר:
"פוצ'י זה שם חיבה חמוד!" עידן אומר. פוצ'י יוצא החוצה והוא וזיגזגון נושכים אחד את השני בידידות.
מה תעשה הלאה?
ג'ק:
אתם מגיעים לזירה. אתה מוציא את טורצ'יק, שון מוציא מדקיפ ואהני ולון (שני הילדים העשירים) מוציאים שניהם טריקו. "זה יהיה קרב זוגות. הזוג שלא יוכל יותר להילחם, מפסיד!" פרופסור בירץ' אומר ומשתעל.
אתה מתחיל, מה תעשה?
-
[quote=buizel שולט;902438]דניס:
מדקיפ קופץ מהידיים של לי ורץ איך ובוכה. והוא רץ אל לי ואילך בחזרה. ככה הוא רץ לפחות 5 פעמים.
"נראה לי שהוא רוצה שנישאר ביחד...." לי אומר.
מה תעשה?
[/quote]
"טוב" אענה "לאן אתה רוצה ללכת?"
-
[QUOTE=buizel שולט;902438]ד
ג'ק:
אתם מגיעים לזירה. אתה מוציא את טורצ'יק, שון מוציא מדקיפ ואהני ולון (שני הילדים העשירים) מוציאים שניהם טריקו. "זה יהיה קרב זוגות. הזוג שלא יוכל יותר להילחם, מפסיד!" פרופסור בירץ' אומר ומשתעל.
אתה מתחיל, מה תעשה?[/QUOTE]
מה המתקפות של טורצ'יק?