-
[quote]ניר
אתה מוריד את תחפושת המאפיונר שלך וניגש אל האיש.האש אומר לך"הי יחזקאל.שמי ארטי ואני מאמן פוקימוני חרק.בעברי הרחוק היתי מנהיג מכון החרק שבעיר ביג אך פרשתי מהתפקיד הזה.ועכשיו אני מטייל להנאתי במחוז המים."[/quote]
אתה מכשיל אותי אה?
---------------------
אני לוחץ יד לארטי ואז אני אומר לו: "וואו, אז בטח אתה מאמן מאוד חזק. אולי אוכל לראות את הפוקימונים שלך?" ואוציא את אקו ומדקיפ מהפוקדור.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945833]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הנער אומר לך"שמי יאק" אתה מוציא את הפוכדור של סניבי.ומוציא את סנייבי החוצה.יאק אומר"אז אתה נלחם עם סנייבי אני אלחם עם מאנקי שלי ואני תוקף ראשון.מאנקי אגרוף ממוקד"יאק מוציא פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/56.png[/IMG] מאנקי שלו.מאנקי תוקף באגרוןף ממוקד[/COLOR][/B][/quote]
"תנצל את כך שמאנקי מכין את המתקפה ותהרסי לו עם גפן מצליפה" אומר לסנייבי "ולאחר מכן תשתמשי בחבטה" אוסיף ואחכה לראות מה קורה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944252][B][COLOR=Red]לוקאס
אצה מודה לפרופסור אוק על צ'ימצ'אר ואתה יוצא מן המעבדה שלו.אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך מהפוכדור שלך.לפתע ריח נעים אתה מריח וגם צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר רץ בעבקבות הריח הנעים אל דרך 1.צ'ימצ'אר כבר נעלם משדה הראיה שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"חכה צימצאר חזור!" אצעק לצימצאר ואלך לכיוון שביל דרכו ואחפש באזור עוד אנשים או פוקימונים שנמשכים לריח הזה
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
רוצה סנייבי בן?
סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוחץ יד עם ארטי ומוציא את מדקיפ ואקן החוצה.ארטי אומר לך"בכיף אראה לך את הפוקימונים שלי.צאו:הוליגה,פינסיר ובאהטארפי שלי החוצה"ארטי מוציא 3 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/544.png[/IMG]הוליגה,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/127.png[/IMG] פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] ובאטארפי של ארטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה עוקב אחר צ'ימצ'אר שלך עד שאתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה הרבה מגבי,סינדקויל צ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר שלך נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה.אתה רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוציא את טרטוייג ואת צראמנדר ויגיד להם:"טרטוייג עלי תער וצראמנדר גחלת על העמוד הקרח"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR="Green"]סטיבן
רוצה סנייבי בן?
סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוחץ יד עם ארטי ומוציא את מדקיפ ואקן החוצה.ארטי אומר לך"בכיף אראה לך את הפוקימונים שלי.צאו:הוליגה,פינסיר ובאהטארפי שלי החוצה"ארטי מוציא 3 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/544.png[/IMG]הוליגה,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/127.png[/IMG] פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] ובאטארפי של ארטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה עוקב אחר צ'ימצ'אר שלך עד שאתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה הרבה מגבי,סינדקויל צ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר שלך נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה.אתה רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חושב לעצמי: "אין לו פוקימונים מעניינים, נרצח אותו."
אני הולך ליד ארטי ומלטף את הוליגה, לאחר זאת אני מחכה שהוא יחזיר אותם לפוקדור ואז אני דוקר אותו בצוואר
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מתכננן לרצוח אותו.ארטי מחזיר את הפוקימנים שלו לפוכדוורים שלו.אתה עומד מאחרי ארטי ושולף את הסכין.אתה מנסה לעשות לו חתך בצוואר.אך ארטי זרי ממך ומתחמק מזה.ארטי אומר"אני מבין ששסכרו אותך להרוג אותי.צא פינסיר.אגרוף ממוקד"פינסיר יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את טרטוג וצ'ארמנדאר שלך שיעזרו לך.צ'ארמנדאר יורה גחלת על עמוד הקרח.הגחלת ממיסה חלק מן העמוד הקרח.טרטויג שולח עלי טער על עמוד הקרח.העלי טער שוברים חלק מעמוד הקרח.עדין נשאר עמוד קרח שחוסם לך את הדרך[/B][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]רוצה סנייבי בן?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[/quote]
לא ממש איכפת לי אבל שיהיה..
---------------
"תנסה עוד הפעם לעצור את האגרוף הממוקד שלו ע"י גפן מצליפה" אומר לסנייבי "לאחר מכן תאחוז בו עם הגפנים שלך ותעיף אותו על העץ" אוסיף.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945924][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את טרטוג וצ'ארמנדאר שלך שיעזרו לך.צ'ארמנדאר יורה גחלת על עמוד הקרח.הגחלת ממיסה חלק מן העמוד הקרח.טרטויג שולח עלי טער על עמוד הקרח.העלי טער שוברים חלק מעמוד הקרח.עדין נשאר עמוד קרח שחוסם לך את הדרך[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמנדר שריטה וגחלת משולבים תעשה"ואני מוסיף:"טרטוייג עלי תער עם דחיפה בכול הכוח!"
אני אומר בתקווה שהם יצליחו לנפץ את העמוד קרח.
-
[quote]ניר
אתה מתכננן לרצוח אותו.ארטי מחזיר את הפוקימנים שלו לפוכדוורים שלו.אתה עומד מאחרי ארטי ושולף את הסכין.אתה מנסה לעשות לו חתך בצוואר.אך ארטי זרי ממך ומתחמק מזה.ארטי אומר"אני מבין ששסכרו אותך להרוג אותי.צא פינסיר.אגרוף ממוקד"פינסיר יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד[/quote]
אני מתעלם מארטי ומדבר אל אקן:
"שמע, עכשיו הוא חייב לטעון את האגרוף!, תפעיל צוות כפול כדי לבלבל את פינסיר, ואז כולכם תתקפו אותו בבטן!. מדקיפ אתה תחנוק אותו בעזרת בועה ענקית, ואני הולך אל ארטי ודוקר אותו בצוואר.
הסבר: מכיוון שפינסיר עושה אגרוף ממוקד, כל האנרגיה שלו הופכת להיות ממוקדת במקום אחד-זאת אומרת שאם אני יתקיף אותו במקום אחר הוא היה רגיש יותר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945377]
[COLOR=olive][B]כריס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=olive]באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
'אוי לא' אחשוב לעצמי בדאגה.
"באלבזור הכל בסדר?" אבדוק לשלומו ואנסה לעודד אותו.
"קדימה אתה יכול לקום,בוא נראה להם מה זה" אני אומר לו בטוח בעצמי.
"באלבזור תשתמש בהצלפת גפן" אני אומר ומקווה כי יקום ויחזור לקרב.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אקן מפעיל צוות כפול.כול כפילי אקן תוקפים את פינסיר בבטן שלו.פינסיר נפגע קשה.מדקיפ חונק את פינסיר עם בועה גגדולה של מים.אתה מנסה לרצוח את ארטי אך ארטי בורח ממך ומחזיר את פינסיר לפוכדור שלו. ארטי בורח לכיון סוף דרך 1[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובשריטה על עמוד הקרח.חלק מעמוד הקרח נמס ונשבר.טרטויג שולח עלי טער ומשתמש בדחיפה על עמוד הקרח. חלק מעמוד הקרח נשבר.עמוד הקרח עומד אך עדין וסם את הדרך שלך להמשך המערה[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
סנייבי משתמש בהצלפת גפן על איגרוף הממוקד של מאנקי.וזה מבטל את איגרוף הממוקד שלו.סנייבי תופס את מאנקי עם הגפנים שלו ומעיף אותו אל אחד העצים שבדרך 1.מאנקי נפגע מזה.הוא מתאוש מהר ומסתתר בין העץ שהוא עומד עליו
כריס
באלבאזור מתאושש מהר מן הדחיפה של סקרויטל.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע ומתעלף בקרב.בירץ' מחזיר את סקרויטל לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אז להתראות אנו עוד נתראה"בירץ' מביא לך 5 פוכדורים ופוקידע.הוא הולך מן דרך 1 אל העיר גראס
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945966][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובשריטה על עמוד הקרח.חלק מעמוד הקרח נמס ונשבר.טרטויג שולח עלי טער ומשתמש בדחיפה על עמוד הקרח. חלק מעמוד הקרח נשבר.עמוד הקרח עומד אך עדין וסם את הדרך שלך להמשך המערה[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמנדר אני מאמין בך תעשה גחלת על השריטה שלך ותתקוף את העמוד הקרח בכול הכוח!"
אני אומר בתקווה שיצליח.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945966]
[COLOR=green][B]סטיבן[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]סנייבי משתמש בהצלפת גפן על איגרוף הממוקד של מאנקי.וזה מבטל את איגרוף הממוקד שלו.סנייבי תופס את מאנקי עם הגפנים שלו ומעיף אותו אל אחד העצים שבדרך 1.מאנקי נפגע מזה.הוא מתאוש מהר ומסתתר בין העץ שהוא עומד עליו[/COLOR][/B][/quote]
"מהר, תסווה את עצמך בין השיחים כמו שאתה יודע טוב מאוד לעשות ותחכה לסימן ממני" אורה לסנייבי.
-
[quote]ניר
אקן מפעיל צוות כפול.כול כפילי אקן תוקפים את פינסיר בבטן שלו.פינסיר נפגע קשה.מדקיפ חונק את פינסיר עם בועה גגדולה של מים.אתה מנסה לרצוח את ארטי אך ארטי בורח ממך ומחזיר את פינסיר לפוכדור שלו. ארטי בורח לכיון סוף דרך 1[/quote]
אני רץ כמה שיותר מהר ורודף אחרי ארטי, לאחר זאת אני אומר לאקן: "מתקפה מהירה, תנסה לטוס קדימה."
לאחר זאת אני הולך לשותף שלי ואני מבקש את הסייטר שלו, לאחר זאת אני מוציא את סייטר ואומר:
"סייטר ריקוד חרבות! לאחר שההתקפה שלך תעלה בהרבה טוס במתקפה מהירה ותפוס את ארטי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945966]
[B][COLOR=blue]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]באלבאזור מתאושש מהר מן הדחיפה של סקרויטל.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע ומתעלף בקרב.בירץ' מחזיר את סקרויטל לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אז להתראות אנו עוד נתראה"בירץ' הולך מן דרך 1 אל העיר גראס[/COLOR][/B]
[/quote]
*הוא לא צריך להביא לי את הדברים שלי או משהו? או שפשוט יש לי ואני יכול להמשיך...
"להתראות" אני אומר לבירץ'
אני מתקרב לבאלבזר ומקווה שהוא לא פצוע יותר מידי.
"כל הכבוד ניצחנו בקרב הראשון שלנו יחד" אני אומר לו בחיוך רחב.
"כדאי שנחפש פוקימונים להלחם נגדם" אני אומר לו.
-
[COLOR=Green][B]כריס
ערכתי לך את המשך תסתכל הואנתן לך את החפצים
אתה ובאלבאזור מתחילים לחפש בדרך 1 פוקימונים להילחם נגדהם.לאחר זמן מה של חיפושים אתם מוצאים חבורה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74.png[/IMG]5 ג'יודוד שמסתובבים בדרך 1
[/B][/COLOR][B]
[COLOR=Blue]ניר
אתה רץ כמה שיותר מהר אחרי ארטי.אקן משתמש במתקפה מהירה ומצליח לטוס קדימה אל ארטי.ביינתים ארטי ממשיך לרוץ.בדרך 1 אתה פוגש את השותף שלך שלגון [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG].שלגון מבין מהל עשות והוא מוציא את הסייטר שלו.סיטר משתמש בריקוד חרבות והוא טס אל ארטי ותופס אותו
[COLOR=Green]סטיבן
סנייבי הולך אל השיחים שבדרך 1 ומסתתרשם ומסווה את עצמו טוב.סניבי מוכן לסימן שתיתן לו.
[COLOR=Red]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בשריטה ואז על השריטה משלב גחלת.ויוצר גחלת שריטה שפוגעת בעמוד הקרח וממיסה אותו לגמרי.לבסוף עמוד הקרח נעלם ולא מפריע לך.כעת אתה יכול להמשיך להתקדם במערת הקרח אלסק[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Green][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945989][COLOR=Green][B][COLOR=Red]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בשריטה ואז על השריטה משלב גחלת.ויוצר גחלת שריטה שפוגעת בעמוד הקרח וממיסה אותו לגמרי.לבסוף עמוד הקרח נעלם ולא מפריע לך.כעת אתה יכול להמשיך להתקדם במערת הקרח אלסק[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Green][/COLOR][/QUOTE]
אני יגיד לצארמנדר ולטרטוייג כמה מילים טובות ואז אני אחזיר אותם לפוקדור והתקדם במערה
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945377][COLOR=darkolivegreen][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkolivegreen]שינתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/300.png[/IMG]הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"[/COLOR][/B][/quote]
"תתקפי ראשונה" אענה לה
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945989][COLOR=green][B]כריס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]ערכתי לך את המשך תסתכל הואנתן לך את החפצים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ובאלבאזור מתחילים לחפש בדרך 1 פוקימונים להילחם נגדהם.לאחר זמן מה של חיפושים אתם מוצאים חבורה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74.png[/IMG]5 ג'יודוד שמסתובבים בדרך 1[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מחליט לא להלחם בהם.
"קדימה באלבזור תנוח לך בפוכדור" אומר לו ואני אחזיר אותו.
אני מחליט ללכת לכיוון העיר קלרק
-
[quote]ניר
אתה רץ כמה שיותר מהר אחרי ארטי.אקן משתמש במתקפה מהירה ומצליח לטוס קדימה אל ארטי.ביינתים ארטי ממשיך לרוץ.בדרך 1 אתה פוגש את השותף שלך שלגון .שלגון מבין מהל עשות והוא מוציא את הסייטר שלו.סיטר משתמש בריקוד חרבות והוא טס אל ארטי ותופס אותו[/quote]
"שלגון!" אני אומר בחיוך, "אתה תותל כמו תמיד!"
אני מחזיר את אקן לפוקדור שלו, ואני ושלגון הולכים לסיטר.
לאחר זאת אני שולף כליל את הסכין שלי, אני לוקח את הפוקימונים של ארטי ואז דוקר אותו בצוואר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945783][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG]אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/387.png[/IMG] טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פאנפי אל תדאג אם אתה רוצה אני אאמן אותך ותהיה חזק! אתה רוצה להצתרף אליי?" אשאל אותו ואוציא פוקדור מהכיס/ תיק
-
[B][COLOR="Red"]לוק
פאנפי שומע את המילים שלך והוא קם והוא מוכן להיות הפוקימון שלך.אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור.אתה מכניס את פאנפי לתוך הפוכדור שלך.הפוכדור מחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ונעצר.לכדת פאנפי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אליס אומרת לך"אוקי אז אני אתקוף ראשון.סקיטי תקוף בבסטירה כפולה את צ'יקו של אייס"סקיטי רץ אל צ'יקו ומכה עם הזנב שלו סטירה כפולה את צ'יקו שלך.צ'יקו נפגע מזה קצת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr054.png[/IMG] פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946322][B][COLOR="Red"]לוק
פאנפי שומע את המילים שלך והוא קם והוא מוכן להיות הפוקימון שלך.אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור.אתה מכניס את פאנפי לתוך הפוכדור שלך.הפוכדור מחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ונעצר.לכדת פאנפי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אליס אומרת לך"אוקי אז אני אתקוף ראשון.סקיטי תקוף בבסטירה כפולה את צ'יקו של אייס"סקיטי רץ אל צ'יקו ומכה עם הזנב שלו סטירה כפולה את צ'יקו שלך.צ'יקו נפגע מזה קצת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr054.png[/IMG] פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה היה קרב טוב סינדקוויל!" אומר לו בשמחה וארגיש את תחושת הניצחון "תחזור!" 'אוקיי כדי שאני אמשיך...'
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945894]
[B][COLOR=Red]לוקאס
[/quote]
אומר לצימצאר "ביי ביי חבר" אחזיר אותו לפוקדור ואתקשר אל הפרופסור דרך הפוקטץ ואספר לו מה קורה פה,בזמן שאנסה לסרוק את המכשיר עם הפוקידע
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946322][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אליס אומרת לך"אוקי אז אני אתקוף ראשון.סקיטי תקוף בבסטירה כפולה את צ'יקו של אייס"סקיטי רץ אל צ'יקו ומכה עם הזנב שלו סטירה כפולה את צ'יקו שלך.צ'יקו נפגע מזה קצת.[/COLOR][/B][/quote]
סאלי..
---
"גפן מצליפה!" אורה לצ'יקו
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אתה מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלך וסורק את המכשיר בשביל אוק.אוק אומר לך"תהרוס תמכשיר הזה.הכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים.כנראה שהוא פועל רק עעל פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק המכשיר לא פועל עליו יותר.אז תהרוס תמכשיר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מעודד את סינדקויל ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך בדרך 1 ופוגש אותה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr050.png[/IMG] היא אומרת לך"הי ילד תביא לי את הפוקימון התחלתי שלך.אם לא תביא לי אתה תמות אז אם אתה רוצה לחיות תביא את הפוקימון שלך לי עכשיו.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945989][B][COLOR=blue][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue]סנייבי הולך אל השיחים שבדרך 1 ומסתתרשם ומסווה את עצמו טוב.סניבי מוכן לסימן שתיתן לו.[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תרים אבנים לידך עם הגפנים שלך ותזרוק לעבר העץ שבו מאנקי מסתתר" אורה לסנייבי "כאשר תשים לב לתזוזה בעץ תתפוס את מאנקי עם הגפנים שלך ותעיף אותו על האדמה" אוסיף בקול בטוח וחזק.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי מעיף אבנים עם הגפנים שלו ישר אל מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מחלק מהאבנים ומהחלק השני להיפגע קצת.לבסוף סנניבי שם לב אל התזוזה של מאנקי על העץ.הוא שולח את הגפפנים שלו אל מאנקי.תופס אותו ומעיף אותו אל האדמה.מאנקי נפגע קצת ומתעצבן נורא.מאנקי משתמש בשבירת לבנים על סנייבי שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946357][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי מעיף אבנים עם הגפנים שלו ישר אל מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מחלק מהאבנים ומהחלק השני להיפגע קצת.לבסוף סנניבי שם לב אל התזוזה של מאנקי על העץ.הוא שולח את הגפפנים שלו אל מאנקי.תופס אותו ומעיף אותו אל האדמה.מאנקי נפגע קצת ומתעצבן נורא.מאנקי משתמש בשבירת לבנים על סנייבי שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תנסה להתחמק מהמתקפה של מאנקי" אורה למאנקי "ולאחר מכן תשתמש בגפנים שלך כדי להיות מאחוריו ולאחר מכן תחבוט בו בחוזקה" אוסיף במהרה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946322][B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr054.png[/IMG] פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו:"בשמחה אני תוקף ראשון"ומוסיף "צא טרטוייג תתכונן לקרב"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946339][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אתה מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלך וסורק את המכשיר בשביל אוק.אוק אומר לך"תהרוס תמכשיר הזה.הכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים.כנראה שהוא פועל רק עעל פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק המכשיר לא פועל עליו יותר.אז תהרוס תמכשיר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מעודד את סינדקויל ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך בדרך 1 ופוגש אותה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr050.png[/IMG] היא אומרת לך"הי ילד תביא לי את הפוקימון התחלתי שלך.אם לא תביא לי אתה תמות אז אם אתה רוצה לחיות תביא את הפוקימון שלך לי עכשיו.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמא'לה! טוב בסדר קחי" אני אומר ומביא לא את הפוקדור ושהוא באה לקחת אני בועט בא שתיפול על הריצפה ואז אומר לה "אם את רוצ לחיות כדי לך לא להתעסק עם לוק באטווסקי!"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946322]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[/quote]
'סופות המוות?' אחשוב לעצמי בסקרנות.
אני מחליט ללכת למרכז בכדי לרפא את באלבזור ושם אבדוק אם מישהו יודע במה מדובר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946339][B][COLOR=Red]לוקאס
[B][COLOR=SeaGreen][/COLOR][/B][/quote]
"תודה פרופסור" אומר לו בחיוך רחב,אנתק ואקחכמה שיותר פוקימונים מאחורי גבי ואז אתחיל לתת למכונה אגרופים עד שתתפוצץ ואנסה להרחיק את הפוקימונים משדה הפגיעה
-
[B][COLOR="Green"]כריס
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מביא לה את הפוכדור של סינקוויל.אך רגע לפני זה אתה בועט בבטן שלה.היא נופלת על הריצפה.ואומרת לך"יא מוצנוזר.צא האנטאר כדור צל על הילד המעצבן הזה"היא מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/93.png[/IMG]האנטאר שיורה עליך כדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב.דן אומר לך"אז בחרת בטרטויג אז אני ישתמש בגיבל שלי.צא גיבל לקרב"דן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/443.png[/IMG]גיבל של דן.דן אומר לך"קדימה תומר תתקוף ראשון אתה רצית להתחיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946411][B][COLOR="Green"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב.דן אומר לך"אז בחרת בטרטויג אז אני ישתמש בגיבל שלי.צא גיבל לקרב"דן מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/443.png[/IMG]גיבל של דן.דן אומר לך"קדימה תומר תתקוף ראשון אתה רצית להתחיל"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוייג הצלפת גפן ותנסה להעיף את גיבל לשמיים"ואני מוסיף:"עלי תער טרטוייג על גיבל שהוא בשמיים"
אני אומר בתקווה שהוא יצליח.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946411]
[B][COLOR=SandyBrown]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B][/quote]
"חייב להמשיך!" אומר לעצמי בכאב,אצעק זעקה לשמיים ואתחיל לבעוט במכונה בכל כוחי בשביל להגן על הפוקימונים
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945017][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לפרופסור: "תתחיל אתה את הקרב שלנו" ומחכה למהלך הראשון שהוא יעשה מולי כדי לנצח.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946411][B][COLOR="Green"]כריס
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מביא לה את הפוכדור של סינקוויל.אך רגע לפני זה אתה בועט בבטן שלה.היא נופלת על הריצפה.ואומרת לך"יא מוצנוזר.צא האנטאר כדור צל על הילד המעצבן הזה"היא מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/93.png[/IMG]האנטאר שיורה עליך כדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
אתה מודה לאוק מחיך,ומנתק את השיחה ביניכם.אתה לוקח כמה שיותר פוקימונים ושם אותם מאוחרי גופך.אתה מתחיל ללת אגרופים למכונה.האגרופים פוגעים במכונה וקצת שוברים אותה.הידיים שלך מתחילים לכאוב נורא.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צאו!" אני אומר לפוקימונים שלי ומוציא אותם "מסך עשן וגחלת סינדקוויל ופאנפי תשתמש בגלגול על האדמה כדי להסיח את דעתו של הפוקימון!" אומר להם ואלך אל האישה "זאת הייתה טעות מרה!" אומר לה ואתן לה אגרוף חזק בפנים שיהמם (יעלף) אותה
-
[COLOR=Red][B]לוק
אתה מתחמק מכדור הצל אנטאר שולח אליך.אתה מוציא את סינדקויל וואת פאנפי לקרב.פאנפי משתמשבגילגול ומסיח את דעתו של האנטאר.ובזמן הזה סינדקוויל משתמש במסך עשן וגחלת על אנטר.הגחלת פוגעת קשה באנטאר.אתה נותן אגרוף דמעלף את האישה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ג'ון
אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]לוקאס
אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.[/B][/COLOR]