[quote=the Nugget Man;947913]ליאור, איך זה הגיוני שאתה כמעט עוקף אותי ב1000?
אני ממש לא עושה כבר 50 ה"ש, אני עושה ממש קצת ספאם
לא רואים?[/quote]
אתה מגיב יותר מזה
Printable View
[quote=the Nugget Man;947913]ליאור, איך זה הגיוני שאתה כמעט עוקף אותי ב1000?
אני ממש לא עושה כבר 50 ה"ש, אני עושה ממש קצת ספאם
לא רואים?[/quote]
אתה מגיב יותר מזה
נכון אופיר, כי מי שמגיע לספאם לא יכול לעצור.
אבל הוא יכול לעשות פחות.*
הנוד יבש
[quote=שלושה מחוזות 2;947939]הנוד יבש[/quote]
אני יודע...
אתה מגיב במשחק?
אם לי יהיה משחק אני לא רושם את גאלאד עם החפירות שלי ><"
[QUOTE=Shikamaru Nara;947945]אם לי יהיה משחק אני לא רושם את גאלאד עם החפירות שלי ><"[/QUOTE]
קוראים לי תומר אופיר
וגם בקיצור אני לא רוצה להירשם למשחק שאתה רוצה להחיות...
[QUOTE=Gallade;947949]קוראים לי תומר אופיר
וגם בקיצור אני לא רוצה להירשם למשחק שאתה רוצה להחיות...[/QUOTE]
מה קשור? ><" אם יהיה לי משחק אחר אז כנראה שגם אז.
אני רוצה לפתוח משחק, אבל נמאס לי שעד כמה שאני משקיע אין אישור.
[QUOTE=Shikamaru Nara;947951]מה קשור? ><" אם יהיה לי משחק אחר אז כנראה שגם אז.[/QUOTE]
מה שתגיד...
[quote=THE NUGGET MAN;947953]אני רוצה לפתוח משחק, אבל נמאס לי שעד כמה שאני משקיע אין אישור.[/quote]
תשלח לי אותו, אני רוצה לראות אותו והאם הוא באמת לא אמור לקבל אישור...
[quote=the Nugget Man;947953]אני רוצה לפתוח משחק, אבל נמאס לי שעד כמה שאני משקיע אין אישור.[/quote]
על מה הוא יהיה? אני מוכן לעזור לך.
סטיבן שלחת?
[QUOTE=Gallade;947941]אני יודע...
אתה מגיב במשחק?[/QUOTE]
תפסיק לחפור
[quote=שלושה מחוזות 2;947960]תפסיק לחפור[/quote]
טוב סליחה...
כן, שלחתי את המשחק לאישור D:
[quote=~גלואה Αυολακγ~;947966]כן, שלחתי את המשחק לאישור D:[/quote]
מעולה!
בהצלחה סטיבן
ליאור עד כמה תעשה היום תגובות?
[QUOTE=Gallade;947972]ליאור עד כמה תעשה היום תגובות?[/QUOTE]
אולי 0 לא יודע
קצת עסוק היה
[quote=שלושה מחוזות 2;947978]אולי 0 לא יודע
קצת עסוק היה[/quote]
אני הולך ב6 לגיבוש אז אני יעשה 50 הודעות בערך
חזרתי מארוחה, עכשיו אני כאן.
היי אבי מה קורה?
[quote=Gallade;947986]היי אבי מה קורה?[/quote]
סבבה, ואיתך?.
הי אבי
[QUOTE=Avi;947987]סבבה, ואיתך?.[/QUOTE]
אני מצויין
פירסמתי מדריך בפורום חת"מ, מקווה שיעזור לאנשים D:
יש לי שאלה שהיא:
אני מספאים?
[QUOTE=Gallade;948000]יש לי שאלה שהיא:
אני מספאים?[/QUOTE]
אתה קצת
[quote=שלושה מחוזות 2;948004]אתה קצת[/quote]
איך אני מספאים?
ההודעה הזאת היא ספאם ><" (כן גם שלי)
[quote=Shikamaru Nara;947995]פירסמתי מדריך בפורום חת"מ, מקווה שיעזור לאנשים D:[/quote]
מהרושם שלי הוא נכון חלקית.
קודם כל, נראה לי שהסיבות שכתבת לשחקן מתאימות יותר למנהל המשחק, וההפך.
שנית, אף על פי שציינת שכמות =/=> איכות, אתה בכל זאת גרמת לזה להישמע שככל שהרקע ארוך יותר זה יותר טוב, דבר שאינו בהכרח נכון (כפי שציינת בעצמך). יש לזכור שגם מנהלי המשחק הם בני אדם, והם לא פתחו את המשחק כדי לקרוא חומות טקסט. אני מזהיר מראש, שמי שיכתוב רקע גדול מדי, ייתכן ואני אשתעמם למוות בעת הקריאה, ועל כן יקח לי כמה ימים לבדוק אותו.
לדעתי, תפקיד הרקע הוא לשמש כמעין "תנאי התחלה" למנהל המשחק, כדי שיוכל לפחות למקם היכנשהו את השחקן בעולם המשחק. לכן הרקע צריך להיות מינימלי כדי לספק תנאים מגבילים דיים על השחקן. אחרי הכל, ידוע לכל שאם ניתן למנהל משחק פרוע כמוני חופש בנתינת תנאי התחלה לשחקן, אז התוצאות עלולות לאכזב, בלשון המעטה. לכן על הרקע להכיל מידע מינימלי שתוחם קצת את מה שאפשר לעשות עם השחקן. כל מידע מעבר לזה, עלול לשמש את מנהל המשחק בכך שהוא ישתמש במידע הזה לטובת השחקן.
הדבר הכי גרוע הוא לכתוב ברקע דברים ללא תכלית. ככה ניתן לרעות את מצב הרוח של מנהל המשחק, כי זוהי כפייה עליו של לקרוא מילים מיותרות. וכידוע, דברים רבים במשחק תלויים במצב הרוח של מנהל המשחק.
Just my two pence.
מה קורה ליאור?.
[QUOTE=Avi;948011]מה קורה ליאור?.[/QUOTE]
אחלה
איזה יובש בפורום...
חזרתי
הי איתי
[QUOTE=LordAbizi;948010]מהרושם שלי הוא נכון חלקית.
קודם כל, נראה לי שהסיבות שכתבת לשחקן מתאימות יותר למנהל המשחק, וההפך.
שנית, אף על פי שציינת שכמות =/=> איכות, אתה בכל זאת גרמת לזה להישמע שככל שהרקע ארוך יותר זה יותר טוב, דבר שאינו בהכרח נכון (כפי שציינת בעצמך). יש לזכור שגם מנהלי המשחק הם בני אדם, והם לא פתחו את המשחק כדי לקרוא חומות טקסט. אני מזהיר מראש, שמי שיכתוב רקע גדול מדי, ייתכן ואני אשתעמם למוות בעת הקריאה, ועל כן יקח לי כמה ימים לבדוק אותו.
לדעתי, תפקיד הרקע הוא לשמש כמעין "תנאי התחלה" למנהל המשחק, כדי שיוכל לפחות למקם היכנשהו את השחקן בעולם המשחק. לכן הרקע צריך להיות מינימלי כדי לספק תנאים מגבילים דיים על השחקן. אחרי הכל, ידוע לכל שאם ניתן למנהל משחק פרוע כמוני חופש בנתינת תנאי התחלה לשחקן, אז התוצאות עלולות לאכזב, בלשון המעטה. לכן על הרקע להכיל מידע מינימלי שתוחם קצת את מה שאפשר לעשות עם השחקן. כל מידע מעבר לזה, עלול לשמש את מנהל המשחק בכך שהוא ישתמש במידע הזה לטובת השחקן.
הדבר הכי גרוע הוא לכתוב ברקע דברים ללא תכלית. ככה ניתן לרעות את מצב הרוח של מנהל המשחק, כי זוהי כפייה עליו של לקרוא מילים מיותרות. וכידוע, דברים רבים במשחק תלויים במצב הרוח של מנהל המשחק.
Just my two pence.[/QUOTE]
יתכן ואתה צודק, ויתכן שלא. לכל שה"מ יש מבט אחר על העולם, המדריך שלי הוא מהמבט שלי.
היי איתי מה קורה?
[quote=Shikamaru Nara;948018]יתכן ואתה צודק, ויתכן שלא. לכל שה"מ יש מבט אחר על העולם, המדריך שלי הוא מהמבט שלי.[/quote]
מסקנה:
אין דבר כזה מדריך בחת"ם.
אחח אני שונא מבחנים...
והיום באנגלית, מחרתיים במתמטיקה, ואז יהיה חנוכה.
אני לא מבין למה הבית ספר הזה חייב היה לדחוף שתי מבחנים לפני החופש.