-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905742][B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי השליטה עלתה ב15% ואחר כל אני מכין עוד שלושה כדורים יורה על שלושה ערמות קש
-
[quote=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR=red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
' איך אני יכנס עם הקפאת הזמן? ' אני חושב לעצמי בלחץ שהרגל שלך רוקעת ברצפה.
' אולי.. כן זה יכול לעבוד ' אני מסתכל ומחםש משהו שקשור לזמן כמו שעון מסביב לדלת.
-
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח ששליטת הכוח שלך עולה ועולה.אתהה מכין עוד שלושה כדורי אש בידיך.1 ביד ימין ו2 ביד שמאל.אתה זורק את כול כדורי האש על 3 ערימות קש.כול 3 כדורי האש פוגעים בערמות ושורפים אותם.אך באף ערימת קש לא היתה מטרה.אתה קצת מתבאס.אחוזי שליה עלו ב2%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905764][B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח ששליטת הכוח שלך עולה ועולה.אתהה מכין עוד שלושה כדורי אש בידיך.1 ביד ימין ו2 ביד שמאל.אתה זורק את כול כדורי האש על 3 ערימות קש.כול 3 כדורי האש פוגעים בערמות ושורפים אותם.אך באף ערימת קש לא היתה מטרה.אתה קצת מתבאס.אחוזי שליה עלו ב2%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעצבן והידים שלי הופחות לאש ואני מנסה לעשות הפעם 4 כדורי אש חזקים ואני מתרכז כדי להכין אותם
-
[quote]אתה מרחם על צ'יקוריטה ומתכונן להביס אותו,
הוא מנצל את רגעי חסד אלה ומפתיע אותך עם עלי טער
אתה לא מצליח לחמוק ונפגע קלות[/quote]
*זה שאני מרחם עליו זה לא אומר שאני עוצר לתקוף =.=, הרגע שדיברתי עילו אמור לקחת מספר שניות\מקסימום 2 דקות... אם הוא כמעט מחוסל אין סיכוי שהוא כבר יפגע בי בעלי טער ><"*
"עכשיו עצבנת אותי" אני מדבר עליו מאוד עצבני מכך שנפגעתי, באותו רגע כל האנרגיה שבתוכי מתחילה לזוז בצורה מטורפת ובצורות שונות, כמו אש, עד כדי שברגע אחד נוצר פיצוץ קטן מאזורי ואש רב סובב אותי, אני מתחיל להתקרב יותר ויותר אל עבר צ'יקוריטה, מנתב את האנרגיה שוב לעבר ידי ועושה את מה שעשיתי קודם(בשביל זה אנא קראו את ההודעה הודעה הקודמת שלי)
-
[quote=שלושה מחוזות 2;905340]
[COLOR=DarkOrange][B]
לוקאס אתה מפעיל תיכולת שלךומעביר חשמל לאחד המחשבים בחדר.אתה נכנכס לדלת הירוקה אחרי אור.בחדר נמצאים הרבה מכשירי חשמל ולוחות מטרה תלוים באויר.אור אומר לך"זה האימון שלך.עליך להעביר תכוח שלך למכשירי החשמל ואז להרוס תלוחות המטרה.זה יעזור לך להאתמן על הכוח שלך"[/B][/COLOR][/quote]
"קדימה בא נעשה את זה,חזיז ברק!" אומר בחיוך ואז וזרוק מידי ברק עשוי חשמל על שני מכשירים ועל המארות ואומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו והסתכל על התוצאה שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905447][B][COLOR="DarkOrange"]אתה שולח על וידל קרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת בוידל ומשתקת את כול גופו.ומטלת את הדחיפה של וידל.טורצ'יק שומע אותך ויורה גחלת אדירה על וידל.מכיון שוידל משותק הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"ברכותי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך עד סוף המסידרון ותיכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אלך באיטיות לדלת הירוקה, אקח את הזמן שלי, אבדוק שטורצ'יק מאחורי כל הזמן. כשאגיע לדלת הירוקה אנסה לפתוח אותה עם המתקפה המיוחדת שלי, כדי "לדפוק כניסה".
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
אתהזורק מבידך חזיז ברק על שני גרנאטורים.הגאנארוטורים מעביריםאת זה לשנמי מארות שנשברים במהירות.והמראות מעבירותמ את זה ל2 לוחות מטרה שנפגעים.אור אומר לך"לא רע בתור הפעם הראשונה שלך.עכשיו תעשה את זה שוב" שליטה במתקפה עלה ב10%[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה מתעצבן נורא כדי לחזקאת הכוח המיוחד שלך.אתה מנסה להכין 4 כדורי אש הפעם.אך אתה לא מצליח ומצליח רק 3 כדורי אש להכין כמו מקודם.סאי אומר לך"לא נורא נסה שוב להכין 4 כדורי אש"
[COLOR=SandyBrown]מארק
אתה הולך אל הדלת הירוקה ולוקח תזמן.וכול הזמן בודק אם טורצ'יק מאוחריך.לבסוף אתה וטורצ'יק מגיעים לדלת הירוקה.אתה משתמש ביכולת שלך ושולך גל חשמל אל הדלת.הדלת נפתחת.ובחדר עומד לו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWKamitsure.png[/IMG]אור אומר לך"שמי אור בוא אחרי" אור הולך אל דלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906000][COLOR=Blue][B]לוקאס
אתהזורק מבידך חזיז ברק על שני גרנאטורים.הגאנארוטורים מעביריםאת זה לשנמי מארות שנשברים במהירות.והמראות מעבירותמ את זה ל2 לוחות מטרה שנפגעים.אור אומר לך"לא רע בתור הפעם הראשונה שלך.עכשיו תעשה את זה שוב" שליטה במתקפה עלה ב10%[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב,הפעם אני יעשה את זה יותר טוב,חזיז ברק וסטטיות!" אומר ואחייך לעצמי,ואז אקח שני חזיזים ואחבר אותם בעזרת סטטיות ואזרוק אותו,ובעזרת הסטטיות הכין חוט חשמלי שמחבר אותו אל היד שלי והניף אותו על כל הלוחות.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905447][B][COLOR="DarkOrange"]אתה שולח על וידל קרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת בוידל ומשתקת את כול גופו.ומטלת את הדחיפה של וידל.טורצ'יק שומע אותך ויורה גחלת אדירה על וידל.מכיון שוידל משותק הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"ברכותי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך עד סוף המסידרון ותיכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אתה מתלבט אם לפתוח תדלת או לא.ולבסוף מחליט כן לפתוח תדלת.אתה פותח את הדלת הירוקה ומולך מופיע [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWRenbu.png[/IMG] סאי הוא אומר לך"שלום שמי סאי.כדי להיכנס לדרך 1 עליך ללמוד לשלוט בכוח שלך 100 %בוא אחרי"סאי הולך אל הדלת הירוקה שמולך ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]האיש אומר לך"מצטער כול הדברים שאמרת הם הושמדו על הפיצוץ שהתרחש לא לימדו אותכם אתצ זה בבית הספר?ו1 זה קיצור של שם המשחק שלושה מחוזות שם שיחק אביך ניר שמת שעל שמו אתה קרוי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני דורש מכם ומכל העולם זכויות בבקשה!.
אבא שלי מת וכל מה שיש לי לומר זה: "היה פיצוץ ואין לנו כלום",לא!
וגם אני לא חושב שיש לי אבא!,הוא היה בן 12!. איך זה הגיוני שאני עכשיו בן 16?,הפיצוץ לא פגע באבולוציה.
אני דורש שתביאו לי כמה פוקימונים שווים!,אחרת אתבע אתכם."
אגיד לאנשים בכעס ובמבט שדוני.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906000]
[COLOR=SandyBrown]מארק
אתה הולך אל הדלת הירוקה ולוקח תזמן.וכול הזמן בודק אם טורצ'יק מאוחריך.לבסוף אתה וטורצ'יק מגיעים לדלת הירוקה.אתה משתמש ביכולת שלך ושולך גל חשמל אל הדלת.הדלת נפתחת.ובחדר עומד לו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWKamitsure.png[/IMG]אור אומר לך"שמי אור בוא אחרי" אור הולך אל דלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
OOG: פעם הבאה תמשיך שאני הולך איתו, זה סתם מושך זמן...
IG: אעקוב אחריו, בזמן שאעקוב אחריו סתם אשלח קרן חשמלית לרצפה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906000][COLOR=Blue][B]לוקאס
[COLOR=DarkOrange][B]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה מתעצבן נורא כדי לחזקאת הכוח המיוחד שלך.אתה מנסה להכין 4 כדורי אש הפעם.אך אתה לא מצליח ומצליח רק 3 כדורי אש להכין כמו מקודם.סאי אומר לך"לא נורא נסה שוב להכין 4 כדורי אש"
[COLOR=SandyBrown]מארק
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ומנסה לעשות עוד פעם 4 כדורים ואני מתרכז בכל הכוח
-
[quote=לוקאס;905225][B][COLOR=purple]אתה מושיט את ידך קדימה אל עבר האבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ומתרכז, לאחר כמה שניות חיוך עולה על פניו של סאי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מבחין בזה שהאבן הראשונה מתרוממת, אתה גאה בעצמך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אבל לפתע אתה יוצא מריכוז והאבן נשמטת.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אופס..." אני אומר ומסתכל אל עברו של סאי במבט מובך.
אני מרכז את מבטי אל עבר חמישה אבנים ומנסה לרכז את כוחי בכדי להרים אותן.
'אני חייב להתרכז' אני אומר לעצמי.
-
[quote]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/quote]
"יש עוד דלתות?" אני מדבר לעצמי המום מאוד ממה שקורה, אך בכל זאת לא עוזב את צ'יקוריטה, אני מרים אותו בעזרת שני ידי כאשר אני מוריד את כל הלבות מעלי מתקדם לעבר הדלת "ברצוני שתטפלו בו!, עבר עליו קרב קשה מאוד והוא פצוע אז בבקשה תעשו משהו!" אני מדבר ברצינות רבה ומעט דמעות זולגות מעיני, המום מזה שאני באמת פגעתי בפוקימון... בכוחות עצמי... אני תוהה לעצמי מספר אלות על הדברים הללו ואז נכנס לחדר מתחיל לסובב את עיני סביב בוחן כל דבר קטן.
-
אם עוד אפשר להירשם ~
שם משתמש:Atune
שם במשחק:ארטמיס דיאנה פריס.
תיאור:גבוהה,שיער חום עיינים ירוקות ,לובשת בעיקר בגדים כחולים או סגולים.
רקע:לארטמיס יש שם מיוחד .את זה כולם יודעים,אבל לא סתם קוראים לה בשם אלה יוונית.
ארטמיס נולדה במיוחד בשביל שלון אחיה בה,בגלל שלה יש כוחות שיאפשרו לה לא לתת לו שליטה מלאה
עליה.ארטמיס מעדיפה שיקראו לה דיאנה,לא מפני שזה שם יפה יותר,אלא בגלל שהיא היחידה שקוראים לה ככה במחוזות,וכל מי שישמע על השם שלה" ארטמיס " יבין מיד שזוהי היורשת הנפשית ללון,מפני שכבר הכריזו על זה,ארטמיס מנסה לשמור על זאת בסוד.היא החליטה לצאת למסע בשביל שלא יגלו אותה ,וכל מי שתפגוש בדרך יאמין ששמה הוא [B]דיאנה.[/B]
כוח מיוחד:תכתבתו תכו המיוחדשהיה לדמות שלכם.וגם תפרטו איך הכוח הולך נרא שמבצעים אותו.
מתקפה מיחדת:"כוח ירח ." כוחה של ארטמיס הוא כוח ירח,אשר הופך את הירח לאדום ולגרום ליריבה להירדם.באותו הזמן הוא חולם סיוט ,שמפציע אותו לגמרי .אם הוא ימות (סיכויים קטנים ,זה מפציע אותו רק מבחוץ ובלא איברים חושבים) כוחו יעבור אליה.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/y4jnmkykzmnk.png[/IMG][/URL]
מחוז:מחוז האופל
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן
אם כן
הפוקימון שלו:אתה תחליט
ציוד:אוכל פוקימונים ,חבל,10 פוקדורים,פלאפון..
בערות/בקשות: אין לי כרגע.
-
[B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מנסה להניף את הסטטיות על כל הלוחות אבל אתה עדיין לא מספיק חזק וזה פוגע רק בחלקם הרסת עוד 3 מטרות! אור אומר לך: "רעיון נחמד אולי כשתהיה ב100% שליטה תוכל ליישם אותו יותר טוב!". אחוזי השליטה עלו בעוד 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ניר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה שולח סתם קרן חשמלית לרצפה והקרן עפה לכל הכיוונים ולבסוף פוגעת באור הוא מתעצבן ונותן לך אגרוף חזק בבטן ואומר "כדי לך שתיזהר! יש לך מזל שזה לא משפיע עלי!" אתה מתחיל להשתעל ונופל על הברכיים שלך אור אומר לך "קום!" הוא פותח את הדלת ואתה רואה מגרש אימונים! הוא אומר לך "אם תסתכל סביבך תראה הרבה גנרטורים כמה מהם יחזירו אליך מתקפה וכמה יהוו מטרות עליך להתרכז ולפגוע רק במטרות רמז: זהה חוקיות!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מנסה בכל בכוח להכין 4 כדורי אש וזה מצליח לך! אבל אתה פתאום לא שולט בהם והם עפים לכל הכיוונים! סאי אומר לך "תנסה להשתלט עוד יש לך סיכוי קדימה!" מהר! מה תעשה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מנסה להרים 5 אבנים והם רק זזות טיפה סאי אומר לך "אולי חמש אבנים זה קשה לבינתיים נסה רק 3" הוא אומר בקול שנעים לאוזנך אתה משחרר שתי אבנים והינה לך אתה מצליח! אתה מתגאה בעצמך ומפיל את האבנים (בכוונה). אחוזי השליטה עלו ב-7%![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקרארט[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B]אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]בר את לא רשומה אין מקום את ברשימת ההמתנה[/COLOR]
-
[quote=לוקאס;906421][B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מנסה להניף את הסטטיות על כל הלוחות אבל אתה עדיין לא מספיק חזק וזה פוגע רק בחלקם הרסת עוד 3 מטרות! אור אומר לך: "רעיון נחמד אולי כשתהיה ב100% שליטה תוכל ליישם אותו יותר טוב!". אחוזי השליטה עלו בעוד 10%[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/quote]
"בסדר,שוב,סטטיות!" אומר ואעביר בין ידי חשמל בשביל ליצור כדור חשמל,וארה אותו מידי אל עבר אחט מהמטרות ואומר:"חזיז!" ואשגר עליו חזיז ברק בשביל שאתנפץ לכל המקום.
-
[QUOTE=לוקאס;906421][B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה שולח סתם קרן חשמלית לרצפה והקרן עפה לכל הכיוונים ולבסוף פוגעת באור הוא מתעצבן ונותן לך אגרוף חזק בבטן ואומר "כדי לך שתיזהר! יש לך מזל שזה לא משפיע עלי!" אתה מתחיל להשתעל ונופל על הברכיים שלך אור אומר לך "קום!" הוא פותח את הדלת ואתה רואה מגרש אימונים! הוא אומר לך "אם תסתכל סביבך תראה הרבה גנרטורים כמה מהם יחזירו אליך מתקפה וכמה יהוו מטרות עליך להתרכז ולפגוע רק במטרות רמז: זהה חוקיות!"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
בלי לדבר אחזיר את טורצ'יק לפוקדור שלו ואכוון את האצבע שלי על הגנראטור השמאלי ביותר, ארכז כוח חשמלי וארה קרן חשמלית עליו.
-
[quote]ניר
"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/quote]
"גסטלי?,אתם צוחקים עלי?",אצחק על הרצפה.
לאבא שלי היה את השישיה-זה אבא שלי תעשו לי טובה!.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
האיש אומר לך בכעס"אולי גסטלי שלך חלש כרגע אך אתה תאמן אותו הוא בסור יהפוך לגנגר חזק מאוד.והוא היה אחד הפוקימונים החזקים שלך.רק אני רוצה להודיע לך.אם אתה רוצה לההתחיל תמסע אז לך לבסיס של במחתרת.תוכל לעבור תבמחן ה1 והשני בכות כוחותיך וכוחות הגסטלי שלך.אז לך כבר ובדרך 1 תוכל לתפוס פוקימונים כמו של אביך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]מארק
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה מכון את האצבע שלך על הגראנטור השמאלי ביותר.קרן חשמל יוצאת מהאצבע שלך ופוגעת בגראנטור השמאלי.אתה מחכה לראות אם הקרן תוחזר אליך או לא.לפתע קרן החשמצל ששלחת נשלחת אליך.אך אתה מצליח להתחמק מימנה ויוצא מזה לכול פגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]עומר אתה משלב את שתי ידיך ויוצר כדור חשמל סטטי.אתה יורה את כדור החשמל אל עבר אחת המטרות שנמצאןות באויר.הכדור חשמל מנפץ את המטרה לרסיסים.אור אומר לך"מדהים עומר" אחוזי שליטה עלו ב[/COLOR][/B]5%
-
[quote]האיש אומר לך בכעס"אולי גסטלי שלך חלש כרגע אך אתה תאמן אותו הוא בסור יהפוך לגנגר חזק מאוד.והוא היה אחד הפוקימונים החזקים שלך.רק אני רוצה להודיע לך.אם אתה רוצה לההתחיל תמסע אז לך לבסיס של במחתרת.תוכל לעבור תבמחן ה1 והשני בכות כוחותיך וכוחות הגסטלי שלך.אז לך כבר ובדרך 1 תוכל לתפוס פוקימונים כמו של אביך"[/quote]
"כן כן,מה שתגיד-אומר לאיש ואלך.
גסטלי צא!,ואוציא את גסטלי. "ברוך הבא,אני יודע שאתה הפוקימון של אבא שלי-אתה רוח ולכן שרדת את הפיצוץ,אמרו לי כבר עליך אז בוא תעזור לי. אני יהפוך לבלתי נראה ואפעיל פטיש רוחני שאשבור את הדלת,ואתה תפעיל כדור צל על הפטיש כדי לחזק אותו,קדימה!"
-
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לאבא שלך לא היה גסטלי
אתה יוצא מהבנה ומוציא את גסטלי מהפוכדור שלו.גסטלי מסכים לעזור לך.אתם מגיעם לדלת הבסיס.אאתה נהפך לבלתי נראה ומפעיל את הפטיש הבלתי נראה שלך.גסטלי משדרג את זה בכדור צל.והופך את זה לפטיש צל רוח.אתה מניף את הפטיש על הדלת ושובר אותה בחוזקה רבה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906593][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לאבא שלך לא היה גסטלי
אתה יוצא מהבנה ומוציא את גסטלי מהפוכדור שלו.גסטלי מסכים לעזור לך.אתם מגיעם לדלת הבסיס.אאתה נהפך לבלתי נראה ומפעיל את הפטיש הבלתי נראה שלך.גסטלי משדרג את זה בכדור צל.והופך את זה לפטיש צל רוח.אתה מניף את הפטיש על הדלת ושובר אותה בחוזקה רבה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס לדלת בפרעיות ואומר: "תיזהרו ממני,אני אשבור אתכם."
אני אסתכל על הרצפה ואחפש דבר לגעת בו-ולשבור אותו.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה נכנכס לבסיס בפרעיות.אתה מחפש דבר לשבור אותו ורואה מנורה על התיקרה.אתה שובר את המנורה עם הפטיש שלך.לפתע משום מקום בא סקרויטל זוהר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG].קול אומר לך"במבחן השני שלך הוא להביס את הסקרויטל הזהוהר הזה." סקרויטל יורה עליך ועל גסטלי בועות[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906614][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה נכנכס לבסיס בפרעיות.אתה מחפש דבר לשבור אותו ורואה מנורה על התיקרה.אתה שובר את המנורה עם הפטיש שלך.לפתע משום מקום בא סקרויטל זוהר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG].קול אומר לך"במבחן השני שלך הוא להביס את הסקרויטל הזהוהר הזה." סקרויטל יורה עליך ועל גסטלי בועות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אצחק ואגיד לסקווירטל: "חח,הצחקת אותי. כשאני בלתי-נראה מכות עוברות ממני,ואין לפגוע בי."
"גסטלי,תשתמש בציפורניים שלך כדי לפוצץ את הבועות,ואז תפעיל היפנוזה על סקווירטל."
ואז אני שובר את סקוירטל.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
גסטלי משתמש בציפורנים שלו שהם שינוי ומפוצצץ את הבועות שסקרויטל שולח אליכם.גסטלי שולח קרן היפנוזה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהקרן ונרדם לו.אתה מתכון לשבור את סקרוויטל אך קול אומר לך"תעצור אנו לא צריכים פוקימונים מתים פה.לך עד סוף המסדרון וכנס בדלת הירוקה."[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906581]
[B][COLOR=Blue]עומר אתה משלב את שתי ידיך ויוצר כדור חשמל סטטי.אתה יורה את כדור החשמל אל עבר אחת המטרות שנמצאןות באויר.הכדור חשמל מנפץ את המטרה לרסיסים.אור אומר לך"מדהים עומר" אחוזי שליטה עלו ב[/COLOR][/B]5%[/quote]
ק3וראים לשחקן שלי לוקאס..
-----
"טוב מאוד,עכשיו אני ינפץ אותו לפני שאני אזרוק,סטטי וחזיז!" אומר בחיוך ואצור כדור אחד ענב,אנפץ אותו בידי ובאותה שנייה אזרוק את הרסיסי חשמל אל עבר האוויר,בשביל שיצרו כדורי חשמל קטנים באזור.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906630][B][COLOR="Red"]ניר
גסטלי משתמש בציפורנים שלו שהם שינוי ומפוצצץ את הבועות שסקרויטל שולח אליכם.גסטלי שולח קרן היפנוזה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהקרן ונרדם לו.אתה מתכון לשבור את סקרוויטל אך קול אומר לך"תעצור אנו לא צריכים פוקימונים מתים פה.לך עד סוף המסדרון וכנס בדלת הירוקה."[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב טוב... אני זורק את הפטיש על הקיר.
אני ממשיך קדימה ישר עם גסטלי ולוחש לו: "אני מבקש ממך להיות בלתי-נראה,אני רוצה לעשות הפתעה קטנה"
וממשיך ישר בדלת.
-
[QUOTE=לוקאס;906421][B][COLOR=darkorange]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ניר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אוקי נביא לך פוקימונים" הם אומרים ולוקחים קופסא מהודרת למדי שבתוכה פוקדור "הינה הפוקימון שרצית" אתה מבין שזה גסטלי ולוקח את הפוקדור הם מובילים אותך אל היציאה ולקראת הסוף שואלים: "תרצה להתאמן או לא?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מנסה בכל בכוח להכין 4 כדורי אש וזה מצליח לך! אבל אתה פתאום לא שולט בהם והם עפים לכל הכיוונים! סאי אומר לך "תנסה להשתלט עוד יש לך סיכוי קדימה!" מהר! מה תעשה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מנסה להרים 5 אבנים והם רק זזות טיפה סאי אומר לך "אולי חמש אבנים זה קשה לבינתיים נסה רק 3" הוא אומר בקול שנעים לאוזנך אתה משחרר שתי אבנים והינה לך אתה מצליח! אתה מתגאה בעצמך ומפיל את האבנים (בכוונה). אחוזי השליטה עלו ב-7%![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקרארט[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B]אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [COLOR=darkslategray]בר את לא רשומה אין מקום את ברשימת ההמתנה[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעצבן וידי הופחות ללהבת אש גדולה ואני מנסה שוב לעשות 4 כדורי אש והפעם לשלוט בהם ולזרוק אותם על 4 ערמות הקש
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה זורק את הפטיש על הקיר שלך.הפטיש עושה חור בראש.גסטלי מסכים להפוך לבלתי נראה.אתה מתעלם מבסקרויטל הרדום והולך עד סוף המסידרון.אתה מגיע לסוף המיסדרון ורואה את הדלת הירוקה.גסטלי הופך לבלתי נראה.אתה פותח את הדלת ושם נמצא [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG]רון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אופס
אתה מכין כדור חשמל ואז מנפץ אותו לרסיסים.הרסיסים עפים לאויר והופכים לכדורי חשמל קטנים.כדורי החשמל מנפצים הרבה מראות ובינים מס' מטרות.אור אומר לך"כול הכבוד לוקאס.אתה התחזקת נורא"שליטה עלתה ב[/COLOR][/B]20%
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מתעצבן נורא והופך את ידיך לידי אש.אתה מנסה להכין שוב 4 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש.אתה מנסה להכין את הרביעי.ומצליח להכין כדור אש רביעי אך הכדור הרביעי קטן מהשאר.אתה זורק את כדורי האש על ערימות הקש.4ערימות קש נשרפות ובינים היו 3 מטרות.שליטה עלטה ב10%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906581]
[B][COLOR="Purple"]מארק
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה מכון את האצבע שלך על הגראנטור השמאלי ביותר.קרן חשמל יוצאת מהאצבע שלך ופוגעת בגראנטור השמאלי.אתה מחכה לראות אם הקרן תוחזר אליך או לא.לפתע קרן החשמצל ששלחת נשלחת אליך.אך אתה מצליח להתחמק מימנה ויוצא מזה לכול פגע.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אשלח קרן נוספת על הגנראטור שלידו.
-
[quote]ניר
אתה זורק את הפטיש על הקיר שלך.הפטיש עושה חור בראש.גסטלי מסכים להפוך לבלתי נראה.אתה מתעלם מבסקרויטל הרדום והולך עד סוף המסידרון.אתה מגיע לסוף ה
מיסדרון ורואה את הדלת הירוקה.גסטלי הופך לבלתי נראה.אתה פותח את הדלת ושם נמצא רון[/quote]
"מי אתה?" אגיד.
תזהר,אני יודע להפעיל כדור צל,ואפילו היפנוזה!,יש לך עסק גדול איתי,קדימה!,מהר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906661][B][COLOR="Red"]ניר
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מתעצבן נורא והופך את ידיך לידי אש.אתה מנסה להכין שוב 4 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש.אתה מנסה להכין את הרביעי.ומצליח להכין כדור אש רביעי אך הכדור הרביעי קטן מהשאר.אתה זורק את כדורי האש על ערימות הקש.4ערימות קש נשרפות ובינים היו 3 מטרות.שליטה עלטה ב10%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי רק עוד 73% ואני שולט ב100% אני מנסה לעשות הפעם 5 כדורי אש
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906661]
[B][COLOR=Blue]לוקאס
אופס
אתה מכין כדור חשמל ואז מנפץ אותו לרסיסים.הרסיסים עפים לאויר והופכים לכדורי חשמל קטנים.כדורי החשמל מנפצים הרבה מראות ובינים מס' מטרות.אור אומר לך"כול הכבוד לוקאס.אתה התחזקת נורא"שליטה עלתה ב[/COLOR][/B]20%
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
כמה אחוזים כבר יש לי? 45?
-----
"יופי,בא ניראה אם הפעם אני יצליח לעשות את זה!,מגע סטטי" אומר לעצמי ואתרכז,ואז אשאב מכל סביבי חשמל,אפילו מהאור(של החדר) ואעשה את אותו הדבר כמו בפעם שעברה,ארה כדור ואנפץ אותו לרסיסים,ולאחר מכן אעשה זאת שוב.
-
[quote]פוקרארט
אתה מרים את צ'יקוריטה וצ'יקוריטה במבט אחוז תודה אומר לך "צ'יקו צ'יקו!" הוא שמח שעזרת לו קולאומר אומר לך "לא אנחנו לא נטפל בו! הוא סתם חלש שהוא הפסיד לטירון עלוב" ואז הוא חושף את עצמו אליך אתה מתעצבן וגופך עולה בלהבותוצ'יקוריטה סובל מכאבים איומים! מה תעשה?[/quote]
*תשים לב בפעם הבא לרווחים!... היה לי קצת קשה להבין מה כתבתה אבל בסופו של דבר הצלחתי...*
"איך?.... איך אתה יכול להגיד את זה?!" אני מדבר בקול המום, ראשי מושפל מטה נראה מעט מבולבל ולא יודע מה לעשות אך בתוכי... אני עצבני במיוחד... מבין ברגע שאני רואה מעט להבות יוצאות מגופי שצ'יקוריטה יכול להיפגע מהם ואני מוריד אותו על הרצפה ואז עיני נחשפות לעבר אותו איש, ניתן לראות בתוך עיני את האש אשר בוערת בראשי.. ואת המטרה העיקרית שלי.... להגן על הפוקמון ולחסל את האדם האכזר הזה.. ולאחר שאני מבין שהוא חושב שאני עלוב אני מתחיל להתעצבן במיוחד, גופי מתחיל לעלות בלהבות חמות יותר ויותר מגיע לחום של כ-578 מעלות, מתחיל להתקדם לעבר האיש, מסתכל עליו וחושב לעצמי מהו הכוח המיוחד שלו אך דבר זה לא מושך את צומת ליבי שהיא בעצם לחסל אותו לרסיסים, לא משנה עם אני ארדף אחר המחתרת רק מודה לזה שאדם כמו הוא, לא יכול להגיד לי עלוב, ברגע אחד אני מושך את ידי לאחור, אוגר אנרגיה ביד אך לא כמו קודם, כעת משום שהאנרגיה שלי עולה על כל גבול גופי נשאר בוער והאנרגיה מצליחה להגיעה לשני ידי במלוא עצמתם, ומיד אח"כ... שולך אותם קדימה(התקפה מיוחדת)
-
[quote=לוקאס;904804][COLOR=darkgreen][B]באלבאזור חומק מהמתקפה שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך ברגע שהכדור פוגע באדמה הוא נפגע מהפיצוץ, [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באלבאזור לא מבזבז זמן ומשתמש בעלי תער.[/B][/COLOR]
[FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#333333]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אני משתמש באש שבידיי כדי ליצור מן מגן שיגן עלי מעלי הטער ואז אגיד:" אני חושב שצריך לעלות דרגה" ואחייך
אני אסובב את האש שבידיי ואצור מן טורנדו אש שמסתובב מסביב לבאלבזור ולאט לאט מתקטן וקולע אותו בפנים
-
[quote=לוקאס;905225]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מרים את הקופסא[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ומבחין במפתח בוהק בצבע כתום בפנים,[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מסתכל לכיוון הדלת ורואה שני חריצים למפתח[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אחד כתום שכתוב מעליו "אני הפתח האמיתי"[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ואחד ירוק שכתוב מעליו "אני הפתח האמיתי"[/B][/COLOR]
[COLOR=yellow][/COLOR][/quote]
אלך אל החריץ הכתום ואכניס לתוכו את המפתח אסובב ואפתח את הדלת .
-
[quote=לוקאס;906421]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/quote]
על פניי מופיע חיוך.
"זאת רהגשה נפלאה" אני אומר לסאי.
אני מתחק טיפה מן האבנים ופונה אל סאי,"מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותו.